Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
jsoiler
Καλησπέρα και από μένα.Δίκαιη νίκη της ομάδας μου καθώς είμασταν συνέχεια μπροστά (αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο).Η διαφορά έφτασε και στο +16.Η Ιωνία προσπάθησε να γυρίσει το ματς αλλά δεν μπόρεσε κάτι παραπάνω.Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ιωνίας για την προσπάθεια καθώς και στο προπονητή.....
soouza
Kαλησπέρα κι από εμένα. smiley.gif

Η Ιωνία κέρδιζε με ένα πόντο στο πρώτο δεκάλεπτο.Ο Θρίαμβος για 25 λεπτά κυριάρχησε,πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε,προηγήθηκε ακόμα και με 18 πόντους διαφορά κι η Ιωνία απλά έδειχνε να παραδίνεται.

Το ξέσπασμα από τις γηπεδούχες ήταν διαρκείας,στα πέντε τελευταία λεπτά,αλλά τελικά δεν κατάφεραν παρά μόνο να μειώσουν.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια. smile.gif

Η Δάφνη Δαφνίου έκανε την πύρρειο νίκη κόντρα στην Τούφα με 38-32(κάτι τέτοιο)αν δεν απατώμαι.Το αναφέρω γιατί όπως μου είπε ο coach μετράει πληγές.Ο αγώνας ήταν κακός,όπως μου μεταφέρθηκε,και για τις δύο ομάδες. bball.gif

melrok
Αρης-Παπαγου 61-41(34-19)
triponto
QUOTE(jsoiler @ Nov 16 2008, 23:15 ) *
Καλησπέρα και από μένα.Δίκαιη νίκη της ομάδας μου καθώς είμασταν συνέχεια μπροστά (αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο).Η διαφορά έφτασε και στο +16.Η Ιωνία προσπάθησε να γυρίσει το ματς αλλά δεν μπόρεσε κάτι παραπάνω.Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ιωνίας για την προσπάθεια καθώς και στο προπονητή.....

Συγχαρητήρια στον Θρίαμβο.
Με επιβεβαίωσε ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα ανέβει.
jsoiler
QUOTE(soouza @ Nov 17 2008, 00:29 ) *
Kαλησπέρα κι από εμένα. smiley.gif

Η Ιωνία κέρδιζε με ένα πόντο στο πρώτο δεκάλεπτο.Ο Θρίαμβος για 25 λεπτά κυριάρχησε,πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε,προηγήθηκε ακόμα και με 18 πόντους διαφορά κι η Ιωνία απλά έδειχνε να παραδίνεται.

Το ξέσπασμα από τις γηπεδούχες ήταν διαρκείας,στα πέντε τελευταία λεπτά,αλλά τελικά δεν κατάφεραν παρά μόνο να μειώσουν.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια. smile.gif

Η Δάφνη Δαφνίου έκανε την πύρρειο νίκη κόντρα στην Τούφα με 38-32(κάτι τέτοιο)αν δεν απατώμαι.Το αναφέρω γιατί όπως μου είπε ο coach μετράει πληγές.Ο αγώνας ήταν κακός,όπως μου μεταφέρθηκε,και για τις δύο ομάδες. bball.gif

Ειλικρινά χωρίς να θέλω να θίξω καμιά από τις δυο ομάδες, ο αγώνας της Δάφνης με την Τούφα ήταν τραγικός με όλη τη σημασία της λέξης. Με σημαντική απουσία (νούμερο 9) η Δάφνη παίζοντας ζώνη σε όλο το ματς(5 παίκτριες γαρ) και μια Τούφα να μην μπορεί να αντιδράσει!!Το επιμέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν 1-4!!!Συνολικό σκορ στο δεύτερο ημίχρονο 12-13......

4 pap
QUOTE(melrok @ Nov 17 2008, 00:36 ) *
Αρης-Παπαγου 61-41(34-19)

Μπράβο Γεωργία .... smiley.gif
big brother
QUOTE(triponto @ Nov 17 2008, 00:59 ) *
Συγχαρητήρια στον Θρίαμβο.
Με επιβεβαίωσε ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα ανέβει.

