QUOTE(TWIN HEADER @ Jan 18 2011, 14:36 )

Ωπα Ονυξ !!!!!!! Ωπα !!!!!!!!!!
Εθιξα κατι και δεν το καταλαβα ??
Τελος παντων "ανθρωπε" μου, οριστε η θεσεις μου στον ορυμαγδο (καλο ε?? σε εσκισα?

) των τοποθετησεων σου
1. Τι παει να πει TWEEN HEADER ρωτω εγω ?? Γιατι αυτα ειναι μαλλον Αζερμπαιτζανα, παντως οχι Αγγλικα)
Το λεω γιατι ειναι TWIN και οχι TWEEN
Αλλα παιζει ρολο ??? δηλαδη αν ελεγα TWITY HEADER θα αλλαζε κατι ??
2. Φυσικα και κολυμπαω και σε κουβαδες. Παντου! Τουλαχιστον τολμαω
3. Βαλε οσα δυσκολα θελεις. Κατ'αρχας δεν υπαρχει τιποτε δυσκολο (κατ'εμε) και επιπλεον γουσταρω τα δυσκολα (ΑΕΚΑΡΑ οπως βλεπεις, κολανε οι αετοι ???)
Για το αν μ' έθιξες και τα περί ορυμαγδού, τα αντιπαρέρχομαι επειδή Α) μάλλον δεν έχεις διαβάσει το 'Συμπόσιο' του Πλάτωνα και Β) μου αρέσει ο ορυμαγδός, ιδιαίτερα όταν δεν είναι αυτοσκοπός!
Για τα Αζερμπαιτζανά μου, τι να πω; Προσπάθησα να κάνω πιο ποιητικό το ξενόφερτο TWIN HEADER (TWEEN: λέξη ποιητική και θελκτική) αλλά που; Πρόσθεσα το ελληνοβυζαντινοπρεπές 'κιτρινόμαυρα' , χαμπάρι εσύ! Ας είναι!
Όσο για τα δύσκολα, με μπέρδεψες. Αν δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο πως γίνεται να σου αρέσει κάτι που δεν υπάρχει!
Για μένα, φυσικά υπάρχουν δύσκολα! Δεν τα γουστάρω ούτε τα επιδιώκω, αλλά όταν βρίσκονται απέναντί μου δεν το βάζω στα πόδια όπως π.χ. ο magickaminia στο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ πριν λίγο καιρό! Εσύ τότε δεν φυγομάχησες, το εκτίμησα, γιαυτό και συνομιλώ μαζί σου!
Επαναφέρω λοιπόν το θέμα του Δελτίου Αθλητικής Ιδιότητας και την στάση των Σωματείων, Παραγοντίσκων και Αθλητριών
και θέτω και ένα δεύτερο θέμα, πιο ακίνδυνο αλλά ωραίο.
Για πιο λόγο να μην υπάρχει ισοπαλία στο Μπάσκετ; Αν πρέπει να πριμοδοτείται ο ηττημένος, ας πριμοδοτηθεί για άλλους λόγους, ας πούμε επειδή χρησιμοποίησε όλες τις παίχτριές του, ή για κάτι άλλο που υπηρετεί ουσιαστικά το πνεύμα του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!