Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τα Μ.Μ.Ε. δεν προωθούν τον αθλητισμό, προωθούν μόνο το ποδόσφαιρο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
mgg
Καθημερινά ακούω ράδιο και όλες τις ώρες εκτός από ελάχιστες μιλάνε για το ποδόσφαιρο. Τα άλλα αθλήματα είναι εντελώς παραμελημένα. Εμένα το παράπονό μου είναι ειδικότερα για την παραμέληση του μπάσκετ το οποίο μας φέρνει χρόνο με το χρόνο και περισσότερες επιτυχίες. Ακούω ιδιαίτερα τους δύο πιο μεγάλους αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους ζήτημα να αναφέρονται και οι πιο σημαντικές ειδήσεις απ’ το μπάσκετ. Εντύπωση μου έκανε που μετά την τελευταία αγωνιστική της Α’2, ακριβώς την επόμενη μέρα δεν είπαν στις ειδήσεις τους σε καμία ώρα τα αποτελέσματα. Αν δηλαδή κάποιος ενδιαφερόταν να μάθει τι έκανε η ομάδα του σε ένα εκτός έδρας ματς θα ήταν αδύνατο εκτός αν είχε κάποιο γνωστό που πήγε στο γήπεδο. Μάλιστα κρινόταν και η παραμονή για αρκετές ομάδες. Επίσης, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι μιλάνε για ποδόσφαιρο και όταν κάποιος κάνει παράπονο γιατί δεν αναφέρονται και στο μπάσκετ, αυτοί απαντούν: Εμείς μιλάμε για ο, τι θέλει ο κόσμος, από τη στιγμή που ο κόσμος ρωτάει για ποδόσφαιρο εμείς μιλάμε για ποδόσφαιρο. Και μόλις ένας ρωτήσει για μία είδηση στο μπάσκετ, οι ίδιοι δημοσιογράφοι απαντούν: Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι για το μπάσκετ, υπάρχουν άλλες καταλληλότερες εκπομπές να ενημερωθείτε. Άντε να το δεχτούμε κι αυτό, αλλά πού είναι τέλος πάντων αυτές οι εκπομπές; Μόνο μία υπάρχει και αυτή είναι μικρής διάρκειας. Δεν προλαβαίνουμε να ενημερωθούμε για ένα άθλημα το οποίο μας δίνει τόσες διακρίσεις. Τέλος, λένε σε έναν δημοσιογράφο, πείτε τίποτα για το πρώτο ματς των πλέι οφ της Α’1 και εκείνος λέει πως εδώ παίζει ματς η Εθνική με τη Μολδαβία και θα μιλήσουμε για μπάσκετ; Έλα ντε, αν γινόταν τελικός ποδοσφαιρικού κυπέλλου στο ερασιτεχνικό, θα μίλαγε κανείς για ένα ματς μπάσκετ ανάμεσα σε Ελλάδα και Μολδαβία; ε; Τι τα λέω; Πάλι κανείς δε θα μ’ ακούσει, μεταξύ μας τα λέμε αλλά ήθελα να τα πω έστω και εδώ γιατί μόνο εδώ μιλάνε για μπάσκετ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, δεν το ανεχόμαστε άλλο

mgg
NBAholic
Πρέπει να αυξήσεις το μέγεθος του κειμένου. Ίσως και να το διπλασιάσεις.

EDIT: Είσαι στις 316 λέξεις. Θα χρειαστούν μάλλον 200-250 ακόμη.
kostasvc15
QUOTE(mgg @ Jun 5 2007, 02:17 PM) *
Τα Μ.Μ.Ε. δεν προωθούν τον αθλητισμό, προωθούν μόνο το ποδόσφαιρο, Έλεος

Συμφωνω mgg!
Καλη ιδεα το να στειλουμε ενα τετοιο κειμενο σε κειμενο σε εφημεριδα. 41.gif
saou
Το κακό βέβαια είναι πως ακόμα και για ερασιτεχνικό να κάνει εκπομπή κανείς βρίσκονται τελειωμένοι που βγαίνουν στα τηλέφωνα να πουν τα δικά τους. Δεν έχουν δηλαδή άδικο, το ποδόσφαιρο πουλάει περισσότερο. Ενδιαφέρον θα είχε βέβαια ένας δείκτης ποιότητας των ακροατών στην κάθε εκπομπή.. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς.

