Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (3) Toronto Raptors vs (6) Milwaukee Bucks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
aegeansheed
(3) Toronto Raptors [51-31] vs (6) Milwaukee Bucks [42-40]




Playoffικό Status: Raptors
«Με το αριστερό»: 2007 (NJNets), 2014 (BKNets), 2015 (Wizards), 2016 (Pacers). Στις τέσσερις τελευταίες φορές που οι Raptors βρέθηκαν με πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο, το σφύριγμα της λήξης στον εναρκτήριο αγώνα τους έβρισκε πάντα ηττημένους στο Air Canada. Από το 2001 κι έπειτα, σε οκτώ opening σειρές playoffs, οι Raptors δεν έχουν ακόμη νιώσει την αίσθηση της νίκης. Στη μία φορά που είχα αναλάβει την παρουσίασή τους σε πρωτόγυρο στο παρελθόν (2014) είχαν καταφέρει να αποκλειστούν. Ας πρόσεχε όμως τότε ο περιχαρής νεοπροσληφθείς Ujiri με τις εκφράσεις τους που είχε προκαλέσει τα «παιδαρέλια» (βλ. Pierce) του Brooklyn να το πάρουν προσωπικά.
DeRozan:
QUOTE
We learned every type of way you can learn, from being swept to being an inexperienced young team playing against the most veteran team you can go against in Brooklyn that year to going to the Eastern Conference final, six games. The experience that you gain from that is damn near everything you can get out of the playoffs other than a Finals. So going into Saturday’s game, we’ve got to keep that mindset of understanding we know how hard it is to win, especially that first game. Go out there, be locked in.

Αν κάνουμε στην άκρη την «κατάρα του πρώτου home game», θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή έχουμε την πιο πλήρη ομάδα Raps, μετά την ομάδα των McGrady και Carter, που έφτασε στον Τελικό της Περιφέρειας. Το έκαναν και πέρυσι βέβαια όπου το πάλεψαν στα πρώτα 4 παιχνίδια φέρνοντάς το στο 2-2 με τους Cavs, αλλά ως εκεί. Ο Massai κατάφερε και πάσαρε στους Magic τον Ross και το pick τους για το 2017 για να φέρει τον Ibaka και να σταθεροποιηθεί κάπως η κατάσταση στο «4», που για χρόνια ήταν unsettled μια με Αμίρ, την άλλη με κάτι Χένσμπροου και τον Patterson, που δεν του ταίριαζε/δεν βγήκε ποτέ αυτός ο ρόλος του starter. Η άλλη τεράστια κίνηση ήταν η έλευση του P.J. Tucker που ορίζει τι ακριβώς σημαίνει «συμπυκνωμένο toughness», εναλλακτικά υπάρχουν και το εξής λεξιλόγιο που τον αντιπροσωπεύει επίσης: σκληρός αμυντικός, σκυλιάζει στην άμυνα, μαρκάρει από το 1 έως το 4, gym rat, τσαμπουκάς, δεν κωλώνει, team first player, παίκτης οικονομίας, δεν κάνει εύκολα λάθη, καλός περιφερειακός αμυντικός, κάνει μπλοκ άουτ, πέφτει με τα μούτρα στο αμυντικό…. Οκ τέρμα το αφιέρωμα στον Tucker. Απλά ένας τέτοιος παίκτης, δύο μάλλον, υπολογίζοντας και τη Μπάκα ( όσο κι αν το κορμί του φωνάζει να μην δοκιμάζει πια να κάνει ότι μπορούσε να κάνει πριν 5 χρόνια), δεν είχαν οι Raps πέρυσι. Με λίγα λόγια όχι μόνο τους πιστεύω, αλλά τους έχω για τη μια ομάδα που μπορεί να κοντράρει στα ίσα τους Cavs στους Τελικούς. Ο λόγος: ο πάγκος.

Ο Σταρίστας: DeMarr DeRozan

Είναι ο παίκτης που έχει την ικανότητα να πάρει και να σκοράρει το πιο απίθανα δύσκολο σουτ, το πιο ill-advised, εκτός ισορροπίας, in-traffic, fading, running jumper, step backs, after contact, leaners, double clutch scooping off-the-glass layup κλπ κλπ… Αυτό ακριβώς που οι προπονητές συμβουλεύουν τους νέους παίκτες να μην κάνουν, δηλαδή να παίρνουν mid-range contested jumpers… ο κύριος αυτός το έχει ανάγει σε τέχνη του. Το τρομερό είναι όμως ότι… τα βάζει και μάλιστα φέτος σουτάρει τόσο με μεγαλύτερο volume (21 σουτ σε σχέση με τα 18 στις αμέσως υψηλότερές του επιδόσεις), όσο και με μεγαλύτερη ευστοχία % (47% φέτος έναντι 45% πέρυσι και με καλύτερη την rookie του που δεν πιάνεται!). Αν ο Lowry είναι το turning point αυτής της ομάδας από καλή σε αρκετά καλή, ο DeRozan είναι ο σκόρερ που μπορεί στη μέρα του να πάρει οποιοδήποτε παιχνίδι για τους Raptors. Με 27,3 πόντους κατά μέσο όρο φέτος, κράτησε ζωντανή την ομάδα του στο διάστημα που έλειψε ο Lowry (18 αγώνες), ήταν δίκαια all-star και κατά πάσα πιθανότητα μέλος κάποιας All-NBA ομάδας.


Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου: DeMarre Carroll! Ιδανικός Προορισμός: Αποστακτήρια Τζακ Ντάνιελς, Tennessee
Επειδή μόνο εκεί πιστεύω ότι μπορεί να θυμηθεί πώς μπαίνει η μπάλα στο καλάθι, όπως μαθαίνουν να βάζουν τρίποντα με τις τάπες των βαρελιών οι παππούδες ντιστιλάτορες. Από τις αποκαρδιωτικές στιγμές της σαιζόν, αναθάρρησα με τον ανεξπέκτο που με υποχρέωσε να του αφιερώσω, έπειτα από μια μεγάλη εμφάνιση στη μέση της χρονιάς, εφάμιλλη του ποιοτικού του παρελθόντος, ελπίζοντας στο οριστικό ξεμπούκωμα…. Το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Τη μία με μικροτραυματισμούς, την άλλη με το highly customed rotation του Casey (στην 4η περίοδο δίνει πάρα πολύ χρόνο συμμετοχής σε Patterson, Joseph και Tucker) και κυρίως επειδή ακόμα δεν έχει βρει τον εαυτό του, ο Carroll φέτος παραμένει ένα φάντασμα. Ας του ευχηθούμε να βρει τον δρόμο του, αλλιώς θα πιστέψουμε ότι ήταν μέρος ενός spell που θέλει τους wingman των Atlanta Hawks να φαίνονται superstars και μετά να αποδημούν σε άλλες πολιτείες.

Ο ανεξπέκτος: Jonas Valanciunas
Άλλος ένας παίκτης που περιορίζεται από τα επιθετικά σχήματα του Casey, που δίνουν απόλυτη ελευθερία μόνο σε Lowry και DeRozan, ο Valanciunas αν και στην καλύτερη φάση του, νέος, αρκετά πλαστικός ακόμα παρά τον όγκο που πήρε, στην ίδια ομάδα για 5η χρονιά, βασικός, παίζει κατά μέσο όσο μόλις… 26 λεπτά. Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ο Λιθουανός θα κυμαινόταν στο 35λεπτο βάσει της αξίας του, παρόλα αυτά είναι και αυτός μέρος αυτού του μυστηριώδους rotation. Πέρυσι στα Playoffs ο Val πέτυχε νούμερα που ως per game εμφανίζονται ως η καλύτερή του «season», μεταξύ regular και playoffs, ως σήμερα: 14 πόντοι, 11 ριμπάουντ, οριακά 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.2 μπλοκ στους 12 αγώνες που συμμετείχε, πριν τραυματιστεί και χάσει τα επόμενα 8 με Heat και Cavs. Αν αυτό δείχνει ότι τα playoffs του δίνουν κίνητρο, τότε η σειρά με τους Bucks θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει stats και για τα χαμένα παιχνίδια που δεν έπαιξε πέρυσι!

