QUOTE(GK_23 @ May 1 2014, 14:32 )
Διαβάζω πως για τον Αγιόν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα να καταφέρει να αγωνιστεί αλλά ο προπονητής του θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Βέβαια ο ίδιος έχει πει πως αν δεν είναι 100% καλά δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Κρίμα για το Μεξικό...
Πραγματικά πολύ κρίμα. Με τον Αγιόν μέσα ήταν σίγουρα το φαβορί για την 4η θέση στον όμιλο (με Αγκόλα και Κορέα). Και τώρα βέβαια δεν αποκλείεται, αν και θα μιλάμε πλέον βέβαια για μία καθαρά τρίποντη ομάδα (Χάτζη' mode).
Ο Χόρφορντ νομίζω πως θα παίξει πάντως. Θα είναι σίγουρα έτομος μέχρι Ιούλιο-Αύγουστο. Εξαρτάται και από τους Χοκς βέβαια αλλά νομίζω πως δεν το χάσει το τουρνουά. Εν τω μεταξύ, οι Δομινικανοί έκλεισαν φιλικό αγώνα με τις ΗΠΑ στις 20 Αυγούστου στο Madison.
Μακάρι, αλλά και εδώ προσωπικά το βλέπω δύσκολο. Θα εξαρτηθεί και από την σχέση του ίδιου με την εθνική του ομάδα βέβαια, η οποία η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ποια είναι.
- Ο Μανιάνο επισκέφτηκε προ μηνός τους Βραζιλιάνους NBAers (Μπαρμπόζα, Βαρεχάο, Σπλίτερ, Νενέ, Φαβεράνι) και υπάρχει αισιοδοξία πως όλοι θα κατέβουν να αγωνιστούν το καλοκαίρι. Οι Μπαρμπόσα, Βαρεχάο και Σπλίτερ έχουν ήδη κάνει δηλώσεις περί σχεδόν σίγουρης συμμετοχής τους στο τουρνουά. Επίσης οι Βραζιλιάνοι ανακοίνωσαν τα φιλικά προετοιμασίας τους ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Όσους ψηλούς και να κατεβάσουν, με τέτοια περιφέρεια από ασύνδετη (Χουέρτας-Μπαρμπόσα) εώς ανύπαρκτη (στο 2-3) δύσκολα πάνε για μακριά πιστεύω.
- Οι Πορτορικάνοι περιμένουν να δουν αν θα έχουν στη διάθεση τους τον μεγάλο πρωταγωνιστή του φετινού κολεγιακού πρωταθλήματος Shabazz Napier. Όλα θα εξαρτηθούν από την τύχη του Napier στο επερχόμενο ντραφτ.
Με Αρόγιο-Μπαρέα (σχήμα που τους πήγε τρένο πέρυσι μέχρι τον ημιτελικό), πόσο απαραίτητος πιστεύεις ότι είναι ο Ναπιέρ? Σίγουρα χωράει πάντως, και το κυριότερο όπως διαπιστώσαμε και πέρυσι, δείχνουν πλέον πολύ πιο σοβαροί.
- Στην Αργεντινή έχουν οριστικοποιήσει τις συμμετοχές των Σκόλα, Νοτσιόνι, Πριτζιόνι, περιμένουν την απόφαση των Τζινόμπιλι και Ντελφίνο (περισσότερες πιθανότητες νομίζω ο Μανού να παίξει) και ετοιμάζουν την μεγάλη επιστροφή του ...Ουώλτερ Χέρμαν
Ο Μανού είναι απλά μια απόφαση. Από τη στιγμή που παίζει καλά στα πλέι-οφ νομίζω πως θα την πάρει τελικά. Ο Ντελφίνο είναι πιο δύσκολο, έχει τον τραυματισμό, δεν νομίζω να τον αφήσουν οι Μπακς.
- Ο Καζλάουσκας έκανε κάποιες πρόσφατες δηλώσεις και αποκάλυψε πως οι Πότσιους-Κλέιζα σκοπεύουν να παίξουν στο τουρνουά ενώ μάλλον απέκλεισε ενδεχόμενη επιστροφή του Γιασικεβίτσιους στην εθνική ομάδα. Στο άρθρο που ακολουθεί υπάρχει και το πρόγραμμα φιλικών των Λιθουανών.
Περιμένω ποστ από SG για το πώς μπορεί να καλυφθεί το κενό στον άσο με τον
PeciukeviciusQUOTE(GK_23 @ May 1 2014, 14:32 )
- Ο Χένρικ Ντέτμαν ανακοίνωσε ήδη την προεπιλογή της εθνικής Φινλανδία και οι αξιοσημείωτες προσθήκες στο ρόστερ είναι οι γεννημένοι στις ΗΠΑ αδελφοί Μέρφι, οι οποίοι έχουν την φινλανδική υπηκοότητα από τη μητέρα τους. Ο Έρικ Μέρφι των Τζαζ είναι σίγουρα μια σημαντική προσθήκη για τους Φινλανδούς, ένας παίκτης που πιστεύω ταιριάζει αρκετά στο up tempo στυλ τους.
Προεπιλογή με 26 άτομα τον μήνα Απρίλιο δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί ειλικρινά
Οι Μέρφι (ο Έρικ βασικά) είναι κανονικοί Φινλανδοί ή νατουραλιζέ? Βασικά αυτοί έχουν νατουραλιζέ τον Lee αν δεν κάνω λάθος ε?
- Ο Σενεγαλέζος ρούκι των Γουλβς, Γκόργκουι Ντίενγκ, δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Και εδώ θα αναλύσει εκτενώς ο SG