Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός-Επικαιρότητα 2014-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
yorgos
Φαντάζομαι πως ούτε με Αλβέρτη ήταν η καλύτερη του.

O Παππας ειναι ο κολλητός του ΔΔ. Που είναι ο κολλητός του Αλβέρτη.
A.CAB
QUOTE(yorgos @ May 13 2015, 01:59 ) *

Καλά ρε Γιώργο αυτό δεν λέει τίποτα. Ο φίλος του φίλου μου δεν είναι και δικός μου φίλος.
Άσε που επί Αλβέρτη παίζει να έπαιξε και λιγότερο απ' ότι επί Πεδουλάκη.
Quincy
QUOTE(Manu7 @ May 12 2015, 23:21 ) *
Έδωσε τους προπονητές που δεν γουστάρει. Δεκτόν.

Δεκτόν για μας που δεν μας ενδιαφέρει. Δεκτόν για τους επόμενους προπονητές του με τους οποίους θα συνεργαστεί σε καμία περίπτωση. Αυτά τα κρατάς για σένα, δεν τα βγάζεις στη φόρα. Είναι αντιεπαγγελματικό.
o_theioulis
QUOTE (yorgos @ May 13 2015, 00:59 ) *

ο νικολακης δεν εχει φιλους
οι σταρ δεν εχουν φιλους μονο γνωστους

δεν ειδες τι λεει για τον βλαντο
ενταξει μωρε δεν ειμαστε και κολλητοι
μην αποκταμε και πολλα θαρρητα και ετσι

QUOTE (Quincy @ May 13 2015, 01:05 ) *
Δεκτόν για μας που δεν μας ενδιαφέρει. Δεκτόν για τους επόμενους προπονητές του με τους οποίους θα συνεργαστεί σε καμία περίπτωση. Αυτά τα κρατάς για σένα, δεν τα βγάζεις στη φόρα. Είναι αντιεπαγγελματικό.

ειναι σαν να λεει με τον τροπο του γιαννακοπουλε αν φερεις κατσικαρη πεδουλακη δεν θα γουσταρω και εσυ θα χασεις
yorgos

Καλά ρε Γιώργο αυτό δεν λέει τίποτα. Ο φίλος του φίλου μου δεν είναι και δικός μου φίλος.

Ε άμα είναι μαζί στις διακοπές, μαζί στα φαγητά, μαζί στο facebook, είναι φίλοι, τι να κάνουμε. Δύστροπος είναι, καλόπαιδο είναι, προπονητές τρώει, αλλά μην τον βγάλουμε ότι είναι και έθνος ανάδελφο, ένας πάικτης είναι, με συμπάθειες και αντιπάθειες. Απλώς τα λέει χύμα, που ναι είναι αντιεπαγγελματικό. Αλλά δεν τον κανει και τέρας, και φίλους έχει και σε πολλά σημεία δείχνει αυτογνωσία.
A.CAB
QUOTE(yorgos @ May 13 2015, 02:13 ) *
Ε άμα είναι μαζί στις διακοπές, μαζί στα φαγητά, μαζί στο facebook, είναι φίλοι, τι να κάνουμε. Δύστροπος είναι, καλόπαιδο είναι, προπονητές τρώει, αλλά μην τον βγάλουμε ότι είναι και έθνος ανάδελφο, ένας πάικτης είναι, με συμπάθειες και αντιπάθειες. Απλώς τα λέει χύμα, που ναι είναι αντιεπαγγελματικό. Αλλά δεν τον κανει και τέρας, και φίλους έχει και σε πολλά σημεία δείχνει αυτογνωσία.

Δεν νομίζω πως τον έβγαλα τέρας πουθενά. Μόνος του λέει ότι λέει. Πάνω σε αυτά σχολιάζω. Μην βγάζουμε συμπεράσματα ενώ δεν έχω δώσει τέτοια στοιχεία.

Όσον αφορά το πόσο φίλος είναι με τον Αλβέρτη επέτρεψέ μου να μην έχω πεισθεί επειδή μου το γράφεις σε ένα φόρουμ. Δεν το αρνούμαι, μπορεί και να ισχύει δεν αντιλέγω αλλά δεν βλέπω και τίποτα να με πείσει για το αντίθετο. Το ΔΔ δεν τον αναφέρει ανάμεσα στους φίλους του πάντως.
Και εγώ δεν μίλησα για φίλους. Για προπονητές που γουσταρεί είπα. Τον Αλβέρτη μπορεί να τον λατρεύει σαν φίλο, σαν είδωλο, σαν κυνηγό αλλά δεν ξέρω και σαν προπονητή. Η χρησιμοποίησή του πέρυσι από τον "κολλητό" του μια ολόκληρη σεζόν δεν έδειχνε μεγάλη εμπιστοσύνη. Τι να κάνουμε;
yorgos

Δεν νομίζω πως τον έβγαλα τέρας πουθενά. Μόνος του λέει ότι λέει. Πάνω σε αυτά σχολιάζω. Μην βγάζουμε συμπεράσματα ενώ δεν έχω δώσει τέτοια στοιχεία.

Γιατί μυγιάζεσαι, δεν το είπα για σένα. Το είπα για το σχόλιο που έκανε κάποιος ότι ο Παππάς δεν έχει φίλους.
Όσον αφορά το πόσο φίλος είναι με τον Αλβέρτη επέτρεψέ μου να μην έχω πεισθεί επειδή μου το γράφεις σε ένα φόρουμ. Δεν το αρνούμαι, μπορεί και να ισχύει δεν αντιλέγω αλλά δεν βλέπω και τίποτα να με πείσει για το αντίθετο. Το ΔΔ δεν τον αναφέρει ανάμεσα στους φίλους του πάντως.

Σε άλλη συνέντευξη έχει πει ότι δεν το πίστευε ότι από κει που έβλεπε το ΔΔ στην τηλεόραση τώρα μοιράζονται το δωμάτιο, είναι κολλητοί και περνάνε όλη τη μέρα τσατάροντας στο facebook ο έναε με τον άλλον, αν δεις λίγο σόσιαλ μύδια από χαβαλέδες σε γάμους μέχρι δείπνα συνέχεια μαζί είναι, από κοντά κι ο Αλβέρτης. Ακόμη και στο all star στις δηλώσεις έλεγαν πόσο έχουν δέσει, ότι είναι "διόσκουροι" κι ο ΔΔ σιγοντάρισε το τρολάρισμα του Παππα στον Πεδουλάκη μπροσρά στις κάμερες.

Και εγώ δεν μίλησα για φίλους.

Γι αυτό και δεν αναφέρθηκα σε σένα.

