Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Basketforum TEAMS ΝΒΑ Power Rankings 2011-12: Οι λίστες
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
morfi
Εδώ μόνο οι λίστες. Μη με κάνετε να τα σπάσω όλα όπως επίσης μη με κάνετε να επαναλαμβάνομαι.
morfi
από 25-12 έως 31-12


1) Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Ρεκόρ: 5-0
Αυτή τη βδομάδα: 5-0
(νίκες στη πρεμιέρα (και μάλιστα άνετη) και λίγο αγχωτική απέναντι στους Τίμπεργουλφς και στους Γκρίζλις. Πήραν το αίμα τους πίσω από τους Μάβερικς και μάλιστα με το καλύτερο τρόπο. Με buzzer-beater! 5-0 απέναντι στους Σανς ενώ είναι η πρώτη φορά σε τριάντα χρόνια που κρατάνε 3 από τους 5 αντιπάλους τους κάτω από 40% στα σουτ)

2) Μαιάμι Χιτ
Ρεκόρ: 4-0
Αυτή τη βδομάδα: 4-0
(κέρδισαν άνετα τους περσινούς πρωταθλητές στη πρεμιέρα όπως και τους Μπόστον Σέλτικς. Με τους Μπόμπκατς χρειάστηκε ένα καλάθι του Γουέιντ για να τους γλιτώσει αλλά και πάλι φάνηκε η δίψα των παικτών των Χιτ για διάκριση. 4-0 με μία αγχωτική νίκη απέναντι στους Τίμπεργουλφς)

3) Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλείζερς
Ρεκόρ: 3-0
Αυτή τη βδομάδα: 3-0
(Με το ΛαΜάρκους Άλντριτς και το Τζέραλντ Γουάλλας να τους πιάνουν όλους από το χέρι, φέτος δείχνουν ότι είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για την υπέρβαση)

4) Σαν Αντόνιο Σπερς
Ρεκόρ: 3-1
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(αθόρυβοι αλλά όπως πάντα επικίνδυνοι οι Σπερς έκαναν, με εξαίρεση ένα μόνο παιχνίδι, ένα εξαιρετικό ξεκίνημα)

5) Ατλάντα Χοκς
Ρεκόρ: 3-1
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(παίζουν καλά χωρίς το βασικό point guard τους. Φαντάζεστε τι θα γίνει όταν επιστρέψει; )

6) Ιντιάνα Πέισερς
Ρεκόρ: 3-1
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(στη πρεμιέρα με τους Πίστονς δεν έπαιζαν με το δυνατότερο αντίπαλο αλλά έπαιξαν ομάδικα έχοντας τουλάχιστον τρεις παίκτες με double-double στατιστικά, το Ντάνι Γκρέιντσερ σε κακή βραδιά ενώ κράτησαν τον αντίπαλο τους στο 36% στα σουτ. Οι Πέισερς έφτασαν μέχρι το 3-0 με το νέο προπονητή να έχει φτιάξει και αλλάξει το στυλ της ομάδας προς το καλύτερο. Έχασαν μόνο από τους Πίστονς)

7) Λος Άντζελες Λέικερς
Ρεκόρ: 3-2
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(αν και έχασαν στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα και δεδομένου των παικτών και της βασικής της πεντάδας που διέθετε εκείνη τη μέρα. Μακάρι να έλεγα το ίδιο και για το παιχνίδι με τους Κινγκς (αν και ισχύουν αυτά για τη ποιότητα της πεντάδας και του ρόστερ) αλλά η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι σαφώς κατώτερη από αυτής της πρεμιέρας. Ευτυχώς για αυτούς το σερί των ηττών δεν συνεχίστηκε με τους Γιούτα Τζαζ όπου η νίκη ήρθε εύκολα αφού μετά από καιρό βρήκε τον καλό του εαυτό και ο Πο Γκασόλ. Εύκολη νίκη και μέσα χτη Νέα Υόρκη φτάνοντας το 50% σε ποσοστό νικών-ηττών. Ο Μπάινουμ επέστρεψε και η Λέικερς έκαναν τη τρίτη συνεχόμενη νίκη τους)

