Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑ - Γ' ΟΜΙΛΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
nikefalin
QUOTE(COSTAS SPOUDAS @ Feb 9 2008, 21:47 ) *
φιλε μου οπως το λες νομίζει ο άλλος πως σε έβριζαν και σε έφτυναν για κανα δεκάλεπτο . Κατ' αρχήν τελικά δεν έγινε τίποτα εκτός από φωνές και μια φτυσιά εκατέρωθεν .Πέντε sec κράτησε το σκηνικό και αμέσως πέσαμε να ηρεμήσουμε τη κατάσταση(είμαι παίχτης των Αγίων). Δεν προσπαθούσε να τον χτυπήσει νομίζω ότι αν ήθελε θα το είχε κάνει κατευθείαν. Δε δικαιολογώ τη γελοία συμπεριφορά των φιλάθλων μας αλλά είναι τυχαίο που στα 20sec είχε μπει μέσα ο προπονητής σας και ζητούσε να διακοπεί ο αγώνας ????? Κρίμα πάντως γιατί είστε νέα παιδιά και κάποια στιγμή ίσως παίξεται σε μεγαλύτερη κατηγορία που θα δείτε χειρότερα πράγματα και αν έχετε τέτοια νοοτροπία δεν θα πάτε μακρια. 'Οσο για το προπονητή σας..... τα σχόλια περριτεύουν

Υ.Γ Τουλάχιστον απρέπεια αυτό που είπες για την ορθογραφία του άλλου . Εσυ είσαι αυτός που αντιπροσωπεύει το σχολείο του και με αυτό το σχόλιο οι δάσκαλοί σου μάλλον θα ντρέπονται


Είπαμε τέρμα τα comments για το εξωαγωνιστικό κομμάτι (Αγιοι -Λεόντιος)
Κρίμα που παραβιάζετε τη σύσταση που είχε προηγηθεί
prezakias7
Απ'οτι καταλαβα διωξατε ολους τους "αγιους" απο το forum,ετσι;
Τελοσπαντων θα κρατησω ψηλα τη σημαια των "λυκων" στο forum!!!

Υ.Γ. Λευτερια στους "λυκους",prezakias4,xoxli44,ascendant87...
master_d'_eska
καλημερα σε ολο το καλο κοσμο του ΄Γ ομιλου κ οχι μονο.καταρχην ελπιζω να ξαναγινει οπως στην αρχη ηταν εδω το room,πριν αρχισουν ορισμενοι να προσπαθουν να χαλασουν το καλο κλιμα εδω.

αγωνιστικα τωρα ειναι πολυ δυσκολος ο 2ος γυρος του πρωταθληματος.πρωτο βλεπω τον νικηφορο, τωρα για την δευτερη θεση δεν ξερω θα δειξει.σιγουρα οι αγιοι δεν εχουν ουτε μια ηττα αλλα στν δ΄ εσκα ολα τα βλεπεις.τωρα προς το παρον ακολουθουν διαγορας και δαφνη να δουμε αν θα κρατηθουν.

ο εξ αναβολης αγωνα τελικα δαφνη-λεοντειος ποτε θα γινει?

ρε basketman αληθευει οτι εσκασε ομαδα λεφτα για φυσικοθεραπειες σε παιχτη?που τα μαθαινεις αυτα τα κουτσομπολια?ποιος ειναι?

