Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Real Madrid
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
sni79per




Η πρώτη προπόνηση της Δευτέρας έκανε τον Αργύρη Πεδουλάκη να σκάσει ένα... χαμόγελο στην θέα του Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος.
sni79per


Η ΚΑΕ τιμάει τον Κώστα Μουρούζη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (25/1, 21.00) για την 5η αγωνιστική του Top16 της THY Euroleague και πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης θα τιμήσει τον Κώστα Μουρούζη. Έναν άνθρωπο που από την άκρη του πάγκου οδήγησε τους “πράσινους” σε διακρίσεις στην Ευρώπη και έξι τίτλους εντός των τειχών.

Ο Μουρούζης γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1935 και το μπάσκετ τον κέρδισε πολύ γρήγορα. Από το 1948 αγωνίστηκε στον Τρίτωνα και σύντομα ήρθε και η κλήση στην Εθνική Ανδρών, με την οποία μέτρησε 24 συμμετοχές και 242 πόντους.

Η πρώτη του συμμετοχή με τη γαλανόλευκη καταγράφεται στις 24/7/1955, στους Μεσογειακούς Αγώνες και την αναμέτρηση Ελλάδα-Ιταλία, σημειώνοντας ο ίδιος 6 πόντους. Την ίδια χρονιά γράφτηκε στη Φαρμακευτική στην Ιταλία. Μπορεί να άλλαξε χώρα, αλλά η αγάπη για το μπάσκετ παρέμεινε και αυτή ήταν που τον κέρδισε τελικά. Αγωνίστηκε στην Τζίρα Μπολόνια, με τη φανέλα της οποίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος το 1956.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Τρίτωνα το 1959 ως παίκτης-προπονητής. Ένας τραυματισμός όμως σε έναν αγώνα απέναντι στον Πανελλήνιο, ο οποίος τον κράτησε έξι μήνες στο νοσοκομείο, τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση το 1962. Δεν τον απομάκρυνε όμως από τα γήπεδα του μπάσκετ. Στράφηκε στην προπονητική.

Είχε άλλωστε ήδη από το Ευρωμπάσκετ του 1961, και όντας αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, φροντίσει για το μέλλον του: Στο Βελιγράδι όπου διεξαγόταν η διοργάνωση, υπήρχε σχολή προπονητών της FIBA. Έμαθε πότε έδιναν εξετάσεις για το δίπλωμα, πήγε, έδωσε, αρίστευσε και πήρε άδεια προπονητή.

Το πρώτο βήμα αυτής της καινούριας καριέρας δεν θα μπορούσε να γίνει σε άλλη ομάδα από τον Τρίτωνα. Παρέμεινε τέσσερα χρόνια (1962-66) και από εκεί πήρε τη δική του “μεταγραφή” για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η “αλεπού των πάγκων”, όπως τον αποκαλούν, έμεινε στο τριφύλλι από το 1966 ως το 1974.

Στο διάστημα αυτό ο Παναθηναϊκός κατέκτησε έξι πρωταθλήματα (1967, 1969, 1971, 1972, 1973, 1974). Παράλληλα το όνομα του συλλόγου έγινε γνωστό και εκτός συνόρων, φτάνοντας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1969 και δύο φορές στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (1972, 1973). Η πορεία του συνεχίστηκε στην Εθνική Ανδρών (1973-74) όπου σε 40 αγώνες είχε 22 νίκες και 18 ήττες, την ΑΕΚ (1975-76), τον Ολυμπιακό (1976-1980).

Σας περιμένουμε στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ για ένα θερμό χειροκρότημα σε έναν άνθρωπο που έχει ζήσει το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του στα γήπεδα του μπάσκετ».

gmalamos


Για το παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (25/1), μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης, που υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μην επιτρέψει στους Ισπανούς να... τρέξουν, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην παρουσία των οπαδών του «τριφυλλιού».

«Ξέρουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά, από τη στιγμή που έχουμε παίξει δύο φορές κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι το συνολικό στυλ παιχνιδιού της. Έχουν έναν σίγουρο τρόπο να παίζουν στο παρκέ και βασίζονται στην ταχύτητα και το βάθος του ρόστερ τους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάθε ομάδα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι να μην τους αφήνει να πιάνουν ρυθμό, επειδή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον αιφνιδιασμό. Και τις δύο φορές που τους αντιμετωπίσαμε είδαμε δυνατά ματς. Μερικά πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας. Είναι σημαντικό να βοηθήσουν τους παίκτες όποτε συναντήσουν μια δύσκολη στιγμή στο παρκέ. Αλλά πρέπει επίσης να έχουμε στο νου ότι εμείς, η ομάδα, θα πρέπει να είμαστε αυτοί που θα δώσουμε στους οπαδούς κάτι για να πανηγυρίσουν, έτσι ώστε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που απολαμβάνουμε όταν παίζουμε στο ΟΑΚΑ», ήταν τα όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Λογικα μου ακουγονται αυτα που λεει..
LFO
Ματς "μιση προκριση" σήμερα. Με 4-1 και την αλλη εβδομαδα 5-1 ο παο δεν μενει εξω παο την 8αδα με τιποτα.

