QUOTE(roben @ Jul 3 2010, 01:53 )
Μήπως είσαι λίγο κακοπροαίρετος??
Καλησπέρα
Το ότι η άποψή μου είναι σίγουρα καθόλου δημοφιλής στους φίλους του Παναθηναϊκού και το 99% πιθανό και να διαφωνούν μαζί μου δε με καθιστά κακοπροαίρετο. Εγώ απλώς παραθέτω γεγονότα, δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και ούτε γράφω ψέματα. Τα γεγονότα αυτά τα ερμηνεύω με έναν "α" τρόπο. Άλλος μπορεί να τα ερμηνεύει αλλιώς.Με τα μέχρι τώρα στοιχεία που μαθαίνουμε, ο καθένας μπορεί να κρίνει προς τα πού πάει το πράγμα.
Και εν πάση περιπτώσει τι από τα παρακάτω δεν ισχύει ??
QUOTE(traveller @ Jul 3 2010, 00:37 )
Eχουν γίνει τόσο πολύ μια, που το 5λεπτο των προηγούμενων χρόνων σχετικά με την ανανέωση του κόουτς, έγινε φέτος 4ωρο και μας είχε φύγει ολών η ψυχή ότι μπορεί και να μην ανανεώσει. Εχουν γίνει τόσο μια που στην "φιέστα" ο Παύλος με τον Ομπράντοβιτς ίσα που κοιτάχτηκαν με το Θανάση να προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί. Εχουν γίνει τόσο μια, που ο Σάρας έβγαινε κι έλεγε "εμάς άλλα μας έλεγε". Εχουν γίνει τόσο μια ώστε ο κόουτς μετά την ανακοίνωση του ερχομού του Χάισλιπ στη μέση του αγώνα είπε " Πάρτε κι έναν προπονητή από το ΝΒΑ τώρα"
Είναι αυτό που λέμε...έσονται οι δυο εις σάρκαν μιαν
Το ότι ανάμεσα σε Γιαννακόπουλους και Ομπράντοβιτς υπάρχει απεριόριστος σεβασμός εκατέρωθεν είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο...Αυτό δεν αναιρεί ότι και θα διαφωνήσουνε και θα μαλώσουνε κάποια στιγμή,φυσιολογικό είναι...Όλα όμως γίνονται για την πρόοδο της ομάδας της οποίας θεμέλιος λίθος είναι ο Παύλος,ο Θανάσης,ο Ζοτς και η αληθινή σχέση που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους...Και ο Ομπράντοβιτς με τον Ιτούδη πλακώνονται συνέχεια αλλά το κάνουν στην ένταση της στιγμής για το καλό της ομάδας,αμφισβητεί κανένας ότι στάζουν μέλι ο ένας για τον άλλο??
Γενικά έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Διοίκηση και προπονητής μέχρι τώρα είχαν πολύ καλή συνεργασία και πολλές φορές ο Ομπράντοβιτς έχει αναφερθεί κολακευτικά για τη διοίκηση. Το παράδειγμα του Ιτούδη βέβαια...άλλο με τον Ιτούδη που έχει καθημερινή τριβή και επαφή και είναι 4-5 ώρες μαζί στο γήπεδο και έχουν και συγγενική σχέση και άλλο με τη διοίκηση.
Εάν "πλακωθούν" με τον Ιτούδη δεν τρέχει και τίποτα εάν "πλακωθούν" με τη διοίκηση μπορεί να είναι και μοιραίο.
Όλα αυτά βέβαια στα "εύκολα" . Όταν στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός ήταν περίπου ανύπαρκτος και είχαμε και εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Γενικώς όταν τα σαρώναμε όλα.
Φέτος με δύο ήττες από τον Ολυμπιακό και μετά την ήττα από το Μαρούσι , η διοίκηση αντέδρασε σπασμωδικά και με αργοπορία στις χυδαιότητες της "Πράσινης" και αφού πρώτα είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος, που έβλεπε να κινδυνεύει η ομάδα , όχι από τον αποκλεισμό της αλλά από άλλα πράγματα.
Ο κόουτς έμεινε επίσης ακάλυπτος , όταν είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του (όχι ευθέως είναι αλήθεια αλλά από αυτά που διέρρεαν προς τα έξω) με διάφορες ασχήμιες (μουσικές , βιντεάκια ) που ήδη είχαν αρχίσει εδώ και 3-4 χρόνια.
