Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Τρίκαλα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
celtic_pride
Mετά από μια μίνι περίοδο "λήθαργου" , νομίζω πως ήρθε η ώρα να επανέρθει το φόρουμ σε δράση..
Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, με τον Αρη να είναι και μαθηματικά 3ος ενώ τα Τρίκαλα να παλεύουν για τη σωτηρία τους... Ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα και θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό τεστ ενόψει πλευ-οφ.

Ελπίζω πάντως να μην παρουσιαστούμε αδιάφοροι (Αντρεα έχεις στον πάγκο, δεν γίνεται αυτό.. smiley.gif ) και να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και οι νέοι...
gallistis
ειμαστε λιγο απαραδεκτοι,εχουμε να ποσταρουμε απο τοτε που μπηκε ο ιησους στα ιεροσολυμα...για αυριο με λιγη σοβαροτητα η επικρατηση ειναι δεδομενη.μακαρι να πανε ολα κανονικα και να σωθουν και τα τρικαλα
tasos12
Ο Κίκι θα το πάρει μόνος του για πάρτη μας...
celtic_pride
QUOTE(tasos12 @ Apr 22 2009, 01:15 ) *
Ο Κίκι θα το πάρει μόνος του για πάρτη μας...


Aρκεί όμως και το "πουλέν" ο ΜακΓκραθ να κάνει "παπάδες" στην Κυψέλη...... rolleyes.gif

----end off-topic-----
hagi
Εγώ πάντως το φοβάμαι το ματς γιατί μπορεί να παρουσιαστούμε αδιάφοροι ενώ τα Τρίκαλα παίζουν την παραμονή.Προτιμώ να μείνουν τα Τρίκαλα πάντως στην κατηγορία από το Αιγάλεω.Δεν έχω κάτι με το Αιγάλεω (μου αρέσει) αλλά φέτος τα Τρίκαλα μου άρεσαν περισσότερο.
Η αγωνιστική γενικά είναι αδιάφορη εκτός των δύο ματς για την παραμονή.Σε όλα τα άλλα οι θέσεις έχουν κλείσει.Το δύσκολο για μας είναι ότι αν και τερμασίσαμε τρίτοι θα συναντήσουμε το Μαρούσι που το θεωρώ πιο δύσκολο αντίπαλο από τον Πανελλήνιο.

Για σήμερα εύχομαι καλή επιτυχία...
Vas
QUOTE(hagi @ Apr 22 2009, 16:40 ) *
Η αγωνιστική γενικά είναι αδιάφορη εκτός των δύο ματς για την παραμονή.Σε όλα τα άλλα οι θέσεις έχουν κλείσει.Το δύσκολο για μας είναι ότι αν και τερμασίσαμε τρίτοι θα συναντήσουμε το Μαρούσι που το θεωρώ πιο δύσκολο αντίπαλο από τον Πανελλήνιο.


Πρώτα πρέπει να περάσετε τον Πανιώνιο…. Δεν το θεωρώ εύκολο… (και ο ΟΣΦΠ να κερδίσει το Μαρούσι… smiley.gif )
hagi
QUOTE(Vas @ Apr 22 2009, 16:46 ) *
Πρώτα πρέπει να περάσετε τον Πανιώνιο…. Δεν το θεωρώ εύκολο… (και ο ΟΣΦΠ να κερδίσει το Μαρούσι… smiley.gif )

Έχει δίκιο ξεχάστηκα icon_wave.gif Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά και πάλι "εσάς" σας εχω για δυσκολότερους.Κουτσά στραβά κάτι θα κάνουμε.Όσο για τον Ολυμπιακό τίποτα δεν αποκλείεται.Το Μαρούσι έχει δείξει πολύ σοβαρή ομάδα.Αλλά δύσκολο.
man10
QUOTE(hagi @ Apr 22 2009, 13:40 ) *
Προτιμώ να μείνουν τα Τρίκαλα πάντως στην κατηγορία από το Αιγάλεω.

