Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικός Ευρωλίγκα 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
Zoys
QUOTE(bbplayer @ Jan 10 2014, 21:01 ) *
"η Λαμποράλ έχει πια πλήρες ρόστερ και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Εκεί θα εστιάσουμε: στο να “χαλάσουμε” το παιχνίδι της, ώστε να φύγουμε νικητές. Κάναμε καλές προπονήσεις, είμαστε επιτέλους όλοι μαζί και είμαστε σε καλή κατάσταση"

μια φορά να τον ακούσω αυτόν τον χριστιανό να μη θέλει να χαλάσει κάτι...κάτι σαν τον Μπομπ το μάστορα ένα πράμα. Μια θα χαλάσουμε το μυαλό τους , μια θα χαλασουμε το παιχνίδι τους...παίξε το μπασκετ σου και άσε τους άλλους να ψάχνουν τι θα σου χαλάσουν και πώς.

smiley.gif Ωραία το έθεσες, αλλά μην περιμένεις να αλλάξει νοοτροπία ο Πεδουλάκης. Όπως σκεφτόταν στο Περιστέρι έτσι σκέφτεται και στον Παναθηναϊκό. Παρ' ότι αξίζει να βρίσκεται και να κοουτσάρει στο υψηλό επίπεδο θα έχει πάντα αυτή τη λογική.
bbplayer
QUOTE (manj13 @ Jan 10 2014, 21:15 ) *
Κι ο Ζοτς το μπασκετ του πηγε να παιξει με Ολυμπιακο....Ασ' τον Πεδουλακη να χαλαει οτι θελει...Και μετα απο χρονια να δειχνει τιτλους -ΑΝ μπορει να το πετυχει- ΕΣΤΩ ετσι, αντι να λεει οτι: "καποτε εγω επαιζα ολοκληρωτικο μπασκετ...."...''Και τι πηρατε κυριε?" "".....................Βωβος κινημ/φος''...Δηλ. αν η Ρεαλ παρει φετος οτι πηρε περσι, θα λεει οτι επαιξα το καλυτερο μπασκετ της ιστοριας...ΕΩΣ ΤΟ Φ4???Θα ξαναρωτησουν το Μαλκοβιτς και θα τους ξαναδειξει τα δαχτυλιδια του και θα ξαναπει στην διοικηση -της Ρεαλ αυτη τη φορα- να δωσει το πριμ της κατακτησης στους παικτες της που η Μπαρτσελονα δεν εδωσε 19.gif 19.gif
FIRST IS FIRST SECOND IS NOTHING...Σκληρο αλλα ρεαλιστικο...


και ανόμοια πράγματα συγκρίνεις (με τη λογική ότι ο ένας έχει στρωμένη ομάδα από πέρσι και ο άλλος έχει 4 μήνες) και το τι θα κάνει ο καθένας φαίνεται σε βάθος χρόνου, όχι από ένα (δυο πέντε) ματς.

Τε σπα , ας χαλάσει ότι θέλει, το θέμα είναι ότι χαλάει και τα μάτια μου. Παράπλευρη απώλεια , που λέμε smile.gif
A.CAB
Έχοντας ξεκινήσει με 3-0 αλλά κυρίως βλέποντας το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι στιγμής θεωρώ εφικτό στόχο το απόλυτο των νικών στην έδρα μας ακόμα και με τη Μπαρτσελόνα (που δεν την θεωρώ αχτύπητη φέτος). Με δύο διπλά (όπου έχουμε ήδη κάνει το ένα) φτάνουμε στις 9 νίκες. Βλέποντας τον όμιλο πιστεύω πως είναι αρκετές για οποιαδήποτε ομάδα ώστε να περάσει στους 8. Αν θέλουμε μία απ' τις δύο πρώτες θέσεις τότε πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό και να περιορίσουμε κατά πολύ τις εκτός έδρας απώλειες. Πιστεύω πως ο δεύτερος στον όμιλο θα βγει και με 3 ή 4 ήττες.
yorgos
Εάν ο Παναθηναϊκός κερδίσει εντός τη Μπάρτσα, ή στο Μιλάνο ή ο Ολυμπιακός χάσει στη Βιτόρια, όλες αυτέρς είναι "έξτρα" νίκες επί του Ολυμπιακού. Αν γίνουν τα 2 από τα τρία (το πρώτο και το τρίτο ας πούμε), μάνι-μάνι είσαι 2 νίκες πάνω απο τον Ολυμπιακό. Μην υποτιμάμε το διπλό στη Βιτόρια... Κάθε διπλό είναι χρυσός και πλέον και η εντός νίκη επί της Μπάρτσα ουσιαστικά ως διπλό μετράει...
Quincy
QUOTE(A.CAB @ Jan 18 2014, 16:41 ) *
Αν θέλουμε μία απ' τις δύο πρώτες θέσεις τότε πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό και να περιορίσουμε κατά πολύ τις εκτός έδρας απώλειες.


Είτε θα κάνεις την υπέρβαση τώρα στο τοπ8, είτε στους 8 με μειονέκτημα. Αλλιώς FF δεν έχει. Για όλες τις ομάδες φυσικά. Εκτός τη Ρεαλ που πάει τρένο, και ίσως την Μπάρτσα tongue.gif

QUOTE(yorgos @ Jan 18 2014, 16:48 ) *
Εάν ο Παναθηναϊκός κερδίσει εντός τη Μπάρτσα, ή στο Μιλάνο ή ο Ολυμπιακός χάσει στη Βιτόρια, όλες αυτέρς είναι "έξτρα" νίκες επί του Ολυμπιακού. Αν γίνουν τα 2 από τα τρία (το πρώτο και το τρίτο ας πούμε), μάνι-μάνι είσαι 2 νίκες πάνω απο τον Ολυμπιακό. Μην υποτιμάμε το διπλό στη Βιτόρια... Κάθε διπλό είναι χρυσός και πλέον και η εντός νίκη επί της Μπάρτσα ουσιαστικά ως διπλό μετράει...


Σωστό είναι αυτό που λες. Έχει λογική. Αλλά είναι και λίγο μπακαλίστικο. Μπορεί πχ να κερδίσει στο Μιλάνο ο ΠΑΟ και να χάσει στη Μάλαγα ενώ ο Ολυμπιακός θα χει περάσει. Ή να γίνουν εκτός προγράμματος νίκες ή/και ήττες

Ο Παναθηναικός είναι αυτή τη στιγμή μπροστά όχι επειδή χάσαμε εμείς στο Μιλάνο, ούτε επειδή πήρατε το διπλό από την Λαμποράλ, αλλά επειδη έσπασε το ΣΕΦ. Βέβαια ο Παναθηναικός περιμένει όλους τους μνηστήρες της πρόκρισης στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ολυμπιακός μόνο τον Παναθηναικό κι ενώ είναι στο 1-1 με τους 2 δυνατούς, άρα πρέπει να κερδίσει και τα 2 αυτά παιχνίδια για να παραμείνει μπροστά. Η "έξτρα" νίκη μπορεί να βγει "άχρηστη" αν κερδίσει Μπάρτσα αλλά χάσει από τη Φενερ στο ΟΑΚΑ.
yorgos

Ο Παναθηναικός είναι αυτή τη στιγμή μπροστά όχι επειδή χάσαμε εμείς στο Μιλάνο, ούτε επειδή πήρατε το διπλό από την Λαμποράλ, αλλά επειδη έσπασε το ΣΕΦ.


