Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Top 16 - Olympiacos
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rankin
QUOTE(Anaz @ Jan 26 2011, 23:16 ) *
Αυτη την επιμονη του Ντουντα στο σχημα με τον Τεο στο 3, ενω φαινεται οτι δεν τραβαει, δεν μπορω να την καταλαβω πλεον..

αφού δεν έχει τριάρια... ποιον να βάλει;;;

Φέρτε Q στο λιμάνι λέμε!!!! laugh.gif
modernam
QUOTE(Paris87 @ Jan 26 2011, 21:41 ) *
http://www.sportdog.gr/article/8874/pali-t...osits-papalouka
Ειδε κανεις τιποτα τετοιο?

ρε παιδιά το σχόλιο το γράφει ένας φίλος παναθηναικός

με αγαπημενους παιχτες τους τρεισι μακ γκρειντι, ντρου νικολας και φώτση ????

και αναφέρεται σε ένα αρθρο ... που μιλάει για κόντρες εντός του θρύλου ....

και ακριβώς από κάτω ... κάνει ένα γενικό σχόλιο ...

"ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ"

δηλαδή ....ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
Zephyr
QUOTE(rankin @ Jan 27 2011, 09:19 ) *

Φέρτε Q στο λιμάνι λέμε!!!! laugh.gif

Και δεν πατάμε μια πορεία,μια καθιστική διαμαρτυρία, τίποτα underground κυνομαχίες ρε παιδί μου όπου παράλληλα θα προβάλλονται βιντεάκια του Κέσελ για να εξαγριώνουν τα πιτμπουλ, μπας και συγκινηθεί η ψυχρή διοίκηση και φέρει πίσω στον λαό του τον "μικρό Τ-MAC"... 56.gif
PanosIlio
QUOTE(rankin @ Jan 27 2011, 09:19 ) *

Το Βασιλόπουλο... 69.gif

Και δεν θέλω ειρωνείες... tongue.gif
rankin
QUOTE(PanosIlio @ Jan 27 2011, 10:47 ) *
Το Βασιλόπουλο... 69.gif

Θα εννοείς τον Φώτη το Βασιλόπουλο που έχει και καλό σουτ.... tongue.gif
PanosIlio
QUOTE(rankin @ Jan 27 2011, 11:01 ) *

Τούτος είναι κοντός δεν κάνει για τριάρι, άσε που ο Πασχάλης του χάλασε και τη μόστρα πριν λίγο καιρό, που να πληρώνουμε και πλαστικές...

Άσε που το πουλέν μου έχει και καλό σουτ, 3 στα 3 είχε με τον Άρη. blech.gif
Paris87
QUOTE(modernam @ Jan 27 2011, 09:57 ) *
ρε παιδιά το σχόλιο το γράφει ένας φίλος παναθηναικός

με αγαπημενους παιχτες τους τρεισι μακ γκρειντι, ντρου νικολας και φώτση ????

και αναφέρεται σε ένα αρθρο ... που μιλάει για κόντρες εντός του θρύλου ....

και ακριβώς από κάτω ... κάνει ένα γενικό σχόλιο ...

"ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ"

δηλαδή ....ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

Δεν εγραψα κατι για να δημιουργησω καποια κοντρα, και μαλιστα παρακατω το ειρωνευομαι κι ολας.... δεν βλεπω που ειναι το "λαθος" μου. huh.gif
rankin
QUOTE(Paris87 @ Jan 27 2011, 11:10 ) *
Δεν εγραψα κατι για να δημιουργησω καποια κοντρα, και μαλιστα παρακατω το ειρωνευομαι κι ολας.... δεν βλεπω που ειναι το "λαθος" μου. huh.gif

Καταρχάς λάθος είναι που έχεις αγαπημένο παίχτη το Φώτση!

Είναι σαν να γράψω εγώ αγαπημένο παίχτη το Μπάμπη Παπαδάκη και τον Αντώνη Σταμάτη!!!
Είναι θέμα προσβολής προς το άθλημα

Να αλλάξεις αγαπημένο παίχτη και συνεχίζουμε τη συζήτηση όποτε θες tongue.gif
LFO
QUOTE(PanosIlio @ Jan 27 2011, 10:47 ) *
Το Βασιλόπουλο... 69.gif

πέστα....

QUOTE(rankin @ Jan 27 2011, 11:01 ) *

Σε βλεπω πρωταγωνιστη σε βιντεο youtube να κανεις τρελες κωλοτουμπες καλοκαιριατικα.....
Anaz
TEΣΣΕΡΑ 3αρια εχουμε. Οκ, κανενα δεν ενθουσιαζει αλλα μηπως ενθουσιαζει ο Παπαλουκας στο "3"..?? Τοση επιμονη πλεον δεν δικαιολογειται. Ας δοκιμασει κ τιποτ'αλλο. Η αξιοποιηση του Κεσελ ειδικα ειναι μηδαμινη. Στη τελικη ας ζητουσε μεταγγραφη.
rchos
QUOTE(Anaz @ Jan 27 2011, 12:46 ) *
TEΣΣΕΡΑ 3αρια εχουμε. Οκ, κανενα δεν ενθουσιαζει αλλα μηπως ενθουσιαζει ο Παπαλουκας στο "3"..?? Τοση επιμονη πλεον δεν δικαιολογειται. Ας δοκιμασει κ τιποτ'αλλο. Η αξιοποιηση του Κεσελ ειδικα ειναι μηδαμινη. Στη τελικη ας ζητουσε μεταγγραφη.