Εγω την Ρεαλ δεν την θεωρω αχτυπητη αλλα ουτε βεβαια και του πεταματου. Οσα ματς εχω δει φετος εχουν ενα ελαφρυ σπρωξιματακι...Ειναι βεβαια μια ομάδα σε ανοδικη τροχια , ετοιμη να κανει το ξεσπασμα της στην Ευρωπη, ισως και φετος, αλλα αχτυπητη δεν την λες με τιποτα....

Magnus92
Εγω εχω την αισθηση οτι ο ΠΑΟ θα παρει μονο ενα απο τα δυο hardcore εντος εδρας παιχνιδια ( με ΤΣΣΚΑ και Ρεαλ )...
Το θεμα ειναι να παρει ολα τα υπολοιπα εντος , και 1-2 διπλα ακομα αν μπορεσει...

Για αποψε : Η Ρεαλ για καποιον περιεργο λογο φετος παρουσιαζεται ως "υπερομαδα" , πραγμα που δεν συμβαινει σε καμια περιπτωση...
Με συγκεντρωση και καλη αμυνα , ( θα ελεγα και κανα καλο επιθετικο συστημα, αλλα που τετοια τυχη με τον Αρτζι ) , μπορει να χτυπησει το ματς , και να το παρει ...
Στις λεπτομερειες παλι, πιστευω πως θα κριθει... Στον ποντο...
SG3ptshooter
QUOTE(Magnus92 @ Jan 25 2013, 14:05 ) *
Η Ρεαλ για καποιον περιεργο λογο φετος παρουσιαζεται ως "υπερομαδα" , πραγμα που δεν συμβαινει σε καμια περιπτωση...

Ξεκινώντας η σεζόν μου άρεσε όσο η CSKA, και σα roster συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πολύ επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Είναι παράλογο σχεδόν το πως έχουν 5 ξένους, με τους 3 να είναι συμπληρωματικοί κι έναν βασικό αλλά χωρίς αρμοδιότητες στον επιθετικό τομέα. Το ότι ο Laso δεν έχει εκμεταλλευτεί σε επαρκή βαθμό ούτε το budget ούτε το roster είναι το πρόβλημά τους, αλλά παρά τη δικαιολογημένη γκρίνια μιλάμε για μια ομάδα που έχει μια μόνο ήττα στο αντίστοιχο derby αιωνίων σε 18 ματς πρωτάθλημα και παράλληλα 4-0 ως τώρα στους 16. Mπορεί να μην πιάνουν τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητά τους επιθετικά, παρ' όλα αυτά κάνουν παρέα στην CSKA και τη Siena σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες, ούτε έχουν χάσει ακόμα για το 2013.

100% μπορούμε σήμερα, το δείγμα του top16 δεν πείθει ιδιαίτερα, αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό χωρίς 3D. Πρέπει να χτυπήσουμε τους αδύναμους κρίκους αμυντικά, να δώσουμε περισσότερη ενέργεια όπως στο εντός έδρας ματς της πρώτης φάσης, που εκμεταλλευτήκαμε το μπλαζέ που βγάζουν με τα κλεψίματα και τα εύκολα καλάθια στο transition, και να προσέξουμε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, γιατί είναι επικίνδυνο γκρουπ στο να προκαλούν λάθη ή/και να κλέβουν μπάλες.

Το 2/3 εντός με τους ισχυρότερους σε budget είναι πιθανό και σχεδόν μας δίνει την πρόκριση, αν δεν στραβώσει το κλίμα με καμιά Γερμανική. Για να συμβεί αυτό το 2/3 πρέπει να αρχίσει να υλοποιείται σήμερα. Δεν είναι εύκολο βέβαια, fingers crossed.
Dreamerpanos
Μεγάλο διπλό της Μάλαγα στη Ρωσία....μετά από αυτόν νομίζω κρίνεται επιτακτική η νίκη σήμερα που λένε και οι δημοσιογράφοι tongue.gif
gmalamos
QUOTE(Dreamerpanos @ Jan 25 2013, 19:47 ) *
Μεγάλο διπλό της Μάλαγα στη Ρωσία....μετά από αυτόν νομίζω κρίνεται επιτακτική η νίκη σήμερα που λένε και οι δημοσιογράφοι tongue.gif



