Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΕΛΟΣ Ο ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ ;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
QUOTE
Υπ' ατμόν" ο Φλεβαράκης

Του Γιώργου Νικολάου
29/11/2009 (19:54)

Είχαμε γράψει και προχθές ότι ο Μπάμπης Καραμανλής είχε ένα λόγο παραπάνω να ταξιδέψει στη Ρόδο. Ο λόγος είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν δυσαρεστημένος με πρόσωπα και πράγματα, τα οποία συμβαίνουν στο αγωνιστικό τμήμα. Ούτε ο κ. Καραμανλής περίμενε, ωστόσο, το μέγεθος του "Βατερλό" της "Ένωσης".
Δεδομένο είναι, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα διοικητικά στελέχη της ΚΑΕ προβληματίζονται και η "καμπάνα κτυπά" πιο έντονα από ποτέ για τον Κώστα Φλεβαράκη, που βρίσκεται "υπ' ατμόν".

Παρά το γεγονός ότι οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι συντρώγουν όλοι μαζί -λίγο πριν από την αναχώρηση από το "σμαραγδένιο νησί"- δεν αποκλείεται να ληφθούν αποφάσεις "εν πτήσει". Οι διοικούντες την ΚΑΕ ήταν δυσαρεστημένοι με την λειτουργία της ομάδας από τον αγώνα με τη Καβάλα, αλλά η δυσαρέσκεια αυτή οξύνθηκε έπειτα από την σημερινή εμφάνιση.

Αναβρασμός επικρατεί και μεταξύ των διοικητικών στελεχών της ΑΕΚ, η οποία καθηλώθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ήτοι στην πιο οδυνηρή σεζόν των τελευταίων ετών.

basketblog.gr

QUOTE
ΑΕΚ – Τελειώνει «Φλέβα», Πεδουλάκης, Φραγκιάς υποψήφιοι
29/11/2009 18:36

Η ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο με 16 πόντους φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους διοικούντες την ΑΕΚ. Η επόμενη ημέρα στην Ένωση θα είναι πολύ δύσκολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportnet ο Κώστας Φλεβαράκης ουσιαστικά είναι «τελειωμένος» και ο Μπάμπης Καραμανλής αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του προέδρου των «κιτρινόμαυρων» είναι αυτά του Αργύρη Πεδουλάκη και του Βασίλη Φραγκιά. Βέβαια, ο «Άρτζι» έχει το πλεονέκτημα, αλλά τα 24ωρα που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, καθώς την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας σ’ έναν αγώνα δίχως αύριο, κυρίως για την επιβίωση της…

sportnet.gr
ashton
QUOTE
"Χτυπάει" Σάκοτα!
Του Γιώργου Νικολάου
30/11/2009 (11:55)

Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν τελείωσε επίσημα από την ΑΕΚ, αλλά τελειώνει! Οι διοικούντες την ΚΑΕ επιμένουν ότι δεν υπάρχει (ακόμη) θέμα, αλλά είναι κοινό μυστικό. Το ξέρουν και οι άνδρες του... FBI, που περιφρουρούν το Ελληνικό. Οι διοικούντες την ΚΑΕ θα συσκεφθούν σήμερα, αλλά ήδη κάνουν σκέψεις, καθώς αναζητούν το "ηλεκτροσόκ" -κατά δήλωση του Μπάμπη Καραμανλή- που θα βγάλει την ομάδα από πρωτοφανές αδιέξοδο.
Και θα "χτυπήσουν" κατ' αρχήν ψηλά. Θα χτυπήσουν την πόρτα του... Ντράγκαν Σάκοτα!

Αυτή -τουλάχιστον- είναι η σκέψη που επικρατεί ετούτη την ώρα και ενώ οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι έχουν "βομβαρδιστεί" από προτάσεις, προκειμένου για τη διαδοχή του Φλεβαράκη. Ο πρωταθλητής του τίτλου του 2002 παραμένει δημοφιλής μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και η δυναμική του είναι αδιαμφισβήτητη.

Αγνωστες είναι οι προθέσεις του Σερβοέλληνα τεχνικού, ο οποίος ανέκαθεν επιθυμούσε την επιστροφή του στην "Ένωση", αλλά ενδεχομένως υπό διαφορετικές συνθήκες.

basketblog.gr

QUOTE
ΑΕΚ - Δεν παραιτείται ο Φλεβαράκης!
30/11/2009 10:17

Η διοίκηση της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής ζήτησε από τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη μετά την βαριά ήττα στην Ρόδο από τον Κολοσσό την παραίτηση του, αλλά συνάντησε άρνηση!


