Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Utah Jazz
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
Utah Jazz






Trade will tear us apart [



Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-2012): 36-30


Leaders (2011-2012):
Πόντοι: Al Jefferson 19,2
Ριμπάουντ: Al Jefferson 9,6
Ασσίστ: Devin Harris 5,0



Πιθανή 5άδα:


PG:WilliamsSG:HaywardSF:Williams

PF:Millsap C:Jefferson


Πάγκος:
PG’s: Randy Foye, Earl Watson, Jamaal Tinsley
SG’s: Alec Burks, Kevin Murphy
SF’s: Jeremy Evans, DeMarre Carroll
PF’s: Derrick Favors, Darnell Jackson
C’s: Enes Kanter

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Mo Williams (ανταλλαγή από Clippers), Marvin Williams (ανταλλαγή από Hawks), Randy Foye (FA)
Draft Picks: Kevin Murphy (#47)

Έφυγαν: Devin Harris (ανταλλαγή σε Hawks), Raja Bell (to be amnestied/bought out), C.J. Miles (FA), Josh Howard (FA)



Προπονητής:Tyron Corbin

Η πρώτη χρονιά του Corbin στον πάγκο της Utah για κάποιο λόγο μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί αγωνιστικά πετυχημένη. Και ναι και όχι..

Η Jazz μπήκε στην Postseason ως όγδοη, την τελευταία στιγμή, αλλά πάνω στο φορμάρισμα των Spurs δεν είχε καμία τύχη. Κι εκεί που θες να χαρακτηρίσεις τη χρονιά επιτυχημένη, ένα sweep επανέφερε το positioning που είχες στο μυαλό από την ψευδαίσθηση της καλής ομάδας, ξανά σε μια ομάδα που σίγουρα δεν είναι για δεύτερο γύρο ή μήπως καθόλου για playoffs στην τελική? Άσε που η τελική κατάταξη της κόστισε καλύτερες πιθανότητες στη φετινή σειρά του Draft.

Αν ήταν μαγειρεμένο θα ήταν μάλλον γλυκόξινο κοτόπουλο, αν ήταν θηλυκό μια αναποφάσιστη 25άρα early post φοιτήτρια που έχει χάσει τη μπάλα από τα ασταμάτητα πεσίματα και δεν ξέρει τι θέλει, αν ήταν κινηματογραφικός ήρωας, πιθανότατα ο Χάρβεϋ Ντεντ.


Σχόλιο:

Τόσο απλά κι ωραία στο Salt Lake City αυτή τη στιγμή προπονείται μαζί η πιο ποιοτική 4άδα ψηλών στο ΝΒΑ. Οι τρεις από αυτούς (Jefferson, Millsap, Favors) θα είχαν κάθε δικαίωμα να παίζουν βασικοί ως «4» ή «5» σε 25 από τις 30 ομάδες της Λίγκας, ο τέταρτος (Kanter) έρχεται με φόρα να διεκδικήσει ότι οι προηγούμενοι τρεις κέρδισαν με σκληρή δουλειά και ενέργεια τα προηγούμενα χρόνια. Ο Kanter χρειάζεται περισσότερα λεπτά τώρα και ο Favors ήδη τα δικαιούται από την εξέλιξή του και την περσινή χρονιά. Ο Millsap και ο Jefferson θέλουν το maximum του χρόνου, αφού παίζουν στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου τους. Αλλά ο Favors πρέπει, θέλει και μπορεί να τον εμπιστευτούν και να παίξει άμεσα.

Η λύση της εξίσωσης του αγωνιστικού χρόνου προφανώς και βρίσκεται στις αποφάσεις του management, με την πιο λογικά αναμενόμενη εξέλιξη να είναι ένα trade του Millsap μέσα στη χρονιά. Αν η Utah το επιδιώξει και κινηθεί σωστά, τότε θα μπορεί να ζητήσει έναν καλό PG σε αντάλλαγμα, δεδομένου ότι ο Mo Williams ήρθε ως περαστικός (ή τουλάχιστον ως “stand by”) για φέτος και θα δοκιμαστεί στον γνώριμο αλλά όχι και πιο συμπαθή σε αυτόν ρόλο του PG.

Σε ένα ακαταλαβίστικο αλλά πρακτικά μάλλον καλό trade η Utah έστειλε μια και καλή τον Devin Harris για να φορτωθεί ένα άλλο παλτό, τον Marv Williams. Και οι δύο είπαν ότι η νέα τους ομάδα είναι το ξεκίνημα που περίμεναν στην καριέρα τους και θα τα δώσουν όλα για αυτόν τον υπέροχο κόσμο.

Gordon Hayward: φέτος είναι η χρονιά που θα φανεί αν μπορεί να μεταλλαχθεί σε έναν «Tyshaun Prince» παίκτη. Ο ίδιος δήλωσε υψηλούς προσωπικούς στόχους για φέτος και για το μεσοπρόθεσμο διάστημα και έχω το προαίσθημα ότι θα είναι ακόμα καλύτερος. Για μια ομάδα που αναμένεται να αναδομηθεί μετά το ξεκαθάρισμα των συμβολαίων μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (λήγουν τα συμβόλαια των Millsap, Jefferson και Mo Williams), είναι βασικό να υπάρχει πάντα ένας quality team player δεμένος με συμβόλαιο.

