Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2007-2008 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
B for Basketball
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Nov 3 2007, 23:05 ) *
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΩΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΑΚ,ΖΙΖΙΤΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΕΡΚΑΝΤ Η ΩΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΥΚΗΣ,ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ο ΣΟΦΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΝΙ Η ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ (ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ). bball.gif ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΞΕΡΩ(16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ Β ΚΑΙ Γ ΕΘΝ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΥΠΟΥ ΝΒΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΚΕΡ ,ΜΠΑΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΑΡΑΣ... ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ?????? ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ... Α...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΝΒΑ.ΛΕΝΤΚΟΦ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....

1ον εισαι εντελως οφτοπικ
2ον δεν χρειαζεται να κανεις το ιδιο ποστ σε διαφορετικα τοπικ..
3ον οχι κεφαλαια γιατι ως γνωστον κεφαλαια=φωνακλας tongue.gif

4ον..Αντιπαθεια δεν νομιζω να υπαρχει αλλιως δεν θα ερχοταν ελλαδα...να μην τους εμπιστευεται ισως..

5ον Λεντκοφ λεγεται...αλλα εχει βαφτισει χριστιανος κ εχει ελληνικη υπικοοτητα...στο ΝΒΑ.com τσακαλιδη τον βρισκεις..???
VARDINOLATSIS
1.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ
2.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ?
3.ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΑΝ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?
4. ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ???ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ....
dizzy_fingers
Μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ. Δε δέχομαι άρνηση σε αυτό. Επίσης, όταν λες "βαριέμαι να γράφω με τρόπο ώστε να γίνομαι κατανοητός από τους άλλους" προφανώς προσβάλλεις τους συνομιλητές σου.

Δε μας νοιάζει αν είναι χωρίς τόνους ή ανορθόγραφα τα κείμενα, ακόμα κι έτσι είναι προτιμότερα από τα κεφαλαία.
B for Basketball
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Nov 4 2007, 12:15 ) *
1.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ

Απαντησε ο Ντιζυ !
2.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ?

Κ επειδη δεν τον λεει καποιος κανονας εσυ πρεπει να το κανεις...? Απλα το βρισκω ανουσιο να ποσταρεις το ιδιο ποστ σε διαφορετικα τοπικς ειδικα οταν σε καποιο απο αυτα ειναι αντελως ασχετο!
3.ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΑΝ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?

Ε???? Που κολλαει αυτο???
Αλλα αμα ηταν να πληρωνομαι καλα θα πηγαινα tongue.gif

4. ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ???ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ....

Δεν ειπα οτι εγινε ελληνας....απλα ετσι τον ξερουμε ολοι κ ετσι αποκαλειται πια...
KG5
ο παναθηναικος παντως δεν παει καλα ασχετα που κερδιζει αλλα μεσα στο παιχνιδι δυσκολευεται π.χ με την ρομα που δεν ειναι το ανταγωνιστικη ωστε να δυσκολεψει τον ΠΑΟ. στο πρωτο χαλφ δεν παιξαν καλα.

γενικα για τον ΠΑΟ
πρεπει να διορθωση πολλα. εγω πιστευω εχει τοσους παιχτες και ο ομπραντοβιτς δεν ξερει πως να τους χρησιμοποιησει
vastravoud
Κάνε φλας μπακ ακριβώς ένα χρόνο πριν και σκέψου ότι είχε ήδη κάνει και μια ήττα από την Ολυμπιάδα.
Green Warrior
QUOTE(vastravoud @ Nov 7 2007, 15:52 ) *
Κάνε φλας μπακ ακριβώς ένα χρόνο πριν και σκέψου ότι είχε ήδη κάνει και μια ήττα από την Ολυμπιάδα.