Ο τεχνικός του «δικεφάλου» ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και ότι με υπομονή και ηρεμία η ομάδα θα μπορέσει να βρει τον δρόμο της, καθώς είναι μικρό το χρονικό διάστημα που έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες.

Ουσιαστικά, πλέον τα πάντα είναι στο χέρι του Καραμανλή, ο οποίος θα πρέπει είτε να κάνει πίσω και να αποδεχθεί την άποψη του προπονητή, είτε να κινηθεί δυναμικά και να προχωρήσει στην λύση του συμβολαίου του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο χρόνος πιέζει πολύ και στο στρατόπεδο του «δικεφάλου» υπάρχει δικαιολογημένος εκνευρισμός για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας την οποία οι διοικούντες χρεώνουν αποκλειστικά στον έμπειρο προπονητή.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια, δεδομένου ότι απέναντι στον Γ.Σ. Ολύμπια στο Ελληνικό η ΑΕΚ θα παίξει την επιβίωση της…

Γ.Πάλλας


sportnet.gr
ashton
QUOTE
Μιλάει με Πεδουλάκη η ΑΕΚ
Ανοιχτή γραμμή με τον Αργύρη Πεδουλάκη έχει τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μπάμπης Καρμανλής και συζητάει μαζί του το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και παρότι στον ίδιο δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε ακόμη ο Κώστας Φλεβαράκης αποτελεί παραλθόν αφού η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να πάει με άλλο προπονητή στο κομβικής, όπως εξελίχθηκαν, τα πράγματα παιχνίδι του Σαββάτου με την Ολύμπια Λάρισας.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Πεδουλάκη για τον οποίο λέγεται ότι δεν είναι αρνητικός να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ ο Καρμανλής έχει στο νούμερο δύο της ατζέντας του τον Βασίλη Φραγκιά ενώ του έχει προταθεί και η λύση του Άγγελου Κορωνιού ο οποίος πάντως δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες. Το θέμα είναι όχι ποιόν θέλει η ΑΕΚ αλλά ποιός θέλει να αναλάβει στην παρούσα φάση την ομάδα αφού ήδη ο Ντράγκαν Σάκοτα σε μια κρούση που του έγινε απάντησε αρνητικά!


http://allstarkourouna.blogspot.com/2009/1...og-post_30.html

QUOTE
ΑΕΚ - Συνάντηση Καραμανλή-Πεδουλάκη!
30/11/2009 17:54
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Με τον Αργύρη Πεδουλάκη συναντήθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής και συζήτησαν την προοπτική της συνεργασίας τους! Ο έμπειρος τεχνικός έκανε μια γενική συζήτηση, αφού αυτή την ώρα ακόμη υπάρχει προπονητής, καθώς ο Κώστας Φλεβαράκης δεν παραιτείται από την θέση του. Οι δυο άνδρες συζήτησαν για περισσότερο από μια ώρα και θα παραμείνουν σε ανοικτή γραμμή, καθώς ο «Άρτζι» είναι η πρώτη επιλογή του Μπάμπη Καραμανλή.

Βέβαια, για να προχωρήσει η περίπτωση του Πεδουλάκη θα πρέπει πρώτα να λυθεί η συνεργασία με τον Φλεβαράκη, ο οποίος είναι διατεθειμένος να πάει αύριο (1/12) κανονικά στην προπόνηση της ομάδας. Όσο λοιπόν, διατηρεί θολό το τοπίο ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, τόσο θα είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και εκείνο της παραμονής του Φλεβαράκη! Πάντως, είναι βέβαιο ότι θα ασκηθούν πιέσεις με πολλούς τρόπους προς τον Φλεβαράκη για να απομακρυνθεί, καθώς αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία διάθεση επικοινωνίας μαζί του από την πλευρά της διοίκησης.

Οι χειρισμοί δεν είναι ορθοί, καθώς θα έπρεπε πρώτα να λυθεί το συμβόλαιο του νυν τεχνικού και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι συζητήσεις, αλλά φαίνεται ότι η δεινή θέση της ΑΕΚ έχει προκαλέσει αναταραχή και αυτό που λείπει είναι το «καθαρό μυαλό» για την λήψη αποφάσεων.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα περιμένει στο ακουστικό του να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που έχει θέσει και στην συνέχεια θα απαντήσει, κάτι που θα εξαρτηθεί και από την πορεία της υπόθεσης του Κώστα Φλεβαράκη.