παρεβρεθηκα στο γήπεδο της Ιωνίας προκειμένου να δω την ομάδα της..καθώς τα αποτελέσματα της έδειχναν να είναι ομάδα που διεκδικεί άνοδο!Μόνο κάτι τέτοιο δεν είδα!Δεν έχει προοπτικές..αξιοποιεί όμως πολύ καλά την ψηλή που έχει!Θα κάνει ζημιές,αλλά μέχρι εκεί.Εν τω μεταξύ στο ίδιο γήπεδο είδα μια άλλη ομάδα..τον ΘΡΙΑΜΒΟ!!Προσωπικά μου άρεσε αρκετά!Και από είδα και στη βαθμολογία,δεν παέι καθόλου άσχημα.

balarina,ίσως θα πρέπει..να τύχει να δεις κι αυτή την ομάδα!Παίζει μπασκετ που διαφέρει λίγο της κατηγορίας!

Καλή συνέχεια στα κορίτσια και των δυο ομάδων.
dolly12
λογικο ειναι αμα σκεφτεις οτι εχει μεσα παικτριες που παιζανε στην α εσκα για χρονια ....
το να μην ανεβει ο θριαμβος θα ειναι τραγωδια με το υλικο που εχει....
δε νομιζω οτι υπαρχει αλλη ομαδα με τοσο καλο εμψυζο υλικο... βεβαια μεσα στο γηπεδο ολα αλλαζουν

καλη συνεχεια
no_way
8η Αγωνιστική

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 32-38
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 47-60
ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ - ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 50-57
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ 0-0
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 0-0
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 61-41
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 52-59

Βαθμολογία

Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 15 8 7 1 0 450 371 79
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 14 8 6 2 0 456 388 68
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 14 8 6 2 0 451 345 106
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 14 8 6 2 0 417 344 73
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 14 8 6 2 0 449 416 33
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 13 7 6 1 0 393 304 89
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 13 8 5 3 0 378 323 55
ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 11 8 3 5 0 390 416 -26
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 11 8 3 5 0 308 375 -67
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 10 8 2 6 0 274 349 -75
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 9 8 1 7 0 300 409 -109
ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ 8 7 1 6 0 262 346 -84
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 8 7 1 6 0 320 379 -59
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 8 7 1 6 0 281 364 -83

eska.gr

QUOTE(big brother @ Nov 17 2008, 11:00 ) *
παρεβρεθηκα στο γήπεδο της Ιωνίας προκειμένου να δω την ομάδα της..καθώς τα αποτελέσματα της έδειχναν να είναι ομάδα που διεκδικεί άνοδο!Μόνο κάτι τέτοιο δεν είδα!Δεν έχει προοπτικές..αξιοποιεί όμως πολύ καλά την ψηλή που έχει!Θα κάνει ζημιές,αλλά μέχρι εκεί.Εν τω μεταξύ στο ίδιο γήπεδο είδα μια άλλη ομάδα..τον ΘΡΙΑΜΒΟ!!Προσωπικά μου άρεσε αρκετά!Και από είδα και στη βαθμολογία,δεν παέι καθόλου άσχημα.

balarina,ίσως θα πρέπει..να τύχει να δεις κι αυτή την ομάδα!Παίζει μπασκετ που διαφέρει λίγο της κατηγορίας!

Σ'ευχαριστούμε που ήρθες στο γήπεδο να μας δεις....Λυπάμαι που σε "απογοητεύσαμε"!!!

(Διευκρίνηση,προς αποφυγή παρεξηγήσεων,το σχόλιο δεν ειναι ειρωνικό....σεβαστή η γνώμη του καθενός)

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες!!!
melrok
QUOTE(4 pap @ Nov 17 2008, 10:53 ) *
Μπράβο Γεωργία .... smiley.gif

Πολλα μπραβο στη Γεωργια....... laugh.gif tongue.gif
IWNIA
QUOTE(big brother @ Nov 17 2008, 10:00 ) *

Με καλοπροαιρετη διαθεση, λυσε μου σε παρακαλω μια απορια.Αν ισχυουν ολα αυτα,δηλαδη οτι δεν εχει καλη ομαδα η Ιωνια γιατι σε καθε αγωνα της ειναι παντα καποιοι στις κερκιδες απο αλλες ομαδες?Απλα για να περνουν την ώρα τους?
amyntaki
γιατί δεν έγινε το παιχνίδι ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ???ξέρει κανείς???

Πόσο ήρ8ε το παιχνίδι ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ???Ποίος κέρδησε?!

natty
QUOTE(amyntaki @ Nov 17 2008, 11:59 ) *
γιατί δεν έγινε το παιχνίδι ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ???ξέρει κανείς???

Πόσο ήρ8ε το παιχνίδι ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ???Ποίος κέρδησε?!