8) Σικάγο Μπουλς
Ρεκόρ: 3-1
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(μια νίκη απέναντι στους Λέικερς μέσα στο Λος Άντζελες είναι πάντα μεγάλο πράγμα αλλά η ήττα, ειδικά όταν ο ηγέτης της ομάδας είναι εκτός τόπου και χρόνου προήλθε φυσιολογικά από μία νεανική και ενθουσιασμένη ομάδα όπως οι Γουόριορς. Ξέσπασαν όμως στους Κινγκς που τους κέρδισαν με 10 πόντους διαφορά όπως επίσης διέλυσαν και τους Κλίππερς μέσα στο Λος Άντζελες)

9) Ορλάντο Μάτζικ
Ρεκόρ: 3-1
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(μία από τις δύο χειρότερες ομάδες της πρεμιέρας μαζί με τους Γουόριορς αλλά πήραν μπρος μαζί με το Ντουάιτ Χάουαρντ και παρουσιάστηκαν καλύτεροι απέναντι στους Ρόκετς και κέρδισαν άνετα τους Νετς ενώ παρουσιάστηκαν σε πολύ καλή κατάσταση και έκαναν τη τρίτη συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στη Σάρλοτ)

10) Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Ρεκόρ: 2-2
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(μία από τις δύο χειρότερες ομάδες της πρεμιέρας μαζί με τους Μάτζικ αλλά κατάφεραν και ενθουσίασαν στο παιχνίδι με τους Μπουλς σταματώντας πρώτα τον ηγέτη τους, το Ντέρικ Ρόουζ, και ύστερα όλη τη λειτουργία της ομάδας σε ένα παιχνίδι που έδειξαν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο παιχνίδι με τους Νικς. Απέναντι στους 76ers έπαιζαν χωρίς το Μόντα Έλλις αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη τεράστια ήττα τους και μάλιστα μέσα στην έδρα τους)

11) Μιλγουόκι Μπακς
Ρεκόρ: 2-1
Αυτή τη βδομάδα: 2-1
(αν και το παιχνίδι με τους Μπόμπκατς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, παρ'όλα αυτά έχασαν μία διαφορά 14 πόντων και μαζί με αυτή και τον αγώνα. Πήραν το αίμα τους πίσω με μία νίκη που ένας ρούκι τους έδωσε απέναντι στους Τίμπεργουλφς ενώ κέρδισαν και τους Ουίζαρντς)

12) Νιου Όρλεανς Χόρνετς
Ρεκόρ: 2-1
Αυτή τη βδομάδα: 2-1
(οι εμφανίσεις τους αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον τους και οι οπαδοί έχουν ήδη αρχίσει να τους ονειρεύονται στα πλέι οφ)

13) Ντένβερ Νάγκετς
Ρεκόρ: 2-2
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(σκόραραν 20 συνεχόμενους πόντους και κέρδισαν με 22 πόντους διαφορά τους περσινούς πρωταθλητές. Anything else? Α ναι... κέρδισαν και τους Γιούτα Τζαζ έχασαν όμως από τους Μπλέιζερς και τους Λέικερς ομάδες δηλαδή καλύτερους από αυτούς)

14) Νιου Γιορκ Νικς
Ρεκόρ: 2-2
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(το παιχνίδι τους δεν υπόσχεται τίποτα απολύτως παραπάνω από μία είσοδο στα πλέι οφ και ένα γρήγορο αποκλεισμό αό αυτά. Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, θα δούμε ένα καλό ρόστερ να βγαίνει άχρηστο)

15) Χιούστον Ρόκετς
Ρεκόρ:2-2
Αυτή τη βδομάδα:2-2
(ήττα στη πρεμιέρα αλλά εντυπωσιακή νίκη απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου όπως οι Σπερς. Εντυπωσιακή όμως ήττα από τους Μέμφις αλλά κέρδισαν μία καλή ομάδα όπως οι Χοκς. Με λίγα λόγια, η αστάθεια στο μεγαλείο της)

16) Φιλαδέλφεια 76ers
Ρεκόρ: 2-2
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(το πάλεψαν όσο μπορούσαν απέναντι σε μία ανερχόμενη και επιπέδου πλέι οφ ομάδα (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς) αλλά τέλικα έχασαν. Κέρδισαν όμως τους Φοίνιξ Σανς, έχασαν όμως από τους Τζαζ και κέρδισαν άνετα τους Γουόριορς στην έδρα τους. Ομάδα έτοιμη για όλα)

