Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Εurobasket 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
saniboy
Ο Χατζηβρεττας αν και σαν ονομα δεν ενθουσιαζει δυσκολα θα μενει οχι μονο εκτος ομαδας αλλα κια εκτος πενταδας.Κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο κλεινει κενα δυσκολευει αντιπαλους και στη μερα του εχει και ενα σουτακι.Ζοτς Γιαννακης ξερουν!

Βλεπςω Ισπανους πολυ δυνατους.Ισως η μονη απειλη αν παιξουμε οπως τα 2 τελευταια χρονια!Ξερετε ποτε επιστρεφει Γκαρμπαχοθα?
nikefalin
QUOTE(saniboy @ Apr 28 2007, 07:37 PM) *
Ο Χατζηβρεττας αν και σαν ονομα δεν ενθουσιαζει δυσκολα θα μενει οχι μονο εκτος ομαδας αλλα κια εκτος πενταδας.Κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο κλεινει κενα δυσκολευει αντιπαλους και στη μερα του εχει και ενα σουτακι.Ζοτς Γιαννακης ξερουν!

Βλεπςω Ισπανους πολυ δυνατους.Ισως η μονη απειλη αν παιξουμε οπως τα 2 τελευταια χρονια!Ξερετε ποτε επιστρεφει Γκαρμπαχοθα?

Πολύ δυνατές είναι 10 ομάδες τουλάχιστον. Γαλλία, Γερμανία ( αφού έρχεται ο Ντιρκ), Σερβία (παραδοσιακά), Κροατία ( μην τους υποτιμούμε, τους καθάρισαν οι διαιτητές στο Βελιγράδι στους 8), Σλοβενία (ο κακός μας δαίμονας), Ιταλία (πάει τα παιχνίδια σε αργό ρύθμο βρέξει χιονίσει), Ρωσία (αν εμφανιστεί ο Κυριλένκο), Τουρκία (με τον All Star Οκούρ και όλη τη νέα γενιά που ετοιμάζεται για το επόμενο παγκόσμιο), Λιθουανία (επιστρέφει ο Σάρας και ο Σίσκα στην εθνική, θα έλεγα πως με αυτούς γίνεται φαβορί για μετάλλιο) Ισπανία (έδρα, εξαιρετική ομάδα, πολύ ταλέντο) και φυσικά εμείς οι πρωταθλητές.

Ο Γκαρπαχόθα παίζεται να προλάβει το τουρνουά.

Τα δικά μας δυνατά σημεία είναι το pick και η αγωνιστική ωρίμανση κάποιων παικτών που σε σχέση με το Βελιγράδι έχουν ανέβει (Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Φώτσης, Τσαρτσαρής, ο 3D Διαμαντίδης) και φυσικά η ομοιογένεια και ο χαρακτήρας στο παιχνίδι. Μειονεκτήματα (ερωτηματικά καλύτερα) είναι η κατάσταση των Σπανούλη, Κακιούζη, Βασιλόπουλου και σίγουρα του Σόφο.
Ο Ζήσης θα είναι συν σε σχέση με πέρυσι, ο Μπουρούσης (που είναι με διαφορά ο πιο βελτιωμένος φέτος έλληνας παίκτης) άλλο ένα συν, ο Ντικούδης με την εμπειρία & τον αγωνιστικό τσαμπουκά.
Για τον Χατζηβρέττα κάθε χρόνο όλοι λέμε πως ίσως πρέπει να μείνει έξω, αλλά οι προπονητές του που ξέρουν καλύτερα από εμάς τον εμπιστεύονται.
Στην προετοιμασία σίγουρα έχουν θέση ο Πελεκάνος, ο Βασιλειάδης, ο Βουγιούκας, ο Περπέρογλου.
Ο Μαυροκεφαλίδης και ο Παπαμακάριος άραγε ?
Ο Τσακαλίδης δεν είναι και άκρως απαραίτητος, ας έρθει πρώτα να τον δούμε...
Aristofanis
QUOTE(nikefalin @ Apr 28 2007, 09:25 PM) *
Στην προετοιμασία σίγουρα έχουν θέση ο Πελεκάνος, ο Βασιλειάδης, ο Βουγιούκας, ο Περπέρογλου.
Ο Μαυροκεφαλίδης και ο Παπαμακάριος άραγε ?
Ο Τσακαλίδης δεν είναι και άκρως απαραίτητος, ας έρθει πρώτα να τον δούμε...