Σε ότι αφορά στα ραδιόφωνα, προσωπιά δεν άντεξα άλλο και από ένα σημείο και μετά τα έκοψα τελείως.

ΥΓ. Και που να είχαμε και ποδόσφαιρο ποιότητας ε?
dizzy_fingers
Δημοσιευτεί δε δημοσιευτεί, μου αρέσει όταν άλλοι γράφουν αυτά που έχω στο μυαλό μου (και στα μυαλά όλων μας εδώ μέσα λογικά wink.gif ).
mgg
Δεν ήξερα για το μέγεθος του κειμένου παιδιά, σορυ δεν το' χα προσεξει. Μήπως να το αλλάξω;
Και σε ποια εφημερίδα να το στείλουμε ρε kostasvc15. Μόνο εμείς θα το δούμε αν και καλό θα ήταν κάτι τέτοιο.
Air Kef
Ρε mgg απο που ήρθες;;; biggrin.gif

Basketforum Απόψεις στην Basketnews
NBAholic
Δεν ήξερα για το μέγεθος του κειμένου παιδιά, σορυ δεν το' χα προσεξει. Μήπως να το αλλάξω;

Mπορείς να κάνεις copy το κείμενο σε νέο post και να προσθέσεις επιπλέον στοιχεία. Το μέγεθος, σύμφωνα με τους κανονισμούς, πρέπει να είναι 500-600 λέξεις.
mgg
Καθημερινά ακούω ράδιο και όλες τις ώρες εκτός από ελάχιστες μιλάνε για το ποδόσφαιρο. Τα άλλα αθλήματα είναι εντελώς παραμελημένα. Εμένα το παράπονό μου είναι ειδικότερα για την παραμέληση του μπάσκετ το οποίο μας φέρνει χρόνο με το χρόνο και περισσότερες επιτυχίες. Ακούω ιδιαίτερα τους δύο πιο μεγάλους αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους ζήτημα να αναφέρονται και οι πιο σημαντικές ειδήσεις απ’ το μπάσκετ. Εντύπωση μου έκανε που μετά την τελευταία αγωνιστική της Α’2, ακριβώς την επόμενη μέρα δεν είπαν στις ειδήσεις τους σε καμία ώρα τα αποτελέσματα. Αν δηλαδή κάποιος ενδιαφερόταν να μάθει τι έκανε η ομάδα του σε ένα εκτός έδρας ματς θα ήταν αδύνατο εκτός αν είχε κάποιο γνωστό που πήγε στο γήπεδο. Μάλιστα κρινόταν και η παραμονή για αρκετές ομάδες και εκείνοι ασχολούνταν με το στοίχημα χωρίς να έχουν ούτε έναν ανταποκριτή στα γήπεδα του μπάσκετ. Στο στοίχημα πάλι δεν υπάρχει για αυτούς στοίχημα μπάσκετ, μόνο ποδόσφαιρο καθώς ακόμα και τις μέρες που δεν παίζονται αγώνες ποδοσφαίρου, κάνουν αναφορές για επόμενες ημέρες και τα τελευταία τρία το πολύ λεπτά τα αφιερώνουν στο μπάσκετ αγχώνοντας τον μπασκετικό δημοσιογράφο να προλάβει το ‘χρονόμετρο’. Δεν νομίζω πως μαθαίνουμε εν τέλει τίποτα. Αφήστε που αγανάκτησα μία μέρα περιμένοντας τα σημαντικά αυτά τρία λεπτά για να ακούσω τη γνώμη του δημοσιογράφου για έναν αγώνα και λόγω τεχνικού προβλήματος στην τηλεφωνική σύνδεση για ένα με δύο λεπτά, δεν μίλησε καθόλου καθώς μετά άλλαζε η εκπομπή και άρχιζαν πάλι ακριβώς τα ίδια και τα ίδια πράγματα για το ποδόσφαιρο με τη γνώμη ενός άλλου δημοσιογράφου. Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς μιλάνε για ποδόσφαιρο και όταν κάποιος κάνει παράπονο γιατί δεν αναφέρονται και στο μπάσκετ, αυτοί απαντούν: Εμείς μιλάμε για ο, τι θέλει ο κόσμος, από τη στιγμή που ο κόσμος ρωτάει για ποδόσφαιρο εμείς μιλάμε για ποδόσφαιρο. Και μόλις ένας ρωτήσει για μία είδηση στο μπάσκετ, οι ίδιοι δημοσιογράφοι απαντούν: Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι για το μπάσκετ, υπάρχουν άλλες καταλληλότερες εκπομπές να ενημερωθείτε. Άντε να το δεχτούμε κι αυτό, αλλά πού είναι τέλος πάντων αυτές οι εκπομπές; Μόνο μία υπάρχει και αυτή είναι μικρής διάρκειας. Δεν προλαβαίνουμε να ενημερωθούμε για ένα άθλημα το οποίο μας δίνει τόσες διακρίσεις. Τέλος, λένε σε έναν δημοσιογράφο, πείτε τίποτα για το πρώτο ματς των πλέι οφ της Α’1 και εκείνος λέει πως εδώ παίζει ματς η Εθνική με τη Μολδαβία και θα μιλήσουμε για μπάσκετ; Έλα ντε, αν γινόταν τελικός ποδοσφαιρικού κυπέλλου στο ερασιτεχνικό, θα μίλαγε κανείς για ένα ματς μπάσκετ ανάμεσα σε Ελλάδα και Μολδαβία; ε; Θα λέγανε απλώς πως είναι ένα άνευ ουσίας ματς και εύκολο για μία πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κι αυτό ακόμα το σχόλιο αρκετό θα ήταν για τον ‘πολύτιμο’ ποδοσφαιρικό χρόνο που διαθέτουν. Μετά όμως, άμα νικούσαμε τη Μολδαβία, νικούσαμε και άλλα παιχνίδια και παίρναμε και κανένα τρόπαιο, όλοι με αφίσες της Εθνικής, με πανηγυρισμούς στην Ομόνοια και με παρομοιάσεις των Ελλήνων παικτών με θρύλους και είδωλλα του μπάσκετ θα ήτανε. Γιατί ως γνωστόν έχουμε την τάση να θεοποιούμε τον καθένα μετά από μία επιτυχία και πολύ εύκολα μετά τον κράζουμε ή τον ξεχνάμε κιόλας. Τι τα λέω; Πάλι κανείς δε θα μ’ ακούσει, μεταξύ μας τα λέμε αλλά ήθελα να τα πω έστω και εδώ γιατί μόνο εδώ μιλάνε για μπάσκετ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, δεν το ανεχόμαστε άλλο

