Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CSKA Moscow - Olympiacos
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
sacarame
VS


Παρασκευή 03/04 και ώρα 20.00


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ένα πολύ δύσκολο ματς το οποίο θα χαρίσει το πλεονέκτημα έδρας για τους 8 της διοργάνωσης στο νικητή. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι λαβωμένος, αφού από τη λίστα τραυματιών της προηγούμενης βδομάδας, μόνο ο Σλούκας ανέβηκε στο αεροπλάνο για τη Μόσχα. Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Πειραιωτών που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν κατορθώσει να "δραπετεύσουν" πολλές φορές με το ροζ φύλλο αγώνα από το σπίτι της CSKA.

Αναμένουμε μαχητικό Ολυμπιακό, ακόμα και χωρίς τον αρχηγό του αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό θα είναι αρκετό απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που αγωνίζεται στην έδρα του.

Σε κάθε περίπτωση, ο δρόμος για το f4 απαιτεί ένα μεγάλο διπλό. Είτε στη Μόσχα είτε στη Βαρκελώνη. μένει να το δούμε..

Βίντεο από το ματς στο ΣΕΦ.



Σχόλια για το παιχνίδι...
kotzito
Μου θυμίζει εκείνο το παιχνίδι προ τριετίας. Πάλι για την φάση των 16, πάλι προτελευταία αγωνιστική, πάλι στην Μόσχα, πάλι λίγοι πίστευαν ότι θα κερδίσουμε. Μπορεί να φύγαμε με 30αρα σχεδόν στο κεφάλι, αλλά η κατάληξη εκείνης της χρονιάς γνωστή...Αν είναι να επαναληφθεί, ας φάμε και 50 πόντους tongue.gif


Στα αγωνιστικά πάντως, λογικά το rotation θα είναι μικρό ειδικά αν το ματς είναι κλειστό. Ο Σλούκας δεν νομίζω ότι θα είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί παραπάνω από 15 λεπτά, οπότε ο Μάντζαρης θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν αφού θα πρέπει και να οργανώσει αλλά και να περιορίσει Τεόντοσιτς ή Ντε Κολό. Ελπίζω τουλάχιστον όλοι όσοι παίξουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Κατά τα άλλα αν υποθέσουμε ότι θα προστατεύσουμε το ΣΕΦ, ο δρόμος για την Μαδρίτη απαιτεί ένα διπλό σε τέσσερις εξορμήσεις.
reignman
μονο που τοτε ειχαμε χασει και εδω μεσα με καμια 10αρια.
Zoys
QUOTE(kotzito @ Apr 2 2015, 12:54 ) *
Ο Σλούκας δεν νομίζω ότι θα είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί παραπάνω από 15 λεπτά, οπότε ο Μάντζαρης θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν αφού θα πρέπει και να οργανώσει αλλά και να περιορίσει Τεόντοσιτς ή Ντε Κολό. Ελπίζω τουλάχιστον όλοι όσοι παίξουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Εκεί είναι το θέμα, ότι εμείς σπάνια παίζουμε με τους δύο καλούς αμυντικούς ταυτόχρονα στην πεντάδα και κάπως έτσι φαντάζει πολύ δύσκολο να περιορίσουμε το δίδυμο Teodosic-De Colo. Επίσης, να μην ξεχνάμε και τον επίσης εξαιρετικό Jackson που έλειπε στο ματς του πρώτου γύρου και αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό κομμάτι της περιφέρειας της CSKA. Γενικά, αν θέλουμε μια θετική εμφάνιση θα χρειαστεί η υπερπροσπάθεια όλων των παικτών και ειδικότερα όσων επωμίζονται την άμυνα στις θέσεις 1,2,3 στην οποία κλειδί θεωρώ πως θα είναι και η συνεισφορά του Darden. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σφαιρόπουλος έχει χτίσει το προφίλ μιας ομάδας της οποίας κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει το αμυντικό effort.