O Παναθηναϊκός είναι μπροστά δύο νίκες από τον Ολυμπιακό, επειδή ούτε εντός έδρας ήττα έχει (-1) κι επιπλέον έχέι κάνει εκτός νίκη (+1), ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει τίποτε από αυτά τα δύο. Και μάλιστα η εκτός ήττα που έχει είναι σε μια από τις θεωρητικά (για πολλούς) ευκολότερες έδρες του ομίλου, αν μπορεί να ειπωθεί αυτό.

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι τη Φενέρ θα πρέπει να την υπολογίζουμε ως δυνατότερη από Κούτσα και Μάλαγα, που έχουν κάνει και εκτός νίκες (η Φενέρ δυνατή στην έδρα της αλλά εκτός τη βλέπω να τα βρίσκει πολύ μπαστούνια) και αφού δεν έχει αήττητο εντός, πάει κηνυγώντας διπλά (στον πληθυντικό) και να δούμε πού θα τα βρει για να ρεφάρει.
Quincy
Δεν είπα ότι λες ψέματα tongue.gif έτσι είναι το σκορ. Αλλά το θεωρώ πλασματικό επειδή ο Παναθηναικός είχε ευκολότερα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ και για τα εκτός όλες οι έδρες (εκτός της Εφες) είναι δυνατές και το ρεφάρισμα που λες δεν είναι απαραίτητα σε Φενερ-Μπαρτα, γιατί μην κοιτάς μόνο που μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός, αλλά και που μπορεί να χάσει ο Παναθηναικός. Και φυσικά τα μεταξύ μας παιχνίδια που αυτά είναι αλλο καπέλο, και μπλέκει το πράμα.

Επίσης παρόλο που έχουμε εντός έδρας ήττα, είναι νομίζω η πιο "ανώδυνη" (ειδικά αν η Μπάρτσα πάει όντως καρφί για πρωτιά) και ίσως η πιο πιθανή για να κάνει ο ΠΑΟ. Αν είχαμε χάσει από την Λαμποράλ ας πούμε (χτύπα ξύλο) θα ήταν διαφορετικά

Επί της ουσίας είναι μπροστά, αλλά το δύσκλο είναι να διατηρηθεί γιατί τις νίκες που έχει μέχρι τώρα ο ΠΑΟ είναι πολύ πιθανό να τις κάνει και ο ΟΣΦΠ (με τις ίδιες ομάδες στις ίδιες έδρες). Για τον ΠΑΟ δεν είναι το ίδιο ευκολο να κερδίσει 2 από τα 3 που δώσαμε εμείς μέχρι τώρα. Αν κερδίσει 1 από τα 3 ισοφαρίζεται το σκορ

Μετά το έκτο παιχνίδι θα χουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα του αυτού που λες
yorgos
QUOTE
Επί της ουσίας είναι μπροστά, αλλά το δύσκλο είναι να διατηρηθεί γιατί τις νίκες που έχει μέχρι τώρα ο ΠΑΟ είναι πολύ πιθανό να τις κάνει και ο ΟΣΦΠ (με τις ίδιες ομάδες στις ίδιες έδρες)


Διαφωνώ στο "πολύ". Θεωρώ πως φαβορί στη Βιτόρια είναι η Κούτσα, ή ότι στη χειρότερη είναι 50-50 το ματς. Κι ακόμη περισσότερο, ο Παναθηναϊκός θα είναι φαβορί στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Ασχέτως του ποιος είναι καλύτερη ομάδα από τους αιωνίους, το στιλ μπάσκετ που παίζει ο Πέδουλας είναι πιο "σκληρό" ιδανικό για να βραχυκυκλώσεις καλύτερες ομάδες εκτός ή να επιβάλλεις το ρυθμό σου εντός. Άρα πιο εύκολα θα κάνει "επαγγελματικά" διπλά από τον Ολυμπιακό, και πιο δύσκολα θα χάνει από ροστερικώς (!) ανώτερους αντιπάλους εντός. Ο Ολυμπιακός παίζει (μέχρι τώρα τουλάχιστον) πιο αφελώς, πιο "ηθικά" αν θες, πάει μέσα στο Μιλάνο κι αντί να παίξει ξύλο απέναντι σε μια ομάδα με πεντάδα σκόρερς πάει να κάνει το παιχνίδι του, έτσι δε γίνεται. Πάνε οι εποχές που είχαμε τα μεγαλύτερα μπάτζετ και άρα τους παιχταράδες να πάμε και να πούμε "έχουμε το Μποντίρογκα και το Ράτζα με το Σκοτ και το Ρότζερς και αναπληρωματικό σέντερ το Μπερκ κι ήρθαμε να σας μαμήσουμε παίζοντας και ΓΜΤ μπάσκετ". Σήμερα πας με ανταρτοπόλεμο γιατί αντί για Σάρας έχεις Ούκιτς, αντί για Πέκοβιτς έχεις Λάσμε, αντί για Σισκάουσκας έχεις Ματσιούλις. Άμα έχεις αβγά, ομελέτα θα φτιάξεις, όχι παστίτσιο.

Να στο πω αλλιώς: Για μένα ο Ολυμπιακός σε έναν ημιτελικό φάιναλ φορ απέναντι στον Παναθηναϊκό, μάλλον έχει και προβάδισμα γιατί είναι πιο ποιοτική ομάδα (λόγω περιφέρειας). Αλλά σε μια δύσκολη έδρα, ας πούμε στη Μαδρίτη ή το Γιαντ Ελιάου, ο Παναθηναϊκός θα παίξει ανταρτοπόλεμο, θα το "σπάσει" το παιχνίδι, θα το πάει στο σετ, στους 65 πόντους, θα βγάλει τα λίγα μις ματς που μπορεί και μπορεί να το πάρει, συγχύζοντας τον αντίπαλο, σπάζοντάς του τα νεύρα και με μια ηρεμία ότι "θα παίξουμε όπως θέλω εγώ". Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Πάει να τους πάρει όλους με το μπάσκετ των 85 πόντων. Θα το κάνεις απέναντι στην ποιοτική αλλά σοφτ Φενέρ, αλλά όταν το ματς πάει στην πονηριά, στο "σκεπτόμενο" μπάσκετ, στον καταστροφοπόλεμο, εκεί ο Ολυμπιακός έχει μειονέκτημα.