!!!Mismatch alert!!!
Ο Valanciunas είναι το πιο εμφανές μισματς, σε σχέση με αυτό που αναμένεται να ρίξουν πάνω του οι Bucks. O Hawes είναι συγκριτικά πολύ πιο ασθενής σε όγκο, ενώ και ο Henson το ίδιο, που επιπλέον πηδάει εύκολα στον πρώτο χρόνο, ενώ ο Val αρέσκεται σε post moves και προσποιήσεις. Σε μικρότερο βαθμό υπάρχει ένα πλεονέκτημα με τον Lowry, που είναι ένα κινούμενο mismatch, ωστόσο ο Dellavedova του ταιριάζει αρκετά ως σωματότυπος και σε δύναμη για να τον προβληματίσει περισσότερο στην προκειμένη Σειρά.


Playoffικό Status: Bucks
Ονειρεμένο φινάλε και οι Bucks μπαίνουν ξανά σε playoffs για πρώτη φορά μετά το 2009! Πριν ξεκινήσει η σαιζόν δεν πίστευα εύκολα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, ακόμα και στη σκέψη ότι θα πορεύονταν μαζί Jabari-Γιάννης-Middleton. Μέσα από τους τραυματισμούς και τις δοκιμές οι Bucks βρήκαν ρόλους και εμπιστεύτηκαν παίκτες φτιάχνοντας έτσι «εκ των έσω» μια σκληράδα με τη δύναμη που τους έδινε το πείσμα τους να αγωνιστούν για ό,τι καλύτερο. Σημείο κλειδί ήταν ασφαλώς η επιστροφή του Middleton, που ήρθε ακριβώς πάνω στο σημείο που αφενός ο Γιάννης είχε τραβήξει όλο το κουπί μιας απίστευτης σαιζόν για τον ίδιο και για τη συνεισφορά στην ομάδα του, αφετέρου λόγω της ταυτόχρονης εξόδου του Jabari με τον νέο του σοβαρό τραυματισμό. O Khris ήρθε και έφερε αμέσως με το μακρινό του αξιόπιστο σουτ το spacing που έλειπε από την επίθεση των Bucks, ενώ μεγάλες βοήθειες προσέφεραν στο δεύτερο μισό o Brogdon (που ήταν ίσως ο δεύτερος σημαντικότερος παίκτης σε όλη τη χρονιά για τους Bucks), όσο και ο Snell, που αρκετές ανάσες σε δύσκολα σημεία για τους Bucks.
Το ευχάριστο για αυτήν την νέα ομάδα είναι ότι από εκεί που βρέθηκε στο σταυροδρόμι της επιλογής «τα παρατάμε ή συνεχίζουμε» βρήκε με τη σωστή καθοδήγηση προπονητών και παικτών τον δρόμο της μέσα από την επιμονή να παλεύει για το κάθε ματς. Ο χαρακτήρας που έχτισαν προς το τέλος οι νεαροί παίκτες των Bucks είναι μακράν η μεγαλύτερη κατάκτηση αυτής της ομάδας και το δικό τους «μετάλλιο» που σφραγίζεται και με την είσοδο στην 8άδα της Ανατολικής.

Ο Σταρίστας: Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ένα τεράστιο 2016-17 για τον Γιάννη ατομικά, που ακόμα και αν καλύπτεται από την πρώτη σειρά των τρομακτικών στατιστικών επιδόσεων των Westbrook και Harden, θα μείνει και αυτή στην ιστορία. Από τη μία είχαμε τον πρώτο παίκτη ποτέ που κατάφερε να μπει στο top 20 των 5 βασικών στατιστικών κατηγοριών (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, κοψίματα), αφού νωρίτερα είχε γίνει all-star για πρώτη φορά στην καριέρα του και για πρώτη για παίκτη των Bucks μετά το 2004 (Michael Redd). Μαζί με τον Redd, τον Moncrief και τον Cummings έγινε τον Μάρτιο το 4ο "ελάφι" που κατακτά το βραβείο του Παίκτη του Μήνα. Οι Bucks έτρεξαν 14-4 τoν μήνα αυτόν καλπάζοντας από την 10 θέση της κατάταξης στην οποίαν βρίσκονταν τότε μέχρι και στην 5η για λίγες μέρες έως ότου καταλήξουν στην 5η.


Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου: Γιάννης & ΣΙΑ! Ιδανικός Προορισμός: Σεπόλια και μετά Μύκονο-Σαντορίνη
Να φάνε και τα σουβλάκια τους και τα τζατζικάκια τους τα παιδιά γιατί και πρέπει να γνωρίζουν και γιατί το αξίζουν…

Ο ανεξπέκτος
Ο Malcolm Brogdon, o οποίος λογικά θα αναλάβει το μαρκάρισμα του DeRozan στη δυσκολότερη πρόκληση της σύντομης καριέρας του. Η παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο.

!!!Mismatch alert!!!
Ο Γιάννης. Όσο και να προσπάθησε να παίξει άμυνα ο Carroll δεν τα κατάφερε ποτέ. Ακόμα και με αντίπαλο τον Ibaka, όταν βρισκόταν στο παρκέ ως 4 με τον Τσούνα στο 5, δεν υπήρχε εύκολος τρόπος να τον ανακόψει.


Overview
Οι Raptors με τον Lowry ενεργό ήταν 3-0 στα μεταξύ τους, ωστόσο σε αυτά τα παιχνίδια έπαιζε ο Jabari και όχι ο Middleton. Στο μοναδικό που παίχτηκε με Middleton, αλλά χωρίς Lowry οι Bucks κέρδισαν το μοναδικό από τα τέσσερα που έδωσαν απέναντι στην ομάδα του Βορά.
Οι Bucks με τη φόρα που έχουν και με δεδομένη την κακή παράδοση των Raptors οφείλουν να τα δώσουν όλα για break από το πρώτο κιόλας match. Δεν είναι εύκολο για μια νέα ομάδα, αλλά οι παίκτες της έχουν παραστάσεις από playoffs ως ομάδα, επίσης υπάρχει και ο χαρακτήρας που λέγαμε που δε μπορείς να παραμελήσεις. Αυτό που προκαλλεί εντύπωση είναι ότι αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Monroe στην 7η σαιζόν του.
Και στις δύο ομάδες αρέσει ο αργός ρυθμός, οπότε θα δούμε πιο set επιθέσεις σε σχέση με το πάνω-κατω της Regular Season. Οι Bucks όταν βρουν το γήπεδο ανοιχτό θα προσπαθήσουν να τρέξουν σε κάθε ευκαιρία. Οι Raptors δεν ξεκινούν πάντα καλά την επιθετική τους παραγωγή, ειδικά μέχρι να ζεσταθούν οι Lowry και DeRozan. Η πρώτη περίοδος δεν ήταν ποτέ η καλύτερή τους. Αντιθέτως είναι μια από τις δύο καλύτερες ομάδες στο κλείσιμο των αγώνων στο net differencial.
Πιστεύω στο upset, θα ήθελα να το δω, αλλά οι Raptors είναι αρκετά σοβαρή ομάδα. Έχω δώσει 4-2 υπέρ των Bucks σε μια αρκετά ρισκαδόρικη προσωπική πρόβλεψη.

Injury feed: O Lowry γύρισε στην ώρα του χωρίς υποτροπές και ενδείξεις κάποιας ενόχλησης, φαίνεται ότι το σουτ του δουλεύει καλά χωρίς να έχει επηρεαστεί (λίγο κάτω από 50% στα τέσσερα τελευταία). Ο Derozan έχασε τον αγώνα της Τετάρτης με ίωση, αλλά είναι καλύτερα και θα παίξει, ερωτηματικό για τον Tucker, που έχασε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή με ίωση επίσης.
Air Kef
Σιντ, σε πιάνω αδιάβαστο! "Ονειρεμένο φινάλε και οι Bucks μπαίνουν ξανά σε playoffs για πρώτη φορά μετά το 2009" - οι Μπακς ήταν και το 2015 στα πλέι οφ, αποκλείστηκαν απο Σικάγο στον πρώτο γύρο.