ο αναζ πηρε το οπλο του!
καλυφθειτε! tongue.gif
Razorblade Fish
QUOTE(Anaz @ Jan 27 2011, 12:46 ) *

Δεν ειναι μηδαμινη η αξιοποιηση του Κεσελ,ενα τεραστιο μηδενικο ειναι ο ιδιος.Μιλαμε ο τυπος στην αμυνα ειναι ανυπαρκτος,πραγματικη καταστροφη.Μπηκε μεσα με τη Φενερ και τους εδωσε σε 3 επιθεσεις βολες απο το πουθενα,εφαγε ενα σουτ στα μουτρα χωρις καν να σηκωσει τα χερια του και εφαγε και ενα τριποντο και φαουλ.Και ολα αυτα σε 5 λεπτα.Ο τυπος ειναι τραγικος.Τουλαχιστον ο Παπαλουκας παροτι χτες ηταν κακιστος και στην αμυνα,συνηθως ειναι αποτελεσματικοτατος απεναντι στα αντιπαλα 3αρια.Και τα 3αρια μας ειναι τοσο μα τοσο απογοητευτικα που δεν βλεπω τι περισσοτερο προσφερουν απο τον Παπαλουκα.
rankin
Στου Σοφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα...

Αν περιμένετε μεταγραφή, θα περιμένετε πολύ

Επίσης, ο Κέσελι, θα γίνει ο δικός μας Τέπιτς..
Ο πολυτάλαντος παίχτης που παλεύει 100 χρόνια να βρει τα πατήματα του

Δεν ξέρω πάντως αν προσέξατε χθες, αλλά όταν δε μπορούσαμε με τίποτα να βάλουμε καλάθι, μας ξελάσπωσε αρχικά ο Έρτσεγκ και μετά ο Λούκας (αυτό και αν ήταν έκπληξη!) ...
Paris87
QUOTE(rankin @ Jan 27 2011, 11:18 ) *
Καταρχάς λάθος είναι που έχεις αγαπημένο παίχτη το Φώτση!

Είναι σαν να γράψω εγώ αγαπημένο παίχτη το Μπάμπη Παπαδάκη και τον Αντώνη Σταμάτη!!!
Είναι θέμα προσβολής προς το άθλημα

Να αλλάξεις αγαπημένο παίχτη και συνεχίζουμε τη συζήτηση όποτε θες tongue.gif

Α οχι, μου αρεσει το υφος του -> "What the .... is happenin here?!" rolleyes.gif
Το ιδιο και για τον Τ-μακ
Οσο για τον Νικολας τον αγαπησα απο τοτε που ηρθε στον Παο, ειδικα στην αρχη που ηταν χαλια, ειχαμε κ κοντρα με τον πατερα μου. (Απο μπασκετικης αποψης δεν εχω κανενα επιχειρημα για κανεναν αλλα ολοι τους μου αρεσουν, αλλιως θα εβαζα 3 πλευ μεικερ) (Σορρυ για το off δεν συνεχιζω)
frenchman7
Απογοητευτικός μέχρι τώρα ο Κέσελι, δεν θα διαφωνήσω μαζί σας.

Επειδή όμως όσες φορές έχουμε κράξει κάποιον, κατά ένα μαγικό τρόπο αργά ή γρήγορα ξυπνάει και αρχίζει να παίζει, κι εμείς αρχίζουμε τις κωλοτούμπες..

Έτσι θα γίνει και με τον Κεσελι, ο νόμος του Μέφυ θα αναγκάσει τις δυνάμεις της φύσης να τον κάνουν να παίζει... tongue.gif
rankin
QUOTE(Paris87 @ Jan 27 2011, 13:53 ) *
Α οχι, μου αρεσει το υφος του -> "What the .... is happenin here?!" rolleyes.gif

Να σου πω τώρα που το σκέφτομαι, σαν φάση και εγώ τον πάω τον Φώτση..
α. είναι αρβανίτης
β. έχει ωραίο κατσαπλιάδικο στυλ όταν μιλάει.

Μια χαρά παιδί είναι και δεν είναι δα και Τσαρτσαρής, που πρέπει όλοι επιτέλους να παραδεχτούμε ότι είναι αχώνευτος!

τέλος στο off topic και απο μένα!! smiley.gif
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Jan 27 2011, 13:47 ) *
Επίσης, ο Κέσελι, θα γίνει ο δικός μας Τέπιτς..
Ο πολυτάλαντος παίχτης που παλεύει 100 χρόνια να βρει τα πατήματα του

πότε ακριβώς ο κέσελ έδειξε "πολυτάλαντος".Εκτός αν μιλάμε για ζωγραφική ή να έχει μουσικό αυτί.

μόνο σουτ εχει ο άνθρωπος.με τα υπόλοιπα βασικά του αθλήματος δεν νομίζω πως έχει και ιδιαίτερη σχέση

PanosIlio
QUOTE(kseplenhs @ Jan 27 2011, 15:13 ) *
πότε ακριβώς ο κέσελ έδειξε "πολυτάλαντος".Εκτός αν μιλάμε για ζωγραφική ή να έχει μουσικό αυτί.

Έχει ταλέντο στο να παραλύει ότι κινείται σε απόσταση 2 μέτρων με το λάγνο βλέμμα του, αυτό που το βάζεις?????tongue.gif
il postino
προσωπικα αν πιστευω εναν παικτη απο τους μικρους του οσφπ αυτος ειναι ο κεσελ!

το να πας απο αυτον τον ερυθρο αστερα στον οσφπ δεν ειναι λιγο, οποτε δεν περιμενω και πολλα φετος μιας και μοιαζει ο τυπος λιγο χαμενος οταν μπαινει στο παρκε.