Παπαμακάριος? Όχι βέβαια! Ούτε και ο Μαυροκεφαλίδης γιατί δεν έκανε καλή χρονιά ειδικά στην Βαλένθια!
Εγώ θεωρώ να δωθεί μια ευκαιρία στον Τσιάρα της Ολύμπια Λάρισας! Έστω για προετοιμασία. Καλό θα ήταν να έπαιρνε 2-3 άτομα παραπάνω για κάποιες εμπειρίες
HOULIGAN76
Διάβασα σε στήλη του Παπαδογιάννη οτι η εθνική μας απο την αρχή του τουρνουά θα έχει τουλάχιστον 130 άτομα απο το κλάμπ των Πελαργών.Πλήρωσαν 1500 ευρώ για 15 ημέρες ταξίδι.
Papaloukas 4 ever
QUOTE(HOULIGAN76 @ Apr 30 2007, 11:49 AM) *
Διάβασα σε στήλη του Παπαδογιάννη οτι η εθνική μας απο την αρχή του τουρνουά θα έχει τουλάχιστον 130 άτομα απο το κλάμπ των Πελαργών.Πλήρωσαν 1500 ευρώ για 15 ημέρες ταξίδι.

Μεγάλε, που να ήξερες..... Νικολάκηηηη.... (nikefal)
nikefalin
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Apr 30 2007, 12:32 PM) *
Μεγάλε, που να ήξερες..... Νικολάκηηηη.... (nikefal)

Με φωνάξατε ? Παρακαλώ ?
Papaloukas 4 ever
PM
aopkv
QUOTE(nikefalin @ Apr 30 2007, 12:45 PM) *
Με φωνάξατε ? Παρακαλώ ?

ασε τα λεμε και απο το τηλεφωνο.........κωστας ο ομοσπονδιακος... smiley.gif
nikefalin
Ανακοινώθηκαν τιμές εισητηρίων , μόνο στην ισπανική έκδοση του site

http://www.feb.es/files/pdf/eurobasket/ent...oBasket2007.pdf

Ποιός/ποιά ενδιαφέρεται για ταξιδάκι το Σεπτέμβρη ?
thrylos7
Εγώ είμαι μέσα για τα καλά... Θα έχω και να μείνω!

(Τελικά λέω να μην πάω καθόλου στα πλέι οφ της Α1.. biggrin.gif )
aopkv
γραναδα.....ανδαλουσια......χμ ενδιαφερον...αλλα μονο για την πρωτη φαση.....
ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ..!!! bball.gif
soz
Ρε παιδιά το πολύ 2 αλλαγές θα γίνουν στην τελική 12αδα,η μια του μπουρούση 100% αντι για τον χοντρούλη και άλλη μια πιστεύω αντι για βασιλόπουλο (ίσως επιτέλους τα καταφέρειι ο πελεκάνος).Δεν πρόκειται να αλλάξει ο βασικός κορμός.

Τώρα για τον χατζηβρέτα,απορώ πως το συζητάμε καν μετά απο τόσα χρόνια.Αν ήταν στον ολυμπιακό σε ρόλο ντόμερκατ θα είχε Μ.Ο 30 πόντους στο πρωτάθλημα.

Για τα μετάλλια θα παίξουνι Λιθουανία,Ισπανία,Τουρκία κ Ελλάδα biggrin.gif
Pierce
QUOTE(soz @ May 9 2007, 11:56 AM) *
Για τα μετάλλια θα παίξουνι Λιθουανία,Ισπανία,Τουρκία κ Ελλάδα biggrin.gif

+ σερβια(; ) και ρωσια

οι ρωσοι θα κατεβασουν ομαδα, και αν δεησουν και οι σερβοι να ερθουν σιγουρα θα γινουν γερες μαχες για μεταλλιο
nikefalin
QUOTE(pierce21 @ May 9 2007, 03:26 PM) *
+ σερβια(; ) και ρωσια

οι ρωσοι θα κατεβασουν ομαδα, και αν δεησουν και οι σερβοι να ερθουν σιγουρα θα γινουν γερες μαχες για μεταλλιο

Οι Ρώσοι δεν έχουν αξιόπιστα γκαρντ για αυτό εξάλλου και παίζει ο Χόλντεν. Είναι όμως υπολογίσιμοι, αλοίμονο.
Οι Σέρβοι ένας Θεός ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι, ποιόν θα έχουν στον πάγκο, ποιοί θα κατέβουν να παίξουν και με ποια διάθεση. Εαν το φεγγάρι τους είναι καλό και έχουν καλές συνθήκες τότε είναι άκρως υπολογίσιμοι.