Η χρησιμοποίησή του πέρυσι από τον "κολλητό" του μια ολόκληρη σεζόν δεν έδειχνε μεγάλη εμπιστοσύνη. Τι να κάνουμε;

Καλά, άλλο η δουλειά κι άλλο η φιλία. Άσε που δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι το game plan επί Αλβέρτη το έκανε Φράγκι... Μάλλον για το αντίθετο είμαι πεπεισμένος.

more stars
H δήλωση Γκιστ μέσω του Δημητρακόπουλου.

"Ο αθλητικός δικαστής, κ. Ανδρέας Λίλλος έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέο για παράβαση των διατάξεων περί ντόπινγκ , ως υπότροπο τον καλαθοσφαιριστή Τζέιμς Γκιστ και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από τους αθλητικούς αγώνες για 8 μήνες.

Η θέση του Γκιστ είναι ότι χρησιμοποίησε φαρμακευτικό σκεύασμα εγκεκριμένο από την Αμερική προκειμένου να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας, αγνοώντας την ύπαρξη της απαγορευμένης ουσίας (πραγματική πλάνη). Την άνω θέση του αθλητή τεκμηρίωσε επιστημονικά ο καθηγητής φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μανώλης Οικονόμου.

Δεδομένης της ανελαστικότητας των διατάξεων περί ντόπινγκ, όπου και η αμέλεια τιμωρείται, η απόφαση κρίνεται θετική και δεν θα προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ".
Reggie Miller 31
Άραγε ο Δημητράκης βλέπει με γουρλωμένα μάτια το F4;;;; κάποιοι παίρνουμε κύπελλα με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και κάποιοι άλλοι παίζουν μπασκετάρα απέναντι σε μια ομάδα που έκανε τον ΠΑΟ γιογιό και πάνε να σηκώσουν ευρωπαϊκό!

Σε όσου μου λένε ότι αν φύγει ο ΔΓ θα διαλυθεί η ομάδα... Μήπως τώρα δεν έχει διαλυθεί;

ΥΓ περιμένετε με τον ψηλό 2.02 απο τα 2α της Γερμανίας και με τον Κούπερ να μονταριστούμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ μέσα σε 10 μέρες όταν οι άλλοι παίζουν μπάσκετ σαν ομάδα μια ολόκληρη σεζόν
ΥΓ2 ΔΓ του χρόνου θα κάνεις ελληνοποίηση με 12χρονα;
ΥΓ3 έχουμε γίνει ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ... μας αρκεί μια νίκη απέναντι στον ΟΣΦΠ για να μείνει ένας προπονητής και να βγει μια σεζόν πετυχημένη...
o_theioulis
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 15 2015, 19:22 ) *
Άραγε ο Δημητράκης βλέπει με γουρλωμένα μάτια το F4;;;; κάποιοι παίρνουμε κύπελλα με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και κάποιοι άλλοι παίζουν μπασκετάρα απέναντι σε μια ομάδα που έκανε τον ΠΑΟ γιογιό και πάνε να σηκώσουν ευρωπαϊκό!

Σε όσου μου λένε ότι αν φύγει ο ΔΓ θα διαλυθεί η ομάδα... Μήπως τώρα δεν έχει διαλυθεί;

ΥΓ περιμένετε με τον ψηλό 2.02 απο τα 2α της Γερμανίας και με τον Κούπερ να μονταριστούμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ μέσα σε 10 μέρες όταν οι άλλοι παίζουν μπάσκετ σαν ομάδα μια ολόκληρη σεζόν
ΥΓ3 έχουμε γίνει ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ... μας αρκεί μια νίκη απέναντι στον ΟΣΦΠ για να μείνει ένας προπονητής και να βγει μια σεζόν πετυχημένη...

φταιει η διαιτησια που σπρωχνει το ολυμπιακο
αυτο νομιζει ο δημητρακης
οποτε σιγα μην ξυπνησει
Skonokinis
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 15 2015, 21:22 ) *

έχεις δει εκείνη τη λίστα που λέει με πόσους διαφορετικούς τρόπους έχουμε νικήσει τον ΟΣΦΠ

φέτος θα προστεθεί το εξής: ΚΑΙ με ψηλό 2.02 απο τα 2α της Γερμανίας 69.gif
o_theioulis
QUOTE (Skonokinis @ May 15 2015, 20:31 ) *
έχεις δει εκείνη τη λίστα που λέει με πόσους διαφορετικούς τρόπους έχουμε νικήσει τον ΟΣΦΠ

και αυτο θα ειναι αρκετο για τον δημητρακη
Skonokinis
QUOTE (o_theioulis @ May 15 2015, 21:32 ) *
και αυτο θα ειναι αρκετο για τον δημητρακη

δεν το λες και λίγο

αν δεν καταφέρει και να σηκώσει το ευρωπαϊκό , εφ'όσον του κλέψουμε το πρωτάθλημα η χρονιά του θα είναι αποτυχημένη, τις επιτυχίες/αποτυχίες τις κρίνουν οι κούπες όχι οι πορείες και το καλό μπάσκετ, καλή πορεία είχε και καλό μπάσκετ έπαιξε και η ΤΣΣΚΑ, τον πούλο όμως
Reggie Miller 31
QUOTE (Skonokinis @ May 15 2015, 21:31 ) *

Σχόλιο επιπέδου Πράσινης θα έλεγα εγώ ή ατόμου κάτω των 20 που δεν έχει δει την υγεία που έβγαζε η ομάδα ακόμα και την περίοδο που παίζαμε στο Σπόρτινγκ...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να νικήσω τον ΟΣΦΠ σε αγώνες που διακόπτονται, σε γήπεδα ζούγκλα και με αναλύσεις για το πόσα φάουλ σφύριξε ο κάθε διαιτητής... Με ενδιαφέρει να βλέπω την ομάδα εκεί που της αξίζει στην Ευρώπη...
Skonokinis
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 15 2015, 21:37 ) *
Σχόλιο επιπέδου Πράσινης θα έλεγα εγώ ή ατόμου κάτω των 20 που δεν έχει δει την υγεία που έβγαζε η ομάδα ακόμα και την περίοδο που παίζαμε στο Σπόρτινγκ...

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να νικήσω τον ΟΣΦΠ σε αγώνες που διακόπτονται, σε γήπεδα ζούγκλα και με αναλύσεις για το πόσα φάουλ σφύριξε ο κάθε διαιτητής... Με ενδιαφέρει να βλέπω την ομάδα εκεί που της αξίζει στην Ευρώπη...