ο κεσελ εχει ενα χαρακτηριστικο που με κανει να τον πιστευω παρα πολυ, ειναι "τσογλανος" και αυτο στα ομαδικα αθληματα μετραει πολυ. οι εμφανισεις του στο μουντομπασκετ δεν ειναι τυχαιες, δειχνουν οτι αν υπαρξουν καποιες προυποθεσεις μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο. και μιλαω για προυποθεσεις μιας και δεν ειναι ετοιμος αγωνιστικα για να φτιαξει αυτος τις συνθηκες του παιχνιδιου. εχει σοβαρες αδυναμιες με μεγαλυτερη το χαμηλο μπασκετικο του iq αλλα παρολαυτα τον πιστευω πολυ.

παικτης με τσαμπουκα, φοβερο κορμι, υψος, απιστευτο χερι δε γινεται να παει χαμενος. προσωπικα , σα φιλος του παο, τον φοβαμαι και απο φετος κιολας..
LFO
Να ρωτησουμε τον Τσαρτσαρη αν εχει ο Κεσελ ταλεντο στα μπουνιδια!! 69.gif
rankin
QUOTE(kseplenhs @ Jan 27 2011, 15:13 ) *

μόνο σουτ εχει ο άνθρωπος.με τα υπόλοιπα βασικά του αθλήματος δεν νομίζω πως έχει και ιδιαίτερη σχέση

Γιατί ο Τέπιτς πότε το έδειξε το ταλέντο του????? smiley.gif

απλά είναι κλασικό..
για να μην αποδεχτούμε ότι φάγαμε φετααααααααα, μιλάμε για ταλέντο που δεν μπορεί να βρει τα πατήματα του, αλλά στα επόμενα 100 χρόνια θα τα έχει καταφέρει...

Επίσης ένα σχόλιο για τα χθεσινά λόγια του Ζούρου, μετά το παιχνίδι
"Ο Ολυμπιακός είναι μία έμπειρη ομάδα που χτίζεται εδώ και χρόνια για να είναι στο Φάιναλ Φορ"

Όταν κάποτε λέγανε :
"Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο που είναι μία απο τις καλύτερες στην ευρώπη"
αυτό το "καλύτερες" αντικαταστήθηκε απο το "εμπειρότερες"
PanosIlio
Εγώ κόλλησα στο "χτίζεται εδώ και χρόνια"

Αν χτιζόμαστε εδώ και χρόνια τότε γιατί κάθε χρόνο λέμε πως είμαστε μια νέα ομάδα??????
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Jan 27 2011, 15:34 ) *
Γιατί ο Τέπιτς πότε το έδειξε το ταλέντο του????? smiley.gif

ο τέπιτς έχει κάτι το μυστηριώδες.Το εξωτικό.

δλδ τον βλέπεις σε ανύποπτη στιγμή σε φιλικό προετοιμασίας με μια μπυραρία ενός χωριού στη σλοβενία να σκάει ντρίμπλα πίσω απο την πλάτη και λες "εντάξει το έχει" tongue.gif

βεβαια οταν μετά τον βλέπεις να ρίχνει airball ελευθερος και να σκοντάφτει στο καπάκι,σου έρχεται η τάση προς τον αλκοολισμό...

ο κέσελ ή που θα σουτάρει ή που θα στέκει αμέριμνος να αγναντεύει την υπόλοιπη ομάδα.σαν να παίζεις με 4 παίχτες
KingCrimson
QUOTE(il postino @ Jan 27 2011, 15:29 ) *
ο κεσελ εχει ενα χαρακτηριστικο που με κανει να τον πιστευω παρα πολυ, ειναι "τσογλανος"

το 'τσογλανος' δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να επιβραβευτει στα πλαισια του επαγγελματικου αθλητισμου...θελω να πω οτι δε παιζει street ball.., μαλλον εννοεις οτι εχει θρασσος και μεγαλη αυτοπεποιθηση, πραγματα που θα τον βοηθησουν να ανεβει στη συνεχεια, τωρα βεβαια εμενα μονο το κακως εννοουμενο θρασος μου εχει δειξει μεχρι τωρα..

QUOTE(LFO @ Jan 27 2011, 15:29 ) *
Να ρωτησουμε τον Τσαρτσαρη αν εχει ο Κεσελ ταλεντο στα μπουνιδια!! 69.gif

Ειμαι σιγουρος οτι θα στο υπογραψει κιολας..αφου μετα πηγε και του ζητησε και αυτογραφο ..lol
tzagasdog
εχω λιωσει....
ειδικα με το λαγνο βλεμα του Κεσελ....
kolokotronis
QUOTE(KingCrimson @ Jan 27 2011, 16:18 ) *
το 'τσογλανος' δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να επιβραβευτει στα πλαισια του επαγγελματικου αθλητισμου...θελω να πω οτι δε παιζει street ball.., μαλλον εννοεις οτι εχει θρασσος και μεγαλη αυτοπεποιθηση, πραγματα που θα τον βοηθησουν να ανεβει στη συνεχεια, τωρα βεβαια εμενα μονο το κακως εννοουμενο θρασος μου εχει δειξει μεχρι τωρα..

Φίλε, το τσόγλανος έχει σχέση με τον επαγγελματικό αθλητισμό.
Σε βοηθάει στο γεγονός ότι ενοχλήσε και επηρρεάζεσαι πιο δύσκολα από το να είσαι καλό παιδί.
Δεν σε παίρνει από κάτω τόσο εύκολα και ξεπερνάς καταστάσεις που διαφορετικά θα τις έπαιρνες κατάκαρδα.