Γι αυτό και φέτος μπήκε για πρώτη φορά στο τραπέζι το "οργανωτικό" που μέχρι τώρα δεν μας είχε απασχολήσει . Γι αυτό και τα ξινισμένα μούτρα του Παύλου στην απονομή.
Και για να τελειώσω από εκεί που άρχισα : Η σχέση προπονητή και διοίκησης είναι καλή αν και προσωπικά δε με πολυσυγκινούν οι πολλές "αγάπες". Η διοίκηση στα γραφεία της, ο προπονητής και η ομάδα απερίσπαστοι στο γήπεδο και στα θετικά και στα άσχημα αποτελέσματα και όλα καλά.
Προφανώς είχε γίνει προεργασία πριν αναχωρήσουν οι προπονητές της ομάδας για διακοπές αλλά από τότε πέρασαν κάποιες μέρες,σημειώθηκαν κάποιες εξελίξεις και χρειάστηκε να γίνουν νέες συζητήσεις...Είναι προς τιμήν και των Γιαννακοπουλων που δεν πήραν μόνοι τους αποφάσεις (όπως πολλοί ιδιοκτήτες ομάδων κάνουν με το πρόσχημα ότι αυτοί βάζουν τα λεφτά άρα αυτοί αποφασίζουν) και των Ζοτς-Ιτούδη που άφησαν τις διακοπές τους για να πραγματοποιηθεί μια σύσκεψη! (άλλοι ερασιτέχνες θα τα έλεγαν από το τηλέφωνο...)
Συγγνώμη τώρα αλλά δεν είναι ανάγκη να δουλευόμαστε μεταξύ μας.
Μεσοβδόμαδα και στις 1 η ώρα τα χαράματα διέκοψε ο άλλος τις διακοπές του και ήρθε να μιλήσουν για προγραμματισμό...
Οι εξελίξεις που λες ήταν αρνητικές, ήρθε καπάκια με το που χάθηκε ο ΜακΙντάιρ . 30 Ιουνίου έληξε του ΜακΙντάιρ και μετά λίγες ώρες ήταν εδώ. Ήρθε επειδή άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα τον βρίσκουν.
Για του λόγου το αληθές : Δες τις δηλώσεις Ομπράντοβιτς πριν και αμέσως μετά την ανανέωσή του και δες τις δηλώσεις τις προχθεσινές μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση.
Ο προπονητής ήθελε τον παίχτη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και ο παίχτης χάθηκε για εμάς.
Δες τώρα και τη στροφή 180 μοιρών της "Πράσινης" που ψευδέστατα "πληροφορούσε" ότι ο παίχτης δεν απασχόλησε ποτέ τον Παναθηναϊκό.
Γράφει ο Βετάκης από το λινκ που έδωσε χθες :
"Όσο για τον ΜακΙντάιρ, τίποτα δεν άλλαξε. Με τόσες ανοικτές υποθέσεις (Νίκολας, Μπατίστ που πιάνουν θέση Αμερικανού, και Σπανούλη που παίζει στην ίδια θέση με τον πρώην παίκτη της Σιένα) ο ΠΑΟ ήταν δύσκολο να κινηθεί υπό την πίεση του χρόνου. Έριξε «γέφυρες» με τον Μινούτσι για να κερδίσει μερικές ώρες και μετά τη χθεσινή συνάντηση, ενημέρωσε τον Ιταλό πως δεν πρόκειται να κινηθεί. Προέχουν οι άλλες υποθέσεις."Η διοίκηση πριν μια βδομάδα :Αφήστε τους να λένε, δε μας απασχολει ο ΜαΚΙντάιρ, ειναι παιχνίδια του μάνατζερ για να ανεβάσει το κασέ του πελάτη του.
Η διοίκηση χθες προχθές : Ρίξαμε γέφυρες με τον Μινούτσι αλλά προέχουν (εδώ γελάνε...) άλλες υποθέσεις
Διαλέγεις και παίρνεις...
Και ο πλέον αφελής έχει πεισθεί ότι για τον παίχτη ενδιαφερθήκαμε και τον χάσαμε.
(όπως πολλοί ιδιοκτήτες ομάδων κάνουν με το πρόσχημα ότι αυτοί βάζουν τα λεφτά άρα αυτοί αποφασίζουν)
Οι περιπτώσεις Ντελκ, Χάισλπ και Σάρας δειχνουν ότι το κάνουν. Οι παίχτες αυτοί δεν ήταν εισηγήσεις του κόουτς αλλά επιλογές της διοίκησης. Απλώς δεν το παρα-κάνουν γιατί θα τους τα βροντήξει. Δεν τους έχει ανάγκη. Επίσης δεν είμαι σίγουρος τι έχει παιχθεί με την περίπτωση Γιαβτόκας.
