Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αγαπημένοι σας αριστερόχειρες
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
lexx
Ποιοί είναι οι αγαπημένοι σας αριστερόχειρες παίχτες?

Μερικοί που μου έρχονται και γούσταρα ήταν ο Chris Mullin, ο Tony Kukoc και ο Ναύαρχος
dizzy_fingers
Υπάρχει άλλος από τον Διαμαντίδη? biggrin.gif
77.gif

Έχεις παρατηρήσει ότι οι αριστερόχειρες ήταν πάντοτε πιο τεχνίτες?
Το έβλεπα κι από συμπαίχτες μου ότι έβαζαν πάντα καρπό στο σουτ.
Αδυνατώ να βρω τη λογική πίσω από αυτό, αλλά μου έκανε πάντα εντύπωση.

Α, μην ξεχνάμε και τον Μπέρι smile.gif.
lexx
Ναι όντως. Το έχω παρατηρήσει. Σπάνε πάντα καλά τον καρπό απο φυσικού..
χμ...
NBAholic
Έχεις παρατηρήσει ότι οι αριστερόχειρες ήταν πάντοτε πιο τεχνίτες?
Το έβλεπα κι από συμπαίχτες μου ότι έβαζαν πάντα καρπό στο σουτ.
Αδυνατώ να βρω τη λογική πίσω από αυτό, αλλά μου έκανε πάντα εντύπωση.

Ακριβώς αυτό είχα παρατηρήσει κι αυτό. Θαρρείς και όλοι μαζί σουτάρουν με το ίδιο στυλ. Κανείς, π.χ, δεν έχω δει να σουτάρει fade away με το αριστερό. Ή ακόμη και ραβέρσες (πλην ίσως του Ρικ Σμιτς και του Τζωρτζ Μάικαν biggrin.gif ).

Κορυφαίος αριστερόχειρ σουτέρ ever, πιστεύω πως είναι ο Μάλιν, ακολουθούμενος από το Μαρτσουλιόνις. Κορυφαίος παίχτης φυσικά, ο Μπιλ Ράσελ.
suspect
Στη χωρα μας εκτος απο τον τρουθ, μεγαλος αριστεροχειρας ηταν ο Μπενατσεκ και ο τρομερος Ντεϊβιντ Ινγκραμ.
Καλος επισης και ο Ερλ Χαρισον αλλα δυστυχως εσπασε το χερι του ενω θα μπορουσε να ειχε αφησει εποχη στο ελληνικο μπασκετ

Επισης ημιαριστεροχειρας ηταν και ο Πεδουλακης.

Δεν συμφωνω για το περι καρπου. Απλως ως λιγοτεροι οι αριστεροχειρες φαινονται καλυτερα. Ο Μπερι ειχε ενα σουτ παναγια βοηθα ενω ο βαλτο αγορι μου μεχρι εντελως τελειως προσφατα ηταν τουβλο αγορι μου.

Μου αρεσε το στιλ του Ναυαρχου, ο Τρουθ ηταν εξαιρετικα διασκεδαστικος με τον τροπο που γλιστραγε απο τριπλασιους αντιπαλους και σε ογκο και σε ποσοτητα ενω δολοφονος ο Ιγκραμ.
weirdo1977
ΕΓΩ !! biggrin.gif
Papaloukas 4 ever
QUOTE(suspect @ Jan 14 2006, 01:51 AM)
Επισης ημιαριστεροχειρας ηταν και ο Πεδουλακης.
*

Θυμάμαι ακόμα τη χρονική στιγμή που ο Αργύρης σταμάτησε να εκτελεί με το χέρι που εκτελούσε και πήγε στο άλλο προκειμένου να συγκεντρώνεται περισσότερο, ειδικά όταν βαρούσε τις βολές. Άσε που ήταν από τότε και πιο εύστοχος.
suspect
ναι!

smile.gif

ξεχασα ο βλαξ τον αγαπημενο μου ευρωπαιο:

ιγκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοορ
κουντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελιν!!!

α ρε παιχταρα...
μιλαμε ειχε καταργησει το μπασκετ ο τυπος!
Papaloukas 4 ever
Πράγματι ρε φίλε, είχε μεγάλο κολ..χερο ο τύπος. Θυμάμαι που έδειχνε η τηλεόραση τους αγώνες της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό από το προηγούμενο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ (μπορεί και να ήταν αυτό που παίζει και τώρα, αλλά έχει σίγουρα αλλάξει η λήψη των αγώνων), και τους έδειχνε και από ψηλά και βάραγε ο Ιγκόρ από τα 8,5 μέτρα και έβλεπες την πορεία της μπάλας. ΑΓΓΙΚΤΟ έμπαινε φίλε και χλάτσαρε κιόλας. Με μία λέξη: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.
suspect
πηγες λουτρακιου αναφερουν πως οταν ψιλοβαριοταν στην προπονηση και ηθελε να δωσει κινητρο στον εαυτο του, εμενε τελευταιος στο γηπεδο και βαραγε απο τη σεντρα με σβηστα φωτα!!!
chinaski
Ο Κουντελιν δεν ηξερε μπασκετ. Ηταν τρελος

Ο Ζαρκο κατεμε και φυσικα ο Μπερι. Πραγματικα δεν μπορω να θυμηθω ουτε εναν παικτη που να σταματησε τον Μπερι.Ειμαι πολυ χαρουμενος που τα τελευταια μεγαλα παιχνιδια του ο Ζαρκο τα εκανε με τι φανελα του Αρη.

Τωρα που το σκεφτομε αν και δεν μπορω να θυμηθω καλα, και ο Τζει τζει Ανδερσον αριστοροχειρας δεν ηταν? Τι παλικαρι και αυτο.
leonkalf
Καλός και αγαπημένος αριστερόχειρας,που μπορεί οι περισσότεροι να μην τον γνωρίζετε,είναι ο Βασίλης Εμμανουηλίδης.
Δεν έχει παίξει Α1(μέχρι Α2 με Ηλυσιακό),αλλά για μένα αξίζει πολλά.
Αν ήξερε κάποιος πως ξεκίνησε,που έχει φτάσει και κυρίως τι μπάσκετ παίζει θα τον εκτιμούσε.Είναι μεγάλη παικτάρα!
Παίζει στις θέσεις 1-2(κυρίως 2άρι),έχει φοβερό σουτ,εκρηκτικότητα,δύναμη,άλμα και παρά το σχετικά μικρό του ύψος τα καταφέρνει περίφημα.Για αρκετά χρόνια βγαίνει 1ος σκόρερ στη Β'εθνική.
Φέτος παίζει στο Παγκράτι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.