Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Η Ιστορία...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3
sihainas
Πιθανώς θα έχετε ξαναδει παρόμοιο τόπικ αλλά είναι ωραίο οπότε ας ξεκινήσουμε ένα κι εδώ...

Σκοπός του τόπικ είναι να γραφτεί μια ιστορία... κάθε μέλος μπορεί να γράφει σε κάθε πόστ του μια πρόταση που να είναι συνέχεια της προηγούμενης... έτσι όταν τα μαζέψουμε θα βγει μία ωραία (και πιθανότατα χωρίς κανένα απολύτως νόημα) ιστορία... biggrin.gif

(Εννοείτε ότι ένα μέλος δεν μπορεί να κάνει δύο συνεχόμενα ποστ... επίσης καλό θα είναι να αποφεύγονται τα σχόλια καθώς έτσι δεν θα βγάζουμε άκρη...)

Ελπίζω να σας αρέσει...

----------------------------------------------

Αρχίζω εγώ λοιπόν με το κλασικό...

Μια φορά κι έναν καιρό...
spysta
QUOTE(sihainas @ Jul 6 2007, 12:06 AM) *
Πιθανώς θα έχετε ξαναδει παρόμοιο τόπικ αλλά είναι ωραίο οπότε ας ξεκινήσουμε ένα κι εδώ...

Σκοπός του τόπικ είναι να γραφτεί μια ιστορία... κάθε μέλος μπορεί να γράφει σε κάθε πόστ του μια πρόταση που να είναι συνέχεια της προηγούμενης... έτσι όταν τα μαζέψουμε θα βγει μία ωραία (και πιθανότατα χωρίς κανένα απολύτως νόημα) ιστορία... biggrin.gif

(Εννοείτε ότι ένα μέλος δεν μπορεί να κάνει δύο συνεχόμενα ποστ... επίσης καλό θα είναι να αποφεύγονται τα σχόλια καθώς έτσι δεν θα βγάζουμε άκρη...)

Ελπίζω να σας αρέσει...

----------------------------------------------

Αρχίζω εγώ λοιπόν με το κλασικό...
Μια φορά κι έναν καιρό...

καλυτερα να μην φαινονται αυτα που γραφουμε εκτος απο την τελευταια λεξη καθε προτασης μας και να συνεχιζει απο αυτην ο αλλος......και στο τελος να το ανοιξουμε να δουμε το γραφει εεε????
sihainas
ευτυχώς που είπα όχι σχόλια tongue.gif Μπα το θέμα είναι να διαβάζει ο άλλος τι έχει γράψει ο προηγούμενος ώστε να βγει μια ωραία ιστοριούλα.... αλλά αν νομίζετε ότι θα ήταν πιο ενδοιαφέρον έτσι όπως λές...νοου προμπλέμοου tongue.gif
Das Kapital
Μια φορά κι έναν καιρό πήγα στο γήπεδο ...
spysta
και εβαλα 46 ποντους,εφαγα 15 σουβλακια καλαμακι και......
kobra
ήπια και 20 κουτάκια coca cola...
jokey
και γενικά απήλαυσα ένα συνηθισμένο ελαφρύ βραδινό..
man10
αλλα μετα επρεπε να παω τουαλετα...
Air Kef
και μετά πέθανα απο πονους στην κοιλιά.

(THE END biggrin.gif)
reignman
οταν ο αγιος πετρος ηρθε να με παρει
Gravedigger
...είδε ότι έκανε λάθος και με στείλανε στην κόλαση όπου...

