Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ 2009/10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
kotzito
Κανα νεο για το που θα παιζει η ΑΕΚ τη νεα περιοδο εχουμε;Υπαρχει καμια περιπτωση για Λιοσια ή Γαλατσι;
Ray Allen...!
QUOTE(kojito @ Jun 12 2009, 19:53 ) *
Κανα νεο για το που θα παιζει η ΑΕΚ τη νεα περιοδο εχουμε;Υπαρχει καμια περιπτωση για Λιοσια ή Γαλατσι;

Θα υπάρχει ΑΕΚ του χρόνου για να παίζει κάπου??? rolleyes.gif
Pierce
Γηπεδο μπασκετ στο Γαλατσι δεν υπαρχει εδω και αρκετα χρονια smile.gif
ashton
QUOTE(pierce21 @ Jun 12 2009, 20:01 ) *
Γηπεδο μπασκετ στο Γαλατσι δεν υπαρχει εδω και αρκετα χρονια smile.gif


πάει για mall ο χώρος.
Pierce
δεν χτυπαγε στους κατοικους; Παντως πριν λιγο (; ) καιρο που ειχα περασει ο δικεφαλος ειναι ακομας φαρδυς πλατυς πανω στο γηπεδο...
ashton
ισα-ισα που οι κάτοικοι πήγαν στο ΣτΕ για να παραμεινει ο χωρος για αθλητική χρηση...
υγ. ο δικέφαλος παραμένει εκεί.
Pierce
αυτο ειπα ρε αστον tongue.gif οτι χτυπαει στους κατοικους και δεν προχωραει το mall . Κριμα παντως το συγκεκριμενο γηπεδο μου αρεσε ιδιαιτερως και δεν ηταν ''κρυο'' οπως φαινοταν απο την τηλεοραση..
ashton
QUOTE
Ραντεβού για το Ελληνικό

Της Σοφίας Ράμμου
08/07/2009 (01:28)

Το γηπεδικό και πιο συγκεκριμένα η "μετακόμιση" στο Ελληνικό θα αποτελέσει το πρώτο "ανοικτό μέτωπο" που θα κλείσει για την ΑΕΚ. Οι συζητήσεις με τους αξιωματούχους των Ολυμπιακών Ακινήτων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ουσιαστικά απομένουν τυπικές λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί θετικά το θέμα. Λεπτομέρειες που είναι πιθανό να διευθετηθούν στη συνάντηση που θα έχει ο Μπάμπης Καραμανλής την Πέμπτη με τους υπεύθυνους του γηπέδου και να ολοκληρωθεί η "μετακόμιση" στο Ελληνικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα έχει τε α τετ με τον πρόεδρο των Ολυμπιακών Ακινήτων, Διονύση Σταμενίτη και αναμένεται να δώσουν τα χέρια. Ταυτόχρονα πάντως οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα πρέπει να ξεπεράσουν κι ένα εμπόδιο το οποίο μεταφράζεται με το υψηλό κόστος χρήσης του κλειστού του Ελληνικού.

Κι αυτό από τη στιγμή που δεν αναφερόμαστε μόνο στο ενοίκιο, αλλά και στο υψηλό κόστος συντήρησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της θέρμανσης, η οποία ανεβάζει από μόνη της το κοστολόγιο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μπάμπης Καραμανλής εξετάζει διάφορες λύσεις ώστε να μειωθούν τα έξοδα.

Τέλος, μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα του γηπέδου θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία αναμένεται να αρχίσει στα μέσα Ιουλίου.


basketblog.gr
ashton
QUOTE
Η ΚΑΕ ΑΕΚ συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» Γιάννη Βαρβατσουλάκη

Η συνάντηση της πλευράς της ΑΕΚ με την εταιρία «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» έγινε σήμερα. Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Γιάννης Βαρβατσουλάκης τα είπε με την διοίκησης της Ενωσης και τους έδωσε το «ΟΚ» για την χρήση του κλειστού του Ελληνικού την σεζόν 2009/10. Μένει να μπουν οι υπογραφές στο συμφωνητικό το οποίο θα προβλέπει και ενοίκιο περίπου στις 70.000 ευρώ, ενώ θα γίνει διακανονισμός για το χρέος των 88.000 ευρώ από την χρήση του κλειστού του Γαλατσίου την διετία 2004/06.

Αυτό σημαίνει πλέον. ότι στην ΑΕΚ προχωρούν το πλάνο για την «εκμετάλλευση» του κλειστού του Ελληνικού. Θα προχωρήσουν τις συζητήσεις που έχουν ήδη κάνει με τους χορηγούς, ενώ πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς που θα κυκλοφορήσουν.

