Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
#4vp
εδω δν παιζω 90-10 την ομαδα που επαιζα, τον οσφπ θα παιξω?
το ξερεις οτι εχω τσακωθει με τους μισους πρωην συμπαικτες μου κ φιλους απο το σχολειο γι αυτο?
να κερδιζει παντα ο καλυτερος!!!
[/quote]
AΞΙΟΣ..... ΣΥΜΦΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑΔΡΙΤΗ........Α ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ TOY
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ CSKA,KAI ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΣΕΦ
nikefalin
QUOTE(#4vp @ Apr 3 2008, 16:00 ) *
το ξερεις οτι εχω τσακωθει με τους μισους πρωην συμπαικτες μου κ φιλους απο το σχολειο γι αυτο?

ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑΔΡΙΤΗ........Α ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ TOY

ρε μάγκες τα του Ολυμπιακού στο τόπικ του Ολυμπιακού - CCKA ,μην ξεφεύγουμε δεν είμαστε chat room

για τον ref δε χρειάζεται να μιλήσω εγώ, όσοι τον έχετε δει ή θα τον δείτε θα καταλάβετε
ref
QUOTE(nikefalin @ Apr 3 2008, 16:04 ) *
ρε μάγκες τα του Ολυμπιακού στο τόπικ του Ολυμπιακού - CCKA ,μην ξεφεύγουμε δεν είμαστε chat room

ελα ρε nikefalin μην τρλενεσαι. σημερα ολη η ελλαδα ασχολειται με αυτο. γτ κ οχι κ εμεις? κ γτ οχι κ εδω?
nikefalin
QUOTE(ref @ Apr 3 2008, 16:06 ) *
ελα ρε nikefalin μην τρλενεσαι. σημερα ολη η ελλαδα ασχολειται με αυτο. γτ κ οχι κ εμεις? κ γτ οχι κ εδω?

γιατί υπάρχει ειδικό τόπικ εδώ
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...opic=4542&st=15
kvgs
QUOTE(#4vp @ Apr 3 2008, 16:00 ) *

QUOTE(nikefalin @ Apr 3 2008, 16:04 ) *

δίκιο έχει ο nikefalin. το σωστό θα ήταν:

AΞΙΟΣ..... ΣΥΜΦΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ........Α ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ TOY
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑ,KAI ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ
#4vp
QUOTE(ref @ Apr 3 2008, 16:06 ) *

ναι ρε μην τρελενεσαι ........εχει δικιο ο ρεφ μονο για σημερα
dizzy_fingers
Μην τρελαίνεσαι ρε nikefallin....

...άσε να τρελαθώ εγώ που βλέπω να γίνεται το συγκεκριμένο τόπικ ένα μπάχαλο και μόλις κάνεις εσύ ή άλλος συντονιστής μία φιλική παρατήρηση, οι άλλοι αντιμιλούν από πάνω.

Παίδες καταλάβετέ το επιτέλους, βρισκόσαστε στο basketforum, όχι στο τόπικ της Γ ΕΣΚΑ.
Αν θέλετε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και να κάνουμε χωριστές κατηγορίες για κάθε παρεΐτσα όπου θα συζητάτε ότι θέλετε, να μας το πείτε να το κλείσουμε το μέρος.
Να μην κάνουμε κι εμείς τους μαλάκες και συντονίζουμε με "μη το ένα, μη το άλλο" λες και είστε μικρά παιδιά και δεν καταλαβαίνετε το παραμικρό.
#4vp
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 3 2008, 16:33 ) *
...άσε να τρελαθώ εγώ που βλέπω να γίνεται το συγκεκριμένο τόπικ ένα μπάχαλο και μόλις κάνεις εσύ ή άλλος συντονιστής μία φιλική παρατήρηση, οι άλλοι αντιμιλούν από πάνω.