Ελα ρε μεγαλο διπλο!!
paodynasty
Ρε σεις, νοιώθω μεγάλος μαγκούφης που δεν είμαι γήπεδο αλλά τι να κάνω που είμαι μακριά, ελπίζω τουλάχιστον να κερδίσουμε sad.gif
keraynopoylos
Φτου φτου μη το ματιασω,παιζουμε ωραια(και η Ρεαλ απλα δεν παιζει)...
Lazeras
Άμυνα που σπάει κόκκαλα.
Myria
link plz..
Lazeras
ante deito to matsaki
Myria
gkouxou gkouxou

page not found

Thanks παρόλα αυτα..
Lazeras
Εμένα δουλεύει μια χαρά
SG3ptshooter
Ευχαριστημένος νιώθω σε πολλά απ' το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε αποφύγει τα λάθη για τα δεδομένα μας, δεν έχουμε foul trouble, εκμεταλλευτήκαμε τη βλακεία τους και πήραμε ξανά μπάλες και εύκολους πόντους, 3D με το Μπράμος και με το Maciulis τιτάνες. Και μιας και λέγαμε για ανανέωση του Λιθουανού, με τον αρχηγό να δούμε σιγά - σιγά τι θα γίνει, που μας μετατρέπει από ομάδα top16 που έπρεπε να βάλει τα σουτ για να πάρει την Alba και στο τέλος καθάρισε τον ΠΑΟΚ, σε ομάδα χωρίς ταβάνι.

Η επίθεση της Real, 10 δίποντα, 14 τρίποντα, όλα τα άστοχα εκτελεσμένα υπό κακές προϋποθέσεις ή χωρίς να έχει ισορροπία ο παίκτης, μιας και είναι απόγονοι του Jordan. Οι 3 oργανωτές της Real σε 32 λεπτά, 1 assist - 3 λάθη. Κι ο Laso έχει ακόμα δουλειά και πληρώνεται.. Zoys αγορίνα στο είπα πριν ακόμα αρχίσουν τα ματς, σε αγαπάω, σε εκτιμάω αλλά κάντε το Llull 2 επιτέλους. Μπας και πάρετε κανά βαρύ τίτλο. Ζήτω και η φάση που έχασαν τον Τσαρτσαρή που έκοβε και του έκαναν foul, θα μείνει all-time classic στο μυαλό μου.

Όπως έχει πάει αυτό το ματς, είναι κρίμα να περάσει μια αντεπίθεσή τους στο δεύτερο και να χάσουμε. Είμαστε καλά.
bballbill
Η 5άδα είναι λίγο άκυρη ή είναι ιδέα μου?
Anubis
Μας πηρε ο υπνος. Αντε μηπως βγαλουμε κανα επιθετικο συστημα..
gmalamos
Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα..Που λεει και ο σακης! bball.gif bball.gif
SG3ptshooter
Συνεχίζουν να μην είναι αρκετά λειτουργικοί επιθετικά οι Ισπανοί, είναι κρίμα ρε γμτ να μην έχουν βγει οι φάσεις να κρατήσουμε αυτό το ματς. Είναι μεγάλη ευκαιρία, κάνουν πολύ μέτριο ματς για τα δεδομένα τους. Ακόμα άποντος ο JC, αλλά έβαλαν τα 2 τρίποντα σερί ενώ τα δικά μας συνεχίζουν να μη μπαίνουν όσο θα πρεπε. 4+ λεπτά χωρίς σκορ. Πάμε ρε γμτ. shot.gif
Anubis
Καλα αργυρη μονος σου καταφερες να το χασεις...Το συστημα που τους μαθαινεις ειναι το βαρατε τριποντα μαλλον.
Αντε να δουμε ποτε θα ξεφορτωθουμε.
Dreamerpanos
6 λεπτά ακριβώς χωρίς σκορ!ΕΛΕΟΣ!
MaJesty23
Τέτοιο τουρλουμπούκι ούτε σε παιδικό...απλά ντροπή!Απ'όλους ο Τσάρτσα να σουτάρει??Τρικυμία για Αρτσι!

Έχασα και ένα 50αρικο sleep.gif
t0ny3
Σημερα φανηκε λιγος ο Αρτζι...
SG3ptshooter
Όχι έτσι γμτ. Όχι απ' τη σημερινή Real. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. (Διάφορα βρισίδια)
angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif
Πως διάολο φτάσαμε τα λάθη εκεί που είναι ούτε το κατάλαβα. Δε χρειαζόμασταν τρίποντα και δε βάλαμε τίποτα, δεν έπρεπε να επιμείνουμε τόσο, λες και μπήκαμε στο χαζό παιχνίδι τους παίξαμε από ένα σημείο και μετά, χάσαμε το momentum και εξαφανίστηκε ο ρυθμός τελείως.
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Είχα χρόνια να τα πάρω τόσο σε μη knock-out ματς. Μα χάνουμε ένα ματς που έβαλαν 20% τρίποντα και έμεινε άποντος ο Carroll. WTF sad-smiley-009.gif

kill.gif
Dreamerpanos
Τελευταίο καλάθι 6:43 πριν το τέλος......και όχι μόνο ο πάγκος ήταν λίγος αλλά μπήκε και βγήκε 3 φορές με απίστευτο τρόπο!
Anubis
Ελπιζω να σηκωθει να φυγει ο κοουτς...Η βλακεια και η ασχετοσυνη του δεν εχουν οριο.
kostas b
QUOTE (t0ny3 @ Jan 25 2013, 23:35 ) *
Σημερα φανηκε λιγος ο Αρτζι...