Τέλος, ο Μπάμπης Καραμανλής και η Λία Μάντη εκπροσωπώντας την ΚΑΕ ΑΕΚ μετέβησαν σήμερα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, όπου έγινε η συζήτηση για να περάσει ο κανονισμός των 3 Αμερικάνων και τριών κοινοτικών.


http://www.aek365.gr/article.php?id=4229&cat_id=122
ashton
QUOTE
Συνάντηση για τα διαρκείας

Σήμερα το απόγευμα ο Μπάμπης Καραμανλής θα συζητήσει με την επιτροπή που έχει συσταθεί

Η Ενωση έχει πάρει το «ΟΚ» από την διοίκηση του κλειστoύ του Ελληνικού για την χρήση του την επόμενη σεζόν. Η ΚΑΕ ΑΕΚ μάλιστα έχει ήδη δημιουργήσει μία επιτροπή που ασχολείται με τα εισιτήρια διαρκείας. Σε αυτήν επικεφαλής είναι ο Νίκος Γεωργατζόγλου (Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής δ.σ. Ερασιτεχνικής)
και την συμπληρώνουν οι Κυριάκος Χήνας (πρόεδρος «Ενωσης 1924»), Χαρίδημος Μανουσάκης (μέλος δ.σ. Ερασιτεχνικής), Δημήτρης Κωρονάκης και Μάκης Τουμάσης.

Η επιτροπή θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον Μπάμπη Καραμανλή για να γίνει η πρώτη συζήτηση για το κλειστό του Ελληνικού και τις τιμές που θα υπάρξουν στα νέα διαρκείας τα οποία αναμένονται εντός Ιουλίου προς διάθεση στον κόσμο της ΑΕΚ.


QUOTE
Επίσκεψη στο Ελληνικό

Ο Μπάμπης Καραμανλής και η επιτροπή για τα εισιτήρια διαρκείας «τσέκαραν» το κλειστό

Όπως σας είχαμε αναφέρει από το μεσημέρι, ο Μπάμπης Καραμανλής μαζί με την επιτροπή που έχει συσταθεί για τα εισιτήρια διαρκείας θα είχαν συνάντηση. Μάλιστα, αυτή συνδυάστηκε με αυτοψία στο κλειστό του Ελληνικού. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μαζί με τον Νίκο Γεωργατζόγλου, τον Κυριάκο Χήνα, τον Χαρίδημο Μανουσάκη, τον Γιάννη Αργυρόπουλο και τον Τρύφωνα Βασκούδη (απουσίαζε ο Μάκης Τουμάσης) επισκέφτηκαν το κλειστό που την νέα σεζόν θα αποτελέσει την νέα έδρα της Βασίλισσας. Είδαν τους χώρους του γηπέδου και τις κερκίδες και αποφασίστηκε οι οργανωμένοι οπαδοί της Original να βρίσκονται πίσω από την μία μπασκέτα (στην δεξιά όπως δείχνει το τηλεοπτικό πλάνο).

Παράλληλα, αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί μόνο το κάτω διάζωμα του γηπέδου στο Ελληνικό. Δηλαδή, οι 4.500 θέσεις. Την Δευτέρα η επιτροπή θα έχει νέα συνάντηση για να συζητήσουν πιο αναλυτικά για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2009/10. Στόχος της ΑΕΚ είναι να πουληθούν 2.000 διαρκείας, ενώ θα διατίθενται και προσκλήσεις σε σχολεία.


aek365.gr
Pierce
το κλειστο του Αγιου θωμα, μιας και φευγει (; ) το Μαρουσι απο εκει, δεν θα ηταν καλη λυση; 65.gif
ashton
Και που πάει το Μαρούσι ;
Boom Dizzle
QUOTE(ashton @ Jul 18 2009, 15:48 ) *
Και που πάει το Μαρούσι ;

Επιστρεφει στο Σπυρος Λουης το οποιο ανακαινιζεται!
ashton
Eγινε σήμερα η παρουσίαση των διαρκείας για τη νέα περίοδο στο κλειστό του Ελληνικού

περισσότερα εδώ
http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=3269
http://www.aekbasket.eu/files/kaeaekdiarkeias1.pdf
και
http://vasilissa.blogspot.com/2009/09/2009-10.html
kakos76lukos
QUOTE(ashton @ Sep 10 2009, 22:10 ) *
Eγινε σήμερα η παρουσίαση των διαρκείας για τη νέα περίοδο στο κλειστό του Ελληνικού

περισσότερα εδώ
http://www.aekbc.gr/PressRoom.asp?ITMID=3269
http://www.aekbasket.eu/files/kaeaekdiarkeias1.pdf
και
http://vasilissa.blogspot.com/2009/09/2009-10.html



Και τη χρήση του γηπέδου ποιος θα τη πληρώνει?
Εδώ σας κυνηγάει ο Σπορτιγκ για οφειλές σας πέρυσι!