Μακάρι να παλέψουν οι Μπακς και να γίνει κάνα θαύμα, θα είναι τρομερό επιστέγασμα για την σεζόν που κάνει ο Κούμπο. Θεωρώ το Τορόντο την πιο αδύναμη από τους top 4 της Ανατολής και καλό το ματσάρισμα, οσο καλό μπορεί να είναι.

Πρώτο ματς σήμερα στις 00.30, στο Κοσμοτέ Τιβί για τους έχοντες.
pan24
Μαλλον θα δουμε και garry payton 2 πανω σε lowry για αρκετη ωρα.Μπρογκντον-ντελαβεντοβα δεν εχουν αρκετα εκρηκτικο πρωτο βημα για να τον ακολουθησουν

Αυτο ειναι το μονο χτυπητο μειονεκτημα του brogdon

Αν κρινω απο το πως παιζουν οι ραπτορς απεναντι στους μπακς μεχρι τωρα,οποτε ο γιαννης παιρνει την μπαλα θα μαζευονται ολοι στην ρακετα σε υπερβολικο βαθμο
Δεν θα μου εκανε εντυπωση να δουμε παιχνιδια με γιαννη να εχει 15 ποντους και 12 ασσιστ

Κλειδι snell-brogdon/delly-middleton(που πρεπει να ξαναβρει τον καλο του εαυτο μετα αποεναμηνα ντεφορμαρισματος) να βαζουν τα ελευθερα σουτ και η αμυνα στον lowry.Ο derozan οτι και να κανει δεν κερδιζει μονος του

Αντε να δουμε πως θα βολεψουμε και τραπεζι αναστασης και παιχνιδι
aegeansheed
QUOTE(Air Kef @ Apr 15 2017, 21:44 ) *
Σιντ, σε πιάνω αδιάβαστο! "Ονειρεμένο φινάλε και οι Bucks μπαίνουν ξανά σε playoffs για πρώτη φορά μετά το 2009" - οι Μπακς ήταν και το 2015 στα πλέι οφ, αποκλείστηκαν απο Σικάγο στον πρώτο γύρο.


Γιατί όλα τ' άλλα είναι σωστά? tongue.gifΧαχα! Και με ενημέρωσαν από το Control σχετικά! Άλλαξα τη μία αναφορά, αλλά όχι αυτό! icon_drunk.gif

Δεν το αλλάζω. Ας είναι το γούρι!

edit:

Πεντάδα για τους Bucks:
1. Brogdon
2. Middleton
3. Snell
4. Γιάννης
5. Maker*

Από Toronto ο P.J.Tucker είναι μάχιμος.

* Θα έχει πολύ ενδιαφέρον το Valanciunas-Maker
SteveNashidis
Μέγας είσαι Brogdon.....
aegeansheed
QUOTE(Voyager @ Apr 16 2017, 02:10 ) *
Μέγας είσαι Brogdon.....


Ωραίο ματς, από την αρχή είναι 50-50 το ματς στο ποιοσ θα το πάρει, λογικά έτσι θα πάει μέχρι τέλους, το θέλουν και οι δύο ομάδες πάρα πολύ. Εντυπωσιάστηκα από την ετοιμότητα και την θέληση όλων των Bucks.
SteveNashidis
QUOTE(aegeansheed @ Apr 16 2017, 02:13 ) *
Ωραίο ματς, από την αρχή είναι 50-50 το ματς στο ποιοσ θα το πάρει, λογικά έτσι θα πάει μέχρι τέλους, το θέλουν και οι δύο ομάδες πάρα πολύ. Εντυπωσιάστηκα από την ετοιμότητα και την θέληση όλων των Bucks.


Eδώ βγάζει ο Maker μια σιγουριά και στις 2 πλευρές του γηπέδου.
Οι Μπακς αντέχουν με κακό Μιντλετον και με Γιάννη εκτός παρκέ με 4 φάουλ.
aegeansheed
QUOTE(Voyager @ Apr 16 2017, 02:19 ) *
Eδώ βγάζει ο Maker μια σιγουριά και στις 2 πλευρές του γηπέδου.
Οι Μπακς αντέχουν με κακό Μιντλετον και με Γιάννη εκτός παρκέ με 4 φάουλ.


Τρομερό ότι και οι δύο ομάδες έχουν μόλις από 4 foul ως τώρα. Μεγάλα επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης και τρομερή προσήλωση στην άμυνα.

Air-Snell για top10, τρέλανέ μας!

* Ετοιμάζεται και ο Γιάννης στο 10:00 left λογικά θα τον βάλει και κλείδωσε.
gerorge
Κλασικοι Ραπτορς στα πλειοφς μεχρι τωρα.Πετανε την μπαλα ο ενας στον αλλον και μαλωνουν ποιος δεν θα παρει το σουτ.Συνεχως ISO και πλεον μπαινει και το αγχος.Χαιρομαι που βλεπω τον Γιαννη να μην εκβιαζει προσπαθειες,αλλα η μπαλα να περναει απο τα χερια ολων.Του Κιντ ισως του βγει η επιμονη στον Midletton ο οποιος ανεξαρτητως επιθεσης ειναι σταθερα καλος αμυντικος.Monroe συγκινητικος στο πρωτο παιχνιδι του στα πλειοφς
aegeansheed
QUOTE(gerorge @ Apr 16 2017, 02:42 ) *
Κλασικοι Ραπτορς στα πλειοφς μεχρι τωρα.Πετανε την μπαλα ο ενας στον αλλον και μαλωνουν ποιος δεν θα παρει το σουτ.Συνεχως ISO και πλεον μπαινει και το αγχος.Χαιρομαι που βλεπω τον Γιαννη να μην εκβιαζει προσπαθειες,αλλα η μπαλα να περναει απο τα χερια ολων.Του Κιντ ισως του βγει η επιμονη στον Midletton ο οποιος ανεξαρτητως επιθεσης ειναι σταθερα καλος αμυντικος.Monroe συγκινητικος στο πρωτο παιχνιδι του στα πλειοφς

O Μοοse ήταν καίριος στην 4η. Ειδικά στη φάση που κινηθηκε προς την αδέσποτη μπάλα για το επιθετικό που κατέληξε ως ασίστ του στον Middleton για την επιτυχή ολοκλήρωση της επίθεσης.

Τρομερή ψυχραιμία από τους Bucks στην επίθεση. O Lowry έθαψε τους Raptors με την αστοχία του.

Για μένα το κλειδί ήταν η επιθετική άμυνα των Bucks. Τρομερά hedge out από Maker, δεν το περίμενα. Double team χωρίς κούραση. Έγινε μάλιστα μια τρομερή άμυνα στην φάση που έβαλε ένα απίστευτο fadeaway o Lowry, που λες ήταν κρίμα για τέτοια αμυνάρα να το φάνε. Δεν έχει καμιά σημασία, απλώς μου έμεινε αυτή η φάση στην άμυνα για το πείσμα και τη θέληση των Bucks να τα δώσουν όλα για να αποτρέψουν καλές συνθήκες εκδήλωσης επίθεσης. Και το πέτυχαν δηλαδή, το σουτ ήταν τυχερό. Συγχαρητήρια γιατί οι Bucks άρεσαν από το 1ο λεπτό που πάτησαν στο παρκέ και έδειξαν ότι μπήκαν για να το κάνουν δικό τους.
SteveNashidis
Μεγάλο διπλό απόψε και κανείς δεν θα κοιμηθεί στο Μιλγουόκι. laugh.gif
Η σιγουριά* που λέγαμε πριν , έδωσε μια νίκη που την λες και άνετη.

*Πείτε και για τον Kidd όμως....σήμερα φάνηκε το έργο του
Manimal
Καταπληκτικοί Μπακς. Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ Kούνμπο. Και το κερασάκι το Block στον De Rozan.
Με τρόμαξε το κλειστό ροτέσιον των Ράπτορς. Με τρεις παίχτες για backup και είχαν βλέψεις για ανώτερα?