Γ. Πάλλας


sportnet.gr
ashton
και από Ωρα για σπορ

QUOTE
Θέλουν να τα "φορτώσουν" στον Φλεβαράκη (wink.gif
Θέλουν να τα "φορτώσουν" στον Φλεβαράκη (wink.gif
Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα της Ρόδου

Οι φήμες οργιάζουν και λένε πως υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ μετά τη συντριβή από τον Κολοσσό. Οι διοικούντες επίσημα διαψεύδουν, ωστόσο νομίζουμε πως πράγματι υπάρχει θέμα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ.


Πάντως, θα είναι πέρα για πέρα άδικο από πλευράς διοικούντων να φορτώσουν ό,τι έχει γίνει ως τώρα στην ΑΕΚ στον προπονητή, ο οποίος είναι πραγματικός "ήρωας" και άντεξε πολλά.

Εξελίξεις επί του θέματος αναμένεται να υπάρξουν αύριο.


QUOTE
Τα "όχι" του Σάκοτα και του Πεδουλάκη...
Τα "όχι" του Σάκοτα και του Πεδουλάκη...
Διαβάστε τι συμβαίνει με το θέμα του προπονητή της ΑΕΚ

Πάει αρκετός καιρός που οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ σκέφτονται να αντικαταστήσουν τον Κώστα Φλεβαράκη θεωρώντας -λανθασμένα κατά την άποψή μας- πως φέρει ευθύνες για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας....


Γι΄ αυτό και εδώ και τρεις εβδομάδες έχουν κάνει βολιδοσκόπηση στον προπονητή του τίτλου για την "Βασίλισσα" τo 2002, τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Σέρβος κόουτς διεμήνυσε σε άνθρωπο της ΑΕΚ πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην ομάδα με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Ανάλογη ήταν η απάντηση και του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος επίσης δεν επιθυμεί να αναλάβει την "Ένωση" αυτή την περίοδο.

Οι "κιτρινόμαυροι" ασχολούνται και με την περίπτωση του πρώην κόουτς του Κολοσσού, Βασίλη Φραγκιά, η οποία μοιάζει πιο εφικτή σε περίπτωση απομάκρυνσης του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Εφόσον οι διοικούντες θέλουν θα πρέπει να τον απολύσουν πληρώνοντάς του την αποζημίωση. Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται σήμερα.
Απ. Λιόγκας


QUOTE
Διοικητικό συμβούλιο παρουσία Φλεβαράκη
Διοικητικό συμβούλιο παρουσία Φλεβαράκη

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει εδώ και κάμποσες ημέρες ξεκαθαρίσει πως δεν τον ενδιαφέρει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ουσιαστικά, το ίδιο έγινε και με τον Αργύρη Πεδουλάκη.


Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ είχαν σήμερα επαφή με τον "Άρτζι" η οποία είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα. Ωστόσο διαπιστώθηκαν ορισμένες σημαντικές διαφορές που δύσκολα θα "γεφυρωθούν".

Από εκεί και πέρα στα υπ΄ όψιν των ανθρώπων του "Δικεφάλου" βρίσκεται και η περίπτωση του Βασίλη Φραγκιά.

Μέσα σ΄ όλα ο Κώστας Φλεβαράκης παραμένει προπονητής της ΑΕΚ και αύριο αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση της ομάδας. Μάλιστα αναμένεται να παρευρεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ το οποίο αναβλήθηκε γι΄ αυτό το λόγο.


orasports.gr
ashton
QUOTE
Μίλησε με Σάκοτα
Του Γιώργου Νικολάου
30/11/2009 (21:10)

Ντράγκαν Σάκοτα, ή Αργύρης Πεδουλάκης;
Ο Μπάμπης Καραμανλής μίλησε σήμερα και με τους δύο! Κατά σύμπτωση, με τους δύο προπονητές είχε μιλήσει και ο Δημήτρης Δρόσος μετά την παραίτηση του Αγγέλου Κορωνιού, αλλά κατέληξε στον... Βαγγέλη Αγγέλου. Δεν ξέρουμε αν η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ως προς το πρόσωπο του Αγγέλου, προφανώς δεν επαναλαμβάνεται κι ας τον εκτιμά (ως προς τις τεχνικές του ικανότητες) ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Ο κ. Αγγέλου εργάζεται στα Τρίκαλα.
Ποια είναι η αλήθεια;

Υψηλός στόχος των διοικούντων την ΚΑΕ για τη διαδοχή του Κώστα Φλεβαράκη ήταν και παραμένει ο προπονητής του πρωταθληματικού τίτλου. Ο κ. Σάκοτα επιθυμεί σφοδρά να επιστρέψει μία ημέρα στην ΑΕΚ, όπως μας εξομολογήθηκε σε κατ' ιδίαν κουβέντα που είχαμε, αλλά επιθυμεί αυτό να γίνει υπό προϋποθέσεις.