Ο Ολυμπιακός κυνηγά υπέρβαση κι έτσι το άγχος δεν είναι στη δική μας πλευρά, ειδικά από τη στιγμή που θα αγωνιστούμε χωρίς τον μοναδικό παίκτη του οποίου η παρουσία αλλάζει το αγωνιστικό status της ομάδας - και δεν αναφέρομαι στον Petway. tongue.gif
qspock
QUOTE(Zoys @ Apr 2 2015, 17:07 ) *
Ο Ολυμπιακός κυνηγά υπέρβαση κι έτσι το άγχος δεν είναι στη δική μας πλευρά, ειδικά από τη στιγμή που θα αγωνιστούμε χωρίς τον μοναδικό παίκτη του οποίου η παρουσία αλλάζει το αγωνιστικό status της ομάδας - και δεν αναφέρομαι στον Petway. tongue.gif

Toν Τσαιρελη θα εννοεις, ετσι? stypid.gif
D-Wade
Τι είχες Ντάνστον τι είχα πάντα. 2' 23'' για να κάνει 2 φάουλ
kotzito
Από την μια καλό το ότι είμαστε κοντά ενώ έτσι όπως ξεκινήσαμε φαινόταν ότι θα χάναμε νωρίς την επαφή με το σκορ, από την άλλη όμως έχουμε κάνει 5-6 παιδαριώδη λάθη στην επίθεση και χάνουμε ξανά αμυντικά ριμπάουντ. Ήδη έχει 10 επιθετικά η ΤΣΣΚΑ. Έχει ψωμί πάντως ακόμα το ματς.


Ντάρντεν εκτός τόπου και χρόνου πάλι.
Manu7
Δεδομένο το πρόβλημα στα ριμπάουντ. Λείπει ο Πέτγουει όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό.
Βούτηρο στο ψωμί του Κιριλένκο που ίσως αυτό το ματς τον βοηθήσει να επανέλθει στην καλή του κατάσταση.

5-6 λαθη όμως όπως είπε ο Κοτζίτο πιο πάνω είναι πραγματικά παιδιαριώδη άνευ πιέσεως μάλιστα και αυτά μας κοστίζουν τη διαφορά 5 πόντων ενώ η ομάδα έχει πάει καλά ως τώρα κόντρα σε Τεόντοσιτς, Γουίμς και Ντε Κολό.

Δύσκολα να αντέξουμε στο 2ρο ημίχρονο με τέτοια εικόνα στα ριμπάουντ. Ντάρντεν απογοήτευση...
SteveNashidis
Κλείσαμε καλά το 3ο δεκάλεπτο . Πάμε παλικάρια smile.gif.
Zoys
Μεγάλος Lojeski, ντύνεται Σπανούλης και ευστοχεί σε τρία συνεχόμενα σουτ κρατώντας μας ζωντανούς στο ματς. 41.gif

...Και ο Darden συνεχίζει καταστροφικά.
SG3ptshooter
O κολλητός μου είναι Ολυμπιακός και τεράστιος believer Σλούκα. Μπορεί να σου μιλάει για το πως θα πρεπε να παίζει περισσότερο μερόνυχτα. Με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει πόσο είναι το +/- του, για να πει πως σήμερα μάλλον έχει δίκιο. tongue.gif

Δε βλέπω καν το παιχνίδι.
Zoys
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 3 2015, 21:45 ) *
O κολλητός μου είναι Ολυμπιακός και τεράστιος believer Σλούκα. Μπορεί να σου μιλάει για το πως θα πρεπε να παίζει περισσότερο μερόνυχτα. Με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει πόσο είναι το +/- του, για να πει πως σήμερα μάλλον έχει δίκιο. tongue.gif

Goal-foul Σλούκας.
Manu7
Χαχα... Αστείοι διαιτητές στο τελευταίο 5λεπτο. Ειδικά εκείνες οι βολές στον Τεόντοσιτς σε φάουλ σε διεκδίκηση ριμπάουντ μακρυά μάλιστα από την μπάλα και οι βολές στον Γουίμς αστείες..