Γι αυτό λέω και ότι το ευρωπαϊκό που πήρε ο Μπαρτζώκας μετράει διπλά. Γιατί το πήρε παίζοντας ΜΠΑΣΚΕΤ και είναι απίστευτη μαγκιά του. Αλλά είναι και αφέλεια, δεν είναι κάθε χρόνο του Αη Γιαννιού. Αν είναι, ξαναβγάζω το καπέλο μου στο Μπαρτζώκα, που ήδη το θεωρώ προπονηταρά. Αλλά νιώθω πιο ασφαλής με τον Πεδουλάκη στο δικό μου πάγκο, από το να έχω Μεσίνες, Μπάνκιδες , Σκαριόλους (καλά αυτός είναι Η απάτη) και λοιπούς.

Με την πρόκριση στο ΦΦ να παίζεται σε διατήρηση του εντός αήττητου απένατι σε ποιοτικές ομάδες, ή με διπλά σε έδρες δύσκολες, το πλεονέκτημα το έχει ο Παναθηναϊκός. Και ήδη το έχει, άσχετα με το ποιους κέρδισε.

Quincy
QUOTE(yorgos @ Jan 19 2014, 01:27 ) *
Διαφωνώ στο "πολύ". Θεωρώ πως φαβορί στη Βιτόρια είναι η Κούτσα, ή ότι στη χειρότερη είναι 50-50 το ματς. Κι ακόμη περισσότερο, ο Παναθηναϊκός θα είναι φαβορί στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Ασχέτως του ποιος είναι καλύτερη ομάδα από τους αιωνίους, το στιλ μπάσκετ που παίζει ο Πέδουλας είναι πιο "σκληρό" ιδανικό για να βραχυκυκλώσεις καλύτερες ομάδες εκτός ή να επιβάλλεις το ρυθμό σου εντός. Άρα πιο εύκολα θα κάνει "επαγγελματικά" διπλά από τον Ολυμπιακό, και πιο δύσκολα θα χάνει από ροστερικώς (!) ανώτερους αντιπάλους εντός. Ο Ολυμπιακός παίζει (μέχρι τώρα τουλάχιστον) πιο αφελώς, πιο "ηθικά" αν θες, πάει μέσα στο Μιλάνο κι αντί να παίξει ξύλο απέναντι σε μια ομάδα με πεντάδα σκόρερς πάει να κάνει το παιχνίδι του, έτσι δε γίνεται. Πάνε οι εποχές που είχαμε τα μεγαλύτερα μπάτζετ και άρα τους παιχταράδες να πάμε και να πούμε "έχουμε το Μποντίρογκα και το Ράτζα με το Σκοτ και το Ρότζερς και αναπληρωματικό σέντερ το Μπερκ κι ήρθαμε να σας μαμήσουμε παίζοντας και ΓΜΤ μπάσκετ". Σήμερα πας με ανταρτοπόλεμο γιατί αντί για Σάρας έχεις Ούκιτς, αντί για Πέκοβιτς έχεις Λάσμε, αντί για Σισκάουσκας έχεις Ματσιούλις. Άμα έχεις αβγά, ομελέτα θα φτιάξεις, όχι παστίτσιο.

Να στο πω αλλιώς: Για μένα ο Ολυμπιακός σε έναν ημιτελικό φάιναλ φορ απέναντι στον Παναθηναϊκό, μάλλον έχει και προβάδισμα γιατί είναι πιο ποιοτική ομάδα (λόγω περιφέρειας). Αλλά σε μια δύσκολη έδρα, ας πούμε στη Μαδρίτη ή το Γιαντ Ελιάου, ο Παναθηναϊκός θα παίξει ανταρτοπόλεμο, θα το "σπάσει" το παιχνίδι, θα το πάει στο σετ, στους 65 πόντους, θα βγάλει τα λίγα μις ματς που μπορεί και μπορεί να το πάρει, συγχύζοντας τον αντίπαλο, σπάζοντάς του τα νεύρα και με μια ηρεμία ότι "θα παίξουμε όπως θέλω εγώ". Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Πάει να τους πάρει όλους με το μπάσκετ των 85 πόντων. Θα το κάνεις απέναντι στην ποιοτική αλλά σοφτ Φενέρ, αλλά όταν το ματς πάει στην πονηριά, στο "σκεπτόμενο" μπάσκετ, στον καταστροφοπόλεμο, εκεί ο Ολυμπιακός έχει μειονέκτημα.

Γι αυτό λέω και ότι το ευρωπαϊκό που πήρε ο Μπαρτζώκας μετράει διπλά. Γιατί το πήρε παίζοντας ΜΠΑΣΚΕΤ και είναι απίστευτη μαγκιά του. Αλλά είναι και αφέλεια, δεν είναι κάθε χρόνο του Αη Γιαννιού. Αν είναι, ξαναβγάζω το καπέλο μου στο Μπαρτζώκα, που ήδη το θεωρώ προπονηταρά. Αλλά νιώθω πιο ασφαλής με τον Πεδουλάκη στο δικό μου πάγκο, από το να έχω Μεσίνες, Μπάνκιδες , Σκαριόλους (καλά αυτός είναι Η απάτη) και λοιπούς.

Με την πρόκριση στο ΦΦ να παίζεται σε διατήρηση του εντός αήττητου απένατι σε ποιοτικές ομάδες, ή με διπλά σε έδρες δύσκολες, το πλεονέκτημα το έχει ο Παναθηναϊκός. Και ήδη το έχει, άσχετα με το ποιους κέρδισε.


Έχει δύο ερμηνίες αυτό το σκεπτόμενο μπάσκετ. Ναι μεν σπάνια χάνεις εύκολα, αλλά δύσκολα κερδίζεις και εύκολα. Όπως μπορείς πχ να κοντράρεις την Φενερ μ αυτό τον τρόπο, έτσι δίνεις και το δικαίωμα στην Μάλαγα να σε κοντράρει κι όπως μπορεί να κλέψεις εσύ ένα μπορούν και να σου κλέψουν. Συμφωνώ ότι η άμυνα είναι σταθερή και πάντα εκεί, αλλά όταν θέλεις να κάνεις μια αγωνιστική υπέρβαση είναι καλύτερο να σου λείπει η άμυνα που να τη βρεις για ένα βράδυ λόγω διάθεσης και ψυχολογίας, παρά η επίθεση. Και ο Παναθηναικός χρειάζεται την αγωνιστική υπέρβαση με την Μπάρτσα, γιατί η Μπάρτσα παίζει το παιχνίδι του Παναθηναικού, αλλά καλύτερα. Με τη Φενερ συμφωνώ, στο ΟΑΚΑ τουλάχιστον φαβορί είναι ο ΠΑΟ. Το παιχνίδι στο μιλάνο από την άλλη είναι πιο επικίνδυνο από όσο φαίνεται, η Αρμάνι θα παίζει για την πρόκρισή της εκεί, και μπροστά στον κόσμο της δεν είναι το τσίρκο που είναι εκτός.