Ο Μιντλε αν και δεν πρόσφερε στην συγκομιδή, έκανε απίστευτη "αθόρυβη" δουλειά και στις δυο πλευρές, αλλά ο Κιντ δείχνει ότι θα του πιει και το μεδούλι. Μακάρι να έχει αντοχές ο παίχτης. Θέλω πολλά να γράψω ακόμα αλλά πιέζομαι.

Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους.
pan24
QUOTE (aegeansheed @ Apr 16 2017, 03:09 ) *
O Μοοse ήταν καίριος στην 4η. Ειδικά στη φάση που κινηθηκε προς την αδέσποτη μπάλα για το επιθετικό που κατέληξε ως ασίστ του στον Middleton για την επιτυχή ολοκλήρωση της επίθεσης.

Τρομερή ψυχραιμία από τους Bucks στην επίθεση. O Lowry έθαψε τους Raptors με την αστοχία του.

Για μένα το κλειδί ήταν η επιθετική άμυνα των Bucks. Τρομερά hedge out από Maker, δεν το περίμενα. Double team χωρίς κούραση. Έγινε μάλιστα μια τρομερή άμυνα στην φάση που έβαλε ένα απίστευτο fadeaway o Lowry, που λες ήταν κρίμα για τέτοια αμυνάρα να το φάνε. Δεν έχει καμιά σημασία, απλώς μου έμεινε αυτή η φάση στην άμυνα για το πείσμα και τη θέληση των Bucks να τα δώσουν όλα για να αποτρέψουν καλές συνθήκες εκδήλωσης επίθεσης. Και το πέτυχαν δηλαδή, το σουτ ήταν τυχερό. Συγχαρητήρια γιατί οι Bucks άρεσαν από το 1ο λεπτό που πάτησαν στο παρκέ και έδειξαν ότι μπήκαν για να το κάνουν δικό τους.

Ο thon απο τα χριστουγεννα που εμαθε πως πρεπει να κινειται στην αμυνα ειναι φοβερος σε κατι τετοια.Πλεον εχει μειωσει πολυ τα ηλιθια φαουλ και ειναι χρησιμος αν και ακομα χρειαζεται να παρει αρκετο ογκο
Δειχνει οτι θα γινει μια εκδοση του γιαννη σε 5αρι

Μιντλετον αστοχος(για αλλη μια φορα τον τελευταιο μηνα) αλλα βοηθησε πολυ οργανωτικα
Τρομερος ο γιαννης πολυ καλος και ο μονρο.Χρησιμος πολυ ο μπρογκντον και ο σνελ εκανε την δουλεια του οταν χρειαστηκε
Μπραβο στον κιντ εκανε καλες κινησεις.Ειδικα η 5αδα με 3 γκαρντ(μπρογκντον,ντελαβεντοβα,μιντλετον),
ιαννη και μονρο ηταν καθοριστικη
Οι ραπτορς πρεπει να ανοιξουν το ροτεισον.Με 8 παικτες αν η σειρα παει σε 6+ παιχνιδια θα καταρρευσουν
Οι μπακς σημερα χρησιμοποιησαν σε κανονικη διαρκεια 11 παικτες(+ vaughn σε garbage time)

D-Wade
QUOTE(aegeansheed @ Apr 16 2017, 03:09 ) *
Τρομερή ψυχραιμία από τους Bucks στην επίθεση. O Lowry έθαψε τους Raptors με την αστοχία του.

Παραδοσιακά ο playoff Lowry είναι 2 επίπεδα κάτω από την κανονική περίοδο.

Καταπληκτική άμυνα στο δεύτερο ημιχρόνιο.

Αλλά ας κρατηθεί χαμηλά η μπάλα. Οι Raptors πάντα χάνουν το πρώτο παιχνίδι
aegeansheed
Game Highlights


Kounmpo
zorba
Τα εύσημα στον Κιντ! Διαχειρίστηκε άψογα το ροτέισον ενώ για πρώτη φορά είδαμε την άμυνά του με τις βοήθειες να λειτουργεί χωρίς να αφήνει ελεύθερα σουτ απ' τις γωνίες. Οι ρούκι έπαιξαν σαν βετεράνοι, ειδικά ο Μπρόγκντον φαίνεται να εχει το clutch στο αίμα του.
Τα πρώτα δείγματα είναι ικανοποιητικά αν και βέβαια είναι νωρίς για συμπεράσματα και πανηγύρια.
"It's a long way to the top..."
RipCity
Fired up ο Γιάννης χθες, ήθελε να καρφώνει σε κάθε φάση. Τρομερά dominant.
Zephyr
ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ smiley.gif!!!

ΥΓ. Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους και κυρίως στα underdogs!
yorgos
Έχω ποντάρει στους Μπακς να προκριθούν, δεν κατάλαβα καθόλου το 3.85 που πληρώνουν. Πρώτο ματς και η άμυνα ήταν καταπληκτική, ο Μονρό παίζει αυτά που ξέρει (και μπορεί κι άλλα, τον πιστεύω πάρα πολύ), ο Γιάννης ώριμος όσο δεν τον περίμενα και οι Ράπτορες ολίγον χαμένοι. Κοουτσαρίστικη νίκη, δεν κατάλαβα γιατί ετσαντίσθη ο Δεμάρας με τον Ιωάννη, ούτε την τεχνική ποινή που του ρίξανε.

Προβλέπω Μπακς σε 6 ή 7 ματς και δε θα το θεωρώ και καμιά έκπληξη. Λάουρι πολύ κακός, πάρα πολύ κακός, κάκιστος, Μπαρλάς.
T.W.Is.M.
Το πε κι ο Σακιλ. Παμε για 0-2 σημερα! smiley.gif
Stojako
Γελοία τα σφυρίγματα που παίρνει το Τορόντο. Ή μάλλον, οι Λόουρι-Ντερόζαν.
pan24
Γιαννης-μπρογκντον πρεπει να βγαλουν αιμα για να παρουν φαουλ
Stojako
Καταθλιπτικός Τελέτοβιτς, κακός Ντελαβεντόβα
whaler
QUOTE (Stojako @ Apr 19 2017, 04:01 ) *
Καταθλιπτικός Τελέτοβιτς, κακός Ντελαβεντόβα


Ο Τελέτοβιτς παίζει σαν παλαίμαχος, κακός και ο Μπρόγκντον στο λίγο που έχει παίξει.
Manimal
Σε μια βραδυά που οι Ράπτορς έδειχναν ότι βρήκαν κάποιες λύσεις στο μαρκάρισμα του Κούνμπο, ή τουλάχιστον ο ίδιος έδειχνε κάπως βραχυκυκλωμένος, κατάφερε να το γυρίσει, και αν ο Brogdon έβαζε το πέναλτυ που του έβγαλε στο λεπτό πριν τη λήξη, πιθανόν να το παίρνανε και σήμερα το ματσάκι απέναντι στους λουζεράδες. Στο τρίποντο της ισοφάρισης, μου ήρθε στο μυαλό η ατάκα του Starks για τον Jordan, που ναι μεν ήταν μία λύση να του δώσει το τρίποντο, αλλά όταν οι Bulls το χρειαζόταν το έβαζε και αυτό. Σήμερα έδειξε ότι έχει μέσα του το mentality για μεγάλα παιχνίδια. Με την μέχρι τώρα post, τον χρίζω MVP.
ssoulliss
Οι Raptors βασίζονται στις διεισδύσεις των κοντών(λεβέντικα γιούρια πάντως) και στο ρολόϊ, το παιδικό μας παιχνίδι. Ο Βαλαντσιούνας δεν τροφοδοτείται όπως πρέπει και δεν παίζει και πολύ.