32 είμαι απλώς μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα από σένα ή μάλλον δεν υποβαθμίζω τις εγχώριες επιτυχίες επειδή δεν έρχονται ευρωπαϊκές
o_theioulis
QUOTE (Skonokinis @ May 15 2015, 20:40 ) *
32 είμαι απλώς μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα από σένα ή μάλλον δεν υποβαθμίζω τις εγχώριες επιτυχίες επειδή δεν έρχονται ευρωπαϊκές

ο αντιλογος που δεν ερχονται ειναι το μπατζετ ομως
και τα τελευταια χρονια οι ομαδες που το σηκωνουν ειναι σχεδον στο μπατζετ μας

QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 15 2015, 20:37 ) *

καμια σχεση η ομαδα εποχης σπορτινγκ και τωρινης εποχης
συμφωνω και στο επομενο που εγραψες
δεν θα γινουμε γαυροι να συγκρινουμε ενα πρωταθλημα ελλαδας με ενα ευρωπαικο
Reggie Miller 31
QUOTE (Skonokinis @ May 15 2015, 21:40 ) *

Πάντως στην φανέλα τα ευρωπαϊκά έχουμε ράψει και όχι τα εγχώρια... όσο για το μπάτζετ όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω δεν νομίζω ότι πέρσι η Μακάμπι ή φέτος ο ΟΣΦΠ έχει πολύ πιο υψηλό απο μας για να νικήσει στα ίσα μια ομάδα που εμάς μας έκανε πλάκα και μας νικούσε με +20 πόντους!

ΥΓ κάποτε κοροϊδεύαμε τον ΟΣΦΠ του 2003-2006, με Αγαδάκους, Μπάρλους, Μαρκίζ Πέρι, Λιούις και κάτι άλλους απίθανους... ας δούμε και εμείς τι έχουμε φέτος...
Skonokinis
QUOTE (o_theioulis @ May 15 2015, 21:41 ) *
ο αντιλογος που δεν ερχονται ειναι το μπατζετ ομως
και τα τελευταια χρονια οι ομαδες που το σηκωνουν ειναι σχεδον στο μπατζετ μας

o οσφπ είχε το τάιμινγκ να κάνει ένα παιδομάζωμα που του βγήκε με προπονητή ίβκοβιτς και να πάρει ξένους τεφαρίκια (χάινς - λο , ακόμα και άντιτς που μέχρι τότε δεν τον έλεγες και παικταρά) , επίσης είχε το ευτύχημα να κλείσει τον σπανούλη

δεν ξέρω τι απ'όλα αυτά μπορούμε να χρεώσουμε στον ΔΓ:
-ήδη με αγορά παππά-γιάνκοβιτς και ακόμα περισσότερο φέτος προσπάθησε να κάνει και αυτός το δικό του παιδομάζωμα, κάποτε βγαίνει και άλλες φορές όχι
-ο σπανούλης αν κατάλαβα καλά έφυγε για να φύγει από την σκιά του ΔΔ
-ο ομπράντοβιτς εγκατέλειψε επειδή μανατζάρει μεγάλα μπάτζετ

φυσικά και δεν τα έχει κάνει όλα σωστά, αλλά μερικές φορές είναι και θέμα τύχης το να σου βγουν οι παίκτες ή όχι

για τον ιβάνοβιτς πάντως αν τον έδιωχνε πχ τον φεβρουάριο όλοι θα κράζανε ότι δεν τον άφησε να ολοκληρώσει το έργο του, τι να λέμε, αστοχία επιλογής και εκεί
pistol_pete#44
καλησπερα και απο μενα,που σπανια γραφω ...

το ''κακο'' για εμας τους Παναθηναικους,ειναι οτι σημερα 15.5.2015, ασχετως αν το παρει η οχι φετος ο Ολυμπιακος,ειναι οτι μεσα μας βλεπουμε να απειλειται η πρωτοπορια μας στα ευρωπαικα.
Κυριος λογος, οτι ο Ολυμπιακος εχει ομαδα νεαρη ηλικιακα,ομως εμπειρη απο αποψη παραστασεων,και λειτουργει με πλανο-σοβαροτητα σε ολα τα επιπεδα!

Στον αντιποδα εμεις...
o_theioulis
QUOTE (Reggie Miller 31 @ May 15 2015, 19:47 ) *
Πάντως στην φανέλα τα ευρωπαϊκά έχουμε ράψει και όχι τα εγχώρια... όσο για το μπάτζετ όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω δεν νομίζω ότι πέρσι η Μακάμπι ή φέτος ο ΟΣΦΠ έχει πολύ πιο υψηλό απο μας για να νικήσει στα ίσα μια ομάδα που εμάς μας έκανε πλάκα και μας νικούσε με +20 πόντους!

ΥΓ κάποτε κοροϊδεύαμε τον ΟΣΦΠ του 2003-2006, με Αγαδάκους, Μπάρλους, Μαρκίζ Πέρι, Λιούις και κάτι άλλους απίθανους... ας δούμε και εμείς τι έχουμε φέτος...

ουτε οταν νικησε την ρεαλ και το πηρε ο ολυμπιακος ειχε μεγαλο μπατζετ
φτανει ποια η καραμελα απτην πρασινη και λοιπα καθεστωτικα μεσα για μπατζετ,αναβολικα,διαιτησιες
δεν περνανε ουτε στον πιο κολλημενο παναθηναικο πλεον
ας κανει τα κουμαντα του ο δημητρακης το καλοκαιρι
κατι μου λεει οτι και ο ιπνουδης θα ειναι για φευγα
ας τον παρει

QUOTE (Skonokinis @ May 15 2015, 19:50 ) *
o οσφπ είχε το τάιμινγκ να κάνει ένα παιδομάζωμα που του βγήκε με προπονητή ίβκοβιτς και να πάρει ξένους τεφαρίκια (χάινς - λο , ακόμα και άντιτς που μέχρι τότε δεν τον έλεγες και παικταρά) , επίσης είχε το ευτύχημα να κλείσει τον σπανούλη

δεν ξέρω τι απ'όλα αυτά μπορούμε να χρεώσουμε στον ΔΓ:
-ήδη με αγορά παππά-γιάνκοβιτς και ακόμα περισσότερο φέτος προσπάθησε να κάνει και αυτός το δικό του παιδομάζωμα, κάποτε βγαίνει και άλλες φορές όχι
-ο σπανούλης αν κατάλαβα καλά έφυγε για να φύγει από την σκιά του ΔΔ
-ο ομπράντοβιτς εγκατέλειψε επειδή μανατζάρει μεγάλα μπάτζετ

φυσικά και δεν τα έχει κάνει όλα σωστά, αλλά μερικές φορές είναι και θέμα τύχης το να σου βγουν οι παίκτες ή όχι