αντε καλο κυριακατικο καφεδακι σε ολους! icon_wave.gif
steky78
Λίγα λόγια για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα Άγιοι Ανάργυροι-Λεόντειος.
Από το 1ο δεκάλεπτο το ματς πήγε σε χαμηλό σκορ, αφού οι Άγιοι δεν είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν τον ρυθμό και το man2man της Λεοντείου απέδιδε στο σετ παιχνίδι αναγκάζοντας τους Αγίους σε κακές επιθετικές επιλογές. Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, παρά το γεγονός ότι οι Άγιοι ήταν πάντα μπροστά 4-5 πόντους. Το ημίχρονο έληξε με τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (8π.), περισσότερο διότι στο τελευταίο δίλεπτο η Λεόντειος είχε 1/8 βολές. Με την έναρξη της 3ης περιόδου, οι φιλοξενούμενοι γύρισαν σε ζώνη δεδομένου ότι οι 3 ψηλοί τους είχαν ήδη χρεωθεί από 3 φάουλ έκαστος. Ο αριστερόχειρας πλέι-μέικερ των Αγίων έβαλε δύο μεγάλα κολλητά τρίποντα στη λήξη των 24'' της επίθεσης και ξαφνικά το +8 είχε πάει στο +14. Διαφορά, που όπως αποδείχθηκε ήταν αδύνατον να ανατρέψει η Λεόντειος. End of story.
Όσον αφορά στην ομάδα των Αγίων είχα την περιέργεια να την δω για να εκφέρω γνώμη. Τα παιδιά βασίζονται στα εξαιρετικά αθλητικά προσόντα τους, τα οποία αξιοποιούν στο ανοικτό γήπεδο, αλλά και στα επιθετικά ριμπάουντ. Στις σετ επιθέσεις επιλέγουν να πάνε σε δύσκολες 1-εναντίον-πολλών καταστάσεις με ανάμεικτα αποτελέσματα, τα οποία όμως καμουφλάρονται από το γεγονός ότι όλη η πεντάδα πηδάει αμέσως για επιθετικό ριμπάουντ. Μπασκετικά, δηλαδή, είναι ακόμη πολύ πίσω, αλλά αθλητικά δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία. Δεδομένου ότι οι διαιτητές της κατηγορίας (οι οποίοι προφανώς και είναι του επιπέδου που είναι και οι παίκτες της) δεν "τιμωρούν" τις εξεζητημένες προσπάθειες 1-εναντίον-όλων, αλλά συνήθως τις "επιβραβεύουν" στέλνοντας τον επιτιθέμενο στη γραμμή των βολών, το παιχνίδι των Αγίων δύσκολα αντιμετωπίζεται. Είχαν και την τύχη να παίξουν νωρίς στην έδρα του Διαγόρα, όταν ακόμα οι Δρυοπηδείς δεν είχαν φόρμα...
Τέλος, αυτές οι περιγραφές που έκανε ο φίλος από τους Αγίους για κάποιους παίκτες που είναι τόσο καλοί, δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που είδα, τουλάχιστον εγώ. Από περιφερειακό σουτ τα ψιλοέσπασαν, εκείνες οι φοβερές και τρομερές τάπες δεν είδα να συμβαίνουν. Μάλιστα, στις τάπες, αν θυμάμαι καλά, το σκορ ήταν 5-0 υπέρ της Λεοντείου (παρότι έλειπε το βασικό πεντάρι, μετρ του είδους στην κατηγορία). Δεν το λέω για να ανοίξουμε κανενός είδους προκλητικό διάλογο. Οι Άγιοι ήταν καλύτεροι και νίκησαν δίκαια. Πράγματι, με καλή προπόνηση σε αυτό που λέμε ομαδικό και οργανωμένο μπάσκετ, οι Άγιοι έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Αλλά, επί του παρόντος, σε αντίθεση με την πλειονότητα των ομάδων της κατηγορίας δεν προσπαθούν να παίξουν αυτό που σήμερα ονομάζεται μπάσκετ: συνεργασίες μεταξύ τριών παικτών, pick-n-roll, high-low, αξιοποίηση της weak-side, αναζήτηση των μισ-ματς.
dazer
Καλησπέρα και από εμένα.Το είπα και τις προάλλες και θα το ξαναπώ.Το παιχνίδι των Αγίων στηρίζεται στο τρέξιμο του play και στο run n gun.Τρέχουν, πηδάνε, πιέζουν στην άμυνα, κανά δυο καρφώνουν και σουτάρουν συνέχεια.Από τη στιγμή που το παιχνίδι τους είναι τόσο απλό και δεν μπορούν να τους κερδίσουν προφανώς ή το κάνουν σωστά ή οι υπόλοιποι της κατηγορίας έχουν πρόβλημα σε αυτό το στυλ.Ο φίλος steky πιστεύει πως τα βασικά είναι οι καλές συνεργασίες ,τα pick n roll.H αλήθεια είναι όμως πως τα βασικά είναι το τρέξιμο, τα ριμπάουντ, η άμυνα και ο αιφνιδιασμός.Είναι πιστεύω λάθος να μην προσπαθείς να βάλεις τα εύκολα και να πηγαίνεις σε set παιχνίδι στην δ ΕΣΚΑ.Και ακόμα όταν στο set έχεις το πιο γρήγορο παίχτη στην κατηγορία, αυτόν με το καλύτερο άλμα, τον πιο ψηλό παίχτη ο οποίος παίζει τριάρι και κανά δυο που σουτάρουν καλά, είναι λογικό να παίζεις πάλι με ατομικές.Κατά τα άλλα εννοείται πως δεν είναι και τίποτα τρελό το μπάσκετ που παίζουν.Αλλιώς θα ήταν σε άλλη κατηγορία τα παιδιά.Τώρα όσον αφορά στο παιχνίδι με το Νικηφόρο αν και οι δυο ομάδες πιάσουν το 100% ο Νικηφόρος δεν έχει καμία ελπίδα.Στο πρώτο παιχνίδι οι Άγιοι χωρίς να κάνουν τίποτα το σημαντικό νικούσαν με 12 και τη διαφορά την έκαναν με τα δεύτερα.Κάπου το άφησαν, το γύρισε ο νικηφόρος και στα τελευταία δευτερόλεπτα ο play σε ένας εναντίον πέντε το έβαλε και κέρδισαν.Και από ότι έμαθα και σε κανά δυο παιχνίδια ακόμα κάποιος πάντα παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και κερδίζουν.Απλά έτσι είναι.Και εννοείται πως δεν λέω ότι δεν μπορούν να χάσουν. Απλά σαν προσόντα και κιλά μπάσκετ ο νικηφόρος δεν είναι καν η δεύτερη ομάδα στην κατηγορία.Είναι το πολύ τέταρτη.Απλά είναι καλοί ομαδικά και τους έχει βγει μέσα από τύχη.Στον πόντο Λεόντειο και Διαγόρα.Αυτό προφανώς δεν είναι τυχαίο.
master_d'_eska
steky78 πολυ ωραια αναλυση!μπραβο ετσι πρεπει να μιλαμε στο room!