Αισιοδοξώ ότι θα κερδίσουμε στη Βιτόρια όπως πίστευα ότι θα χάναμε στο ΣΕΦ την Πέμπτη, κυρίως επειδή δεν ματσάρουμε καλά με την Μπαρτσελόνα. Με την Λαμποράλ δεν ισχύει αυτό. Αν δεν κατεβούμε με νοοτροπία αλάνας και ιδρώσουμε τη φανέλα στην άμυνα το φαβορί είμαστε εμείς. Από την άλλη αν δεν κατεβεί με νοοτροπία αλάνας η Μπάρτσα στο ΟΑΚΑ, είναι εκείνη το φαβορί. Άσχετα με το αν είναι καλή ομάδα η Λαμποράλ, κι αν ο Ολυμπιακός παραπατάει. Ο αγώνας με την Αρμάνι είναι άλλη ιστορία, για μένα δεν ευθύνονται τα αγωνιστικά κριτήρια (όπως με την Μπάρτσα), σε εκείνη την ήττα και δεν την έχω σαν κανόνα αυτή την εμφάνιση αλλά σαν εξαίρεση.

Το συμπέρασμά μου είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα μέτριας δυσκολίας παιχνίδι (αν και τείνει να γίνει δυσκολότερο όπως παμε), και ο ΠΑΟ δύο δύσκολα + την Φενερ που δεν την ξεγράφεις κιόλας. και είναι πολύ πιθανό σε αυτά τα 6 παιχνίδια να κάνει ο ΟΣΦΠ το 3-0 κι ο ΠΑΟ το 1-2

Μάλλον συμφωνούμε ότι διαφωνούμε bball.gif
manj13
QUOTE(yorgos @ Jan 19 2014, 02:27 ) *
Διαφωνώ στο "πολύ". Θεωρώ πως φαβορί στη Βιτόρια είναι η Κούτσα, ή ότι στη χειρότερη είναι 50-50 το ματς. Κι ακόμη περισσότερο, ο Παναθηναϊκός θα είναι φαβορί στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Ασχέτως του ποιος είναι καλύτερη ομάδα από τους αιωνίους, το στιλ μπάσκετ που παίζει ο Πέδουλας είναι πιο "σκληρό" ιδανικό για να βραχυκυκλώσεις καλύτερες ομάδες εκτός ή να επιβάλλεις το ρυθμό σου εντός. Άρα πιο εύκολα θα κάνει "επαγγελματικά" διπλά από τον Ολυμπιακό, και πιο δύσκολα θα χάνει από ροστερικώς (!) ανώτερους αντιπάλους εντός. Ο Ολυμπιακός παίζει (μέχρι τώρα τουλάχιστον) πιο αφελώς, πιο "ηθικά" αν θες, πάει μέσα στο Μιλάνο κι αντί να παίξει ξύλο απέναντι σε μια ομάδα με πεντάδα σκόρερς πάει να κάνει το παιχνίδι του, έτσι δε γίνεται. Πάνε οι εποχές που είχαμε τα μεγαλύτερα μπάτζετ και άρα τους παιχταράδες να πάμε και να πούμε "έχουμε το Μποντίρογκα και το Ράτζα με το Σκοτ και το Ρότζερς και αναπληρωματικό σέντερ το Μπερκ κι ήρθαμε να σας μαμήσουμε παίζοντας και ΓΜΤ μπάσκετ". Σήμερα πας με ανταρτοπόλεμο γιατί αντί για Σάρας έχεις Ούκιτς, αντί για Πέκοβιτς έχεις Λάσμε, αντί για Σισκάουσκας έχεις Ματσιούλις. Άμα έχεις αβγά, ομελέτα θα φτιάξεις, όχι παστίτσιο.

Να στο πω αλλιώς: Για μένα ο Ολυμπιακός σε έναν ημιτελικό φάιναλ φορ απέναντι στον Παναθηναϊκό, μάλλον έχει και προβάδισμα γιατί είναι πιο ποιοτική ομάδα (λόγω περιφέρειας). Αλλά σε μια δύσκολη έδρα, ας πούμε στη Μαδρίτη ή το Γιαντ Ελιάου, ο Παναθηναϊκός θα παίξει ανταρτοπόλεμο, θα το "σπάσει" το παιχνίδι, θα το πάει στο σετ, στους 65 πόντους, θα βγάλει τα λίγα μις ματς που μπορεί και μπορεί να το πάρει, συγχύζοντας τον αντίπαλο, σπάζοντάς του τα νεύρα και με μια ηρεμία ότι "θα παίξουμε όπως θέλω εγώ". Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Πάει να τους πάρει όλους με το μπάσκετ των 85 πόντων. Θα το κάνεις απέναντι στην ποιοτική αλλά σοφτ Φενέρ, αλλά όταν το ματς πάει στην πονηριά, στο "σκεπτόμενο" μπάσκετ, στον καταστροφοπόλεμο, εκεί ο Ολυμπιακός έχει μειονέκτημα.

Γι αυτό λέω και ότι το ευρωπαϊκό που πήρε ο Μπαρτζώκας μετράει διπλά. Γιατί το πήρε παίζοντας ΜΠΑΣΚΕΤ και είναι απίστευτη μαγκιά του. Αλλά είναι και αφέλεια, δεν είναι κάθε χρόνο του Αη Γιαννιού. Αν είναι, ξαναβγάζω το καπέλο μου στο Μπαρτζώκα, που ήδη το θεωρώ προπονηταρά. Αλλά νιώθω πιο ασφαλής με τον Πεδουλάκη στο δικό μου πάγκο, από το να έχω Μεσίνες, Μπάνκιδες , Σκαριόλους (καλά αυτός είναι Η απάτη) και λοιπούς.

Με την πρόκριση στο ΦΦ να παίζεται σε διατήρηση του εντός αήττητου απένατι σε ποιοτικές ομάδες, ή με διπλά σε έδρες δύσκολες, το πλεονέκτημα το έχει ο Παναθηναϊκός. Και ήδη το έχει, άσχετα με το ποιους κέρδισε.



Με την αντιρρηση οτι σε ημιτελικο αιωνιων θα επρεπε να βρεθει λυση για την συνεχη αχρηστευση Σπανουλη απο Αρτζι και να υπαρχουν και οι τραυματιες του Ολυμπιακου κατα τ αλλα...

