Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lebron-ικοί VS ΚΕΛΤΕΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
John Valthuer
Ο LeBron θα είναι στο εξώφυλλο του NBA 2K14 και οι ΚΕΛΤΕΣ ακόμη να κηρύξουν μποϊκοτάζ στο παιχνίδι. Τα αντανακλαστικά του προέδρου σας είναι μάλλον ράθυμα biggrin.gif .
captain charisma
δεν σου κανει εντυπωση οτι εγινε εξωφυλλο μετα απο 10 χρονια???ενω θα επρεπε να ειχε γινει προ 5ετιας...αφου ειναι ''βασιλιας'' οπως λετε...και το παιχνιδι θα εχει δραματικες μειωσεις στις πωλησεις και η εταιρεια θα μπει μεσα, γιατι οπως ξερουμε σπαει τα στεφανια με τα τουβλα που ριχνει... smiley.gif smiley.gif

και μονο που ειναι εξωφυλλο στο επομενο νβα2κ..εγω δεν θα μπω στο κοπο να το κατεβασω κιολας....
T.W.Is.M.
QUOTE(John Valthuer @ Jun 9 2013, 13:45 ) *
Ο LeBron θα είναι στο εξώφυλλο του NBA 2K14 και οι ΚΕΛΤΕΣ ακόμη να κηρύξουν μποϊκοτάζ στο παιχνίδι. Τα αντανακλαστικά του προέδρου σας είναι μάλλον ράθυμα biggrin.gif .

Το ΔΣ μετα απο πολυωρες συνεδριασεις, στις οποιες πηρε μερος ο προεδρας μονος του, αποφασισε τα εξης:
Δε θα κηρυχθει μποικοταζ στο ΝΒΑ 2Κ14.
Οι ΚΕΛΤΕΣ σε συνεργασια με την καταλληλη ομαδα θα σχεδιασουν νεο εξωφυλλο για το παιχνιδι και θα το προωθησουν στην εταιρια παραγωγης.
Το νεο εξωφυλλο θα πρεπει να μην αποκλινει απο το παλιο. Με γνωμονα αυτο λοιπον αποφασιστηκε με ψηφους 1-0 να περιεχει τον James.

Αποφασιστηκε να προκηρυχθει διαγωνισμος για το σχεδιασμο του καλυτερου εξωφυλλου και ολο το φορουμ καλειται να υποβαλλει τις προσφορες του για να αναλαβει το εργο.
Οποιος προσφερει το μεγαλυτερο ποσο, αναλαμβανει το σχεδιασμο και μαζι και τη τιμη να εκπροσωπησει διεθνως τους ΚΕΛΤΕΣ. Μαζι με τη δοξα θα κερδισει και ενα συλλεκτικο βιντεο με γκαφες του Λεμπρον, καθως και ενα ποστερ με τη γνωριμη φωτογραφια του ακατονομαστου να εχει παρει το κλαψιαρικο υφος. Η αφισα θα ειναι υπογεγραμμενη απο τον προεδρα με τη γνωστη πλεον φραση που μας χαρακτηριζει: Εμεις, οι ΚΕΛΤΕΣ!
captain charisma

δωσε πονο!!!!εγραψες..δεν το σκεφτηκα τον μαικ τζειμς...πλακα πλακα στα 38 του παπαδες εκανε...

captain charisma
http://nba.sport24.gr/article/2289198/lebr...santlimenos-mvp

βρε τζειμς δεν περιμενα απο σενα να δηλωσεις οτι νιωθεις κουρασμενος...και μετα θελεις να σε συγκρινουν με τον ενα κ μοναδικο μαικλ...ο οποιος στα 2 3-peat των μπουλς εμπαινε μεσα κ προκαλουσε φοβο κ τρομο πετωντας 35αρες 40αρες 50αρες σε τελικους...και εσυ δυσκολευεσαι να βαλεις 17 με 18 ποντους!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
T.W.Is.M.
Τι εγινε εδω? 15 ποντους ο ακατονομαστος με 7/21 και δε σχολιαζει κανεις? Κυριε πρεσβη, μας κακομαθαινετε... tongue.gif
MaJesty23
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 13 2013, 00:33 ) *
Τι εγινε εδω? 15 ποντους ο ακατονομαστος με 7/21 και δε σχολιαζει κανεις? Κυριε πρεσβη, μας κακομαθαινετε... tongue.gif