Απο οτι γραφει στην ΕΣΚΑ το παιχνιδι θα γινει 18/11 δηλαδη αυριο
bobsqu
[quote name='dolly12' date='Nov 17 2008, 09:12 ' post='246704']
λογικο ειναι αμα σκεφτεις οτι εχει μεσα παικτριες που παιζανε στην α εσκα για χρονια ....
το να μην ανεβει ο θριαμβος θα ειναι τραγωδια με το υλικο που εχει....
δε νομιζω οτι υπαρχει αλλη ομαδα με τοσο καλο εμψυζο υλικο... βεβαια μεσα στο γηπεδο ολα αλλαζουν

καλη συνεχεια

βεβαια μεσα στο γηπεδο ολα αλλαζουν
big brother
QUOTE(IWNIA @ Nov 17 2008, 12:40 ) *
Με καλοπροαιρετη διαθεση, λυσε μου σε παρακαλω μια απορια.Αν ισχυουν ολα αυτα,δηλαδη οτι δεν εχει καλη ομαδα η Ιωνια γιατι σε καθε αγωνα της ειναι παντα καποιοι στις κερκιδες απο αλλες ομαδες?Απλα για να περνουν την ώρα τους?

Αφού το ζητάς καλοπροαίρετα,να βοηθήσω στο να σου ληθεί η απορία.Βέβαια κι εγώ δεν καταλαβαίνω το "όλα αυτά" που γράφεις γι αυτό θα επεκταθώ μόνο σε αυτά που έγραψα εγώ.Δεν είπα καμία στιγμή ότι δεν έχει καλή ομάδα η Ιωνία,ίσα ίσα που πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που σίγουρα θα απασχολήσει όλες τις υπόλοιπες της κατηγορίας.Δεν την είχα δει αγωνιστικά αλλά από τη βαθμόλογια,και όχι μόνο,κατάλαβα ότι μπορεί και να ανέβει (γι αυτό και δεν συμφώνησα με την balarina που θέλει μόνο τον Αμύντα και τον Απόλλωνα..να διαφέρουν και να ανέβουν κιόλας σίγουρα).

πήγα να δω το ματς,καθώς έχω ακούσει πολλά και για τον Θρίαμβο (όχι τόσο καλά..) και ήθελα να έχβ μια εικόνα!Περισσότερο παρεβρέθηκα εκεί για να δω την ομάδα της Ιωνίας αλλά μου άρεσε περισσότερο αυτό που είδα από τον Θρίαμβο!Δεν είναι κακό έτσι;

Και πάντα στην κερκίδα της ομάδας θα βρίσκονται άλλοι από άλλες ομάδες..γιάτι μπορεί να κάνει "ζημια" στην κάθε ομάδα.Ποιος δεν θέλει να προλάβει το κακό;;;!!!

Ελπίζω να βοήθησα λίγο..
soouza
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 61-41(34-19 ΗΜΙΧΡΟΝΟ).

Το πολύ δυνατό πρώτο δεκάλεπτο είναι αυτό που έκρινε τη χτεσινή αναμέτρηση.Ο Άρης,με αστείρευτο πάθος,πίεσε στα 4/4 τον Παπάγο,έλεψε μπάλες τελείωσε όλες τις φάσεις,ευστόχησε και στα μακρινά σουτ ενώ έπαιξε και υποδειγματική άμυνα στο set.Έτσι έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 24-6.

Έκτοτε,ο αγών έμοιαζε διαδικαστικού χαρακτήρα με πολλές αλλαγές σχημάτων και κατά διαστήματα καλού μπάσκετ.

Συγχαρητήρια στον Παπάγο και το φίλο μου το Ραφαήλ και καλή δύναμη στη δύσκολη συνέχεια. smiley.gif

Πολλά μπράβο στις αθλήτριες του Άρη για τη διάθεση και τη σοβαρότητα που επέδειξαν. 77.gif

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! wink.gif Μόνο όμως για το γόητρο κι όχι την επιβίωση. biggrin.gif

