Εχω προλαβει να παιζουνε στην Δαφνη Φωσσε,Καλαφατακη,Καραμανωλη,Κουτρα (με το γνωστο συνθημα και εσυ Κουτρα χυσ...ς μες τα μουτρα),τον συγχωρεμενο τον Μαρινο,τον Κωνσταντωνη και την αδυναμια μου τον Κυπριωτη...
Εχω δει να παιζουνε στην ομαδα σου ο Παγιδας,ο Κουφος (με το γνωστο συνθημα Κουφε,κοντε....),Λογοθετη,Υφαντη....
Εχω δει Ελληνιαδη με μαλλια,Δεμεναγα,Καλαμπακο,Τζιαλαλη,Στασινο και τον Μανο που πιθανον να τον βλεπεις και εσυ τωρα....
Οποτε ουτε αγγεννητος ημουνα και στο συγκεκριμενο παιχνιδι που ανεβηκε ο Μπιλλης

στην εξεδρα σας
ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ,δεν ειναι ιστορια του στυλ Ματαφια που λενε εκει οι στρατηγοι στα μερη σου αλλα πραγματικο γεγονος...
Θυμαμαι τοτε εκεινα τα χρονια (1987 με 1993 ...) περιμενα πως και πως το
εκτος εδρας παιχνιδι με τον Παπαγο γιατι μεσα στην Αρτακης δεν παταγε κανεις οποτε δεν υπηρχε ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ...
Εξου και το γνωστο συνθημα
ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ αν και το κλειστο τοτε ητανε στην Ν.Σμυρνη....
O Μπιλλής ανέβηκε στην εξέδρα.Στην μπλέ πισω απο το ταμπλώ.Ημουνα ακριβως εκεί.Ομως μάζεψε...Δεν είναι και ο σούπερμαν να τα βάλει με τόσους.Ασε που ηταν ,αζεμενη εκί όλη η τοτε "αλητεια" Παπάγου αλλά και Χολαργού.
Ρωτα κανεναν μεγαλυτερο σου
εσυ να μαθεις,ειχε πολυ αλητεια εκεινη την εποχη στην ΔΑΦΝΗ......
Ρωτα κανενα Μαρουσιωτη ή Καισαριανιωτη (στο περιβοητο παιχνιδι με τις μπογιες μας διωξανε με κλουβες...) ή ρωτα κανεναν δικο σου μεγαλυτερο για να μαθεις πως ητανε τα πραγματα....
Εχω τα εχω ζησει αυτα....
Ευτυχως τωρα εχουνε αλλαξει τα πραγματα

O Μπιλλής ανέβηκε στην εξέδρα.Στην μπλέ πισω απο το ταμπλώ.Ημουνα ακριβως εκεί.Ομως μάζεψε...Δεν είναι και ο σούπερμαν να τα βάλει με τόσους.Ασε που ηταν ,αζεμενη εκί όλη η τοτε "αλητεια" Παπάγου αλλά και Χολαργού.