Και φάνηκε όταν στα 18 δευτερόλεπτα και τη διαφορά στους 6 που έχει κριθεί το ματς στον Ντε Κολό γίνονται ίσα με 2-3 φάουλ που δεν δίνονται για να την κλέψει ο Λοτζέσκι shot.gif

Δεν βαριέσαι... Προβλέπεται η Τσσκα στο τέλος να παίρνει ό,τι παίρνει 3 χρόνια τώρα... icon_drunk.gif
Να μπορείς να παίρνεις ό,τι παίχτη θέλεις χρόνια τώρα και να πασχίζεις να εμφανίσεις μια ομάδα που να ισοπεδώνει τα πάντα πλην του 2011-12.

Κατά τα άλλα μόνο μπράβο στην ομάδα 41.gif Δεν περίμενα να το παλέψει μέχρι το τέλος. Εχασε από πολλά ατομικά λάθη.
Πάμε για νίκη στη Βαρκελώνη. Υγιείς να είμαστε και ας ευχηθούμε η τύχη να επιστρέψει με το μέρος μας.

ΥΓ: Ρεάλ πάμε γερά για κούπα.
Zephyr
Μπράβο στην ομάδα. Πολλοί ίσως περίμεναν διασυρμό λόγω των ελλείψεων αλλά σταθήκαμε όρθιοι έστω κ αν χάσαμε, αν και ήττα με 6 πόντους μέσα στην ΤΣΣΚΑ κάποτε θεωρούταν κατόρθωμα!
Μακάρι να επιστρέψουν οι τραυματίες με το καλό, πιστεύω στην ομάδα και από διάφορες δηλώσεις καταλαβαίνω ότι έχουμε τρομάξει κόσμο φέτος, δεν είναι πολλοί αυτοί που μας θέλουν πλήρεις απέναντι τους στην επόμενη φάση.

QUOTE(Manu7 @ Apr 3 2015, 21:55 ) *
Δεν βαριέσαι... Προβλέπεται η Τσσκα στο τέλος να παίρνει ό,τι παίρνει 3 χρόνια τώρα... icon_drunk.gif


Κακέ... tongue.gif
spysta
ηταν μια στιγμη που ηρθε απο τον παγκο για εμας ο Αγραβανης ... και γι αυτους ο Κιριλενκο.

και τους εδωσαν 33 βολες
laugh.gif laugh.gif


παιδια ειμαστε ΟΜΑΔΑ. παληκαρισια εμφανιση σημερα
παμε ΓΕΡΑ για το διπλο στη Βαρκελωνη .. το πιστευω 100%




ΥΓ.Νταρντεν συνηλθε ρε φιλε ..για το θεο
D-Wade
Ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί απ'όσο πίστευα πριν τον αγώνα αλλά με τόση μεγάλη διαφορά στις κατοχές ήταν ψιλοαδύνατο να νικήσουμε. 19 επιθετικά ριμπάουντ 68.gif
Άντε να επιστρέψουν οι τραυματίες να πάμε για το διπλό στη Βαρκελώνη(εκτός αν έχουν άλλη άποψη οι Μαδριλένοι)
mixalisgate7
Μπράβο στην ομάδα που πάλεψε κόντρα σε απουσίες και διαιτητές. Για ακόμη μια χρονιά η ΤΣΣΚΑ δεν πείθει οτι μπορεί να πάρει την κούπα.
qspock
Μπραβο στα παλικαρια και τον προπονητη. Αν επαιζε πληρης ο Ολυμπιακος ισως ειχαμε αλλο αποτελεσμα σημερα.. Δυστυχως οι τραυματισμοι του στερουν για αλλη μια χρονια το πλεονεκτημα. Ας ελπισουμε τουλαχιστον να ειναι πληρης η ομαδα στα πλει οφς γιατι ετσι που παμε...

Μερικες παρατηρησεις:

- Παιχτης Μαντζαρης δεν υφισταται σε τοσο υψηλο επιπεδο. Απλα οποτε εμπαινε μεσα η ΤΣΣΚΑ επαιρνε διαφορα κι οποτε εβγαινε ο Ολυμπιακος ανεκαμπτε. Ολες τις φορες μιλαμε...