Σύμπωνοι αλλά γενικά η απόδοση της ομάδας πέργυ τέτοιον καιρό ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη φετινή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η φετινή ομάδα δεν θα ρολάρει ή ότι αποκλείεται να επαναλάβει τα περσυνά κατορθώματά της (αν και το να πετύχει μία ομάδα για δεύετρη συνεχόμενη χρονιά triple crown είναι λίγο ως εξαιρετικά δύσκολα), πάντως είναι γεγονός ότι προς το παρόν ο Παναθηναϊκός ακόμα ψάχνεται...
George_12ISL
Οι ομάδες κύριοι (ιδιαίτερα αυτές του Ομπράντοβιτς) έχουν ως στόχο να είναι έτοιμες τον Απρίλιο και το Μάιο και όχι τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Η κλήρωση δεν ευνόησε τον Παναθηναϊκό, αλλά έπρεπε να ανταπεξέλθει. Το ζητούμενο δεν είναι να παίξει μεγάλο μπάσκετ σε 5-10 ημέρες, αλλά να βελτιώνεται συνεχώς από αγώνα σε αγώνα. Και ύστερα για να μπουν οι νέοι παίκτες στο κλίμα και στο παιχνίδι της ομάδος χρειάζεται χρόνος. Τα συστήματα του Ομπράντοβιτς δεν κατανοούνται ούτε και εφαρμόζονται εύκολα.
PanosIlio
Πολύς λόγος γίνεται για το rotation του Παναθηναϊκού και για το ποιος πρέπει να παίζει euroleague και ποιος πρωτάθλημα κτλ κτλ.

Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Ζοτς, κατά τη γνώμη μου πάντα. Αν φέτος ο Παναθηναϊκός εκπληρώσει του στόχους του, δηλαδή, double στην Ελλάδα και παρουσία στο Final 4 στη Μαδρίτη θα είναι καθαρό επίτευγμα Ομπράντοβιτς και μόνο.

Ο άνθρωπος είχε κλείσει ρόστερ και του προέκυψε ο Γιασικεβίτσιους. Και παρόλο που ο άνθρωπος του μίλησε το είπε έλα κτλ κτλ είναι γεγονός πως ο Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό πήγε για τα λεφτά αρχικά και μετά για όλα τα άλλα και ήταν καθαρή προσωπική κίνηση Γιαννακοπουλέων.

Λοιπόν ο Ζοτς θεωρώ πως έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και απλά προσπαθεί να ικανοποιεί τους πάντες αλλά και η ομάδα να αποδόσει αυτό που έχει στο μυαλό του, γιατί τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός παίζει καλά για όλους τους γνωστούς λόγους που ξέρουμε κτλ κτλ με σημαντικότερο την ομοιογένεια και την αίσθηση Ομάδας που αποπνέει.

Λοιπόν όταν υπάρχουν δηλώσεις του στυλ,

«Έχω βαρεθεί να το λέω, αλλά θα το πω μια ακόμα φορά. Θέλω να παίζω σαράντα λεπτά, όπως όλοι οι παίκτες σε όλο τον κόσμο. Πόσο μάλλον στον Παναθηναϊκό που είμαστε πολλοί καλοί παίκτες. Αυτό όμως στην ομάδα αυτή δεν μπορεί να γίνει ακριβώς επειδή είμαστε πολλοί καλοί παίκτες. Διάβασα κι εγώ το δημοσίευμα που έλεγε πως είμαι θυμωμένος και θέλω να φύγω από την ομάδα. Εγώ θέλω ο καθένας να παίρνει εμένα τηλέφωνο και να με ρωτάει πριν γράψει κάτι. Να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Είμαι στεναχωρημένος που δεν παίζω, αλλά δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιούν έτσι το όνομά μου» Πηγή:http://www.superbasket.gr/?c=139&a=98475

και δίνω έμφαση στα έντονα γράμματα, νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά, γιατί ακόμα και πέρυσι ο Ντελκ δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο.

Οπότε φέτος ο ρόλος του Ομπράντοβιτς είναι, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ δύσκολος φέτος.
lakersdynasty
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Nov 8 2007, 10:38 ) *
Λοιπόν όταν υπάρχουν δηλώσεις του στυλ,
και δίνω έμφαση στα έντονα γράμματα, νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά, γιατί ακόμα και πέρυσι ο Ντελκ δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο.

Οπότε φέτος ο ρόλος του Ομπράντοβιτς είναι, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ δύσκολος φέτος.

Μα αυτο το κατι που δεν παει καλα το λεει ο ιδιος ο παικτης. Καθε ενας τους θελει να παιζει 40 λεπτα. Γινεται? Οχι. Ειναι ο Σανι ο πλεον αδηκημενος στον ΠΑΟ? Παλι οχι! Ο Βουγιανιτς τι να πει που δεν παιζει σχεδον ποτε?

Προβλημα στο ροτεισον υπαρχει. Αλλα αν θες την γνωμη μου αν καποιος απο αυτους τους 2 τουλαχιστον ηθελε να φυγει μετα την ελευση Σαρας ειχε την ευκαιρια να το ζητησει γιατι υπηρχαν και υπαρχουν ομαδες που θα τους ηθελαν πολυ.