Άντε να σας δω. shot.gif 41.gif
soouza
QUOTE(IWNIA @ Nov 17 2008, 12:40 ) *

Πάντως εγώ που σας παρακολουθώ συνέχεια είναι γιατί η ομάδα μου ακολουθεί το πρόγραμμα σας. laugh.gif Μέχρι λοιπόν να τους δω όλους,αν και πλέον τους έχω δει,θα σας βλέπω.Η γνώμη μου για την Ιωνία βέβαια είναι γνωστή. smile.gif
goufi
εσυ,εσυ της μοιρας μου γραφτο μου παιρνεις την καρδια και το μυαλο. Εσυ μου δινεις λογο να υπαρχω και μια ζωη την ιδια τρελα θα χω. Ιωνια μαζι σου αρροσταινω το εχασα το τρενο. Στισ δυσκολες στιγμες ιωνια σαγαπω, για σενα μονο ζω, για σενα τραγουδω. Μονο εσυ μου γεμιζεις τη ζωη γι' αυτο σακολουθω. blove.gif blove.gif
jsoiler
Φρέσκα κουλούρια κύριοι....
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 1
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 2
ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ ???
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 1
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
no_way
QUOTE(goufi @ Nov 17 2008, 20:11 ) *
εσυ,εσυ της μοιρας μου γραφτο μου παιρνεις την καρδια και το μυαλο. Εσυ μου δινεις λογο να υπαρχω και μια ζωη την ιδια τρελα θα χω. Ιωνια μαζι σου αρροσταινω το εχασα το τρενο. Στισ δυσκολες στιγμες ιωνια σαγαπω, για σενα μονο ζω, για σενα τραγουδω. Μονο εσυ μου γεμιζεις τη ζωη γι' αυτο σακολουθω. blove.gif blove.gif

χμμμμμ!!!!σωστό ΚΑΙ αυτο....χαχαχαχα!!!! icon_drunk.gif

69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
basket is life

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1(ωραιο παιχνιδι προβλεπεται!)
goufi
[quote name='no_way' date='Nov 17 2008, 21:17 ' post='246896']
χμμμμμ!!!!σωστό ΚΑΙ αυτο....χαχαχαχα!!!! icon_drunk.gif

69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif\
απο την ιωνια εισαι?
no_way
QUOTE(goufi @ Nov 17 2008, 21:45 ) *
απο την ιωνια εισαι?

Ναι,έτσι λεω... wacko.gif wos_sport4.gif
soouza
QUOTE(jsoiler @ Nov 17 2008, 20:46 ) *

Καλησπέρα.Πριν δώσω προγνωστικά να ενημερώσουμε τον κόσμο πως ο αγώνας του Θριάμβου με τον Άρη γίνεται στην Πετρούπολη κι όχι στο μετς.Η αλλαγή έδρας θα γίνει σαφώς και στο δεύτερο γύρο. rolleyes.gif
amyntaki

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛA 1
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 2 69.gif
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 2
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
smiley.gif
tsoutsou 1
QUOTE(amyntaki @ Nov 18 2008, 11:38 ) *
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛA 1
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 2 69.gif
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
smiley.gif

Το τελευταιο παιχνιδι ειναι το ματς της αγωνιστικης....προσωπικα ο θριαμβος εχει πολυ καλυτερο υλικο....ωστοσο ο αρης ειδικα μεσα στην εδρα του...δειχνει πολυ δυνατος...!! τετοια συνηθως παιχνιδια....ειναι οροσημο για την εκβαση του πρωταθληματος. Ο θριαμβος ισως να ειναι πιο πιεσμενος....γιατι απο την αρχη εχει θεσει στοχο την ανοδο....εν αντιθεσει με τον αρη,ο οποιος δειχνει πιο χαλαροςναν και τα αποτελεσματα αλλα δειχνουν
soouza
QUOTE(tsoutsou 1 @ Nov 18 2008, 15:43 ) *
Το τελευταιο παιχνιδι ειναι το ματς της αγωνιστικης....προσωπικα ο θριαμβος εχει πολυ καλυτερο υλικο....ωστοσο ο αρης ειδικα μεσα στην εδρα του...δειχνει πολυ δυνατος...!! τετοια συνηθως παιχνιδια....ειναι οροσημο για την εκβαση του πρωταθληματος. Ο θριαμβος ισως να ειναι πιο πιεσμενος....γιατι απο την αρχη εχει θεσει στοχο την ανοδο....εν αντιθεσει με τον αρη,ο οποιος δειχνει πιο χαλαροςναν και τα αποτελεσματα αλλα δειχνουν

Μάλιστα. smiley.gif

Πολύ σωστή τοποθέτηση αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. smile.gif

Ο Άρης θα υποδεχθεί το Θρίαμβο στο γήπεδο της Πετρούπολης,λόγω προβλήματος του Μετς.

Δύο ομάδες,δύο προπονητές,δύο φιλοσοφίες,δύο διαφορετικά υλικά,θα παίξουν αντίπαλοι για 40 λέπτα καθώς είναι γνωστή η σχέση που έχουν οι δύο ομάδες. biggrin.gif

Ο Θρίαμβος,μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ κι έμπειρα κορίτσια,είναι το φαβορί της συνάντησης.Μπορεί να έχει το άγχος της νίκης αλλά δείχνει να έχει ανέβει κι όποιο κι αν είναι το αποτελέσμα δε θα αλλάξει κάτι δραστικά δεδομένου πως βρισκόμαστε μόλις στην 9η αγωνιστική.