- Τα ριμπαουντ ηταν κατι που πληγωσε ανεπανωρθωτα. Εκει δυστυχως δεν μπορουν να γινουν πολλα, εκτος απο την αλλαγη εμψυχου υλικου. Ο Πετγουει θα εδινε λυσεις, ας ελπισουμε να τον δουμε στα πλει οφς γιατι αν δεν υπαρχει αμυντικο ριμπαουντ με Μπαρτσα...

- Ο Νταρντεν τελικα ειναι πολυ λιγος για αυτη την ομαδα. Δεν προσφερει απολυτως τιποτα. Εννοειται πως στη θεση του η ομαδα μπορει να βρει κατι καλυτερο, του χρονου τωρα. Γενικα η ομαδα του χρονου με 2 προσθηκες 1 στους ψηλους και 1 στη θεση του Νταρντεν θα ειναι σουπερ! Δε χρειαζεται πολλες αλλαγες, αλλα πρεπει να μεινει ο ιδιος κορμος (ανανεωση Σλουκα).

- Η διαιτησια το τελευαταιο δεκαλεπτο ηταν αυτη που αναμεναμε ολοι... Καθαρισε λιγο λιγο αλλα σταθερα για παρτι της ΤΣΣΚΑ.
SteveNashidis
Δεν νομίζω η Ρεάλ να προτιμήσει Ολυμπιακό από Εφές ή Λαμποράλ. Αν χάσει τότε της αξίζει ένα γερό χαστούκι.

Οι διαιτητές δεν ήταν αμερόληπτοι σε πολλές φάσεις και αυτό είναι κακό . Ευχόμαστε να είναι σύμπτωση και κακή διαιτητική παρένθεση . Μπράβο στα παλικάρια για την εμφάνιση . Ο Σλούκας μιας και είναι το πρόσωπο ενδιαφέροντος αυτήν την εβδομάδα λόγω ανανέωσης και τραυματισμού έδειξε ότι μπορεί να βασιστεί κανείς πάνω του στην μετά -Σπανούλη εποχή.

D-Wade
QUOTE(Voyager @ Apr 3 2015, 22:12 ) *
Δεν νομίζω η Ρεάλ να προτιμήσει Ολυμπιακό από Εφές ή Λαμποράλ. Αν χάσει τότε της αξίζει ένα γερό χαστούκι.

Οι διαιτητές δεν ήταν αμερόληπτοι σε πολλές φάσεις και αυτό είναι κακό .Ευχόμαστε να είναι σύμπτωση και κακή διαιτητική παρένθεση . Μπράβο στα παλικάρια για την εμφάνιση . Ο Σλούκας μιας και είναι το πρόσωπο ενδιαφέροντος αυτήν την εβδομάδα λόγω ανανέωσης και τραυματισμού έδειξε ότι μπορεί να βασιστεί κανείς πάνω του στην μετά -Σπανούλη εποχή.

Όχι δεν είναι σύμπτωση. Ο Ολυμπιακός σφυρίζεται καλά στην ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια αλλά η CSKA σφυρίζεται καλύτερα απ 'όλες τις ομάδες rolleyes.gif

louie
μπραβο στον ολυμπιακο που χωρις το αστερι του δειχνει οτι ειναι μια πολυ καλα δομημενη ομαδα με κατευθυνση στο παιχνιδι του που παιζει στα ισια τον οποιονδηποτε.

ασχετο απλα καθομουν και το σκεφτομουν βλεποντας τον σημερινο αγωνα. ο πριντεζης ειναι ενα απο τα καλυτερα παραδειγματα του πως η δουλεια μπορει να σε μεταμορφωσει στο μπασκετ. πως ο παιχτης που πριν 4-5 χρονια "γελαγαμε" μαζι του εγινε ενα απο τα τοπ-3 τεσσαρια της ευρωπης. ποιος θα μου ελεγε το 2010 οτι 5 χρονια αργοτερα αναμεσα σε πριντεζη και κλειζα θα προτιμουσα τον πριντεζη...