συμφωνω με τις αποψεις σου για τους αγιους!αν μια ομαδα τωρα που τους ξερουν τους παιξουν εξυπνα πιστευουν μπορουν να νικησουν παρολο που εχουν πολλους καλους παιχτες.


αντε τα λεμε! icon_wave.gif
xoxli44
Καλησπερα!Φιλε dazer ο λογος που εχασαν οι αγιοι στο κυπελο δεν ηταν αυτος.Ο συγκεκριμενος μας ασος ταιριαζει μονο στο γρηγορο παιχνιδι επιστρεφει κ ο μετρ του σετ.Επισης ο καθε παιχτης σε αυτην την ομαδα εχει το ρολο του.Με το νικηφορο οταν 2 λεπτα πριν τελειωσει ηταν μπροστα ο Νικηφορος το 13 σκοραρε συνεχομενους ποντους ισοφαρισαν οι Αγιοι.στην τελευταια επιθεση εκανε ταπα στον ψηλο του νικηφορου κ πηρε τελευταια επιθεση ο ασος.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι Αγιοι εχουν 7-8 αξιοπιστες μοναδες κ αυτη που ξεχωριζει ειναι το 4.
steky78
QUOTE(xoxli44 @ Feb 10 2008, 16:57 ) *
Καλησπερα!Φιλε dazer ο λογος που εχασαν οι αγιοι στο κυπελο δεν ηταν αυτος.Ο συγκεκριμενος μας ασος ταιριαζει μονο στο γρηγορο παιχνιδι επιστρεφει κ ο μετρ του σετ.Επισης ο καθε παιχτης σε αυτην την ομαδα εχει το ρολο του.Με το νικηφορο οταν 2 λεπτα πριν τελειωσει ηταν μπροστα ο Νικηφορος το 13 σκοραρε συνεχομενους ποντους ισοφαρισαν οι Αγιοι.στην τελευταια επιθεση εκανε ταπα στον ψηλο του νικηφορου κ πηρε τελευταια επιθεση ο ασος.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι Αγιοι εχουν 7-8 αξιοπιστες μοναδες κ αυτη που ξεχωριζει ειναι το 4.

Το 4 μου άρεσε κι εμένα πολύ. Μου φάνηκε ο μόνος που χρησιμοποιεί πρώτα το μυαλό και μετά το κορμί.
fanis--13--
QUOTE(steky78 @ Feb 10 2008, 17:47 ) *
Το 4 μου άρεσε κι εμένα πολύ. Μου φάνηκε ο μόνος που χρησιμοποιεί πρώτα το μυαλό και μετά το κορμί.

Oι υπολοιποι πως σου φαινονται?ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

εγω πιστευω πως οι αγιοι δεν εχουν καλο πλε'υ' με'ι'κερ

και το 4 δεν ειναι για μπασκετ

το 14 ποτε θα σταματησει να σουταρει?

το 8 ποτε θα χασει κιλα.

μονο το 6 παιζει ψηλο καλα.

το 13 θα κανει ταπα.

ο κοουτς τον αγιων ειχε ξανα κανει ποτε στην ζωη του 8 στα 8.
prezakias7
QUOTE(master_d'_eska @ Feb 10 2008, 16:06 ) *
steky78 πολυ ωραια αναλυση!μπραβο ετσι πρεπει να μιλαμε στο room!

συμφωνω με τις αποψεις σου για τους αγιους!αν μια ομαδα τωρα που τους ξερουν τους παιξουν εξυπνα πιστευουν μπορουν να νικησουν παρολο που εχουν πολλους καλους παιχτες.
αντε τα λεμε! icon_wave.gif

Bλεπω οτι συμφωνεις μονο οταν καποιος λεει κατι εναντιον των αγιων ετσι;
Τι πρεπει να γινει δηλαδη για πιστεις οτι απο τις ομαδες που υπαρχουν στον ομιλο δυσκολα μπορει καποια να μας κερδισει;
Τελοσπαντων,εμεις θα συνεχισουμε να μιλαμε μεσα στο γηπεδο...
Οσο για τις αναλυσεις σας,συμφωνω οτι η ομαδα των Αγιων παιζει περισσοτερο με ατομικες προσπαθειες και παιζει αναρχο μπασκετ,αλλα οπως φαινεται σ'αυτο τον ομιλο πιανει αυτο.Τωρα για τους παιχτες των Αγιων,ξερουν ολοι πολυ καλα σε ποιον στηριζεται η ομαδα και αυτος δεν ειναι ο play-maker,ουτε ο σουτερ,ουτε το "μυαλο"(μονος του το εχει βγαλει)!Απο 'κει και περα οι αλλοι βοηθανε αμυντικα,με κορυφαιο το Νο13 -και επειδη ετσι γουσταρω-εχουν και ενα παιχτη που παιζει για τον κοσμο...το 105 κιλων Νο8,που μπορει να μην ειναι σε θεση να τρεχει να κοβει και να κανει αλλα μπασκετικα,αλλα τα καλαθια που εχει πετυχει μπορουν να μπουν σε Highlight(αναποδο lay-up με Διαγορα,ριβερς-μπασιμο αφου εκανε χαζους δυο παιχτες με Νεαπολη και ερχονται κι αλλα...που δεν πρεπει να χασετε!!!)
Υ.Γ "8 γερα χασε σ'ενα μηνα 20 κιλα!!!"
prezakias7
QUOTE(fanis--13-- @ Feb 10 2008, 18:25 ) *
μονο το 6 παιζει ψηλο καλα.