17) Σαρλότ Μπόμπκατς
Ρεκόρ: 1-2
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(επέστρεψαν, απέναντι στους Μπακς, από μία διαφορά δεκατεσσάρων πόντων και πήραν ένα δύσκολο, για τα δεδομένα τους πάντα, παιχνίδι. Έχασαν το αμέσως επόμενο, αναμενόμενο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου (Μαιάμι Χιτ) αλλά και πάλι παραδόθηκαν δύσκολα. Εύκολη ήττα απέναντι στους Μάτζικ)

18) Μέμφις Γκρίζλις
Ρεκόρ: 1-2
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(Μπορούν να κάνουν και πάλι την έκπληξη; Δύσκολα αφού έχασαν με κάτω τα χέρια από δύο καλές ομάδες (Σπερς και Θάντερ) ενώ κέρδισαν με μεγάλη διαφορά μία χαμηλότερου επιπέδου ομάδα, τους Ρόκετς)

19) Λος Άντζελες Κλίππερς
Ρεκόρ: 1-2
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(πραγματοποίησαν τη πιο άνετη νίκη της πρεμιέρας αλλά μερικές μέρες αργότερα και τη πιο άνετη ήττα της ημέρας. Έχασαν επίσης και από τους Μπουλς δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ακόμη δεν έχουν δέσει σαν ομάδα)

20) Τορόντο Ράπτορς
Ρεκόρ: 1-2
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(φαίνονται να είναι λίγοι για ακόμη μία σεζόν)

21) Κλίβελαντ Καβαλίερς
Ρεκόρ: 1-2
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(φαίνονται ένα κλικ καλύτεροι από πέρσυ. Έχασαν μέσα στο σπίτι τους από μία κακή ομάδα, όπως οι Ράπτορς αλλά κέρδισαν (ναι, κέρδισαν) τους Πίστονς. Έχασαν στη παράταση από τους Πέισερς)

22) Μπόστον Σέλτικς
Ρεκόρ: 1-3
Αυτή τη βδομάδα: 1-3
(δεν χάνουν επειδή είναι κακοί αλλά επειδή πλέον δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός τόσο υψηλού πρωταθλήματος. Έπρεπε να γυρίσει ο Πολ Πιρς για να κάνουν τη παρθενική τους νίκη)

23) Ντάλλας Μάβερικς
Ρεκόρ:1-3
Αυτή τη βδομάδα: 1-3
(ξεφουσκωμένοι στη πρεμιέρα, ακόμα τραγικότεροι στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στο Ντένβερ. Το Ντάλλας επέτρεψε στους Νάγκετς να σκοράρουν 20 συνεχόμενους πόντους και τελικά να χάσουν με 22 πόντους διαφορά ενώ ο Ντουράντ με buzzer-beater δεν τους επέτρεψε να κάνουν τη παρθενική του νίκη. Ακόμα... Επιτέλους, κέρδισαν τους Ράπτορς για το 1-3)

24) Σακραμέντο Κινγκς
Ρεκόρ: 1-3
Αυτή τη βδομάδα: 1-3
(παίζουν καλό μπάσκετ αλλά δυσκολεύονται να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Ξεκίνησαν με μία αν μη τι άλλο εντυπωσιακή νίκη απέναντι σε ομάδα τέτοιου επιπέδου όπως οι Λέικερς αλλά και εντυπωσιακή ήττα απέναντι στο Πόρτλαντ με 21 πόντους διαφορά όπως και αυτή απέναντι στους Μπουλς χωρίς μάλιστα να παίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ντέρικ Ρόουζ. Ήττα και από τους Νικς χωρίς μάλιστα να παίζει ο Αμάρε Στάνταμαιρ)

25) Φοίνιξ Σανς
Ρεκόρ: 1-3
Αυτή τη βδομάδα: 1-3
(το πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά τελικά έχασαν από τους Χόρνετς. Ίδιο αποτέλεσμα και στο παιχνίδι με τους Σίξερς μόνο που η διαφορά εκτινάχθηκε στους 20 πόντους. Κέρδισαν τους Χόρνετς αλλά έχασαν από τους Θάντερ)

26) Μιννεσότα Τίμπεργουλφς
Ρεκόρ: 0-3
Αυτή τη βδομάδα: 0-3
(φαίνονται καλύτεροι από πέρσυ αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει το αποτέλεσμα που θα δικαιολογήσει μί ατέτοια προσδοκία)

