Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
kanela
TSOPS ???????????????????????????
Μια ερώτηση: ΓΙΑΤΙ το topic της Β ΕΣΚΑ είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να γραψω?

sad.gif 39.gif

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
dizzy_fingers
Ποιός είπε ότι είναι κλειδωμένο?
Δοκίμασε να γράψεις, μπορείς. wink.gif
dolly12
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 03:15 PM) *
Έλα να χαλαρώσουμε λίγο το topic. Όπως έχω βάλει και στην Β, έτσι και εδώ, θα βάλουμε ένα quiz που αποτελείται από τις εξής ερωτήσεις :

1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο ωραίο / σύγχρονο γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "καυτή" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν)
10. Πείτε ότι άλλο θέλετε για επίλογο

λοιπον
στα περισσοτερα θα συμφωνησω με την pencilbox
1.νικολοπουλου (και αν δεν κανω λαθος ειναι μονο 16χρονων κτι τετοιο), γαζετα για την ηλικια
2. δυνατη περιφερεια για μενα εχει μαλλον το περιστερι, αμαρυλλις ενω για ψηλες ζωγραφου, περιστερι και αμαρυλλις. (Η ενωση για εμενα, χωρις βεβαια να την εχω δει πιστευω οτι εχει πολυ καλο συνολο αλλα οχι κατι που να ξεχωριζει οπως ρωτας, ειναι ολη μαζι καλη)
3. ο Ζαον οχι τελικα, αφου οταν ειδε τα σκουρα αποφασισε να της παρει πισω ( 2 απο τις 3 με τιμωρια γυρισαν), δε νομιζω να αποσυρθει καμια θα μεινουν ολες να το παλεψουν. Ισως αν τα πραγματα δε φτιαξουν μεχρι το τελος του 1ου γυρου τα μελισσια (λογω και εσωτερικων προβληματων???)
4. εδω δε μπορω να εκφερω γνωμη αντικειμενικη οποτε δεν απαντω
5.εξαιροντας ονοματα σαν γκιουλεκα κτλ, θα ελεγα πως η ζουρνη (pencilbox αυτην λες νομιζω) ειναι οντως πολυ καλη αλλα και για την ηλικια της και η νικολοπουλου της ενωσης στεκεται παρα πολυ καλα
6. δεν εχω δει τους αλλου πως δουλευουν αλλα απο αυτα που ακουω, Νανακος/Ζερβα
7. Βριλησια ειναι επισης καλο γηπεδο ειναι και καινουριο
8. Θωμας ασυζητητη!!!!
9. No answer! αλλα οντως εχουν φτιαξει αρκετα εως πολυ πια, δεν ειναι τοσο αντρακια!!! tongue.gif
10. Αν μεινει η Φιλιππακη στο παιχνιδι και δεν βγει με φαουλ ο θωμας, αν βγει ο θριαμβος γιατι δεν εχει αλλη ψηλη ο θωμας που να μπορει να την καλυψει

εγω θα ηθελα προγνωστικα για το Παγκρατι - Ιωνικος και Παιανια - Θωμας?
xilies siopes na akous
QUOTE(dolly12 @ Nov 9 2006, 03:29 AM) *
λοιπον
στα περισσοτερα θα συμφωνησω με την pencilbox
1.νικολοπουλου (και αν δεν κανω λαθος ειναι μονο 16χρονων κτι τετοιο), γαζετα για την ηλικια
2. δυνατη περιφερεια για μενα εχει μαλλον το περιστερι, αμαρυλλις ενω για ψηλες ζωγραφου, περιστερι και αμαρυλλις. (Η ενωση για εμενα, χωρις βεβαια να την εχω δει πιστευω οτι εχει πολυ καλο συνολο αλλα οχι κατι που να ξεχωριζει οπως ρωτας, ειναι ολη μαζι καλη)
3. ο Ζαον οχι τελικα, αφου οταν ειδε τα σκουρα αποφασισε να της παρει πισω ( 2 απο τις 3 με τιμωρια γυρισαν), δε νομιζω να αποσυρθει καμια θα μεινουν ολες να το παλεψουν. Ισως αν τα πραγματα δε φτιαξουν μεχρι το τελος του 1ου γυρου τα μελισσια (λογω και εσωτερικων προβληματων???)
4. εδω δε μπορω να εκφερω γνωμη αντικειμενικη οποτε δεν απαντω
5.εξαιροντας ονοματα σαν γκιουλεκα κτλ, θα ελεγα πως η ζουρνη (pencilbox αυτην λες νομιζω) ειναι οντως πολυ καλη αλλα και για την ηλικια της και η νικολοπουλου της ενωσης στεκεται παρα πολυ καλα
6. δεν εχω δει τους αλλου πως δουλευουν αλλα απο αυτα που ακουω, Νανακος/Ζερβα
7. Βριλησια ειναι επισης καλο γηπεδο ειναι και καινουριο
8. Θωμας ασυζητητη!!!!
9. No answer! αλλα οντως εχουν φτιαξει αρκετα εως πολυ πια, δεν ειναι τοσο αντρακια!!! tongue.gif
10. Αν μεινει η Φιλιππακη στο παιχνιδι και δεν βγει με φαουλ ο θωμας, αν βγει ο θριαμβος γιατι δεν εχει αλλη ψηλη ο θωμας που να μπορει να την καλυψει