Θα τους δούμε κι από κοντά εξάλλου tongue.gif
Hakeem
Τα εισιτήτρια βγαίνουν 1 Ιουνίου αν σκέφτεται κανείς να πάει και υπάρχουν σε ομάδες. Για τους ομίλους, για την Β'φάση και για την τελική φάση (προημιτελικά, ημιτελικά και τελικοί), περίπου 250 ευρώ ειναι αναλόγως τη θέση.
nikefalin
QUOTE(Hakeem @ May 9 2007, 07:00 PM) *
Τα εισιτήτρια βγαίνουν 1 Ιουνίου αν σκέφτεται κανείς να πάει και υπάρχουν σε ομάδες. Για τους ομίλους, για την Β'φάση και για την τελική φάση (προημιτελικά, ημιτελικά και τελικοί), περίπου 250 ευρώ ειναι αναλόγως τη θέση.

Δείτε το pdf, είναι στα ισπανικά βέβαια, αν χρειαστεί ετοιμάζουμε και μια παρουσιάση. Με μια πρόχειρη καταμέτρηση, μπορεί κάποιος με περίπου 400 Ευρώ να δεί όλους τους αγώνες

Α Φαση στη Γρανάδα (όλοι οι αγώνες του ομίλου της Εθνικής)
Β Φάση στη Μαδρίτη (και τους 2 ομίλους και όχι μόνον της Εθνικής μας)
Γ Φάση στη Μαδρίτη ( Προημιτελικοί, Ημιτελικοί , Τελικοί)

Εδώ είναι το αρχειάκι (5,5 ΜΒ)
http://www.feb.es/files/pdf/eurobasket/ent...oBasket2007.pdf

Κυκλοφορούν 1 Ιουνίου στις 11 το πρωί ελληνική ώρα
thanos4
Τώρα για τον χατζηβρέτα,απορώ πως το συζητάμε καν μετά απο τόσα χρόνια.Αν ήταν στον ολυμπιακό σε ρόλο ντόμερκατ θα είχε Μ.Ο 30 πόντους στο πρωτάθλημα.

Συμφωνώ , αν και είναι λίγο υπερβολικοί οι 30 πόντοι tongue.gif !
Ο Χατζηβρέτας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βγει από την εθνική, δίκαια κατά την γνώμη μου.

Πιο πιθανή αλλαγή βλέπω αυτή του Μπουρούση αντί του Σοφο, και λιγότερη πιθανή του Βασιλόπουλου με Πελεκάνο(?) ή ίσως Περπέρογλου(δύσκολο μου φαίνεται αυτό...)

Τεσπα νωρίς είναι ακόμα...
soz
Ε ναι το είπα σχηματικά το 30 πόντοι.Πάντως σίγουρα 20 τους πιάνει άνετα σε ομάδα-καμικάζι όλοι μπροστά και οτι γίνει.

Μακάρι να το σηκώσουμε με όποιους και να κατέβουμε τέλοσπάντων!!
vastravoud
Πάντως είναι μεγάλο κρίμα που ο Σόφο δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Πάμε δηλαδή σε ένα βασικό κορμό:

ΔΙαμαντίδης, Παπαλουκάς, Σπανούλης, Ζήσης, Χατζηβρέττας, Φώτσης, Κακιούζης, Τσαρτσαρης, Ντικούδης, Παπαδόπουλος, Μπουρούσης.

Καθόλου άσχημα, απλώς ο καλός Σόφο είναι ένα υπερπολύτιμο όπλο.
Gravedigger
Ρε παιδιά δν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στην θέση του Κακιούζη???Ξέρω,είναι αρχηγός,καλός παίχτης αλλά νομίζω υπάρχουν κ καλύτεροι από αυτόν...
nikefalin
QUOTE(Gravedigger @ May 13 2007, 12:50 PM) *
Ρε παιδιά δν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στην θέση του Κακιούζη???Ξέρω,είναι αρχηγός,καλός παίχτης αλλά νομίζω υπάρχουν κ καλύτεροι από αυτόν...

Για πες έναν..
Gravedigger
QUOTE(nikefalin @ May 13 2007, 10:05 AM) *
Για πες έναν..