27) Γιούτα Τζαζ
Ρεκόρ: 1-3
Αυτή τη βδομάδα: 1-3
(τραγικοί στο πρώτο τους παιχνίδι με κανένα βασικό να μη πιάνει διψήφιο αριθμό πόντων ενώ έχασαν και το δεύτερο παιχνίδι αντιμέτωποι με μία καλύτερη ομάδα, τους Ντένβερ Νάγκετς. Παρθενική του νίκη απέναντι στους Σίξερς και ήττα απέναντι στους Σπερς)

28) Ντιτρόιτ Πίστονς
Ρεκόρ: 1-3
Αυτή τη βδομάδα: 1-3
(έχουν μία από τις χειρότερες ομάδες στην ιστορία τους και το ότι κερδίσανε την Ιντιάνα αποτελεί μέγιστη έκπληξη)

29) Ουάσινκγτον Γουίζαρντς
Ρεκόρ: 0-3
Αυτή τη βδομάδα: 0-3
(κατάφεραν να χάσουν μία διαφορά 21 πόντων από τους Νετς και το Κρις Χάμφρις. Θέλετε και άλλο; Έχασαν αναμενόμενα και από τοα τους Χοκς με 18 πόντους (εδώ έχασαν από το Χάμφρις, εκεί θα κόλλαγαν; ). 0-3 με ήττα από τους Μπακς )

30) Νιου Τζέρσει Νετς
Ρεκόρ: 1-3
Αυτή τη βδομάδα: 1-3
(αν και έκαναν ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα (κατάφεραν να ξεπεράσουν μία διαφορά 21 πόντων και τελικά να πάρουν το παιχνίδι απέναντι στους Γουίζαρντς) στη συνέχεια έκαναν τα πάντα για να χαθεί αυτή η εικόνα που έδωσαν στο κόσμο τους)
morfi
από 1-1 έως 7-1


1) (+1) Μαιάμι Χιτ
Ρεκόρ: 8-1
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(μπορούν να τους κερδίσουν όλους και χωρίς τους σταρ. 5-0 με νίκη και μάλιστα παραλίγο με ρεκόρ πόντων απέναντι στους Μπομπκατς. Νίκη και απέναντι στους Πέισερς και χωρίς τον Γουέιντ ενώ κέρδισαν σε τριπλή παράταση τους Χοκς χωρίς τους ΛεΜπρόν και Γουέιντ)

2) (+6) Σικάγο Μπουλς
Ρεκόρ: 7-2
Αυτή τη βδομάδα: 4-1
(είναι η καλύτερη ομάδα της εβδομάδας και αυτή που έχει τη μεγαλύτερη βελτίωση. highlight της εβδομάδας το παιχνίδι με τους Γκρίζλις που τους κέρδισαν με σχεδόν double-score)

3) (-2) Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Ρεκόρ: 7-2
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(και οι Θάντερ και ο Ντουράντ συνεχίζουν να παίζουν το μπάσκετ που ξέρουν. Δύο ήττες όμως τους φέρουν στη τρίτη θέση)

4) (-) Σαν Αντόνιο Σπερς
Ρεκόρ: 6-2
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(σταθεροί όπως πάντα άλλωστε. Αν και χωρίς το Τζινόμπιλι φάνηκε στην αρχή να υπήρχε πρόβλημα, τελικά ο Πόποβιτς βρήκε τις λύσεις και κέρδισαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια ενώ σε ένα από αυτά, αυτό απέναντι στους Μάβερικς κράτησαν το Νοβίτζκι στους 6 πόντους και πήραν το παιχνίδι)

5) (+6) Ντένβερ Νάγκετς
Ρεκόρ: 6-3
Αυτή τη βδομάδα: 4-1
(είναι η καλύτερη ομάδα της εβδομάδας μαζί με τους Μπουλς. Σε κάθε παιχνίδι αποδυκνείουν ότι είναι ομάδα πλέι οφ)

6) (-2) Ιντιάνα Πέισερς
Ρεκόρ: 6-2
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(δεν έκαναν οι Πέισερς κάτι λάθος. Απλά οι άλλες ομάδες τα έκαναν καλύτερα. Καλή εβδομάδα και για αυτούς που βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα)

7) (-4)Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλείζερς
Ρεκόρ: 5-2
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(πραγματοποίησαν δύο πολύ μεγάλες νίκες και δύο μεγαλες ήττες (από άποψης αντιπάλου))