Ο κ. Καραμανλής μίλησε τηλεφωνικά με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, όπως κατ' αποκλειστικότητα γράψαμε από το πρωί στο ρεπορτάζ με τίτλο "Χτυπάει" Σάκοτα!". Ο "Σάλε" είναι ο προπονητής με τον οποίο θεωρεί ο κ. Καραμανλής, ότι μπορεί η ομάδα να υποστεί "ηλεκτροσόκ" και να εξέλθει του αδιεξόδου. Ο κ. Σάκοτα δεν είπε σήμερα "όχι". Αυτό δεν σημαίνει πως θα πει "ναι".

Καραμανλής - Σάκοτα ενδέχεται να συναντηθούν από κοντά απόψε ή αύριο, προκειμένου να μιλήσουν διεξοδικά. Ο κ. Καραμανλής πρέπει να γκρεμίσει "σινικό τείχος" για να πείσει τον Σάκοτα, αλλά προτιμότερο είναι να αναμένουμε τις εξελίξεις. Τα δεδομένα ανατρέπονται εύκολα. Ειδικά, στην εφετινή ΑΕΚ.

Ο κ. Καραμανλής είχε συνάντηση και με τον Αργύρη Πεδουλάκη, έστω κι αν δεν είχε προγραμματιστεί από πλευράς του προέδρου της ΚΑΕ! Συνάντηση έγινε πάντως. Κι έγινε παρουσία πολλών στελεχών της "Ένωσης". Υπάρχουν διοικητικά και εξωδιοικητικά στελέχη τα οποία πιέζουν -προ πολλού- προκειμένου για τη λύση Πεδουλάκη. Κουβέντα σε βάθος δεν διεξήχθη, αλλά ποιος ξέρει; Μπορεί οι δύο πλευρές να τα ξαναπούν.

Διοικητικό συμβούλιο θα γίνει αύριο. Πολύ πιθανό να κληθούν σ' αυτό αντιπροσωπεία των Ελλήνων παικτών, αλλά και ο προπονητής. Χωριστά θα κληθούν. Για να συζητηθεί το στρεβλό "χθες", αλλά και το επικίνδυνο "αύριο".


basketblog.gr
Γιώργος
QUOTE(ashton @ Nov 30 2009, 22:01 ) *
basketblog.gr

Θέλω να αναφέρω, ότι η ΑΕΚ ΔΕΝ είναι οικονομικά σε θέση, να αντικαταστήσει προπονητή! Για ένα απλό λόγο: Δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα. Και ας μη ξεχνάμε, ότι έχει σοβαρές υποχρεώσεις (περίπου 330.000 ευρώ) απέναντι στους πρώην αθλητές της Χατζή και Παπανικολάου. Δυστυχώς η παρουσία της ιστορικής αυτής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 δεν κάνει καλό ούτε σ αυτή, ούτε στο ελληνικό μπάσκετ.
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Προπόνηση και Δ.Σ. με Φλεβαράκη!
30/11/2009 20:58


Παρότι από το πρωί ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής ήταν σε ανοικτή γραμμή με αρκετούς προπονητές (Πεδουλάκη, Σάκοτα και Φραγκιά) το δεδομένο για την ΑΕΚ είναι ένα: Αύριο στην προπόνηση θα δώσει το παρόν ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο κόουτς των "κιτρινόμαυρων" δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί, καθώς έχει συμβόλαιο, ενώ στην συνέχεια της αυριανής μέρας θα δώσει το παρόν και στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, όπου αναμένεται να τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν στην ομάδα!

Όπως όλα δείχνουν και έχουμε επισημάνει από το μεσημέρι, μπορεί να υπάρχει επιθυμία του Μπάμπη Καραμανλή να απομακρυνθεί ο Φλεβαράκης, αλλά αυτό δεν θα γίνει αν δεν πάρει πρωτοβουλίες η διοίκηση. Και επειδή ο έμπειρος τεχνικός έχει την στήριξη και της Ερασιτεχνικής, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για την απομάκρυνση του.

Ουσιαστικά, αύριο ο Κώστας Φλεβαράκης θα επιδιώξει την ισχυροποίηση του μέσα από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, όπου θα εκθέσει τις απόψεις του, αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό.