+100000000000000000000000000

Δεν γίνεται ομάδα σε τέτοιο επίπεδο να έχει να βάλει πόντο 6,5 λεπτά...απλά απαράδεκτο......
Number11
Αυτό είναι το μεγάλο ελάττωμα του Πεδουλάκη...
Συνεχείς διακυμάνσεις στην απόδοση της ομάδας, ικανός για το χειρότερο, όμως όχι για το καλύτερο,
απλά για το καλό.

Πως τα κατάφερε και βραχυκύκλωσε μία τόσο ωραία εμφάνιση (μέχρι το ημίχρονο) έλα μου ντε ...
54 πόντους ενεργητικό! Άκουσον - άκουσον !!!!!

Κρίμας ... shot.gif
AKRG
Όταν το πιο κρίσιμο σουτ του αγώνα το παίρνει ο Τσαρτσαρής ..!! νομίζω ότι έχει χαθεί η μπάλα !! λυπάμαι αλλα δεν υπάρχει κανένα σύστημα...
SG3ptshooter
Θα μπορούσαμε να ήμασταν και λιγότερο άτυχοι/άστοχοι στις προσπάθειες προς το τέλος. Αλλά δεν είναι και άδικο που χάσαμε, όσο χάλια κι αν ήταν αυτοί η κατάρρευση η δικιά μας δεν έχει προηγούμενο στο μπασκετικό ΠΑΟ που θυμάμαι. Και για την αστοχία το ίδιο θα μπορούσε να ισχυριστεί και η Real, που έχασε όσα κι εμείς συνολικά. Είναι αηδία που ψάρωσαν μόλις έκανε 2 τάπες αυτό το όρθιο τηλεγραφόξυλο ο Begic, που είναι με το ένα πόδι εκτός Μαδρίτης και συνήθως παίζει ακόμη λιγότερο απ ότι σήμερα, κι έπεσε το ποσοστό στα δίποντα απ' το 63% στο 46%.. Πέσαμε στο τραγικό τους παιχνίδι και χάσαμε γιατί είναι καλύτεροι στο να παίζουν άθλια. hammer.gif Και μη μου πείτε για τίποτα μεγάλες άμυνες στο δεύτερο, χάθηκαν πολλά σουτ που δυνητικά έμπαιναν εκατέρωθεν.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Επιτακτική δεν ήταν η σημερινή νίκη, είναι όμως αυτή της άλλης βδομάδας με τη Brose.
Zoys
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 25 2013, 22:25 ) *
Συνεχίζουν να μην είναι αρκετά λειτουργικοί επιθετικά οι Ισπανοί, είναι κρίμα ρε γμτ να μην έχουν βγει οι φάσεις να κρατήσουμε αυτό το ματς. Είναι μεγάλη ευκαιρία, κάνουν πολύ μέτριο ματς για τα δεδομένα τους. Ακόμα άποντος ο JC, αλλά έβαλαν τα 2 τρίποντα σερί ενώ τα δικά μας συνεχίζουν να μη μπαίνουν όσο θα πρεπε. 4+ λεπτά χωρίς σκορ. Πάμε ρε γμτ. shot.gif

Και η Ρεάλ άστοχη ήταν σήμερα στο τρίποντο. Πάντως αφού κατάφερε και πήρε αυτό το ματς που ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του μέτρια (τι μέτρια δηλαδή, πολύ κακή, ειδικά στο α' μέρος), με Κάρολ, Μίροτιτς και Λιουλ σε κακό βράδυ τότε μάλλον είναι σε καλό δρόμο παρά τις αδυναμίες της. Περισσότερο ο Παναθηναϊκός το έχασε το ματς. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ουδεμία σχέση είχε με εκείνη του δεύτερου όπου επιθετικά σιώπησε (17-31 το επιμέρους των Μαδριλένων).

Καλές άμυνες και έπιασαν τόπο και οι βοήθειες στο μαρκάρισμα του Σόφο. Με εξέπληξε ευχάριστα και ο Μπέγκιτς όπως και ο Χετς που ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ - ο Σλότερ μόνο ήταν λίγο στον κόσμο του. Ο Τσαρτσαρής φιλότιμος, αλλά είναι φανερό ότι παραμεγάλωσε, δεν νομίζω ότι είναι πια θετική η παρουσία του, θα ήταν προτιμότερο κάτι πιο φρέσκο.