8) (+8) Φιλαδέλφεια 76ers
Ρεκόρ: 5-2
Αυτή τη βδομάδα: 3-0
(έχουν ανέβει επικίνδυνα. Θα σταθεροποιηθούν όμως σε αυτό το μοτίβο; Ο χρόνος θα δείξει)

9) (-4) Ατλάντα Χοκς
Ρεκόρ: 6-3
Αυτή τη βδομάδα: 3-2
(κέρδισαν μία ομάδα που μέχρι τότε ήταν αήττητη, τους Μαιάμι Χιτ ενώ έχασαν με απίστευτη δυσκολία από τους Μπουλς, το ίδιο και από τους Χιτ χωρίς όμως να παίζει ο ΛεΜπρόν και ο Γουέιντ ενώ με καλή επιθετική και κυρίως αμυντική λειτουργία περιόρισαν τον Ρόουζ και τους Μπουλς)

10) (+17) Γιούτα Τζαζ
Ρεκόρ: 5-3
Αυτή τη βδομάδα: 4-0
(μία από τις καλύτερες αυτή τη βδομάδα αφού κέρδισαν όλους τους αντιπάλους τους)

11) (-6) Ορλάντο Μάτζικ
Ρεκόρ: 5-3
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(μέτρια γενικά εβδομάδα για τους Μάτζικ. Εκπληκτικός ο Χάουαρντ)

12) (+7) Λος Άντζελες Κλίππερς
Ρεκόρ: 4-2
Αυτή τη βδομάδα: 3-0
(κέρδισαν τους Μπλέιζερς, μία καλή ομάδα που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν αήττητη. Καλή πορεία γενικά αυτή τη βδομάδα)

13) (+8) Κλίβελαντ Καβαλίερς
Ρεκόρ: 4-3
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(απροσόκητα καλοί μέχρι αυτή τη στιμγή, παραλίγο να φτάσουν το ρεκόρ τους στα τρίποντα στο παιχνίδι με τους Νετς (σημείωσαν 16))

14) (+8) Μπόστον Σέλτικς
Ρεκόρ: 4-4
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(επέστρεψε ο αρχηγός και έχουν αρχίσει να νικάνε. Καλό για όλους μας για να δούμε μία πιο ανταγωνιστική Ανατολή)

15) (-9) Λος Άντζελες Λέικερς
Ρεκόρ: 5-4
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(έχασαν από τους Νάγκετς αλλά κέρδισαν τους Ρόκετς. Έχασαν με εμφατικό τρόπο από τους Μπλέιζερς)

16) (+2) Μέμφις Γκρίζλις
Ρεκόρ: 4-3
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(σταθερά σε αυτή τη θέση για ακόμη μία βδομάδα οι Γκρίζλις. Αρνητικό highlight της εβδομάδας το παιχνίδι που έχασαν με σχεδόν double-score από τους Μπουλς)

17) (-5) Νιου Γιορκ Νικς
Ρεκόρ: 4-4
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(κατάφεραν να χάσουν από τους Ράπτορς. Το ότι έλειπε ο Στανταμάιρ δεν αποτελεί δικαιολογία. Γύρισε και πάλι χάσανε από τους Μπόμπκατς και το Ντιό. Τι άλλο πια; )

18) (+5) Ντάλλας Μάβερικς
Ρεκόρ: 4-5
Αυτή τη βδομάδα: 3-2
(κατάφεραν να χάσουν ακόμη και από τους Τίμπεργουλφς και με 17 πόντους διαφορά. Κέρδισαν όμως τους Θάντερ, σε ένα παιχνίδι που παίξανε πολύ καλά. ενώ πραγματοποίσηα για πρώτη φορά φέτος συνεχόμενες νίκες με νίκη απέναντι στους Σανς. Επίσης με πλήρης ομάδα έχασαν από τους Σπερς με το Νοβίτζκι να σκοράρει μόνο 6 πόντους και όλη η ομάδα να σουτάρει άσχημα με μόλις 1-19 τρίποντα)

19) (-3) Τορόντο Ράπτορς
Ρεκόρ: 3-5
Αυτή τη βδομάδα: 2-3
(έπαιζαν καλά απέναντι στους Μάτζικ αλλά όταν το Ορλάντο ξεκίνησε να αποδίσει καλύτερα έχασαν το παιχνίδι. Κέρδισαν όμως τους Νικς ενώ έπαιξαν πολύ καλή άμυνα απέναντι στο Κλίβελαντ υποχρεωνοντάς τους σε κάτω του 30% ευστοχία την ώρα που οι ίδιοι σούταραν με 47%)

