μαγκες καλημερα σε ολους και απο εμενα
ελειπα για δουλειες οποτε ελπιζω να προλάβαινω να δωσω τα δικα μου αποτελεσματα αν και δεν προλαβα τον κουρο.
επισης να πω οτι δεν υπαρχει λογος να εχετε τετοιες κοντρεσ εδω μεσα ολα ειναι για να περναμε καλα
εμεις πηγαμε στην πεντελη και κερδισαμε και στεναχωηθηκα που δεν ηταν εκει ο 3 λαλουν και 2 πατεριτσες για να τον πειραξω
και φυσικα οι γνωμες εδω πρεπει να ακουγονται αλλα με ωραιο τροπο και οχι παρεξηγησεις!!
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
εγω δυστυχως δε θα παιξω και κανω αγωνα δρομο μηπως προλαβω την αλλη παρασκευη αλλα πιστευω τοι οι συμπαικτες μου θα το παρουν το ματσακι απεναντι σε μια δυσκολη ομαδα που εχουμε κερδισει μια φορα
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1
τελειωνοντας ειπα σε καποια παιδια της πεντελης οτι το οιον δεν ειναι αχτυπητη ομαδα και οτι πρεπει να πανε εκει για να κερδισουν χωρις φοβο.παρολα αυτα ειναι καλυτερη ομαδα και το βαζω 1
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 2
μαχη κορυφης και αν τα καλυνβα θελουν ν α μεινουν το παιχνιδι πρεπει να νικησουν και πιστευω οτι θα νικησουν αν δεν πανε σε χαμηλο σκορ
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
πιστευω μονο στην ψυχολογικη τους ανοδο γιατι κατα τα αλλα ειναι ιδιας δυναμικοτητας
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1
χαλαρα τα γεροντια
θα ειναι μεγαλη εκπληξη αν χασουν
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
το βαζω διπλο γιατι πιστευω οτι ο λυκος θελει να φαει λαγους