Με αυτή την έννοια.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι αν δεν είσαι τσόγλανος, όπως περιγράφτηκε, δεν θα τα καταφέρεις, ούτε αν είσαι θα κάνεις ντε και καλά καρριέρα.
Αυτά εξαρτώνται από χίλια δυο πράγματα.
Απλά αυτό νομίζω εννοούσε ο άλλος φίλος.
KingCrimson
QUOTE(kolokotronis @ Jan 27 2011, 17:54 ) *
Φίλε, το τσόγλανος έχει σχέση με τον επαγγελματικό αθλητισμό.
Σε βοηθάει στο γεγονός ότι ενοχλήσε και επηρρεάζεσαι πιο δύσκολα από το να είσαι καλό παιδί.
Δεν σε παίρνει από κάτω τόσο εύκολα και ξεπερνάς καταστάσεις που διαφορετικά θα τις έπαιρνες κατάκαρδα.

με το 'τσογλανος' ηθελε να τονισει περισσοτερο το θεμα της δυναμικοτητας του χαρακτηρα, για μενα αστοχα -
il postino
απλα ειμαι της αποψης οτι τα κακα παιδια εχουν περισσοτερες πιθανοντητες να πανε μπροστα απο τα καλα παιδια, οταν μιλαμε για ομαδικο αθλημα με χαρακτηριστικο τη σωματικη επαφη!!

οσο πιο κακος (εντος παρκε) τοσο το καλυτερο! παρτε παραδειγμα το διαμαντιδη! δειξτε μου ενα γκαρντ που να παιζει πιο βρωμικα! τον εχω δει να κατεβαζει τη μπαλα μεσα στο σεφ και να βριζει το αντιπαλο ποιντ μες στα μουτρα του λεγοντας του "θα σε γαμ...". αυτη ειναι η αποψη μου και δεν περιμενω κανεναν να την ενστερνιστει.

ο κεσελ ειναι bad boy και αυτο θα τον βοηθησει σε πρωτη φαση να σταθει στον οσφπ και στη συνεχεια να βοηθησει πραγματικα. βεβαια για να συμβει αυτο θα πρεπει οπωσδηποτε να δουλεψει στις αδυναμιες του, την απαραιτητη πρωτη υλη την εχει!
Zephyr
QUOTE(il postino @ Jan 27 2011, 15:29 ) *
ο κεσελ εχει ενα χαρακτηριστικο που με κανει να τον πιστευω παρα πολυ, ειναι "τσογλανος" και αυτο στα ομαδικα αθληματα μετραει πολυ. οι εμφανισεις του στο μουντομπασκετ δεν ειναι τυχαιες, δειχνουν οτι αν υπαρξουν καποιες προυποθεσεις μπορει να παιξει σε υψηλο επιπεδο.

Τσόγλανο λες τον Μίλος και τον Μπουρούση, τον Κέσελ από που κ ως που? Στην χειρότερη περίπτωση άντε να πήρε καμιά 5ήμερη αποβολή στο σχολείο! Που την έδειξε φέτος την "τσογλανιά" του? Κ μην αρχίσουμε τα του Μουντομπάσκετ, για Ολυμπιακό μιλάμε τώρα. Μπαίνει στο παρκέ σαν μαστουρωμένος, μακράν χειρότερος από τον Έρτσεγκ στην πρώτη του χρονιά.
Κ αν του Ζόραν του πήρε 2+ χρόνια να μάθει να περπατάει στα μεγάλα παρκέ, πόσα να θέλει άραγε ο Μάρκο?

ΥΓ. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ο ισχυρισμός γνωστού "κόκκινου" δημοσιογράφου, ότι ο Κέσελ σε 3 χρόνια θα είναι ένα από τα καλύτερα φόργουρντ της Ευρώπης. Να γελάσω τώρα ή σε 3 χρόνια?
KingCrimson
QUOTE(Zephyr @ Jan 27 2011, 19:11 ) *
Τσόγλανο λες τον Μίλος και τον Μπουρούση, τον Κέσελ από που κ ως που?

+1000

QUOTE(il postino @ Jan 27 2011, 18:56 ) *
απλα ειμαι της αποψης οτι τα κακα παιδια εχουν περισσοτερες πιθανοντητες να πανε μπροστα απο τα καλα παιδια, οταν μιλαμε για ομαδικο αθλημα με χαρακτηριστικο τη σωματικη επαφη!!

Δε νομιζω να υπαρχει αυτο! σεβαστες ολες οι αποψεις βεβαια..κουβεντα να γινεται

QUOTE(il postino @ Jan 27 2011, 18:56 ) *
ο κεσελ ειναι bad boy

Εμενα παντως περισσοτερο μου κανει για απλη περιπτωση silly boy..
Manu7
QUOTE(PanosIlio @ Jan 27 2011, 15:42 ) *
Εγώ κόλλησα στο "χτίζεται εδώ και χρόνια"

Αν χτιζόμαστε εδώ και χρόνια τότε γιατί κάθε χρόνο λέμε πως είμαστε μια νέα ομάδα??????

Σαν το γιοφύρι της Άρτας είμαστε ένα πράγμα...
yiannis1984
Από τη μέρα που ήρθαν οι Αγγελόπουλοι, κάθε χρόνο χτίζεται ο νέος Ολυμπιακός. Οι σοβαρές ομάδες μια φορά χτίζονται και απλά κάθε χρόνο κάνουν κάποιες προσθήκες. Σ' αυτό οφείλεται η σταθερή πορεία του Παναθηναικού τόσα χρόνια. Αν δεν αφήσουμε έναν προπονητή να μείνει χρόνια και να δουλέψει με σταθερό κορμό παικτών, δε θα δούμε προκοπή.
kseplenhs
QUOTE(Zephyr @ Jan 27 2011, 19:11 ) *
ΥΓ. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ο ισχυρισμός γνωστού "κόκκινου" δημοσιογράφου, ότι ο Κέσελ σε 3 χρόνια θα είναι ένα από τα καλύτερα φόργουρντ της Ευρώπης. Να γελάσω τώρα ή σε 3 χρόνια?