εγω θα ηθελα προγνωστικα για το Παγκρατι - Ιωνικος και Παιανια - Θωμας?
Καλημερα!Εχεις απορια πως τα Μελισσια εχουν εσωτερικα προβληματα,αμφιβαλλεις ή θες να μαθεις?
dolly12
δεν ειμαι σιγουρη αν εχουν, απο οτι εχω διαβασει εδω μαλλον, για αυτο ειναι σε παρενθεση και με ερωτηματικα
xilies siopes na akous
QUOTE(dolly12 @ Nov 9 2006, 04:38 AM) *
δεν ειμαι σιγουρη αν εχουν, απο οτι εχω διαβασει εδω μαλλον, για αυτο ειναι σε παρενθεση και με ερωτηματικα

Δυστυχως,απ'οσο γνωριζω,εχουν προβληματα.Δεν ειναι τυχαιο που δεν εχουν κανει ουτε 1 νικη.Τουλαχιστον με ομαδες των ιδιων δυνατοτητων.Κ εχουν καλες παιχτριες.
alexako
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 03:15 PM) *
Έλα να χαλαρώσουμε λίγο το topic. Όπως έχω βάλει και στην Β, έτσι και εδώ, θα βάλουμε ένα quiz που αποτελείται από τις εξής ερωτήσεις :

1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.

Ας το κρατήσουμε ζωντανό γιατί όποιος και να μπει, νέος ή παλιός σε οποιαδήποτε φάση του Πρωταθλήματος, μπορεί να διαμορφώσει άποψη. Vamos και στην Α ΕΣΚΑ λοιπόν...

Γειά σας κ απο μένα...λοιπόν έχουμε κ λέμε
1.Μικρότερη σε ηλικία όπως είπαν κ οι προηγούμενοι κ μεγαλύτερη η Γαζέτα του Παγκρατίου.
2.Δυνατή περιφέρεια πιστεύω πως έχει το Περιστέρι κ η Αμαρυλλίς..ενώ ο Ζωγράφου,το Περιστέρι αλλα κ η Αμαρυλλίς έχουν καλές ψηλές.
3.Δεν νομίζω πως θα αποσυρθεί κάποια ομάδα αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις!!
4.Αμαρυλλίς,Περιστέρι,Ζωγραφου,Γαλάτσι!
5.Ρετζεπέρη απο την Αμαρυλλίς έχει πολύ καλό σουτ κ μπορεί να παίξει κ ψηλή!
6.Η Ζέρβα απο Ζωγράφου πιστεύω πως είναι πολύ καλή προπονήτρια.
7.Μου αρέσει πολύ το κλειστό του Περιστερίου...σύχρονο μπορεί να μην είναι αλλά θεωρείται πολύ καλο γήπεδο.
8.Ο Αγ.Θωμάς έχει πολύ δυνατή έδρα όπως επίσης κ το Γαλάτσι!
9.Τώρα δέσαμε!!!Δεν ξεχωρίζω κάποια αλλα σίγουρα έχει ομορφύνει το γυναικείο μπάσκετ(πάλι καλά)
10.Επίλογο ε?χμ.....Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα να έχει ενδιαφέρον!!αυτά!
coach13
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 05:15 PM) *

Ας το κρατήσουμε ζωντανό γιατί όποιος και να μπει, νέος ή παλιός σε οποιαδήποτε φάση του Πρωταθλήματος, μπορεί να διαμορφώσει άποψη. Vamos και στην Α ΕΣΚΑ λοιπόν...