Θέλει αλλαγές στο ρόστερ

Τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώνοντας το πρόβλημα που υπάρχει μέσα στο παρκέ, ο Κώστας Φλεβαράκης έχει διαπιστώσει ότι απαιτούνται αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Αυτό το θέμα θα το ρίξει στο τραπέζι στο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα της ομάδας. Ο Ρόντρικ Μελς είναι ο πρώτος που θέλει να απομακρύνει ο έμπειρος τεχνικός, ενώ δυσαρέσκεια υπάρχει και για τον Ταουρίν Γκριν, ο οποίος έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γ.Πάλλας


sportnet.gr

QUOTE
Παρών ο Φλεβαράκης
Του Γιώργου Νικολάου
01/12/2009 (17:42)

Επαγγελματίας σε όλα τουΟι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν τις επαφές τους για προπονητή, αλλά ο προπονητής (Κώστας Φλεβαράκης) της ομάδας ενεργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό καθοδήγησε τους παίκτες του στην μεσημβρινή προπόνηση. Ο Μακεδόνας τεχνικός κήρυξε την έναρξη της προετοιμασίας για τον σαββατιάτικο "τελικό" επιβίωσης με την Ολύμπια Λάρισας, αλλά παράλληλα, αναμένει τις εξελίξεις που τον αφορούν άμεσα. Στην ΑΕΚ έχει δημιουργηθεί ένα περίεργο σκηνικό στην παρούσα φάση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο (τραυματίας) Μάκης Νικολαiδης.


basketblog.gr

QUOTE
AEK -Συζήτηση Καραμανλή-Σάκοτα!
01/12/2009 19:18
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ Μπάμπη Καραμανλή με τον Ντράγκαν Σάκοτα. Ο «ισχυρός άνδρας» της «Ένωσης» ήθελε εδώ και αρκετές ημέρες να πραγματοποιήσει αυτό το ραντεβού με τον «Σάλε», για να του ανοίξει τα χαρτιά του και να του φανερώσει τις προθέσεις του.

Οι δυο άνδρες τα είπαν, αλλά ο Σάκοτα δεν απάντησε αν θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει προπονητής, ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος πραγματοποίησε και την σημερινή προπόνηση. Εκεί, μοναδικός απών ήταν ο Πρόδρομος Νικολαϊδης, ο οποίος πονάει στο γόνατο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Πάντως, η ατμόσφαιρα είναι βαριά, αφού πρόθεση του Καραμανλή είναι να αντικαταστήσει τον Φλεβαράκη, χωρίς η αλήθεια είναι ο έμπειρος τεχνικός να είναι ο μοναδικός υπαίτιος της κακής πορείας της ομάδας.

Γ. Πάλλας


sportnet.gr

QUOTE
Ραντεβού και με Σάκοτα!
Ραντεβού και με Σάκοτα!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το ραντεβού του Μπάμπη Καραμανλή με τον Ντράγκαν Σάκοτα. Διαβάστε τι συμβαίνει με το θέμα του προπονητή της ΑΕΚ...


Ήταν μια συνάντηση που ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ και ο Σέρβος κόουτς δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Και αυτό παρά το γεγονός ότι έχει δις πει όχι σε διερευνητική επαφή.

Μη φαντάζεστε πως βγήκαν πολλά από αυτό το ραντεβού προς τα έξω, αλλά θεωρείται από δύσκολη έως ανέφικτη αυτή η συνεργασία, μια και ο Σάκοτα δεν φέρεται διατεθειμένος να πορευτεί με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Χθες οι διοικούντες την ΚΑΕ είχαν συναντηθεί με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος επίσης ζήτησε εγγυήσεις για να πει το "ναι".

Ο Κώστας Φλεβαράκης πάντως, συνεχίζει να είναι προπονητής στην ομάδα και να την προετοιμάζει για τον κρίσιμο σαββατιάτικο αγώνα με την Ολύμπια. Το βράδυ ενδέχεται να δώσει το παρών στο διοικητικό συμβούλιο.
H νύχτα αναμένεται μακρά...
Απ. Λιόγκας
Δημοσίευση από την ΩΡΑ των σπορ 1/12/2009 6:54 μμ


orasports.gr


QUOTE
Έμεινε ο Φλεβαράκης!
Έμεινε ο Φλεβαράκης!
Αυτό προέκυψε από το διοικητικό συμβούλιο

Ο Κώστας Φλεβαράκης θα παραμείνει στο... τιμόνι της ΑΕΚ παρά τις φήμες των προηγούμενων ημερών. Εννοείται πως αυτός θα κόουτσάρει την ομάδα στον αγώνα με την Ολύμπια.