Α Κ Υ Ρ Ο ! ! !
Υ.Γ. Γραφ'τα ολα σ'ενα post ρε παλικαρι,εχεις γεμισει δυο σελιδες!!!
dizzy_fingers
Κανονίστηκε (όλα τα ποστ συνενώθηκαν σε ένα).

Αγαπητέ fanis--13--, είναι άγραφος κανόνας των φόρουμ παγκοσμίως να μην κάνεις πολλά διαδοχικά ποστ αν μπορείς όλα αυτά να τα γράψεις σε ένα.
Οι λόγοι είναι πολλοί, από την αδικαιολόγητη αύξηση της βάσης δεδομένων, μέχρι τον αποπροσανατολισμό της συζήτησης και ίσως τον εκνευρισμό των συνομιλητών σου.

Οπότε, από εδώ και πέρα ξέρεις τί (δεν) πρέπει να κάνεις σε τέτοια περίπτωση smile.gif.
master_d'_eska
καλημερα σε ολους!καλα ειστε?

prezakia7 την αποψη μου λεω,και θα συνεχισω να την λεω,τωρα αμα δεν σ αρεσει τι να κανουμε!
ποσο ηρθε ρε παιδια χθες το δαφνη-λεοντειος?

αντε τα λεμε! icon_wave.gif
xoxli44
17/02/2008 18:00:00 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ - ΑΣΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 0-0
15/02/2008 21:45:00 ΡΟΥΦ ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 0-0
13/02/2008 21:30:00 ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΚΛ. ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ - ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ 0-0
17/02/2008 14:00:00 ΓΚΡΑΒΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ. - ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 0-0
13/02/2008 20:30:00 ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΛ. ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 0-0
prezakias7
QUOTE(master_d'_eska @ Feb 11 2008, 12:54 ) *
καλημερα σε ολους!καλα ειστε?

prezakia7 την αποψη μου λεω,και θα συνεχισω να την λεω,τωρα αμα δεν σ αρεσει τι να κανουμε!
ποσο ηρθε ρε παιδια χθες το δαφνη-λεοντειος?

αντε τα λεμε! icon_wave.gif

Εννοειτε ρε φιλε ο καθενας μπορει να εκτιθεται με αυτ που λεει!Εγω να τα προλαβω προσπαθω αλλα...
svarnias
QUOTE(prezakias7 @ Feb 10 2008, 21:25 ) *
Bλεπω οτι συμφωνεις μονο οταν καποιος λεει κατι εναντιον των αγιων ετσι;
Τι πρεπει να γινει δηλαδη για πιστεις οτι απο τις ομαδες που υπαρχουν στον ομιλο δυσκολα μπορει καποια να μας κερδισει;
Τελοσπαντων,εμεις θα συνεχισουμε να μιλαμε μεσα στο γηπεδο...
Οσο για τις αναλυσεις σας,συμφωνω οτι η ομαδα των Αγιων παιζει περισσοτερο με ατομικες προσπαθειες και παιζει αναρχο μπασκετ,αλλα οπως φαινεται σ'αυτο τον ομιλο πιανει αυτο.Τωρα για τους παιχτες των Αγιων,ξερουν ολοι πολυ καλα σε ποιον στηριζεται η ομαδα και αυτος δεν ειναι ο play-maker,ουτε ο σουτερ,ουτε το "μυαλο"(μονος του το εχει βγαλει)!Απο 'κει και περα οι αλλοι βοηθανε αμυντικα,με κορυφαιο το Νο13 -και επειδη ετσι γουσταρω-εχουν και ενα παιχτη που παιζει για τον κοσμο...το 105 κιλων Νο8,που μπορει να μην ειναι σε θεση να τρεχει να κοβει και να κανει αλλα μπασκετικα,αλλα τα καλαθια που εχει πετυχει μπορουν να μπουν σε Highlight(αναποδο lay-up με Διαγορα,ριβερς-μπασιμο αφου εκανε χαζους δυο παιχτες με Νεαπολη και ερχονται κι αλλα...που δεν πρεπει να χασετε!!!)
Υ.Γ "8 γερα χασε σ'ενα μηνα 20 κιλα!!!"