αν δεν κάνω λάθος είπε πως θα είναι ο καλύτερος φόργουορντ.Εκεί όντως κινδύνευσα με χαρακίρι icon_drunk.gif
Anaz
Μου φαινεται η μερολυπτικη -εκ διαμετρου αντιθετη με την περσινη- κριτικη απεναντι στον Ντουντα εχει χτισει τους νεους φετινους μυθους..
Το φετινο μοτο "ο Ντουντα ξερει" αλλοιωνει την πραγματικοτητα, αφου κοντευουμε να φτασουμε στο αλλο ακρο με περσυ, να θεωρουμε δεδομενο οτι το εργο του κοουτς ειναι το καλυτερο δυνατο κ υπερανω κριτικης, κ να αναζητουμε τις ευθυνες μονο στο υλικο.
Προσωπικα βεβαια αν κ δεν το θεωρω ουτε αυτο υγιες, το προτιμω τουλαχιστον απο αυτο που γινοταν τα προηγουμενα χρονια. καλυτερα να εμπνεει εμπιστοσυνη κ να ειναι κ λιγο στο "απυροβλητο" ο προπονητης. Εχει κι αυτο βεβαια τους κινδυνους του, αλλα ειναι προτιμοτερο.

Αnyway.Περα απο το γενικο σχολιο τωρα..
Ειδικοτερα για τον Κεσελ..
Εχει τα ελλατωματα του, ουτε εμενα μ'αρεσει, αλλα ο τροπος που τον χρησιμοποιει ο Ντουντα δεν δικαιολογειται. Ο παιχτης μπορει να προσφερει περισσοτερα κ ειναι κατι που το εχουμε δει κ στο Μουντο με τον ιδιο κοουτς. Πλεον του'χει πηδηξει κ την ψυχολογια. Απο'κει που γυαλιζε το ματι του με την Εθνικη, τωρα ειναι χεσμενος. Και δεν πιστευω οτι ειναι τοσο το βαρος της φανελας στη συγκεκριμενη περιπτωση. Αυτος εμενα μου δειχνει να εχει τσαγανο!
Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω εγω ειναι οτι του χτιζει χαρακτηρα. Αλλα θεωρω οτι με το υπαρχων υλικο ΔΕΝ εχουμε αυτη την πολυτελεια.. Η δικαιολογια της αμυνας δεν με πειθει. ΔΕΝ ειναι ΤΟΣΟ κακος αμυντικος που να ειναι δα προβλημα η παρουσια του στο παρκε καθε φορα, μη τρελαθουμε! Με την Εφες ηταν ολοφανερα θεμα ψυχολογιας κατ'εμε. Εξαλλου κι αλλες φορές τον εχει βαλει 6-7' τα'χει παει αξιοπρεπεστατα σε αμυνα κ επιθεση κ μετα τον βγαζει κ τον ξεχναει,πολλες φορες ακομα κι οταν η ομαδα δειχνει οτι χρειαζεται σουτ κ κολλαει επιθετικα με τον Τεο στο "3".
Στο κατω κατω..Ξαναλεω.. ΑΥΤΟΣ τον διαλεξε. Αν δεν τον πιστευε τι μας τον φορτωσε??? Ολο το καλοκαιρι, ΤΩΡΑ καταλαβε οτι δεν μπορει να ανταπεξελθει αμυντικα?? Στη τελικη αν ειναι ΤΟΣΟ κακος, ας ζητουσε μεταγγραφη. ή αφου μεταγγραφη δεν εγινε, ας κοιταξει να βρει λυση εκ των εσω. Πελεκανος, Βασιλοπουλος, Παπανικολαου..Δεν ξερω.. να δοκιμασει ομως κ κατι αλλο, γιατι ο καιρος περναει κ το σχημα με τον Παπαλουκα στο 3 βγαζει ματι οτι δεν ειναι για συνεχεια..
saou
QUOTE(Anaz @ Jan 27 2011, 18:57 ) *
Μου φαινεται η μερολυπτικη -εκ διαμετρου αντιθετη με την περσινη- κριτικη απεναντι στον Ντουντα εχει χτισει τους νεους φετινους μυθους..
Το φετινο μοτο "ο Ντουντα ξερει" αλλοιωνει την πραγματικοτητα, αφου κοντευουμε να φτασουμε στο αλλο ακρο με περσυ, να θεωρουμε δεδομενο οτι το εργο του κοουτς ειναι το καλυτερο δυνατο κ υπερανω κριτικης, κ να αναζητουμε τις ευθυνες μονο στο υλικο.
Προσωπικα βεβαια αν κ δεν το θεωρω ουτε αυτο υγιες, το προτιμω τουλαχιστον απο αυτο που γινοταν τα προηγουμενα χρονια. καλυτερα να εμπνεει εμπιστοσυνη κ να ειναι κ λιγο στο "απυροβλητο" ο προπονητης. Εχει κι αυτο βεβαια τους κινδυνους του, αλλα ειναι προτιμοτερο.

Σε αυτό θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας. Έχω με τη σειρά μου κράξει κάμποσες φορές το Ντούντα ο οποίος για μένα έχει τρομερές ευθύνες στο στρεβλό αγωνιστικο σχεδιασμό με τις απερίγραπτες μεταγραφές που έκανε, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα να πορευόμαστε με ένα θηριώδες κενό στο '3',να κάνουμε το σταυρό μας που ξύπνησε ο Έρτσεγκ και κουτσομπαλώθηκε το '4', ενώ συνεχίζουμε για νιοστή σερί χρονιά χωρίς σουτέρ με αποτέλεσμα όταν οι αντίπαλοι φρακάρουν τη ρακέτα να αρχίζουμε τις προσευχές.
Μεγάλες ευθύνες έχει και για τον αρχικό παραγκωνισμό παικτών που αυτή τη στιγμή του δίνουν αξιοπρεπείς λύσεις όπως ο Έρτσεγκ και ο Χαλπερίν.
Για να μη μιλήσουμε για το Μίλος ο οποίος έχει αφηνιάσει... Ειδικά ο συγκεκριμένος αν δεν συγκεντρωθεί με τον Ίβκοβιτς δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.