Ο Ρούντι μετά την καμπάνα από την Ευρωλίγκα (όχι ότι τον ταρακουνάνε τέτοια) έδειξε στην επανάληψη μια μικρή τάση να μην κοιτάζει αποκλειστικά το καλάθι για τα γνωστά του σουτ εκτός λογικής (που δεν είναι πάντα άσχημα, αλλά δεν είναι και για χόρταση ειδικά όταν δεν μπουν τα πρώτα δύο), αλλά και να δώσει μπάλα και στους συμπαίκτες του. Πρέπει πάντως να γίνει πιο ομαδικός στη συνέχεια και ελπίζω να το καταλάβει κι ο ίδιος γρήγορα για το καλό της ομάδας. Αν άφηνε και τις μαγκιές στην άκρη θα ήταν το ιδανικό για ένα τέτοιο ταλέντο - τα flop δεν παίζει να τα εγκατελείψει ούτως ή άλλως... tongue.gif

Δεν θυμάμαι ξανά τον Ροντρίγκεθ να επιχειρεί 9 τρίποντα. Έβαλε ένα κρίσιμο στο τέλος (αυτό που έδωσε και το προβάδισμα στη Ρεάλ), αλλά αστόχησε σε 7 από αυτά.
natouralistis
Ο Μητσος στο τελευταιο δεκαλεπτο εσκασε και αυτο φωναζε. Προερχομενος απο τραυματισμο δεν αντεξε το σωμα του, εκει εχει ευθυνη ο Πεδουλακης που δεν τολμησε να τον βγαλει.

Απο την αλλη ο Καπονο, πρεπει να ηταν στο φιλο του majesty παλι χθες...
Zoys
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 25 2013, 22:49 ) *
Πέσαμε στο τραγικό τους παιχνίδι και χάσαμε γιατί είναι καλύτεροι στο να παίζουν άθλια. hammer.gif

Αυτό ήταν μεγάλη κακία, αλλά κι εμένα αν έχανε η ομάδα μου τέτοιο ματς μάλλον τα ίδια θα έλεγα. smiley.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Zoys @ Jan 25 2013, 22:49 ) *

Περίμενα quote μετά το (προ)προηγούμενο post μου. tongue.gif Πάρε τη μπάλα απ' τα χέρια του Llull απέναντι σε κλειστές άμυνες, το ότι μπορεί να φτάνει στο ΟΚ ο μέσος όρος του όταν ξεχαρβαλιάζουν τη Badalona δε λέει κάτι για όταν θα πρέπει να δημιουργήσει χωρίς χώρο ή να διαβάσει ανισορροπίες.

Ή το άλλο που λες, ναι, κι ο Rudy να κόψει τα βλαμμένα τα σουτ. Δεν πα να βάζει τα διπλά απ' τον επόμενο, που σιγά που ισχύει αυτό το πράγμα (Navarro says hi), είναι αστείος αν πιστεύει ότι μπορεί να οδηγήσει έτσι ομάδα full season.

Ο Slaughter πως να μη μοιάζει στον κόσμο του, όταν τον αποκτάς και μετά δεν παίζεις ένα σύστημα για τα ρημάδια τα πόδια του, που είναι Haislipικά στο κάτω κάτω. Όχι ότι έπαιξε αρκετά σήμερα για να δεις κάτι καινούριο, από προηγούμενες βραδιές το χουμε δει.

QUOTE(Zoys @ Jan 25 2013, 22:53 ) *
Αυτό ήταν μεγάλη κακία, αλλά κι εμένα αν έχανε η ομάδα μου τέτοιο ματς μάλλον τα ίδια θα έλεγα. smiley.gif

Ισχύει όμως. 19.gif Είχατε κάνει τόσες πίπες που κάποια στιγμή θα έμπαιναν 2 τρίποντα σερί. Άρα είχατε καλύτερες πιθανότητες από έναν ΠΑΟ που ψαχνόταν όσο στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Sry που είμαι εκνευρισμένος, με ξέρεις ότι δεν επιτίθεμαι αυτή τη στιγμή. wink.gif Είπα άλλωστε στο ενδιάμεσο post κάποια πράγματα που συμφώνησαν με το follow up σου.
gspara
Mεγαλυτερο οπλοστασιο οι Ισπανοι.Με ενα μονο καλο ημιχρονο δεν νικας ουτε αυτη την κακη Ρεαλ.Μπανκς-Καπονο εκτος τοπου και χρονου.Χαθηκε μεγαλη ευκαιρια αλλα τα κρισιμα παιχνιδια τωρα ερχονται...
duncan21
Θα σταθώ στην ακαταλληλότητα του Laso γι' αυτό το επίπεδο πέρα απ' το γεγονός ότι είδαμε το χειρότερο παιχνίδι της φετινής El,αναλογικά πάντα με την ποιότητα και τη φανέλα των 2 ομάδων.Έλαχιστες ομάδες με το ταλέντο και την ποιότητα της Real θυμάμαι τόσο στατικές και προβλέψιμες σε set παιχνίδι.Δε ξέρω τι μπορούν να κάνουν αλλά δε με πείθουν καθόλου.