Αυτό μας ενώνει!!! tongue.gif
NKoulaf
QUOTE(HLR CENATION @ Jun 8 2013, 00:19 ) *
Εγω θα συμφωνησω με τον φιλο.Ελεος ρε παιδια με την εμπαθεια στον αθλητισμο ,δεν γινεται απο την μια να λετε οτι αγαπατε τα σπορ και απο την αλλη να αντιπαθειτε τους κορυφαιους του εκπροσωπους .Και μενα ο αγαπημενος μου μπασκετμπολιστας ο λεμπρον ειναι και εχω βαρεθει να τον χαρακτηριζεται ετσι.Τι αλλο να κανει για να αποδειξει οτι ειναι εκ των κορυφαιων?Επειδη ελεγε κατι κουταμαρες περι βασιλια οταν ηταν σε νεαρη ηλικια?Η επειδη παρατησε τους Καβς?Ημαρτον πια με αυτο το τοπικ.Ειναι ακυρη και μονο η υπαρξη του. 68.gif

Θα απαντήσω ΠΟΛΥ σοβαρά. Μου αρέσει το μπάσκετ και θα ήθελα, αν με αξιώσει ο Θεός, κάποια στιγμή να το βλέπω μαζί με τα παιδιά μου. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο που στα 19 του έχει κορμί που φτιάχνουν στα 28 τους αυτοί που φτύνουν άιμα 12 χρόνια στα γυμναστήρια και ΠΑΙΡΝΟΥΝ φάρμακα, απλά δεν παίρνουν τόσα που να ρισκάρουν να πεθάνουν στα 25, σκέφτομαι το εξής. Τί θα λέω στα παιδιά μου αν κάποια στιγμή στο γήπεδο έχει 10 τέτοιους?
Reggie Miller 31
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 9 2013, 23:08 ) *
Το ΔΣ μετα απο πολυωρες συνεδριασεις, στις οποιες πηρε μερος ο προεδρας μονος του, αποφασισε τα εξης:
Δε θα κηρυχθει μποικοταζ στο ΝΒΑ 2Κ14.
Οι ΚΕΛΤΕΣ σε συνεργασια με την καταλληλη ομαδα θα σχεδιασουν νεο εξωφυλλο για το παιχνιδι και θα το προωθησουν στην εταιρια παραγωγης.
Το νεο εξωφυλλο θα πρεπει να μην αποκλινει απο το παλιο. Με γνωμονα αυτο λοιπον αποφασιστηκε με ψηφους 1-0 να περιεχει τον James.

Αποφασιστηκε να προκηρυχθει διαγωνισμος για το σχεδιασμο του καλυτερου εξωφυλλου και ολο το φορουμ καλειται να υποβαλλει τις προσφορες του για να αναλαβει το εργο.
Οποιος προσφερει το μεγαλυτερο ποσο, αναλαμβανει το σχεδιασμο και μαζι και τη τιμη να εκπροσωπησει διεθνως τους ΚΕΛΤΕΣ. Μαζι με τη δοξα θα κερδισει και ενα συλλεκτικο βιντεο με γκαφες του Λεμπρον, καθως και ενα ποστερ με τη γνωριμη φωτογραφια του ακατονομαστου να εχει παρει το κλαψιαρικο υφος. Η αφισα θα ειναι υπογεγραμμενη απο τον προεδρα με τη γνωστη πλεον φραση που μας χαρακτηριζει: Εμεις, οι ΚΕΛΤΕΣ!

Αν βάλω τον Τζειμς Γκιστ εξώφυλλο μετράει;;;;;; tongue.gif
captain charisma
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 13 2013, 00:33 ) *

για 3 παιχνιδια κρατησαν το τζειμς σε χαμηλα επιπεδα στο σκοραρισμα και κοιτα να δεις που οι σπερς θα σπασουν το ρεκορ των μαβς...αλλα τουλαχιστον οι μαβς κρατανε το ρεκορ των 8π του μεγαλου βασιλια...μεχρι να σπασει κ αυτο...κ ανησυχησα οταν εμεινε στους 4π οτι θα σπαγε το ρεκορ...αλλα η καρδια μου μπηκε στη θεση της