mgg
sarounas
QUOTE(mgg @ Jun 6 2007, 03:16 PM) *
Καθημερινά ακούω ράδιο και όλες τις ώρες εκτός από ελάχιστες μιλάνε για το ποδόσφαιρο. Τα άλλα αθλήματα είναι εντελώς παραμελημένα. Εμένα το παράπονό μου είναι ειδικότερα για την παραμέληση του μπάσκετ το οποίο μας φέρνει χρόνο με το χρόνο και περισσότερες επιτυχίες. Ακούω ιδιαίτερα τους δύο πιο μεγάλους αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους ζήτημα να αναφέρονται και οι πιο σημαντικές ειδήσεις απ’ το μπάσκετ. Εντύπωση μου έκανε που μετά την τελευταία αγωνιστική της Α’2, ακριβώς την επόμενη μέρα δεν είπαν στις ειδήσεις τους σε καμία ώρα τα αποτελέσματα. Αν δηλαδή κάποιος ενδιαφερόταν να μάθει τι έκανε η ομάδα του σε ένα εκτός έδρας ματς θα ήταν αδύνατο εκτός αν είχε κάποιο γνωστό που πήγε στο γήπεδο. Μάλιστα κρινόταν και η παραμονή για αρκετές ομάδες και εκείνοι ασχολούνταν με το στοίχημα χωρίς να έχουν ούτε έναν ανταποκριτή στα γήπεδα του μπάσκετ. Στο στοίχημα πάλι δεν υπάρχει για αυτούς στοίχημα μπάσκετ, μόνο ποδόσφαιρο καθώς ακόμα και τις μέρες που δεν παίζονται αγώνες ποδοσφαίρου, κάνουν αναφορές για επόμενες ημέρες και τα τελευταία τρία το πολύ λεπτά τα αφιερώνουν στο μπάσκετ αγχώνοντας τον μπασκετικό δημοσιογράφο να προλάβει το ‘χρονόμετρο’. Δεν νομίζω πως μαθαίνουμε εν τέλει τίποτα. Αφήστε που αγανάκτησα μία μέρα περιμένοντας τα σημαντικά αυτά τρία λεπτά για να ακούσω τη γνώμη του δημοσιογράφου για έναν αγώνα και λόγω τεχνικού προβλήματος στην τηλεφωνική σύνδεση για ένα με δύο λεπτά, δεν μίλησε καθόλου καθώς μετά άλλαζε η εκπομπή και άρχιζαν πάλι ακριβώς τα ίδια και τα ίδια πράγματα για το ποδόσφαιρο με τη γνώμη ενός άλλου δημοσιογράφου. Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς μιλάνε για ποδόσφαιρο και όταν κάποιος κάνει παράπονο γιατί δεν αναφέρονται και στο μπάσκετ, αυτοί απαντούν: Εμείς μιλάμε για ο, τι θέλει ο κόσμος, από τη στιγμή που ο κόσμος ρωτάει για ποδόσφαιρο εμείς μιλάμε για ποδόσφαιρο. Και μόλις ένας ρωτήσει για μία είδηση στο μπάσκετ, οι ίδιοι δημοσιογράφοι απαντούν: Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι για το μπάσκετ, υπάρχουν άλλες καταλληλότερες εκπομπές να ενημερωθείτε. Άντε να το δεχτούμε κι αυτό, αλλά πού είναι τέλος πάντων αυτές οι εκπομπές; Μόνο μία υπάρχει και αυτή είναι μικρής διάρκειας. Δεν προλαβαίνουμε να ενημερωθούμε για ένα άθλημα το οποίο μας δίνει τόσες διακρίσεις. Τέλος, λένε σε έναν δημοσιογράφο, πείτε τίποτα για το πρώτο ματς των πλέι οφ της Α’1 και εκείνος λέει πως εδώ παίζει ματς η Εθνική με τη Μολδαβία και θα μιλήσουμε για μπάσκετ; Έλα ντε, αν γινόταν τελικός ποδοσφαιρικού κυπέλλου στο ερασιτεχνικό, θα μίλαγε κανείς για ένα ματς μπάσκετ ανάμεσα σε Ελλάδα και Μολδαβία; ε; Θα λέγανε απλώς πως είναι ένα άνευ ουσίας ματς και εύκολο για μία πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κι αυτό ακόμα το σχόλιο αρκετό θα ήταν για τον ‘πολύτιμο’ ποδοσφαιρικό χρόνο που διαθέτουν. Μετά όμως, άμα νικούσαμε τη Μολδαβία, νικούσαμε και άλλα παιχνίδια και παίρναμε και κανένα τρόπαιο, όλοι με αφίσες της Εθνικής, με πανηγυρισμούς στην Ομόνοια και με παρομοιάσεις των Ελλήνων παικτών με θρύλους και είδωλλα του μπάσκετ θα ήτανε. Γιατί ως γνωστόν έχουμε την τάση να θεοποιούμε τον καθένα μετά από μία επιτυχία και πολύ εύκολα μετά τον κράζουμε ή τον ξεχνάμε κιόλας. Τι τα λέω; Πάλι κανείς δε θα μ’ ακούσει, μεταξύ μας τα λέμε αλλά ήθελα να τα πω έστω και εδώ γιατί μόνο εδώ μιλάνε για μπάσκετ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, δεν το ανεχόμαστε άλλο