Από την άλλη δε σημαίνει ότι ντε και καλά ότι εισηγείται το προπονητικό τιμ είναι και "ευαγγέλιο". (π.χ Κέτσμαν) Αλλά βέβαια είναι αρμόδιότητά του
Αλήθεια,υπήρχε λόγος να σκοτωθούμε για τον Μακιντάιρ,λες και τελειώσανε οι παίκτες,ιδίως στα χρήματα που ζητούσε?? Έλεος ρε παιδιά που θεοποιήσατε τον Μακιντάιρ...
Υπάρχουν αυτά τα ποστ που γράφτηκαν πριν μερικές σελίδες:
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 22 2010, 21:58 )
Ο ''Μακης'' εχει ενα χαρακτηριστικο που δεν θα μπορουσε να αφησει τους Ζοτς-Ιτουδη ασυγκινητους...
Παιζει καταπληκτικα το pick n' roll...και ισως να ειναι αυτη τη στιγμη ο καλυτερος παικτης στην Ευρωπη,στη εφαρμογη της συγκεκριμμενης επιθετικης συνεργασιας.
Και χωρις να αλλαξει ο ΠΑΟ τον βασικο του επιθετικο προσανατολισμο,θα μπορουσε με τη προσθηκη του Μακινταιρ να εμπλουτισει ακομη περισσοτερο τους αυτοματισμους που θα προεκυπταν..
Μπορει να σουταρει μετα απο ντριμπλα,να βρει με πασα το καθετο κοψιμο του σκρηνερ η' να βρει χωρο για να διεισδυσει & να δημιουργησει προυποθεσεις για εξτρα πασα..
Συν οτι σουταρει εκπληκτικα εξω απ τη γραμμη του τριποντου & απ την γραμμη του φαουλ..παιζει πολυ καλη περιφερειακη αμυνα & αξιοποιει τους συμπαικτες του,εχοντας καλο μ.ο. στις ασιστ.
Η ηλικια του δεν ειναι καθολου απαγορευτικη...απεναντιας που εξακολουθει να βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση & ακμαιος & ηδη παρα πολλες μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες ενδιαφερονται γι'αυτον...
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 23 2010, 21:15 )
Εγω παντως ειμαι της αποψης,οτι εαν οριστικοποιηθει αυτη η κινηση,δεν θα κοστισει παραπανω απο 2.5εκ ευρω(οι καθαρες αποδοχες του παικτη),συν τις 230χιλ ευρω για το μπαι-αουτ,συν την εφορια,για 2ετες συμβολαιακι...
Και θα μπορω να πονταρω-βασιζομαι,οτι θα μας βγαζει μ.ο. περιπου +10π,3ασ,2κλ,+40% στα τριποντα,+90% στις βολες,σε 25' περιπου συμμετοχης,προσφεροντας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ,ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ,επεκτεινοντας ακομη περισσοτερο το pick n' roll & split out game & προσφεροντας τη δυνατοτητα στο προπονητικο διδυμο να αξιοποιησει & ΤΟ OPEN COURT...
Ειναι καταπληκτικος αθλητης χωρις βεβαρυμενο ιατρικο ιστορικο,χωρις υποχρεωσεις σε Εθνικη ομαδα...που σημαινει οτι για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ 2ΕΤΙΑ,Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ...
Προσωπικά τα
"ουάου τι παιχταράς" ή
"έλα μωρέ με το παλτό" δε μου λένε κάτι.
Όποιος θέλει να συνηγορήσει στην απόκτηση ή να την απορρίψει μπορεί να επιχειρηματολογήσει για τον εάν τον χρειαζόμαστε ή όχι. Δεν το είδα μέχρι στιγμής.
Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ δεν ήμουν "ζεστός" στην αρχή. Έκατσα και είδα λίγο youtube και όλα τα περσινά παιχνίδια με τη Σιένα και νομίζω ότι μας κάνει.
Επίσης έχω ρωτήσει (γενικά , όχι εσένα) 1000 φορές και μια ακόμα 1001 : Ποιος παίχτης είναι καλύτερος ή ισάξιος του ΜακΙντάιρ και κοστίζει 1,2/1,3 ευρώ και μπορούμε να τον πάρουμε???