Ο Ντελκ δεν ειχε πει κουβεντα. Ο Γιαβτοκας ομως τα ελεγε και τα ξαναελεγε. Παντα υπαρχουν παραπονα ποσο μαλλον οταν υπαρχουν τοσες λυσεις.

Γνωμη μου ειναι οτι εχεις δικαιο σε αυτα που λες αλλα ο Ζελικο θα βαλει και τους αλλους να παιζουν πιο συχνα και θα ξεκουραζει αλλους. Μετα τον πρωτο ενα εναμιση μηνα ομως. Γιατι τωρα προσπαθει να κανει προετοιμασια και να περνει αποτελεσματα μαζι.

Προς θεου δεν λεω οτι δεν παιζει σοβαρα ο ΠΑΟ και οτι προπονησουλα κανουμε και οτι καποια στιγμη θα φορτσαρουμε και ποιος μας πιανει και αλλα τετοια γραφικα. Αλλα πραγματι η ομαδα ψαχνεται και φυσικο ειναι να παιζουν περισσοτερο οι νεοι παικτες για να προσαρμοστουν. Και ποιοι θα την πληρωσουν? Οι περιφερειακοι αφου εκει υπαρχουν οι περισσοτερες λυσεις.
VARDINOLATSIS
Παντως από εποχη Ρέμπρατσα ο Παο αδυνατεί να βρεί εναν αξιοπιστο ψηλό.Γιαφτόκας,Φέμε και κάποιοι που πέρασαν και δεν ακούμπησαν μας αναγκαζουν να παίζουμε χωρίς λύσεις απέναντι σα ΠΕΡΟΒΙΤΣ, ΠΕΚΟΒΙΤΣ,ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ,ΒΟΥΙΣΙΤΣ και γενικα ψηλους που έχουν και δυνατα και γρηγορα κορμιά. Ο ΠΑΟ εχει δυστυχως 4αροπεντάρια και οχι καθαρα 5αρια(ΣΕΝΤΕΡ) και αυτο φέτος με πεσμένο τον Τομάσεβιτς-στα τελειώματά του- ισως μας κοστίσει. Εγω θα πρότεινα στην Διοίκηση όπως περισι πήρε η Ρεαλ από τον ΠΑΟΚ τον ΣΕΚΟΥΛΙΤΣ να πάρουμε μετά τους 16 και εμείς τον ΠΕΚΟΒΙΤΣ έστω και αν είναι μόνο γιά ελλάδα .Παίζει φοβερή άμυνα ,πολύ καλός στα ριμπαουντ και εκπληκτικός στις βολέσ και στις τοποθετήσεις του κοντα στο καλάθι. ένας ΖΙΖΙΤΣ σε καλύτερη έκδοση.blink.gif blink.gif
George_12ISL
Το ζήτημα δεν είναι η απόκτηση ενός ψηλού που θα παίζει μόνο κοντά στο καλάθι (τύπου Ζεβροσένκο ή Τσακαλίδη), αλλά ενός ψηλού που θα μπορεί να κινηθεί και γύρω από τη ρακέτα. Ο Ζίζιτς και ο Τσαρταρής κάνουν πολύ αθόρυβη δουλειά, αλλά αυτός που χρειάζεται η ομάδα είναι βεβαίως ο Πέκοβιτς. Δεν ξέρω αν θα πάει στο NBA γρήγορα, αλλά αν μείνει στην Ευρώπη θεωρώ σίγουρη την απόκτησή του.
VARDINOLATSIS
QUOTE(George_12ISL @ Nov 9 2007, 14:48 ) *
Το ζήτημα δεν είναι η απόκτηση ενός ψηλού που θα παίζει μόνο κοντά στο καλάθι (τύπου Ζεβροσένκο ή Τσακαλίδη), αλλά ενός ψηλού που θα μπορεί να κινηθεί και γύρω από τη ρακέτα. Ο Ζίζιτς και ο Τσαρταρής κάνουν πολύ αθόρυβη δουλειά, αλλά αυτός που χρειάζεται η ομάδα είναι βεβαίως ο Πέκοβιτς. Δεν ξέρω αν θα πάει στο NBA γρήγορα, αλλά αν μείνει στην Ευρώπη θεωρώ σίγουρη την απόκτησή του.