Σιγουρα,ειναι προτιμοτερο να μεινουν τα Τρικαλα...Ειναι και ομαδα απο την επαρχια,ενω το Αιγαλεω ειναι μια απο τις 7(αν δεν κανω λαθος)ομαδες της Αθηνας.
theov
Για μένα προσωπικά η προέλευση μιας ομάδας παίζει κάποιο ρόλο άλλα όχι τον καθοριστικό! Σημασία έχει το Basket που παίζει η κάθε ομάδα στο παρκέ, και εκει το ΑΙΓΑΛΕΩ δεν άξιζε την παραμονή!!

Όχι γιατί δεν είχε καλούς παίχτες στην σύνθεση του άλλα γιατί δεν ήταν ομάδα, όχι μόνο σήμερα άλλα σε όλη την περίοδο της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος!

Το είπε άλλωστε και ο Καλλινικίδης ότι δεν ήταν Ομάδα και δεν μπορεί κανένας παίχτης όσο καλός και να είναι να κερδίζει μόνος του...

Μπράβο στα Τρίκαλα που ενώ για πολλούς ήταν καταδικασμένα, πάλεψαν και την πήραν την παραμονή με το σπαθί τους... Ε Υ Γ Ε
weirdo1977
το παιχνίδι ήταν μια προπόνηση του ράιτ σήμερα μπροστά σε 2.000 κόσμο. το παρόν έδωσε k ο μάικ ouilkison στο pale... λέτε να μας τρελάνουν ? rolleyes.gif
EXPLOITED ARIS
QUOTE(weirdo1977 @ Apr 22 2009, 22:25 ) *
το παιχνίδι ήταν μια προπόνηση του ράιτ σήμερα μπροστά σε 2.000 κόσμο. το παρόν έδωσε k ο μάικ ouilkison στο pale... λέτε να μας τρελάνουν ? rolleyes.gif


