Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ (Θεσσαλια)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Air Kef
Tο Μουζάκι πάλι δεν ανεβαινει;
Αφου ολη την χρονια ακουγα οτι φέτος θα παει τελικα Α1,αγωνιστηκά νομίζω πως ειναι έτοιμο με 2-3 προσθήκες.

Τι ενδεχόμενα υπάρχουν;
Augmon
QUOTE(Air Kef @ Jul 21 2008, 20:30 ) *
Tο Μουζάκι πάλι δεν ανεβαινει;
Αφου ολη την χρονια ακουγα οτι φέτος θα παει τελικα Α1,αγωνιστηκά νομίζω πως ειναι έτοιμο με 2-3 προσθήκες.
Τι ενδεχόμενα υπάρχουν;

Από Μουζάκι είσαι φίλε?Τον Παλαμά πως τον βλέπεις φέτος???
Air Kef
Όχι,δεν ειμαι απο Μουζάκι,φοιτητής ειμαι και παίζω στον Σπάρτακο. Ο Παλαμάς με τέτοια έδρα απορώ πως δεν ξανανέβηκε. tongue.gif
Augmon
QUOTE(Air Kef @ Jul 22 2008, 11:01 ) *
Όχι,δεν ειμαι απο Μουζάκι,φοιτητής ειμαι και παίζω στον Σπάρτακο. Ο Παλαμάς με τέτοια έδρα απορώ πως δεν ξανανέβηκε. tongue.gif

Φέτος θα κάνουνε καλύτερη δουλειά και πιστεύω να μειώσουνε και το τσιπουράκι λίγο biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
supat
vasika pos na anevei o Palamas afou me to mpasket pou epekse o AIOLOS den afhse kai polla perithoria ase pou itan i monadiki omada pou kerdise on palama stin edra tou(asxeta an itan noris kai den eixe vrei rithmo o Palamas)!AN anevei o ASTERAS G ethniki ton proto logo gia anodo exei o Palamas kai o Ampelonas!Apo thn alli meria sto volo den gnorizo polla pramata!
sotis
Μολις το τριποντο παει στα 6,75 στο γηπεδο του παλαμα τι θα κανουν?
Παντως ειναι μακραν η καλυτερη εδρα και φυσικα δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι παικτες εχουν τα κιλακια τους. Δεν τρεχεις και καθολου σε αυτο το γηπεδο. Ζωναρα και αγιος ο θεός.
Augmon
QUOTE(sotis @ Jul 23 2008, 03:07 ) *
Μολις το τριποντο παει στα 6,75 στο γηπεδο του παλαμα τι θα κανουν?
Παντως ειναι μακραν η καλυτερη εδρα και φυσικα δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι παικτες εχουν τα κιλακια τους. Δεν τρεχεις και καθολου σε αυτο το γηπεδο. Ζωναρα και αγιος ο θεός.

Άσε που στα πλάγια ή θα πατήσεις έξω ή θα σουτάρεις δίποντο.Τρίποντο δεν υπάρχει
Fireball
χχααχχααχαχχαχααχαχ. Σωτήρη έγραψες ρε man. Τώρα που μου έφυγες από τους Ίκαρους ποιον θα παίρνω τηλέφωνο να μου λέει πόντους μου λες; Παιδιά το Μουζάκι δεν κατεβαίνει με τίποτε Α1. Το ξεκαθάρισαν. Και ο Αστέρας δεν πάει Γ' Εθνική. Οπότε μεταξύ αυτού, του Αμπελώνα και των Τιτάνων θα παιχτεί η άνοδος...
sotis
Τωρα παλι Θανος και ξερο ψωμί!Δηλωσεις με στοφα προπονητη Α1 κτλ, αμα θελεις παντως εγω διαθεσιμος ειμαι, θα σου δινω ποντους απο τον Αλιμο φετος! Νομιζεις δεν θα μου λειψουν τα τηλεφωνα που περιμενα μετα τον αγωνα για να δωσω ποντους? smile.gif
Air Kef
Tελικά ποιος ανέβηκε στην Α1 στην θέση του Μουζακίου;
Fireball
γιατί ξέρουτν ακόμη οι υπεύθυνοι της ένωσης; εδώ υπάρχει άλλο θέμα τώρα. ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του Ίωνα που τελικά έκανε συγχώνευση με τον Ολυμπιακό Βόλου...
sotis
QUOTE(Fireball @ Aug 23 2008, 11:00 ) *
γιατί ξέρουτν ακόμη οι υπεύθυνοι της ένωσης; εδώ υπάρχει άλλο θέμα τώρα. ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του Ίωνα που τελικά έκανε συγχώνευση με τον Ολυμπιακό Βόλου...