Αντίθετα το Milwaukee έχει αρχή μέση και τέλος. Μ'αρέσουν,μπορούν να περάσουν και να βάλουν πιο δύσκολα στους Cavs.
zorba
Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το ματς είναι ενθαρρυντικό στοιχείο για τη συνέχεια. Οι Μπακς ηταν στο παιχνιδι μέχρι τέλους παρά το βραχυκύκλωμα του πρώτου ημιχρόνου και την πολύ καλή μέρα των Ράπτορς.
Ο δε Γιάννης συνεχίζει απτόητος να φτιάχνει μέταλλο. Μια ομάδα μόνος του χωρίς να εχει ίχνος εγωισμού στο παιχνιδι του.
Χαίρεσαι να τον βλέπεις!
SteveNashidis
Oι Τορόντο δε σταυρώνουν καλάθι. Τους έχουν αφοπλίσει με την άμυνα οι Μπακς. smiley.gif
SG3ptshooter
Παίκτης με 27,3 πόντους μέσο όρο στη regular να μη βάλει fgm στον πρώτο γύρο / στα playoffs γενικά έχει γίνει ξανά;
pan24
QUOTE (SG3ptshooter @ Apr 21 2017, 12:42 ) *
Παίκτης με 27,3 πόντους μέσο όρο στη regular να μη βάλει fgm στον πρώτο γύρο / στα playoffs γενικά έχει γίνει ξανά;

Οχι δεν εχει ξαναγινει μαλλον.Ο snell κανει τρομερη δουλεια πανω του και τους εχουν χαλασει το μυαλο
Διαμαρτυρονται στις συνεντευξεις τυπου οτι ειναι πολυ σκληρα τα σκριν του dellavedova που ειναι 1,90
Οι μπακς ξεκινησαν το τρολαρισμα απο νωρις.Ακουστε το τραγουδι στην παρουσιαση των ραπτορς
https://twitter.com/BleacherReport/status/855226630007947264

Εδω στην συνεντευξη τυπου ο γιαννης τρολλαρει ελαφρως derozan
https://twitter.com/Scott_CEOofSUH/status/855266624508575744

Ο thon ανεβηκε ενα επιπεδο στα playoffs.Σε αυτο το σταδιο θυμιζει ibaka
Ο middleton στα τελευταια 2 παιχνιδια ξαναβρηκε το εδω και 1 μηνα χαμενο σουτ του

Και ο γιαννης ειναι σε καθε παιχνιδι ο καλυτερος παικτης του παρκε.Ακομα και οταν η στατιστικη του δεν ειναι κατι τρελο οπως χτες(εχουμε φτασει να θεωρουμε φυσιολογικο το 19/8/4/2/2 που ειχε) κουβαλαει την ομαδα,ηρεμει και κατευθυνει τους συμπαικτες του και δειχνει κυριαρχος σε αμυνα και επιθεση
Ηταν ουσιαστικος με 7/10 fg
Και ας ειχε χτες ενα θεμα εξαρχης με τις βολες(ξεκινησε με 1/6 και τελειωσε με 3/8)
Ειχε 2/2 τριποντα για να το αντισταθμισει.Στο τριποντο ακομα ειναι με τις μερες του ομως το midrange του εχει γινει πολυ αξιοπιστο
Τον τελευταιο καιρο τον βλεπουμε σε καθε σουτ να σπαει καρπο
RipCity
Λίγοι για πολλοστή φορά οι Raptors κι οι DeRozan, Lowry.
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 21 2017, 12:42 ) *
Παίκτης με 27,3 πόντους μέσο όρο στη regular να μη βάλει fgm στον πρώτο γύρο / στα playoffs γενικά έχει γίνει ξανά;

Stats:
Επρεπε να σκαλίσουμε λίγο και συνδυαστικά...

Ψάξαμε για Starter, σε 1ο γύρο playoffs, σε τουλάχιστον 20 λεπτά αγώνα, τουλάχιστον 6 σουτ χωρίς καθόλου επιτυχία σε αυτά...
QUOTE
Current search:
In a single game, from 1984 to 2017, in the playoffs, round is First Round, player started game, requiring Field Goal Attempts >= 6 and Field Goals = and Minutes Played (rounded) >= 20, sorted by descending Points

http://bkref.com/tiny/hmSFC

Rk Player Age Date Opp GS Result PPG season
1 G.Hayward 22 7/5/2012 UTA SAS L
2 Hersey Hawkins 22 2/5/1989 PHI NYK L 15
3 Tyus Edney 23 28/4/1996 SAC @ SEA W
4 Rodney McCray 23 28/4/1985 HOU UTA L
5 M.Dickerson 23 11/5/1999 HOU @ LAL L
6 Wilson Chandler 23 20/4/2011 DEN @ OKC L
7 Jason Kidd 24 27/4/1997 PHO @ SEA L
8 Luke Ridnour 24 23/4/2005 SEA SAC W
9 Nick Van Exel 25 30/4/1997 LAL @ POR L
10 Robert Horry 25 25/4/1996 HOU @ LAL W
11 Delonte West 25 24/4/2009 CLE @ DET W
12 DeS.Stevenson 26 30/4/2007 WAS CLE L
13 Danny Ainge 26 23/4/1985 BOS @ CLE L
14 D.Stoudamire 26 30/4/2000 POR @ MIN L
15 Ben Wallace 27 29/4/2002 DET @ TOR L
16 DeMar DeRozan 27 20/4/2017 TOR @ MIL L 27
17 Danny Green 27 26/4/2015 SAS LAC L
18 Jeff Hornacek 27 25/4/1991 PHO UTA L 17
19 Joakim Noah 28 25/4/2013 CHI BRK W
20 Mark Eaton 28 28/4/1985 UTA @ HOU W
21 Brad Davis 28 21/4/1984 DAL @ SEA L
22 Kyle Macy 29 22/4/1986 CHI BOS L
23 Ian Mahinmi 29 18/4/2016 IND @ TOR L
24 Ray Williams 29 17/4/1984 NYK @ DET W
25 George Lynch 29 28/4/2000 PHI CHH W
26 Eduardo Najera 29 1/5/2006 DEN @ LAC L
27 Marvin Williams 29 20/4/2016 CHO @ MIA L
28 Marvin Williams 29 29/4/2016 CHO MIA L
29 Greg Ostertag 30 28/4/2003 UTA SAC L
30 Jason Williams 30 4/5/2006 MIA @ CHI W
31 Kevin Willis 31 3/5/1994 ATL @ MIA L 19
32 Tony Parker 32 22/4/2015 SAS @ LAC W 14
33 Anthony Mason 33 28/4/2000 CHH @ PHI L
34 Scottie Pippen 33 11/5/1999 HOU @ LAL L
35 Dan Majerle 33 8/5/1999 MIA NYK L
36 Matt Barnes 34 24/4/2014 LAC @ GSW W
37 Tony Allen 34 22/4/2016 MEM SAS L
38 Sheed Wallace 34 26/4/2009 DET CLE L
39 Reggie Miller 37 24/4/2003 IND @ BOS L 12

Για να συλλάβουμε πόσο κακή επίδοση ήταν η χθεσινή για τον DeRozan σημειώνουμε τα παρακάτω:
* Ότι είναι ο μοναδικός με Μ.Ο. πόντων πάνω από 20 που βρίσκεται στη λίστα
* Ο παίκτης που στην ίδια ή μικρότερη ηλικία (<27) που έκανε κάτι αντίστοιχο ήταν ο Jeff Hornacek των 17 πόντων στη σαιζόν το 1991.
* Ο πιο κοντινός παίκτης σε μέσο όρο πόντων ήταν ο Kevin Willis το 1994 σε σχετικά νεαρά-για τα δεδομένα του tongue.gif -ηλικία, στα 31 του τότε. Είχε 19 πόντους κατά μέσο όρο.
pan24
Στο πρωτο ημιχρονο επαιξε ομαδα μαλκοβιτς εναντιον ομαδας πεδουλακη
Σκορ ημιχρονου 41-41 δεν βλεπεις συχνα στο nba
jasonick
Πολλά λάθη το Milwaukee στο ημίχρονο, κάθε κατεβασιά μυρίζει και λάθος. [/υπερβολικός] Ο Γιάννης ανέβηκε στο 2ο δεκάλεπτο, βάζοντας δύσκολα καλάθια και βγάζοντας καλές άμυνες (ειδικά ένα contest κοντά στο καλάθι στον Powell). Η ισοπαλία μάλλον αδικεί τους Bucks, αλλά τους έφτυσε και η μπάλα κανά τριάρι φορές σε κάτι σουτ του Middleton και του Snell και τα πολλά λάθη που έχουν κάνει τους έχουν κοστίσει. Επίσης Jason Terry .- Ουσιαστικός, τίμιος, κωλόγερος, ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, 7 ΛΕΠΤΑ PLAYOFFΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ!
Από την άλλη ξύπνησε ο DeRozan, σε αντίθεση με τον Lowry που τον βλέπω πολύ passive για τα δεδομένα του. Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει εκβιάσει σουτ αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις δεν πήρε σουτ υπό καλές προϋποθέσεις.
aegeansheed
QUOTE(pan24 @ Apr 22 2017, 23:18 ) *
Στο πρωτο ημιχρονο επαιξε ομαδα μαλκοβιτς εναντιον ομαδας πεδουλακη
Σκορ ημιχρονου 41-41 δεν βλεπεις συχνα στο nba


Και 19-19 στο τέλος της πρώτης. Πολύ δυνατό παιχνίδι, κάθε επίθεση είναι μια μάχη για άλωση κάστρου και ένα "ελευθερία ή θάνατος" για τον αμυνόμενο.