Εξαιρετικο ποστ.......''Επι των ηλων'' .... 41.gif 41.gif
doctorjekil
QUOTE(A.CAB @ Jan 18 2014, 18:41 ) *
Έχοντας ξεκινήσει με 3-0 αλλά κυρίως βλέποντας το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι στιγμής θεωρώ εφικτό στόχο το απόλυτο των νικών στην έδρα μας ακόμα και με τη Μπαρτσελόνα (που δεν την θεωρώ αχτύπητη φέτος). Με δύο διπλά (όπου έχουμε ήδη κάνει το ένα) φτάνουμε στις 9 νίκες. Βλέποντας τον όμιλο πιστεύω πως είναι αρκετές για οποιαδήποτε ομάδα ώστε να περάσει στους 8. Αν θέλουμε μία απ' τις δύο πρώτες θέσεις τότε πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό και να περιορίσουμε κατά πολύ τις εκτός έδρας απώλειες. Πιστεύω πως ο δεύτερος στον όμιλο θα βγει και με 3 ή 4 ήττες.

Νομιζω οτι η μπαρτσα θα κανει το πολυ 2-3 ηττες και θα ειναι 1η και η 2η θεση θα παιχτει στις 10 νικες,θα πρεπει να εχουμε το απολυτο στην εδρα μας και να βγαλουμε αλλα 2 διπλα...παιχνιδια κλειδια,κατα την γνωμη μου,με μπαρτσα και οσφπ στο οακα,αν τα παρουμε νομιζω πως θα ειμαστε φαβορι για την 2η θεση
frenchman7
Άντε ποιος γουρλίδικο αγόρι θα ανοίξει το τοπικ του ντέρμπυ? Τσίκνισμα στο ΟΑΚΑ tongue.gif
Quincy
QUOTE(frenchman7 @ Feb 17 2014, 11:50 ) *
Άντε ποιος γουρλίδικο αγόρι θα ανοίξει το τοπικ του ντέρμπυ? Τσίκνισμα στο ΟΑΚΑ tongue.gif


Ο twism στο υποφορουμ του Ολυμπιακού bball.gif
kotipelto1821
QUOTE (Quincy @ Feb 17 2014, 14:37 ) *
Ο twism στο υποφορουμ του Ολυμπιακού bball.gif



****************************

δαγκωτο bbplayer που θα παει κ στο γηπεδο ...
T.W.Is.M.
QUOTE(Quincy @ Feb 17 2014, 14:37 ) *
Ο twism στο υποφορουμ του Ολυμπιακού bball.gif


Να το ανοιξω εδω καλυτερα? Αν μου δωσετε χρονο μεχρι το βραδυ(να δω το All-star game και να παω γυμναστηριο), θα σας το κανω υπερπαραγωγη. smiley.gif
Quincy
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 17 2014, 14:36 ) *
Να το ανοιξω εδω καλυτερα? Αν μου δωσετε χρονο μεχρι το βραδυ(να δω το All-star game και να παω γυμναστηριο), θα σας το κανω υπερπαραγωγη. smiley.gif


Μπρος στα γουρια τι ειναι ένα απόγευμα; smiley.gif
Dreamerpanos
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...kos-Sok-me-Kari

Τι είναι αυτά ρε.....ρε δε θα ησυχάσουμε ποτέ....
manj13
QUOTE(Dreamerpanos @ Feb 21 2014, 20:51 ) *
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...kos-Sok-me-Kari

Τι είναι αυτά ρε.....ρε δε θα ησυχάσουμε ποτέ....


ΟΚ.... ΔΕΝ υπαρχει gdi.gif ΑΛΛΑ να δουμε τωρα αν θ αρπαξει την ευκαιρια ο Παππας και μαλιστα στη θεση ΤΟΥ...Ιδου η Ροδος...Και εγω δεν περιμενω να δουμε,προσαρμογη α λα Παπαπετρου-Καββαδας-Αγραβανης-Κατσιβελης ουτε καν σαν Μαντζαρης....Σ εχει ΠΑΡΚΑΡΕΙ δικαιως ή αδικως στον παγκο...Εχεις δειξει οτι εχεις μπασκετικο θρασος,εγωισμο και τσαγανο...Μπες και δειξτα αλλιως ακολουθα την μετριοτητα πολλων αλλων...Δεν εισαι ουτε 19 ουτε 20...
yorgos
Αν μάλιστα ο Ιτούδης πάρει τη θέση του Μπάνκι στη Μιλάνο και ο Παππάς του βάλει 40π μέσα στο Μιλάνο, ο manj13 θα ξεχάσει και το κάζο που έφαγε στο σοίχημα σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις διάβασα ότι ο Κάρυ έπαθε ζημιά, σκέφτηκα μήπως χάσει όλη τη σαιζόν, οπότε παίρνουμε πάικτη... και ναι, σκέφτηκα ότι θα παίρναμε ψηλό και στο 2 πια θα έπαιζε μόνο ο Παππάς με το Μπράμο και κάτι ψιλά από Ούκιτς, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα.
manj13
QUOTE(yorgos @ Feb 21 2014, 21:00 ) *
Αν μάλιστα ο Ιτούδης πάρει τη θέση του Μπάνκι στη Μιλάνο και ο Παππάς του βάλει 40π μέσα στο Μιλάνο, ο manj13 θα ξεχάσει και το κάζο που έφαγε στο σοίχημα σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις διάβασα ότι ο Κάρυ έπαθε ζημιά, σκέφτηκα μήπως χάσει όλη τη σαιζόν, οπότε παίρνουμε πάικτη... και ναι, σκέφτηκα ότι θα παίρναμε ψηλό και στο 2 πια θα έπαιζε μόνο ο Παππάς με το Μπράμο και κάτι ψιλά από Ούκιτς, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα.


Ρε μαυρογατα ΔΕΝ εχασα ΑΚΟΜΗ...Με δυο κερδιζει η Φενερ στο ημιχρονο!!!!
A.CAB
QUOTE(Dreamerpanos @ Feb 21 2014, 20:51 ) *
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/it...kos-Sok-me-Kari

Τι είναι αυτά ρε.....ρε δε θα ησυχάσουμε ποτέ....