Ας την παρει ο δευτερος της περσινης περιοδου της α εσκαθ,αμα δεν θελει ο δευτερος ας παει ο τριτος κτλ, δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτοι ολοι πνιγονται σε μια κουταλια νερο? Το ιδιο ας γινει και με το μουζακι, η ομαδα που ήταν τριτη, τέταρτη ας ανεβει και ας τους δώσουν παραταση να μπορουν να κανουν καμια μεταγραφη....
Evans(R)
Τελικά το πρωτάθλημα της Α1 θα πραγματοποιηθεί με 12 ομάδες κι όχι με 14, οπότε θα διεξαχθούν 22 αγωνιστικές. Το πρωταθλημα θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου.
Ο Αστέρας με Αμπελλώνα, Παλαμά και Μεταμόρφωση οι βασικοί υποψήφιοι για την άνοδο.
19.000 Ευρώ ο Αστέρας για το Φόρο του ΑΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και πόσα άλλα για τους υπολοίπους).......

Καλούς αγώνες και καλό πρωτάθλημα μέσα στα γήπεδα να δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
enypnio
εγώ είμαι αστέρας φανατική

αν δεν τιμήσεις το σόι σου smiley.gif
LBJ
QUOTE(Evans(R) @ Aug 27 2008, 10:10 ) *
Τελικά το πρωτάθλημα της Α1 θα πραγματοποιηθεί με 12 ομάδες κι όχι με 14, οπότε θα διεξαχθούν 22 αγωνιστικές. Το πρωταθλημα θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου.
Ο Αστέρας με Αμπελλώνα, Παλαμά και Μεταμόρφωση οι βασικοί υποψήφιοι για την άνοδο.
19.000 Ευρώ ο Αστέρας για το Φόρο του ΑΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και πόσα άλλα για τους υπολοίπους).......

Καλούς αγώνες και καλό πρωτάθλημα μέσα στα γήπεδα να δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
LBJ
ΙΩΝΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Α1 ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!
Fireball
QUOTE(LBJ @ Aug 27 2008, 19:29 ) *
ΙΩΝΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Α1 ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

o Ίωνας δεν κατεβαίνει καν στο πρωτάθλημα. Πίσω έχεις μείνει...
LBJ
θα κατεβει για εναν χρονο τελευταια χρονια δηλαδη φετος με κατι πιτσιρικαδες που εχει(το γιο του προεδρου και κατι αλλους)και του χρονου δε θα υπαρχει.υπαρχει λογος απλα δε θυμαμαι το γιατι.
LBJ
QUOTE(sotis @ Jul 23 2008, 14:20 ) *
Τωρα παλι Θανος και ξερο ψωμί!Δηλωσεις με στοφα προπονητη Α1 κτλ, αμα θελεις παντως εγω διαθεσιμος ειμαι, θα σου δινω ποντους απο τον Αλιμο φετος! Νομιζεις δεν θα μου λειψουν τα τηλεφωνα που περιμενα μετα τον αγωνα για να δωσω ποντους? smile.gif

sotis σε ποια ομαδα παιζεις?
LBJ
ακυρη η ερωτηση,γραψε λαθος
LBJ
παληκαρια ξερει κανεις τιποτα για τον Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ?τι γνωμη εχεται για αυτη την ομαδα?αν ξερει καναις κατι...
sotis
Ο Λεωνιδας που επαιζε αελ ασος τελικα που πηγε?σε ποια ομαδα εκλεισε?
nikos10
QUOTE(sotis @ Aug 29 2008, 11:26 ) *
Ο Λεωνιδας που επαιζε αελ ασος τελικα που πηγε?σε ποια ομαδα εκλεισε?