Ο Άρης από σήμερα προετοιμάζεται για μία μάχη γοήτρου κι όχι επιβίωσης,κάτι που προανέφερα,και μελετά τα δεδομένα του.Σαφώς λοιπον το ίδιο ισχύει κι εδώ.Σε περίπτωση νίκης η ομάδα της Πετρούπολης θα ανέβει ψυχολογικά.Σε περίπτωση ήττας δε θα χαλάσει κι ο κόσμος. wink.gif

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά κι όλα αναμένεται να φανούν στο γήπεδο.Για μένα προβάδισμα θα έχει η ομάδα που θα ελέγξει το ρυθμό.

Όπως και να χει ευχή μας είναι να δούμε κόσμο στο γήπεδο κι όμορφο θέαμα,όπως υπήρξε στις περυσινές τρεις αναμετρήσεις συμπεριλαμβανομένου και του κυπέλλου.

Ες Κυριακή τα σπουδαία. bball.gif blove.gif

soouza
QUOTE(jsoiler @ Nov 17 2008, 20:46 ) *

Xρωστάω κάτι προγνωστικά. biggrin.gif

Δάφνη-Άμιλλα 1.

Απόλλων-Αμαζόνες 1.

Παλλήνη-Αμύντας 2.

Ηράκλειο-Ιωνία 2.

Θωμάς-Τούφα 2.

Παπάγου-Φοα 1.

Σε αγώνα,παρεπιπτόντως,που έγινε χτες ο Θωμάς κέρδισε εκτός έδρας το Φιλαθλητικό με 49-36. bball.gif
anti15

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 και εύκολα... rolleyes.gif
VAGELIS N
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ smiley.gif smiley.gif smiley.gif
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Nov 19 2008, 20:58 ) *
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Ποιος είναι ο Βαγγέλης?Ο έντιμος.....................

Ο γίγαντας............................................. icon_drunk.gif 69.gif 77.gif
melrok
QUOTE(anti15 @ Nov 19 2008, 20:08 ) *
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 και εύκολα... rolleyes.gif

Αν θες βεβαια μας εξηγεις και το''ευκολα'' αν και ειναι γνωμη σου και ειναι σεβαστη.
soouza
QUOTE(melrok @ Nov 20 2008, 00:42 ) *
Αν θες βεβαια μας εξηγεις και το''ευκολα'' αν και ειναι γνωμη σου και ειναι σεβαστη.

Να σου εξηγήσω εγώ τι σημαίνει ¨εύκολα¨διότι δε θα πάρεις απάντηση ούτε για το ματς του δευτέρου γύρου. rolleyes.gif

Προφανώς λοιπόν εννοεί πως ο Θρίαμβος θα κερδίσει εύκολα τον Άρη Πετρούπολης για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Αθηνών εκεί όπου δεν παίζεται μπάσκετ της προκοπής. icon_drunk.gif laugh.gif

Φαντάζομαι με αντιλαμβάνεσαι και δε νομίζω να χρειάζεται να ζητάει κανείς εξηγήσεις για τα προγνωστικά του άλλου. biggrin.gif tongue.gif
anti15
QUOTE(soouza @ Nov 20 2008, 01:27 ) *
Να σου εξηγήσω εγώ τι σημαίνει ¨εύκολα¨διότι δε θα πάρεις απάντηση ούτε για το ματς του δευτέρου γύρου. rolleyes.gif

Προφανώς λοιπόν εννοεί πως ο Θρίαμβος θα κερδίσει εύκολα τον Άρη Πετρούπολης για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Αθηνών εκεί όπου δεν παίζεται μπάσκετ της προκοπής. icon_drunk.gif laugh.gif

Φαντάζομαι με αντιλαμβάνεσαι και δε νομίζω να χρειάζεται να ζητάει κανείς εξηγήσεις για τα προγνωστικά του άλλου. biggrin.gif tongue.gif

Καλημέρα...όπως είπες η γνώμη μου είναι σεβαστή...γι αυτό θα στο εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ κιόλας...απλά ο Θρίαμβος είναι για μένα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος...μου αρέσει πολύ ο τροπος που παίζει αλλά και το υλικό που έχει...βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι εσείς δεν είστε αξιόλογη ομάδα αλλά γι αυτό το λόγο έκανα τετοιο σχόλιο για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι wink.gif ....
Καλή επιτιχία και στις 2 ομάδες και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι...κρίμα που δεν θα μπορέσω να το δω αλλά παίζουμε ίδιες ώρες!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
jsoiler
QUOTE(tsoutsou 1 @ Nov 18 2008, 15:43 ) *

