Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αθλητης της Χρονιας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Arkadios
.
trefoil 13
Ψήφισα Γρηγοριάδη γιατί έκανε ένα σπουδαίο βήμα για την Ελληνική κολύμβηση σε ατομικό άθλημα. Τον ψήφισα γιατί οι Διαμαντίδης-Παπαλουκάς είναι μέλη σε ομάδες οπότε δεν μπορώ να πω ότι ότι πέτυχαν το έκαναν μόνοι τους...
thrylos7
Ναι, από τους καλαθοσφαιριστές προηγείται ο Παπαλουκάς.

Ο Ιακωβάκης έκανε την καλύτερή του χρονιά κερδίζοντας τα πάντα(ή σχεδόν τα πάντα; )

Αυτούς τους δύο έχω ως επικρατέστερους. Ο Γρηγοριάδης ήταν ο νικητής πέρυσι(δεν έχει κάποιο νόημα αυτό, αλλά ίσως επηρεάσει). Για τον Μάρα να πω την αλήθεια δε θυμάμαι τις ακριβείς του επιτυχίες.

Και οι 5 όμως είναι ένας κι ένας. Για τις αθλήτριες... δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

Κορυφαίος προπονητής ο Γιαννάκης. Έχει πλεονέκτημα εξ αρχής το μπάσκετ σ' αυτό τον τομέα.

Όσο για την κορυφαία ομάδα ... δίχως δεύτερη σκέψη ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο! Αφού δε είναι και ο ΠΑΟ (ή ο Άρης, γενικά οποιαδήποτε άλλη ομάδα) πάλι καλά...

Ούτε για τους αθλητές με αναπηρία έχω άποψη.
liolias
Γρηγοριαδης φυσικα γιατι το παιδι αγωνιζεται πολυ σκληρα.
trefoil 13
Από αθλήτριες θα ψήφιζα την Κωστάκη που ήταν η πρώτη Ελληνίδα του wnba. Ή την Κοζομπόλη που οι υπόλοιπες την έχουν αφήσει μόνη της στην εθνική...
Από ομάδες θα ψήφιζα το βόλει γυναικών του Παναθηναικού που πήρε νταμπλ και προσπάθησε και για κάτι καλό στην ευρώπη.
Από προπονητές θα ψήφιζα(τι να κάνω, πάλι πράσινο) Μπραχάμη ή Βέμπερ. Πετυχημένες σεζόν με την γυναικεία και αντρική ομάδα του Παναθηναικού στο βόλει αντίστοιχα οι οποίοι με το τέλος τις σεζόν έφυγαν σαν κύριοι από τις ομάδες για προσωπικούς λόγους.
sarounas
QUOTE(liolias @ Dec 8 2006, 09:05 PM) *
Γρηγοριαδης φυσικα γιατι το παιδι αγωνιζεται πολυ σκληρα.


όλοι αγωνίζονται σκληρά...
ο Γρηγοριάδης είχε τραυματισμό που τον άφησε πίσω, πέρσι ήταν η χρονιά του

φέτος για μένα παρά την εκπληκτική σεζόν του ΤΕΟ,
ήταν η χρονιά του Περικλή Ιακωβάκη και αυτόν ψήφισα
Pierce
ιακωβακης και τα μυαλα στα πολυμιξερ....
treathitch
Παπαλουκάς/Δεβετζή/Εθνική Μπάσκετ/Γιαννάκης
Alexmei
τουλάχιστον δν είναι κανείς από ποδόσφαιρο..... 18.gif
trefoil 13
QUOTE(treathitch @ Dec 9 2006, 01:46 AM) *
Παπαλουκάς/Δεβετζή/Εθνική Μπάσκετ/Γιαννάκης

Η Δεβετζή δεν νομίζω ότι έκανε και τίποτα σπουδαίο φέτος...
HOULIGAN76
Τον Γρηγοριαδη ψήφισα διότι παρότι εφέτος δεν πήρε κάποιο χρυσό όπως το 2005 έδειξε μια σταθερότητα και οτι μπορεί να βγάλει απο το τέλμα την ελληνική κο΄λυμβηση που πάντως φαίνεται αυτό το άθλημα επιτέλους να βρίσκεται σε μια φάση ανόδου.

Ο Ιακωβάκης είμαι σίγουρος οτι η επόμενη διετία για αυτόν θα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αρκεί να μην έχει κάποιους τραυματισμούς.Θα είναι σκληρά καρύδια και οι Αμερικάνοι αλλά του έχω εμπιστοσύνη.


Απο τις γυναίκες ξεχωρίζω την Δεβετζή αν και η Χαλκιά έκανε μια καλή επανεμφάνιση.




Καλύερη ομάδα σαφώς και είναι η εθνική μας ομάδα στο μπάσκετ με την πορεία της στο Τόκιο.
rchos
νομιζω οτι η φετινη χρονια ηταν η χρονια του περικλη.ηταν απολυτος κυριαρχος σχεδον στο αγωνισμα του.πηρε και το χρυσο στο ευρωπαικο.αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει για την χρονια αυτη καποιος που να δικαιουται τον τιτλο του αθλητη της χρονιας περισσοτερο απο αυτον!