Για να μην πω γενικότερα για την εικόνα που παρουσιάζουμε so far η οποία δεν βγάζει και μάτια. Αλλά σε αυτό τον τομέα του δίνεις πίστωση, τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα.

Ανέφερα μαζεμένα όλα τα αρνητικά που μου έρχονται στο μυαλό, χωρίς να θέλω να γίνω κάτι σαν τους αντίστοιχους περσινούς και προπέρσινους αντι Γιαννακικούς. Απλά είμαι και εγώ ενάντια στην θεοποίηση και στη de facto παραδοχή ότι ο Ντούντα ξέρει τι κάνει. Παρόλο που στην ευρύτερη εικόνα, καλό κάνει, αφού μπορεί ο κόσμος να μην έχει πολυσυγκινηθεί και το ΣΕΦ να παραμένει άδειο, αλλά όταν ακούω από φίλους καθαρά ποδοσφαιρόφιλους να μου λένε ότι 'με το Ντούντα είμαστε καλά' δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι και αυτό είναι κάποιο κέρδος...
spysta
Eγω παντως θα πω το εξης για τον Κεσελ ..
χωρις να εχω απογοητευτει ουτε να εχω ικανοποιηθει απο αυτον (λογικο αφου χρησιμοποιητε ελαχιστα) .. πιστευω οτι στα κρισημα το χερι του θα μιλησει wink.gif

Φαινεται οτι ειναι κακαλατος παικτης και εχει τσαγανο .. ισως το καλοκαιρι να συζηταμε σε εντελως αλλη βαση για τον Μαρκο .. ισως και οχι βεβαια.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΑΥΤΗ τη δεδομενη χρονικη στιγμη και τουλαχιστον για το υπολοιπο της σεζον .. θα πρεπει ''οι αλλοι'' να δουλεψουν γι'αυτον και να τον βγαλουν ελευθερο για να το μπουμπουνησει .. καθως τροπο για να φτασει στο καλαθι (πλην transition) .. ΔΕΝ εχει ο Σερβος.
Σε μια σειρα αγωνων παντως .. οπως ειναι οι τελικοι της Α1 .. ο Μαρκο δεν μου μοιαζει απιθανο να κανει ματσακια αναλογα του Μουντομπασκετ wink.gif
priest
μηπως απλα προσπαθει να του μετριασει τον τσαμπουκα?ολοι οι νεοι ειδικα μετα απο ενα τετοιο μουντομπασκετ και με μεταγραφη στον οσφπ θα ενοιωθαν σαν βασιλιαδες!σιγουρα αυτο προσπαθει να κανει...
Anaz
Οταν εγραφα για τους φετινους μυθους αναφερομουν πανω κατω κ σε αυτα που γραφει ο saou. Αντε για το μπασκετ που παιζουμε, κανουμε υπομονη κ δεν πολυμιλαμε. Για τον μεταγγραφικο σχεδιασμο που εχει αφησει την ομαδα χωρις φοργουορντ, επισης. "φταινε οι Αγγελο που μειωσαν το μπατζετ".
Η διαχειριση του υλικου ομως τουλαχιστον ειναι φλεγον ζητημα γιατι ο χρονος περναει κ δεν υπαρχει πλεον πολυ περιθωριο για πειραματα. Προσφατα ειχαμε την περιφημη "ανασταση των Ερτσεγκ, Χαλπεριν χαρη στον Ντουντα". Το οτι για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης (κι αφορουν ΚΑΙ το προηγουμενο τεχνικο τιμ) οι συγκεκριμενοι παιχτες ηταν για να φευγουν κ δεν χαιρουν καμμιας εκτιμησης απο τον πολυ κοσμο δεν τους κανει αμπαλους!!Εξαλλου με αυτους τους δυο βασικους πηγαμε προπερσυ Final four. Ισα ισα που ΑΡΓΗΣΕ ο Ντουντα να τους αξιοποιησει και απ'οταν παραμερισε τον δογματισμο του κ πειραματιστηκε, δικαιωνουν οσους ισχυριζονταν οτι ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ αυτοι να προσφερουν με τον τροπο τους σε αυτη την ομαδα. Ευελπιστω λοιπον να συμβει το ιδιο κ με τα 3αρια μας καποια στιγμη.

ΥΓ: παρεπιμπτοντως καποια στιγμη ισως πρεπει να μας προβληματισουν κ οι οποιες ευθυνες ΚΑΙ του Ντουντα στο θεμα Μιλος, περα απο τις ευθυνες του ίδιου, του Σπανουλη, της Διοικησης, της γυναικας του, του κοσμου, του Γιαννακη..
Zephyr
QUOTE(Anaz @ Jan 28 2011, 02:35 ) *
ΥΓ: παρεπιμπτοντως καποια στιγμη ισως πρεπει να μας προβληματισουν κ οι οποιες ευθυνες ΚΑΙ του Ντουντα στο θεμα Μιλος, περα απο τις ευθυνες του ίδιου, του Σπανουλη, της Διοικησης, της γυναικας του, του κοσμου, του Γιαννακη..