Παίδες καταλάβετέ το επιτέλους, βρισκόσαστε στο basketforum, όχι στο τόπικ της Γ ΕΣΚΑ.
Αν θέλετε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και να κάνουμε χωριστές κατηγορίες για κάθε παρεΐτσα όπου θα συζητάτε ότι θέλετε, να μας το πείτε να το κλείσουμε το μέρος.
Να μην κάνουμε κι εμείς τους μαλάκες και συντονίζουμε με "μη το ένα, μη το άλλο" λες και είστε μικρά παιδιά και δεν καταλαβαίνετε το παραμικρό.

οκ αν το δουμε απο αυτην εχεις απολυτο δικιο ........
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΥΘΕΙ
ref
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 3 2008, 16:33 ) *

οκ εχετε δικιο.
ζηταω ταπεινα συγγνωμη απο ολους τους συντονιστες!!!
dizzy_fingers
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
Δεν τίθεται θέμα συγνώμης, μόνο η διαβεβαίωση πως θα μείνετε στη θεματολογία του κάθε τόπικ μου αρκεί. smile.gif
milos babic
Molis diavasa to msg pou eixes valei stis 31-3...
Tha sou pw pos exeis polu megalo stoma...k uparxei tropos gia na kleisei to stomataki sou gia ta kala!!!Loipon de xanamilas gia emena oute gia plaka...
pou tha mou peis gia epipedo..as mou ta eleges sto gipedo face 2 face...eixe proigithei k pali kouventa me ton filo sou..protimises na ta postareis apo to na mou ta peis...
Kati sou eipa pantos...k de kanw katholou plaka.

THE END...

αυτο που διαβασατε πιο πανω ειναι το pm που μου εστειλε ο gambler...
σας το αφηνω να το κρινετε μονοι σας...
nikefalin
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 3 2008, 16:45 ) *
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
Δεν τίθεται θέμα συγνώμης, μόνο η διαβεβαίωση πως θα μείνετε στη θεματολογία του κάθε τόπικ μου αρκεί. smile.gif

κι εμένα μου αρκεί αυτό,
για εμάς είναι πολύ εύκολο είτε να μεταφέρουμε το καθετί είτε να κρατάμε αυστηρά ένα τόπικ μοιράζοντας ποινές αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Σεβαστείτε το μέρος που βρήκατε όλοι σας και όλοι μας με την υπάρχουσα δομή και τρόπο λειτουργίας, αν θέλετε μάλιστα προτείνετε πως αυτό θα βελτιωθεί να το κάνουμε καλύτερο.
dizzy_fingers
QUOTE(milos babic @ Apr 3 2008, 17:48 ) *
Tha sou pw pos exeis polu megalo stoma...k uparxei tropos gia na kleisei to stomataki sou gia ta kala!!!Loipon de xanamilas gia emena oute gia plaka...
pou tha mou peis gia epipedo..as mou ta eleges sto gipedo face 2 face...eixe proigithei k pali kouventa me ton filo sou..protimises na ta postareis apo to na mou ta peis...

THE END...

Επειδή δεν σας γνωρίζω εδώ μέσα και δε θέλω να ξανακάνω το ίδιο λάθος.

Εσείς οι δύο είστε φίλοι και κάνετε πλάκα μεταξύ σας, ή το συγκεκριμένο πμ είναι όντως στα σοβαρά?
nikefalin
QUOTE(milos babic @ Apr 3 2008, 17:48 ) *

THE END...

