loufer
Feb 22 2008, 10:19
loufer
Feb 22 2008, 10:20
o φορουμίστας kryono ποιος είναι από την ομάδα του Ωρωπού????
asxeto_username
Feb 22 2008, 10:42
QUOTE(loufer @ Feb 22 2008, 10:19 )
Μετά τους 12 της προηγούμενης αγωνιστικής, τώρα 19...
Σε λίγο θα τον ανάφέρει στα αποδυτήρια ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας...
Νιώθω ότι το πλήρωμα του χρόνου έφτασε...
Αφού κι ο Σοφο άρχισε να τα βάζει μπορώ πια να αποσυρθώ!!!!!
Θα γράψω ένα βιβλίο με αποκαλύψεις για τη ζωή του μόνο, για να κονομήσω κι εγώ κάτι!
tripontopirounas
Feb 22 2008, 10:55
Καλημέρα μάγκες και από μένα...μεγάλη μέρα σήμερα, εκ του μεγάλου κουβά που μάλλον θα κοσμεί πλέον την τροπαιοθήκη μου....
Έχασαν τα Βρίλήσσια( είχα γράψει ότι είναι δύσκολα εκεί, αλλά όχι και έτσι για τον εκτροχιαστή!), ο Ολυμπιάς έφαγε την σαραντάρα της, αλλά έβαλε την σαραντατριάρα της (εύγε Στέφ, είμαι σίγουρος ότι πείσμωσατε με αυτά που σας γράφαμε!!) , το Κουκάκι ξετίναξε το τρένο , και τελικά ήρθαν οι μεγάλοι Κλ...ατος, και Ντ..ος να με αποτελειώσουν...Johnny ο κόσμος θέλει εξηγήσεις!!!
Για σένα , ω μεγάλε ταπέρ, θα συνεχίσω με τον ποιητικό οίστρο της προηγούμενης εβδομάδας....:
Σφιχτά μπράτσα , ξώφτερνο στέρνο
Και το χέρι πάντα μπροστά να δείχνει το δρόμο
Είσαι πάντα εκεί που πρέπει
Να σκοράρεις ,να δίνεις τάπες
Ω Σούπερμαν Ω Σούπερμαν !
Το original ποίημα λέγεται "Ωδή στον Superman", και θα το βρείτε εδώ :
http://anemodarmeni.blogspot.com/2006_10_01_archive.html (hahahahah,Θεέ μου τι σάιτς(!!!) υπάρχουν!)
Peritri
Feb 22 2008, 11:03
Μου αρέσει πάντως, η σεμνότης του taper.
Ακόμα να βγει στο forum να γράψει
tripontopirounas
Feb 22 2008, 11:27
Φίλε Peri, επέτρεψε μου να έχω κάποιες αντιρρήσεις περί σεμνότητας...μάλλον τον κατάπιε κάποια μπαρ-γουμάνα(!!)
QUOTE(Peritri @ Feb 22 2008, 11:03 )
Μου αρέσει πάντως, η σεμνότης του taper.
Ακόμα να βγει στο forum να γράψει
ναι όντως εχθές ήταν μια σπάνια μέρα που κρεπάλιασα( με κατάπιαν οι γυναικες)
και συνεχίζω,ομάδα που δέχεται 19 πόντους από εμένα αξίζει να πέσει.ούτε στην προπόνηση δεν βάζω τόσους πολλούς.μάλλον πρέπει να ξανακοιμήθηκε ο θεός.(johny 6/6 βολές-ποιος κλωωωωωωωνάτος και πράσινα άλογα)
νομίζω ότι άγγιξα το triple double εχθές αν και μου έκλεψε ο στατιστικολόγος μερικά κοψίματα( μόνο 5 ήμαρτον)
πάντως ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγω πρώτος σκόρερ οπότε φίλτατε peritri ετοιμάσου.