Ωραίο το ερωτηματολόγιο tsops!!!
Ξεκινάμε:
1.Για μικρότερη δεν ξέρω.Μεγαλύτερη...χμμμ ... η Γαζέτα πόσο είναι???Εχουμε και εμεις μια μεγάλη,τη Τζήμα αλλά δε λέω πόσο είναι γιατί θα με κυνηγάει!!!
2.Νομίζω το Περιστέρι διαθέτει ισορροπία και στην περιφέρεια και μέσα στη ρακέτα.
3.Νομίζω πως δε θα αποσυρθεί κανείς φέτος και αυτο κάνει το πρωτάθλημα δυσκολότερο εκ των πραγμάτων απο πέρσι.
4.Θα ξαναπώ Περιστέρι.Η ομάδα κουβαλάει την εμπειρία της Α2 και έξω από το γήπεδο.
5.Η Γκιουλέκα ειναι εκτος συναγωνισμού φαντάζομαι!!Παρα πολύ καλή παίχτρια είναι η Ζουρνή.Μπασκετικό σωμα καθαρα με μεγάλο άλμα και ικανότητες σε άμυνα και επίθεση.
6.Τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας προπονητικά είναι Σαμαντούρα και Ζέρβα.
7.Του ΜΕΛΑΣ στο Αιγάλεω ειναι μετά την ανακατασκευή πολύ ζεστό.
8.Αγιος Θωμάς και ΜΕΛΑΣ.Μαζεύουν πολύ κόσμο και οι δύο και γενικά κάνουν πολύ ¨βαβούρα¨!!!!
9.Όλες οι παίχτριες της ΠΑΙΑΝΙΑΣ!!!Πλάκα κάνω!
10.Για το Παιανία - Αγ.Θωμάς: Για μας το ματς είναιή μισή χρονία.Εξακολουθουμε να είμαστε χωρίς τη Βαρβέρη αλλά τα υπολοιπα κορίτσια είναι σε καλή κατάσταση.Κατα τη γνώμη μου το παιχνίδι θα το κερδίσει όποιος είναι πιο εύστοχος από την περιφέρεια,καθώς και οι δυο ομάδες από εκεί εκδηλώνουμε κυρίως επιθέσεις.Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό ματς!Δε χωράνε παραπάνω προγνωστικά!
coach13
Για να μην ξεχνιόμαστε μιας και πλησιάζει Κυριακή...Προβλέψεις!

12/11/2006 21:00:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
12/11/2006 20:00:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
12/11/2006 20:30:00 ΜΕΤΣ Α ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ.
12/11/2006 20:30:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν.
12/11/2006 14:00:00 Π.ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ
12/11/2006 20:15:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
12/11/2006 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

Για να ακούσω προγνωστικά!!!
alexako
QUOTE(coach13 @ Nov 9 2006, 02:50 PM) *
Για να μην ξεχνιόμαστε μιας και πλησιάζει Κυριακή...Προβλέψεις!

12/11/2006 21:00:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
12/11/2006 20:00:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
12/11/2006 20:30:00 ΜΕΤΣ Α ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ.
12/11/2006 20:30:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν.
12/11/2006 14:00:00 Π.ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ
12/11/2006 20:15:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
12/11/2006 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
Για να ακούσω προγνωστικά!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΛΕΩ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ,ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ .ΣΤΟ ΕΚΤΟ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΥ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝ Κ Ο ΘΩΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΩ Η ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΝ Κ ΘΕΛΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΕΡΗΣ)ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ Ο ΑΓ.ΘΩΜΑΣ!!
aesx
Ξέρει κανείς τι έγινε στο παιχνίδι Θρίαμβος - Θωμάς?
Ποιοι έπαιξαν καλά? Το είδε κανείς να μας πει σχόλια?
DxL
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 09:04 AM) *
Καλώς ήλθες kanela και καλά posts. Βρε την Α ΕΣΚΑ κοινό που έχει αποκτήσει. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε! smile.gif
DxL, θα μου επιτρέψεις να σου πω για άλλη μια φορά ότι δεν συμφωνώ με τις απόψεις σου. Η αποχή σας από το γήπεδο δεν νομίζω ότι κάνει καλό σε κάποιον, αντίθετα, μόνο κακό στις παίκτριες κάνετε. Δεν είσαστε ανδρική ομάδα Α1 με 3 - 4.000 οργανωμένους, συνδέσμους οπαδών και έγγραφα αιτήματα. Είστε μερικά φιλότιμα άτομα με αγάπη και πίστη στον σύλλογο της γειτονιάς σας.

Επίσης, δεν πρέπει να εμφανίζεστε τόσο απαισιόδοξοι. Αν μία φορά σας χρειάζεται η ομάδα κοντά της όταν πάει καλά, στα δύσκολα σας χρειάζεται πολύ περισσότερο. Προσωπικά, έχω ζήσει περίπτωση όντας σε ομάδα Β' Εθνικής (πάλαι ποτέ), η οποία με απόφαση της Διοίκησης, "έβαλε λουκέτο" και κατέληξε Γ' ΕΣΚΑ εν μία νυχτί. Έτσι απλά και γρήγορα. Αφήστε λοιπόν τις διοικητικές διενέξεις, την αντι-προπονητική κουλτούρα και τα "εσωτερικά" της ομάδας. Υποστηρικτές οπαδοί ομάδας Α ΕΣΚΑ είσαστε, όχι πολιτικό κίνημα. Κατεβείτε στο γήπεδο και φωνάξτε για τον ΖΑΟΝ 41.gif

Ξέρεις τον τρόπο που γράφω. Για καλό σας τα λέω wink.gif

Τα ξέρω tsops, αλλά εγώ δεν είμαι οι ULTRAS, ούτε έχω εισηγηθεί, ούτε επιβάλλει καμία αποχή. Αντιθέτως, χαίρομαι να βλέπω μπάσκετ και περνάμε πολύ καλά στο γήπεδο.