Στον Φοινικα πηγε ρε....Θα καλυψε λογικα το κενο που αφησε ο Αλεξιου που πηγε στον Αιολο...Ο φιλος σου ο Κυριτσης εφυγε τελικα απο Αλεξανδρουπολη;;;;Θα τον εχω αντιπαλο φετο;;;;
Fireball
QUOTE(LBJ @ Aug 28 2008, 17:14 ) *
θα κατεβει για εναν χρονο τελευταια χρονια δηλαδη φετος με κατι πιτσιρικαδες που εχει(το γιο του προεδρου και κατι αλλους)και του χρονου δε θα υπαρχει.υπαρχει λογος απλα δε θυμαμαι το γιατι.

Φίλε μου ο Ίωνας δεν υπάρχει πια. Συγχωνεύτηκε με τον Ολυμπίακό Βόλου. Ήταν να γίνει αυτό που λες, αλλά τελικά έγινε συγχώνευση.
sotis
QUOTE(nikos10 @ Aug 31 2008, 11:12 ) *
Στον Φοινικα πηγε ρε....Θα καλυψε λογικα το κενο που αφησε ο Αλεξιου που πηγε στον Αιολο...Ο φιλος σου ο Κυριτσης εφυγε τελικα απο Αλεξανδρουπολη;;;;Θα τον εχω αντιπαλο φετο;;;;

Δεν ξερω τι θα κανει, θα τον κανονισει η ομαδα του. Ετσι του ειπαν τουλαχιστον. Θα φανει μεσα στη σεζον εαν θα ειναι λαρισα η οχι.
LBJ
QUOTE(Fireball @ Aug 31 2008, 15:48 ) *
Φίλε μου ο Ίωνας δεν υπάρχει πια. Συγχωνεύτηκε με τον Ολυμπίακό Βόλου. Ήταν να γίνει αυτό που λες, αλλά τελικά έγινε συγχώνευση.

σωστος εισαι εγω εκανα λαθος.μιας και εισαι ενημερωμενος ξερεις τιποτα για τον γ.σ.βολου?θα κατεβει βολο ενα φιλαρακι φοιτητης και θα εκλεισε εκει αλλα δε ξερει τιποτα.τιι ρολο βαραει τους εχεις δει καθολου?
Evans(R)
Ο ΓΣ Βολου επανηλθε φέτος στην Α1 μετά απο μία μικρή παραμονή στην Α2. Έχει προπονητη τον Απ. Καμακά με βοηθούς τους Κ. Ζαχαρίου και Δ. Χαρανά (όλοι πρώην παικτες και μικροί σε ηλικία 34-36) και θ'ελουν να δουλευουν με μίκρούς σε ηλικια παίχτες (δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν φέτος. Απο παίχτες κράτησε τους περισσότερους από πέρυσι και έκανε κάποιες καλές μεταγραφες όπως ο Τσαπραίλης απο Θεσσαλικό, ο Μιχάλης (έπαιζε τα τελευταία χρόνια στον Ιωνα), ο Κατσικλή και κάποιους ακόμη.......
Αυτά ......
LBJ
ο φιλος μου παιζει ψηλος.μου εχουν πει οτι ειχε 2 τον δρασιδη και τον σκαμαγκα.τους εχει δει κανενας?το 13 και το 14 ηταν απο οτι μου ειπαν.
ο αστερας λαρισας τι λεει φετος?απο μεταγραφες τι εκανε?
Evans(R)
Το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου ο Αμπελλώνας διοργανώνει τουρνουά (2 αγώνες το Σάββατο και 2 την Κυριακή -μικρός και μεγάλος τελικός-) με τη συμμετοχή, εκτός της τοπικής ομάδας, της Μεταμόρφωσης Βόλου, των Τιτάνων Παλαμά και των Ικάρων Τρικάλων.....
Καλό τουρνουά για να πάρουμε μια πρώτη γευση από τις ομάδες..........
sotis
QUOTE(Evans(R) @ Sep 10 2008, 12:30 ) *
Το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου ο Αμπελλώνας διοργανώνει τουρνουά (2 αγώνες το Σάββατο και 2 την Κυριακή -μικρός και μεγάλος τελικός-) με τη συμμετοχή, εκτός της τοπικής ομάδας, της Μεταμόρφωσης Βόλου, των Τιτάνων Παλαμά και των Ικάρων Τρικάλων.....
Καλό τουρνουά για να πάρουμε μια πρώτη γευση από τις ομάδες..........