Ο Πάο απ' την άλλη πήρε ανεξήγητα κάποια τραβηγμένα τρίποντα στο τέλος ενώ πιθανή παρουσία του Σοφοκλή στη ρακέτα στα τελευταία λεπτά θα έδινε μάλλον κάποιες λύσεις.Αποκλειστική ευθύνη στον Άρτζι για την ήττα διότι έβλεπε ότι το ματς στράβωνε επικίνδυνα κι έμεινε με σταυρωμένα χέρια,κυριολεκτικά.Με φωνές και χτυπήματα στον πάγκο δε κερδίζονται τα παιχνίδια.Μεταδίδει τη νευρικότητα και το άγχος στους παίκτες του.Τα ίδια λέμε και για Μπαρτζώκα οι απέναντι tongue.gif .Τέσπα, επειδή έμπλεξε πολύ ο όμιλος σήμερα κρατήστε μπινελίκια καβάτζα για τη συνέχεια.
dimit
Παιδια μη το κουραζουμε. Δε χρειαζονται φιλοσοφιες. Και οι δυο ομαδες μας εχουν προπονητες κατωτερων των απαιτησεων της διοργανωσης.
Η σημερινη ηττα του Παο αποκλειστικα θεμα προπονητη
Η καραμελα των αδικημενων ελληνων προπονητων μας τελειωσε
sni79per
μια του αρτζι,δυο του αρτζι,τρεις και την κακη του μοιρα (λεγε με κ ανυπαρξια επιθετικων συστηματων).
gmalamos
QUOTE(sni79per @ Jan 26 2013, 01:07 ) *
μια του αρτζι,δυο του αρτζι,τρεις και την κακη του μοιρα (λεγε με κ ανυπαρξια επιθετικων συστηματων).


Ρε παιδια ενταξει ο αρτζι και ο μπαρτζωκας δεν ειναι ουτε ζελικο ουτε ντουντα.Το ξερουμε οτι θα κανουνε τετοια λαθη ειτε λογω απειριας ειτε λογω ικανοτητας.Παρτε το αποφαση οι καιροι αλλαξανε και το βλεπουμε παντου ,διπλα μας και λογικο ειναι να επεκταθει και στα αθλητικα.Και πιστευω πως το καλοκαιρι μπορει να μιλαμε απο αλλη βαση και ισως χειροτερη..