Σε λίγο περισσότερα...
Δημοσίευση από την ΩΡΑ των σπορ 2/12/2009 12:01 πμ


orasports.gr

QUOTE
Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ 2/12/2009
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα και μετά το τέλος του συμβουλίου η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες στο θέμα παραμονής του Κώστα Φλεβαράκη στην τεχνική ηγεσία.
περισσότερα »
«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ σας ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου εκφράστηκαν όλες οι απόψεις για την πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Με ιδιαίτερη προσοχή τα μέλη του συμβουλίου άκουσαν τις απόψεις και τις προτάσεις του τεχνικού μας Κώστα Φλεβαράκη, ενώ και ο ίδιος ενημερώθηκε πλήρως για τις θέσεις των παραγόντων του συλλόγου. Ένας διάλογος από ψυχής, με πολλές αλήθειες δυσάρεστες και ευχάριστες.
Η θέση, εξ αρχής, της Διοίκησης είναι μία και μοναδική: Η ΑΕΚ επιβάλλεται να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, είτε αγωνιστικά, είτε οργανωτικά και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να την τηρήσουμε πιστά και απαρέγκλιτα. Είμαστε υποχρεωμένοι να τη διαφυλάξουμε ενωμένοι, μια «γροθιά» και προς αυτή την κατεύθυνση πορευόμαστε. Ενωμένοι και στις καλές, τις ευχάριστες στιγμές αλλά και στις άσχημες.
Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με την Ολύμπια, όπου όλοι πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας. Οι φίλαθλοί μας πρέπει να γνωρίζουν ότι διοίκηση, προπονητές και παίκτες καταβάλλουν προσπάθειες για την υλοποίηση του στόχου που έχει τεθεί».


aekbc.gr


η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΔΕΝ ξεκαθαρίζει το τοπίο για μετά το Σάββατο πάντως..
ashton
QUOTE
Ο Θεός να τους Φωτίσει!
Tου Γιώργου Νικολάου
06/01/2010 (14:37)

Aνω κάτω έγινε η ΚΑΕ ΑΕΚ παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Διοίκηση και Κώστας Φλεβαράκης... εξώθησαν την κατάσταση στα άκρα και ημέρα που 'ναι, μόνο ο Θεός μπορεί να τους Φωτίσει, προκειμένου να μη διαλύσει το σύμπαν! Ξημερώματα, όπως σωστά καταγράφηκε σε άλλο διαδικτυακό τόπο ο προπονητής της ΑΕΚ, που είχε αντιδράσει και στο συμβούλιο για την ενδεχόμενη τιμωρία ή αποπομπή των Νώντα Παπαντωνίου, Μίλαν Γέρεμιτς -σχετικά σας αποκαλύψαμε χθες στο ρεπορτάζ "Βαρύ κλίμα για δύο"- ανακοίνωσε, ότι... φεύγει! Τώρα, είναι βαρύ το κλίμα για όλους.

Ο κ. Φλεβαράκης "έβαλε πλάτη" κοινώς για τους δύο παίκτες και απείλησε καταρχήν ότι δεν θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να καθοδηγήσει την ομάδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ολα αυτά λίγες ώρες μετά τη συνάντηση Μπάμπη Καραμανλή - Φλεβαράκη, όπου και υποτίθεται είχε "παγιωθεί" η ενότητα και η εξομάλυνση των σχέσεων των δύο ανδρών.

Δεδομένο είναι ότι θα γίνουν προσπάθειες για να εκτονωθεί η νέα κρίση. Δεδομένο είναι ότι και το γυαλί ράγισε και δεν ξανακολλάει. Δεδομένο είναι ότι διοίκηση και προπονητής κάτι κάνουν λάθος, καθώς αποδεικνύονται ανίκανοι να διαχειριστούν τα εσωτερικά προβλήματα της ΑΕΚ, που βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


QUOTE
Αφορμή και αιτίες...

Του Γιώργου Νικολάου
06/01/2010 (17:10)

Η (ενδεχόμενη) αποπομπή των Νώντα Παπαντωνίου και Μίλαν Γέρεμιτς ήταν η αφορμή της μεταμεσονύχτιας κρίσης στις σχέσεις διοίκησης και Κώστα Φλεβαράκη, αλλά μία από τις βασικές αιτίες ήταν άλλη. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η νέα ένταση δεν προκλήθηκε, για τους παίκτες που πιθανώς φύγουν, αλλά για τους παίκτες, που πιθανώς έλθουν! Διότι, όπως γράψαμε και χθες, στόχος ήταν για έναν ή και για δύο κοινοτικούς, προκειμένου να έλθουν άμεσα. Και αύριο ίσως... Αυτό σημαίνει ότι οι στόχοι είχαν εντοπιστεί.