λοιπόν, η δημοσιόποιηση pm δεν επιτρέπεται παρά μόνο με την άδεια αυτού που το στέλνει.
είναι φάουλ φίλε Milos.
Αν για κάποιον λόγο ενοχλείστε από τον οποιονδήποτε μπορείτε απλά να κάνετε ignore user
Αν πάλι υπάρχει κάτι διαφορετικό μιλήστε , στείλτε πμ στους moderator.
milos babic
δε με ενδιαφερει αν κανω τετοια λαθη να σου πω την αληθεια.
αλλωστε θα μπορουσα να το διατυπωσω με αλλο τροπο και να φανει οτι υπαρχει απειλη απο πισω χωρις να θεωρηθει δημοσιευση pm- η δημοσιευση του ειναι αποδειξη αληθειας.
δε γραφω στο φορουμ για να αρχισω να βαζω η να μου βαζουν βομβες ουτε να απειλω κοσμο σαν τραμπουκος. και αν ειμαι εγω λαθος δεν ξαναγραφω στην τελικη...
και δε νομιζω οι υπολοιποι συμφορουμιτες πλην ενος να εχουν δειξει τετοια στοιχεια...
μπορουν καποιοι να διδαχθουν απο το ηθος των συμπαικτων τους τουλαχιστον...
X.A.D.
QUOTE(ref @ Apr 3 2008, 15:38 ) *

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Μπραβο ref. Respect στον ref παιδια.Το αξιζει.
Μακαρι να το εννοεις αυτο που λες.Εγω προσωπικα σε πιστευω. cool.gif
TF LAGONHSI
ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο ρε gambler και milos σας ξέρω και τους δύο και είναι κρίμα για εναν τρίτο να χαλάτε τις καρδιές σας.

Η αλήθεια βέβαια είναι κάπου στην μέση διότι είδα το μάτς του Σαββάτου και ο ζαφ ήθελε μια μπάλα για την πάρτη του. Έβαλε βέβαια γύρω στους 20-25 πόντους αλλά με τραγικά ποσοστά και καθόλου άμυνα κατά την δική μου ταπεινή άποψη. Απο την άλλη όταν η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεχτό την έπαιρνε αυτός και έκανε προσπάθεια. Στην επίθεση ο Μαραθώνας ήταν αρκετά μονοδιάστατος βλέπε ζαφ αλλά παιδιά ήταν και ο μόνος που μπορούσε να απειλεί συνεχώς. Άρα το θέμα είναι θέλουμε να έχουμε ένα παίκτη που να τραβάει το σκοράρισμα με πολλές επιθέσεις ή μοιράζουμε σοτυς υπόλοιπουε χρόνο συμμετοχής και πεοσπάθειες???
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(#4vp @ Apr 3 2008, 15:08 ) *
ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΜΩΡΕ??? Ο ΛΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟ
ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ smiley.gif evilmonkey.gif

QUOTE(Rondo @ Apr 3 2008, 15:34 ) *
Διαιτητή ανέβα Α1 να παίζεις 90-10 τον οσφπ να μην κλαίει και ο Λύκος!!!

Τι να σας κανω ειστε τυχεροι που αυριο παιζουμε ματς ζωης ή θανατου
και δεν μπορω να ασχοληθω με αλλα θεματα.

Μολις κατασπαραξω αυριο τον ΤΦ θα ερθει και η σειρα σας λαμογια 19.gif 19.gif 19.gif
milos babic
QUOTE(TF LAGONHSI @ Apr 3 2008, 18:49 ) *
ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο ρε gambler και milos σας ξέρω και τους δύο και είναι κρίμα για εναν τρίτο να χαλάτε τις καρδιές σας.

Η αλήθεια βέβαια είναι κάπου στην μέση διότι είδα το μάτς του Σαββάτου και ο ζαφ ήθελε μια μπάλα για την πάρτη του. Έβαλε βέβαια γύρω στους 20-25 πόντους αλλά με τραγικά ποσοστά και καθόλου άμυνα κατά την δική μου ταπεινή άποψη. Απο την άλλη όταν η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεχτό την έπαιρνε αυτός και έκανε προσπάθεια. Στην επίθεση ο Μαραθώνας ήταν αρκετά μονοδιάστατος βλέπε ζαφ αλλά παιδιά ήταν και ο μόνος που μπορούσε να απειλεί συνεχώς. Άρα το θέμα είναι θέλουμε να έχουμε ένα παίκτη που να τραβάει το σκοράρισμα με πολλές επιθέσεις ή μοιράζουμε σοτυς υπόλοιπουε χρόνο συμμετοχής και πεοσπάθειες???