μετα τους ολυμπιακους και το καζο που φαγαμε ολοι στην ελλαδα με τα πρωην παιδια του ανεμου κεντερη-θανου σχεδον μονος του ο περικλης σηκωνει τον ελληνικο στιβο!αυτος και η δεβετζη βασικα!και φετος εκανε πολυ μεγαλη χρονια!μετα την φετινη του χρονια ειδικα θεωρειτε απο τους σταρ του στιβου στον κοσμο και φυσικα πρωτος μακραν του δευτερου στο αγωνισμα του στην ευρωπη! 77.gif

υποθετω καταλαβατε οτι ψηφισα ιακωβακη!(ειμαστε και κοντοχωριανοι)
jois21
και γω
Pierce
QUOTE
Ο Περικλής Ιακωβάκης και η Χρυσοπηγή Δεβετζή αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του 2006 σε άνδρες και γυναίκες, στην ψηφοφορία που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 400μ. εμπόδια συγκέντρωσε 1850 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του τους διεθνείς μπασκετμπολίστες Δημήτρη Διαμαντίδη (1035 β.), Θοδωρή Παπαλουκά (869 β.), τον πρωταθλητή της κολύμβησης, Άρη Γρηγοριάδη και τον πρωταθλητή στην ενόργανη γυμναστική, Βλάση Μάρα (713 β.). Όσον αφορά στην κορυφαία αθλήτρια, η δεύτερη θέση της Δεβετζή στο τριπλούν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ ήταν αρκετή για της εξασφαλίσει 2007 βαθμούς από τα μέλη του ΠΣΑΤ. Ακολούθησαν οι Φανή Χαλκιά (στίβος-1329), Νέρι Νιαγκουάρα (κολύμβηση-966), Λένα Δανιηλίδου (τένις-563) και Ναταλία Ανθοπούλου (συγχρονισμένη κολύμβηση-307).

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης οδήγησε την εθνική μπάσκετ στην μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας της, στη δεύτερη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ιαπωνίας. Χάρη στην επιτυχία αυτή, ο ΠΣΑΤ τον ανέδειξε κορυφαίο προπονητή του 2006 με 1259 βαθμούς. Ακολούθησαν οι Χρυσάφης Βαγγελακάκης (κολύμβηση-202) και Μαρία Σωτηρακοπούλου (στίβος-299).

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής με αναπηρία. Ο πρωταθλητής της κολύμβησης συγκέντρωσε 1145 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν οι Ανθή Καραγιάννη (στίβος-1130), Παράσχος Στογιαννίδης (στίβος-672), Μαρία Σταματούλα (στίβος-513) και Ευθύμιος Καλαρας (στίβος-417).

* Με το βραβείο «Αθλητικής προσφοράς και Ήθους» τιμήθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. sport-fm.gr
rchos
αρα οπως φαινεται στο φορουμ συμφωνουμε με τον πσατ τελικα.

χαρηκα για τον περικλη του αξιζε!αντε και με το χρυσο στο παγκοσμιο τωρα! 41.gif

να και ενα ωραιο αρθρο για τον περικλη απο τον σκουντη.συμφωνω σχεδον σε ολα!

Ανέβασε ψηλότερα τα εμπόδια...

ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα στο αθλημα του ισως σε μερικα χρονια να μιλαμε για την μεγαλυτερη μορφη του ελληνικου στιβου παρεα με την πατουλιδου!εχει τα φωντα να γινει!
NBAholic
Όχι ότι δεν ήταν ισχυρός υποψήφιος ή κι ότι δεν το άξιζε ο Ιακωβάκης (μεταξύ αυτού και του Παπαλουκά ήμουν), αλλά ο Παπαλουκάς αδικήθηκε καθαρά. Ούτε καν πρώτη δυάδα; Ούτε καν απειλητικός για το Νο1; Ο Παπαλουκάς πέτυχε περισσότερα απ'το Διαμαντίδη (τριπλ κράουν, MVP, διακρίσεις), αλλά το γεγονός ότι παίζει στο εξωτερικό και το ότι ο "Μήτσος" μοιάζει γενικώς πιο σεμνός και αγαπητός, μάλλον έπαιξαν κάποιο ρόλο.
Keyser_Soze
Συμφωνώ κι εγώ. Τεράστια αδικία για τον Θοδωρή. Εγώ θεωρούσα αδικία το γεγονός ότι δε βγήκε αθλητής της χρονιάς παγκοσμίως (που βγήκε ο Ντουέιν Γουέιντ), πόσο μάλλον στην Ελλάδα...
Alexmei
ο Παπαλουκάς, τον θεωρώ τον καλύτερο παίχτη παγκοσμίος καθώς τον Wade τον έσκισε στον ημιτελικό με τις ΗΠΑ... :wistle: ... αδικία τεράστια... επειδή ο Wade έγινε πρωταθλητής ΝΒΑ... ε.. και ο Παπαλουκάς έγινε ΜVP final four, Πρωταθλητής ευρώπης με ΤΣΣΚΑ, Δευτεραθλητής κόσμου με Εθνική Ελλάδος και τα "πιο μικρά" (σε σχέση με τα 3 παραπάνω) πρωταθλητής και κυππελούχος Ρωσίας με την ΤΣΣΚΑ...
Pierce
QUOTE(Alexmei @ Dec 22 2006, 01:07 AM) *
ο Παπαλουκάς, τον θεωρώ τον καλύτερο παίχτη παγκοσμίος

ηρεμησε λιγο ρε αλεξ! tongue.gif
Alexmei
ωχχχ... βασικά μου ξέφυγε... πανελλήνια ήθελα να γράψω... hammer.gif
dizzy_fingers
Ψηφίζω morfi.


Ουπς, λάθος τόπικ.... 65.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.