Κάτι ανάλογο (σε μία ή δύο περιπτώσεις) είχε συμβεί και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ήτοι τον καιρό που ο προπονητής της ΑΕΚ βρισκόταν στο εξωτερικό, προκειμένου για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουηδίας. Ο κ. Φλεβαράκης δεν είχε εκφράσει τότε δημόσια τη δυσφορία του για "πρόσωπα και πράγματα" που αφορούσαν στον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο κ. Φλεβαράκης είχε αναλάβει τότε την ευθύνη, αποδέχθηκε την πραγματικότητα και συμπορεύτηκε με τη διοίκηση. Η οικονομική δυσπραγία και το πρόβλημα με τα δελτία των ξένων παικτών ήταν οι αιτίες που προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του προπονητή, ο οποίος στο μεταξύ κατέστην πιο ισχυρός με το κλειστό συμβόλαιο, που συνήψε με τη διοίκηση.

Εξωαγωνιστικοί λόγοι κυρίως προκάλεσαν στην αντίπερα όχθη (στη διοίκηση δηλαδή) τη δυσφορία της ηγεσίας της ΚΑΕ για τον Φλεβαράκη. Η κρίση κορυφώθηκε μετά την ήττα από τον Κολοσσό και τις συναντήσεις του Μπάμπη Καραμανλή με τους Ντράγκαν Σάκοτα και Αργύρη Πεδουλάκη...


basketblog.gr

Άϊντε να δουμε...
Δεν ησυχάζουμε/Δεν ηρεμούμε ποτέ σ'αυτή την ομάδα..
kaukasios
teloς ο φλεβαρακης.
gallistis
QUOTE(kaukasios @ Jan 6 2010, 20:38 ) *
teloς ο φλεβαρακης.



γεγονος.καλα κρατησε.πριν εναμιση μηνα σχεδον ξεκινησε το θρεντ

http://www.sport-fm.gr/article/211944
ashton
QUOTE
Η παραίτηση του Κώστα Φλεβαράκη 6/1/2010
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσει την λύση της αγαστής, μέχρι σήμερα, συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη.
περισσότερα »
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσει την λύση της αγαστής, μέχρι σήμερα, συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ύστερα από πολύωρη συνομιλία που είχαν μαζί του και την προσπάθειας που κατέβαλαν ώστε να μεταπειστεί, αποφασίστηκε η οριστική λύση της συνεργασίας.
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Μπάμπης Καραμανλής θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμώς τον Κώστα Φλεβαράκη για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί καλή συνέχεια και προσωπικές επιτυχίες.


aekbc.gr

βγηκε και η επισημη ανακοινωση

Μεγάλο λάθος της ΚΑΕ...
panos75
QUOTE(ashton @ Jan 6 2010, 22:27 ) *
aekbc.gr

βγηκε και η επισημη ανακοινωση

Μεγάλο λάθος της ΚΑΕ...


Όπως θα'λεγε και ο θυμόσοφος λαός, "δουλειά δεν είχε ο διάολος...".
rolleyes.gif
sporting b.c.
Χωρίς τον Φλεβαράκη νομίζω ότι η ΑΕΚ θα παίζει Α2 την επόμενη χρονιά...
kaukasios
gia πεδουλακη και σακοτα μιλουν τα διαφορα σαιτ με τον πεδουλακη να συζηταει ηδη οπως αναφερουν.
ashton
o Πεδουλάκης για να έρθει θα θέλει και κανα-δυο-τρεις ξένους...
Με τι λεφτά ;
ashton
QUOTE
Μίλησε με Πεδουλάκη
Του Γιώργου Νικολάου
06/01/2010 (21:39)

O Kώστας Φλεβαράκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά ποιος θα αποτελέσει... παρόν είναι ένα ζήτημα. Διακαής πόθος του Μπάμπη Καραμανλή είναι πάντα ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος θα έλεγε "ναι", αν του το ζητούσαν το περασμένο καλοκαίρι, όπως μας είχε εκμυστηρευτεί πριν από αρκετό καιρό ο ίδιος ο "Σάλε", αλλά φαβορί είναι στην παρούσα φάση ο Αργύρης Πεδουλάκης. Οι διοικούντες την ΚΑΕ μίλησαν ήδη με τον έμπειρο τεχνικό και επίκειται συνάντηση ενδεχομένως και σήμερα.

