QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 03:15 PM)

Έλα να χαλαρώσουμε λίγο το topic. Όπως έχω βάλει και στην Β, έτσι και εδώ, θα βάλουμε ένα quiz που αποτελείται από τις εξής ερωτήσεις :
1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο ωραίο / σύγχρονο γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "καυτή" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν)
10. Πείτε ότι άλλο θέλετε για επίλογο
λοιπον
στα περισσοτερα θα συμφωνησω με την pencilbox
1.νικολοπουλου (και αν δεν κανω λαθος ειναι μονο 16χρονων κτι τετοιο), γαζετα για την ηλικια
2. δυνατη περιφερεια για μενα εχει μαλλον το περιστερι, αμαρυλλις ενω για ψηλες ζωγραφου, περιστερι και αμαρυλλις. (Η ενωση για εμενα, χωρις βεβαια να την εχω δει πιστευω οτι εχει πολυ καλο συνολο αλλα οχι κατι που να ξεχωριζει οπως ρωτας, ειναι ολη μαζι καλη)
3. ο Ζαον οχι τελικα, αφου οταν ειδε τα σκουρα αποφασισε να της παρει πισω ( 2 απο τις 3 με τιμωρια γυρισαν), δε νομιζω να αποσυρθει καμια θα μεινουν ολες να το παλεψουν. Ισως αν τα πραγματα δε φτιαξουν μεχρι το τελος του 1ου γυρου τα μελισσια (λογω και εσωτερικων προβληματων???)
4. εδω δε μπορω να εκφερω γνωμη αντικειμενικη οποτε δεν απαντω
5.εξαιροντας ονοματα σαν γκιουλεκα κτλ, θα ελεγα πως η ζουρνη (pencilbox αυτην λες νομιζω) ειναι οντως πολυ καλη αλλα και για την ηλικια της και η νικολοπουλου της ενωσης στεκεται παρα πολυ καλα
6. δεν εχω δει τους αλλου πως δουλευουν αλλα απο αυτα που ακουω, Νανακος/Ζερβα
7. Βριλησια ειναι επισης καλο γηπεδο ειναι και καινουριο
8. Θωμας ασυζητητη!!!!
9. No answer! αλλα οντως εχουν φτιαξει αρκετα εως πολυ πια, δεν ειναι τοσο αντρακια!!!
10. Αν μεινει η Φιλιππακη στο παιχνιδι και δεν βγει με φαουλ ο θωμας, αν βγει ο θριαμβος γιατι δεν εχει αλλη ψηλη ο θωμας που να μπορει να την καλυψει
εγω θα ηθελα προγνωστικα για το Παγκρατι - Ιωνικος και Παιανια - Θωμας?