Εμένα βασικά με έχει κουράσει το θέμα της πίεσης και του άγχους!!!Παιδιά η βασική πεντάδα της ομάδας μου αποτελείται από παίκτριες έμπειρες οι οποίες έχουν φάει την 'Α 'Εσκα με το κουτάλι!!Τα ίδια άκουγα και πριν το παιχνίδι με την Νέα Ιωνία. Όποιος ήταν στο γήπεδο θα είδε πως άγχος δεν είχαμε. Παίξαμε όπως ξέρουμε και μπορούμε και πήραμε το παιχνίδι....Τώρα για το παιχνίδι της Κυριακής η γνώμη μου είναι ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και σίγουρα αμφίρροπο. Το μόνο που θέλω να πω εγώ από τη πλευρά μου είναι να έρθετε να δείτε το παιχνίδι. Παίζουν δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος......
amyntaki
QUOTE(anti15 @ Nov 20 2008, 19:37 ) *
Καλημέρα...όπως είπες η γνώμη μου είναι σεβαστή...γι αυτό θα στο εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ κιόλας...απλά ο Θρίαμβος είναι για μένα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος...μου αρέσει πολύ ο τροπος που παίζει αλλά και το υλικό που έχει...βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι εσείς δεν είστε αξιόλογη ομάδα αλλά γι αυτό το λόγο έκανα τετοιο σχόλιο για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι wink.gif ....
Καλή επιτιχία και στις 2 ομάδες και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι...κρίμα που δεν θα μπορέσω να το δω αλλά παίζουμε ίδιες ώρες!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

βεβαια μεσα στο γηπεδο ολα αλλαζουν
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
soouza
QUOTE(anti15 @ Nov 20 2008, 09:37 ) *

Anti15 καλημέρα. smiley.gif Ο Θρίαμβος είναι πολύ αξιόλογη ομάδα κι αυτό είναι πλέον γνωστό όπως έχεις διαπιστώσει ιδίοις σώμασει. wink.gif ΄

Λέγεις επίσης πως ο Άρης είναι αξιόλογη ομάδα.Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων. smile.gif Αυτό το τελευταίο όμως πως το γνωρίζεις?Μας έχεις δει? tongue.gif

Βέβαια,εσύ δεν παρακολουθείς αγώνες Β κατηγορίας γιατί δεν εκπέμπουν εμβέλεια.Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις γιατί αναφέρω δεδομένα που εσύ μου έχεις πει στο παρελθόν. blove.gif

Αφού μπήκες στον πειρασμό να θες να μας δεις,τότε σου κεντρίζει το ενδιαφέρον αυτός ο σημαντικός αγώνας. biggrin.gif

Το καλύτερο μπάσκετ στην κατηγορία,προς το παρόν κι από όποια πλευρά το δει κανείς,το παίζει ο Αμύντας.Ο τελευταίος δε έχει επικρατήσει και του Άρη και του Θριάμβου.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια,μη δημοσιογραφούμε κιόλας laugh.gif
anti15
[quote name='soouza' date='Nov 20 2008, 15:06 ' post='247818']
Anti15 καλημέρα. smiley.gif Ο Θρίαμβος είναι πολύ αξιόλογη ομάδα κι αυτό είναι πλέον γνωστό όπως έχεις διαπιστώσει ιδίοις σώμασει. wink.gif ΄

Λέγεις επίσης πως ο Άρης είναι αξιόλογη ομάδα.Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων. smile.gif Αυτό το τελευταίο όμως πως το γνωρίζεις?Μας έχεις δει? tongue.gif

Βέβαια,εσύ δεν παρακολουθείς αγώνες Β κατηγορίας γιατί δεν εκπέμπουν εμβέλεια.Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις γιατί αναφέρω δεδομένα που εσύ μου έχεις πει στο παρελθόν. blove.gif

Αφού μπήκες στον πειρασμό να θες να μας δεις,τότε σου κεντρίζει το ενδιαφέρον αυτός ο σημαντικός αγώνας. biggrin.gif

Το καλύτερο μπάσκετ στην κατηγορία,προς το παρόν κι από όποια πλευρά το δει κανείς,το παίζει ο Αμύντας.Ο τελευταίος δε έχει επικρατήσει και του Άρη και του Θριάμβου.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια,μη δημοσιογραφούμε κιόλας laugh.gif