12 την προηγούμενη.19 τώρα .μπας και έγινα επιθετικό εργαλείο και δεν το κατάλαβα
όχι τίποτα άλλο δίνουμε και δικαιώματα σε μερικούς άσχετους να ευθυμούν με τη χθεσινή ιλαροτραγωδία(αφού μπορώ εγώ ,μπορείς να το καταφέρεισ ή αποσύρσου πριν έρθω και σου ρίξω μια 40 τώρα που είμαι και ζεστός)
έπρεπε να παίζουν ζώνη 1-4,αλλά.....
αποτελέσματα,βαθμολογία και απονομέσ περιμένω από όποιν τα ξύνει γιατί σήμερα ούτε το ένα δεν κατάφερα να ξύσω
τα; τσιγάρα,τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια(αφιερωμένο στους συνοδοιπόρους μου στις βραδυνές εξορμήσεις)
asxeto_username
Feb 22 2008, 14:11
ποιος μίλησε για σεμνότητα;
αποκλειστικές εικόνες λίγο μετά το χθεσινό ματς.......
QUOTE(asxeto_username @ Feb 22 2008, 14:11 )
Απλά θεικό.
Asxeto username έγραψες...Respect στον ένα και μοναδικό taper
και paparazi λοιπόν με ακολουθούν.
θα ζητήσω από τους υπευθύνους να κατεβάσουν τη foto γιατί είπα στη κοπέλα μου ότι πάω να κοιμηθώ
μην έχουμε και παρατράγουδα( δως μου δως μου δως μου το κορμί σου,θελω,θελω να είμαι ο εραστής σου)
κερδίσαμε μετά από καιρο και εμφανιστήκαμε?
και μάλιστα με πικρόχολα σχόλια.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
asxeto_username
Feb 22 2008, 15:08
asxeto_username
Feb 22 2008, 15:57
QUOTE(asxeto_username @ Feb 22 2008, 14:11 )
ύστερα από τηλεφωνική παρέμβαση, προστέθηκαν και τα γυαλιά για να μην αναγνωρίζεται ο taper
taper 5/8
johny 3/8 ( τρελό scouting ,αλλά μάλλον ήταν πιασμένος ο ΚΛΩΩΩΩ) νικητής του κουβά
loufer 7/8 ( κουράζεις μικρέ) νικητής του κυπέλλου
triponto kou,pi,ma kai taloipa 4/8
Peritri 4/8
pepe 5/8
thunder 5/8
Bill79 4/8
Johnny
Feb 22 2008, 17:38
QUOTE(taper @ Feb 22 2008, 16:32 )
taper 5/8
johny 3/8 ( τρελό scouting ,αλλά μάλλον ήταν πιασμένος ο ΚΛΩΩΩΩ) νικητής του κουβά
loufer 7/8 ( κουράζεις μικρέ) νικητής του κυπέλλου
triponto kou,pi,ma kai taloipa 4/8
Peritri 4/8
pepe 5/8
thunder 5/8
Bill79 4/8
μπορει να χανω στο στοιχημα αλλα κερδιζω καπου αλλου...μεχρι 7 λεπτα πριν ληξει το παιχνιδι Αριων-Παλατιανη ημασταν 44-44 αλλα σε εκεινο το σημειο μεσα σε 3 λεπτα ο Αριωνας εκανε ενα σερι 12-0 με πολλα ευστοχα τριποντα και συνεχομενα λαθη δικα μας και ουσιαστικα πηρε το ματς..κρισιμο παιχνιδι το επομενο με Ολυμπιαδα Παπαγου
Loipon mages, akouste pos exoun ta pramata.... I keratea anebike giati einai mia statheri omada pou den exei kanei stravopatimata kai ap oti fenete den tha kanei mexri to telos.
