Mην κοροϊδευομαστε μεταξυ μας. Ο Πανιωνιος δεν χρωσταει πουθενα, δεν χρωσταει στο δημοσιο και κυριως δεν εχει καμια απαγορευση για μεταγραφες. Εχει δικο του γηπεδο και γενικα τα παντα (εκτος απο κοσμο) για να παιζει στην Α1. Αν η ομαδα διαλυθει θα ειναι λογω Λιανου 100%. Αν δεν κανω λαθος η εγγυηση ειναι της ταξης των 100.000. Ποσο αστειο οχι για τον Λιανο αλλα ακομα και για ενα μικρο επιχειρηματια. Δεν κατηγορω το Λιανο, δικαιωμα του ειναι να σηκωθει και να φυγει αλλα να το πει! "Κυριοι φευγω, παραδιδω την ομαδα στην Α1 καθαρη και χωρις χρεη". Αν το ελεγε αυτο θα ηταν και ο πρωτος μαγκας. Τωρα πειτε μου εσεις τι προσπαθει να κανει αυτος ο τυπος...
Και θα συμφωνησω με τον Tuareg γιατι δεν μου αρεσει και εμενα να κρυβομαι: Θα προτιμουσα Πανιωνιο αντι για Κηφισια στην Α1 αλλα αν ο Πανιωνιος δεν μπορει να ανταπεξελθει οικονομικα με αποτελεσμα το φεσωμα παιχτων-προπονητων-προμηθευτων να πεσει. Δεν εχει χρεη, ας βρεθουν καποιοι Πανιωνιοι να στηριξουν την ομαδα. Αν δεν χρωστας αυτη την εποχη φτιαχνεις ομαδα με πολυ λιγα χρηματα...
Υ.Γ.: Ο Βασιλακοπουλος και οι συν αυτω φθαρηκανε, κουρασανε και κουραστηκαν. Επρεπε ηδη να εχουν αποχωρησει. Αλλα τι φταινε τωρα αν ο Λιανος κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του?
Και θα συμφωνησω με τον Tuareg γιατι δεν μου αρεσει και εμενα να κρυβομαι: Θα προτιμουσα Πανιωνιο αντι για Κηφισια στην Α1 αλλα αν ο Πανιωνιος δεν μπορει να ανταπεξελθει οικονομικα με αποτελεσμα το φεσωμα παιχτων-προπονητων-προμηθευτων να πεσει. Δεν εχει χρεη, ας βρεθουν καποιοι Πανιωνιοι να στηριξουν την ομαδα. Αν δεν χρωστας αυτη την εποχη φτιαχνεις ομαδα με πολυ λιγα χρηματα...
Υ.Γ.: Ο Βασιλακοπουλος και οι συν αυτω φθαρηκανε, κουρασανε και κουραστηκαν. Επρεπε ηδη να εχουν αποχωρησει. Αλλα τι φταινε τωρα αν ο Λιανος κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του?
http://www.fiba.com/pages/eng/fc/expe/fat/.../sanctions.html
εχει μπαν ο Πανιωνιος ,πραγματικα απορω πως θα υπογραψει τους ξενους που εχει φερει αν κι εφ'οσον...(οπως μπαν εχει κι η καβαλα που φιλοδοξει να τον αντικαταστησει)