Πελεκάνος.Νομίζω μπορει να προσφέρει περισσότερο.Δν έχει τις ηγετικές ικανότητες του Κακιούζη αλλά έχει περισσότερο ταλέντο.Κ ο Κακιούζης φέτος δν έκανε σπουδαία χρονιά...
Pierce
περα απο τις ηγετικες ικανοτητες που μονος σου ειπες οτι μονο μιχαλης εχει ειναι και κατι ακομα. αυτος ο ανθρωπος του 2.08 ,ποσο ειναι τεσπα, σου δινει την αισθηση οτι ειναι παντα στη σωστη στιγμη στο καταλληλο σημειο ειτε για να παρει πασα ειτε να παρει το επιθετικο ριμπαουντ ή οτιδηποτε αλλο. τις στροφες που παιρνει το μυαλο του ελαχιστοι τις πλησιαζουν στην εθνικη.

με την ιδια λογικη οτι δεν επαιξε πολυ καλα φετος ο σπανουλης δεν θα επρεπε να ειναι ουτε στην προετοιμασια!
Gravedigger
QUOTE(pierce21 @ May 13 2007, 10:38 AM) *
περα απο τις ηγετικες ικανοτητες που μονος σου ειπες οτι μονο μιχαλης εχει ειναι και κατι ακομα. αυτος ο ανθρωπος του 2.08 ,ποσο ειναι τεσπα, σου δινει την αισθηση οτι ειναι παντα στη σωστη στιγμη στο καταλληλο σημειο ειτε για να παρει πασα ειτε να παρει το επιθετικο ριμπαουντ ή οτιδηποτε αλλο. τις στροφες που παιρνει το μυαλο του ελαχιστοι τις πλησιαζουν στην εθνικη.
με την ιδια λογικη οτι δεν επαιξε πολυ καλα φετος ο σπανουλης δεν θα επρεπε να ειναι ουτε στην προετοιμασια!

Εντάξει συμφωνώ σε αυτό κ πάλι δν μπορεί να μείνει έξω αυτό το καλοκαίρι η του χρόνου στους Ολυμπιακούς...Μετά πιστεύω ότι θα αποσυρθεί από την Εθνική μόνος του.Κ δν θα ήταν κ δίκαιο να μείνει έξω από αυτές τις διοργανώσεις οπότε δν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο! smile.gif
Anaz
Δεν τιθεται θεμα αλλαγης του Κακιουζη,μη τρελαθουμε!Εκτος του οτι δεν υπαρχει καλυτερος,ειναι και ο αρχηγος της ομαδας και ενας απ'τους πιο εμπειρους και εξυπνους παιχτες της!
Θεμα αντικαταστασης ουσιαστικα θα παιχτει μονο σε δυο θεσεις! Αυτη του Σοφο που λογικά θα πάρει ο Μπουρούσης, και αυτη του Βασιλοπουλου που θα διεκδικήσουν με αξιωσεις οι Βασιλειαδης,Πελεκάνος. Κατα τη γνώμη μου φετος ο Βασιλο με τον Πινι δεν εξελίχτηκε καθόλου σε αντίθεση με τους αλλους δυο,ενώ παράλληλα ίσως ειναι και πιο χρησιμο στην ομαδα ενα λίγο πιο αξιοπιστο περιφερειακό σουτ απ'τις αμυντικες ικανότητες του Βασιλόπουλου! Βεβαια ο Γιαννακης του'χει αδυναμια!
Pierce
ξερουμε τιποτα για το ποτε θα γινει το ακροπολις και με ποιες ομαδες?
thrylos7
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=2107

Μπερδεύει ο τίτλος... rolleyes.gif
Pierce
damn !θυμομουν οτι καπου το ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν τον βρηκα οταν το εψαξα. θενκς θρυλε smile.gif
spysta
Παιδια αν και εχω απεριοριστη εμπιστοσυνη στην εθνικη μας δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος για το καλοκαιρι... φετος πιστευω οτι θα ειναι πολυ δυσκολο το eurobasket με πολυ καλες ομαδες!Συν οτι εχουμε και τα προβληματακια μας με Σπανουλη Σοφο και τις δυσκολες και ''μπολικες'' χρονιες των διεθνων μας....παντως αν τα παιδια πιασουν τις στανταρ αποδοσεις τους,οχι τιποτα εξωπραγματικο,θα ειμαστε σιγουρα στην τετραδα..
Bonzo
Πάντως ο Σπανούλης λένε ότι έχει βελτιωθεί(τουλάχιστον όσον αφορά τα αθλητικά του προσόντα). Δε νομίζω ότι θα παρουσιαστεί χειρότερος τέλος πάντων
Bonzo
Κάτι ακουσα ότι η Λιθουανία θα κατέβει ολοκληρη με μόνο αμφισβητούμενο τον Μάτσε...Ακόμα και ο Ιλγκάουσκας λέει θα κατέβει..
Germany96
Έτσι έλεγε χθες ο Ιωάννου στο sport+ κατά την διάρκεια του NETS-CAVS. Μακάρι, καιρός είναι να ξαναδούμε την Λιθουνία να παίζει ωραίο μπάσκετ, πάντως είναι νωρίς ακόμα για να ξέρει κάποιος με σιγουριά.
Anaz
Δεν πιστευω οτι θα κατεβει ο Ιλγκαουσκας! Το ιδιο κι ο Ματσε.
nikefalin
QUOTE(Anaz @ May 14 2007, 04:56 AM) *
Δεν πιστευω οτι θα κατεβει ο Ιλγκαουσκας! Το ιδιο κι ο Ματσε.