QUOTE (D-Wade @ Apr 3 2015, 22:17 ) *
Όχι δεν είναι σύμπτωση. Ο Ολυμπιακός σφυρίζεται καλά στην ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια αλλά η CSKA σφυρίζεται καλύτερα απ 'όλες τις ομάδες rolleyes.gif


η τσσκα εχει κανει τοσα.. απο τον ημιτελικο της Πολης, το δευτερο ημιχρονο στον τελικο του βερολινου, την σειρα με την λαμποραλ προπερσι και αλλα πολλα. και ακομα τρωει φαπες. αστεια ομαδα
Reggie Miller #31
QUOTE(spysta @ Apr 3 2015, 21:02 ) *
ηταν μια στιγμη που ηρθε απο τον παγκο για εμας ο Αγραβανης ... και γι αυτους ο Κιριλενκο.

και τους εδωσαν 33 βολες
laugh.gif laugh.gif


παιδια ειμαστε ΟΜΑΔΑ. παληκαρισια εμφανιση σημερα
παμε ΓΕΡΑ για το διπλο στη Βαρκελωνη .. το πιστευω 100%

ΥΓ.Νταρντεν συνηλθε ρε φιλε ..για το θεο


Συμφωνώ σε όλα...Κάναμε αρκετά λαθάκια που τα πληρώνεις όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες,αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί ίσως να το είχαμε διεκδικήσει περισσότερο το ματς,αλλά και πάλι η ομάδα πάλεψε όσο δεν πήγαινε.
Αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια πολλά στα παιδιά.

Ο Λοτζέσκι ξεκίνησε άσχημα,αλλά στο τέλος βγήκε μπροστά.Νομίζω πως πιέζεται χωρίς λόγο...
qspock
QUOTE(Voyager @ Apr 3 2015, 22:12 ) *
Δεν νομίζω η Ρεάλ να προτιμήσει Ολυμπιακό από Εφές ή Λαμποράλ. Αν χάσει τότε της αξίζει ένα γερό χαστούκι.


Βασικα η ομαδα που θα περασει ειναι 100% η Εφες. Η Λαμποραλ τσαμπα παλευει γιατι ακομα κι ΑΜΑ κερδισει στην εδρα της την Μαλαγα, η Εφες εχει σιγουρο το διπλο στην εδρα της Φενερ η οποια ειναι 2η χασει- κερδισει (ή πρωτη με νικη της και ηττα της ΤΣΣΚΑ). Ο κουμπαρος το εχει το διπλο στο τσεπακι, εκτος αν προηγειται το παιχνιδι της Λαμποραλ με τη Μαλαγα και νικησει η Μαλαγα, οποτε δε θα χρειαστει το δωρακι του κουμπαρου.

Η Ρεαλ να διαλεξει Ολυμπιακο? Δε ξερω, αν περσυ το εκανε (που δε το νομιζω) φετος εχει την Χαλγκιρις εντος οποτε και να θελει δε χανει. Δυστυχως ή ευτυχως ο Ολυμπιακος παιχζει με Μπαρτσα η οποια αν δεν ειχε τα προβληματα τραυματισμων θα ηταν αυτη η πρωτη του αλλου ομιλου. Το ιδιο βεβαια ισως να εκανε και ο Ολυμπιακος αν ηταν υγειης στον δικο του.

Αρα αν ειναι πληρης οι ομαδες μιλαμε για τελικους Ευρωλιγκας η σειρα Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος!
D-Wade
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Apr 3 2015, 22:27 ) *
Συμφωνώ σε όλα...Κάναμε αρκετά λαθάκια που τα πληρώνεις όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες,αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί ίσως να το είχαμε διεκδικήσει περισσότερο το ματς,αλλά και πάλι η ομάδα πάλεψε όσο δεν πήγαινε.
Αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια πολλά στα παιδιά.

Ο Λοτζέσκι ξεκίνησε άσχημα,αλλά στο τέλος βγήκε μπροστά.Νομίζω πως πιέζεται χωρίς λόγο...