Ας μας πει καποιος τα αποτελεσματα του τουρνουα και αν ξερουν και αλλα αποτελεσματα απο φιλικά. Πάντως μετά την ακμή του μπάσκετ στα Τρίκαλα, έρχεται η παρακμή.... Την περασμένη χρονιά ο νομός είχε 2 ανόδους ομάδων σε άλλες κατηγορίες, φέτος ένας υποβιβασμός είναι σχεδόν στάνταρ και άλλος ένας έρχεται...
Augmon
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως οι Τιτάνες με Μήτσο Μπιρνάρα 77.gif 77.gif 77.gif σε εξαιρετική φόρμα θα τους πάρουν όλους αλλά κάπα guns.gif guns.gif guns.gif
Augmon
Για να συμπληρώσω ότι έλαβε το πτυχίο του προπονητή το Ιερό Τέρας των Τιτάνων και εν καιρώ θα αναλάβει την αντρική ομάδα με σκοπό να την φτάσει Ευρώπη
Fireball
Στις τελευταίες εξελίξεις...
Ο Κώστας Αργυρόπουλος από τον Αμπελώνα επέστρεψε στην ΕΑΛ! Καλός παίκτης αλλά δεν τα βρήκε με τους Αμπελωνίτες, και έστω και αργά άλλαξε ομάδα.
Για το κενό του ακούγεται ότι ο Αμπελώνας έκλεισε τον Χαραλαμπόπουλο από Ίκαρους Τρικάλων. Καλός παίκτης επίσης αλλά πως θα γίνει και αυτουνού η μεταγραφή δεν ξέρω.
Η μεγάλη βόμβα σκάει μέσα στην επόμενη εβδομάδα πάντως... Πολύ βόμβα όμως που κανείς δεν την περίμενε...
oktaba
Ξέρεις κατι φιλε fireball και δεν μας το λες??
oktaba
Ξέρεις κατι φιλε fireball και δεν μας το λες??
Fireball
Εννοείται. Απλά δεν μπορώ να πω τίποτε... προς το παρόν βέβαια
sotis
Εκ παραδρομης γινονται μεταγραφες....στην Ελλαδα ειμαστε. Οι ημερομηνίες είναι γι αυτους που δεν εχουν μαναγκερ.
*23*
ενδιαφερον το νεο πρωταθλημα της ΕΣΚΑΘ με ΕΑΛ, ΑΣΤΕΡΑ , ΑΜΠΕΛΩΝΑ να διεκδικουν την ανοδο. Δυναμωσε πολυ η ΕΑΛ με την προσθηκη του Αργυροπουλου, πολυ δυνατος ο Αστερας με Μυριτζη στον παγκο. Αν ο Απελωνας αποκτησει και το Χαραλαμποπουλο φιλε fireball θα κανει καλη κινηση. κατι πηρε το αυτι μου οτι ο τσιαμπαλης μενει στον κεραυνο, εχετε ακουσει κατι?
Dwane Wade#3
8a i8ela na m peite tin gnwmi sas gia tin omada twn Ikarwn pou paei apo to kako sto xeirotero..
Afinontas ton Xaralampopoulo na figei me prosxima oti dn yparxoun xrimata k pragmatiki aitia oti dn 8eloun na dwsoun ta xrimata ston paikti (pou kata koini omologia einai polla) afou opws enimerw8ikan 8a pesei mallon mia omada meta tin eidisi oti to Mouzaki dn 8a katevei k alles omades 8a katevasoun efiviko roster!!
To epipedo tis omadas exei pesei k yparxei geniki disareskeia 1.gia tin dioikisi epeidi dn einai entaksei stis ypoxrewseis tis pros tous paiktes k 2.gia ton proponiti pou akolou8ei proponitiki dekaetias 80!!!
Apogoiteuontas pollous afou oi a3ia twn paiktwn einai kali alla den a3iopoieitai swsta...k meta tin figei tou Xaralampopoulou i omada 8a antimetwpisei provlima sto skorarisma.
Ola pleon e3artwntai apo to filotimo twn paiktwn...
I eikona sta filika einai asximi..K oi Ikaroi ekpempoun SOS!!