Οσο σιγουρο θεωρούσαμε και τον Τεοντοσιτς??? Για αυτό πρέπει να τον κυνηγήσουμε από φέτος. rolleyes.gif

Σκεψου ενα δυνατό ψηλό με ανάγκη για ΝΤΑΜΠΛ-ΤΕΑΜ και με καλό πασινγκ γκέιμ του Παο πόσα ελέυθερα σουτ θα βγαίνουν. απλώς μετά θεωρώ την παρουσία του ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ rolleyes.gif μάλλον περιτή 77.gif
IlyaZ
Άρθρο του κ. Συρίγου για ΠΑΟ, Άρη και ΟΣΦΠ

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=108521
vastravoud
Πολύ ωραία συνέντευξη του Μπατιστ:

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=64501
vastravoud
Βλέπω τώρα τους Ξανθόπουλο / Σάκοτα στο παιχνίδι Άρης - Πανιώνιος και τους χαίρομαι. Νομίζω ότι η παρουσία τους στον Παναθηναϊκό μάλλον τους οφέλησε.
NBAer
QUOTE(vastravoud @ Nov 18 2007, 17:42 ) *
Βλέπω τώρα τους Ξανθόπουλο / Σάκοτα στο παιχνίδι Άρης - Πανιώνιος και τους χαίρομαι. Νομίζω ότι η παρουσία τους στον Παναθηναϊκό μάλλον τους οφέλησε.

Σε τι τους ωφελησε? Απλα τους περιορισε και τους κρατησε ενα χρονο μακρυα απο το να δειξουν το ταλεντο τους.....
Αν εννοεις οτι εκει εμαθαν νεα πραγματα και εγιναν καλυτεροι ισως ναι, αλλα και ισως οχι....

Εγω πιστευω οτι οταν παιζεις γινεσαι πολυ καλυτερος, απο το απλα να ακους και να μαθαινεις χωρις να παιζεις....
vastravoud
Σίγουρα το να είσαι νέος και να παίζεις είναι το καλύτερο δυνατό (π.χ ο Διαμαντίδης έπαιζε από την αρχή στον Παναθηναϊκό), αλλά ακόμα κι έτσι, ένας παίκτης μπορεί να "ποτιστεί" στη νοοτροπία και τη μέθοδο δουλειάς της μεγάλης ομάδας.

Το επικίνδυνο είναι να γυαλίζεις πάγκο για χρόνια, αλλά ένα λογικό διάστημα σε μεγάλη ομάδα σίγουρα μπορεί να σου κάνει πολύ καλό.

Ο Ξανθόπουλος σήμερα πασάρει πάρα πολύ καλά, ζητάει τη μπάλα και παίρνει πάνω του την ευθύνη για το κουμάντο της ομάδας.
PARISINOS
Παντως αυτο το παραμυθι οτι ο σακοτα δεν πηρε ευκαιριες στον ΠΑΟ, απορω απο που ξεκινησε.

Για τον ξανθοπουλο να συμφωνησω, αλλα για τον σακοτα, κατανταει γελοιο.

παραθετω τα στατιστικα του σακοτα στην ευρωλιγκα.
http://www.euroleague.net/competition/play...e=190&pcode=JAB

Απο που ακριβως προκυπτει οτι δεν πηρε ευκαιριες? blink.gif

Μια χαρα το επαιζε το δωδεκαλεπτακι του ο σακοτα, σε ολα τα ματς, για να μην μιλησω και για τα ματς ελληνικου πρωταθληματος που επαιζε και παραπανω.

Απλα καθε φορα που εμπαινε ηταν ανυπαρκτος αμυντικα, μονοδιαστατος επιθετικα, και μαλιστα μεχρι και τα τριποντα που υποτιθεται ηταν το δυνατο του σημειο, πολλες φορες δεν τα εβαζε.

Απλα το παιδι εδειξε οτι δεν κανει για επιπεδο Παναθηναικου.
vastravoud
Συμφωνώ απόλυτα για τον Σάκοτα, απλώς αποδεικνύεται εξαιρετικός παίκτης για ομάδα επιπέδου Πανιωνίου.
NBAer
QUOTE(PARISINOS @ Nov 18 2007, 18:32 ) *
Παντως αυτο το παραμυθι οτι ο σακοτα δεν πηρε ευκαιριες στον ΠΑΟ, απορω απο που ξεκινησε.

Για τον ξανθοπουλο να συμφωνησω, αλλα για τον σακοτα, κατανταει γελοιο.