Δεν πρόσεξα αν ο Inaka ξαναμπήκε ή πήγε αποδυτήρια για έλεγχο διάσεισης.
gerorge
Στο ψαχνο βαρανε οι Ραπτορς.Πολλα λαθη οι Μπακς και πολλα χαμενα ευκολα σουτ και βολες
RipCity
Τραγική εμφάνιση, όταν πρώτος σκόρερ είναι ο Σνελ τι να πεις για την επιθετική λειτουργία. Καλή η άμυνα, αλλά δε θα χει 0 fg κάθε βράδυ ο DeRozan και πρέπει να μπει κι η μπάλα στο καλάθι.

Ξύπνησε κι ο Casey και κατάλαβε ότι ο Powell είναι για βασικούρα κι όχι παγκοτρίφτης.
pan24
Αθλιο παιχνιδι
Οι διαιτητες για αλλη μια φορα σφυριζουν ραπτορς αλλα δεν εφταιξε αυτο
Ο μιντλετον ηταν κακος και ο γιαννης εκανε μια απο τις χειροτερες φετινες του εμφανισεις επιθετικα
Με καλυτερο παικτη τον σνελ δεν κερδιζεις

Παντως οι ραπτορς δεν πειθουν.Δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν οι μπακς κερδισουν το επομενο στο τοροντο
jasonick
Ανέβηκε ο Lowry στο 2ο ημίχρονο, η επίθεση των Raptors εμφανίστηκε αισθητα βελτιωμένη (εκτός από το διάστημα στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου που ο Ibaka την είδε LMA tongue.gif), o Powell είχε πολύ καλή παρουσία και είναι να απορείς για ποιο λόγο δεν έχει μεγαλύτερο ρόλο και ο Val -με τα σκριν του κυρίως- βοήθησε και αυτός παίζοντας πολύ καλά το pick and roll με τον Lowry που ειδικά στο τέλος το συγκεκριμένο play έδωσε λύσεις στους Raps.
To Milwaukee από την άλλη δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά. Ο Γιάννης έκανε κακό 2ο ημίχρονο, ο Middleton πέρα από κάποια σουτ που έβαλε στην 1η περίοδο ήταν άστοχος και οι PG της ομάδας έκαναν και αυτοί κακό παιχνίδι. Η άμυνα των Raptors είχε κλείσει προς την ρακέτα και δυσκόλεψε αρκετά τους Bucks που πέρα από τον Snell δεν είχαν άλλη λύση από το τρίποντο.
Θεωρώ ότι θα πάμε σε 7ο παιχνίδι σε αυτή την σειρά αλλά επιφυλάσσομαι γιατί προς το παρόν οι προβλέψεις μου για τα playoffs δεν πάνε καλά. tongue.gif
D-Wade
QUOTE(jasonick @ Apr 23 2017, 00:46 ) *
(εκτός από το διάστημα στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου που ο Ibaka την είδε LMA Αγραβάνης tongue.gif)

biggrin.gif
Manimal
Η κακή επιθετική λειτουργία των Μπακς ήταν αποτέλεσμα της άμυνας των Ράπτορς παρά απλά μιας κακής βραδιάς. Παίζανε στα όρια του φάουλ που οι διαιτητές τοποθέτησαν αρκετά ψηλά, οι αλλαγές και ειδικά πάνω στον Κούνμπο ήταν τρομερές, ρισκάρανε τα αμυντικά ριμπάουντ αλλά ήταν σε ετοιμότητα όταν αυτό χανόταν να κλείνουν 2-3 παίχτες για να κόψουν σουτ ή πάσα. Ακόμα και στα ελεύθερα σουτ που βγήκαν από τους Μπακς φρόντιζαν να περιορίσουν στο ελάχιστο τον χρόνο εκτέλεσης. Γενικά μου θύμησε πάρα πολλά στοιχεία από την άμυνα των grizzlies πρόπερυσι στa game 2&3 με GSW.
SteveNashidis
Στο χειρότερο παιχνίδι από άποψη θεάματος ή ίντριγκας έπεισα ένα φίλο μου να πάμε να δούμε ΝΒΑ, μιας και ήταν λογική η ώρα. Σίγουρα θα με βρίζει laugh.gif

Προπονητικά δε ξέρω γιατί το Μιλγουόκι πηγαίνει με go to guy τον Σνελ, όταν κολλάει ο Γιάννης. Είναι ξεκάθαρο ότι λείπει ο Πάρκερ αλλά πρέπει να βγει μπροστά ο Μίντλετον. Εκτός αν τον ταλαιπωρεί ο τραυματισμός του και τον προστατεύουν. Εκεί πάω πάσο. Σήμερα περίμενα να δω Hawes και Mizra. Aμυντικά δεν είναι σταθεροί αλλά από τη στιγμή που οι Ράπτορς είχαν απάντηση για κάθε αμυντική τακτική που χρησιμοποιούσε ο Κιντ, ίσως θα άνοιγαν χώρους για τον Γιάννη.

Ήθελα δηλαδή, Γιάννη, Μιντλετον,Μπισλει, Μίζρα, Χοζ. Με σύστημα παρόμοιο που έπαιξε ο Lue, βάζοντας τον Λεμπρόν με 4 σουτέρ.