και μια απειλη για το τζειμς μηπως συνελθει στο υπολοιπο της σειρας

laugh.gif laugh.gif
GreekNick
Μιλαμε ο ακατανομαστος εχει τεραστιο φαρδος. Σε λιγο θα πιστεψω οτι κανει vodoo
http://www.nba.com/2013/news/06/12/spurs-t...ls=iref:nbahpts
BasketZilla
Μετα το περσινο διαλλειμμα στους φετινους τελικους εμφανιζεται παλι ο γνωστος Λεμπρον. Αυτες οι εφορμησεις στο καλαθι με χαρη ρινοκερου με εχουν συνεπαρει. Βαζω ξυπνητηρι απο τις 3 και παω στο γραφειο με τα ματια να κλεινουν αλλα αξιζει ρε αδερφε! Σαν να βλεπω νασιοναλ τζιογκραφικ ειναι ο μπαγασας παιζοντας σαν να παλευει για χωρο μεσα στο λασπολακκο την εποχη της ξηρασιας. Εαν δεν υπηρχε ο Ουειντ θα ειχε ηδη τελειωσει η σειρα προ πολλου. Νουμερο 2 στο Μαιαμι και πολυ του ειναι!
morfi
QUOTE(BasketZilla @ Jun 17 2013, 23:51 ) *
Μετα το περσινο διαλλειμμα στους φετινους τελικους εμφανιζεται παλι ο γνωστος Λεμπρον. Αυτες οι εφορμησεις στο καλαθι με χαρη ρινοκερου με εχουν συνεπαρει. Βαζω ξυπνητηρι απο τις 3 και παω στο γραφειο με τα ματια να κλεινουν αλλα αξιζει ρε αδερφε! Σαν να βλεπω νασιοναλ τζιογκραφικ ειναι ο μπαγασας παιζοντας σαν να παλευει για χωρο μεσα στο λασπολακκο την εποχη της ξηρασιας. Εαν δεν υπηρχε ο Ουειντ θα ειχε ηδη τελειωσει η σειρα προ πολλου. Νουμερο 2 στο Μαιαμι και πολυ του ειναι!

Αποτελούσε διάλλειμα και ολόκληρη η φετινή σεζόν μαζί με τα πλέι οφ;
captain charisma
http://nba.sport24.gr/article/2302542/lebr...e-na-me-krazete

αυτα περι κορυφαιου αγορι μου μη τα λες...καποιος τα βλεπει και γελαει

οταν θες να λεγεσαι κορυφαιος παιζεις σ ολη τη σειρα σ αυτο το επιπεδο..και οχι στα 3 απο τα 7 παιχνιδια της σειρας...και να αναβεις μια λαμπαδα στο τζινομπιλι και στο λεοναρντ που σου χαρισαν το πρωταθλημα...
j-kidd13
QUOTE(captain charisma @ Jun 21 2013, 13:33 ) *
http://nba.sport24.gr/article/2302542/lebr...e-na-me-krazete

αυτα περι κορυφαιου αγορι μου μη τα λες...καποιος τα βλεπει και γελαει

οταν θες να λεγεσαι κορυφαιος παιζεις σ ολη τη σειρα σ αυτο το επιπεδο..και οχι στα 3 απο τα 7 παιχνιδια της σειρας...και να αναβεις μια λαμπαδα στο τζινομπιλι και στο λεοναρντ που σου χαρισαν το πρωταθλημα...

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
baskethood
QUOTE (captain charisma @ Jun 21 2013, 13:33 ) *

24.gif 24.gif

Συμπάσχω παιδιά! Μην απογοητεύεστε όμως, T.W.I.S.M., Charisma κρατάτε γερά smile.gif
captain charisma
εγω τι να απογοητευτω ρε φιλε...οι δικοι μου μαβς τον κερδισαν οποτε μικρο το κακο...
JR_Swish

Πάντως όταν έχουν περάσει μόλις 15 λεπτά από την πιο dominant εμφάνιση σου σε playoffs (για μένα καλύτερη από το περσινό έκτο ματς με τους Celtics),από το δεύτερο σου δαχτυλίδι,από μια σειρά που ήταν τόσο κοντά να χαθεί ε δεν μπορεί η πρώτη κουβέντα που βγάζεις να είναι για τους haters σε συνδυασμό με αυτή την ποζεριά.