Ναι εχεις δικιο, δεν επρεπε να πω πως "τους" περιορισε.
Απλα αφου εβλεπα το ματς και βιαζομουν σκεφτηκα οτι το να χωρισω σε 2 υποπεριπτωσεις για τους 2 παικτες θα ηταν χαζο, αλλα τελικα επρεπε....
j-kidd13
Ρε παιδια,Σακοτα και Ξανθοπουλος ειναι δανεικοι στον Πανιωνιο η πηγαν με ελευθερη μεταγραφή?
vastravoud
Ο Σάκοτα δανεικός, ο Ξανθόπουλος ελεύθερος.
Anaz
Ο Ξανθόπουλος σήμερα πασάρει πάρα πολύ καλά, ζητάει τη μπάλα και παίρνει πάνω του την ευθύνη για το κουμάντο της ομάδας.
Τα ιδια εκανε κ με τον Παοκ προπερσι,ενω στοιχεια οτι διαθετει πολυ καλη πασα ειχε δειξει απο τοτε που αγωνιζοταν με την Εθνικη Ελπιδων.. Το αν του εκανε καλο ή κακο αγωνιστικα η παρουσια του στον Παο,δεν μπορω να το πω..
enypnio
αρχίσαμε τα περσινά ... διαμαντίδης προσευχή και τάματα να αντέξει
eu.champions07
QUOTE(enypnio @ Nov 18 2007, 21:23 ) *
αρχίσαμε τα περσινά ... διαμαντίδης προσευχή και τάματα να αντέξει

Τι να πει πια κανείς γι'αυτό το παιδί;Κάνει απίστευτα πράγματα στο γήπεδο!!! w00t.gif
Και από τα 18 λεπτά συμμετοχής με τον Άρη(φαντάστηκα και εγώ ότι είναι μερος του rotation) φτάσαμε στα 36 με την Μπαρτσελόνα και τα 34 σήμερα!Είναι παραπάνω από πολύτιμος.Επίσης είναι αρρωστάκι με το μπάσκετ γι'αυτό τα δίνει όλα σε κάθε ματς.Είδατε πως έκανε όταν έχασε τη βολή λίγο πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου;
vastravoud
Έχω την εντύπωση πως το φετινό rotation είναι αρκετά μελετημένο, και δε νομίζω o Διαμαντίδης να παίξει πάνω από 23-24 λεπτά μ.ο στα δύο επόμενα παιχνίδια.

Σήμερα ξεκουράστηκε ο Ντικούδης που είχε αρκετή συμμετοχή τον τελευταίο καιρό, ενώ ο Μπατιστ μένει κοντά στα 20 λεπτά.
eu.champions07
QUOTE(vastravoud @ Nov 18 2007, 21:55 ) *
Έχω την εντύπωση πως το φετινό rotation είναι αρκετά μελετημένο, και δε νομίζω o Διαμαντίδης να παίξει πάνω από 23-24 λεπτά μ.ο στα δύο επόμενα παιχνίδια.

Σήμερα ξεκουράστηκε ο Ντικούδης που είχε αρκετή συμμετοχή τον τελευταίο καιρό, ενώ ο Μπατιστ μένει κοντά στα 20 λεπτά.

Συμφωνώ με όσα λες,αλλά ο βιωνικός Μήτσος πάλι θα βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά και μαλλον θα έχει παραπάνω χρόνο από ότι θα έπρεπε.
vastravoud
Μπα, το ματς με τον Άρη ήταν η μεγάλη απόδειξη ότι η φετινή χρονιά είναι διαφορετική.
azannetop
www.basketblog.gr

Για τον Μπετσίροβιτς είχαν "λυσσάξει" κάποιες εφημερίδες, είτε στην Ισπανία είτε στη Σλοβενία, αλλά τελικά ο Μίλος Βούγιανιτς φαίνεται πως είναι ο παίκτης που θα πει "αντίο" στον Παναθηναϊκό, με προορισμό -σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες- τη Μόσχα, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Ντιναμό.
Όπως έγινε γνωστό οι επόμενες τρεις μέρες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για το θέμα του Βούγιανιτς, καθώς η Ντιναμό Μόσχας έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και ο Σέρβος γκαρντ είναι "ζεστός" στο ενδεχόμενο να πάει στην παγωμένη πρωτεύουσα της Ρωσίας, ακριβώς επειδή εκεί υπάρχει κάτι που δεν βρίσκει (και ούτε μπορεί να βρει με τόσους γκαρντ) στον Παναθηναϊκό: Χρόνος συμμετοχής. Άλλωστε είναι εμφανές ότι με τόσους πρωτοκλασάτους γκαρντ, ο Βούγιανιτς είναι μάλλον πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό, οπότε το πιθανότερο είναι ν’ ανάψει το "πράσινο φως" και από την πλευρά των πρωταθλητών Ευρώπης για αποχώρηση του Βούγιανιτς.
Σε τελική ανάλυση, από τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι καλοί και ποιοτικοί γκαρντ (στα όρια του... σούπερ σταρ όλοι) στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιο χρήσιμος ο Τομάσεβιτς και στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά ο Βούγιανιτς. Άλλωστε αυτή την αντικατάσταση κανείς δεν την κατάλαβε....