Πάμε για διπλό στον Καναδά. ! rolleyes.gif
Giannis_wien
Εγώ θα πώ μία λέξη, ψυχολογία.
Βέβαια αυτή ή την φτιάχνεις ή στην ρίχνει ο αντίπαλος. Πιστεύω συνέβησαν και τα δυο. Δηλαδή οι ανεβασμένοι ράπτορς τους έριξαν την ψυχολογία αλλά και οι ίδιοι σαν ομάδα δεν αντιδράσανε αποτελεσματικά. Το έχουνε ξανακάνει στην έδρα τους και απο χειρότερες ομαδες, όπως Λέικερς. Όλη αυτή η δυσλειτουργία παρέσυρε όλη την ομάδα. Υπερβολικά πολύ αγχος και πούλημα της μπάλλας. 20 ΤΟ!Το θέμα είναι τι κάνεις σε τέτοιες περιπτωσεις? Συμφωνώ έπρεπε να βάλει λίγο Τελέτοβιτς ή Χάιες.
Ο Γιάννης όταν βλέπει ότι δεν του βγαίνει το σούτ απο μέση και μακρινή απόσταση πρέπει να ποστάρει και να κάνει ένα κοντινό faid away αλα ντιρκ, ή μπούκες και πάσα στον αμαρκάριστο , δε χρειάζεται λάτι άλλο.
Με τον Χένσον τι διάολο γίνεται; Είπαμε οκ, καλός ο Θόν αλλά μή τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπρόγκτον γκέιμ 1ο 16π, 2ο 7, 3ο 4, 4ο 2! Πρέπει να βρεί τρόπο ο Κίντ να πάρει πόντους απο τον ρούκι.
Ήταν μεγάλη ξενέρα πάντως μετά απο την παιχνιδάρα του γκέιμ 3. Περίμενα ότι θα το παίρνανε έστω και με μικρή διαφορά.
zorba
Το θεωρούσα το σπουδαιότερο παιχνιδι της σειράς και σιγουρα ηταν, αν και δεν εχει κριθεί ακόμη η πρόκριση. Όντως υπήρχε θέμα ψυχολογίας αφού μόνον ο Σνελ τα έβαζε, και οι Μπακς θα μπορούσαν να χάσουν και με 20π αν ο Ιμπακα ηταν έστω και λίγο εύστοχος.
Το πρόβλημα με τον Κιντ είναι το κοουτσάρισμα μέσα στο παιχνιδι. Δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει μαζί Γιάννη και Μπίσλει. Οι χώροι κλείνουν περισσότερο και μάλλον παρασύρθηκε απο την ευστοχία τους στο γκέιμ 3. Ο Μιρτζα ως τωρα δεν εχει δείξει τίποτα αλλα αν μη τι άλλο θα έδινε χώρους στον Γιάννη. Ο Μπρογκντον αρνητικός άλλη μια φορά, ενώ ο Ντέλι απογοητευτικός.
Η διαχείριση του Σνελ δεν ηταν καλή αφού αν και έπαιξε 38 λεπτά έκατσε σχεδόν όλη την τέταρτη περίοδο ενώ ηταν μακράν ο καλύτερος των Μπακς.
Θα ήθελα να δω, ειδικά στα τελευταία λεπτά μια πεντάδα με Γιάννη πόιντ σέντερ, Μπρογκντον, Σνελ, ΚΜ και Μιρτζα/Χοζ, δηλαδή τον Γιάννη με τέσσερις που μπορούν να πάρουν το μακρινό σουτ.
Τέλος πάντων, η νίκη στο επόμενο είναι μονόδρομος...
pan24
QUOTE (Giannis_wien @ Apr 23 2017, 10:05 ) *
Εγώ θα πώ μία λέξη, ψυχολογία.
Βέβαια αυτή ή την φτιάχνεις ή στην ρίχνει ο αντίπαλος. Πιστεύω συνέβησαν και τα δυο. Δηλαδή οι ανεβασμένοι ράπτορς τους έριξαν την ψυχολογία αλλά και οι ίδιοι σαν ομάδα δεν αντιδράσανε αποτελεσματικά. Το έχουνε ξανακάνει στην έδρα τους και απο χειρότερες ομαδες, όπως Λέικερς. Όλη αυτή η δυσλειτουργία παρέσυρε όλη την ομάδα. Υπερβολικά πολύ αγχος και πούλημα της μπάλλας. 20 ΤΟ!Το θέμα είναι τι κάνεις σε τέτοιες περιπτωσεις? Συμφωνώ έπρεπε να βάλει λίγο Τελέτοβιτς ή Χάιες.
Ο Γιάννης όταν βλέπει ότι δεν του βγαίνει το σούτ απο μέση και μακρινή απόσταση πρέπει να ποστάρει και να κάνει ένα κοντινό faid away αλα ντιρκ, ή μπούκες και πάσα στον αμαρκάριστο , δε χρειάζεται λάτι άλλο.
Με τον Χένσον τι διάολο γίνεται; Είπαμε οκ, καλός ο Θόν αλλά μή τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπρόγκτον γκέιμ 1ο 16π, 2ο 7, 3ο 4, 4ο 2! Πρέπει να βρεί τρόπο ο Κίντ να πάρει πόντους απο τον ρούκι.
Ήταν μεγάλη ξενέρα πάντως μετά απο την παιχνιδάρα του γκέιμ 3. Περίμενα ότι θα το παίρνανε έστω και με μικρή διαφορά.

Ο henson ας κατσει εκει που καθεται
Πιο αδιαφορος απο τον παβλοβιτς και πλεον ειναι οσο rim protector ειναι ο γιανγκ του ολυμπιακου εκτος απο το 1 στα 15 που θα παιξει καλα
Οι μπακς ακομα και να περασουν τους ραπτορς θα πεσουν ηρωικα κανοντας 1 η 2 νικες με τους καβς
Δεν πανε/δεν μπορουν για κατι περισσοτερο φετος.Καθε λεπτο που παιρνει ο θον κερδος για αυτον ειναι
Συμφωνω οτι τελετοβιτς επρεπε να μπει
Ο μπισλει δεν επαιζε καλα και χρειαζοντουσαν σουτ οποτε τελετοβιτς για λιγο θα βοηθαγε

Ενα θετικο για τους μπακς ηταν οτι συνεχισαν να παιζουν καλη αμυνα.Αν παιξουν τετοια αμυνα και στα επομενα παιχνιδια θα περασουν
Χτες η νικη θα ηταν θαυμα οταν οι μονοι που επαιξαν καλα ηταν ο σνελ και για ενα διαστημα ο μονρο με τους υπολοιπους απο κακους εως τραγικους
Air Kef
Προσωπικά είδα το Τορόντο απόλυτα διαβασμένο στο παιχνίδι του Γιάννη και του Μίντλετον, και κατά συνέπεια ολόκληρου του Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης δεν ήταν έτσι απλά άστοχος. Σε κάθε του βήμα επιθετικά υπήρχε τουλάχιστον ένας αμυντικός που ήξερε ακριβώς τι θα κάνει ο Κούμπο ώστε να είναι εκεί που πρέπει, γιαυτό και είχαμε 2 επιθετικά φάουλ του Κούμπο και πρέπει να του χαρίστηκε ακόμα 1, γιαυτό και όλα του τα σουτ ήταν contested γιαυτό και πολλές φορές δεν μπορούσε να κάνει ούτε πάσα.

Εκπληκτικό παιχνίδι αμυντικά από Τορόντο, που έφαγε σκορ μόνο από Σνελ, ξεκάθαρα λόγω τακτικών επιλογών. Ο μόνος που κρατούσε στο παιχνίδι τους Μπακς στο β ήταν ο συγκλονιστικός Μονρό, ο τύπος είναι beast και ο Βαλαντσιούνας δεν μπορεί να τον σπρώξει με τίποτα. Πολλά επιθετικά και πολλές λύσεις από τον Γκρεγκ, μπράβο του.

Πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για μένα είναι το Τορόντο καθώς φαίνεται ότι αποκωδικοποίησε το παιχνίδι των Μπακς ενώ φαίνεται να μπήκε και ο εγωισμός σε πλήρη λειτουργία.

Από την άλλη οι Μπακς ίσως δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, ειναι για το 90% της ομάδας ουσιαστικά τα πρώτα πλέι οφ (αυτά με Σικάγο ήταν κάπως αναγνωριστικά καθώς έχασαν πιο εύκολα από ότι φάνηκε), ενώ χθες φάνηκε να μην έχουν και λύσεις. Θα πρέπει να βρουν κάποια επιθετικά τρικ άμεσα ενώ θα πρέπει να ξεπεράσουν και την σημερινή ΣΦΑΛΙΑΡΑ, γιατί περί σφαλιάρας πρόκειται και όχι για απλή ήττα.
pan24
QUOTE (Air Kef @ Apr 23 2017, 11:11 ) *
Προσωπικά είδα το Τορόντο απόλυτα διαβασμένο στο παιχνίδι του Γιάννη και του Μίντλετον, και κατά συνέπεια ολόκληρου του Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης δεν ήταν έτσι απλά άστοχος. Σε κάθε του βήμα επιθετικά υπήρχε τουλάχιστον ένας αμυντικός που ήξερε ακριβώς τι θα κάνει ο Κούμπο ώστε να είναι εκεί που πρέπει, γιαυτό και είχαμε 2 επιθετικά φάουλ του Κούμπο και πρέπει να του χαρίστηκε ακόμα 1, γιαυτό και όλα του τα σουτ ήταν contested γιαυτό και πολλές φορές δεν μπορούσε να κάνει ούτε πάσα.