για τον ιβάνοβιτς πάντως αν τον έδιωχνε πχ τον φεβρουάριο όλοι θα κράζανε ότι δεν τον άφησε να ολοκληρώσει το έργο του, τι να λέμε, αστοχία επιλογής και εκεί

οταν εισαι απο κατω πρεπει να τα σκασεις για να ανταγωνιστης τον αντιπαλο
οπως εκαναν τοσα χρονια οι αγγελοπουλοι
οπως εκανε ο παυλαρας/θανασαρας πριν αρχισουν την αυτοκρατορια τους
το να μαζευεις οποιον ελληνα βρεις
το να λες αηδιες για ελληνοποιησεις και τετοια
το να φερνει ιβανοβιτς,πεδουλα
δεν τα λες και μικρα λαθη
οι παιχτες δεν βγαινουν μονοι τους
τους βγαζουν οι προπονητες
με ιβανοβιτς πεδουλα κανεις δεν εβγαλε ποτε παιχτες

QUOTE (pistol_pete#44 @ May 15 2015, 19:51 ) *
καλησπερα και απο μενα,που σπανια γραφω ...

το ''κακο'' για εμας τους Παναθηναικους,ειναι οτι σημερα 15.5.2015, ασχετως αν το παρει η οχι φετος ο Ολυμπιακος,ειναι οτι μεσα μας βλεπουμε να απειλειται η πρωτοπορια μας στα ευρωπαικα.
Κυριος λογος, οτι ο Ολυμπιακος εχει ομαδα νεαρη ηλικιακα,ομως εμπειρη απο αποψη παραστασεων,και λειτουργει με πλανο-σοβαροτητα σε ολα τα επιπεδα!

Στον αντιποδα εμεις...

η διαφορα στην ποιοτητα των 2 ομαδων στην ευρωπη ειναι εμφανης εδω και 3 χρονια
bbplayer
QUOTE(Reggie Miller 31 @ May 15 2015, 21:22 ) *
[b]Άραγε ο Δημητράκης βλέπει με γουρλωμένα μάτια το F4;;;; κάποιοι παίρνουμε κύπελλα με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και κάποιοι άλλοι παίζουν μπασκετάρα απέναντι σε μια ομάδα που έκανε τον ΠΑΟ γιογιό και πάνε να σηκώσουν ευρωπαϊκό![/b]

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif to idio skeftomoun!!!!!
nvip13
Ο Σπανούλης εφυγε γιατι ήθελε να ειναι ο απόλυτος ηγέτης και αρχηγός.
Σπανούλης = μινιμουμ 2 ευρωλίγκες ακόμα.

Ο Ολυμπιακός πλεον εχει ταυτότητα και μέταλλο πρωταθλητή Ευρώπης. Οι Ρωσσοι ηταν χεσμένοι μολις ξεκίνησε να το γυρίζει απ το -9!

Για να αποκτήσει ξανα μέταλλο στην Ευρώπη ο Παναθηναικός, χρειάζεται σωστό πλάνο και οχι μονο ονειρα για Ελληνοποιησεις κτλ.
Για μενα το μεγαλύτερο λάθος το καλοκαίρι ηταν η φυγή Λασμε, Ματσιούλης. Το δευτερο ο Ιβάνοβιτς..
pistol_pete#44
@o_theioulis

ειναι ναι.
ομως το 8εμα ειναι η ελλειψη προγραμματισμου,που πολλοι λιγοι απο μας (ακομα και αν το βλεπαμε) παραδεχομασταν..

MaJesty23

Βρε μπαγάσες,τα των απέναντι τα εχουμε ζήσει Χ 2.Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί κάνει τρομερά πράγματα.Παρατηρήσεις γενικές:

-O Σπανούλης,είναι τεράστιος παίχτης με μεγάλω εγώ.Αυτο που βλέπετε είναι το κύκνειο ασμα...αρχίζει η κάθοδος,γιατι μπαίνουμε 34.Μακαρι να παίξει εθνική...Είναι καλος εννούμενο κολοπαίδι!Ο Παπας είναι καλώς εννοούμενο κολοπαίδι αλλά Σπανούλης δεν πρόκειται να γίνει 99,999999%.Θα στηριχτούμε στον Νικόλα,αλλά δεν ξέρω if he is the one.Τον γουστάρω τον Νικόλα πολύ,αλλά θέλει πολυ δουλειά για να γίνει top class! rolleyes.gif .Κάνω πρόβλεψη οτι ο Χαραλαμπό κάποια στιγμή θα είναι top class σε ευρωπαικό επίπεδο.

-Δ.Γ ....Αν δεν είχε φύγει Λάσμε και Μασιούλις,με προσθήκη ενός Cooper και ένα 3αρι των 700.000,θα ήμασταν καβάλα στο άλογο.Τωρα το rebuilding(???) ,έχει δρόμο...
-Ιτούδης:Ε τρομερό coachαρισμα! icon_drunk.gif .Τον έκανε ο Bullet ,να φαίνεται προπονητής σε παιδικόεφηβικά...αγαπάμε Ιτούδη αλλα το οτι πήγε σε ΤΣΣΚΑ ήταν πολύ πρώιμο.Δεν έχει παραστάσεις,σαν πρώτος.Αλλο πρώτος και άλλο ψιθυρίζω στο αυτί. wink.gif .Για μας θα ήταν super αλλά για τέτοιο roster,όχι!Οχι τον άπλυτο Σέρβο στο τελευταίο 2λεπτο.Καμία επιμονή σε σχήμα με Weems και Nando.Συνεχείς αλλαγές ,δεν άφησε 5αδα να ρολάρει...γενικά είχε και ένα αγχωμένο ύφος...ψιλοδράμα!
-Εμείς απο Ρόδο θα χάσουμε και καλούα,για να φάμε την 1 αγωνιστική κεκλεισμένων?
-Η υγεία που βγάζει ο απέναντι,μου φέρνει ναυτία ,οταν σκέφτομαι τα ουρλιαχτά του Δ.Γ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.Μας μικραίνει και δεν το πιάνει ο Προέδρας... rolleyes.gif
pistol_pete#44
QUOTE (nvip13 @ May 15 2015, 22:05 ) *
Ο Σπανούλης εφυγε γιατι ήθελε να ειναι ο απόλυτος ηγέτης και αρχηγός.
Σπανούλης = μινιμουμ 2 ευρωλίγκες ακόμα.

Ο Ολυμπιακός εχει ταυτότητα και μέταλλο πρωταθλητή Ευρώπης. Οι Ρωσσοι ηταν χεσμένοι μολις ξεκίνησε να το γυρίζει απ το -9!