(Στην φέραμε Kef!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif Ξέρω είπαμε χωρίς σχόλια αλλά δεν μπορούσα να μην το πω!)
Anaz
βρηκα τον διαβολο κ μου ανεθεσε μια αποστολη με την υποσχεση,αν τα καταφερω να με επαναφερει στη ζωη..
apkat
H αποστολη δεν ηταν αυτο που θα λεγαμε ευκολη αφου μου ζητουσε να..
Pierce
να σταματησω να πινω μπαφους και να παιζω προ...(!!!). τοτε εγω απαντησα...
rchos
καλυτερα στην κολαση γιατι και εκει θα συνεχισω να πινω μπαφους και να παιζω προ οοοοοοο...
grigoris
Τότε ο διάβολος με έριξε σε ένα τεράστιο καζάνι με καυτή πίσσα μαζί με...
Das Kapital
ψιλοκομμενα κρεμμυδακια καροτακια πατατουλες και μου εκανε διαφορες ερωτησεις για να με φερει στη ζωη...
Achilleas13
oσπου με προκαλεσε για 1 μονο...
Jimar
μου ειπε πως θα θελε κι αυτος να πινει μπαφους και να παιζει προ αλλα δεν μπορουσε ( no μπαφος in hell , αλλιως τι hell θα ητανε..) , γι αυτο φερνει εκει οποιον το κανει. Αν τον επερνα μαζι μου ΠΑΝΩ , και του εδειχνα που να βρει θα με εφερνε παλι στην ζωη....
sihainas
Αν αναρωτιέστε τελικά τον έσκισα στο μονό αλλά αποδείχθηκε ότι είχε άλλα σχέδια για μένα...
kobra
με έδεσε σε μια καρέκλα και τον έβλεπα να πίνει μπάφους και να παίζει προ με...
spysta
μπαρμι και μπιμπιμπο αλλα...
Das Kapital
απο τη πολυ ζεστη τα σχοινια επαθαν διαστολη και λυθηκα και εκει που πηγα να φυγω...
sihainas
βρέθηκα ξαφνικά σε ένα δωμάτιο με 3 πόρτες...
aionio talento
και κανενα παραθυρο . . .
Das Kapital
και οι 3 πορτες ελεγαν ''προς παραδεισο''...
jokey
από την επιλογή μου ίσως να εξαρτιόταν η ζωή μου...
sihainas
Και εκεί που ήμουν έτοιμος να επιλέξω πόρτα...ξύπνησα ουρλιάζοντας... η ώρα ήταν 4:27 και μόλις είχα δει τον πιο περίεργο εφιάλτη...
rchos
επειδη ομως ειμαι χωντροπετσος στα καπακια ξανακοιμηθηκα σαν να μην συνεβει τιποτα...
spysta
και ονειρευτηκα την Αντελινα Τζολι και την Σαρλιζ Θερον να μου κανουν μασαζ με λαδια ...
apkat
Οσπου μετα απο αρκετες ωρες υπνου και 1-2 ονειρωξεις ξυπνησα οριστικα.Αλλη μια κουραστικη μερα θα ξεκινουσε σκεφτηκα περνοντας το πρωινο μου.
Dominique
"Καρεκλες,τραπεζια για το καλοκαιρακι,μπαμπου-πλαστικαααααα"

'Στην ωρα του ο γυφτος'...σκεφτηκα.Χτυπαει το κουδουνι της πορτας

'Ποιος να ναι τετοια ωρα γαμω το φελεκι μου?'
tsitum
Μα τί βλακας ειμαι θεε μου...
ο γυφτος ητανε που μολις πριν φωναζε "καρεεεκλες,τραπεεεζιααα..." κ το οποιο σκεφτηκα προ δευτερολεπτων.
Μαλλον θα εχω alchhaimer απο τοτε που......
man10
με αφησε εκεινη η παλια μου γκομενα. Τεσπα,αποφασισα να...
sihainas
κάνω πως δεν είμαι εδώ γιατί σήμερα πρέπει να περνάω απαρατήρητος αν θέλω το μεγάλο μου σχέδιο να πετύχει...
Anaz
(ΕΔΙΤ.Με προλαβε ο sihainas.. biggrin.gif επανερχομαι...)
Ευτυχως ο γυφτος εφυγε.Το πεδιο δειχνει ελευθερο οποτε ωρα να μπει το σχεδιο σε δραση..Σηκωσα το ακουστικο του τηλεφωνου..
panos75
...και πήρα τηλέφωνο τον κερατά
kostasvc15
Ο κερατας δεν το σηκωσε....Επρεπε να παρω καποιον αλλο.....
Achilleas13
Και πηρα τον Σακη τον υδραυλικο να ερθει να μου φτιαξει τα σηφωνια...
Pierce
και του λεω

''πες μου που εισαι και τι κανιεις τελλλλλοςςςς''

και αυτος απαντησε....
Achilleas13
Ετοιμαζομαι να κατεβώ για bodybuilder....
Pierce
και μου το εκλεισε στα μουτρα. ''αλητη'' σκεφτομαι . αλλη φορα τα σηφωνια.
θα βγω στον δρομο....
Achilleas13
Kαι θα αρχησω να φωναζω οσο πιο δυνατα μπορω...
sihainas
Αυτό θα έκανα τις υπόλοιπες μέρες...σήμερα όμως όπως ξαναείπα είναι μια μέρα αλλιώτικη από τις άλλες και δεν θέλω τίποτα να χαλάσει το σχέδιο μου... smiley.gif
Achilleas13
το οποιο ηταν να......
man10
Ντρ... Ντρ.... Χτυπαει παλι το τηλεφωνο....ο Σακης ο υδραυλικος ειναι...Τελικα λεει θα ερθει...
Pierce
και εγω του απαντησα να παει να πνιγει. ειχα σημαντικοτερα πραγματα να κανω
kostasvc15
Επρεπε να παω στο γηπεδο να βαλω καμια 46αρα π και μετα να φαω καμια 15αρια σουβλακια...Ωχ μια στιγμη,κατι μου θυμιζει αυτο το σχεδιο,α ναι το ειδα στον υπνο μου,τι θα κανω τωρα;;;
Anaz
Εβαλα λοιπον το μεγαλο σχεδιο σε δραση..Πρωτα απ'όλα αυτο που χρειαζομουν ηταν η καταλληλες γνωριμιες.Ετσι πηγα να συναντησω..
kobra
τους υπόλοιπους για τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου..Στο δρόμο όμως..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.