Χοντρή μακακία αυτή. Τώρα παίρνεις κι άλλο παίχτη ή εμπιστεύεσαι πλέον Παππά; Πετάς και κανά Μπράμο για γέμισμα ίσως. Αλλά κάτι πολύ ασταθές πλανάτε πάνω από την περιφέρεια έτσι. Ο ένας (ΔΔ) και γύρω του ένας ημιτραυματίας, ένας ανέτοιμος (wink.gif σε αυτό το επίπεδο και ένας εντελώς καινούργιος που δεν ξέρεις πως θα σου βγει και ήρθε για να ξεκουράσει άλλον. Ισορροπία του τρόμου σε τέτοια στιγμή της χρονιάς. Αλλά και καινούργιος παίχτης να 'ρθει τι θα προσφέρει παραπάνω και πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί;
Κακό μαντάτο σε κακή στιγμή και σπαζοκεφαλιά.
yorgos
Αν πάρουμε παίκτη για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα πρέπει να δηλωθεί μέχρι το ματς της επόμενης εβδομάδας; Χλωμό το βλέπω να παίρνουμε κάποιον. Μάλλον δεν έχει νόημα. ΘΑ βρεθούν λύσεις εκ των έσω με μπόλικο Παππά και μάλλον θα τσοντάρει και λίγο στο 2 ο Γιάνκοβιτς, έστω και για δίλεπτα.
bbplayer
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Feb 21 2014, 21:05 ) *
ένα μήνα εκτός ο κάρυ;;;;;; http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...a-mina-ton-kari


καταστροφική εξέλιξη, ήταν υπερπολύτιμος παίχτης και κυρίως σοβαρός και έπαιρνε και καμια ανάσα ο Μήτσος
lightday
με ποιόν παίζουμε ρε παίδες την επόμενη???
Ετσι πως ήρθαν τα πράγματα η επόμενη και μεθεπόμενη είναι κομβικότατες
Μετά την νίκη του ζοτς που τον βάζει μέσα στο κόλπο έχει ολυμπιακό στην τουρκία , άρα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να το πάρει.( Μετά έχει αρμάνι ολυμπιακό στο σεφ)
A.CAB
http://euroleague.sport24.gr/article/26550..._pedoylakh.html

Ποιός Κάρι; Εδώ πάνω στην πρώτη παράγραφο (πριν την σούπερ ουάου αποκωδικοποίηση των λόγων του Πεδουλάκη από τη... Μπάκουλη) γράφει και για νέο τραυματία. 15 μέρες οφφ ο ... Πεδουλάκης λόγω μέσης!!!
Ευχέλαιο!
Μόνο ο Αλβέρτης δεν έχει τραυματιστεί ακόμα.
yorgos
QUOTE
πριν την σούπερ ουάου αποκωδικοποίηση των λόγων του Πεδουλάκη από τη... Μπάκουλη


ugly_tocktock.gif
Nik Tepits
Αμαν, δεν χρειαζοταν αυτο με τον Καρρυ. Ενα μηνα σιγουρα εξω?

Τον Ραιτ τον πηραμε να ξεκουραζει Ουκιτς και ΔΔ, τωρα που βγαινει απ την εξισωση ο Καρρυ, δεν χρειαζομαστε αλλο παιχτη? Εγω θα επαιρνα Αθηναιου και θα τους εδινα Μπατιστ! icon_drunk.gif

bbplayer
QUOTE (lightday @ Feb 21 2014, 22:52 ) *
με ποιόν παίζουμε ρε παίδες την επόμενη???
Ετσι πως ήρθαν τα πράγματα η επόμενη και μεθεπόμενη είναι κομβικότατες
Μετά την νίκη του ζοτς που τον βάζει μέσα στο κόλπο έχει ολυμπιακό στην τουρκία , άρα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να το πάρει.( Μετά έχει αρμάνι ολυμπιακό στο σεφ)


Πάμε Μιλάνο
manj13
QUOTE(bbplayer @ Feb 21 2014, 23:27 ) *
Πάμε Μιλάνο


Ωραια!!Ας δουν ΞΑΝΑ λοιπον οι Ευρωπαιοι πως κρατας ΞΑΝΑ ΚΑΙ τον Λανγκφορντ στους 10 ποντους....
bbplayer
QUOTE (manj13 @ Feb 21 2014, 23:30 ) *
Ωραια!!Ας δουν ΞΑΝΑ λοιπον οι Ευρωπαιοι πως κρατας ΞΑΝΑ ΚΑΙ τον Λανγκφορντ στους 10 ποντους....


δεν είναι μόνο αυτός. είναι και ο Χάκετ και Τζεντίλε, ακόμα και ο ζουμπάς ο Τζέρελς παίζει καλά έχει αριστερή κίνηση και είναι πολύ γρήγορος στα πόδια. θέλουμε πολλή πίεση πάνω τους και με 33 το Μήτσο , μισό τον Ούκιτς και άγνωστο "χ" τον καινούριο, έχει να λύσει ζόρικο σταυρόλεξο ο Πεδουλάκης
Nik Tepits
Τωρα θα δειξει εαν ο Παππας βοηθησει, δυσκολα θα κανουμε κι αλλη μεταγραφη. Στο Μιλανο θα ναι πολυ δυκολα μαγκες.
manj13
QUOTE(bbplayer @ Feb 21 2014, 23:33 ) *
δεν είναι μόνο αυτός. είναι και ο Χάκετ και Τζεντίλε, ακόμα και ο ζουμπάς ο Τζέρελς παίζει καλά έχει αριστερή κίνηση και είναι πολύ γρήγορος στα πόδια. θέλουμε πολλή πίεση πάνω τους και με 33 το Μήτσο , μισό τον Ούκιτς και άγνωστο "χ" τον καινούριο, έχει να λύσει ζόρικο σταυρόλεξο ο Πεδουλάκης


Μπραμος πανω στον Τζερελς που τον φοβαμαι πιο πολυ απ ολους,Μητσος στον Χακετ εναλλαγη με Ροκο και αν ο Παππας η ο Ραιτ δεν μπορουν να πιασουν τον Τζεντιλε τζ. να πανε μαζι στην...Μπαμπεργκ για τα πλει οφ της BBL...Kαι να ΜΗΝ αποσπασουν την προσοχη του Γκιστ απο το κυνηγι στον Λανγκφορντ...ΑΝ ζεσταθει sad.gif βρασε ορυζα.....
yorgos
Πωλείται εισιτήριο προς 25€ για τα υπόλοιπα 3 εντός έδρας ματς του τοπ-16 (με Σκαριόλο, Φενέρ και Μάλαγα). Είναι στην 116, δηλαδή πίσω από τη μπασκέτα, απέναντι από την μπασκέτα των οργανωμένων (αλλά ΟΑΚΑ είναι, εγώ ποτέ δεν έκατσα εκεί). Αν κάποιος ξέρει κάποιον που να ενδιαφέρεται ας ρίξει ένα πμ. Δωράκι για τον αγοραστή η αυτοβιογραφία του Λάρι Μπερντ (στα Αγγλικά είναι, αλλά ο Λάρι δεν είναι και ο ...Βέλτσος της Ιντιάνα, εύκολα είναι). Αν δε βρεθεί αγοραστής θα το δώσω στον πατέρα μου, κι αυτό είναι απειλή (φωνάζει για οφσάιντ στους αιφνιδιασμούς κλπ).
Dred11
O Τζεντίλε στο τελευταίο παιχνίδι της Αρμάνι ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε. Γνωρίζει κανείς αν θα παίξει με ΠΑΟ;
louie
συνεχιζει στον ιδιο ρυθμο η χρονια. για καθε καλο νεο ακολουθει καποιο κακο. επιστρεφει ο γκιστ και ερχεται ο ραιτ για να ξεκουρασει ουκιτς(κυριως) και διαμαντιδη και τσααακ τραυματιας ο καρι ενα μηνα... μια χαρα
A.CAB
Από 'δω και πέρα τα πράγματα είναι απλά αν θέλουμε πρόκριση. 3 νίκες στα εντός + 1 εκτός με την Εφές που παίζει να 'χει μισοαποκλειστεί σε 2 αγωνιστικές. Ακόμα και στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή το θεωρώ εφικτό. Είναι ένα αρκετά safe σενάριο εκτός κι αν συμβούν απίθανα πράγματα από τους γύρω μας.
Τώρα αν θέλουμε 2η θέση (που μας κόβω πολύ δύσκολους...) πρέπει να πάρουμε δεύτερο πεντάρι εεεεε... πρέπει να περάσουμε και από Βαρκελώνη (ναι καλά) ή ΣΕΦ (δυσκολάκι αλλά τα ντέρμπι είναι πάντα διαφορετικής λογικής) και να χάσει 2 παιχνίδια η Αρμάνι. Δεν μοιάζει τόσο εύκολο.