Για να αποκτήσει ξανα μέταλλο στην Ευρώπη ο Παναθηναικός, χρειάζεται σωστό πλάνο και οχι μονο ονειρα για Ελληνοποιησεις κτλ.
Για μενα το μεγαλύτερο λάθος το καλοκαίρι ηταν η φυγή Λασμε, Ματσιούλης. Το δευτερο ο Ιβάνοβιτς..

ετσι ακριβως.
η ακομα περισσοτερο απο τον Ιβανοβιτς,η μη στηριξη του πλανου ελληνοποιησης..
nvip13
laugh.gif tongue.gif tongue.gif Με Λασμε βασικό και 2ο το Μπατίστα και τον βλάντο να μην ξεπατώνεται ολη την χρονια μόνος στο 3, αλλα με Ματσιούλης ο οποιος μας ειχε κάτσει ταμαμ και μια καλη κίνηση αντι Νελσον που δεν μας βγήκε, κανω ονειρα!

Τουλάχιστον ελπίζω να μαθει απ τα λάθη του ο ΔΓ.
Νομίζω οτι σαν οπαδός δεν θα αντέχει να βλέπει την ομάδα εκτος final 4 για πολυ ακόμα.
Ελπιζω πως θα υπάρξει μια υπερβαση του μπατζετ φετος σε λογικά πλαίσια πάντα.
Να ναι καλα το ντεπον!
pistol_pete#44
QUOTE (nvip13 @ May 15 2015, 22:11 ) *
Με Λασμε βασικό και 2ο το Μπατίστα και τον βλάντο να μην ξεπατώνεται ολη την χρονια μόνος στο 3, αλλα με Ματσιούλης ο οποιος μας ειχε κάτσει ταμαμ και μια καλη κίνηση αντι Νελσον που δεν μας βγήκε, κανω ονειρα!

και ας ειχε παρει τους μικρους και ας τους εδινε δανεικους σε ομαδες να παρουν χρονο και παιχνιδια.
ετσι δουλευες το παρον παραλληλα με το μελλον.
αλλα... ΔΓ παροντος,πασα αρχη παυσατω (με την κακη εννοια ομως)
o_theioulis
QUOTE (pistol_pete#44 @ May 15 2015, 21:17 ) *
και ας ειχε παρει τους μικρους και ας τους εδινε δανεικους σε ομαδες να παρουν χρονο και παιχνιδια.
ετσι δουλευες το παρον παραλληλα με το μελλον.
αλλα... ΔΓ παροντος,πασα αρχη παυσατω (με την κακη εννοια ομως)

για να βγαλεις παιχτες θα πρεπει να εχεις προπονητη που μπορει να βγαζει παιχτες
και μια καλη 5αδα παλιων ωστε να μπολιαστουν οι μικροι
οτι ειχε ο ολυμπιακος που εβγαλες 3-4 καλους παιχτες
manj13
QUOTE(MaJesty23 @ May 15 2015, 22:06 ) *
Βρε μπαγάσες,τα των απέναντι τα εχουμε ζήσει Χ 2.Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί κάνει τρομερά πράγματα.Παρατηρήσεις γενικές:

-O Σπανούλης,είναι τεράστιος παίχτης με μεγάλω εγώ.Αυτο που βλέπετε είναι το κύκνειο ασμα...αρχίζει η κάθοδος,γιατι μπαίνουμε 34.Μακαρι να παίξει εθνική...Είναι καλος εννούμενο κολοπαίδι!Ο Παπας είναι καλώς εννοούμενο κολοπαίδι αλλά Σπανούλης δεν πρόκειται να γίνει 99,999999%.Θα στηριχτούμε στον Νικόλα,αλλά δεν ξέρω if he is the one.Τον γουστάρω τον Νικόλα πολύ,αλλά θέλει πολυ δουλειά για να γίνει top class! rolleyes.gif .Κάνω πρόβλεψη οτι ο Χαραλαμπό κάποια στιγμή θα είναι top class σε ευρωπαικό επίπεδο.

-Δ.Γ ....Αν δεν είχε φύγει Λάσμε και Μασιούλις,με προσθήκη ενός Cooper και ένα 3αρι των 700.000,θα ήμασταν καβάλα στο άλογο.Τωρα το rebuilding(???) ,έχει δρόμο...
-Ιτούδης:Ε τρομερό coachαρισμα! icon_drunk.gif .Τον έκανε ο Bullet ,να φαίνεται προπονητής σε παιδικόεφηβικά...αγαπάμε Ιτούδη αλλα το οτι πήγε σε ΤΣΣΚΑ ήταν πολύ πρώιμο.Δεν έχει παραστάσεις,σαν πρώτος.Αλλο πρώτος και άλλο ψιθυρίζω στο αυτί. wink.gif .Για μας θα ήταν super αλλά για τέτοιο roster,όχι!Οχι τον άπλυτο Σέρβο στο τελευταίο 2λεπτο.Καμία επιμονή σε σχήμα με Weems και Nando.Συνεχείς αλλαγές ,δεν άφησε 5αδα να ρολάρει...γενικά είχε και ένα αγχωμένο ύφος...ψιλοδράμα!
-Εμείς απο Ρόδο θα χάσουμε και καλούα,για να φάμε την 1 αγωνιστική κεκλεισμένων?
-Η υγεία που βγάζει ο απέναντι,μου φέρνει ναυτία ,οταν σκέφτομαι τα ουρλιαχτά του Δ.Γ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.Μας μικραίνει και δεν το πιάνει ο Προέδρας... rolleyes.gif

Εισαι αρχοντας ρε Μαjesty!!!O Ολυμπιακος ζει αυτη τη στιγμη με Σπανουλη τον ''ΔΔ 09-11''...Και το χω ξαναγραψει ,το ξαναλεω...Σε λιγο που και ο ΔΔ και ο Σπανουλης θ αποχωρησουν ο ''γδουπος'' του αντικτυπου της αποχωρησης Σπανουλη θα ναι πολλαπλασιος...Οσο για τον παγκο της ΤΣΣΚΑ¨:

o_theioulis
QUOTE (manj13 @ May 15 2015, 20:23 ) *
Εισαι αρχοντας ρε Μαjesty!!!O Ολυμπιακος ζει αυτη τη στιγμη με Σπανουλη τον ''ΔΔ 09-11''...Και το χω ξαναγραψει ,το ξαναλεω...Σε λιγο που και ο ΔΔ και ο Σπανουλης θ αποχωρησουν ο ''γδουπος'' του αντικτυπου της αποχωρησης Σπανουλη θα ναι πολλαπλασιος...Οσο για τον παγκο της ΤΣΣΚΑ¨:

ειχα μια ελπιδα μπας και παιρναμε τον ιπνουδη το καλοκαιρι αλλα αυτο το αρθρο απο το καθεστωτικο μεσο μου εσβησε την καθε ελπιδα

Αν υπήρχε ...μνημείο αυτοχειρίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η ΤΣΣΚΑ θα έπρεπε να βάζει κάθε χρόνο τη σημαία της. Φέτος, όμως, οι Ρώσοι έσπασαν κάθε ρεκόρ «δωρίζοντας» το ματς στον Ολυμπιακό, ο οποίος με τα ...τσαρούχια και με τη δεινότητα του Σπανούλη σε «σκοτωμένα» σουτ νίκησε μια ομάδα που θεώρησε προπονητικά πως θα κέρδιζε με τα ονόματα.