Κάτσε ρε μεγάλε αφήσαμε τα γελάκια και τις γλύκες που κάναμε μετά από το στραπάτσο από τους Mavs και τώρα που είμαστε καβάλα περάσαμε στην αντεπίθεση??
captain charisma
δυστυχως πολυ ''λιγος'' μ αυτη τη ποζα...
kseplenhs
Βασικά τα τσιμπουκόχειλα,την ημικαράφλα και τα κακόγουστα τατού,που τα πάτε?Κανονικά θα έπρεπε να είχε μπει φυλακή μόνο που παρουσιάστηκε δημόσια στον κόσμο...

Πούλο άμεσα και ΝίκοΖήση στη θέση του για να μην πονάνε τα μάτια μας...

Dwyane ''the flash'' Wade

icon_drunk.gif και μια τυροκαυτερη στα παιδια γιατι τους χτυπησε το κρασι!!

οτι να'ναι....

Υ.Γ. και μην ξεχασω: ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

QUOTE(baskethood @ Jun 21 2013, 13:41 ) *
24.gif 24.gif

Συμπάσχω παιδιά! Μην απογοητεύεστε όμως, T.W.I.S.M., Charisma κρατάτε γερά smile.gif

αστα μωρε τα παιδια!κηδειες με ξενα κολυβα κανουν.πλακα εχει!

QUOTE(redasterix7 @ Jun 21 2013, 14:17 ) *
Πάντως όταν έχουν περάσει μόλις 15 λεπτά από την πιο dominant εμφάνιση σου σε playoffs (για μένα καλύτερη από το περσινό έκτο ματς με τους Celtics),από το δεύτερο σου δαχτυλίδι,από μια σειρά που ήταν τόσο κοντά να χαθεί ε δεν μπορεί η πρώτη κουβέντα που βγάζεις να είναι για τους haters σε συνδυασμό με αυτή την ποζεριά.

βασικα,η δημοσιογραφος τον ρωτησε,δεν αναφερθηκε μονος του. rolleyes.gif
Air and King

Αρα το 96 ο Τζορνταν με τους Σονικς που στα 5 απο τα 6 παιχνιδια ηταν σε χαμηλο επιπεδο δεν ηταν κορυφαιος??Και που το μισο και βαλε ΝΒΑ εκραζε που δεν βγηκε ο Ροντμαν MVP των Τελικων ...?
Eδω σε θελω καβουρα....
QUOTE(Air and King @ Jun 21 2013, 14:52 ) *
Αρα το 96 ο Τζορνταν με τους Σονικς που στα 5 απο τα 6 παιχνιδια ηταν σε χαμηλο επιπεδο δεν ηταν κορυφαιος??Και που το μισο και βαλε ΝΒΑ εκραζε που δεν βγηκε ο Ροντμαν MVP των Τελικων ...?
Eδωσε σε θελω καβουρα....

βασικα για να απαντησεις σε μια τετοια ερωτηση πρεπει να εχεις δει και εκεινους τους τελικους ή τους εκαστοτε τελικους.μπασκετ δλδ γενικοτερα.οταν δεν βλεπεις μπασκετ αλλα απλα περιμενεις μια ηττα ή μια κακη εμφανιση για να κραξεις τοτε απλα πετας μια ασυναρτησια.
captain charisma
Ο ΛεΜπρον εκανε μετριους τελικους για τα δικα του στανταρ αλλα στο τελος εσωσε τον πισηνο του...

εδω παντως το παραδεχεσαι κ ο ιδιος οτι εκανε μετριους τελικους..
Air and King
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jun 21 2013, 14:55 ) *
βασικα για να απαντησεις σε μια τετοια ερωτηση πρεπει να εχεις δει και εκεινους τους τελικους ή τους εκαστοτε τελικους.μπασκετ δλδ γενικοτερα.οταν δεν βλεπεις μπασκετ αλλα απλα περιμενεις μια ηττα ή μια κακη εμφανιση για να κραξεις τοτε απλα πετας μια ασυναρτησια.

Το ξερω απλα ο Charisma βλεπει αυτα που τον συμφερουν οπως και πολλοι αλλοι...
Αλλα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...Αν εχει κανα επιχειρημα της προκοπης που και που να στεκει καλυτερο μπας και γινει κουβεντα..

QUOTE(captain charisma @ Jun 21 2013, 14:57 ) *
εδω παντως το παραδεχεσαι κ ο ιδιος οτι εκανε μετριους τελικους..