θαμωνα της πεντελης, φιλε tf και για την επομενη τεταρτη μεγαλε εχθρε, θα σου κανω την εξης ερωτηση:
ο ζαφειροπουλος η ο παρδαλης σε μας η και ο αλητολυκος θα επαιρναν τοσες προσπαθειες αν ειχαν διπλα πιο αξιολογους παικτες απο αυτους που εχουν τωρα? δεν εννοω ολους βεβαια, αλλα ο μαραθωνας η κηφισια και εμεις δεν εχουμε δειξει οτι εχουμε τους παικτες που θα αφησουμε τους παραπανω παικτες να καθονται να μας κοιτανε να σκοραρουμε...τιποτα κακο δεν εχει αυτο, η αυτογνωσια και η ταπεινοφροσυνη δε εβλαψαν κανεναν, εγω στα 15 μου νομιζα οτι ειμαι ο ματζικ αλλα ρε να παρει δεν εχω πεισει κανεναν γιαυτο!!!!
αλλωστε, στο γηπεδο καποιος παει να δει παικτες σαν τους παραπανω ετσι δεν ειναι? (αναλογα και με την κατηγορια φυσικα...)
θα χαρω πολυ που θα τα πουμε απο κοντα και πρωτη φορα ως αντιπαλοι...
αυτος που μου συστησες μετα το παιχνιδι ηταν ο gk1, γιατι δεν καταλαβα...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(milos babic @ Apr 3 2008, 19:56 ) *
θαμωνα της πεντελης, φιλε tf και για την επομενη τεταρτη μεγαλε εχθρε, θα σου κανω την εξης ερωτηση:
ο ζαφειροπουλος η ο παρδαλης σε μας η και ο αλητολυκος θα επαιρναν τοσες προσπαθειες αν ειχαν διπλα πιο αξιολογους παικτες απο αυτους που εχουν τωρα? δεν εννοω ολους βεβαια, αλλα ο μαραθωνας η κηφισια και εμεις δεν εχουμε δειξει οτι εχουμε τους παικτες που θα αφησουμε τους παραπανω παικτες να καθονται να μας κοιτανε να σκοραρουμε...τιποτα κακο δεν εχει αυτο, η αυτογνωσια και η ταπεινοφροσυνη δε εβλαψαν κανεναν, εγω στα 15 μου νομιζα οτι ειμαι ο ματζικ αλλα ρε να παρει δεν εχω πεισει κανεναν γιαυτο!!!!
αλλωστε, στο γηπεδο καποιος παει να δει παικτες σαν τους παραπανω ετσι δεν ειναι? (αναλογα και με την κατηγορια φυσικα...)
θα χαρω πολυ που θα τα πουμε απο κοντα και πρωτη φορα ως αντιπαλοι...
αυτος που μου συστησες μετα το παιχνιδι ηταν ο gk1, γιατι δεν καταλαβα...

Ρε Αιθιοπα μην το κανετε μπουρδελο παλι το τοπικ.
Σαν μικρα παιδακια που τους πηραν το γλυφειτζουρι κανετε.

Αμαν πια, κουραστηκα να βλεπω κυρα κατινες εδω μεσα
να ξεκατινιαζονται συνεχεια.

Να φας δεν ξερεις θες και φασαριες κακομοιρη.