Se pliri anti8esi me tin omada tou Aiolou pou pragmatika petaei sta filika deixnontas para poli kala stoixeia..Eidikotera i amina tous einai seminariaki afou i antipales omades sta filika toulaxiston dn mporousan na katevasoun tin mpala..I dioikisi einai sto pleuro twn paiktwn k tou proponiti parexwntas tous ta panta!!
Exei anevasei toulaxiston 2 taxitites apo persi k ena filiko 8a sas peisei gi auto, exontas ton vasiko kormo apo persi!

Poia einai i gmwni sas gi autes tis omades??
LBJ
η γνωμη μου ειναι οτι ο αστερας δεν εχει και την φοβερη ομαδα ανοδου.η μεταμορφωση βολου πιστευω οτι αν συνεχισει ετσι θα εχει καλη τυχη.ο αστερας ηταν πολυ καλυτερος πριν 2 η 3 χρονια την πρωτη χρονια του σοφαδιτη δλδ.τωρα δεν ειναι κατι το φοβερο.καλη ομαδα αλλα δεν νομιζω να χτυπισει ανοδο.
sotis
QUOTE(Dwane Wade#3 @ Sep 24 2008, 17:22 ) *
8a i8ela na m peite tin gnwmi sas gia tin omada twn Ikarwn pou paei apo to kako sto xeirotero..
Afinontas ton Xaralampopoulo na figei me prosxima oti dn yparxoun xrimata k pragmatiki aitia oti dn 8eloun na dwsoun ta xrimata ston paikti (pou kata koini omologia einai polla) afou opws enimerw8ikan 8a pesei mallon mia omada meta tin eidisi oti to Mouzaki dn 8a katevei k alles omades 8a katevasoun efiviko roster!!
To epipedo tis omadas exei pesei k yparxei geniki disareskeia 1.gia tin dioikisi epeidi dn einai entaksei stis ypoxrewseis tis pros tous paiktes k 2.gia ton proponiti pou akolou8ei proponitiki dekaetias 80!!!
Apogoiteuontas pollous afou oi a3ia twn paiktwn einai kali alla den a3iopoieitai swsta...k meta tin figei tou Xaralampopoulou i omada 8a antimetwpisei provlima sto skorarisma.
Ola pleon e3artwntai apo to filotimo twn paiktwn...
I eikona sta filika einai asximi..K oi Ikaroi ekpempoun SOS!!
Se pliri anti8esi me tin omada tou Aiolou pou pragmatika petaei sta filika deixnontas para poli kala stoixeia..Eidikotera i amina tous einai seminariaki afou i antipales omades sta filika toulaxiston dn mporousan na katevasoun tin mpala..I dioikisi einai sto pleuro twn paiktwn k tou proponiti parexwntas tous ta panta!!
Exei anevasei toulaxiston 2 taxitites apo persi k ena filiko 8a sas peisei gi auto, exontas ton vasiko kormo apo persi!

Poia einai i gmwni sas gi autes tis omades??

Οι Ικαροι είναι μια ομάδα που την ίδρυσε ένας άνθρωπος. Αυτος λοιπον που όλοι τον γνωρίζουμε θα την καταστρέψει. Αυτο γιατι είναι εγωιστής και θεωρεί τις αρχαίες ιδέες του μοδάτες και καινούριες...πχ όλες οι ομάδες πλέον παίζουν peak n roll αυτος παίζει και θα παίζει high low με βοήθειες από την δυνατή πλευρά,που και αυτό εχει αλλάξει και πολλα πολλα άλλα...Στο κεφάλαιο Χαραλαμπόπουλος: Πολλά τα λεφτα! Δώξα το θεό η ομάδα έχει παίκτες να σκοράρουν και χωρίς να παίρνουν 50 προσπάθειες για να βάλουν τις 10. Βέβαια άμα υπήρχε ένας άλλος προπονητής τότε ίσως ο Χαραλαμπόπουλος να ήταν χρήσιμος αφού θα έπαιρνε τις προσπάθειες που πρέπει και δεν θα είχε τον Θ..... να μην τον κάνει αλλαγή. Ο μόνος που έχει αλλάξει πραγματικά θεωρώ πως είναι ο πρόεδρος αφού έχει γίνει πλέον πολύ ειλικρινής και έχει κερδίσει τους παίκτες με την συμπεριφορά του. Με όλα αυτά τα προβλήματα λοιπόν που έχουν οι Ικαροι δεν μιλαμε για ομάδα μπάσκετ. Μιλάμε για μια παρέα ατόμων που κάποιοι έχουν τάλέντο αλλά με τέτοιο προπονητή δεν το αξιοποιούν που θα προσπαθήσουν να σώσουν την κατάσταση,το θέμα είναι θα υπάρξει αύριο?
Αίολος: Δεν έχω μπορέσει να τον δω καθόλου αλλα από αυτά που ακούω κάτι καλό θα γίνει φετος. Πιστεύω να υπάρχει διάρκεια από την διοίκηση και όχι με το πρώτο στραπάτσο να το βάλει στα πόδια...Έχει κάποιους από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της θεσσαλίας.Όσο όι άνθρωποι του αιόλου έχουν ανοικτό μυαλό και δέχονται ιδέες και από άλλους ανθρώπους που είναι γνώστες του μπάσκετ θα φτάσουν σε λίγα χρόνια τις επιτυχίες του ΑΣΤ....
nestoras kommatos
Ξερω οτι δεν εχει σχεση με το πρωταθλημα της ΕΣΚΑΘ και ζηταω προκαταβολικα συγνωμη για αυτο, αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω τα εξης:

Ο Σπυρος Παπαβασιλειου, περσι στα Τρικαλα και με σημαντικη καριερα στην Ολυμπια Λαρισας, που κατεληξε;

Επισης, ο Σωτηρης Καραποστολου, που κατεληξε, ξερει κανεις; Παντως, σε ομαδα Α1 δεν πρεπει να ειναι.
LBJ
εαλ παντως οπως την ειδα δεν ειναι κατι φοβερο.και απο ψηλους....αυτος το 12 καλος παιχτης αλλα το 13 ο ψηλος δε σ τεκαιται πουθενα οσα παιρνει ο ανεμος ειναι..peace.gif peace.gif
captain charisma
παιδια μια απορια εχω.στο βολο υπαρχει καμια ομαδα απο α2 ή β τοπικο που ενδιαφερεται για παικτες???μιας και πηγα σημερα στην ομαδα των λεχωνιων και μου ειπε ο προπονητης οτι η ομαδα ειναι γεματη....μπορει να με διαφωτισει κανεις?θα το εκτιμουσα!ευχαριστω.
Fireball
Dirk αν έχεις δελτίο αλλού ήδη μην την ψάχνεις καθόλου. Αν θες να βγάλεις πρώτη φορά δελτίο κάτι μπορεί να γίνει. Στείλε μου pm που εδρεύεις, θέση, ύψος ηλικία και θα δούμε
Fireball
Λοιπόν κύριοι η βόμβα έσκασε
Ναι ο Στέργιος Τσιαμπαλής επέστρεψε στη δράση για λογαριασμό του Κεραυνού και πλέον τα δεδομένα αλλάζουν όσον αφορά την υπόθεση της σωτηρίας.
Αλλά η άλλη βόμβα έχει ως εξής: ο Παξινός κόντεψε να πάθει μεγάλη ζημιά στο τουρνουά της Ελασσόνας, και τη γλίτωσε στο τσακ.
Απορώ τι θα γίνει αν στα γήπεδα δεν υπάρχει γιατρός φέτος. Ζήτω που καίκαμε..
Dwane Wade#3
Τι παραλιγο να παθει ο Παξινος?
Ειναι καλα τωρα?
Fireball
Του έκανε ο άλλος σκαμνάκι και έπεσε με την πλάτη από 1.5 μετρο όπως μου είπαν. και για λίγο δεν ένιωθε τα πόδια του.
Καντάντια να μην υπάρχει γιατρός στα γήπεδα πάντως. Αλλά φταίνει οι ομάδες που δεν δηλώνουν αποχή.
LBJ
μεταμορφωση κερδισε με μεγαλη διαφορα τον αστερα?νομιζω θα εχουμε ανοδο απο ομαδα του βολου φετος...
air bel
γεια σας παιχταραδες μου.μολις ανακαλυψα το τοπικ.εγω παιζω στον γ.σ.νικαιας15χρονιακαι αυτο που με λυπει ειναι οτι δυστηχως περαν του κεραυνου κ της αναληψης δεν παιζουν πιτσιρικαδες πλεον στην εσκαθ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.