Φέτος όμως τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι. Είναι σαν να γνωρίσαμε άλλους ανθρώπους πέρυσι από αυτά που είδαμε φέτος...

Άλλωστε κι εμείς όλα αυτά που λέμε, για το καλό του ΖΑΟΝ τα λέμε (που δεν είναι και γειτονιά μας - τα 2 club είναι στα Πατήσια και στη Ν.Σμύρνη), αλλά επειδή εμάς δεν μπορούν να μας επιβάλλουν τι θα κάνουμε και τι θα λέμε, μας απειλούν με μπράβους και μηνύσεις.

Ήμαρτον!!!!!

Και φυσικά και είμαι πάντα μέσα να πάω στο γήπεδο, αν και έχω μείνει σχεδόν μόνος με τα κατορθώματα που όλοι γνωρίζετε...

1η)ΖΑΟΝ - ΠΑΙΑΝΙΑ = 100 άτομα μέσα.
.
.
.
5η) ΖΑΟΝ - ΑΕ ΠΑΠ = 10 ΖΑΟΝίτες - 25 ενωσίες....
aesx
QUOTE(aesx @ Nov 9 2006, 10:15 PM) *
Ξέρει κανείς τι έγινε στο παιχνίδι Θρίαμβος - Θωμάς?
Ποιοι έπαιξαν καλά? Το είδε κανείς να μας πει σχόλια?

coach 13 σε σένα στηρίζομαι, τι έγινε στο παιχνίδι?
DxL
QUOTE(kanela @ Nov 8 2006, 08:47 PM) *
TSOPS ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ biggrin.gif

Λοιπόν να σου απαντήσω γιατί έχει κόσμο η ΕΣΚΑ? Γιατι απλούστασα τα όργια μόνο εκεί γίνονται. πχ ΖΑΟΝ
στην Α1 δεν έχει ακουστεί τόσο έντονα κάτι . ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ . ΣΤΗΝ Α 1 ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΚΤΛ ΣΤΗΝ Α ΕΣΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ να σας ενημερώσω οτι οι παίχτριες του ΖΑΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΗ ΓΛΥΚΟΥ γύρισαν .
dxl ελπίζω να ηρεμήσεις τώρα icon_drunk.gif

Εγώ να ηρεμήσω? Αυτοί που διοικούν πρέπει να κάνουν κάτι για να ηρεμήσουμε όλοι, αλλά εκείνοι το βιολί τους.... Με Μαρίνο δεν ηρεμώ ΠΟΤΕ!!!!!!!

Τον εαυτό τους να φοβερίζουν λοιπόν οτι θα διώξουν τις κοπέλες, ή οτι θα κρατήσουν τον Μαρίνο. Είναι λές και εμείς θέλουμε το κακό της ομάδας, και μας πάνε κόντρα γι'αυτό. Λές? Οπότε θα αρχίσουμε να λέμε: ΖΗΤΩ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ!!!!! και....θα τον διώξουνε.....!!!!!

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
bobsqu
Γεια σας παιδιά. Νίκησε ο Άγιος Θωμάς. Το παιχνίδι ήταν σχετικά μέτριο. Ο Θρίαμβος προσπάθησε να πλησιάσει στο σκόρ κάποιες φορές αλλά δεν τα κατάφερε. Λυπάμαι αλλά δεν θυμάμαι το τελικό αποτέλεσμα.
xilies siopes na akous
QUOTE(DxL @ Nov 9 2006, 06:33 PM) *
Εγώ να ηρεμήσω? Αυτοί που διοικούν πρέπει να κάνουν κάτι για να ηρεμήσουμε όλοι, αλλά εκείνοι το βιολί τους.... Με Μαρίνο δεν ηρεμώ ΠΟΤΕ!!!!!!!

Τον εαυτό τους να φοβερίζουν λοιπόν οτι θα διώξουν τις κοπέλες, ή οτι θα κρατήσουν τον Μαρίνο. Είναι λές και εμείς θέλουμε το κακό της ομάδας, και μας πάνε κόντρα γι'αυτό. Λές? Οπότε θα αρχίσουμε να λέμε: ΖΗΤΩ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ!!!!! και....θα τον διώξουνε.....!!!!!