H deuteri omada pou tha anebei fetos einai i EFOA. To iliko tis den tis epitrepei na min anebei. Exei kanei polla stravopatimata, alla oso pernaei o keros kai denei sa sinolo i omada (1 proponisi tin ebdomada kanoume) toso perissotero briskomaste mesa sto gipedo. Opote mages den ksero an anebenei tritos se baraz, oi dio omades pou tha aneboun einai autes.
An diafonite pes te mou poios exei kalitero dinamiko apo tin EFOA fetos. Tora malista pou o Sentoukas anelabe pali tin omada kai ginontai ta palia kala sistimata den nomizo oti tha sinantisei diskolies pouthena....
o monos tropos gia na xasei einai na autoktonisei.....kai fetos to kaname polles fores kai barethikame. Tora apofasisame na aneboume!!!!
Peritri
Feb 23 2008, 12:43
Σημασία δεν έχει τι υλικό έχεις αλλά τι ομάδα παρατάσσεις στο γήπεδο ως σύνολο.
Η αλήθεια είναι ότι εκτός του Τριγάζη και 1-2 ακόμα παιδιών η ομάδα σου δεν άλλαξε και πολύ οπότε αυτό σας έχρηζε αυτόματα φαβορί για την άνοδο. (βάλε και την προσθήκη του παιχταρά Παγόπουλου)
Χαίρομαι που αποδέχεσαι το ρόλο του φαβορί στο πρωτάθλημα άρα προφανώς και στο ματς της Κυριακής. Τα λέμε εκεί, λογικά είσαι ο Κατσόγιαννος, ελπίζω αυτή τη φορά να σε περιορίσουμε
Johnny
Feb 23 2008, 15:37
QUOTE(katso @ Feb 23 2008, 11:14 )
Loipon mages, akouste pos exoun ta pramata.... I keratea anebike giati einai mia statheri omada pou den exei kanei stravopatimata kai ap oti fenete den tha kanei mexri to telos.
H deuteri omada pou tha anebei fetos einai i EFOA. To iliko tis den tis epitrepei na min anebei. Exei kanei polla stravopatimata, alla oso pernaei o keros kai denei sa sinolo i omada (1 proponisi tin ebdomada kanoume) toso perissotero briskomaste mesa sto gipedo. Opote mages den ksero an anebenei tritos se baraz, oi dio omades pou tha aneboun einai autes.
An diafonite pes te mou poios exei kalitero dinamiko apo tin EFOA fetos. Tora malista pou o Sentoukas anelabe pali tin omada kai ginontai ta palia kala sistimata den nomizo oti tha sinantisei diskolies pouthena....
o monos tropos gia na xasei einai na autoktonisei.....kai fetos to kaname polles fores kai barethikame. Tora apofasisame na aneboume!!!!
και η Τσελσι εχει φοβερο υλικο αλλα ο Ολυμπιακος θα περασει....Κερατεα και Κουκακι θα ανεβουν γιατι ειναι οι πιο ομαδες του πρωταθληματος....
tasos5
Feb 23 2008, 15:43
Φιλαρακο ηρεμησε λιγο........κρατα και μια πισινη...........λες και εχετε κανει19-0 μιλας.........
loufer
Feb 23 2008, 22:17
Σε προηγούμενο post μου και συγκεκριμένα μετά τη νίκη μας (Γέρακας) επί της ΕΦΟΑ, είχα πει ότι έχει το καλύτερο υλικό της κατηγορίας, αλλά λόγω έλλειψης προπονήσεων την έχει πληρώσει... Φίλε Κάτσο μιλάω συχνά με το Σεντούκα...οπότε γνωρίζω ότι σας κυνηγάει με το τουφέκι για να σας μαζέψει στις προπονήσεις. Πιθανό να έρθω αύριο Βριλήσσια να σας δω, γιατί παίζουμε με τον Peritri σε 2 αγωνιστικές.
Στέλιος από Γέρακα (6).