Δεν του ταιριάζει καθόλου να είναι το δεύτερο guard στην πεντάδα.Δε μπορεί να παίξει καλά με τη μπάλα στα χέρια του. Και ειδικά ο συνδιασμός με το Μάντζαρη,που δεν απειλεί καθόλου, είναι καταστροφικός για την ομάδα.Όταν παίζει με άλλα 2 guards ανεβαίνει πολύ. Και του λείπει πολύ και ο Σπανούλης που θα μπορούσε να του δώσει πιο εύκολα σουτ
επαθα λαστιχο
QUOTE(louie @ Apr 3 2015, 22:24 ) *
πως ο παιχτης που πριν 4-5 χρονια "γελαγαμε" μαζι του εγινε ενα απο τα τοπ-3 τεσσαρια της ευρωπης.

Η μόνη περίοδος που θα το δικαιολογούσε αυτό ήταν η δεύτερη σεζόν του στην Μάλαγα.Πότε άλλοτε έβλεπε κάποιος σκωπτικά τον Πρίντεζη?
SteveNashidis
QUOTE(qspock @ Apr 3 2015, 22:29 ) *
Αρα αν ειναι πληρης οι ομαδες μιλαμε για τελικους Ευρωλιγκας η σειρα Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος!



Από τη στιγμή που μιλάμε για τελικούς Ευρωλίγκας , έχουμε ικανοποιήσει και τον στόχο των προέδρων tongue.gif ( όπως λένε και οι απέναντι 69.gif )

QUOTE
πως ο παιχτης που πριν 4-5 χρονια "γελαγαμε" μαζι του εγινε ενα απο τα τοπ-3 τεσσαρια της ευρωπης.


Εγώ δεν θυμάμαι να γελάω με τον πρίντεζη αλλά με τον Λουκά που θεωρούνταν παίκτης με καλύτερο potential από τον υπαρχηγό smiley.gif
louie
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Apr 3 2015, 23:13 ) *
Η μόνη περίοδος που θα το δικαιολογούσε αυτό ήταν η δεύτερη σεζόν του στην Μάλαγα.Πότε άλλοτε έβλεπε κάποιος σκωπτικά τον Πρίντεζη?


Για τότε ακριβως μιλάω. Βέβαια το γελαγαμε το έβαλα σε εισαγωγικά αλλά τεσπα τότε ήταν ένας πολύ περιορισμενος παίχτης. Απορούσα θυμάμαι πως τον πλήρωναν οι Ισπανοί όσα του έδιναν και είχε γύρισε στον ολυμπιακό πληρώνοντας κι από την τσέπη του. Και από την επόμενη σεζόν μεταμορφωθηκε στον παίχτη που είναι σήμερα
Petran911
Δυστυχώς φέτος ο τραυματισμός του Σπανούλη ήταν απροσδόκητος και έβγαλε την ομάδα εκτός πλάνου. Το παιχνίδι με τη Φενέρ μπορεί να χανόταν, αλλά καθόλου σίγουρος δεν είμαι ότι τα αποτελέσματα θα ήταν ίδια απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Λαμποράλ. Εγώ αναρωτιέμαι πάντως τι στην ευχή κάνουν στο ιατρικό team του Ολυμπιακού, και γιατί τον άφησαν να παίξει με τη Φενέρ. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω εάν η απόφαση να μην παίξει χθες ήταν αποτέλεσμα τακτικής ή ιατρικής επιρροής.

Anyways, το θέμα είναι να προλάβει να αγωνιστεί με τη Νίζνι καθώς δεν θα είναι σε καλή κατάσταση χωρίς παιχνίδια εάν μπει κατευθείαν με Μπάρτσα. Το ίδιο ισχύει για Pet ο οποίος χρειάζεται οπωσδήποτε για τα ριμπάουντς.

Από την άλλη, είμαι περίεργος για το πως θα ματσάρει ο Ολυμπιακός με την Μπάρτσα (μάλλον). Από την μία πλευρά θεωρώ ότι η Μπάρτσα δεν έχει τους παίχτες για να αναχαιτήσει τους περιφερειακούς του Ολυμπιακού, και σίγουρα της λείπει ο defensive stopper. Επίσης Τομιτς και Πλαις δεν είναι ευκολο να βγαινουν συνεχεια για hedge out στον Σπαν, ενώ στην επίθεση σίγουρα θα δημιουργήσουν πρόβλημα γιατί ο ΟΣΦΠ δεν έχει παίχτες στα κυβικά τους.