Το ότι εν τέλει κατέληξε στην Μάλαγα δεν σου κάνει εντύπωση?? Ούτε στον Ολυμπιακό πήγε,ούτε στη Ρεάλ,ούτε στη Μπαρτσελόνα,ούτε στην ΤΣΣΚΑ...Όλοι κοιμήθηκαν και η Μάλαγα ήταν η ξύπνια??.Για την Μάλαγα ναι,ήταν ευκαιρία...Γι αυτό και τον χρυσοπλήρωσε...
Πρώτα από όλα δεν τον χρυσοπλήρωσε. Του έδωσε όσα και ο Ολυμπιακός , μπορεί και λίγο λιγότερα. Τα άλλα που γράφεις δεν τα καταλαβαίνω .Το ότι ας πούμε η ΤΣΣΚΑ δεν ενδιαφέρθηκε για τον Πέκοβιτς σημαίνει ότι προτιμούσε τον Καουν??
Όχι όμως και για τον Παναθηναικό...Ίσα και όμοια είμαστε??
Σχεδιάζουμε την ομάδα που θα σταθεί στην εκκίνηση της Ευρωλίγκα τον επόμενο Οκτώβρη.
Και βέβαια είμαστε "ίσα και όμοια" ακόμα και με την Ορλεάν.
Για να πανηγυρίζουμε κάθε Μάη ή κάθε δεύτερο Μάη triple crown πρέπει κάθε Οκτώβρη "είμαστε ίσα και όμοια" με όλους ανεξαιρέτως. Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος.
[color="#8B0000"]QUOTE(roben @ Jul 3 2010, 01:53 )
Όσον αφορά την Πράσινη δεν μπορώ να την διαγράψω επειδή έχει κάνει 2-3 βλακείες το κακομαθημένο...Άλλο το ένα,άλλο το άλλο...
Το κακομαθημένο δεν απλώς κακομαθημένο, είναι πολύ χειρότερα πράγματα. Σκάβει το λάκκο της μπασκετικής ομάδας με αυτά που κάνει (συνεπικουρούμενο από την "απουσία" ...του μπαμπά ) αλλά όταν το πάρουμε είδηση, θα είναι πολύ αργά.
Εξάλλου εγώ δεν είμαι από εκείνους που έχω θεοποιήσει Βγενόπουλο και Πατέρα,και οι 2 είναι υπό κρίση,άρα και η αντιπολίτευση της φυλλάδας κρατάτε μικρό καλάθι μήπως και αποδειχτεί σοφή...Προσωπικά δεν μπλέκω το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ,άλλο χωράφι το ένα,άλλο το άλλο,το ξέρουν και οι Γιαννακόπουλοι παρά την αναμειξή τους με την ΠΑΕ και κακώς πολλοί μπλέκετε τα οικονομικά δεδομένα του μπάσκετ με την ποδοσφαιρική ομάδα...Επί της ουσίας θεωρώ το ρεπορτάζ της Πράσινης για το μπάσκετ το πλέον αξιόπιστο...Και όπως έγραψα και πριν όχι μόνο το ρεπορτάζ του Παναθηναικού...
-Το "κακομαθημένο" δεν είναι απλώς κακομαθημένο αλλά πολύ χειρότερα πράγματα .Κάποτε θα τον πληρώσουμε πολύ ακριβά (εννοώ το μπάσκετ)
-Δεν είμαι ειδικός να μιλήσω για ονόματα , η σχέση μου με το ποδόσφαιρο περιορίζεται στα πρωτοσέλιδα και στα οπισθόφυλλα που διαβάζω από το gazzetta.gr.
- Δεν υπάρχει καμιά αντιπολίτευση , υπάρχουν συμφέροντα μάλιστα χοντρά στη μπάλα.
-Καθόλου άλλο δεν είναι το μπάσκετ από το ποδόσφαιρο. Όσα χρήματα πάνε στο ποδόσφαιρο λείπουν από το μπάσκετ. Μέχρι τώρα εάν θυμάμαι καλά, έχουν ρίξει 10εκ για το "μερίδιο" τους στο πολυμετοχικό (=βγάζουν τα μάτια τους) σχήμα και μετέχουν και στις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου. Εντάξει το καταλαβαίνω : Είναι "Παναθηναϊκάρες" και θέλουν να "προσφέρουν", όχι ότι έχουν "δεύτερες σκέψεις"....
Γι αυτό "συμμάχησαν" και με τον Τζίγγερ που μέχρι χθες έβριζαν. Για να τον "ρίξουν" από μέσα...
-Για την Πράσινη καθώς και για το πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ οι κοντοί τα έχω ξαναγράψει, είναι άσκοπο να τα επαναλάβω.