Eσυ με το 8 χαλαρωσε λιγο!!!Δε στο λεω για κακο αλλα ειναι αληθεια οτι πρεπει να χασεις πρωτα τα κιλα και μετα να δουμε τι μπορεις να κανεις!\
Τωρα για την ομαδα σας,δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που ν'αμφιβαλει για το ποιος ειναι ολη η ομαδα!
Στους αγιους υπαρχει ενας παιχτης που αλλαζει ολοι την εικονα της ομαδας και αυτος ειναι το Νο4.Οποιος εχει αντιρρηση να μου πει τι γνωμη του!!!
svarnias
Πεσ΄το χοχli44
ilias77
γιατι μαλωνετααι μεταξυ σας εδω θα κανουμε την πλακα μας.αν και νεος στο φορουμ εχω μια α γνωμη για την κατηγορια ειδικα φετος εχω δει πολλα παιχνιδια και εχω να πω οτι οι αγιοι αναργυροι εχουν αξιολογους παιχτες ο νικηφορος ειναι μια πολυ καλη ομαδα οπως και ο διαγορας και ακολουθουν η δαφνη και η λυκοβρυση εκυος απο το κρυονερι ολες οι αλλες ομαδες ειναι στην ιδια δυναμικοτητα.καποια στιγμη αφου θα εχω δει ολες τις ομαδες θα βγαλω ενα τοπικ να ψιφησουμε την καλυτερη ομαδα και τους καλυτερους παιχτες και τον καλυτερο προπονητη.
xoxli44
xoxli44




JUST THIS!
xoxli44
GEROS 7
Ρε ΧΟΧΛΙ άμα είναι γράψε τίποτα και άσε τις εικόνες και τις λαλακίες
xoxli44
Μιλανε μονες τους κ λενε πολλα...

Σκορ απο το τελευταιο αγωνα εχουμε Δαφνη-Λεοντειος?
ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
64-62 η Δαφνη σε ενα ματς αμφιροπο.περαστηκα στον παικτη της Λεοντειου που εβγαλε τον ωμο του.καλη αναρρωση και να επιστρεψει γερος.
Gravity
Τον σκοτωσατε και αυτον... Μπραβο σας
xoxli44
QUOTE(Gravity @ Feb 12 2008, 20:20 ) *
Τον σκοτωσατε και αυτον... Μπραβο σας

Ποιος παιχτης(νουμερο)?
ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
QUOTE(Gravity @ Feb 12 2008, 22:20 ) *
Τον σκοτωσατε και αυτον... Μπραβο σας
ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
ηταν το νουμερο 7 xoxli
master_d'_eska
γεια σας μαγκες!ολα καλα?

πως εβγαλε τον ωμο του ρε λουκουμα το παιδι?εμαθα πως ο αρχηγος της δαφνης εβαλε 20 ποντους και το νικητηριο καλαθι και νικησε η δαφνη!αληθευει? icon_wave.gif
steky78
QUOTE(master_d'_eska @ Feb 13 2008, 15:33 ) *
γεια σας μαγκες!ολα καλα?

πως εβγαλε τον ωμο του ρε λουκουμα το παιδι?εμαθα πως ο αρχηγος της δαφνης εβαλε 20 ποντους και το νικητηριο καλαθι και νικησε η δαφνη!αληθευει? icon_wave.gif

Το 6 έβαλε το νικητήριο γκολ-φάουλ και ενώ η Λεόντειος νικούσε με 1π. Εμείς (Λεόντειος) είχαμε μείνει με 5 παίκτες (δύο εκ των οποίων με 4 φάουλ και ένας έπαιζε με διάστρεμμα από το 3ο λεπτό) λόγω τραυματισμών και φάουλ. Καλό ματς σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων (παίχτηκε ωραίο μπάσκετ και αθλητικό ξύλο) που δυστυχώς, όμως, σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του συμπαίκτη μας... Ευχαριστώ εκ μέρους του τα παιδιά που του εύχονται περαστικά.
master_d'_eska
steky78 ευχαριστω για την απαντηση.

παιδια το αποψινο παιχνιδι του νικηφορου με την λυκοβρυση πως το βλεπετε?
αν βεβαια που δυσκολο σε αγωνα του νικηφορου η διαιτησια δεν παιξει τοσο υπερ τους και παιξουν μοιρασμενα το παιχνιδι, ειναι ευκαιρια για την λυκοβρυση να κανει την εκπληξη και να φερει τα πανω κατω στην κατηγορια.τωρα το αλλο αμφιρροπο παιχνιδι ειναι το δαφνη-διαγορας με φαβορι το διαγορα πιστευω αλλα θα δειξει,ποτε δεν ξερεις!


αυτα,αντε τα λεμε παιδες! icon_wave.gif
goos
QUOTE(master_d'_eska @ Feb 13 2008, 20:20 ) *
steky78 ευχαριστω για την απαντηση.