Νομίζω πως έχει ήδη αρχίσει το κράξιμο ο κόσμος, καταλογίζοντας ευθύνες και στον Ντούντα. Πρώτα για την αδιαφορία, έπειτα για τα ΠΟΛΛΑ και άστοχα 3ποντα και στην συνέχεια για την γκρίνια και την ζοχάδα που βγάζει ο κανακάρης του σε κάθε αγώνα.
Ας πει λοιπόν κάποιος και στους δυο, σχετικά με το αξούριστο πιτσιρίκι που την έχει δει σταρ, πως το όνομα του είναι Μίλος Τεόντοσιτς, είναι 23 χρονών, ότι παίζει στον Ολυμπιακό και το μόνο που έχει πετύχει είναι ένα κύπελλο Ελλάδος ...
Γιατί μου φαίνεται ότι το έχει μπερδέψει και νομίζει ότι τον λένε Κόμπι, παίζει στους Lakers και είναι πεντάκις πρωταθλητής του ΝΒΑ...
frenchman7
Κοίτα να δεις, έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο anaz ότι έχει λίγο το απυρόβλητο ο Ντούντα και οφείλεται κατά την άποψη μου στους εξής λόγους:

1. Καλό παρελθόν με την ομάδα (97’)
2. Πρόσφατο διπλό στο ΟΑΚΑ (μετά από 4 χρόνια)
3. Πειθαρχία στην ομάδα
4. Δείχνει ως το κατάλληλο αντίπαλο προπονητικό δέος στον Ομπράντοβιτς (Δάσκαλος κλπ…)
5. Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση (δεν λέω σωστά), ότι αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα και με τον Ντούντα τότε με ποιόν?!! (Γκέρσον-απέτυχε, Γιαννάκης-απέτυχε, Μεσσίνα-πελάτης…)

Αυτοί πιστεύω πως είναι πάνω κάτω οι λόγοι που κάνουν τους πιο πολλούς Ολυμπιακούς να πιστεύουν πολύ σε αυτόν και να μην τον κρίνουν. Κι εγώ είμαι από αυτούς που στηρίζουν πολύ τον κοουτς και περιμένω να κάνω ταμείο στο τέλος, γιατί θεωρώ πως μόνο καλό κάνει στην ομάδα αυτή η εμπιστοσύνη!
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Jan 28 2011, 11:33 ) *
Αυτοί πιστεύω πως είναι πάνω κάτω οι λόγοι που κάνουν τους πιο πολλούς Ολυμπιακούς να πιστεύουν πολύ σε αυτόν και να μην τον κρίνουν. Κι εγώ είμαι από αυτούς που στηρίζουν πολύ τον κοουτς και περιμένω να κάνω ταμείο στο τέλος, γιατί θεωρώ πως μόνο καλό κάνει στην ομάδα αυτή η εμπιστοσύνη!

Να τον στηρίξουμε τον κόουτς! Φυσικά και να τον στηρίξουμε! Αυτό δεν το συζητάμε καν..
Αλλά να στηρίξει και ο ίδιος τον εαυτό του και να μην είναι τόσο ξεροκέφαλος.. Να παραδεχτεί τα λάθη του και να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις..
kolokotronis
QUOTE(frenchman7 @ Jan 28 2011, 11:33 ) *
Κοίτα να δεις, έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο anaz ότι έχει λίγο το απυρόβλητο ο Ντούντα και οφείλεται κατά την άποψη μου στους εξής λόγους:

1. Καλό παρελθόν με την ομάδα (97’)
2. Πρόσφατο διπλό στο ΟΑΚΑ (μετά από 4 χρόνια)
3. Πειθαρχία στην ομάδα
4. Δείχνει ως το κατάλληλο αντίπαλο προπονητικό δέος στον Ομπράντοβιτς (Δάσκαλος κλπ…)
5. Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση (δεν λέω σωστά), ότι αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα και με τον Ντούντα τότε με ποιόν?!! (Γκέρσον-απέτυχε, Γιαννάκης-απέτυχε, Μεσσίνα-πελάτης…)

Σε αυτό δεν πολυσυμφωνώ.
Εμείς με τον Σούμποντιτς πήραμε το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια και με τον ίδιο κάναμε το επικό δοπλό στο ΣΕΦ την επόμενη χρονιά.

Για μένα περισσότερο ρόλο παίζει να έχεις παιχταράδες.
Όχι ότι ο προπονητής δεν μετράει. Μην τρελαθούμε.

Αλλά στο πρώτο του Σούμπονιτς είχε Ράζτα-Σκοτ και στο δεύτερο Ράτζα-Μποντίρογκα.
Αυτοί ήταν οι καταλύτες των επιτυχιών και της έναρξης της κυριαρχίας, όχι ο προπονητής.

Πέρυσι είχατε παιχταράδες αλλά ο κόουτς σας ήταν β' εθνική.
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jan 28 2011, 12:01 ) *
Πέρυσι είχατε παιχταράδες αλλά ο κόουτς σας ήταν β' εθνική.

Μωρέ και Δ εθνικής να τανε, αν δεν σφύριζαν σαν να χαν πάθει εγκεφαλική παράλυση στον τρίτο τελικό, θα το χε σηκώσει το πρωτάθλημα και πείτε εσείς ότι θέλετε
Manu7
Παρατηρώ μια αγανάκτηση σας πέρι μη καταμερισμό ευθυνών στον Ντουντά από τον κόσμο της ομάδας.

Συγγνώμη αλλά εγώ βλέπω άτομα που στις αρχές χρονιάς αν τολμούσαμε να πούμε κάτι για τους παίχτες και
για τον προπονητή,τρώγαμε κράξιμο.Τα ποστ υπάρχουν νομίζω παιδιά.Νομίζω το "ο Σοφός ξέρει" πολλοί από σας
το είχατε ασπαστεί και το είχατε οδηγό μέχρι τώρα.