20) (-5) Χιούστον Ρόκετς
Ρεκόρ: 2-6
Αυτή τη βδομάδα: 0-4
(από τις χειρότερες ομάδες της βδομάδας που μα ςπέρασε, έχασαν με κάτω τα χέρια από όλες τις ομάδες που αντιμετωπίσανε)

21) (-10) Μιλγουόκι Μπακς
Ρεκόρ: 2-5
Αυτή τη βδομάδα: 0-4
(επίσης και αυτοί από τις χειρότερες της βδομάδας, έχασαν όλα τους τα παιχνίδια απέναντι και σε καλές και σε κακές ομάδες)

22) (+4) Μιννεσότα Τίμπεργουλφς
Ρεκόρ: 2-5
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(μετά από 18 παιχνίδια χωρίς νίκη κέρδισαν επιτέλους τους Μάβερικς ενώ κατάφεραν να κερδίσουν και μέσα στο Σαν Αντόνιο. Αλλά μέχρι εκεί)

23) (+1)Σακραμέντο Κινγκς
Ρεκόρ: 3-5
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(κέρδισαν και χωρίς το Κάζινς τους Χόρνετς αλλά έχασαν από τους Γκρίζλις και από τους Νάγκετς. Ξεπέρασαν όμως μια διαφορά 21 πόντων και κέρδισαν τους Μπακς. Μέτρια βδομάδα για τους βασιλιάδες)

24) (+1) Φοίνιξ Σανς
Ρεκόρ: 3-4
Αυτή τη βδομάδα: 2-1
(αναμενόμενα τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των Σανς. Κανείς δεν περίμενε να παίξουν καλύτερο μπάσκετ)

25) (-15) Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Ρεκόρ: 2-6
Αυτή τη βδομάδα: 0-4
(η απογοήτευση στο μεγαλείο της. Χάνουν από όλους τους παίκτες και από όλες τις ομάδες)

26) (-14) Νιου Όρλεανς Χόρνετς
Ρεκόρ: 2-6
Αυτή τη βδομάδα: 0-5
(μακράν από τι χειρόετερες ομάδες της βδομάδας. Καθόλου μπάσκετ, κανένα αποτέλεσμα)

27) (-1) Ντιτρόιτ Πίστονς
Ρεκόρ: 2-6
Αυτή τη βδομάδα: 1-3
(κέρδισαν τους Ορλάντο Μάτζικ, μία μεγάλη νίκη για τα δεδομένα τους αλλά η συνέχει ήταν η αναμενόμενη)

28) (-11) Σαρλότ Μπόμπκατς
Ρεκόρ: 2-6
Αυτή τη βδομάδα: 1-4
(στο προηγούμενο αγώνα χρειάστηκε ένα καλάθι του Γουέιντ για να χάσουν από τους Χιτ. Τώρα έχασαν άνετα και παραλίγο με ρεκόρ πόντων. Το ίδιο και απέναντι στους Καβαλίερς)


29) (+1)Νιου Τζέρσει Νετς
Ρεκόρ: 2-7
Αυτή τη βδομάδα: 1-4
(δεν ανέβηκαν μία θέση επειδή πήγαν καλύτερα. Απλά βρέθηκε μία ομάδα που είναι χειρότερη τους. Παρεμπιπτόντως, στο παιχνίδι με το Κλίβελαντ σούταραν με 27-71 και φυσικά έχασαν)

30) (-1) Ουάσινκγτον Γουίζαρντς
Ρεκόρ: 0-7
Αυτή τη βδομάδα: 0-4
(η χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή μαζί με Πίστονς και Νετς. Ο Ρόντο τους έκανε πλάκα, το ίδιο και όλοι οι Σέλτικς. Και δύο φορές μάλιστα. Για πρώτη φορά 0-6 στην ιστορία τους και η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μέχρι τώρα)
morfi
από 15-1 έως 22-1


1) (+1)
Ρεκόρ: 15-3
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(η ανοδική τους πορεία στα power rankings συνεχίζετα και αυτή τη φορά χωρίς το Ρόουζ. Όσο λείπει όμως ο περσινός MVP φαίνεται το πόσο καλή είναι η βασική πεντάσα και το πόσο βάθος έχει ο πάγκος. Highight της εβδομάδας η νίκη με τους Καβαλίερς)