Το τελευταία δεκάλεπτο χρίζει ειδικής μελέτης για σεμινάριο μπασκετικών αντενδείξεων. Ξεχασμένος Γουίμς, ξεχασμένος Χάινς, η μπάλα στα χέρια ενός αδίκως πλούσιου παίκτη (Τεόντοσιτς) και στο τέλος της Αγίας ...ποικιλίας. Καμία κατεύθυνση. Και αυτό θα πρέπει να μας γίνει ένα μεγάλο μάθημα πριν αναδεικνύουμε τους προπονητές σε ΘΕΟΥΣ και να λέμε πως ο Ιτούδης είναι ο κορυφαίος και να ρίχνουμε ανάθεμα στον Παναθηναϊκό.

Θυμάστε τι έλεγαν και τι έγραφαν; «Ο Παναθηναϊκός αντί του Ιτούδη πήρε τον Ηττούδη (για τον Πεδουλάκη)»; 42 εκατομμύρια μπάτζετ. Τίποτε άλλο. Απλά για να σκεφτόμαστε όλοι λίγο πιο πολύ.
pistol_pete#44
QUOTE (o_theioulis @ May 15 2015, 22:27 ) *
ειχα μια ελπιδα μπας και παιρναμε τον ιπνουδη το καλοκαιρι αλλα αυτο το αρθρο απο το καθεστωτικο μεσο μου εσβησε την καθε ελπιδα

Αν υπήρχε ...μνημείο αυτοχειρίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ η ΤΣΣΚΑ θα έπρεπε να βάζει κάθε χρόνο τη σημαία της. Φέτος, όμως, οι Ρώσοι έσπασαν κάθε ρεκόρ «δωρίζοντας» το ματς στον Ολυμπιακό, ο οποίος με τα ...τσαρούχια και με τη δεινότητα του Σπανούλη σε «σκοτωμένα» σουτ νίκησε μια ομάδα που θεώρησε προπονητικά πως θα κέρδιζε με τα ονόματα.

Το τελευταία δεκάλεπτο χρίζει ειδικής μελέτης για σεμινάριο μπασκετικών αντενδείξεων. Ξεχασμένος Γουίμς, ξεχασμένος Χάινς, η μπάλα στα χέρια ενός αδίκως πλούσιου παίκτη (Τεόντοσιτς) και στο τέλος της Αγίας ...ποικιλίας. Καμία κατεύθυνση. Και αυτό θα πρέπει να μας γίνει ένα μεγάλο μάθημα πριν αναδεικνύουμε τους προπονητές σε ΘΕΟΥΣ και να λέμε πως ο Ιτούδης είναι ο κορυφαίος και να ρίχνουμε ανάθεμα στον Παναθηναϊκό.

Θυμάστε τι έλεγαν και τι έγραφαν; «Ο Παναθηναϊκός αντί του Ιτούδη πήρε τον Ηττούδη (για τον Πεδουλάκη)»; 42 εκατομμύρια μπάτζετ. Τίποτε άλλο. Απλά για να σκεφτόμαστε όλοι λίγο πιο πολύ.

το λαθος του Ιτουδη για μενα ειναι οτι δεν εκανε σοβαρο ''αγροτικο''
μια χρονια μονο στην Μπανβιντ και μετα σε μεγα8ηριο με πολυ μεγαλα ονοματα.

Ομως το σημερινο ειναι επισης και μια απαντηση στο καφενειακο επιχειρημα ''αυτους τους προπονω και εγω και περνω ευρωπαικο''
manj13
QUOTE(o_theioulis @ May 15 2015, 22:27 ) *

Τheiouli μονο γι αυτο το ποστ πρεπει ο αλλος ''θειος'' να σου στειλει για μια βραδια τις ''ανηψιες του' smiley.gif

o_theioulis
QUOTE (manj13 @ May 15 2015, 21:34 ) *
Τheiouli μονο γι αυτο το ποστ πρεπει ο αλλος ''θειος'' να σου στειλει για μια βραδια τις ''ανηψιες του' smiley.gif

ο ζελικο τρωει 20 ποντους στο ημιχρονο
σε λιγο θα εχουμε αρθρο απο τα καθεστωτικα σαιτς που θα λενε οτι ο ζελικο ειναι παραλιας αφου την ρεαλ την κερδισαμε εδω ευκολα 69.gif
manj13
QUOTE(o_theioulis @ May 15 2015, 22:47 ) *
ο ζελικο τρωει 20 ποντους στο ημιχρονο
σε λιγο θα εχουμε αρθρο απο τα καθεστωτικα σαιτς που θα λενε οτι ο ζελικο ειναι παραλιας αφου την ρεαλ την κερδισαμε εδω ευκολα 69.gif

Ε, οχι κι ετσι!! tongue.gif Απλα οταν μια ομαδα εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ασους και σεντερ μπορει να νικησει την ευφυια και την οξυδερκεια καποιου ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που με τη μπαγκετα του μετατρεπει το καρβουνο σε wink.gif ΑΣΗΜΙ αλλα ΕΩΣ ΕΚΕΙ...
Εκτος κι αν αυτος που τους εχει κανει ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ για να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ....
o_theioulis
QUOTE (manj13 @ May 15 2015, 21:53 ) *
Ε, οχι κι ετσι!! tongue.gif Απλα οταν μια ομαδα εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ασους και σεντερ μπορει να νικησει την ευφυια και την οξυδερκεια καποιου ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που με τη μπαγκετα του μετατρεπει το καρβουνο σε wink.gif ΑΣΗΜΙ αλλα ΕΩΣ ΕΚΕΙ...
Εκτος κι αν αυτος που τους εχει κανει ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ για να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ....