T.W.Is.M.
Το ματς το ειδα πολυ αποσπασματικα και δεν εχω καλη αποψη. Πιο πολυ την εξελιξη του σκορ παρακολουθουσα και ειδα λιγο περισσοτερο στα τελευταια λεπτα. Νομιζω οτι οι επιθετικες επιλογες καταδικασαν τον ΠΑΟ. Δεν μπορει επι 3-4' να σουταρεις μονο τριποντα, εκτος απο μια προσπαθεια μεσα στη ρακετα που χαθηκε ενα αχαστο. Νομιζα οτι ο Ολυμπιακος το παρακανει με τα τριποντα, αλλα σημερα ο ΠΑΟ τον ξεπερασε. Το ιδιο υπερβολικη εμμονη ειχε κι η Ρεαλ, απλα οι Ισπανοι ειχαν την τυχη να βαλουν 2 κρισιμα σουτ στο τελος.
Νομιζω οτι η ζημια που εκανε η σημερινη ηττα εχει να κανει καθαρα με το πλασαρισμα στον ομιλο. Αν ειχε κερδισει ο Παναθηναικος, θα μπορουσε να χτυπησει τη 2η θεση, τωρα δε νομιζω πως μπορει. Η Ρεαλ δε με πειθει ιδιαιτερα σαν σοβαροτητα ομαδας, η ΤΣΣΚΑ δεν πειθει απ την αρχη της χρονιας σαν αποδοση, αλλα σημερα δεν πηρε και το αποτελεσμα και η Εφες δεν πειθει σαν αξιοπιστια ομαδας. Τωρα στοχος θα πρεπει να ειναι η προκριση και βλεπουμε.
Οσοι κατηγορουν παντως αποκλειστικα τον Πεδουλακη(και απεναντι τον Μπαρτζωκα), θα τους ζητησω να αναφερουν ονομαστικα ποιοι θα μπορουσαν να ειναι προπονητες στις ομαδες μας. Οχι οτι εχουμε τους μαστερ της προπονητικης, αλλα νομιζω οτι ειμαστε και οι μεν και οι δε καλομαθημενοι σε αυτο το κομματι. Οι μεν πρασινοι πολυ μετα απο 13 χρονια Ομπραντοβιτς, οι δε κοκκινοι αποτομα μετα απο την περσινη σεζον με Ιβκοβιτς. Ξεχαστε τους 2 κουμπαρους, αυτοι ειναι εκτος παγκων. Απο τους υπολοιπους? Και μην πειτε το Μεσινα, που θελει €20Μ+ μπατζετ για να υπογραψει(και λογικο ειναι γιατι εχει κι ενα ονομα να συντηρησει, το ιδιο πανω κατω θα ζητησει κι ο Ομπραντοβιτς οταν επιστρεψει σε ομαδα). Οχι οτι δεν ειναι κορυφαιος προπονητης ο Μεσινα, αν και απο την τελευταια του επιτυχια πρεπει να εχουν περασει 4 χρονια, αλλα δε θα ερχοταν ουτε στον Ολυμπιακο, ουτε στον Παναθηναικο φετος. Ποιος λοιπον?
natouralistis
Αυτή η μιζέρια ειναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν συμβαδίζει ούτε με τη πραγματικότητα για τις ομάδες μας, ούτε για τους Έλληνες προπονητές, ούτε για τους Έλληνες παίχτες και σε καμία περίπτωση για το ελληνικό μπάσκετ στο σύνολό του. Εγώ σαν ουδέτερος σήμερα, ένιωσα περήφανος για το Ελληνικό μπάσκετ, που είναι ίσως το μόνο πράγμα στην Ελλάδα που μας διαφημίζει και δεν μας δυσφημεί στο εξωτερικό.

Παραθέτω μερικά μόνο από τα σχόλια του ξένου δημοσιογράφου, απο το link που έβλεπα το ματς και τα οποία επαναλάμβανε σε κατάσταση έκστασης.

Spain vs Greece oh my god 2 giants of basketball

6 Euroleague titles vs 8 Euroleauge titles

One of the biggest match in Europe

Θυμίζω την οικονομική λαίλαπα που έπληξε τα πάντα και δε θα μπορούσε να αφήσει το μπάσκετ ανεπηρέαστο και παρ'όλα αυτά, είμαστε εδώ, 2011 ΠΑΟ, 2012 ΟΣΦΠ. Με τα όποια σκαμπανεβάσματα, κοντά σε πρόκριση στους 8 φέτος και οι δύο ομάδες, τη στιγμή που τα μπάτζετ εκ. άλλων χωρών, Τουρκία εν προκειμένω πάνε κατα διαόλου.
MaJesty23
QUOTE(natouralistis @ Jan 25 2013, 22:49 ) *
Ο Μητσος στο τελευταιο δεκαλεπτο εσκασε και αυτο φωναζε. Προερχομενος απο τραυματισμο δεν αντεξε το σωμα του, εκει εχει ευθυνη ο Πεδουλακης που δεν τολμησε να τον βγαλει.

Απο την αλλη ο Καπονο, πρεπει να ηταν στο φιλο του majesty παλι χθες...



Κρύβε λόγια smiley.gif !
Reggie Miller 31
Το πρόβλημα του RG είναι ένα και λέγεται ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ!!!!! Η ομάδα στην επίθεση ώρες-ώρες παίζει λες και είναι σε παιδική χαρά! Επίσης κάνει μπαμ απο μίλια ότι θέλουμε PG. Καθαρό PG που να έχει πρώτα στο μυαλό του την πάσα και όχι το καλάθι! Τέλος, 3 αγώνες (Ζαλγκίρις, Μάλαγα, Ρεάλ) ειχαμε το ίδιο σενάριο: 1ο ημίχρονο να παίζουμε πολύ καλά και κάπου στα μέσα της 3ης περιόδου η ομάδα να κάθεται... ΚΡΊΜΑ, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ...
Marciulionis
Μιας και πήγα στο γήπεδο ας κάνω το κόπο να πω 2 λόγια για το ματσάκι.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα κι ο Πεδουλάκης με το υλικό που έχει, κάνει πολύ καλή δουλειά. Η ομάδα δεν έχει βάθος στο πάγκο κι αυτό κάνει μπαμ. Πάνε οι εποχές που είχαμε Διαμαντίδη, Σπανούλη, Σάρας και το κακό συναπάντημα στη περιφέρεια, Πέκο και Μπατίστ στη ρακέτα κι όλους αυτούς στα καλά τους. Που κάναμε διπλά σε Μόσχα, Μαδρίτη, Βαρκελώνη και το θεωρούσαμε και αυτονόητο.