ΥΓ. Ο Παντοφλερ εχει μπει στο τοπικ του γαυρου
και τα χωνει στον Γιαννακη, αφηνωντας υπονοουμενα
και για τον δικο του προπονητη.
Ημαρτον ρε κριαρι
milos babic
για να περνας καλα τα κανουμε ολα ρε. αν δεν εχει και λιγο ιντριγκα τι να το κανεις το τοπικ?
πλακα κανω, εγω δεν το συνεχιζω, βαρεθηκα το θεμα αυτο, παμε να κερδισουμε τον αγιο στεφανο τωρα...
θα παιξουμε σαν σισκαουσκας...............ετσι.............
αν δεν εχεις φανελα να μετραει....
φιλια στον λανγκτον!
mog#4
QUOTE(milos babic @ Apr 3 2008, 22:51 ) *
για να περνας καλα τα κανουμε ολα ρε. αν δεν εχει και λιγο ιντριγκα τι να το κανεις το τοπικ?
πλακα κανω, εγω δεν το συνεχιζω, βαρεθηκα το θεμα αυτο, παμε να κερδισουμε τον αγιο στεφανο τωρα...
θα παιξουμε σαν σισκαουσκας...............ετσι.............
αν δεν εχεις φανελα να μετραει....
φιλια στον λανγκτον!

babicako αστα αυτα και κοιτα να βρεις αντιδοτο αυριο για τον πιο ελπιδοφορο παιχτη της κατηγοριας.... smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Apr 4 2008, 00:57 ) *
babicako αστα αυτα και κοιτα να βρεις αντιδοτο αυριο για τον πιο ελπιδοφορο παιχτη της κατηγοριας.... smiley.gif

Πηρατε καινουργιο παιχτη?????????
Rondo
Λύκο αύριο θα το πάρεις μόνος σου δεν σε φοβάμαι!!!Σήμερα πάντως στεναχωρήθηκες...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Rondo @ Apr 4 2008, 01:04 ) *
Λύκο αύριο θα το πάρεις μόνος σου δεν σε φοβάμαι!!!Σήμερα πάντως στεναχωρήθηκες...

Τους αφησαμε να κερδισουν για να μην χαλασει το γουρι.

Αυριο δεν γλυτωνουν.
milos babic
QUOTE(mog#4 @ Apr 4 2008, 00:57 ) *

τα λεμε αυριο μογκ!
το 10 ειμαι...
ο πιο ελπιδοφορος της κατηγοριας ειναι το 10 της κηφισιας...ειναι 42 και εχει αλλα δεκαπεντε χρονια μπασκετ...
εχετε παντως απο τις καλυτερες ομαδες (απο τον πρωτο γυρο θυμαμαι) της κατηγοριας!
θα κερδισετε την επομενη εβδομαδα....
mog#4
QUOTE(milos babic @ Apr 3 2008, 23:40 ) *
τα λεμε αυριο μογκ!
το 10 ειμαι...
ο πιο ελπιδοφορος της κατηγοριας ειναι το 10 της κηφισιας...ειναι 42 και εχει αλλα δεκαπεντε χρονια μπασκετ...
εχετε παντως απο τις καλυτερες ομαδες (απο τον πρωτο γυρο θυμαμαι) της κατηγοριας!

μαζι σας εχω κανει τα καλυτερα παιχνιδια....λυκε ασε τις ειρωνιες και παραδεξου το....θα ηθελες να ημουν συμπαιχτης σου..... tongue.gif ....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Apr 4 2008, 01:44 ) *
μαζι σας εχω κανει τα καλυτερα παιχνιδια....λυκε ασε τις ειρωνιες και παραδεξου το....θα ηθελες να ημουν συμπαιχτης σου..... tongue.gif ....

Αυτο ναι θα το ηθελα.
Πρεπει καποιος να μου δινει την πετσετα για να σκουπιζομαι
και εισαι ο πιο καταλληλος
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(milos babic @ Apr 4 2008, 01:40 ) *
τα λεμε αυριο μογκ!
το 10 ειμαι...