σωστα
ο ζελικο ειναι κολλητος του δημητρακη ετσι και αλλιως
ο ιπνουδης ηταν το διαλυτικο στοιχειο 69.gif

παντως η ρεαλ παιζει πολυ καλα
ελευθερο και ωραιο μπασκετ
σε μια stigmh εκαναν μια φαση και την αναλυσε αυτος που περιγραφει και ειπε κατι για σταγερ
μονο το μποχου ελειπε για να ειχαμε νεκρανασταση αρτζι

ρε αυτος ο αγιον τι παιχτουρα ειναι
nvip13
QUOTE(o_theioulis @ May 15 2015, 23:08 ) *
σε μια stigmh εκαναν μια φαση και την αναλυσε αυτος που περιγραφει και ειπε κατι για σταγερ

Δακρυσα.. 24.gif

pistol_pete#44
QUOTE (o_theioulis @ May 15 2015, 23:08 ) *
σωστα
ο ζελικο ειναι κολλητος του δημητρακη ετσι και αλλιως
ο ιπνουδης ηταν το διαλυτικο στοιχειο 69.gif

ρε αυτος ο αγιον τι παιχτουρα ειναι

γυαλισμα τα Σταγιερ και μετα ''παπακια'' και ''καναδεζες'' ,8α ερθουν απο ΓΕΣ ..
G-arenas
για το μποχου το καταλαβαινω γιατι τον κοροιδευεται,αλλα το σταγκερ ειναι μπασκετικη φαση,και ειναι οτι 2 παικτες σκριναρουν
και βγαινει ο σουτερ συνηθως και σουταρει ελευθερος,σταγκερ πικ λεγεται
bbplayer
QUOTE(G-arenas @ May 16 2015, 00:03 ) *
για το μποχου το καταλαβαινω γιατι τον κοροιδευεται,αλλα το σταγκερ ειναι μπασκετικη φαση,και ειναι οτι 2 παικτες σκριναρουν
και βγαινει ο σουτερ συνηθως και σουταρει ελευθερος,σταγκερ πικ λεγεται

Ανέκαθεν μπασκετική πόλη η Πάτρα smiley.gif
επαθα λαστιχο
Που κολλάει η Πάτρα?
Skonokinis

πάντως η επιλογή ιβάνοβιτς ομολογουμένως πρέπει να έγινε βάσει πλάνου

- ανακοινώθηκε εξ αρχής από ΔΓ η προσπάθεια δημιουργίας νεανικού ελληνικού κορμού
- ανακοινώθηκε ότι για την ευόδωση του σκοπού αυτού οι τίτλοι δεν θα είναι προτεραιότητα
- επελέγη ένας προπονητής με τα γνωστά αρνητικά του, αλλά και με κύριο γνώρισμα ότι εξελίσσει νέους παίκτες που ήταν το ζητούμενο

το πιο περίεργο στην περίπτωση ιβάνοβιτς ήταν πως ενώ φαινόταν πως είχε το ελεύθερο να απωλέσει τίτλους στον βωμό της εξέλιξης νέων παικτών, εκείνος δεν τους χρησιμοποίησε

δηλαδή ενώ του είχε πει η διοίκηση έλα να μου δουλέψεις τους μικρούς γι'αυτό σε πήρα, αυτός έπαιζε με τον μπλουμς

είδε χαμηλό ταλέντο και δεν ασχολήθηκε? είδε πιτσιρίκια που δεν ήθελε να τα κάψει? (χαραλαμπόπουλο όμως?)

ουσιαστικά δούλευε αυθαίρετα εκτός πλάνου, άρα υπ'αυτήν την έννοια και πολύ έμεινε

βασικά όλο το στόρυ με προεδρία ΔΓ φανερώνει έλλειψη εμπειρίας, όφειλαν να τον βοηθούν περισσότερο οι παύλος και θανάσης
Special_One
QUOTE (Skonokinis @ May 16 2015, 00:20 ) *
βασικά όλο το στόρυ με προεδρία ΔΓ φανερώνει έλλειψη εμπειρίας, όφειλαν να τον βοηθούν περισσότερο οι παύλος και θανάσης

Τι να τον βοηθήσουν ο Παύλος και ο Θανάσης?? Αυτοί δεν ξέρουν από φυστίκια...
ακης
ΤΡΑΚΗ ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.....ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.....ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΟΣΦΠ???? ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ Π ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ...ΑΝ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΒΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ Κ ΦΥΓΕ............6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΧΟΥΜΕ...ΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑ 11 ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΝΑΛ 4 ΤΩΡΑ.......................
pistol_pete#44
QUOTE (Skonokinis @ May 16 2015, 00:20 ) *
πάντως η επιλογή ιβάνοβιτς ομολογουμένως πρέπει να έγινε βάσει πλάνου

- ανακοινώθηκε εξ αρχής από ΔΓ η προσπάθεια δημιουργίας νεανικού ελληνικού κορμού
- ανακοινώθηκε ότι για την ευόδωση του σκοπού αυτού οι τίτλοι δεν θα είναι προτεραιότητα
- επελέγη ένας προπονητής με τα γνωστά αρνητικά του, αλλά και με κύριο γνώρισμα ότι εξελίσσει νέους παίκτες που ήταν το ζητούμενο

το πιο περίεργο στην περίπτωση ιβάνοβιτς ήταν πως ενώ φαινόταν πως είχε το ελεύθερο να απωλέσει τίτλους στον βωμό της εξέλιξης νέων παικτών, εκείνος δεν τους χρησιμοποίησε

δηλαδή ενώ του είχε πει η διοίκηση έλα να μου δουλέψεις τους μικρούς γι'αυτό σε πήρα, αυτός έπαιζε με τον μπλουμς

είδε χαμηλό ταλέντο και δεν ασχολήθηκε? είδε πιτσιρίκια που δεν ήθελε να τα κάψει? (χαραλαμπόπουλο όμως?)

ουσιαστικά δούλευε αυθαίρετα εκτός πλάνου, άρα υπ'αυτήν την έννοια και πολύ έμεινε

Γιαυτο και λεμε,οτι μενουμε πισω σιγα σιγα απο οσφπ οσον αφορα τοσο το παρον αλλα και το μελλον.
δε νομιζω να μας πειραζε να χαναμε ποωταθλημα-κυπελλο αμα επαιζαν 20+ ολοι οι εφηβοι..
νομιζω ο ΔΓ το εχασε μετα απο οσα εγιναν στον ημιτελικο με τον Ολυμπιακο,εκει βγηκε ο ΟΠΑΔΟΣ παλι απο μεσα του (χωρις βεβαια αυτο να αποτελει δικαιολογια για οσα λαθη κανει σα προεδρος )
Darryl13
QUOTE (ακης @ May 16 2015, 00:29 ) *
ΤΡΑΚΗ ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.....ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.....ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΟΣΦΠ???? ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ Π ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ...ΑΝ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΒΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ Κ ΦΥΓΕ............6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΧΟΥΜΕ...ΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑ 11 ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΝΑΛ 4 ΤΩΡΑ.......................