Εγώ είμαι της άποψης ότι κανείς δεν διαφεύγει κριτικής και γι'αυτό το λόγο μετά από αρκετά ματς του ΟΣΦΠ προσπαθούσα
να επισημάνω τα λάθη που έχει κάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι παίχτες.Ναι ίσως η υπερβολή επισκίαζε τις απόψεις μου αρκετές φορές.Ωστόσο συνεχώς τόνιζα ότι στο τοπ 16 η ομάδα θα κριθεί για τα καλά.Αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι
την υπόλοιπη χρονιά μπορούμε να χάνουμε από τον οποιονδήποτε και να μην μπορούμε να βγάλουμε διπλό και να μην λέμε τίποτα.Και τότε κριτική θα γίνει!Όμως,αν έλεγες τίποτα για τον Ντούντα,μπορεί να δεχόσουν επίθεση.

Γι'αυτό λοιπόν παραξενεύτηκα με την όλη φάση τώρα.Τεσπά,ο Ντούντα φυσικά και έχει ευθύνες σε πολλούς τομείς και
δυστυχώς εγώ δεν έχω δει μεγάλη βελτίωση με κάποιες εξαιρέσεις, σε αρκετά αγωνιστικά θέματα που απασχολούν την ομάδα.Ο Ντούντα για μένα ευθύνεται στα εξής:

1)η άμυνα
2)η συνύπαρξη Σπαν Μίλος
3)ο Μίλος
4)η κακή ως ανύπαρκτη απόδοση κάποιων μεταγραφών του καλοκαιριού

Στα θετικά όμως:
1)η ανάσταση των Έρτσεγκ Χαλπερίν
2)η πειθαρχία
3)η νοοτροπία που δείξαμε στο ΟΑΚΑ.

Στη ζυγαριά,δυστυχώς, τα αρνητικά είναι πιο βαριά.Εγώ περιμένω όμως από τον Ντούντα να με-μας διαψεύσει και
να βγει ο πρώτος μάγκας.
kolokotronis
QUOTE(rankin @ Jan 28 2011, 12:08 ) *
Μωρέ και Δ εθνικής να τανε, αν δεν σφύριζαν σαν να χαν πάθει εγκεφαλική παράλυση στον τρίτο τελικό, θα το χε σηκώσει το πρωτάθλημα και πείτε εσείς ότι θέλετε

Φίλε ράνκιν, επειδή το θέμα έχει συζητηθεί περισσότερο από το μεσανατολιτικό, αν δεχτώ ότι αν δεν ήταν οι διαιτητές θα κερδίζατε, πωε είσαι τόσο σίγουρος ότι θα κάνατε το 3-1 μετά στο ΣΕΦ?
Γιατί το λέτε, σαν να ήταν το τελευταίο ματς των πλέυ οφ, με τον νικητή να ανακυρήσοταν πρωταθλητής.
Και ύστερα στο 4ο παιχνίδι στην έδρα σας με καθαρά κοντρα διαιτησία (όχι βέβαια στον βαθμό του ΟΑΚΑ), σας κερδίσαμε εύκολα και δίκαια.
frenchman7
@rankin: Φυσικά και θα κριθεί, στο τέλος όμως. Και γουστάρω που επιτέλους δεν υπάρχει τόση γκρίνια (από μόνο του αυτό αποτελεί ένα μικρό θαύμα στον μπασκετικό Οσφπ)

@manu7Q Συμφώνώ σε αυτό εν μέρει:
4)η κακή ως ανύπαρκτη απόδοση κάποιων μεταγραφών του καλοκαιριού
Και κρατάω μια επιφύλαξη γιατί όπως έγραψα και χθες, συνήθως όταν κράζουμε πολύ κάποιον παίχτη(Κεσελ), συνήθως αργά ή γρήγορα αρχίζει να παίζει καλά…

ΥΓ: Πάντως το ότι θα γκρινιάζαμε επειδή δεν γκρινιάζουμε δεν το περιμένα! tongue.gif
Manu7
QUOTE(kolokotronis @ Jan 28 2011, 12:16 ) *
Φίλε ράνκιν, επειδή το θέμα έχει συζητηθεί περισσότερο από το μεσανατολιτικό, αν δεχτώ ότι αν δεν ήταν οι διαιτητές θα κερδίζατε, πωε είσαι τόσο σίγουρος ότι θα κάνατε το 3-1 μετά στο ΣΕΦ?
Γιατί το λέτε, σαν να ήταν το τελευταίο ματς των πλέυ οφ, με τον νικητή να ανακυρήσοταν πρωταθλητής.
Και ύστερα στο 4ο παιχνίδι στην έδρα σας με καθαρά κοντρα διαιτησία (όχι βέβαια στον βαθμό του ΟΑΚΑ), σας κερδίσαμε εύκολα και δίκαια.

Πάλι τα ίδια...
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Jan 28 2011, 12:16 ) *
πωε είσαι τόσο σίγουρος ότι θα κάνατε το 3-1 μετά στο ΣΕΦ?

Είμαι σίγουρος γιατί το είχα δει στον καφέ!
colonel gomelsky
Το θέμα με τον Μίλος δεν αφορά μόνο την καθεαυτή αγωνιστική του κατάσταση. Έχει και τεχνικές πλευρές (συνύπαρξη με Σπανούλη) αλλά και πειθαρχικές (επεισόδια με Παπαλουκά).
apkat
Μαλιστα..Πλεον μιλαμε για δεδομενα επεισοδια Μιλος Παπαλουκα..Και πως να μην ειναι δεδομενα αφου τα διεκρινε ενας δημοσιογραφος μεσω της τηλεορασης(ουτε καν στο γηπεδο ετσι για τα τυπικα).. 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Γελαει ο κοσμος..Πολυ..!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.