Ρε κακομοιρε Αιθιοπα, οσο παιζουν μπασκετ κατι αμπαλοι σαν κι εσενα,
οχι 15 αλλα 115 χρονια θα παιζω ακομα
gk1
μαγκες καλημερα σε ολους και απο εμενα
ελειπα για δουλειες οποτε ελπιζω να προλάβαινω να δωσω τα δικα μου αποτελεσματα αν και δεν προλαβα τον κουρο.
επισης να πω οτι δεν υπαρχει λογος να εχετε τετοιες κοντρεσ εδω μεσα ολα ειναι για να περναμε καλα
εμεις πηγαμε στην πεντελη και κερδισαμε και στεναχωηθηκα που δεν ηταν εκει ο 3 λαλουν και 2 πατεριτσες για να τον πειραξω smiley.gif smiley.gif
και φυσικα οι γνωμες εδω πρεπει να ακουγονται αλλα με ωραιο τροπο και οχι παρεξηγησεις!! 69.gif 69.gif

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
εγω δυστυχως δε θα παιξω και κανω αγωνα δρομο μηπως προλαβω την αλλη παρασκευη αλλα πιστευω τοι οι συμπαικτες μου θα το παρουν το ματσακι απεναντι σε μια δυσκολη ομαδα που εχουμε κερδισει μια φορα

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1
τελειωνοντας ειπα σε καποια παιδια της πεντελης οτι το οιον δεν ειναι αχτυπητη ομαδα και οτι πρεπει να πανε εκει για να κερδισουν χωρις φοβο.παρολα αυτα ειναι καλυτερη ομαδα και το βαζω 1

ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 2
μαχη κορυφης και αν τα καλυνβα θελουν ν α μεινουν το παιχνιδι πρεπει να νικησουν και πιστευω οτι θα νικησουν αν δεν πανε σε χαμηλο σκορ

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
πιστευω μονο στην ψυχολογικη τους ανοδο γιατι κατα τα αλλα ειναι ιδιας δυναμικοτητας

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1
χαλαρα τα γεροντια 77.gif 77.gif θα ειναι μεγαλη εκπληξη αν χασουν

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
το βαζω διπλο γιατι πιστευω οτι ο λυκος θελει να φαει λαγους smiley.gif smiley.gif
LordOfTheCourts
QUOTE(X.A.D. @ Apr 3 2008, 02:07 ) *
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ............................................1

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.........................................1

ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ........................1

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ...................................................1

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ......................................................1

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.................................................1

Λετε;Ολα ασσοι;

Εδω ειμαι Τασαρε.Μπραβο για την νικη σας.Αντε.Πατε για το σερι.
Ref φιλε,μεγαλη σφαγη την προηγουμενη αγωνιστικη.Κριμα.Και πολυ φανερη.Αυτα ομως εχει η ζωη.
Και μεγαλα παιχνιδια αυτη την αγωνιστικη.

Εγω εχω μεσο ορο ανα αγωνα,34 ποντους,26 ριμπαουντ,9 ταπες,12 κλεψιματα,7 ασιστ,3 γκομενες στη κερκιδα,2 συμβουλες σε συμπαιχτη στον παγκο,4 σκαουτερ που ερχονται να με δουν,6 λιτρα νερο,2 τοστ,3 τζουρες τσιγαρο(στο ημιχρονο)και 5 ''ωωωωωωω......'' των αντιπαλων σε καθε καρφωμα.
Καλους αγωνες,και καθαρους αυτη τη φορα

smiley.gif
τα 5 ωωωωωωω έγραψαν.... icon_drunk.gif
LordOfTheCourts
Ευτυχώς που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο Yoda και προλάβαμε να κανονίσουμε το παιχνίδι με τα Καλύβια σήμερα χωρίς να μας ξεκουκουλώσει.... smiley.gif

Με την απουσία του θα κρηθεί ολόκληρη άνοδο... ερε ξύλο που θετε... icon_drunk.gif
Τα λεέι που τα λέει ο Yoda (και καλά κάνει...έχει και αυτός τις απόψεις του) τον συγοντάρεται και απο πάνω... smiley.gif