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Καλημερα!Δεν μου προκαλει εκπληξη η νικη του Αγ.Θωμα..Ειναι καλυτερη ομαδα απο την Παιανια.
dolly12
Καλημερα

στο μονο παιχνιδι που πιστευω οτι ισως γινει εκπληξη ειναι στο ενωση - ιωνικος, αν και πιστευω οτι τελικά θα κερδισει η ενωση εστω και δυσκολα. Ολα τ αλλα ειναι πανω κατω αναμενομενα.
coach13
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 10 2006, 09:26 AM) *
Καλημερα!Δεν μου προκαλει εκπληξη η νικη του Αγ.Θωμα..Ειναι καλυτερη ομαδα απο την Παιανια.

Καλημέρα!Ναι...μονο που ο Αγ.Θωμάς κερδισε τον Θρίαμβο χτες και όχι την Παιανία.Την Κυριακή παιζουμε
xilies siopes na akous
QUOTE(coach13 @ Nov 10 2006, 03:50 AM) *
Καλημέρα!Ναι...μονο που ο Αγ.Θωμάς κερδισε τον Θρίαμβο χτες και όχι την Παιανία.Την Κυριακή παιζουμε

Ωχ...συγνωμη!Κ παλι πιστευω πως θα κερδισει ο Αγ.Θωμα;.
tsops
QUOTE(DxL @ Nov 9 2006, 10:23 PM) *
Τα ξέρω tsops, αλλά εγώ δεν είμαι οι ULTRAS, ούτε έχω εισηγηθεί, ούτε επιβάλλει καμία αποχή. Αντιθέτως, χαίρομαι να βλέπω μπάσκετ και περνάμε πολύ καλά στο γήπεδο.

Φέτος όμως τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι. Είναι σαν να γνωρίσαμε άλλους ανθρώπους πέρυσι από αυτά που είδαμε φέτος...

Άλλωστε κι εμείς όλα αυτά που λέμε, για το καλό του ΖΑΟΝ τα λέμε (που δεν είναι και γειτονιά μας - τα 2 club είναι στα Πατήσια και στη Ν.Σμύρνη), αλλά επειδή εμάς δεν μπορούν να μας επιβάλλουν τι θα κάνουμε και τι θα λέμε, μας απειλούν με μπράβους και μηνύσεις.

Έχετε club στη Νέα Σμύρνη?! blink.gif w00t.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(tsops @ Nov 10 2006, 04:12 AM) *

Συγνωμη αλλα εχω 1 απορια και θα σου πω μετα γιατι θελω να μου την λυσεις.Εισαι προπ?
tsops
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 10 2006, 08:22 AM) *
Συγνωμη αλλα εχω 1 απορια και θα σου πω μετα γιατι θελω να μου την λυσεις.Εισαι προπ?

Αν αναφέρεσαι σε μένα, ναι smile.gif Αλλά, στέλνε μου pm για τέτοια θέματα. Τι φταίει το κοινό της Α ΕΣΚΑ να ασχολείται μαζί μου?! laugh.gif
froso
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 10 2006, 07:26 AM) *

Καλημέρα, αλλά με θρίαμβο έπιαζε ο Αγ.Θωμάς. Με Παιανία παίζει την Κυριακή
froso
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 10 2006, 07:56 AM) *
Ωχ...συγνωμη!Κ παλι πιστευω πως θα κερδισει ο Αγ.Θωμα;.

Επειδή είμαι πιο ουδέτερη (σε σχέση με την coach13) πιστεύω ότι θα είναι ντέρμπι!Θεωρώ οτι δε θα είναι εύκολη η νίκη.Όποια ομάδα και αν κερδίσει θα ζοριστεί.Και μην ξεχνάς, η Παιανία πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια.Κάθε παιχνίδι με ομάδες ίδιας δυναμικότητας είναι για αυτή ¨ζωής και θανάτου¨
Πρέπει να κερδίσει για να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο φέτος!
Σωστά coach13? wink.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(froso @ Nov 10 2006, 05:17 AM) *
Επειδή είμαι πιο ουδέτερη (σε σχέση με την coach13) πιστεύω ότι θα είναι ντέρμπι!Θεωρώ οτι δε θα είναι εύκολη η νίκη.Όποια ομάδα και αν κερδίσει θα ζοριστεί.Και μην ξεχνάς, η Παιανία πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια.Κάθε παιχνίδι με ομάδες ίδιας δυναμικότητας είναι για αυτή ¨ζωής και θανάτου¨
Σωστά coach13? wink.gif

Δεν εχεις αδικο αλλα-αν δεν κανω λαθος-παιζουν στην εδρα του Αγ.Θωμα,πραγμα το οποιο μειωνει τις πιθανοτητες νικης για την Παιανια.
WALTER BERRY ''THE TRUTH''
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 10 2006, 10:21 AM) *
Δεν εχεις αδικο αλλα-αν δεν κανω λαθος-παιζουν στην εδρα του Αγ.Θωμα,πραγμα το οποιο μειωνει τις πιθανοτητες νικης για την Παιανια.