Ο κ. Καραμανλής είχε συναντηθεί με τον Πεδουλάκη, την επομένη του αγώνα με τον Κολοσσό. Οι δύο άνδρες είχαν ανανεώσει το ραντεβού τους κι αυτή η ώρα φαίνεται ότι ήλθε. Ο κ. Καραμανλής μίλησε με τον (άμεσο συνεργάτη του Φλεβαράκη) Βαγγέλη Ζιάγκο για το ενδεχόμενο, που δεν καταλήξει έγκαιρα σε συμφωνία με κάποιον προπονητή, προκειμένου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


QUOTE
Μία αλήθεια, ένα ψέμα

Του Γιώργου Νικολάου
06/01/2010 (21:47)

Προσπάθεια να μεταπείσει τον Κώστα Φλεβαράκη κατέβαλε η διοίκηση της ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης της ΚΑΕ κι αυτό είναι αλήθεια. Ο κ. Φλεβαράκης -έπειτα κι από τη μεταμεσονύχτια ρήξη- ήταν ανένδοτος παρά το καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη η σημερινή συνάντηση. Η διοίκηση ανακοίνωσε επίσης ότι λύθηκε η... αγαστή συνεργασία κι αυτό είναι ψέμα!
"Αγαστή" σημαίνει "αξιοθαύμαστη" και μόνο τέτοια δεν ήταν στην εφετινή περίοδο. Ηταν κατά την περσινή περίοδο. Το τελευταίο καιρό και ιδίως μετά την ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο οι σχέσεις ανάμεσα στη διοικητική και τη τεχνική ηγεσία υπήρξαν τεταμένες. Κι ας έγιναν προσπάθειες επαναπροσέγγισης με αποκορύφωμα τον ασπασμό του Καραμανλή προς τον Φλεβαράκη ύστερα από τη νίκη επί του Αρη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσει την λύση της αγαστής, μέχρι σήμερα, συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ύστερα από πολύωρη συνομιλία που είχαν μαζί του και την προσπάθειας που κατέβαλαν ώστε να μεταπειστεί, αποφασίστηκε η οριστική λύση της συνεργασίας.

Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Μπάμπης Καραμανλής θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμώς τον Κώστα Φλεβαράκη για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί καλή συνέχεια και προσωπικές επιτυχίες".


QUOTE
"Σάκοτα ή Πεδουλάκη"

Του Γιώργου Νικολάου
06/01/2010 (22:10)

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην "ομογάλακτη" ΑΕΚ της Αθήνας εξέδωσε η ΑΕΚ της Στοκχόλμης. Η διοίκηση του ομογενειακού συλλόγου της Σουηδίας ευχαρίστησε τον "Σουηδό" Κώστα Φλεβαράκη για την προσφορά του στην "Ένωση" και πρότεινε... Ντράγκαν Σάκοτα ή Αργύρη Πεδουλάκη για διάδοχο!

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΑΕΚ Στοκχόλμης όπως κοινοποιήθηκε στο basketblog.gr:
"Είναι κρίμα, που παραιτήθηκε ο κύριος Φλεβαράκης από την ΚΑΕ ΑΕΚ. Εκανε καλή δουλειά στην ΑΕΚ εφέτος. Εχασε μερικά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια, σε κάποια άλλη ομάδα. Ευχόμαστε η ΚΑΕ ΑΕΚ να βρει έναν προπονητή σύντομα και να φέρει επιτυχίες, όπως (έφερε) ο κύριος Φλεβαράκης. Για μας ο κατάλληλος προπονητής για την ΚΑΕ ΑΕΚ είναι ο Σάκοτα ή ο Πεδουλάκης.

Ευχαριστούμε
Ξενοφών Τσιραμπίδης
Πέτρος Στεφανίδης
Παναγιώτης Χατζηπαυλής"


QUOTE
Συνάντηση με Πεδουλάκη

Του Γιώργου Νικολάου
06/01/2010 (22:42)

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ ίσως να είναι ραγδαίες, καθώς η συνάντηση των διοικούντων την ΚΑΕ και του Αργύρη Πεδουλάκη γίνεται αυτή την ώρα! Ο Μπάμπης Καραμανλής και ο έμπειρος τεχνικός δεν τα λένε για πρώτη φορά, αλλά αυτή τη φορά ο χρόνος τους πιέζει επικίνδυνα. Θεωρείται δεδομένο, ότι θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, αλλά και η προοπτική της συνεργασίας. Η νύχτα θα είναι λογικά μεγάλη...

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τελευταία χρόνια ο κ. Πεδουλάκης είχε βρεθεί άλλη μία φορά προ των πυλών της "Ένωσης" επί διοίκησης Δημήτρη Δρόσου...


basketblog.gr
kaukasios
το basketblog anaferei oti πεδουλακης και αεκ εδωσαν τα χερια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.