Ναι η αλήθεια είναι οτι στο έχω πει αυτό σε προσωπική μας συζήτηση και η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχα έναν καλό φίλο σ αυτήν την κατηγορία δεν θα ασχολούμουνα...και αυτόν στηρίζω κιόλας....απο κει και πέρα κρίνω την ομάδα σου αξιόλογη γιατί ξέρω πως έχουν έναν αξιόλογο προπονητή.... rolleyes.gif
όπως είπα και πριν αυτή είναι η άποψη μου..απο κει και πέρα σίγουρα σε κάποιους δεν αρέσει αλλά δεν με απασχολεί κιόλας...δεν γίνετε να είμαστε όλοι ευχαρστημένοι....
soouza
Σε ευχαριστώ που θεωρείς την ομάδα μου αξιόλογη.Θα ήθελα να σου πω ότι και στην Ά κατηγορία δε βλέπουμε κανένα ιδιαίτερο θέαμα.Υπάρχουν οι προσωπικότητες που κάνουν τη διαφορά,αλλά πέραν τούτου πολλές ομάδες προς το τέλος της βαθμολογίας δε διαφέρουν από αυτές της πιο κάτω.

Καλά κάνεις και δεν ασχολήσε αφού έτσι κρίνεις,αλλά αγωνίζεσαι λίγο πιο πάνω οπότε μου φάνηκε λίγο παράξενο.Τέλος πάντων,η συνέχεια επί της δράσης,Αnti15 smiley.gif bball.gif
ntimat
μπορει να βοηθησει καποιος γιατι κανω μαλλον καποιο λαθος?διαβασα τις προκυρηξεις της ΕΣΚΑ και διαπιστωσα οτι απο την Β ΕΣΚΑ 3 ομαδες ανεβαινουν στην Α και 4 ομαδες πεφτουν στην Γ,επισης απο την Α ΕΣΚΑ 2 ομαδες πεφτουν στην Β ΕΣΚΑ και απο την Γ ΕΣΚΑ 1 ομαδα ανεβαινει στην Β ΕΣΚΑ.δηλαδη...14-3-4+2+1=10 και οχι 12.....???κανω μαλλον καποιο λαθος?
soouza
QUOTE(ntimat @ Nov 20 2008, 16:05 ) *
μπορει να βοηθησει καποιος γιατι κανω μαλλον καποιο λαθος?διαβασα τις προκυρηξεις της ΕΣΚΑ και διαπιστωσα οτι απο την Β ΕΣΚΑ 3 ομαδες ανεβαινουν στην Α και 4 ομαδες πεφτουν στην Γ,επισης απο την Α ΕΣΚΑ 2 ομαδες πεφτουν στην Β ΕΣΚΑ και απο την Γ ΕΣΚΑ 1 ομαδα ανεβαινει στην Β ΕΣΚΑ.δηλαδη...14-3-4+2+1=10 και οχι 12.....???κανω μαλλον καποιο λαθος?

Λάθος δεν κάνεις αφού αυτό ορίζουν οι προκυρήξεις.Το σκεπτικό είναι βέβαια η Α κι η Β κατηγορία Αθηνών να απαρτίζεται από δώδεκα ομάδες κι η Γ από όσες δηλώσουν συμμετοχή.

Λογικά βλέπουν μεγάλυ κατηφόρα από τις εθνικές κατηγορίες.Τουτέστιν,αναμένεται κατρακύλα από Α2 περισσοτέρων ομάδων.Κατά συνέπεια,ντόμινο έξτρα πτώσης ομάδων από τις τοπικές.

Η μόνη κατηγορία που δεν επηρεάζεται είναι η Γ διότι δεν έχει να ρίξει πιο κάτω. bball.gif