2) (-1)
Ρεκόρ: 11-4
Αυτή τη βδομάδα: 3-0
(Μόνο νίκες απέναντι σε τρεις από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Για αυτό βρίσκονται και στη δεύτερη θέση. Ιστορική η νίκη απέναντι στους Σπερς αφού κατάφεραν να γυρίσουν μία διαφορά 17 πόντων και να βάλουν σε μία (στη τρίτη) περίοδο 39 πόντους)

3) (-)
Ρεκόρ: 13-3
Αυτή τη βδομάδα: 2-1
(λίγα παιχνίδια για τους Θάντερ αυτή τη βδομάδα όπως και δύσκολες επικρατήσεις απέναντι σε λιγότερο από αυτούς ισχυρούς αντιπάλους)

4) (+1)
Ρεκόρ: 12-5
Αυτή τη βδομάδα: 4-0
(και εδώ συνεχίζεται η ανοδική πορεία. Καμία ήττα απέναντι σε δύο μέτριες, μία κακή και μία καλή ομάδα. Από τις πιο hot ομάδες της εβδομάδας)

5) (+3)
Ρεκόρ: 11-5
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(μόλις έκαναν τη πρώτη τους ήττα στην έδρα τους αλλά δεν τους (και δεν μας) νοιάζει καθόλου. Συμπλήρωσαν (με τους Χοκς) 10 νίκες σε 12 παιχνίδια και αυτό είναι που μετράει περισσότερο)

6) (+3)
Ρεκόρ: 12-5
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(από τη βουτιά του προηγούμενου power ranking στην άνοδο του τωρινού. Έπαιξαν καλό μπάσκετ και κέρδισαν σχετικά εύκολα καλές ομάδες. Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερα)

7) (+4)
Ρεκόρ: 11-4
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(σκότωσαν τους Νικς με τα τρίποντα αφού η Νέα Υόρκη κατάφερε να κλείσει το Χάουαρντ ενώ έκαναν (με τους Μπόμπκατς) τη 10η νίκη τους σε 12 παιχνίδια. Κέρδισαν και τους Λέικερς. Καλή εβδομάδα και για αυτούς)

8) (-2)
Ρεκόρ: 10-4
Αυτή τη βδομάδα: 1-1
(μία ήττα και μία νίκη για τους Πέισερς για αυτή την εβδομάδα. Άσχημα αν αναλογιστεί κανείς ότι σύμφωνα με όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα παιχνίδια όπως αυτά έπρεπε να τα καθαρίζει)

9) (+1)
Ρεκόρ: 10-5
Αυτή τη βδομάδα: 2-1
(παίζουν καλά και αυτό τους βγαίνει. Έχασαν ένα παιχνίδι από μία ομάδα που θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει αλλά μικρό το κακό)

10) (+6)
Ρεκόρ: 9-6
Αυτή τη βδομάδα: 4-0
(αυτή τη βδομάδα υπήρξαν αήττητη και λογικό έτσι όπως παίζουν. Μεγάλα παιχνίδια, μεγάλες νίκες)

11) (+4)
Ρεκόρ: 8-5
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(μέτρια βδομάδα για τους Κλίππερς, ανεβαίνουν κυρίως επειδή πέφτουν κάποιοι άλλοι)

12) (-8)
Ρεκόρ: 10-7
Αυτή τη βδομάδα: 2-3
(Κακή βδομάδα για τους Σπερς. Κατάφεραν να χάσουν μία διαφορά 17 πόντων, να δεχτούν 39 πόντους σε μία περίοδο ενώ εκείνοι σκόραραν μόλις 12. Ντροπιαστική ήττα από τους Χιτ και το ΛεΜπρόν που στο δεύτερο ημίχρονο τους έκανε ότι ήθελε. Έκαναν βέβαια τη πρώτη τους νίκη εκτός έδρας στο Ορλάντο. Και πολύ αργήσανε)

13) (-6)
Ρεκόρ: 9-7
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(κακή βδομάδα για τα δεδομένα τους. Έχασαν ακόμη και από τους Πίστονς, παιχνίδι που πριν λίγο καιρό θα έπαιρναν και εύκολα)