Γνώμη μου είναι οτι εφόσον ισχύει το δημοσίευμα και το θέλει και ο ίδιος ο Βούγιανιτς καλό θα είναι να συνεναίσει ο Παναθηναϊκός στο να φύγει. Στη συγκεκριμένη θέση έχουμε παίκτες αρκετούς και δεν μου αρέσει να είναι συνέχεια στον πάγκο ο Βούγιανιτς μόνο και μόνον επειδή δεν υπάρχει χώρος. Τώρα βέβαια υπάρχουν και οι τραυματισμοί που μπορεί να έρθουν στο μέλλον, αλλά με πιθανή φυγή του Βούγιανιτς επανέρχεται και ο Τομάσεβιτς στην Α1.
enypnio
QUOTE(vastravoud @ Nov 18 2007, 21:56 ) *
Μπα, το ματς με τον Άρη ήταν η μεγάλη απόδειξη ότι η φετινή χρονιά είναι διαφορετική.

το Ματς με τον άρη έδειξε ότι η πρόθεση είναι διαφορετική ... το τι θα γίνει στην πράξη ....
azannetop
«Θέλω να πάω κάπου να παίζω…»
19-11-2007 14:12

Article by:
Superbasket.gr

Ένας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού γίνεται… Ρώσος! Μέχρι πρότινος ο Μίλος Βούγιανιτς διέψευδε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βγάζει την πράσινη φανέλα, όμως, πλέον είναι γεγονός. Ο Σέρβος γκαρντ συμφώνησε με την Ντιναμό Μόσχας και εντός της εβδομάδας αναμένεται να αποτελέσει και επισήμως παρελθόν για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το γιατί αποχωρεί από την ελληνική ομάδα, το εξήγησε ο ίδιος… . «Δεν έχω πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, απλά πιστεύω ότι είναι καλό να πάω κάπου να παίξω. Πιστεύω ότι το θέμα θα λήξει μέσα στην εβδομάδα και τυπικά, αφού πρώτα μιλήσω με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού».
vastravoud
QUOTE(enypnio @ Nov 19 2007, 08:22 ) *
το Ματς με τον άρη έδειξε ότι η πρόθεση είναι διαφορετική ... το τι θα γίνει στην πράξη ....

Συμφωνώ, απλώς πέρσι θα ήταν αδιανόητο να μην παίξει σε τέτοιο ματς. Σίγουρα θα υπάρξουν και περιπτώσεις που θα παίξει "εκτός προγράμματος", αλλά θα είναι σαφώς λιγότερες από πέρσι.

Γενικά μέχρι τώρα το rotation δείχνει "φιλοσοφημένο", χωρίς να "καίει" κανέναν παίκτη.