Δεν ξέρω αν χρειάζετε να σας δώσουμε κατευθύνσεις για το πως θα φτάσετε στο γήπεδο του Γέρακα.... είναι στη μεγαλύτερη ανηφοροκατηφόρα της Αττικής.... Ε ρε μαστίγωμα που θέτε....(πορτοκαλάδα θέτε, λεμονάδα θέτεwink.gif
LordOfTheCourts
Και όπως υπογράφει και ο φίλος μου Nikefalin V for VENDOUZA smiley.gif
ref
καλημερα σε ολους.
πολυ δυσκολα παιχνιδια στην πλειοψηφια τους τα σημερινα.
θα 'μαι διαιτητης σε ενα απο αυτα.
ευχομαι καλη αγωνιστικη σε ολους. να κερδισουν ολοι δν γινεται, οποτε ας κερδισουν οι καλυτεροι!!!
flipio
Δυστυχώς για άλλη μια φορά με απουσίες σήμερα κόντρα στο Μαραθώνα.Ανάμεσα σε αυτές και εγώ λόγω δουλειάς. 68.gif

Είμαι σίγουρος πως οι συμπαίχτες μου θα τα δώσουν όλα και θα κερδίσουν στην πιο δύσκολη έδρα του ομίλου.Και ο Μαραθώνας και η Πολιτεία θα έπρεπε σίγουρα να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία ενός ομίλου σαν τον φετινό.. 68.gif

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ............................................2

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.........................................1
Στανταράκι..

ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ........................2
Σε σετ παιχνίδι αντίο καλύβια.Οπότε, τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας φτάσει ο...Κρόνος..

ΑΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ...................................................2
Ίδιες ομάδες,διαφορετικά κίνητρα,ντέρμπυ μέχρι τελευταίου τσιμπήματος..

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ......................................................2
Ώρα για σύνταξη για τους μεν και ανασύνταξη για τους δε..

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.................................................1
Λαγονήσι ή μήπως..Λυκονήσι...Μπα...
Jabar
QUOTE(ref @ Apr 4 2008, 10:29 ) *
καλημερα σε ολους.
πολυ δυσκολα παιχνιδια στην πλειοψηφια τους τα σημερινα.
θα 'μαι διαιτητης σε ενα απο αυτα.
ευχομαι καλη αγωνιστικη σε ολους. να κερδισουν ολοι δν γινεται, οποτε ας κερδισουν οι καλυτεροι!!!

Mη δεις με συμπάθεια το λύκο είναι ύπουλο πλάσμα.
ref
QUOTE(Jabar @ Apr 4 2008, 11:36 ) *
Mη δεις με συμπάθεια το λύκο είναι ύπουλο πλάσμα.

???
Jabar
QUOTE(ref @ Apr 4 2008, 11:43 ) *
???

Ο Λύκος είναι παίκτης της Κηφισιάς με το Νο 10.
v-span
QUOTE(flipio @ Apr 4 2008, 08:04 ) *
.
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ......................................................2
Ώρα για σύνταξη για τους μεν και ανασύνταξη για τους δε..

Eλπίζω να σε δικαιώσουμε αν και με αρκετές πλέον απουσίες λόγω τραυματισμών και μόνο (προστέθηκα κι εγώ στην injury list). Για να δούμε. ΄Εχουμε καιρό να παίξουμε ως outsider και σήμερα τα προγνωστικά είναι με τους γηπεδούχους που πάνε για πάνω ενώ εμείς όχι.

Αν πάντως πλην του Γέρακα, που θεωρώ ότι έχει ήδη ανέβει, μπορούσα να διαλέξω την επόμενη ομάδα αυτή θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη η Εκάλη κι αυτό γιατί οι μάγκες δείχνουν πως το μπάσκετ πέρα από προπονήσεις, κατασκοπείες, μικροπαραγοντισμούς, αναβολές και τα γνωστά είναι και κάτι άλλο.
1) Να το κατέχεις το άθλημα
2) Να βγάζεις και λίγο ψυχούλα όσο χρονών και να είσαι.