Εκπληκτικό παιχνίδι αμυντικά από Τορόντο, που έφαγε σκορ μόνο από Σνελ, ξεκάθαρα λόγω τακτικών επιλογών. Ο μόνος που κρατούσε στο παιχνίδι τους Μπακς στο β ήταν ο συγκλονιστικός Μονρό, ο τύπος είναι beast και ο Βαλαντσιούνας δεν μπορεί να τον σπρώξει με τίποτα. Πολλά επιθετικά και πολλές λύσεις από τον Γκρεγκ, μπράβο του.

Πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για μένα είναι το Τορόντο καθώς φαίνεται ότι αποκωδικοποίησε το παιχνίδι των Μπακς ενώ φαίνεται να μπήκε και ο εγωισμός σε πλήρη λειτουργία.

Από την άλλη οι Μπακς ίσως δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, ειναι για το 90% της ομάδας ουσιαστικά τα πρώτα πλέι οφ (αυτά με Σικάγο ήταν κάπως αναγνωριστικά καθώς έχασαν πιο εύκολα από ότι φάνηκε), ενώ χθες φάνηκε να μην έχουν και λύσεις. Θα πρέπει να βρουν κάποια επιθετικά τρικ άμεσα ενώ θα πρέπει να ξεπεράσουν και την σημερινή ΣΦΑΛΙΑΡΑ, γιατί περί σφαλιάρας πρόκειται και όχι για απλή ήττα.

Δεν θεωρω οτι εκαναν κατι πολυ διαφορετικο σε σχεση με τις αλλες φορες
Η διαφορα ηταν οτι ο γιαννης και ο μιντλετον ηταν πιο αστοχοι απ'οτι συνηθως(σε προηγουμενα εβαζαν και καποια contested) και οτι οταν εσπαγε ο γιαννης την μπαλα εξω οι υπολοιποι ηταν αστοχοι οποτε το τοροντο εκλεινε ακομα περισσοτερο στην ρακετα και ο ιδιος ταρκαρε με τους αμυντικους
Αν ο μιντλετον και οι μπρογκντον,ντελλαβεντοβα εβαζαν τα μισα απο τα ελευθερα σουτ που πηραν οπως τις προηγουμενες φορες το παιχνιδι θα ηταν εντελως διαφορετικο
gerorge
QUOTE (pan24 @ Apr 23 2017, 12:00 ) *
Δεν θεωρω οτι εκαναν κατι πολυ διαφορετικο σε σχεση με τις αλλες φορες
Η διαφορα ηταν οτι ο γιαννης και ο μιντλετον ηταν πιο αστοχοι απ'οτι συνηθως(σε προηγουμενα εβαζαν και καποια contested) και οτι οταν εσπαγε ο γιαννης την μπαλα εξω οι υπολοιποι ηταν αστοχοι οποτε το τοροντο εκλεινε ακομα περισσοτερο στην ρακετα και ο ιδιος ταρκαρε με τους αμυντικους
Αν ο μιντλετον και οι μπρογκντον,ντελλαβεντοβα εβαζαν τα μισα απο τα ελευθερα σουτ που πηραν οπως τις προηγουμενες φορες το παιχνιδι θα ηταν εντελως διαφορετικο



Κι εγω συμφωνω οτι οι Μπακς ειχαν αρκετα χαμενα ελευθερα συν τις βολες που τους στοιχισαν.Σε καποια φαση στις αρχες της 4ης περιοδου ειχαν 5/12 uncontested και οι Ραπτορς ειχαν 11/14(νομιζω ολα του Ιμπακα).Με βαση την εικονα αυτο το ποσοστο νομιζω χειροτερεψε στη συνεχεια.Σημαντικο ρολο επαιξε και το οτι ο Γιαννης χτες δεν μπορεσε να βαλει εστω μερικα απο τα midrange που πηρε οποτε εκλειναν ολο και περισσοτερο.Απλως επαιξε ρολο και το οτι χτες οι Ραπτορς ηταν πιο σκληροι απο τα προηγουμενα ματς της σειρας και ισως απο τα πιο πολλα παιχνιδια πλειοφς που χουν παιξει τα τελευταια χρονια.Οι Μπακς πρεπει κυριως να μην χαθουν ψυχολογικα,για να παρουν το επομενο παιχνιδι στο Τοροντο
Giannis_wien
QUOTE (pan24 @ Apr 23 2017, 09:41 ) *
Ο henson ας κατσει εκει που καθεται
Πιο αδιαφορος απο τον παβλοβιτς και πλεον ειναι οσο rim protector ειναι ο γιανγκ του ολυμπιακου εκτος απο το 1 στα 15 που θα παιξει καλα


Ε, ντάξει μωρέ είναι λίγο χαζοχαρούμενος. Όπως για παράδειγμα στο φινάλε του γκέιμ 2, εκεί που καιγόταν ο κ.. ολονών, τον έδειξε η κάμερα στον πάγκο και γελούσε σαν το χαζό. Κάτι τέτοια θα βλέπει ο Κίντ και θα του ανάβουν τα λαμπάκια...
Κανείς δεν είναι τέλειος!
😃😆😃😆
shtarkws
QUOTE(Air Kef @ Apr 23 2017, 11:11 ) *
Προσωπικά είδα το Τορόντο απόλυτα διαβασμένο στο παιχνίδι του Γιάννη και του Μίντλετον, και κατά συνέπεια ολόκληρου του Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης δεν ήταν έτσι απλά άστοχος. Σε κάθε του βήμα επιθετικά υπήρχε τουλάχιστον ένας αμυντικός που ήξερε ακριβώς τι θα κάνει ο Κούμπο ώστε να είναι εκεί που πρέπει, γιαυτό και είχαμε 2 επιθετικά φάουλ του Κούμπο και πρέπει να του χαρίστηκε ακόμα 1, γιαυτό και όλα του τα σουτ ήταν contested γιαυτό και πολλές φορές δεν μπορούσε να κάνει ούτε πάσα.

Εκπληκτικό παιχνίδι αμυντικά από Τορόντο, που έφαγε σκορ μόνο από Σνελ, ξεκάθαρα λόγω τακτικών επιλογών. Ο μόνος που κρατούσε στο παιχνίδι τους Μπακς στο β ήταν ο συγκλονιστικός Μονρό, ο τύπος είναι beast και ο Βαλαντσιούνας δεν μπορεί να τον σπρώξει με τίποτα. Πολλά επιθετικά και πολλές λύσεις από τον Γκρεγκ, μπράβο του.

Πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για μένα είναι το Τορόντο καθώς φαίνεται ότι αποκωδικοποίησε το παιχνίδι των Μπακς ενώ φαίνεται να μπήκε και ο εγωισμός σε πλήρη λειτουργία.

Από την άλλη οι Μπακς ίσως δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, ειναι για το 90% της ομάδας ουσιαστικά τα πρώτα πλέι οφ (αυτά με Σικάγο ήταν κάπως αναγνωριστικά καθώς έχασαν πιο εύκολα από ότι φάνηκε), ενώ χθες φάνηκε να μην έχουν και λύσεις. Θα πρέπει να βρουν κάποια επιθετικά τρικ άμεσα ενώ θα πρέπει να ξεπεράσουν και την σημερινή ΣΦΑΛΙΑΡΑ, γιατί περί σφαλιάρας πρόκειται και όχι για απλή ήττα.


Το Τορόντο έπαιξε άμυνα χώρου με πολλές αλληλοκαλυψεις κλείνοντας κάθε διάδρομο προς το καλάθι, ρισκάροντας το σουτ και τους βγήκε, γιατί οι Μπακς ειναι κακιστοι σούπερ πλην Παρκερ (που ειναι εκτός) Μιντλετον (που ήταν σε κακή βραδιά) και Μιρζα ( που ειναι τρύπα στην άμυνα). Νομίζω ότι η σειρά έχει ακόμα δρόμο γιατι ναι μεν συμφωνώ οτι το Τορόντο κατάλαβε πως να αμυνθεί, οι Μπακς ομως είναι πολύ περισσότερο αθλητικοί και αν ξεπεράσουν την πίεση της νίκης και βρουν καποιες λειτουργικές πενταδες με Γιαννη και 4 σουτερ,μπορούν να περάσουν.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.