Άρα την επόμενη αγωνιστική κερδίζουμε και υποστηρίζουμε Μπαρτσελόνα για να μείνει πίσω η Φενέρ, Εφές για να μείνει πίσω η Μάλαγα και μετά; Αρμάνι για να μείνει πίσω και ο Ολυμπιακός και επειδή είμαστε και πολύ Παναθηναικοί ναούμε ή Ολυμπιακό μπας και πιάσουμε την Αρμάνι; Λογικά το δεύτερο.
yorgos
QUOTE
Αρμάνι για να μείνει πίσω και ο Ολυμπιακός και επειδή είμαστε και πολύ Παναθηναικοί ναούμε ή Ολυμπιακό μπας και πιάσουμε την Αρμάνι; Λογικά το δεύτερο.

Ό,τι ισοβαθμία μπορούμε να βρούμε με την Αρμάνι μας συμφέρει να την έχουμε μαζί. Αν είναι κι ο Ολυμπιακός μαζί, ακόμη καλύτερα (εκτός κι αν τον κερδίσει εκτός η Αρμάνι, οπότε δε μας συμφέρει να τους έχουμε και τους δύο ισόβαθμους, αν έχουμε χάσει στο ΣΕΦ - αν έχουμε κερδίσει κι εμείς και η Αρμάνι στο ΣΕΦ απλά δε θα είμαστε ποτέ ισόβαθμοι με Ολυμπιακό...).

Πολύ μπέρδεμα ο όμιλος, νομίζω το ματς που ξεμπλέκει το κουβάρι είναι το Μάλαγα-Ολυμπιακός, αλλά αυτό αργεί πολύ. Μέχρι τότε το σημαντικό είναι το Αρμάνι-Ολυμπιακός. Ξαναλέω παίζει το σενάριο να πάνε οι αιώνιοι στο ΣΕΦ και ανάλογα με το αποτέλεσμα να βγαίνεις ή δεύτερος (!!!) ή αν μένεις κι απέξω. Άσε που η Εφές (αυτή κι αν την έσπρωχναν εχθές) παίζει να κερδίσει έναν από τους δύο και να γίνει της Πόπης. Βεβαια όποιος χάσει από την Εφές είναι άξιος της μοίρας του και δε δικαιούται δια να ομιλεί.
Quincy
QUOTE(A.CAB @ Feb 28 2014, 22:30 ) *
Αρμάνι για να μείνει πίσω και ο Ολυμπιακός και επειδή είμαστε και πολύ Παναθηναικοί ναούμε ή Ολυμπιακό μπας και πιάσουμε την Αρμάνι; Λογικά το δεύτερο.



Απλά για την πρόκριση αυτό είναι μάλλον αδιάφορο ματς για τον Παναθηναικό. Για την δεύτερη θέση νομίζω σας συμφέρει να κερδίσουμε εμείς, και να μας κερδίσετε την τελευταία αγωνιστική.

Αν κερδίσει στο ΣΕΦ η Αρμάνι πολύ δύσκολα θα χάσει την 2η θέση.
yorgos
QUOTE
Αν κερδίσει στο ΣΕΦ η Αρμάνι πολύ δύσκολα θα χάσει την 2η θέση.

Εμάς μας συμφέρει η τριπλή ισοβαθμία με Ολυμπιακό και Αρμάνι. Στόχος μας πρέπει να είναι η δεύτερη θέση, εφόσον είναι ακόμη εφικτό. Αν τελευταίο ματς μέσα στο ΣΕΦ είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε 8άδα και απλά παίζουμε για τη δεύτερη θέση, ενώ ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να αποκλειστεί κιόλας (πιθανό σενάριο αν η Αρμάνι κάνει διπλό στο ΣΕΦ), το ψυχολογικό βάρος για τον Ολυμπιακό θα είναι τεράστιο και άρα μεγάλο συν για εμάς. Φαντάσου τον ΠΑΟ χωρίς άγχος και τον Ολυμπιακό να καίγεται, τον Πεδουλάκη να παίρνει μια διαφορά 5-6 πόντων τι έχει να γίνει μέσα στο ΣΕΦ από νεύρα...
Quincy
QUOTE(yorgos @ Mar 1 2014, 22:01 ) *
Εμάς μας συμφέρει η τριπλή ισοβαθμία με Ολυμπιακό και Αρμάνι. Στόχος μας πρέπει να είναι η δεύτερη θέση, εφόσον είναι ακόμη εφικτό. Αν τελευταίο ματς μέσα στο ΣΕΦ είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε 8άδα και απλά παίζουμε για τη δεύτερη θέση, ενώ ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να αποκλειστεί κιόλας (πιθανό σενάριο αν η Αρμάνι κάνει διπλό στο ΣΕΦ), το ψυχολογικό βάρος για τον Ολυμπιακό θα είναι τεράστιο και άρα μεγάλο συν για εμάς. Φαντάσου τον ΠΑΟ χωρίς άγχος και τον Ολυμπιακό να καίγεται, τον Πεδουλάκη να παίρνει μια διαφορά 5-6 πόντων τι έχει να γίνει μέσα στο ΣΕΦ από νεύρα...


Αν η Αρμάνι κερδίσει στο ΣΕΦ πάει για 10 νίκες. Και μη μου πεις ότι μπορεί να κερδίσει στο ΣΕΦ αλλά δεν μπορεί στην Φενερ ή στην έδρα της με την αδιάφορη Μπάρτσα. Δεν τη χάνει τη 2η θέση σ αυτήν την περίπτωση.