Μάγκες από εμένα έχετε μεγάλο RESPECT 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
ref
QUOTE(Jabar @ Apr 4 2008, 11:50 ) *

το ξερω. αλλα που ξερεις αν παιζω εγω τον λυκο ή οχι?
ιδου η απορια...
Jabar
QUOTE(ref @ Apr 4 2008, 11:57 ) *
το ξερω. αλλα που ξερεις αν παιζω εγω τον λυκο ή οχι?
ιδου η απορια...

Εγώ ορίζω τους διαιτητές biggrin.gif
Είπες ότι παίζεις σήμερα γενικά παίζεις τη περιοχή.Κρόνος ντέρμπι οπότε 50% να είσαι Λαγονήσι.
Εξ'άλλου όπως λέει ο Yoda έχω αναλάβει τη Κηφισιά να μην πάρω ένα τηλ. το Βιδάλη biggrin.gif
Σοβαρά τώρα είμαι περίεργος πως σφυρίζεις αλλά πέφτει μακριά το Λαγονήσι
nikefalin
QUOTE(Jabar @ Apr 4 2008, 12:11 ) *
Εγώ ορίζω τους διαιτητές biggrin.gif
Είπες ότι παίζεις σήμερα γενικά παίζεις τη περιοχή.Κρόνος ντέρμπι οπότε 50% να είσαι Λαγονήσι.
Εξ'άλλου όπως λέει ο Yoda έχω αναλάβει τη Κηφισιά να μην πάρω ένα τηλ. το Βιδάλη biggrin.gif
Σοβαρά τώρα είμαι περίεργος πως σφυρίζεις αλλά πέφτει μακριά το Λαγονήσι

γεια σου ρε "περίεργε " Jabar laugh.gif laugh.gif
fotaras
QUOTE(Jabar @ Apr 4 2008, 11:50 ) *

jabar καλημερα.τι θα κανεις σημερα το βραδυ?θα πας να δεις κανα παιχνιδι?
Jabar
Τελικά είναι ευκαιρία να δω το ντέρμπι γιατί αρχίζει νωρίς και ένα δεύτερο που δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι Οιον η Λαγονήσι.
fotaras
QUOTE(Jabar @ Apr 4 2008, 12:34 ) *
Τελικά είναι ευκαιρία να δω το ντέρμπι γιατί αρχίζει νωρίς και ένα δεύτερο που δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι Οιον η Λαγονήσι.

θυμησε μου που παιζεις?
Jabar
QUOTE(fotaras @ Apr 4 2008, 12:42 ) *
θυμησε μου που παιζεις?

Δεν παίζω ασχολούμαι με το Χολαργό και μου αρέσει να βλέπω μπάσκετ.Αν και αφού παίζει ακόμα ο Λύκος
εύκολα θα μπορούσα να παίζω στο εφηβικό της Εκάλης.
fotaras
QUOTE(Jabar @ Apr 4 2008, 12:46 ) *
Δεν παίζω ασχολούμαι με το Χολαργό και μου αρέσει να βλέπω μπάσκετ.Αν και αφού παίζει ακόμα ο Λύκος
εύκολα θα μπορούσα να παίζω στο εφηβικό της Εκάλης.

ωραιος μπραβο......
fotaras
QUOTE(fotaras @ Apr 4 2008, 12:48 ) *
ωραιος μπραβο......

εγω ειμαι ενας απο τους δυο διαιτητες που σφυρανε το ντερμπυ της αγωνιστικης
Jabar
QUOTE(fotaras @ Apr 4 2008, 12:51 ) *
εγω ειμαι ενας απο τους δυο διαιτητες που σφυρανε το ντερμπυ της αγωνιστικης

Οπότε θα σε δω σήμερα ,καλό παιχνίδι να έχεις.
fotaras
QUOTE(Jabar @ Apr 4 2008, 13:01 ) *
Οπότε θα σε δω σήμερα ,καλό παιχνίδι να έχεις.

να εισαι καλα να κερδισει ο καλυτερος
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.