Συνολικα ναι...Βλεπεις δεν ειμαι απο αυτους που κρινει μονο απο ενα ματς η μονο απο το ποιος βαζει το τελευταιο σουτ...
Αλλα καλυτερος στην τελικη απο οτι ηταν ο Τζορνταν το 96 με τους Σονικς και ξεκαθαρος MVP των Τελικων σε αντιθεση με τον MJ που πραγματικα ο Ροντμαν το αξιζε επι ισοις οροις...

Υ.Γ..Λεω ολα αυτα για τον Τζορνταν γιατι και οι Κορυφαιοι δεν παιζουν παντα βαση των στανταρ τους..Εξαρταταται και ο αντιπαλος...Δεν ηταν ιδια η αμυνα τον Σανς το 93 με των Σονικς το 96..Βεβαια και ο Τζορνταν το 93 ηταν καλυτερος απο το 96 αλλα και παλι με τους Σονικς θα τα εβρισκε σκουρα...Σιγουρα πιο σκουρα απο οτι με τους Σανς που τον παιζαν αμυνα με τα ματια..
j-kidd13
QUOTE(Air and King @ Jun 21 2013, 14:52 ) *
Eδω σε θελω καβουρα....

Χωρις να εχω δει τους τελικους αλλα απο περιεργεια ριχνωντας μια ματια στα στατιστηκα,ειδα τον Τζορνταν να εχει ενα κακο παιχνιδι,ενα μετριο(για Τζορνταν) και 4 πολυ καλα ματς...Ουτε λαθη εκανε περα απο το "κακο" του παιχνιδι ωπου ειχε 5 και ηταν αστοχος γενικα...
Air and King
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 21 2013, 15:11 ) *
Χωρις να εχω δει τους τελικους αλλα απο περιεργεια ριχνωντας μια ματια στα στατιστηκα,ειδα τον Τζορνταν να εχει ενα κακο παιχνιδι,ενα μετριο(για Τζορνταν) και 4 πολυ καλα ματς...Ουτε λαθη εκανε περα απο το "κακο" του παιχνιδι ωπου ειχε 5 και ηταν αστοχος γενικα...

Στο 6ο ματς(που εκρινε και τιτλο) ειχε 5 στα 19 στο 4ο 6 στα 19..Και ουτε δημιουργια στο 6ο
Το μονο του πραγματικα καλο παιχνιδι ηταν το τριτο στην σειρα..

Ενω ο και ο Μετριος ΛεΜπρον τελειωσε τους Τελικους με 25-11-7 σχεδον μεσο ορο..Τουλαχιστον σε δημιουργια και ριμπαουντ ηταν εξαιρετικος οπως παντα..Σε ποντους στα τρια πρωτα ματς λιγα πραγματα και τα ποσοστα βεβαια συνολικα δεν ηταν καλα...
sacarame
Επειδή όμως δεν είμαστε ταβέρνα για να παραγγέλνει κανένας τυροκαυτερές, +1 φάουλ στον Dwayne the flash wade.

Επειδή σας βλέπω όλους και έχετε ξεθάψει τα τσεκούρια του πολέμου, κανονιστείτε...

Ο καθένας μπορεί να έχει τα επιχειρήματά του, ή την άποψη του. Αν θέλετε την συζητάτε σε κόσμιο πλαίσιο, αν δεν θέλετε ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ. Επόμενη ειρωνία απέναντι σε μέλος του φόρουμ, είτε είναι λεμπρονικός είτε αντι, θα τιμωρηθεί αυστηρότερα.

Είμαι στα όρια να κλειδώσω ένα τόπικ, που ξεκίνησε από το χαβαλέ που κάναμε όλοι, και έχει εξελιχτεί στο τοπ τόπικ ξεκατινιάσματος των δυο πλευρών.