Μοιρασμένη η σειρά, 51-49 στην Μπάρτσα λόγω πλεονεκτήματος έδρας, αλλά περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία το πρώτο παιχνίδι.

Θα έγγραφα και για Ρεάλ, αλλά ούτε και αυτή φοβίζει.
qspock
Ρε παιδια τι να κανει η Ρεαλ δηλαδη να κατσει να χασει μεσα στην εδρα της απο Ζαλγκιρις για να παιξει με Ολυμπιακο αντι για Εφες? Ημαρτον δηλαδη... ειπαμε, περσυ ειχε να διαλεξει αναμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακο κι ΑΝ διαλεξε ηταν γιατι ο ΠΑΟ την ζοριζει πολυ (ειδαμε τι εγινε και προσφατα).

Τωρα να αφησει την Εφες που ακομα δεν εχει εξασφαλισει την 4η θεση και να διαλεξει ομαδα που μεχρι τελους παλευε για την πρωτη και τελικα βγαινει τριτη στις ισοβαθμιες (με Φενερ) θα ειναι μεγαλη βλακεια.

Ασε που οπως την ξερουμε οταν ειναι αδιαφορη εκτος εδρας διασυρεται ανετα, περσυ μπορει και να μη διαλεξε να χασει απο Ζαλγκιρις. Απλα δε καιγοτανε, οπως και με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ φετος. Τωρα ομως ψιλοκαιγεται για νικη παιζει και μεσα στην εδρα της.
yorgos
QUOTE
Δυστυχώς φέτος ο τραυματισμός του Σπανούλη ήταν απροσδόκητος και έβγαλε την ομάδα εκτός πλάνου.

Kαι πέρυσι το ίδιο ακριβώς έγινε. Ο Ολυμπιακός έφτασε να παίζει το πλεονέκτημα έδρας σε εντός έδρας ματς με την Αρμάνι, όπου απουσίασε ο Σπανούλης και μπραφ.
Zephyr
QUOTE(yorgos @ Apr 4 2015, 17:22 ) *
Kαι πέρυσι το ίδιο ακριβώς έγινε. Ο Ολυμπιακός έφτασε να παίζει το πλεονέκτημα έδρας σε εντός έδρας ματς με την Αρμάνι, όπου απουσίασε ο Σπανούλης και μπραφ.


Η διαφορά είναι ότι πέρσι όταν ο Σπαν βγήκε off, η ομάδα παρέλυσε. Κρατούσαμε την Μπαρτσελόνα μέχρι το ημίχρονο και μετά μας έπαιρνε ο κατήφορος.
Φέτος βλέπω αλλαγή πλέυσης από την νοοτροπία του "Σπανουλισμού" (χρέωση στον Σφαιρόπουλο παρακαλώ) και βλέπουμε να βγαίνουν παίχτες που παίρνουν πάνω τους την ομάδα στα κρίσιμα, είτε ο Πρίντεζης, είτε ο Λοτζέσκι, είτε ο Λαφαγιέτ κλπ. Βέβαια φέτος υπάρχει και ο (πολύ καλός) Χάντερ ενώ πέρσι πάλευε μόνος του στην ρακέτα ο Ντάνστον. Πέρσι φαίνονταν τέτοιο καιρό ότι ταβανιάσαμε, φέτος η ομάδα δείχνει ότι το ταβάνι της ίσως να μην είναι η πρόκριση στους 8. Θα δείξει.
TakeshyKurosawa
Αν ο Σπανούλης δεν επηρεαστεί από τον τραυματισμό του και συνεχίσει από εκεί που έμεινε και ο Πετγουει προσφέρει αυτά που πρέπει και δεν μείνει πάλι εκτός από κάποιον ανόητο τραυματισμό τότε ο Ολυμπιακός μπορεί πάει φάιναλ 4.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.