Αγαπητή-αγαπητέ,

το σωστό είναι ΠΑΙΑΝΙΑ-ΑΓ.ΘΩΜΑΣ (eska.gr)
coach13
QUOTE(froso @ Nov 10 2006, 11:17 AM) *
Σωστά coach13? wink.gif

Σωστα!Ειναι παρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς καθως αν χασουμε θα ειναι πολυ δυσκολα πλέον τα πράγματα για το θέμα παραμονή,και ας είναι νωρίς για να λέγεται κάτι τέτοιο.Αν και πέρσι η Παιανία ξεκίνησε με 8 συνεχόμενες ήττες αλλά στο τέλος σώθηκε.Αλλά άλλο πέρσι και άλλο φέτος!
xilies siopes na akous
QUOTE(WALTER BERRY ''THE TRUTH @ Nov 10 2006, 06:32 AM) *
Αγαπητή-αγαπητέ,

το σωστό είναι ΠΑΙΑΝΙΑ-ΑΓ.ΘΩΜΑΣ (eska.gr)

Σ ευχαριστω για την ενημερωση..Προσωπικα δεν μου αρεσει σαν ομαδα η Παιανια.Προτιμω να κερδισει ο Αγ.Θωμας,ειναι πιο μπασκετικη ομαδα.
DxL
QUOTE(tsops @ Nov 10 2006, 06:12 AM) *

Ναι, τα μισά παιδιά τυχαίνει - δυστυχώς γι'αυτούς - να είναι από εκεί.

Οπότε είναι ένας λόγος παραπάνω, με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, για να μην ξεκινήσουν το ταξίδι τα 2 αυτοκίνητα από εκεί.... 68.gif
bifbif
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΠΑΙΑΝΙΑ-ΑΓ.ΘΩΜΑΣ. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΙΑΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!
ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ!
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΑΝΙΑ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες στην παρέα μας bifbif.
Μετέφερα το ποστ σου εδώ, που ταιριάζει.

Μην γράφεις μόνο, με κεφαλαία, γιατί στην παγκόσμια γλώσσα του ίντερνετ, αυτό σημαίνει ότι φωνάζεις.

Επίσης, προσπάθησε να μην είσαι πολύ προκλητική στα μηνύματά σου.

peace.gif
bifbif
ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΚΥΡΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;;;;;;;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΧΡΩΜΑ???
ΠΟΙΟ????????????????
ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ,ΧΑ!
bifbif
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 11 2006, 10:23 AM) *
Καλώς ήρθες στην παρέα μας bifbif.
Μετέφερα το ποστ σου εδώ, που ταιριάζει.

Μην γράφεις μόνο, με κεφαλαία, γιατί στην παγκόσμια γλώσσα του ίντερνετ, αυτό σημαίνει ότι φωνάζεις.

Επίσης, προσπάθησε να μην είσαι πολύ προκλητική στα μηνύματά σου.

peace.gif

Καλημέρα και σ' ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!
Τα κεφαλαία δεν έγιναν επίτηδες, η συνήθεια βλέπεις!
Επίσης δεν νομίζω πως ήμουν προκλητική, απλά την γνώμη μου ειπα!
δεν νομίζω πως είμαι η μόνη!
Και πάλι καλημέρα!
dizzy_fingers
Δεν ήσουν προκλητική στο τί έλεγες, αλλά στο πως το έλεγες.
Καταλαβαίνεις πως αλλιώς φαίνεται η πλάκα όταν τη λες μέσα στην παρέα και αλλιώς στο γραπτό λόγο. wink.gif

Με καλή πρόθεση πάντα smile.gif.
klik
Παιδιά το παιχνίδι Παιανία - Αγιος Θωμάς είναι σίγουρα 2! Δε μασάει ο Θωμάς απο κάτι ομαδούλες σαν την Παιανία.

Καλημέρα σας!
DxL
Χαχαχα! Να τα μας πάλι με την Παιανία. blink.gif

Καλέ ηρεμήστε λίγο.... peace.gif

Ο ΖΑΟΝ θα κερδίσει στο Γαλάτσι!!! w00t.gif
coach13
QUOTE(klik @ Nov 11 2006, 03:15 PM) *
Παιδιά το παιχνίδι Παιανία - Αγιος Θωμάς είναι σίγουρα 2! Δε μασάει ο Θωμάς απο κάτι ομαδούλες σαν την Παιανία.