Άλλες σημειώσεις για τη Jazz δεν υπάρχουν, ως τελευταία εικόνα ακόμη και μετά την παρουσίαση, παραμένει στο μυαλό μου το bubble με ένα μεγάλο ερωτηματικό μπροστά από τα mixtapes με τους Millsap και Jefferson που χάζευα πριν.



Πρόβλεψη: 40-42
Conference rank: 10
Division rank: 4

Gravedigger
Ωραίος ο Corbin!Πρέπει και θα πάρει ευκαιρίες φέτος ο Favors.Ναι,έπαιξε 19 λεπτά...Πέρσι έπαιζε παραπάνω!Για να δούμε και τα επόμενα ματς βέβαια...
aegeansheed
Αφιερωμένο σε Scooter και Air Kaif



double thanks στον σούτερ για το Clip φυσικά..
Nuntius
Ημίχρονο στο Salt Lake City. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Utah Jazz είναι 48 - 45.

Οι Jazz είχαν ένα προβάδισμα 6 πόντων (39 - 45) 3 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου αλλά με ένα 9-0 σερί καταφέραμε και πήραμε προβάδισμα.

Σουτάρουμε πολύ καλά μέχρι στιγμής (20/32, 62.5%) αλλά κάνουμε πολλά λάθη επίσης (13). Δεν περιμένω να συνεχίσουμε να σουτάρουμε έτσι γι' αυτό και πρέπει να κόψουμε τα λάθη.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει μία ή έναπαιδάκι πίσω από τους σχολιαστές του NBA TV που φωνάζει τόσο δυνατά και έχει γίνει θέμα σχολιασμού από όλους tongue.gif
Nuntius
Τέλος 3ης περιόδου. Το σκορ είναι 68 - 76 υπέρ των Utah Jazz.

Δεν πήρε καλά η 3η περίοδος. Δεν περιορίσαμε τα λάθη μας και οι Jazz άρχιζαν να βάζουν κάποια τρίποντα. Τουλάχιστον, δεν ακούμε πια την γυναίκα που ούρλιαζε.

Κάτι διαφορετικό πρέπει να κάνουμε στην 4η περίοδο, πάντως. Θα μας βόλευε πολύ μια νίκη σήμερα σε συνδυασμό με τις ήττες των Knicks, Bulls και Nets.
Nuntius
Συναρπαστικό παιχνίδι στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα. 98 - 98. Παράταση.
Nuntius
Συναρπαστικό τέλος στην παράταση με πολλές αμφίρροπες φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος.

Ήττα με 110 - 114 από τους Utah Jazz.
HLR CENATION
Μολις ειδα το Τζαζ-Σελτικς.

To ματς κριθηκε υπερ των Σελτικς στην παραταση 107-110 .

Κορυφαιος για τους νικητες ο Πιρς ενω για τους Τζαζ και γενικοτερα του ματς ο Χειγουντ

Κακως εμεινε στον παγκο για μεγαλο χρονικο διστημα στο β ημιχρινο ο Τζεφερσον.

Γιουτα

Χειγουρντ 9 Σε καταπληκτικη μερα ο μικρος εκανε συγκλονιστικο παιχνιδι.Μονο του ψηγμα οτι εμεινε αποντος στην παραταση.

Γουιλιαμς 7 Πολυ καλο πρωτο μερος

Φου 5 τα σπασε χθες

Τζεφερσον 6Τα μαζεψε τα ριμπαουντακια του αλλα δεν σκοραρε οσο θα περιμεναν οι Τζαζ

Μιλσαπ 6 Ξεκινησε καλα αλλα ενας μικροτραυματισμος του εκοψε την φορα

Σελτικς

Μπραντλευ 7 Ο καλυτερος για τους Σελτικς στο πρωτο μερος

Τερρυ 6 εβαλε καποια σουτακια αλλα ως εκει

Πιρς 8 ο καλυτερος τους ματς για την βοστωνη τους πηρε πανω του στην παραταση εχασε παντως το τελευταιο σουτ στην κανονικη διαρκεια του ματς

Γκαρνετ 6 Μαζεψε 10 ριμπ αλλα δεν σκοραρε με συνεπεια.

MVP Πολ Πιρς

aegeansheed
Οι Nuggets δεν παίζονται απόψε. O Gallo κάνει ότι θέλει, ο Dre 10άρι "Hagi" αληταριό, Iggy Faried Κουφός κάνουν όλα τ' άλλα
aegeansheed
Eygeni στον JKuc12 για την ανακάλυψη του χρήστη,..

JR_Swish
Αφού δεν τα κατάφεραν να μπουν φέτος playoffs νομίζω μια χαρά έκαναν που δεν επέμειναν στους big Al και Millsap.
Τσίμπησαν τα 3 συμβόλαια που ήθελαν να στείλουν οι Warriors αλλά μαζί και 2 unprotected picks πρώτου γύρου (ένα το 14,ένα το 17).Κάποιοι φίλοι της ομάδας ήδη παρακαλάνε για τραυματισμό του Curry για να πάει πιο ψηλά το pick του 14 (ντροπή ρε!! tongue.gif ).

Προφανώς θα είναι πολύ χειρότερη ομάδα από πέρυσι (αυτό είναι και το ζητούμενο) αλλά οι Hayward,Kanter,Favors και Burke θα παίξουν περισσότερο για να βελτιωθούν.
25-28 νίκες του χρόνου με φανερό στόχο το draft.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.