Peritri
Feb 24 2008, 21:33
Σε εξ αναβολής:
ΓΣΒ - ΕΦΟΑ 43-56
Λιγοστεύουν οι μνηστήρες της ανόδου
Μπράβο σε ΕΦΟΑ
loufer εσύ φταις για όλα
Συνεχίζουμε, σύντομα θα ξαναπαίξουμε καλό μπασκετάκι...
Να πω και στον ευγενέστατο πρόεδρο της Δάφνης που περίμενε τηλέφωνο ότι το δώρο δεν έγινε.Το ματς
της Πέμπτης Δάφνη-ΕΦΟΑ είναι μια χρονιά και θα είναι ο νικητής με το Κουκάκι για μια θέση.Δυστυχώς από το ματς πρόλαβα μόνο το τελευταίο σφύριγμα .Δεν ήξερα την ώρα και υπέθεσα ότι θα μπορούσα να το δω μετά το ΚΑΠ-Παπάγου.
Peritri
Feb 24 2008, 21:48
Καλό ματς θα είναι.
Θα πάει με καλή ψυχολογία η ΕΦΟΑ. Εαν έχει δε και τον Παγόπουλο του δεύτερου ημιχρόνου...
Λοιπόν......
Τον παλιό να τον ακούτε!!! Εγώ σας τα λέω από τώρα για να ξέρετε!! και από εκεί και πέρα μπορείτε να πιστεύετε 'ο,τι θέλετε.
Τα σχόλια του Loufer και του Peritri είναι απόλυτα σωστά, ούτε προπονήσεις κάναμε ούτε "ομάδα" ήμασταν.
Αλλά ο Σεντούκας κύριοι, επέστρεψε. Αυτή η ομάδα είναι η ίδια που ανέβηκε πριν 3 χρόνια με αντιπάλους την Εν.Ιλίου, τό Νεοπεντελικό με budget που άγγιζε το budget όλων των άλλων ομάδων μαζί και την ομάδα που παίζουμε την Πέμπτη (Δαφνη) και Πεύκη στα καλά της. Σε μια Β εσκα που σκότωνε δηλαδή....
Όσο για Tasos5 και Johny, πρέπει να καταλάβετε οτι αν αυτή η ομάδα κάνει 2 προπονήσεις την εβδομάδα δεν θα χάσει άλλο αγώνα. Το επίπεδο της φετινής Β εσκα 2ου ομίλου είναι τραγικό και αν γνωρίζετε λίιιιγο από μπάσκετ δεν θα διαφωνήσετε μαζί μου.
Και σας ρωτάω: ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ??? Στη Δάφνη??? Ένας Μαούνης δεν φέρνει την άνοιξη.
3 χρόνια έχω παίξει Β εσκα και έχω 3 ανόδους...Τώρα στα γεράματα θα χαλάσω το σερί??
Και να σας πώ και κάτι ακόμα. Τα γραπτά μένουν.....Και έχω ανοιχτεί πολύ.... Κάτι ξέρω λοιπόν!
Όσο για την ομάδα που παίζει με την Chelsea, μην ξαναγράψετε το όνομα της σε μπασκετικό site. Ιεροσυλία..
Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο!!!
Μπράβο στον άσσο των Βριλησσίων. Πολύ καλός παίκτης!
Καλό σας βράδι
Peritri
Feb 25 2008, 00:24
Είσαι παλιός και άξιος σεβασμού αλλά από διπλωματία δεν τα πας και πολύ καλά.
Και αυτό μπορεί να κοστίσει στην ομάδα σου, σήμερα μπορεί όχι, ''αύριο'' όμως...
antonof
Feb 25 2008, 00:32
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΟΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
QUOTE(katso @ Feb 25 2008, 00:29 )
Λοιπόν......
Τον παλιό να τον ακούτε!!! Εγώ σας τα λέω από τώρα για να ξέρετε!! και από εκεί και πέρα μπορείτε να πιστεύετε 'ο,τι θέλετε.