Όσο για τον Βούγιανιτς, μακάρι να πάει στο καλό. Τον ευχαριστούμε σίγουρα για όσα μας πρόσφερε, όπως υποθέτω ευχαριστεί και εκείνος τον Παναθηναϊκό για την "ανάσταση" του.
George_12ISL
Τώρα που ελευθερώνεται μια θέση κοινοτικού, χρειάζεται μια μεταγραφή ουσίας...
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ απαιτώ Πέκοβιτς!!!
Όπως άλλωστε είπε ο Ομπράντοβιτς, το ρόστερ όσο πλούσιο και να είναι, είναι σκουπίδια αν δεν είναι δυνατόν να αποδώσει τα αναμενόμενα.
VARDINOLATSIS
Μεσα στην αλλη εβδομαδα θα μας απαντησουνε αν δινουν τον Πεκοβιτς γαι 2 εκατομυρια ευρω και συμβολαιο 500.000 το χρονο για δυο χρονια.Αν βγει αυτη η μεταγραφη ο Παο γινεται αυτοματως φαβορι για Ευρωλίγκα .
το μονο μειωνεκτημα ειναι οτι δεν θα μπορει να τον χρησιμοποιήσει μεχρι την δεύτερη φάση. 41.gif 41.gif
και μάλλον μετά αχρηστεύεται τελείως ο ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ. wos_sport5.gif mellow.gif
azannetop
κάποιο link υπάρχει για τα παραπάνω vardinolatsi;
enypnio
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Nov 19 2007, 14:01 ) *
Μεσα στην αλλη εβδομαδα θα μας απαντησουνε αν δινουν τον Πεκοβιτς γαι 2 εκατομυρια ευρω και συμβολαιο 500.000 το χρονο για δυο χρονια.Αν βγει αυτη η μεταγραφη ο Παο γινεται αυτοματως φαβορι για Ευρωλίγκα .
το μονο μειωνεκτημα ειναι οτι δεν θα μπορει να τον χρησιμοποιήσει μεχρι την δεύτερη φάση. 41.gif 41.gif
και μάλλον μετά αχρηστεύεται τελείως ο ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ. wos_sport5.gif mellow.gif

αν είναι αυτό το πρόβλημα τους τον δίνουμε πακέτο,
VARDINOLATSIS
Δεν υπάρχει σε λινκ. Ειναι πληροφορίες απο κάποιον της οικογενειας. Ακομα όμως δεν ειναι τίποτε σιγουρο και όλοι θα το διαψευσουν... tongue.gif tongue.gif laugh.gif Μπορεί να είναι και ευσευείς ποθοι μου...μας κλπ. wink.gif αν δεν τον δώ στο γήπεδο δεν πιστεύω τίποτα...
VARDINOLATSIS
Εξάλου πόσες και πόσες μεταγραφές έχουν γίνει, έχουν ανακοινοθεί και έχουν χαλασει από το πουθενά...
Είδομεν 69.gif Εξάλου πλούσιο Ροστερ και πολυτέλεια χρόνου έχουμε. w00t.gif
apkat
Καμια θεση κοινωτικου δεν ελευθερωνεται ρε παιδια..Απλα απο χει που χε 5 κοινωτικους δηλ παραπανω του επιτρεπτου για Ελλαδα πλεον εχει 4 που ειναι το κανονικο.Δεν νομιζω οτι θα κινηθει για αλλον παικτη.Αλλωστε το θεωρω και λαθος.Ο Τομασεβιτς ειναι σε θεση αφου θα ξεκουραζεται λογω Ζιζτς να παρει χρονο και να πιασει ρυθμο και παραλληλα να μην κουραστει πολυ.Ειναι καλο για μια ομαδα να παιζει με το ιδιο ροστερ σε Ελλαδα και Ευρωπη και δεν νομιζω με τοσο φορτωμενο ροστερ ο Ομπραντοβιτς να ρισκαρει τις 2 ομαδες.

Edit: VARDINOLATSIS υπαρχει και το εντιτ
Ginobili
Αν ο Πέροβιτς πήγε όπως πήγε στο ΝΒΑ....τον Πέκοβιτς βλέπω να τον αρπάζουν και να τον κλείνουν..πριν καλά καλά τελειώσει η χρονιά...Δεν τίθεται ενδεχόμενο να τον πάρουμε μέσα στην χρονιά.Σε καμία περίπτωση.

Κρίμα για τον Βούγιανιτς sad.gif Ήταν και η αδυναμία μου.Αλλά έχει δίκιο...κρίμα ένας τέτοιος παιχταράς να παίζει 10' κάθε 2-3 αγώνες.Δεν μπορούμε τουλάχιστον να τον δώσουμε δανεικό...???
Πέρσι στο Μαρούσι..αυτός ήταν που πήρε τον αγώνα,και οι ελπίδες μας αναθερμάνθηκαν...και τώρα,μετά τον αγώνα στο Μαρούσι...μας λέει αντίο....
Δεν πειράζει,λογικά έτσι θα είναι καλύτερα και γι'αυτόν και για εμάς.Τον Τομάσεβιτς τον χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο,και πρέπει να βρεί ρυθμό για να αποδώσει.
vastravoud
QUOTE(Ginobili @ Nov 19 2007, 13:45 ) *
Δεν μπορούμε τουλάχιστον να τον δώσουμε δανεικό...???