Και θεωρώ τραγικό επίσης αρκετό κόσμο να περιμένει στη γωνιά για να ρίξει τα πυρά του. Οχι τίποτα άλλο, δεν βρέχει κι ολας εδω και καιρό...
captain charisma
ναι ο τζορνταν οι πιο ''μετριοι τελικοι'' που εκανε ηταν με τους σονικς..το εχω παραδεχτει...δεν θυμαμαι οτι με συμφερει..ο μαικλ με τους σανς ηταν στο απολυτο πικ του..αλλα νομιζω προσπαθεις να τον υποβαθμισεις λεγοντας οτι ειχε αεραμυνα..μα ηταν ο καλυτερος στο κοσμο και δεν μπορουσε κανεις να το σταματησει οτι αμυνα κ να βαζαν πανω του...
ο τζειμς σε τελικους μονο περσι εκανε καλες εμφανησεις...οι χειροτερες βραδιες του ειναι πολλες(βλεπε 2007, 2011)και 4 μετρια παιχνιδια φετος..και συναγωνιζεται το μπραιαντ σ αυτο το επιπεδο...

θυμαμαι επισης το 2010 ελεγες για το μπραιαντ οτι οι εμφανησεις του στους τελικους δεν ηταν τοσο καλες για να συγκριθουν με του μαικλ...και τωρα να ρωτησω κατι...συγκρινε μου τις εμφανησεις του μπραιαντ του 2010 με τις φετινες του τζειμς και πες μου ποιος ηταν καλυτερος
Air and King
QUOTE(captain charisma @ Jun 21 2013, 15:23 ) *
ναι ο τζορνταν οι πιο ''μετριοι τελικοι'' που εκανε ηταν με τους σονικς..το εχω παραδεχτει...δεν θυμαμαι οτι με συμφερει..ο μαικλ με τους σανς ηταν στο απολυτο πικ του..αλλα νομιζω προσπαθεις να τον υποβαθμισεις λεγοντας οτι ειχε αεραμυνα..μα ηταν ο καλυτερος στο κοσμο και δεν μπορουσε κανεις να το σταματησει οτι αμυνα κ να βαζαν πανω του...
ο τζειμς σε τελικους μονο περσι εκανε καλες εμφανησεις...οι χειροτερες βραδιες του ειναι πολλες(βλεπε 2007, 2011)και 4 μετρια παιχνιδια φετος..και συναγωνιζεται το μπραιαντ σ αυτο το επιπεδο...

θυμαμαι επισης το 2010 ελεγες για το μπραιαντ οτι οι εμφανησεις του στους τελικους δεν ηταν τοσο καλες για να συγκριθουν με του μαικλ...και τωρα να ρωτησω κατι...συγκρινε μου τις εμφανησεις του μπραιαντ του 2010 με τις φετινες του τζειμς και πες μου ποιος ηταν καλυτερος

Kαι οι δυο μετριοι αλλα διαολε στο 7ομο παιχνιδι ο ενας εκανε παπαδες και αλλος εβοσκε προββατα..
Και ξαναλεω ο ΛεΜπρον στην δημιουργια παιρνει αριστα...Παντα και αυτο ειναι παντα μεγαλο πλεονκτημα...
Ο Μετριος ΛεΜπρον εκανε 2 Τριπλ Νταμπλ...Και ναι ηταν μετριος συνολικα γιατι μπορει καλυτερα...

Εγω δεν υποβαθμιζω τον Τζορνταν..Απλα σου λεω πεντε πραγματα να δεις και τιποτα αλλο οχι μονο να παρακαλας να χασει ο ΛεΜπρον...Κανεις κακο στον ευατο σου και στο (?) μπασκετ που βλεπεις....

Εχει και ο Τζορνταν κακιες βραδυες...Δεν ειναι μονο οι Τελικοι το μπασκετ αλλα και πριν απο αυτους...
QUOTE(sacarame @ Jun 21 2013, 15:21 ) *
Επειδή όμως δεν είμαστε ταβέρνα για να παραγγέλνει κανένας τυροκαυτερές, +1 φάουλ στον Dwayne the flash wade.

καλα εκανες.σωστη τιμωρια αλλα καταλαβε με.δεν αντεξα smiley.gif
j-kidd13
QUOTE(Air and King @ Jun 21 2013, 15:16 ) *
Στο 6ο ματς(που εκρινε και τιτλο) ειχε 5 στα 19 στο 4ο 6 στα 19..Και ουτε δημιουργια στο 6ο
Το μονο του πραγματικα καλο παιχνιδι ηταν το τριτο στην σειρα..

Ενω ο και ο Μετριος ΛεΜπρον τελειωσε τους Τελικους με 25-11-7 σχεδον μεσο ορο..Τουλαχιστον σε δημιουργια και ριμπαουντ ηταν εξαιρετικος οπως παντα..Σε ποντους στα τρια πρωτα ματς λιγα πραγματα και τα ποσοστα βεβαια συνολικα δεν ηταν καλα...