Το σενάριο της τριπλή ισοβαθμίας είναι στο 9-5 αν χάσουμε εμείς από σας και την Μπάρτσα, εσείς από τη Μπάρτσα, και η Αρμάνι από μας και τη Φενέρ ή τη Μπάρτσα; Πολύ δύσκολες συμπώσεις.

Όπως και να χει μάλλον θα πρέπει να κερδίσετε στο ΣΕΦ για την δεύτερη θέση είτε για να πιάσετε εμάς είτε την Αρμάνι. Και η διαφορά του πρώτου αγώνα μάλλον δεν θα παίξει κανένα ρόλο τελικά.
doctorjekil
Αν στοχος μας ειναι η 2η θεση θελουμε νικη του οσφπ,αν στοχος ειναι προκριση νικη της αρμανι...το πιο πιθανο ειναι να φτασουμε τις 8 νικες,οποτε η 2η θεση ειναι απο δυσκολη εως απιθανη,βλεπω πολλες ισοβαθμιες στο 8-6 και την προκριση να κρινεται στις διαφορες
bbplayer
Μετά και το σημερινό του Γκιστ, εκτός από τον Φώτση και αυτούς που δεν παίζουν (π.χ Μάικ) δε νομίζω να υπάρχει άλλος που να μην έχει τραυματιστεί και μάλιστα παραπάνω από μια φορά μερικοί
EXASFAIROS
Οι παρθενιες και το στοιχημα ειναι για να σπανε!!!!!ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ Βαρκελωνη!!!!!!Επιστρεφουν Γκιστ και Καρυ λογικα?
shtarkws
Παρεπιπτοντως το 89-59 του ΟΣΦΠ επι της Λαμποραλ δειχνει ποσο αρρωστος ηταν ο Παναθηναικος στο αντιστοιχο παιχνιδι και σε ποσο καλυτερη μοιρα θα ηταν αν ειχε κερδισει
AKRG
QUOTE (shtarkws @ Mar 22 2014, 13:31 ) *
Παρεπιπτοντως το 89-59 του ΟΣΦΠ επι της Λαμποραλ δειχνει ποσο αρρωστος ηταν ο Παναθηναικος στο αντιστοιχο παιχνιδι και σε ποσο καλυτερη μοιρα θα ηταν αν ειχε κερδισει


Αυτή η ήττα ήταν "καθαρή αυτοχειρία" , πετάξαμε στα σκουπίδια όλη την προσπάθεια στο τοπ16 , ακόμα και 2η θέση υπό προϋποθέσεις μπορούσαμε ... άντε τωρα να σπάσεις έδρα στην Μπάρτσα ή το Σεφ .. για να βγεις τέταρτος !
t0ny3
Πως χασαμε απο αυτη τη Λαμποραλ ρε Αρτζι...;
ALdaperan
QUOTE (andykrg @ Mar 22 2014, 14:19 ) *
Αυτή η ήττα ήταν "καθαρή αυτοχειρία" , πετάξαμε στα σκουπίδια όλη την προσπάθεια στο τοπ16 , ακόμα και 2η θέση υπό προϋποθέσεις μπορούσαμε ... άντε τωρα να σπάσεις έδρα στην Μπάρτσα ή το Σεφ .. για να βγεις τέταρτος !

Noμιζω και την 3η θεση μπορουμε να πάρουμε αρκει μια νικη ειτε σε βαρκελωνη ή στο σεφ. Καλυτερα στο σεφ γιατι ο ολυμπιακος μας κυνηγαει!!
Ή να νικήσουμε τη μπαρτσα και να χάσουμε στο σεφ αλλα να κρατήσουμε τη διαφορά!!

Νομίζω κατω υπο αυτες τις συνθηκες και επειδη καλυψαμε και τη διαφορα της φενερ , μπορουμε να βγουμε και 3οι σχετικα ευκολα..

Αν είχαμε νικήσει αυτό το ομοίωμα ομάδας λαμποραλ , θα κυνηγούσαμε τη 2η θεση αφου η αρμανι στην ιταλια μας κερδισε αλλα δεν καλυψε τη διαφορα του οακκα.. Τι να λεμε τωρα απαραδεκτη εμφανιση & ηττα ηταν αυτη..Ευθυνη μεγαλη του πεδουλακη !!

Αν κανω λάθος διορθωστε με..
bbplayer
δεν είναι θέμα λάθους, τις γνωμες καταθέτουμε, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάνε και να "πεθάνουν" μες στη Μπάρτσα και να το πάρουν.
Το κάναμε πέρσι γιατί όχι και φέτος? Οκ, η Μπάρτσα με Παπ , με το Λόρμπεκ και με την επαναδραστηριοποίηση του Πούλεν είναι καλύτερη από πέρσι αλλά μπορούμε να το παλαίψουμε.
Και στο ΣΕΦ θεωρώ ότι μπορούμε αλλά είναι ειδικής βαρύτητας παιχνίδι, έχει ιδιομορφίες και καλό θα είναι να μην παίξουμε την πρόκριση εκεί μέσα. Βέβαια καθάρα μπασκετικά ο Ολυμπιακός υπολείπεται της Μπάρτσα αλλά δεν είναι ένα ματς όπως τα άλλα μες στο ΣΕΦ
Nik Tepits
Δηλαδη, χρειαζόμαστε μια εκτός έδρας νίκης οπωσδηποτε για να προκριθουμε;

Αμα χασουμε Βαρκελωνη και ΣΕΦ, και νικησουμε με Μαλαγα, που ειναι το πιο λογικο, ειμαστε εκτος 8αδας; Αμαν αυτη η κουτσα τι μας εκανε!
mόrfeas79
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 22 2014, 20:35 ) *
Δηλαδη, χρειαζόμαστε μια εκτός έδρας νίκης οπωσδηποτε για να προκριθουμε;

Αμα χασουμε Βαρκελωνη και ΣΕΦ, και νικησουμε με Μαλαγα, που ειναι το πιο λογικο, ειμαστε εκτος 8αδας; Αμαν αυτη η κουτσα τι μας εκανε!


Με την λογική ότι ο Ομπράντοβιτς δεν θα κάνει άλλη ήττα χωρίς διπλό ο Παναθηναικός μένει εκτός. Τώρα μετά τον τραυματισμό του Λάγκφορντ από που μπορεί να χάσει η Φενέρ δεν ξέρω. Υπάρχει επίσης ένα σενάριο να χάσουμε εμείς σε Μάλαγα και να μην καλύψουμε την διαφορά από εσάς στο ΣΕΦ οπότε πάλι περνάτε τέταρτοι (αλλά εκεί μπορεί να μπλέξουμε και σε ισοβαθμίες με την Μάλαγα και οι τρεις και να γίνει της τρελής).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.