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό σκεφτόμουν χτες που με δεδομένη την απογοητευτική χρονιά του Καστλ, "πρότεινα" τον Βούγιανιτς στον Άρη.
enypnio
Νομίζω ότι απαγαρεύονται οι μετακινήσεις παιχτών εντός Α1 κατά την διάρκεια της περιόδου
Ginobili
Ναι..σιγά,και να επιτρεπόντουσαν... στον ΑΡΗ θα τον δίναμε?....και αν μας έκλεινε το σπίτι μετά...? tongue.gif
Καλύτερα στην Ντιναμό.
Μακάρι να πήγαινε δανεικός...
vastravoud
Εγώ πάντως λόγω συμπάθειας στον Άρη πρότεινα κάτι τέτοιο smile.gif
t0ny3
Ένας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού γίνεται… Ρώσος! Μέχρι πρότινος ο Μίλος Βούγιανιτς διέψευδε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βγάζει την πράσινη φανέλα, όμως, πλέον είναι γεγονός. Ο Σέρβος γκαρντ συμφώνησε με την Ντιναμό Μόσχας και εντός της εβδομάδας αναμένεται να αποτελέσει και επισήμως παρελθόν για τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Το γιατί αποχωρεί από την ελληνική ομάδα, το εξήγησε ο ίδιος… . «Δεν έχω πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, απλά πιστεύω ότι είναι καλό να πάω κάπου να παίξω. Πιστεύω ότι το θέμα θα λήξει μέσα στην εβδομάδα και τυπικά, αφού πρώτα μιλήσω με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού».

Απο το Superbasket.gr

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην βρίσκει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι μετοχές του στο… ευρωπαϊκό χρηματιστήριο έχουν πέσει. Ο λόγος για τον Μίλος Βούγιανιτς, για τα μάτια του οποίου η Ντιναμό Μόσχας έκανε κρούση στον Πρωταθλητή Ευρώπης, ζητώντας την παραχώρησή του, έτσι ώστε να καλύψει το κενό που έχει στην θέση του play-maker.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως ο παίκτης θα ήθελε να μετακινηθεί στην Ρωσία, από την στιγμή που η παρουσία του στους «πράσινους» δεν είναι… σημαντική (33 λεπτά συμμετοχής σε 4 αγώνες). Όλα πάντως θα κριθούν στο συγκεκριμένο θέμα εντός της εβδομάδας, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να ετοιμάζεται να δώσει την απάντησή του.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης, δηλώνει για το ενδιαφέρον της Ντιναμό Μόσχας: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, απλά πιστεύω ότι είναι καλό να πάω κάπου να παίξω. Πιστεύω ότι το θέμα θα λήξει μέσα στην εβδομάδα και τυπικά, αφού πρώτα μιλήσω με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού».

Απο το Sportaction.gr
t0ny3
Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Μίλος Βούγιανιτς. Ο Σέρβος γκαρντ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής. Έτσι, ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Διναμό Μόσχας, όπου θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Βούγιανιτς βρέθηκε τη Δευτέρα στην Αθήνα για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο ίδιος ο παίκτης τόνισε: «Υπήρχαν και άλλες προτάσεις. Έκρινα όμως ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη. Πέρασα πολύ καλά. Αγάπησα την ομάδα. Την πόλη. Πήραμε το triple crownπου ήταν ότι καλύτερο. Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Ήθελα να πάω κάπου όπου θα έχω χρόνο συμμετοχής».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς θα πάρει τη θέση του Βούγιανιτς στο «πράσινο» ρόστερ και θα αγωνίζεται και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Απο το Sportaction.gr
Green Warrior
Στο καλό να πάει και καλή τύχη. Κρίμα γιατί τον είχα συμπαθήσει ως πάικτη
Pantel
κρίμα ρε γμτ όλοι μου φαίνεται τον είχαμε συμπαθήσει. Πολύ καλό παικτάκι και στον τελικό Final 4 μας ξελάσπωσε με αρχ..δατα 3ποντα. Τεσπα, καλή τύχη στο παλικάρι
Igor
Δεν με ενδιαφερει καθολου που θα εφυγε ο Μιλος. Καλυτερα μαλλον !!

ΠΑιχταρας ηταν και ηταν κακο για τον ιδιο να παιζει 10 λεπτα. Καλυτερα να παει καπου να παιζει και να γινε ι παλι τεραστιος παιχτης.. Καλη επιτυχια Μιλος !1

Βαρδινολατση, ελπιζω να λες αληθεια.. Θα ηταν καταπληκτικο αυτο !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.