παιδια το αποψινο παιχνιδι του νικηφορου με την λυκοβρυση πως το βλεπετε?
αν βεβαια που δυσκολο σε αγωνα του νικηφορου η διαιτησια δεν παιξει τοσο υπερ τους και παιξουν μοιρασμενα το παιχνιδι, ειναι ευκαιρια για την λυκοβρυση να κανει την εκπληξη και να φερει τα πανω κατω στην κατηγορια.τωρα το αλλο αμφιρροπο παιχνιδι ειναι το δαφνη-διαγορας με φαβορι το διαγορα πιστευω αλλα θα δειξει,ποτε δεν ξερεις!
αυτα,αντε τα λεμε παιδες! icon_wave.gif

Συγωμη αλλα εχεις δει παιχνιδια του Νικηφορου φετος και αν ναι σε πιο τον βοηθησε η διαιτησια για να νικησει;Δεν μπορουμε να πεταμε μια κουβεντα ετσι και να δημιουργουμε εντυπωσεις και αν θες μπορουν να βγουν και παιδια που παιζουν σε αλλες ομαδες να πουν αν χασανε κανενα παιχνιδι απο την διαιτησια με τον Νικηφορο.
xoxli44
Εχουμε αποτελεσματα?Γιατι αναβληθηκε το παιχνιδι του νικηφορου?
basketman
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ ΑΝΔΡΩΝ 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ


ΓE ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 16 8 8 0 0 417 325 92
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 15 8 7 1 0 513 392 121
ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ 14 8 6 2 0 479 418 61
ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 13 8 5 3 0 457 376 81
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 13 8 5 3 0 370 320 50
ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ 10 7 3 4 0 288 353 -65
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ 9 7 2 5 0 259 251 8
ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ 8 6 2 4 0 432 384 48
ΑΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ 8 8 0 8 0 364 448 -84
ΑΣΚ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 8 8 0 8 0 269 581 -312



Αυτη ειναι η βαθμολογια του Ομιλου.

Πως τι βλεπετε?
Εγω παρατηρω οτι η 5 Πρωτες ομαδες εχουν περιθωρια για ανοδο.Σαφως προβαδισμα εχουν Οι Αγιοι και μετα ο Νικηφορος.Μαθαμε αν θα ανεβει και ο τριτος?
Η τελευταια αγωνιστικη του πρωτου γυρου ειναι πολυ κρισιμη.
Και πολλα θα ξεκαθαρισουν τις τρεις αγωνιστικες του δευτερου. smiley.gif
Αναβληθηκε λεει ο αγωνας του Νικηφορου - Λυκοβρυσης?γιατι?
master_d'_eska
καλημερα παιδες!πως παει?

γιατι αναβληθηκε ο αγωνας?φιλε goos 3 αγωνες εχω δει και η διαιτησια στα δυο τουλ. ηταν σαφως υπερ του νικηφορου.και απο αλλους εχω ακουσει παραπονα.εχουν ακουστει κ αλλα παραξενα τα οποια απλως πιστευω ειναι φημες.το βεβαιο ειναι οτι εχετε καλη ομαδουλα δουλεμενη.

αυτα!κανα προγνωστικο για τα ματσακια της τελ.αγωνιστικης εχουμε?για λεγε ρε basketmann εσυ που σε βλεπω και ενημερωμενο καλα!

bye! icon_wave.gif
Tomygunner
Καλημέρα και από εμένα.ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ Κ.ΠΑΤ. 44-34 χτες το βραδυ.

Ειδα το ματσ από την κερκίδα μετά τον τραυματισμό μου στον ώμο(ευχαριστώ τα παιδιά του φορουμ από το Παο δαφνη για τα περαστικά).

Νομίζω και ελπίζω ότι η διαιτησία δεν ευνοεί κάποια ομάδα απλά υπάρχούν μερικοί κακοί διαιτητές όπως η κυρία που διαιτήτευσε το χτεσινό ματσ η οποία απέβαλε αναίτια τον προπονητή του Ορφέα, έδινε για πλάκα τεχν. ποινες και σφύριζε φάουλ την πρόθεση.Μάλλον έχει μπερδέψει τα αθλήματα.Οι παικτες της Λεοντείου κρατησαν την ψυχραιμία τους περισσότερο μιας και είχαν εμπειρία από την ίδια διαιτητή αφού στο παιχνίδι με το Νικηφόρο έδινε εκατέρωθεν αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα.Αυτά. peace.gif
X.A.D.
Ποιος απο εσας παιζει στον ΠΑΟ Δαφνης;
prezakias7
Ειναι λιγο τραγικο να λεμε για διαιτησιες και αλλα τετοια.Απλα στη κατηγορια που παιζουμε υπαρχει χαμηλο επιπεδο σ'ολα και σε μπασκετ και σε διαιτησια.Μη ξεχνατε ρε μαγκες οτι παιζουμε στη Δ' ΕΣΚΑ και οι διαιτητες ειναι αναλογου επιπεδου!!!

Υ.Γ. Παντως αυτη η χοντρη που σφυραει ειναι τραγικη εντελως,σ'αυτο συμφωνω!!!
prezakias7
QUOTE(goos @ Feb 13 2008, 23:20 ) *
Συγωμη αλλα εχεις δει παιχνιδια του Νικηφορου φετος και αν ναι σε πιο τον βοηθησε η διαιτησια για να νικησει;Δεν μπορουμε να πεταμε μια κουβεντα ετσι και να δημιουργουμε εντυπωσεις και αν θες μπορουν να βγουν και παιδια που παιζουν σε αλλες ομαδες να πουν αν χασανε κανενα παιχνιδι απο την διαιτησια με τον Νικηφορο.