14) (+6)
Ρεκόρ: 9-7
Αυτή τη βδομάδα: 4-0
(με τους Χόρνετς ζήσανε μία από τις χειρότερες 4ες περιόδους της ιστορίας τους αλλά καταφέρανε επιβιώσανε, όπως και σε όλη τη βδομάδα. Από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή με πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό μπάσκετ)

15) (-)
Ρεκόρ: 10-7
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(κακή βδομάδα για αυτούς με αρνητικό πρόσιμο νικών-ηττών αλλά σταθερή στη θέση τους)

16) (+6)
Ρεκόρ: 7-9
Αυτή τη βδομάδα: 3-1
(μία ήττα χαλάει το σερί αλλά δεν τσαλακώνει την εικόνα τους που ήταν πολύ καλή και είχαν μία από τις καλύτερες βδομάδες τους)

17) (+1)
Ρεκόρ: 10-7
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(αρχίζουν να πατάνε στα πόδια τους αν και από ότι φαίνεται θα τους πάρει καιρό ακόμα για να το καταφέρουν πλήρως)

18) (-5)
Ρεκόρ: 6-9
Αυτή τη βδομάδα: 1-3
(τραγικές ήττες από Μπουλς και Χοκς είναι ο μίνι απολογισμός της εβδομάδας που ας πέρασε για τους Καβαλίερς. Τα σχόλια περισσεύουν)

19) (+5)
Ρεκόρ: 6-9
Αυτή τη βδομάδα: 2-1
(ο γερό Νας και η παρέα του έδειξαν σημάδια ψυχολογικής και μπασκετικής ανάκαμψης. Το πως θα συνεχίσουν, είναι ένα ερωτηματικό)

20) (+1)
Ρεκόρ: 5-9
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(έκαναν (επιτέλους) τη πρώτη τους νίκη εκτός έδρας με τους Νικς. Αυτό ήταν και το μοναδικό highlight τους)

21) (-4)
Ρεκόρ: 5-10
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(έκαναν τη πρώτη τους τους εκτός έδρας νίκη μέσα στο Ντιτρόιτ και δεύτερη συνεχόμενη μέσα στο Κλίβελαντ και αυτό για τους Γουόριορς είναι επίτευγμα)

22) (-8)
Ρεκόρ: 5-9
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(πέμπτη συνεχόμενη ήττα για τους Σέλτικς στο πρώτο παιχνίδι της εβδομάδας και εννιά μέχρι τώρα στο σύνολο. Είναι πολλές, δεν είναι; )

23) (-)
Ρεκόρ: 6-11
Αυτή τη βδομάδα: 2-2
(σταθεροί σε σχέση με τη προηγούενη εβδομάδα στη θέση τους στα power rankings αλλά αστεθείς αγωνιστικά αφού είναι ικανοί και ατομικά και ομαδικά για το καλύτερο και το χειρότερο μέσα σε λίγες μέρες)

24) (-7)
Ρεκόρ: 6-10
Αυτή τη βδομάδα: 0-3
(μία από τις τρεις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Η εξίσωση και το αποτέλεσμα αυτής είναι απλά: καθόλου μπάσκετ, κανένα αποτέλεσμα)

25) (+4)
Ρεκόρ: 3-12
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(δεν ανέβηκαν αυτοί, άλλοι έπεσαν. Highlight η πρώτη νίκη στην έδρα τους με τους Γουόριορς)

26) (-7)
Ρεκόρ: 4-12
Αυτή τη βδομάδα: 0-3
(πολύ κακοί και χωρίς μέλλον. Όλοι ξέρουμε από τώρα που θα καταλήξουν. Κάπου στις κάτω θέσεις της Ανατολής)

27) (-)
Ρεκόρ: 4-13
Αυτή τη βδομάδα: 1-4
(από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μία και μοναδική νίκη σε πέντε παιχνίδια)

28) (-)
Ρεκόρ: 3-13
Αυτή τη βδομάδα: 0-3
(τα ίδια και εδώ. Χάνουν για πλάκα από όλους και δεν κερδίζουν σχεδόν κανέναν αγώνα)

29) (-3)
Ρεκόρ: 3-13
Αυτή τη βδομάδα: 0-4
(-14 στο προηγούμενο power ranking, -3 τώρα. Υπάρχει πάντως και πιο χαμηλά...)

30) (-)
Ρεκόρ: 2-13
Αυτή τη βδομάδα: 1-2
(2-13. Και πολλά έγραψα)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.