Σοβαρα;Πλακα θα χει...
weirdo1977
QUOTE(http://athlitikanea.gr/index.cfm?pid=2&sub=27&detail=T&art_id=2676)
Κατά τη διάρκεια της σημερινής (22/04) αναμέτρησης, στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε και ένας παλιός γνώριμος. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής των «κίτρινων», Μάικ Ουίλκινσον, ταξίδεψε από την Ρωσία για να παραβρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τον αγώνα του Αρη. Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είχα κάποιες μέρες κενό από τα ρωσικά πλέι οφ και έχω πάρα πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και θεώρησα ότι είναι καλό να έρθω να τους επισκεφτώ. Ειδικά οι φίλοι του Αρη είναι φοβεροί και είναι από τις εικόνες που μου έχουν μείνει αναλλοίωτες στο μυαλό. Αναπολώ όμως και εικόνες από μερικά παιχνίδια του πρωταθλήματος, από το Ούλεμπ και την Ευρωλίγκα. Είναι αγώνες που μου αρέσουν πολύ και στους οποίους θέλω όσο τίποτα να παίζω. Παρακολουθώ πολύ στενά τον Αρη που έχει πολύ καλή άμυνα, κάτι που είναι το κυρίαρχο στοιχείο στην ομάδα του Αντρέα Ματσόν. Είμαι στεναχωρημένος που δεν είχα τη δυνατότητα να τεθώ αντιμέτωπός με τον Αρη στο Γιούροκαπ. Η ομάδα μου (σ.σ. Κίμκι) πέρασε στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Ηταν πολύ δύσκολο γιατί ηττηθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι και χρειάστηκε να κάνουμε δύο νίκες στη σειρά για να περάσουμε».
gallistis
παντως η ολη χρονια κυλησε ικανοποιητικα.αν εξαιρεσουμε την ηττα απο το αιγαλεω και τη καθιζηση στην ευρωπη,δεν ειχαμε τα περσινα(ηττα απο λαρισα και αλλα εξαιρετικα απο χερμπερτ).ολες οι αλλες ηττες απο ιολυμπιακό - παναθηναϊκό ηταν φυσιολογικες . τωρα να δουμε στα σοβαρα τι θα γινει.
hagi
Εδώ στα σοβαρά φοβάμαι και γω..Μακάρι να μου εξαλείψουν όλες τις φοβίες τα παιδιά αλλά τα φοβάμαι πολύ από δω και πέρα τα παιχνίδια..
SteelGandalf
Δεν πρέπει να υπάρχει φόβος. Εγρήγορση ναι, αλλά ο Άρης δεν πρέπει και δεν φοβάται κανέναν, εκτός, ίσως, τον κακό του εαυτό. Πιστεύω πως με τον Αντρέα, εύκολα ή δύσκολα, θα επιστρέψουμε, εκεί όπου ανήκουμε. smile.gif
athinaios
Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα.Πιστεύω πως αν αντιμετωπίσει πρόβλημα η αρειανάρα θα είναι στη θέση του άσσου γιατί πιστεύω πως θα μπορούσε καλύτερα να αξιοποιήθει σαν δυάρι ο κλάρκ και να μην επιφορτίζεται με την οργάνωση όπως συμβαίνει κάποιες φορές.Καλός αμυντικά ο γκαβέλ φιλότιμος ο αργυρόπουλος που κάνει καλό πρωτάθλημα αλλά πιστεύω πως αν είχαμε ένα πιο ολοκληρωμένο κ σταθερό στην απόδοση του άσσο θα ήταν πιο εύκολο το έργο των υπολοίπων κ δεν θα περιμέναμε ατομικές πρωτοβουλίες επιθετικά.Πάντως θεωρώ ότι πήραμε το μαθημά μας απο πέρυσι κ φέτος θα αποδειχθούμε καλοί μαθητές και θα ξαναβγούμε εθρωλίγκα οπού εκεί είναι η θέση μας .Καλά αρχή στην ομαδάρα μας εύχομαι
Weekendman
Καλα και ο Πανιώνιος δεν έχει τεράστιες λύσεις στα πλει-μεικερ ο Μάιλς με τα γνωστα πολλα καλά του και ο Ξανθόπουλος που για άμυνα και ασσίστ χρησιμευεί, δεν κάνουν μια τόσο αχτυπητη γραμμή πλει-μεικερ ακόμα και ο Πανελλήνιος μπορώ να πώ δεν είναι καλύτερος απο τον Άρη ειδικά μετα τον τραυματισμό του Καλαιτζή έχουν μείνει οι Παπαμακάριος, ο Καλαιτζίδης που μόνο άμυνα ούτε οργάνωση καλή μπορω να πώ οτι κάνει ,και ο Γκράντι δεν ξέρω για τον Αμερικάνο κατα πόσο είναι χρήσιμο να τον βάλεις να έχει και εκτελετσικά και οργανωτικά καθήκοντα μαζί ίσως ο Ενναλακτικός Βούισιτς η καλύτερα Ενναλακτικος πλει-μεικερ Γκόλεματς να είναι η λύση στο πρόβλημα του Πανελλήνιου.
Μονο σε σύγκριση με το Μαρούσι υστερεί σε οργάνωση παιχνιδιού ο Άρης αν και πράγματι το παιχνίδι του φαινεται αρκετά ατομικό με Ματσόν προπονητή αλλά και επιτυχημένο με βάση τα αποτελέσματα...
Τωρα για τον Κλάρκ και κατα πόσο είναι δυνατόν να αξιοποιηθεί σαν άσσος γιατί όχι; εδω ο Κίς το κατάφερε που έχει παρόμοιες τάσεις με τον Κλάρκ στο να εκτελεί.
uggs29boots
UGG Classic Tall 5815 is one of the most popular types of shoes on the market today.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.