Ψηλε,μην τρελενεσαι μερικοι δεν εχουν τι να πουν και λενε οτι τους κατεβει!!!
Gravity
QUOTE(X.A.D. @ Feb 14 2008, 13:47 ) *
Ποιος απο εσας παιζει στον ΠΑΟ Δαφνης;



Επειδη βλεπω να αποκτα ενδιαφερον το ποστ σου μετα να σου καρφωσω τον εναν που ξερω στανταρ ειναι ο χρηστης ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ.. Τωρα υποψιαζομαι και αλλους δυο.. Ελπιζω να μιλησουν μονοι τους.. cool.gif

Χωστα μεγαλε αφοβα για να μην ειμαι ο μονος που τα βλεπει αυτα...
xoxli44
Το παιχνιδι του νικηφορου ποτε θα γινει ξερει κανεις?Σημερα παιζει η δαφνη θα παει κανεις?
bbkiller
ΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΕΑ,ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΣΧΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΤΟΥ PHOENIX ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ OPTION ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, MIAMI ΜΑΖΙ ΜΕ MARION,BANKS ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΤΟΝ PAT RILEY ΣΤΟ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗΦΟΡΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS.Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΑΦΟΥ ΚΟΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΧΙΟΝΙΑ...
xoxli44
Κανενα αποτελεσμα εχουμε?
PSINAKIS
To "τρένο" αναμένεται να ισοπεδώσει με σχετική ευκολία αύριο και τον Πήγασο.

Άντε να δούμε ποιος θα βάλει "φρένο" στο express που λέγεται Άγιοι Ανάργυροι. 56.gif 56.gif
master_d'_eska
καλημερα παιδες.απο δευτερα θα σας γραφω απο αμερικη και για τις επομενες 15 μερες.

μπραβο στα παιδια της δαφνης 56-48 τον διαγορα και καλο μπασκετ.ειδα το ματς και ηταν ωραιος αγωνας.
περαστικα στο παιδι του διαγορα που ελπιζω να μην το εσπασε τελικα το χερι του!

θα ''παρακολουθω'' τα γεγονοτα και τα κουτσομπολια και απο μακρυα οπως και απο κοντα ουτος η αλλως sad.gif


αντε καλη επιτυχια σε ολους στα σημερινα και παιχνιδia icon_wave.gif
PSINAKIS
Αποτέλεσμα Πήγασος - Αγιοι : 52-60. Στο ημίχρονο ο Πήγασος μπροστά 14 πόντους
Οι Αγίοι γυρίσανε το ματσάκι στο 4ο δεκάλεπτο με βρώμικο απο συγκεκριμένους παίχτες παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια. Ενδεικτικά αναφέρω το 13 που μόνο μπάσκετ δεν έπαιζε.

Ο Πήγασος στάθηκε αντάξια έφαγε 2 σερί τεχνικές ποινές ανύπαρκτες κατ' τα αλλα.
Όσο για το 4 απο Αγίους ψηλο παιδί, ανύπαρκτος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με μερικές εκλάμψεις. Το παιχνίδι κατα την αποψή μου το γύρισε ένας παιδοβούβαλος 14 νομίζω με 3 τρίποντα (λογικό ποιος να διακινδυνέψει την σωματική του ακεραιότητα για να τον παίξει άμυνα).

Οι υπόλοιποι είναι ανάξιοι αναφοράς, καλός προπονητής που δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, αν συνεχιζόταν οι ευστοχία του Πήγασου και στο 2ο ημίχρονο το "τρένο" θα έφευγε με +20 στο κεφάλι, γι αυτό όμως είναι οι πρώτοι, γι αυτό είναι οι καλύτεροι το τρένο κυρίες και κύριοι πέρασε νικηφόρα και απο τον Πήγασο και συνεχίζει την ξέφρενη του πορεία.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ? shot.gif shot.gif
prezakias7
QUOTE(PSINAKIS @ Feb 17 2008, 16:00 ) *
Αποτέλεσμα Πήγασος - Αγιοι : 52-60. Στο ημίχρονο ο Πήγασος μπροστά 14 πόντους
Οι Αγίοι γυρίσανε το ματσάκι στο 4ο δεκάλεπτο με βρώμικο απο συγκεκριμένους παίχτες παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια. Ενδεικτικά αναφέρω το 13 που μόνο μπάσκετ δεν έπαιζε.

Ο Πήγασος στάθηκε αντάξια έφαγε 2 σερί τεχνικές ποινές ανύπαρκτες κατ' τα αλλα.
Όσο για το 4 απο Αγίους ψηλο παιδί, ανύπαρκτος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με μερικές εκλάμψεις. Το παιχνίδι κατα την αποψή μου το γύρισε ένας παιδοβούβαλος 14 νομίζω με 3 τρίποντα (λογικό ποιος να διακινδυνέψει την σωματική του ακεραιότητα για να τον παίξει άμυνα).