Καλημέρα σας!

H ΟΜΑΔΟΥΛΑ της Παιανίας κέρδισε τον Α.Θωμά με 46-42.Καλό είναι να μην υποτιμάτε κανέναν...
dionyssis
Ο ΖΑΟΝ συνέχισε με ήττα και στο Γαλάτσι με 50-37.
bobsqu
Συνεχίζει η Ένωση παιδιά. Κέρδισε και τον Ιωνικό. Με λίγη δυσκολία βέβαια αλλά η νίκη είναι που μετράει. Ξέρει κανείς τι έκανε ο Ζωγράφος?
kanela
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
το ΓΑΛΑΤΣΙ έσκισε το ΖΑΟΝ παρ όλο που γυρισαν οι 3 τιμωρημένες.
Με ενημερωσαν οτι το ΓΑΛΑΤΙ κάποια στιγμη προηγηθηκε με 25 πόντους , δυστυχως απ ότι καταλαβαίνω το γαλάτσι ακολουθεί τις 3 τελευταιες ομαδες.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ η ΑΕΠΑΠ κέρδισε τον ΙΩΝΙΚΟ . ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ , ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ . . .

Υ.Γ. DXL sad.gif ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ
DxL
Μπά, για εμένα ο ΖΑΟΝ έχασε. Εντάξει, καλή ομάδα έχει το Γαλάτσι, αλλά ο φετινός ΖΑΟΝ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Και όλα ξεκινάνε από τον προπονητή του...
coach13
Καλημέρα.

Από ότι έμαθα ο Ζωγράφου κέρδισε στον πόντο τα Μελίσσια!
froso
QUOTE(coach13 @ Nov 12 2006, 09:03 PM) *
H ΟΜΑΔΟΥΛΑ της Παιανίας κέρδισε τον Α.Θωμά με 46-42.Καλό είναι να μην υποτιμάτε κανέναν...

Καλημέρα coach13 και συγχαρητήρια για τη νίκη σας!Σημαντική ανάσα και καλόγια την ψυχολογία σας στη συνέχεια έτσι?
Πες μας λίγο για το παιχνίδι αν μπορείς.
dolly12
Καλημέρα,

ορίστε τα αποτελέσματα της χθεσινής αγωνιστικής.

6η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
12/11/2006 21:00:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 54-58
12/11/2006 20:00:00 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 71-36
12/11/2006 20:30:00 ΜΕΤΣ Α ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛΑΔ. 53-49
12/11/2006 20:30:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 50-37
12/11/2006 14:00:00 Π.ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 54-44
12/11/2006 20:15:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 56-57
12/11/2006 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 46-42
xilies siopes na akous
QUOTE(DxL @ Nov 12 2006, 08:20 PM) *
Μπά, για εμένα ο ΖΑΟΝ έχασε. Εντάξει, καλή ομάδα έχει το Γαλάτσι, αλλά ο φετινός ΖΑΟΝ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Και όλα ξεκινάνε από τον προπονητή του...

Ν δουμε ποτε θα το καταλαβει ο προεδρος!!!!!!
coach13
QUOTE(froso @ Nov 13 2006, 10:27 AM) *
Καλημέρα coach13 και συγχαρητήρια για τη νίκη σας!Σημαντική ανάσα και καλόγια την ψυχολογία σας στη συνέχεια έτσι?
Πες μας λίγο για το παιχνίδι αν μπορείς.

Ευχαριστώ πολύ!Ηταν μια νίκη που έπρεπε να γίνει και έγινε!Ακολουθούν άλλα 2 ντερμπι για έμας και το καλό είναι οτι πλέον η ομάδα είναι πλήρης.
Τωρα σχετικά με το παιχνιδι.Ο Θωμάς ήταν μπροστά σχεδόν σε ολο το μάτς με μικρή διαφορα που κυμαινόταν απο 2 εως 6 πόντους.Υπήρχε μεγάλη αστοχία και από τις δύο ομάδες ,γι΄αυτό και το χαμηλό σκορ, καθώς και πολλά λάθη.Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και φτίαξαμε την άμυνα μας,πιέσαμε τις περιφεριακές,κλέψαμε μπάλες και τελειώσαμε αιφνιδιασμούς.Εκέι γύρισε το παιχνίδι.Σε γενικές γραμμές ήταν ενα κακό ποιοτικά ματς αλλά γεμάτο ένταση και αγωνία!
dolly12
Εγω θα ηθελα να αλλαξω την γνωμη μου στο γκαλοπ για την πιο καυτη εδρα. Των μελλισιων ειναι χειροτερη και απο Θωμα και γαλατσι κτλ κτλ

Ειναι μια εδρα με δεκα δεκαπεντε πιτσιρικια πουκανουν ανελεητο θορυβο και βαβουρα δεν σε αφηνουν να συγκεντωθεις με τιποτα, χτυπανε τυμπανα και κορνες το γηπεδο ειναι μικρο και δεν χανεται ο ηχος, και δεν ακους οδηγιες, ταιμ αουτ κτλ. Σε σημειο που κατεβηκαν και κατω και καθονταν διπλα απο την τελικη γραμμη....