Α έχουμε και εκλογές.
ashton
σε ενα ολυμπιακο κλειστό παίζει κάποια ομάδα, αυτό έπρεπε να κλείσουν για τις @@...
ΕΛΕΟΣ...



QUOTE
Εξορία λόγω... Παπανδρέου!
Του Γιώργου Νικολάου
13/11/2009 (11:45)

Ψάχνει λύση η διοίκηση ΚαραμανλήΗ ΠΑΕ ΑΕΚ χθες έλαβε μήνυμα να εγκαταλείψει του χρόνου το ΟΑΚΑ ελέω χρεών. Η ΚΑΕ ΑΕΚ εν προκειμένω δεν εγκαλείται για χρέη, αλλά καλείται να... αποχωρήσει από το κλειστό του Ελληνικού μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου! Εγγραφο-φωτιά που έφτασε, χθες, στα Γραφεία της "Ένωσης" από τη διοίκηση των "Ολυμπιακών Ακινήτων" έκανε άνω-κάτω τους "κιτρινόμαυρους" που δεν τους αφήνει κανείς ν' αγιάσουν.

Ποιος ζητεί την προσωρινή... εξορία της ΑΕΚ; Το υπουργείο Εξωτερικών. Ποιος είναι υπουργός Εξωτερικών; Ο πρωθυπουργός της χώρας, Γιώργος Παπανδρέου! Ο λόγος; Το διάστημα από 20 Νοεμβρίου έως και 3 Δεκεμβρίου 2009 το γήπεδο σφραγίζεται για το κοινό (με απόφαση του υπουργείου, αλλά και της Αστυνομίας), καθώς στους χώρους του Ελληνικού θα γίνει το Διεθνές Συνέδριο του ΟΑΣΕ. Το ίδιο έγγραφο εστάλη στον Πανελλήνιο, αλλά και στον Εθνικό.

Γίνεται λόγος μάλιστα για άμεση αποχώρηση της ΑΕΚ. Τί σημαίνει αυτό; Οτι η ΑΕΚ για τουλάχιστον 14 ημέρες αναζητεί γήπεδο ακόμη και για προπονήσεις, ενώ εξυπακούεται ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στον κομβικής σημασίας αγώνα με την Καβάλα στο Ελληνικό. Η απόφαση Παπανδρέου... έχει προκαλέσει σοκ στη διοίκηση Καραμανλή, που αναζητεί λύση.


QUOTE
"Κατάρα να το πω;"
Του Γιώργου Νικολάου
13/11/2009 (14:09)

Ο Κώστας ΦλεβαράκηςΑίσθηση προκάλεσε η αποκλειστική είδηση του basketblog.gr ότι η ΑΕΚ -ελέω πρωθυπουργού και ΟΑΣΕ- ξεσπιτώνεται. Το πρόγραμμα της ΑΕΚ έγινε ήδη άνω-κάτω σε μία περίοδο, όπου η ομάδα αναζητούσε ηρεμία για να βρει τη χημεία της. Το "χαστούκι" -αυτή τη φορά δίχως να ευθύνονται οι άνθρωποι της "Ένωσης"- ήταν ηχηρό...
"Πώς και πώς περιμένω ένα τηλεφώνημα για να μάθω μία ευχάριστη είδηση, αλλά πού τέτοια τύχη; Το ευχάριστο για μας στην ΑΕΚ μπορεί να είναι κάτι απλό, αλλά ούτε αυτό το απλό δεν έρχεται. Τί να πω; Κατάρα να το πω;", μας είπε -πριν από λίγο- ο Κώστας Φλεβαράκης και συμπλήρωσε:

"Εμαθα το πρωί για την προσωρινή εξορία μας, αλλά τί μπορούμε να κάνουμε τώρα; Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και να κοιτάξουμε μπροστά".

Κοιτάει μπροστά ο κ. Φλεβαράκης θέλει - δεν θέλει και αναζητεί αντίπαλο για φιλικό. Πράγμα όχι εύκολο. Βρέθηκε άκρη με το Περιστέρι και το φιλικό θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.


basketblog.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.