Τα σχόλια του Loufer και του Peritri είναι απόλυτα σωστά, ούτε προπονήσεις κάναμε ούτε "ομάδα" ήμασταν.
Αλλά ο Σεντούκας κύριοι, επέστρεψε. Αυτή η ομάδα είναι η ίδια που ανέβηκε πριν 3 χρόνια με αντιπάλους την Εν.Ιλίου, τό Νεοπεντελικό με budget που άγγιζε το budget όλων των άλλων ομάδων μαζί και την ομάδα που παίζουμε την Πέμπτη (Δαφνη) και Πεύκη στα καλά της. Σε μια Β εσκα που σκότωνε δηλαδή....
Όσο για Tasos5 και Johny, πρέπει να καταλάβετε οτι αν αυτή η ομάδα κάνει 2 προπονήσεις την εβδομάδα δεν θα χάσει άλλο αγώνα. Το επίπεδο της φετινής Β εσκα 2ου ομίλου είναι τραγικό και αν γνωρίζετε λίιιιγο από μπάσκετ δεν θα διαφωνήσετε μαζί μου.
Και σας ρωτάω: ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ??? Στη Δάφνη??? Ένας Μαούνης δεν φέρνει την άνοιξη.
3 χρόνια έχω παίξει Β εσκα και έχω 3 ανόδους...Τώρα στα γεράματα θα χαλάσω το σερί??
Και να σας πώ και κάτι ακόμα. Τα γραπτά μένουν.....Και έχω ανοιχτεί πολύ.... Κάτι ξέρω λοιπόν!
Όσο για την ομάδα που παίζει με την Chelsea, μην ξαναγράψετε το όνομα της σε μπασκετικό site. Ιεροσυλία..
Μπράβο στον άσσο των Βριλησσίων. Πολύ καλός παίκτης!
Καλό σας βράδι
Agapite Katso,
Kat arhin na xereis oti an kai merikes hiliades hiliometra makrya, sas parakolouthw stena giati to aima mou einai boliasmeno me auti tin arrwstia pou legetai "EFOA" !
Loipon, kapoia sholiakia sto post sou:
1) 2 proponiseis tin vdomada den ftanoun! Hreiazetai kai ena xenyhti !
2) Na sevesai ligo perissotero tous antipalous. Einai aliteia na haneis 10 pontous 1' 30" prin to telos kai na kerdizeis me 3. (Kane, ena thauma tzini)
3) Tou hronou sti A Eska kanonise na pesoume pali, giati tha gyrisw gia na paixoume pali B kai na xanaanevoumai. (E, na min halasoume kai to seri.....!)
4) Tha kanw episimi etisi adelfopoiisis EFOA kai Centre Catolic L' Hospitalet.
P.S.1. Ti einai autoi re ? 5-6..... skata...aaaase me re Hristo (epiki ataka tou Douk)
P.S.2. Adelfika hairetismata se oles tis arwsteies
Pame mwri arwsteiaaaaa !!!!
Johnny
Feb 25 2008, 00:49
QUOTE(katso @ Feb 24 2008, 23:29 )
Λοιπόν......
με τον Παναγιωτη στο τιμονι θα ξαναγινουμε παλι πρωτοι....μπορει να εχω λιγοτερα πρωταθληματα απο τον αιωνιο αλλα να ξερεις κατσο οτι την καζουρα και τις κηδειες που σου εχω κανει στο μπασκετ δεν ξεχνιουνται....
antonof
Feb 25 2008, 01:13
QUOTE(antonof @ Feb 25 2008, 00:32 )
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΟΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.Προσοχή γιατί όσο παίξαμε παίξαμε.Τώρα βλέπεται τι σημαίνει ΕΦΟΑ και θα το καταλάβεται καλύτερα στη συνέχεια.