Μα και ο Τζειμς εκανε σε μια μετρια σειρα τρομερα νουμερα...
Η αληθεια ειναι οτι για μενα ειναι "ειδικες συνθηκες" κατα τις οποιες γραφει τοσο μεγαλα νουμερα και δεν αντικατοπτριζουν στο απολυτο την εικονα του στο ματς αλλα δεν στεκομαι εκει,δεν παυει να τα γραφει αυτα τα νουμερα ομως,και να μενει οτι πεταει 30αρες και triple double σε τελικους.

Ουτε εμενα μου αρεσει ο Λεμπρον,προσωπικα θεωρω οτι ηταν μετριος και εκανε τραγικα λαθη στη σειρα,και σε κρισημα σημεια,αλλα παρ ολα αυτα τελειωνε ματς με 30αρες....
Air Kef
Κλείστε το τόπικ παιδιά, μην το κάνετε άλλο αυτό στον εαυτό σας.
j-kidd13
QUOTE(Air Kef @ Jun 21 2013, 15:36 ) *
Κλείστε το τόπικ παιδιά, μην το κάνετε άλλο αυτό στον εαυτό σας.

Διαφωνω...Υπαρχει πολυς κοσμος που δεν του αρεσει ο Λεμπρον σαν παικτης,και δεν ενστερνιζεται ολο αυτο το hype γυρω απο το ονομα του.
Air and King
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 21 2013, 15:36 ) *
Μα και ο Τζειμς εκανε σε μια μετρια σειρα τρομερα νουμερα...
Η αληθεια ειναι οτι για μενα ειναι "ειδικες συνθηκες" κατα τις οποιες γραφει τοσο μεγαλα νουμερα και δεν αντικατοπτριζουν στο απολυτο την εικονα του στο ματς αλλα δεν στεκομαι εκει,δεν παυει να τα γραφει αυτα τα νουμερα ομως,και να μενει οτι πεταει 30αρες και triple double σε τελικους.

Ουτε εμενα μου αρεσει ο Λεμπρον,προσωπικα θεωρω οτι ηταν μετριος και εκανε τραγικα λαθη στη σειρα,και σε κρισημα σημεια,αλλα παρ ολα αυτα τελειωνε ματς με 30αρες....

Ξεκαθαρα μεγαλο ματς ηταν το τελευταιο...Ηταν καλος στα παντα...Και καθαρισε το ματς...
Στο 6ο ματς εκανε τριπλα νταμπλ γυρισε το ματς στην τεταρτη περιοδο αλλα στο τελος πηγε να το χασει μονος του...Γενικα ηταν μετριος για τα δικα του στανταρ και για αυτους που ειναι δικαιοι...Γιατι πολλοι ανθρωποι θυμουνται μονο το 7ομο παιχνιδι και τιποτα αλλο..
Air Kef
25-11-7 και εκανε μετριους τελικούς.

Με triple double+κρίσιμο τρίποντο στο 6ο ματς και complete take over με 37π.-11ρ-5 τριπ. στο 7ο ματς και τον θάβουμε. Πραγματικά, τι να πω για κάποιους.
sarounas
και κάθε χρόνο να παίρνει το πρωτάθλημα μαζί με τον Ουέιντ για μένα έχει φύγει από την σύγκριση για τον κορυφαίο από την στιγμή που παράτησε την ομάδα του τους Καβαλίερς και πήγε να βρει έναν άλλο σούπερ-ντούπερ γιατί δεν μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα. Θα ήταν διαφορετικά αν είχε πάρει τίτλο με το Κλίβελαντ και ύστερα έφευγε για Μαιάμι
τραγική κίνηση για το image του που θα τον κατατρέχει για πάντα...

για μένα Σακίλ και Κόμπι είναι σαφώς πιο πάνω για MJ ούτε συζήτηση, δεν υπάρχει σύγκριση
Air and King
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 21 2013, 15:37 ) *
Διαφωνω...Υπαρχει πολυς κοσμος που δεν του αρεσει ο Λεμπρον σαν παικτης,και δεν ενστερνιζεται ολο αυτο το hype γυρω απο το ονομα του.