Οι υπόλοιποι είναι ανάξιοι αναφοράς, καλός προπονητής που δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, αν συνεχιζόταν οι ευστοχία του Πήγασου και στο 2ο ημίχρονο το "τρένο" θα έφευγε με +20 στο κεφάλι, γι αυτό όμως είναι οι πρώτοι, γι αυτό είναι οι καλύτεροι το τρένο κυρίες και κύριοι πέρασε νικηφόρα και απο τον Πήγασο και συνεχίζει την ξέφρενη του πορεία.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ? shot.gif shot.gif

Πλακα εχεις ρε σειρα!
Τον Πηγασο τον κρατησε στο παιχνιδι το 14.Ενα παιδι 120 κιλων(περιπου),που ομως ηξερε να βαζει πολυ καλα το σωμα του και πηρε πολλα επιθετικα.Τωρα για τις τεχνικες ποινες,μια εφαγε ο πηγασος σε εκεινο το σημειο και οχι 2 και οταν οι αγιοι γυρισαν το παιχνιδι ο Πηγασος αρχισε να κανει επιθεσεις των 5" οποιος επερνε μπαλα σουταρε!τωρα να γραψουμε και τιποτα σοβαρο...


Με "καρυδια" Λυκου!!!

Νικηφορο ηταν το περασμα των Αγιων και απο την εδρα του Πηγασου με σκορ 50-62.
Το παιχνιδι ξεκινησε καλα για τους Αγιους οι οποιοι επαιξαν καλο μπασκετ τα πρωτα 4'.Καπου εκει παρατησαν το παιχνιδι και ο Πηγασος,αργα,αλλα σταθερα πλησιαζε στο σκορ,αφου καταφερνε και μαζευε αρκετα επιθετικα ριμπαουντ.Το πρωτο δεκαλεπτο εκλεισε με τους Αγιους να προηγουνται με 2 ποντους.
Στο δευτερο δεκαλεπτο,τα πραγματα πηγαν πολλοι ασχημα για τους "λυκους" αφου φορτωθηκαν με αρκετα φαουλ και δε καταφερναν να σταματησουν τον επιθετικο οιστρο των γηπεδουχων,οι οποιοι αστοχουσαν σπανια!Η αμυνα εφαγε σ'ενα δεκαλεπτο,σχεδον,25 ποντους,η επιθεση δεν ειχε λυσεις και τα επιθετικα συνεχισαν να χανονται το ενα μετα το αλλο ολα αυτα τα πληρωσαν οι φιλοξενουμενοι μ'ενα -12 στο ημιχρονο!!!
Καπου εκει ομως τα πραγματα αλλαξαν,οι Αγιοι μπηκαν δυνατα στο 3ο δεκαλεπτο και με πολυ καλη αμυνα,καταφεραν να γυρισουν να περασουν μπροστα με 2 ποντους 3' πριν ληξει το δεκαλεπτο.Οι παιχτες του Πηγασου εδειξαν να τα χανουν και με διαδοχικα λαθη εδωσαν την ευκαιρια στους Αγιους να προηγηθουν και με 7 ποντους.Οι φιλοξενουμενοι,οι οποιοι βρισκονταν σε πολυ κακη επιθετικη μερα,δεν καταφερναν ξεφυγουν πολυ στο σκορ και το δεκαλεπτο εληξε με την διαφορα στο +4 για τους Αγιους.
Το τελευταιο δεκαλεπτο ηταν το καλυτερο των "λυκων" στο παιχνιδι οι οποιοι συνεχισαν την καλη αμυνα,βελτιωσαν την επιθεση και κατφεραν να παρουν μια καλη διαφορα,9 ποντων, την οποια κρατησαν μεχρι το τελος.
Τελικο σκορ 50-62,μια νικη πολυτιμη για τους πρωτοπορους αφου παρεμειναν αητητοι και πλεον παιζουν ολη την χρονια,στο πρωτο παιχνιδι του δευτερου γυρου,στην εδρα του Νικηφορου την προσεχη Τεταρτη,οπου καλουνται να αποδειξουν οτι δεν ειναι τυχαια στην πρωτη θεση...!!!
PSINAKIS
1 τεχνική σε παίχτη και μία στο προπονητή, σε άλλο παιχνίδι ήσουνα ?

Καλά το λύκοι έχει πολύ πλάκα τώρα το παρατήρησα, πάνθηρες αλα πανιώνιος .

Μπράβο γατούλι 41.gif peace.gif
PSINAKIS
Και δεν είναι 120 κιλά το 14 είναι 100 icon_wave.gif icon_wave.gif biggrin.gif
xoxli44
Δεν πειραζει μαγκες.Καλο παιχνιδι.PSINAKI το οτι βριζατε απο το πρωτο λεπτο 2-3 (συγκεκριμενοι παιχτες σας)ξερεις ποιοι ειναι,δεν το αναφεις.Το σκορ εγραψε 50-62 παντωςυπερ των
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.