QUOTE(roben @ Jun 8 2010, 18:54 )
Το ίδιο θα έγραφα και αν στη θέση τους ήταν οι Γιαννακόπουλοι ή οποιοιδήποτε άλλοι παράγοντες,
Συνεπώς όταν είχαν βγεί τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ είχες κρίνει πως οι Γιαννακόπουλοι έπρεπε να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα και να απαρνηθούν το τίτλο
χμμ..Αυτή τη φορά συμφωνώ μαζί σου
Συνέχισε έτσι
καλά το πας
QUOTE(kolokotronis @ Jun 8 2010, 19:29 )
Ας προβλέπονταν να χάσει το επόμενο ματς.
Τότε θα είχε νόημα η τιμωρία.
Και θα είχε νόημα γιατί ο κόσμος στο ΣΕΦ έβραζε μαζί του τη Κυριακή... Αν δεν είχε εμφανιστεί αυτός, θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο Light..
Απο εκεί και πέρα, ο περισσότερος κόσμος που έκανε αυτά που έκανε, δεν έχει σχέση με το μπάσκετ και ίσως να μην έχει σχέση ούτε με τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για κόσμο που μπήκε με "ντου". Μιλάμε για κόσμο που έσπασε τις καντίνες για να κλέψει τα μπουκάλια του νερού.. Μιλάμε για ακραίες φιγούρες που ουδεμία σχέση έχουν με ομάδες και προέδρους..
Και το ερώτημα είναι: πως μπορείς να αποφύγεις την παρουσία τους; Εδώ πέρα 30 διμοιρίες των ΜΑΤ και δεν κατάφεραν ούτε να τους αφήσουν εκτός γηπέδου, ούτε να τους συλλάβουν, ούτε τίποτα..
Τι να κάνεις; Να κατεβάζεις το στρατό στο γήπεδο;;
Δεν είναι απλά τα πράγματα αυτά και το ευκολότερο είναι να ρίχνει κανείς το ανάθεμα σε μια και μόνο μια πλευρά.
Είχα γράψει από την επομένη κι όλας του αγώνα: Το πρόβλημα της βίας αφορά την ελληνική κοινωνία στο σύνολο της και όχι μόνο τον ελληνικό αθλητισμό..
Όποιος πιστεύει ότι την βια την γεννά ένας πρόεδρος ή μια εφημερίδα καλά κάνει και το πιστεύει. Είναι και βολικό και εύκολο...
QUOTE(lefkadian @ Jun 8 2010, 21:18 )
Δεν ειδα καμια ευαισθησια σε αυτο. Δηλαδη φτυσιμο=τιμωρια και πισωπλατο χτυπημα=ανδρισμος οπως εγραψε και καποιος φιλος προηγουμενως. Μπευρδευομαι
...
Πρώτα απο όλα έγραψα πως αν προκύπτει απο βιντεο κάποιο αντιαθλητικό χτύπημα του Τεόντοσιτς τότε να κληθεί και να τιμωρηθεί
Μετά δεν έγραψα για πισώπλατα χτυπήματα. Έγραψα πως είναι πιο αντρίκειο να χτυπηθείς στα ίσια με κάποιον, παρά να τον φτύσεις. Ο καθένας όμως μπορεί να έχει την άποψη του πάνω σε αυτό. Εγώ πάντως όταν έπαιζα μπασκετ, αν είχα διαφορές τις έλυνα στα ίσια και παλικαρίσια και ας είχα φάει ένα σορό ντισκαλιφιέ με αυτή τη τακτική. Να χαϊδεύω κωλαράκια, να τραβάω γεννητικά όργανα και να φτύνω στο σβέρκο τον αντίπαλο μου, δεν το κάνα. Όταν είχα πρόβλημα, έσκαγα κουτουλιά και τουλάχιστον, έβγαζα την οργή απο μέσα μου... (και ας πήγαινα στα αποδυτήρια μετά)
QUOTE(traveller @ Jun 9 2010, 00:37 )
Αυτό το Σέρβος μάλλον το γράφεις ειρωνικά, οπότε οκ. Αλλά εάν το γράφεις σοβαρά, δε το νομίζω ότι του προσθέτει ή του αφαιρεί κάτι του δίνει παραπάνω δικαιώματα ή τον φορτώνει με περισσότερες υποχρεώσεις. Και Μαυριτανός να ήταν είναι ένας παίχτης, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερα.
αυτό το "Σερβος" το γράφω για να κάνω ξεκάθαρο πως δεν χρειάζεται να δεις έναν σέρβο με τα μάτια σου να βρίζει ή να παίζει αντιαθλητικά. Το ξέρεις απο πρίν...
QUOTE(traveller @ Jun 9 2010, 00:37 )
Υ.Γ Στο ΣΕΦ είδες ένα σκληρό φάουλ. Εγώ είδα ένα σκληρό φάουλ και πρόθεση να χτυπήσει ένα αντίπαλο που εκείνη την ώρα έπεφτε κάτω. Είναι προφανές ότι βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να έχω εγώ άδικο και να είμαι υπερβολικός. np
Δεν βλέπουμε διαφορετικά πράγματα, απλά εγώ δεν τα είδα όλα.
τα μισά δεν τα είδα γιατί ήμουν στο γήπεδο όπου δεν έχεις πάντα καλή οπτική
και τα άλλα μισά τα έχασα γιατί όταν επέστρεψα σπίτι, ασχολήθηκα περισσότερο με το πεϊνιρλι και την μακαρονάδα που έτρωγα παρά με το υπόλοιπο παιχνίδι που μόλις είχε ξεκινήσει πάλι. Άρα, έχασα κάποιες φάσεις (ή δεν τις πρόσεξα καλά)
Δεν διαφωνώ μαζί σου πάντως. Για ότι αντιαθλητικό έχει γραφτεί στην καμερα να κληθεί σε απολογία ο παίχτης