antonof
Feb 25 2008, 01:24
να πούμε και τπτ να περάσει η ώρα.Πάντωσ παιδία η αλήθεια ειναί οτι ανεβαίνουμε μπασκετικά σιγά σιγά και αυτό φαίνεται στουσ αγώνες.Ελπίζω να σινεχίσουμε ακόμα καλύτερα...
loufer
Feb 25 2008, 11:37
QUOTE(Peritri @ Feb 24 2008, 21:33 )
Σε εξ αναβολής:
ΓΣΒ - ΕΦΟΑ 43-56
Λιγοστεύουν οι μνηστήρες της ανόδου
Μπράβο σε ΕΦΟΑ
loufer εσύ φταις για όλα
Συνεχίζουμε, σύντομα θα ξαναπαίξουμε καλό μπασκετάκι...
Ήρθα με το που ξεκίναγε το Β΄δεκάλεπτο, ήσασταν μπροστά 23-16 αν θυμάμαι καλά, και μετά βραχυκυκλώσατε...Χάσατε αρκετά σουτ βέβαια, (τα βάλατε όλα με εμάς νομίζω).
Εύχομαι να ξαναπαίξετε καλό μπασκετάκι, μετά το μεταξύ μας παιχνίδι...
xairetw tous basketikous filous tis efoa
paixtes san ton katsogianno k ton antwnopoulo den yparxoyn stin katigoria
antonof
Feb 25 2008, 18:35
Πάντως όσο αναφορά για τα βριλήσσια όταν παίξαμε και τιν 1η αγωνιστική περίμεναμε όλοι ότι θα πάτε για κάτω.Μπράβο σας.Με πολύ μέτριο υλικό αλλά με καλή ομάδα.Είσαστε από τις εκπλήξεις.
Εμείς μετά από τη νίκη της κυριακής είναι τα πάντα το ματς με δάφνη.Πιστεύω να παρουσιαστούμε πανέτοιμο.Ο πλει μεκερ σας πολύ καλός και αν δεν είχε και τραυματισμούς θα ήταν παιχτάρα.
antonof
Feb 25 2008, 18:56
QUOTE(antonof @ Feb 25 2008, 18:35 )
Πάντως όσο αναφορά για τα βριλήσσια όταν παίξαμε και τιν 1η αγωνιστική περίμεναμε όλοι ότι θα πάτε για κάτω.Μπράβο σας.Με πολύ μέτριο υλικό αλλά με καλή ομάδα.Είσαστε από τις εκπλήξεις.
Εμείς μετά από τη νίκη της κυριακής είναι τα πάντα το ματς με δάφνη.Πιστεύω να παρουσιαστούμε πανέτοιμο.Ο πλει μεκερ σας πολύ καλός και αν δεν είχε και τραυματισμούς θα ήταν παιχτάρα.
Εχουμε και έναν ψηλό (ΚΑΡΚΑΒΙΛΑΣ) που δαγκώνει γι αυτό μακριά του.
paidia polu kalos paixtis alla pesmenos ligo. autos otan epaize g ethinki itan polu kalos
nikefalin
Feb 25 2008, 19:44
QUOTE(john4 @ Feb 25 2008, 18:58 )
paidia polu kalos paixtis alla pesmenos ligo. autos otan epaize g ethinki itan polu kalos
john4 καλωσόρισες καλά πόστ εδώ
γράφε σε παρακαλώ με ελληνική γραφή και πεζά (μικρά) γράμματα
Peritri
Feb 25 2008, 22:16
Έτσι έτσι, πείτε και άλλα φτιάχτε με
γουστάρω τους παίκτες που δεν φοβούνται να βγάλουν γλώσσα και επιβραβέβονται.
αλλά πιο πολύ γουστάρω τις κηδείες και φυλάμε μία για το τέλος(εκτός αν ο κάτσο ,και ο παγο μας δωροδοκήσουνε με ποτά στο μάτι το καλοκαίρι μαζι με ένα φίλο που τον έχουμε χάσει τελευταία)που εισαι ρε λόι?