Σε αποδιοργανωνει παρα πολυ οσο και να θες να συγκεντρωθεις. Για μενα ισως η πιο δυσξολη εδρα απο πλευρας κοσμου κτλ κτλ.

Παντως αυτο που καταλαβα ειανι οτι κανενα παιχνιδι δε θα ειναι ευκολο και κανεις δεν πρεπει να υποτιμαει κανεναν. Ανα πασα στιγμη μπορεις να παθεις ζημια. Ευτυχως ο ζωγραφου τη γλιτωσε, σε ενα ματς που ηταν κακο σε αποδοση με μεγαλη αστοχια και παρα πολλα λαθη σε τελικες προσπαθειες και πασες (τελος 3ου δεκαλεπτου το σκορ ηταν 34-30, κατι τετοιο).

Απο οτι φαινεται τιποτα δεν ειναι σιγουρο και το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα για ολους ανεξαιρετως....
xilies siopes na akous
QUOTE(dolly12 @ Nov 13 2006, 05:51 AM) *
Εγω θα ηθελα να αλλαξω την γνωμη μου στο γκαλοπ για την πιο καυτη εδρα. Των μελλισιων ειναι χειροτερη και απο Θωμα και γαλατσι κτλ κτλ

Ειναι μια εδρα με δεκα δεκαπεντε πιτσιρικια πουκανουν ανελεητο θορυβο και βαβουρα δεν σε αφηνουν να συγκεντωθεις με τιποτα, χτυπανε τυμπανα και κορνες το γηπεδο ειναι μικρο και δεν χανεται ο ηχος, και δεν ακους οδηγιες, ταιμ αουτ κτλ. Σε σημειο που κατεβηκαν και κατω και καθονταν διπλα απο την τελικη γραμμη....

Σε αποδιοργανωνει παρα πολυ οσο και να θες να συγκεντρωθεις. Για μενα ισως η πιο δυσξολη εδρα απο πλευρας κοσμου κτλ κτλ.

Παντως αυτο που καταλαβα ειανι οτι κανενα παιχνιδι δε θα ειναι ευκολο και κανεις δεν πρεπει να υποτιμαει κανεναν. Ανα πασα στιγμη μπορεις να παθεις ζημια. Ευτυχως ο ζωγραφου τη γλιτωσε, σε ενα ματς που ηταν κακο σε αποδοση με μεγαλη αστοχια και παρα πολλα λαθη σε τελικες προσπαθειες και πασες (τελος 3ου δεκαλεπτου το σκορ ηταν 34-30, κατι τετοιο).

Απο οτι φαινεται τιποτα δεν ειναι σιγουρο και το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα για ολους ανεξαιρετως....
Συμφωνω μαζι σου,πως η εδρα των Μελισσιων ειναι πολυ δυσκολη!Η πιο δυσκολη απο θεμα φασαριας κ αποδιοργανωσης.
alexako
QUOTE(dolly12 @ Nov 13 2006, 09:51 AM) *

τα χθεσινά αποτελέσματα δεν μου έκαναν κ τόσο μεγάλη εντύπωση...αυτό που με χαροποίησε ιδιαιτέρως είναι ότι το Γαλάτσι κέρδισε το ΖΑΟΝ!Κι αυτό γιατί πιστεύω ότι το Γαλάτσι είναι πολύ αδικημένη ομάδα κ στα προγνωστικά μου είχα πει ότι το Γαλάτσι θα κερδίσει το ΖΑΟΝ γιατί είναι πολύ δυνατή μέσα στην έδρα του!Είναι μια ομάδα δεμένη αλλά της λείπει πολύ η εμπειρία (αναφέρομαι στις παιχτριες που έχει)αλλά παρόλα αυτα θα κάνει ζημιά κ σε άλλες ομάδες...έχει πάθος κ κυνηγάει τη νίκη όποτε της βρεθεί η ευκαιρία!Μην ξεχνάμε ότι στην πρώτη αγωνιστική παραλίγο να κερδίσει την ΑΕΚ περιστερίου κ το παιχνίδι το έχασε απο την απειρία της κ μόνο!Θα ήθελα να μου πείτε κ σεις τη γνώμη σας γι αυτο!
klik
Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.