Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 27η αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2017-18
Zoys
Το πρόγραμμα

Τρίτη
Φενερμπαχτσέ-Μακάμπι 19:45
Ζαλγκίρις-Αρμάνι Μιλάνο 20:00
Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 21:15
Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 21:30

Τετάρτη
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 19:00
Εφές-Χίμκι 19:45
Μπασκόνια-Μπάμπεργκ 21:30
Μάλαγα-Μπαρτσελόνα 21:45
shtarkws
Λετε να μας κανει ενα δωρακι η Βαλένθια?
whaler
Και το Εφες-Χιμκι φαίνεται αρκετά ύπουλο, κάποια στιγμή μια νίκη θα την κάνει η Εφές, δε μπορεί. Αν γίνει η έκπληξη και ταυτόχρονα νικήσουμε τον Ερυθρό, θα είναι πολύ δύσκολο να πέσουμε κάτω από την 5η θέση στο τέλος. Η Χίμκι, που ανταγωνιζόμαστε πρακτικά, έχει να παίξει με ΤΣΣΚΑ, Φενερ και Μπαρτσελόνα εκτός. Τη Ρεαλ δε μπορώ να δω πως θα την χτυπήσουμε, συνεπώς ΠΑΟ και Χίμκι λογικά πάνε για 5-6.
Βέβαια τέτοιες αγωνιστικές και πέρσυ σκεφτόμασταν τις χαμηλότερες θέσεις και τελικά καταλήξαμε 4οι, αν και δεν είναι κάθε χρόνο του αϊ-Γιαννιού.
T.W.Is.M.
QUOTE(shtarkws @ Mar 17 2018, 12:00 ) *
Λετε να μας κανει ενα δωρακι η Βαλένθια?


Δεν ειναι και απιθανο, αλλα επειδη δεν εχετε την ισοβαθμια με τη Ρεαλ, χρειαζεστε κι αλλα αποτελεσματα για την 4η θεση. 4 δικες σας νικες για αρχη και βλεπουμε.
Καπου μπορει να κανει μια μεγαλη εκτος εδρας νικη ο ΠΑΟ, οπως περσι με τη Μπασκονια. Λες να ειναι στα πλει οφ στη Μαδριτη;;;
Quincy
Εξασφάλισε την 8αδα με την σημερινή νίκη η Zalgiris. Well done 41.gif
Conan1982
Και αποκτά και ενδιαφέρον το κυνήγι της 4ης θέσης αφού η Ζαλγκίρις είχε χάσει από την Ρεάλ μόνο με 3 πόντους. Και παίζουν ακριβώς την επόμενη αγωνιστική.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.