Σήμερα ήμαστε άτυχοι πολύ στο τελευταίο δεκάλεπτο (πόσες φορές μπήκε και βγήκε η μπάλα?), κουρασμένοι στο τέλος, (ΔΔ, Σόφο, Τσάρτσα, Καπόνο σέρναν τα πόδια τους στο τέλος. Για να είμαστε δίκαιοι ο Καπόνο τα σέρνει κάθε φορά από όταν πρωτομπαίνει. Από το τρόπο που τρέχει μοιάζει να έχει πρόβλημα στα γόνατα). Και το πιο βασικό κατά τη γνώμη μου, δεν έχουμε έναν παίκτη ΣΚΟΡΕΡ. Ένα Σπανουλοειδές κι ας μην είναι απαραίτητα ασσόδυο, απλά να μπορεί να βάλει τη μπάλα στο παρκέ και να σκοράρει. Κοιτούσα τα στατιστικά κι ο μόνος παίκτης με πάνω από 10 μ.ο. είναι ο Μασιούλις...

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα είναι που προκαλεί έκπληξη και πικρία, κι όχι η ίδια η ήττα. Δεν έχουμε τις ομαδάρες άλλων ετών, άλλα νομίζω ότι με το υλικό που έχουμε και τη δουλειά που γίνεται είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και συνεχώς βελτιωνόμαστε.
kseplenhs
Βλέποντας το πρώτο ημιχρόν(ι)ο και με τη διαφορά σταθερά στο +10,το άφησα σκεπτόμενος περίεργες σκηνές με τον λάσο να λέει για τον πεδουλάκη "με βίασε επανειλημένα,μου πήρε ότι πολυτιμότερο είχα...και απο τότε ούτε ένα τηλέφωνο" icon_drunk.gif

ενιγουέι,το να κρατάς τη ρεαλ κάτω απο τους 60 στην έδρα σου κ να χάνεις θυμίζει την ατάκα Ιωαννίδη παραμονές τελικού στο τελ αβιβ."Αν τους κρατήσουμε κάτω απο 60 δεν χάνουμε"...

T.W.Is.M.
QUOTE(kseplenhs @ Jan 26 2013, 02:47 ) *
ενιγουέι,το να κρατάς τη ρεαλ κάτω απο τους 60 στην έδρα σου κ να χάνεις θυμίζει την ατάκα Ιωαννίδη παραμονές τελικού στο τελ αβιβ."Αν τους κρατήσουμε κάτω απο 60 δεν χάνουμε"...


Sorry για το off-topic, αλλα γι αυτο εφταιγε ο Πασπαλι καθαρα. Οχι γιατι εχασε τις βολες, αλλα γιατι πηρε ενα επιθετικο ριμπαουντ για να κανει το τελευταιο σουτ, ενω αν το ειχαν παρει οι ψηλοι της Μπανταλονα, θα τους καναμε ενα φαουλ, θα πηγαιναν στις βολες και θα εφταναν τους 60! 69.gif
eskava13
λέποντας το πρώτο ημίχρονο και ακούγοντας τον κόσμο βοηθαει έτσι θυμήθηκα πάλι τις παλιές εποχές(όχι και πολύ παλιές).Βλέποντας το δεύτερο ημίχρονο όμως και τον τρόπο που ήρθε η ήττα έζησα κάτι καινούριο!Παλιότερα ήξερα πως σιιιιιγουρα θα γίνει κάτι και θα γελάσουμε τελευταίοι!Αλλα δν πειράζει όμως,δεν είμαστε η ίδια ομάδα!Παρόλα αυτά ο μπασκετικός παναθηναικος εξακολουθεί να με κάνει περήφανο ακόμα και όταν χάνει!

p.s Ήθελα το Oukic θα τελευταία 4 λεπτά μέσα.Να το έκανε ροντέο το παιχνίδι.Νομίζω πως θα ήταν αδιαφορετικα τα πράγματα αν ήταν μέσα.
T.W.Is.M.
QUOTE(eskava13 @ Jan 26 2013, 03:18 ) *
p.s Ήθελα το Oukic θα τελευταία 4 λεπτά μέσα.Να το έκανε ροντέο το παιχνίδι.Νομίζω πως θα ήταν αδιαφορετικα τα πράγματα αν ήταν μέσα.


Περιεργη αποψη, αλλα εκ του αποτελεσματος σωστη. Αφου ολα τα αλλα δεν επιασαν, χειροτερα δε θα πηγαιναν τα πραγματα.
Κριμα για το ενδιαφερον του ομιλου που δεν κερδισε ο ΠΑΟ. Θα γινοταν κυριολεκτικα ροντεο ολος ο ομιλος μαζι με την ηττα και της ΤΣΣΚΑ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.