Για αυτό έχουν κρατήσει κενές θέσεις.Δε γνωρίζω κάτι, απλά υποθέτω. smiley.gif
threat45
Προσωπικά πιστεύω οτι η μόνη ομάδα Α2 που θα μπορούσε να κινδυνέψει να πέσει είναι το Παγκράτι,το οποίο θα το παλέψει γιατί έχω μάθει έχει καλή ομάδα.Αυτό που συμβαίνει όπως πάντα , είναι οτι η ΕΣΚΑ αφήνει τα πράγματα ως συνήθως φλου για να μπορέσει να τα μαγειρέψει όπως θέλει τελευταία στιγμή για να εύνοήσει τους γνωστούς άγνωστους της.
Δεν είναι τυχαίο πως κάθε χρόνο μια ανεβαίνει 1 ομάδα,μια 2 ή 3,πέφτουν 4 -2-6! στις κατηγορίες της.Με λίγα λόγια όπως τους βολέψει.
Ιδιαίτερα το θέμα του αν δημιουργηθεί ένα κενό σε μια κατηγορία της ΕΣΚΑ πως θα καλυφθεί,ενώ η ΕΟΚ σαφώς ορίζει οτι καλύπτεται απο ομάδα της πιο κατω κατηγορίας , η ΕΣΚΑ λέει '' θα αποφασίσει το συμβούλιο της ΕΣΚΑ πως θα καλυφθεί''. πολύ ωραία!!!!!
Απορώ πως σε αυτόν τον κανονισμό δεν έχουν αντιδράσει παράγοντες των ομάδων, αλλά τι λέω Ελλάς το μεγαλείο σου, ως συνήθως smiley.gif
Πάλι καλά που φέτος αποφάσισαν final four στην Ά ΕΣΚΑ.Απορώ πως το έπαθαν και ξεκόλησαν επιτέλους, καλό θα ήταν να υπάρχει και στις πιο κάτω κατηγορίες.
Γεγονός είναι ένα, οτι το γυναικείο μπάσκετ πάει απο το κακό στο χειρότερο,ομάδες διαλύονται ,πάικτριες τα παρατάνε,παράγοντες δεν ασχολούνται.
Όταν πάψουν επιτέλους οι μηχανογραφίες απο τους κατέχοντες , οταν δοθούν κίνητρα στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα ,οταν όταν όταν..... τότε ίσως ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για όσους αγαπάμε πραγματικά το άθλημα. blove.gif
soouza
Καλησπέρα.Το πρωί η Δάφνη Δαφνίου κέρδισε την Άμιλλα με είκοσι + διαφορά.Δε γνωρίζω λεπτομέρειες. bball.gif
papel9
ο θριαμβος κερδισε τον αρη 58 68 συγχαρητηρια στις συμπαιχτριες μου και στο κοουτς μας.συγχαρητηρια και στα κοριτσια του αρη και στο κοουτς για την προσπαθεια τους.
jsoiler
Άρης Πετρούπολης - Θρίαμβος 58 - 68 (ημιχ. 28 - 34).Σχόλια για το παιχνίδι αύριο.Θέλω να αφιερώσω τη νίκη μας αυτή στον πολύ καλό φίλο ΝΙΚΟ ΜΑΡΙΝΟ.ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ....
amyntaki
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:obey: 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
smiley.gif blove.gif
plat
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΙΩΝΙΑ 60 - 54

Δίκαιη νίκη για τα κορίτσια του Ηρακλείου που έπαιξαν πολύ καλά και εκμεταλεύτηκαν όλα τα λάθη που κάναμε.
amyntaki
QUOTE(soouza @ Nov 24 2008, 11:05 ) *
Καλησπέρα.

Kαλησπέρα...πέρα για πέρα!!!! rolleyes.gif

QUOTE(plat @ Nov 24 2008, 11:41 ) *
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΙΩΝΙΑ 60 - 54

Δίκαιη νίκη για τα κορίτσια του Ηρακλείου που έπαιξαν πολύ καλά και εκμεταλεύτηκαν όλα τα λάθη που κάναμε.

Α,καλά...τι άλλο 8α δούμε φέτος,σ αυτό το πρωτάθλημα???τζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ smiley.gif
soouza
Καλησπέρα.Ο Φιλαθλητικός κέρδισε μέσα στον Παπάγο με 58-53.Συνωστισμός στην ουρά αλλά θα ήθελα να μάθω και τα άλλα αποτελέσματα.

Θα πω στο φίλο μου το Ραφαήλ πως χρειάζεται στομάχι όπως του είχα επισημάνει από την αρχή. wink.gif Έχει ανηφόρα......

[quote name='amyntaki' date='Nov 24 2008, 01:10 ' post='248782']
Kαλησπέρα...πέρα για πέρα!!!! rolleyes.gif

Σε σκεφτόμουν όλη μέρα.(Αντύπας laugh.gif ).

Νίκο το είπα εγώ. biggrin.gif
jsoiler
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2-1
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 55-28
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 32-54
ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 60-54
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 63-52
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 53-58
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 68-58

Τεράστιες νίκες από Τυφώνα, Άγιο Θωμά και Φιλαθλητικό!!!

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 17
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 16
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 16
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 15
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 15
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 15
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 14
ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 12
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 12
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 12
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 11
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 11
ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΥΦΩΝ 10
ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛ. 10
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.