mgg

φίλε mgg πρίν λίγο διάβασα την άποψή σου στην στήλη του Γιάννη Φιλέρη στην Basketweek και έχω να πω ότι αυτό που λένε ότι αυτά θέλει ο κόσμος αυτά του δίνουμε δεν έχουν και τόσο άδικο,
αφού μόλις 5 μέρες μετά τον τελικό της ευρωλίγκας είδα τον Γιώργο Συρίγο στο όποιος αντέξει του σούπερσπορτ και του τηλεφώνησα για να πούμε δύο πράγματα για τον τελικό και το μπάσκετ γενικότερα –δεν λέω μπορεί να κράτησα λίγο παραπάνω την γραμμή αλλά δεν φλυαρήσαμε καθόλου και πιστεύω κάναμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και αξιόλογη κουβέντα πάνω σ΄ αυτό-.

ε, λοιπόν σε πληροφορώ ότι ενώ περίμενα να ακούσω τις απόψεις και άλλων τηλεθεατών πάνω σε κάποια ζητήματα, αντί για αυτό άρχισαν να στέλνουν κάτι μηνύματα και να παίρνουν τηλέφωνα λέγοντας ότι τους έχουμε πρήξει με το μπάσκετ και χαλαρώστε επιτέλους γιατί ο τελικός έγινε και πάει τελείωσε οπότε τι να σου κάνει και ο δημοσιογράφος προκειμένου να έχει τα νούμερα που θέλει... 68.gif

αρκεί να σου πω ότι μόλις τελείωσε το σημερινό ματς κατέβηκα να πάρω το αμάξι για να πάω κάπου και έβαλα ΕΡΑ για να ακούσω την συνέντευξη τύπου αλλά ξέρεις τί λέγαν; μιλούσαν για ένα νέο ταλεντάκι που ξεπροβάλει στην Τότεναμ, μάλιστα είπαν να προσέξουμε το όνομά του γιατί μπορεί να αφήσει εποχή,
δυστυχώς όμως εγώ το ξέχασα κιόλας
Germany96
Μιας κι ανέφερες για την ΕΡΑ να προσθέσω κι εγώ την αντιμετώπιση από μέρους του Sportfm. Βάζώ στις δώδεκά να ακούσω αν θα έβγαζαν στον αέρα κάποιον μπασκετικό συντάκτη κι οι αθεόφοβοι είχαν έναν δημοσιογράφο της Derby και του Star (την σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δύο μέσα και την δημοσιογραφία εγώ ακόμα την ψάχνω πάντως) του οποίου οι πρώτες κουβέντες ήταν (παραφράζω ελαφρώς γιατί δεν θυμάμαι πως το είπε ακριβώς) πως απαξιούσε να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Το κλείνω το ραδιόφωνο και μετά από καμιά ώρα σκέφτομαι "ρε λές να το είπε για πλάκα" , το ανοίγω λοιπόν και ακούω να συζητάνε για το άρθρο 44. Τι να πώ; Αυτοί είστε shot.gif
dizzy_fingers
Ο sportfm έχει μόνο 2-3 το μεσημέρι μία εκπομπή για μπάσκετ αν δεν κάνω λάθος, έτσι?

Την έχει ακούσει κανείς?
Germany96
Αξιοπρεπής είναι η εκπομή. Ο Τ. Κοτζιάς που γράφει στην Sportday και συμμετέχει σε εκπομπή για το στοίχημα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ (κάτι σου είπα τώρα) είναι στο μικρόφωνο και βγάζει την Μπάκουλη της Sportday για τον Παναθηναικό, τον Π. Διαμαντόπουλο του Φωτός για τον Ολυμπιακό και τον Δ. Χρυσάνθη (αγνώστων λοιπών στοιχείων σε εμένα) για τον Άρη. Ο τελευταίος είναι ο πιο ψύχραιμος απ' όλους και η Μπάκουλη κάνει την έκπληξη και ξεπερνά σε οπαδισμό τον Διαμαντόπουλο αλλά και οι δύο είναι σε πολύ λογικά πλαίσια. Ο Διαμαντόπουλος κρατά προσεκτικά την γαβροφροσύνη του για το Φως όπου εκεί πραγματικά παραδίδεται σε ντελίριο.
Να προσθέσω οτι κληρώνουν κάτι πολύ ενδιαφέροντα DVD μπασκετικού περιεχομένου.
Dejan11
QUOTE(Germany96 @ Jun 14 2007, 03:50 AM) *
Το κλείνω το ραδιόφωνο και μετά από καμιά ώρα σκέφτομαι "ρε λές να το είπε για πλάκα" , το ανοίγω λοιπόν και ακούω να συζητάνε για το άρθρο 44. Τι να πώ; Αυτοί είστε shot.gif

Άστα φιλαράκι άκουγα και εγώ χθες. Πήρε ένας τύπος και μιλάγανε 15-18 λεπτά για τα οικονομικά και τον ορισμό του άρθρου 44... και μετά το ΕΣΡ επεμβαίνει στην Πάνια... Μα καλά, τι κράτος είναι αυτό? shot.gif shot.gif shot.gif
mgg
Αυτη η εφημεριδα που εχει το αρθρο εβδομαδιαια ειναι? Εχει βγει ετσι?
mgg
Ενταξει, πηρα την εφημεριδα. Ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει αυτη. Το βαλανε σε καλη θεση το αρθρο.
epo_Arse
posoi ξερουν οτι η ελλαδα εχει παρει ευρωπαικο στο baseball kai oti oi e8nikes sto hockey epi pagou den exoun gipedo enw exoun gipeda hockey on ice oles h xwres akoma kai h alvania..sta @@ tous alla a8limata, mono klotsofairo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.