O Ιλγκάουσκας δεν θα κατέβει. Ο Σάρας θα κατέβει, ο Σίσκα θα κατέβει (αυτός είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος τους παίκτης) , Ο Μάτσε θα δείξει. Πέρα από το πόδι του πέρυσι είχαν ακουστεί πολλά στη Λιθουανία για αυτόν .
Όπως και να χει, οι Λιθουανοί επιστρέφουν σε καλή κατάσταση και είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλιο.
Bonzo
O Σονγκάιλα? και αυτό για τον Ιλγκάουσκας που το στηρίζεις(την βεβαιότητα τουλάχιστον)?
nikefalin
QUOTE(Bonzo @ May 14 2007, 09:41 AM) *
O Σονγκάιλα? και αυτό για τον Ιλγκάουσκας που το στηρίζεις(την βεβαιότητα τουλάχιστον)?

Δεν έχει έρθει ποτέ. Είχε κι ένα άτυχο περιστατικό (νομίζω απέβαλε η γυναίκα του ή κάτι παρόμοιο) , θα τραβήξει γερό κουπί στα πλει οφ. Είναι ευπαθής στους τραυματισμούς (άρα θέλει στάνταρ ξεκούραση) και δεν είναι και νέος πλέον
Για τον Σονγκάιλα δεν ξέρω τίποτα.Αν είναι καλά θα παίξει.
hagi
Παιδιά ας κατέβουν όλοι...ίσα ίσα θα έχουμε το δυνατότερο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα..και όταν πάρουμε την κούπα θα είναι πιο γλυκιά tongue.gif tongue.gif

εντάξει σοβαρά τώρα,και γω πιστεύω ότι φέτος θα είναι πιο δύσκολο το Ευρωμπάσκετ,αλλά νομίζω ότι τα παιδιά είναι ακόμη πιο έμπειρα και σε καλύτερα κατάσταση από πέρσι..και γω δεν πιστεύω ότι ο Σπανούλης θα είναι χειρότερος..Σίγουρα κάνουν καλή προπόνηση εκεί στο NBA..

Και θα έχει και δίψα να παίξει,οπότε...κρατάτε τον.. biggrin.gif biggrin.gif

Ανυπομονώ πάντως να έρθει ο καιρός να δούμε την Εθνική μας και πάλι..
soz
Για τον σπανούλη διάβασα μια συνέντευξη τις προάλλες του γυμναστή του αμαρουσίου που είχε πάει για 10 μέρες καλεσμένος στο houston και παρακολούθησε τις προπονήσεις κλπ.

Δήλωσε οτι εντυπωσιάστικε απο τον kill-bill,οτι δυνάμωσε πολύ μυικά,έγινε πιο γρήγορος και βελτίωσε το σουτ.

Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω,αυτό είναι ενθαρρυντικό.Άντε να δούμε,γιατί την λιθουανία την βλέπω να κάνει περίπατο αν κατέβουν και οι ψηλοί τους απτο ΝΒΑ.Ίδωμεν
Anaz
Eγω πλεον δεν τους φοβαμαι τοσο τος Λιθουανους!Εχουν καιρο να παιξουν μαζι και ειναι αμφιβολο σε τι κατασταση θα'ναι ορισμενοι παιχτες κλειδια..
man10
QUOTE(nikefalin @ May 14 2007, 07:07 AM) *
Δεν έχει έρθει ποτέ. Είχε κι ένα άτυχο περιστατικό (νομίζω απέβαλε η γυναίκα του ή κάτι παρόμοιο) , θα τραβήξει γερό κουπί στα πλει οφ. Είναι ευπαθής στους τραυματισμούς (άρα θέλει στάνταρ ξεκούραση) και δεν είναι και νέος πλέον
Για τον Σονγκάιλα δεν ξέρω τίποτα.Αν είναι καλά θα παίξει.