1. O "Τράκης" ποιος είναι; Μιλάμε με υποκοριστικά πλέον εδώ μέσα; rolleyes.gif
2. Ο οσφπ πώς ακριβώς μας φτάνει. Αν δεν κάνω λάθος έχει 3 ευρωπαιακα ενώ εμεις 6. Μπορεί να πάει στα 4. Το 4 με το 6 έχει μια μικρή διαφορά σύμφωνα με τα μαθηματικά που γνωρίζω.
3. Μας μικραίνει όσον αφορά την Ευρώπη ( αν σμίκρινση είναι να μην πηγαίνεις κάθε χρόνο στους 4 ) γιατί εντός συνόρων οι back to back πρωταθλητές έχουν χάσει από τον RT Γκουίν μέχρι τον Ζακαρι Ραιτ.
4. Δεν έχουμε 6εκ μπάτζετ με τίποτα, είναι πιο ψηλά. Από κει και πέρα λεφτά στην τσέπη του άλλου θα κάνουμε; Και επίσης αυτό το επιχείρημα με τους επενδυτές πότε θα σταματήσει να αναπαράγεται; Επενδυτής δε βάζει λεφτά κάπου που δεν βγάζει κέρδος καθαρό, κοινώς πλην Γιαννακόπουλων, Αγγελόπουλων και ίσως της Αεκ που είναι και οπαδοί και βάζουν και για την ομάδα που αγαπάνε κάνα ψιλό παραπάνω, δεν βρίσκεται. Όταν πήγε να πουλήσει την ΚΑΕ, δε βρέθηκε κανείς.
pistol_pete#44
QUOTE (Darryl13 @ May 16 2015, 02:14 ) *
1. O "Τράκης" ποιος είναι; Μιλάμε με υποκοριστικά πλέον εδώ μέσα; rolleyes.gif
2. Ο οσφπ πώς ακριβώς μας φτάνει. Αν δεν κάνω λάθος έχει 3 ευρωπαιακα ενώ εμεις 6. Μπορεί να πάει στα 4. Το 4 με το 6 έχει μια μικρή διαφορά σύμφωνα με τα μαθηματικά που γνωρίζω.
3. Μας μικραίνει όσον αφορά την Ευρώπη ( αν σμίκρινση είναι να μην πηγαίνεις κάθε χρόνο στους 4 ) γιατί εντός συνόρων οι back to back πρωταθλητές έχουν χάσει από τον RT Γκουίν μέχρι τον Ζακαρι Ραιτ.
4. Δεν έχουμε 6εκ μπάτζετ με τίποτα, είναι πιο ψηλά. Από κει και πέρα λεφτά στην τσέπη του άλλου θα κάνουμε; Και επίσης αυτό το επιχείρημα με τους επενδυτές πότε θα σταματήσει να αναπαράγεται; Επενδυτής δε βάζει λεφτά κάπου που δεν βγάζει κέρδος καθαρό, κοινώς πλην Γιαννακόπουλων, Αγγελόπουλων και ίσως της Αεκ που είναι και οπαδοί και βάζουν και για την ομάδα που αγαπάνε κάνα ψιλό παραπάνω, δεν βρίσκεται. Όταν πήγε να πουλήσει την ΚΑΕ, δε βρέθηκε κανείς.

δεν λεμε πως μας φτανει αμεσα. λεμε πως εχει θεσει σωστες βασεις ετσι ωστε να το καταφερει μακροπρο8εσμα.
blink.gif
qspock
Ομπράντοβιτς: «Στον τελικό θα υποστηρίζω τη Ρεάλ»

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...stirizo-ti-real

Καμια αντιστοιχη κομπλεξικη δηλωση απο Τρακη δεν θα εχουμε? Οπως οτι ο Σπανουλης δεν εχει θεση στην Ελλαδα ας πουμε.

Τι? Δεν ακουω? tongue.gif

Ο Ολυμπιακος αποτελει παραδειγμα προς μιμηση. Ειτε το θελουν μερικοι ειτε οχι.
sacarame
Έχουμε πει πολλάκις να λείπουν τα Τράκης και τα λοιπά υποκοριστικά....
Reggie Miller 31
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι αντί να δούμε τα χάλια μας μιλάμε για τον Ιτούδη... Ναι, ναι... αυτόν που έριξε 3 20αρες στο κεφάλι του εξάστερου... Που βλέπαμε την ΤΣΣΚΑ και λέγαμε ότι είναι σούπερ ομάδα, διαστημική κλπ κλπ... Δουλευόμαστε μεταξύ μας δλδ...

Για πείτε για τον Ιτούδη πόσο κακός προπονητής είναι, πως έχασε απο τον Σφαιρόπουλο και τα υπόλοιπα που λέει η Πράσινη... Ας συνεχίσουμε την λάσπη που πετάει ο ΔΓ... Ας πούμε και για τον Ζοτς... Αυτόν που πάει μόνο όπου έχει μπάτζετ... Ας προσκυνήσουμε λίγο και τον πολυχρονεμένο τον πρόεδρο που παιδί είναι μωρέ, λέει και μια κουβέντα παραπάνω... 40τόσο χρονών παιδί...

Ας πούμε λίγο και για τους εφήβους που νικήσαμε τους απέναντι φέτος... και για τις χαρές πριν 4 χρόνια... Έτσι ξεκίνησε και ο μπασκετικός ο Άρης.. Στα 80's είχε και έχει κολλήσει...

Το ξαναλέω, έχουμε καταντήσει ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ και με αυτά τα μυαλά δεν μας βλέπω να πάμε παραπάνω... Ας χειροκροτάμε τον ΔΓ μην τυχόν κ φύγει και καταντήσουμε να αλλάζουμε 5 ξένους σε μια χρονιά, να χάνουμε με κατεβασμένα τα χέρια σε ευρωλίγκα, να φέρνουμε τυχαίους ξένους απο κάτι ομάδες της πλάκας της Γερμανίας... ωπ... μα αυτό ήδη γίνεται!

ΥΓ Για Παππά, 25 είναι. Αν δεν παίξει τώρα πότε; ο Σπανούλης στα 23 πήγε ΝΒΑ και στα 24 επέστρεψε ολοκληρωμένος παίκτης
qspock
Ο Παππας με αυτα που συνεχιζει να λεει στις συνεντευξεις αποδυκνυει πως μυαλο δεν βαζει. Κι αυτο δυστυχως θα εχει αντικτυπο. Εθνικη ας πουμε δε τον βλεπω με τιποτα. Ετσι, ο ΠΑΟ δε θα εχει κανεναν παιχτη στη 12δα... Οχι οτι καλυτερο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.