σίγουρα έχετε καλό υλικό, αλλά κράτα και μια πισινή
tasos5
Feb 25 2008, 23:28
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ ΧΑΛΑΡΑ 4.......
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.....
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ..............
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2 ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.......
Johnny
Feb 26 2008, 14:44
QUOTE(john4 @ Feb 25 2008, 18:17 )
paixtes san ton katsogianno k ton antwnopoulo den yparxoyn stin katigoria
προσθεσε σε αυτους τους 2,τον Αναστασιο Νταβο,τον Βασιλειο Κλωνατο και τον Θεοδωρο Τσολη....
B.SCOTT4
Feb 26 2008, 14:51
kalispera kai kalws sas vrika,
prepei na simfonisw pws to iliko tis EFOA einai to kalutero , alla auto tha mporesei na fanei mono sto gipedo.
o kyrios katso exei diksei tin poitita pou diathetei ,alla to vasiko einai oti exei ksanavrei oreksi kai kinitro, to idio isxuei kai gia ton ANTONOPOULO.
Oloi kseroume gia ton SENTOUKA oti einai o anthropos BASKET kai einai autos pou tha odigisei tin omada ksana stin A ESKA me tin politimi voithia tou ARAPOSTATHI (min to ksexname).
telos tha anaferw onomata tvn paidiwn gia na kseroume gia poious leme:
GEORGIADIS,KARKAVILAS,TSIATSOS,KATSOGIANNOS,ANAGNOSTOPOULOS,PAGOPOYLOS,ANTVNOPOY
LOS,KARAGIORGOS KAI TASOULIS!
KALO 2PLO
Johnny
Feb 26 2008, 15:16
QUOTE(B.SCOTT4 @ Feb 26 2008, 14:51 )
telos tha anaferw onomata tvn paidiwn gia na kseroume gia poious leme:
GEORGIADIS,KARKAVILAS,TSIATSOS,KATSOGIANNOS,ANAGNOSTOPOULOS,PAGOPOYLOS,ANTVNOPOY
LOS,KARAGIORGOS KAI TASOULIS!
KALO 2PLO
Τασος Νταβος,Βασιλης Κλωνατος,Θοδωρης Τσολης,Γιαννης Χαβιαρης,Σπυρος Σοφικιτης,Γιαννης Σαρρης,Δημητρης Κουφος,Σπυρος Κουφος,Λαμπης Γιαννακαρας,Μακης Βασιλειου....τα ονοματα αυτα ειναι βαθια χαραγμενα στις καρδιες των ελληνων τοσο εντος οσο και εκτος συνορων....πολλα χαιρετισματα στους ελληνες της διασπορας που σιγουρα νοσταλγουν τα πατρια εδαφη....
Johnny
Feb 26 2008, 15:33
Oντως συμφωνω απολυτα οτι η Εφοα εχει πολυ καλο υλικο(ισως το καλυτερο του ομιλου) αλλα ποτε δεν πρεπει να εισαι σιγουρος για τιποτα γιατι οπως εχει πει και ενα φιλαρακι μου..... μια λογικη συνηθεια της αποταμιευσης ειναι η ολοκληρωση της ανθρωπινης σχεσης κυριαρχουμενη απο την πληρη συνειδηση της αφελειας!Παραδειγμα μεταφορας των αποικων μεσα απο το
δυσβατο μονοπατι της ζωης!!
ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ
συνεχίζω και εγώ στο ίδιο τέμπο
loufer,tripontokoutalomaxairopirounas,pa-nik,iron maik,snoopy,piou-piou,okoulaja,farao,kalo paidi,taper καθοδηγούμενοι από τον τριμέγιστο σκαρλ face και τον άκη γαλάνη
ΤΡΟΜΟΣ
και του χρόνου ζητάμε κλΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩν και ποιος μας πιάνει
Johnny
Feb 26 2008, 15:47
QUOTE(taper @ Feb 26 2008, 15:41 )
loufer,tripontokoutalomaxairopirounas,pa-nik,iron maik,snoopy,piou-piou,okoulaja,farao,kalo paidi,taper καθοδηγούμενοι από τον τριμέγιστο σκαρλ face και τον άκη γαλάνη
ΤΡΟΜΟΣ
η αληθεια ειναι οτι αν σε αυτο το υλικο προσθεσεις τον Βασιλη Κλωνατο τοτε του χρονου η ανοδος ειναι σιγουρη....με Κλωνατο
θα γινετε express Γερακας
και όπως πάντα αρχίζω τις προβλέψεις ( κουβάς)
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ- ΠΛΑΤΩΝ 1 ( ανετα ,ήρεμα και ωραία)
ΚΕΡΑΤΕΑ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1 ( άνετα ,ήρεμα και ωραία)
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1 ( με αμφιβολίες λόγω φόρμας)
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ -ΕΦΟΑ 2 ( εμπιστεύομαι τον κατσο, και μάλλον το μόνο ματς που θα ήθελα να δω)
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 ( λόγω ενστίκτου αν και θα το έπαιζα εύκολα παράταση)
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 ( o johny είπε στον πρώτο γύρο ,ότι μπορεί να χάσουν από όλες τισ ομάδες αλλά οχι από την Ολυμπιάδα.ελπίζω να διαψευστει λόγω συναισθήματος και για να συνεχίσουν όλες οι ομάδες να μάχονται με σοβαρές προοπτικές.Σόρυ γίγαντα ΚλΩΩΩΩΩν)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΡΙΩΝ 1 ( δεν μπορώ να παίξω τίποτα άλλο, αν και από τή νίκη μας στον πρώτο γύρο έχω πει ότι είναι καλή ομάδα και το απέδειξαν με καλό ντεμαραζ .ξεκίνησαν με 0/5 αν δεν κάνω λάθος.αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά φορμαρισμένοι. ελπίζω σε άλλο έναν σεληνιασμο αφού δεν έχει τελειώσει ο μήνας μου.και μετά ΦΑΙ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΠΕΥΚΗ 1 ( τρίτη ήττα σερί παραπάει)
asxeto_username
Feb 27 2008, 13:13
QUOTE(taper @ Feb 26 2008, 15:41 )
ΤΡΟΜΟΣ
κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για την επιστροφή του taper στη μεγάλη του αγάπη, για να αναπληρώσει όσο μπορεί, το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση από τα γήπεδα, του μέντορά του......
loufer
Feb 27 2008, 13:22
O πρωταθλητής loufer (3 κούπες), παραθέτει τις προβλέψεις του.
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ- ΠΛΑΤΩΝ 1 (λόγω ξύλου που δεν το σηκώνουν οι πιτσιρικάδες)
ΚΕΡΑΤΕΑ- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1 (η αλώβητη έδρα, αν και τελευταία δεν κάνει καλά παιχνίδια η Κερατέα)
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 1 (δύσκολο ματσ πάντως)
ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ -ΕΦΟΑ 1 (για να χάσει μέσα στο Γέρακα όταν θα είναι 2η)
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 ( οι γηπεδούχοι είναι σε τραγική κατάσταση, ευκαιρία για τον Stelios11)
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 ( Δύσκολα να κερδίσουν μέσα στην Πεταλούδα-Σαν Μαμές, έδρα των Βάσκων καμικάζι της ΕΤΑ)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΡΙΩΝ 1 ( δύσκολο ματς, αλλά επειδή θέλει να ξεκοιλιαστεί ο taper μετά, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα )
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ- ΠΕΥΚΗ 1 ( ... και εύκολα )
Πάω για το 4ο ( Παναθηναϊκός στο basket έχω καταντήσει)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.