Στο οτι δεν κατεβηκε τα προηγουμενα χρονια σε Ολυμπιακους αγώνες και Παγκοσμια Πρωταθληματα,οταν μαλιστα ειχε σχετικα μικρες σεζον αφου οι Καβς δεν ειχαν καταφερει να φτασουν μακρυα ατα Playoffs. Ποσο μαλλον φετος που παιζει να πανε μακρυα... wink.gif wink.gif
Bonzo
Ναι όμως λέει ότι φέτος είναι προπονητης ένας που τον είχαν στους νέους και το χουν δει κάπως συναισθηματικά το θέμα. Τέλος πάντων ακόμα και να μη έρθει ο Ιλγκάουσκας με πεντάδα Γιατσκβίτσκιους,Μάτσε(αν κατέβει) ή κάποιο αλλο περιφερεικό(έχουν μπόλικους),Σίσκα, Σονγκάιλα, Λαβρινοβιτς είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και για μεάν φαβορί μαζι με Ελλάδα - Ισπανια
Papaloukas 4 ever
Παίδες, πλέον, και μετά και την ανακοίνωση, έστω και στα ισπανικά, των τιμών οργανώνουμε και "επίσημα" την εκδρομή (είμαστε ήδη κάπου 15-18 άτομα. Η τιμή βγαίνει πολύ πιο κάτω από των πελαργών (δεν κάνω αναδημοσίευση της δικιάς τους, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε στον dizzy), εξ' άλλου όποιο θέλει τη διαβάζει στο site τους, όπως και τα παρατράγουδα αυτής. Αναμένουμε (με το Νίκο) προ συμμετοχές, προκειμένου να γνωστοποιήσουμε τα υπόλοιπα, χωρίς προκαταβολές, και να κλείσουμε πρώτα απ' όλα τα εισητηρια.
nikefalin
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ May 15 2007, 11:18 AM) *
Παίδες, πλέον, και μετά και την ανακοίνωση, έστω και στα ισπανικά, των τιμών οργανώνουμε και "επίσημα" την εκδρομή (είμαστε ήδη κάπου 15-18 άτομα. Η τιμή βγαίνει πολύ πιο κάτω από των πελαργών (δεν κάνω αναδημοσίευση της δικιάς τους, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε στον dizzy), εξ' άλλου όποιο θέλει τη διαβάζει στο site τους, όπως και τα παρατράγουδα αυτής. Αναμένουμε (με το Νίκο) προ συμμετοχές, προκειμένου να γνωστοποιήσουμε τα υπόλοιπα, χωρίς προκαταβολές, και να κλείσουμε πρώτα απ' όλα τα εισητηρια.

Όποιος ενδιαφέρεται για να δούμε όλο το τουρνουά, ή κομμάτι του, πληροφορίες ενταύθα (PM).
aopkv
πελαργοι.....
nikefalin
QUOTE(aopkv @ May 15 2007, 02:07 PM) *
πελαργοι.....

βρε συ, άλλος τα άκουγε άλλος τα πάθαινε ? τι έχεις πάθει ?
dizzy_fingers
Ανοίξτε νέο τόπικ wink.gif.
aopkv
καλα καλα δεν ξαναλεω τιποτα........γραναδα σου ερχομαι.. 69.gif
nikefalin
QUOTE(aopkv @ May 15 2007, 02:43 PM) *
καλα καλα δεν ξαναλεω τιποτα........γραναδα σου ερχομαι.. 69.gif

Έτσι μάλιστα 41.gif
Θα δούμε παρέα την ομάδαρα να παλεύει τους Σέρβοι, τους Ρώσοι και τους Χ-men biggrin.gif
dizzy_fingers
Δεν καταλάβατε το προηγούμενό μου ποστ.
Ανοίξτε νέο τόπικ για να φαίνεται καλύτερα.

Σε μερικά ποστ που θα προστεθούν σε νέες σελίδες, το μήνυμα του Papaloukas 4 ever για το ταξίδι θα χαθεί.
Papaloukas 4 ever
Ε, βάλε το τότε πρώτη σελίδα για να φαίνεται πάντα smile.gif rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.