Μονο ο ΛεΜπρον δεν φταιει για αυτο...Δεν επιασε κανενα απο τον λαιμο με το ζορι να τον πολυδιαφημισει...
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 21 2013, 15:37 ) *

τοτε φιλε μου με αυτη την λογικη θα πρεπει να φτιαχνουμε και ενα αντι-ταδε τοπικ για οποιον παικτη δεν γουσταρουμε και μπαινουμε να θαβουμε αντι να μιλαμε για μπασκετ??
j-kidd13
QUOTE(Air and King @ Jun 21 2013, 15:41 ) *
Μονο ο ΛεΜπρον δεν φταιει για αυτο...Δεν επιασε κανενα απο τον λαιμο με το ζορι να τον πολυδιαφημισει...

Ποιος αυτοαποκαλειτο king και chosen 1?
Kαι περα απο αυτο,μιλαω και για το ολο hype που δημιουργησαν οι εταιρειες,τα μμε κλπ

QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jun 21 2013, 15:42 ) *
τοτε φιλε μου με αυτη την λογικη θα πρεπει να φτιαχνουμε και ενα αντι-ταδε τοπικ για οποιον παικτη δεν γουσταρουμε και μπαινουμε να θαβουμε αντι να μιλαμε για μπασκετ??

Αν υπολογισουμε τον Τζειμς σαν εναν πολυ καλο παικτη απλα,τοτε δεν εχει λογο υπαρξης του θρεντ.
Επειδη ομως ορισμενοι μιλανε για GOAT και καλυτερο ολων των εποχων,ναι,σιγουρα υπαρχει πολυς κοσμος που δεν το ασπαζεται.
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 21 2013, 15:46 ) *
Αν υπολογισουμε τον Τζειμς σαν εναν πολυ καλο παικτη απλα,τοτε δεν εχει λογο υπαρξης του θρεντ.
Επειδη ομως ορισμενοι μιλανε για GOAT και καλυτερο ολων των εποχων,ναι,σιφουρα υπαρχει πολυς κοσμος που δεν το ασπαζεται.

οκ,τοτε να κανω πιο συγκεκριμενη την ερωτηση.για οποιονδηποτε υποψηφιο GOAT που δεν γουσταρουμε θα πρεπει να φτιαχνουμε τοπικ και να θαβουμε??
HLR CENATION
To εχω ξαναγραψει το πιο ακυρο τοπικ.Αντι να ευλογουμε την τυχη μας που βλεπουμε στις μερες μας παικτες σαν τον Λεμπρον εχουμε φτιαξει αντι-Λεμπρον τοπικ..Τοτε να ανοιγουμε τοπικ και να θαυμαζουμε τους τσουρουκαδες.Ημαρτον 68.gif
συμφωνω.κατα την γνωμη μου δεν νοείται να σου αρεσει το μπασκετ και να χαρακτηριζεις αμπαλους και τσουρουκαδες παικτες τετοιου βεληνεκους.
j-kidd13
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jun 21 2013, 15:48 ) *
οκ,τοτε να κανω πιο συγκεκριμενη την ερωτηση.για οποιονδηποτε υποψηφιο GOAT που δεν γουσταρουμε θα πρεπει να φτιαχνουμε τοπικ και να θαβουμε??

Απο τη στιγμη που δεν το απαγορευουν οι κανονες λειτουργιας εδω,δεν βλεπω τον λογο να μην ανοιξεις ενα τοπικ για καποιον,που μια μεγαλη μεριδα ανθρωπων δεν δεχεται σαν GOAT και οχι 3-4 ατομα...Για να κανει λεει την αποψη του ο κοσμος και να κανει και τον σχετικο χαβαλε...

Για εσας ειναι ο καλυτερος,για καποιους αλλους δεν ειναι...Οπως εσεις εχετε δικαιωμα να τον αποθεωνετε,καποιοι αλλοι εχουν δικαιωμα να τον κραζουν.Εγω ανηκω στην μεση...

QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jun 21 2013, 15:54 ) *
συμφωνω.κατα την γνωμη μου δεν νοείται να σου αρεσει το μπασκετ και να χαρακτηριζεις αμπαλους και τσουρουκαδες παικτες τετοιου βεληνεκους.

Εγω προσωπικα,οσο βλεπω τον Τζειμς...Λιγες φορες ειδα μια ενεργεια του και ειπα..."ΠΩ ΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο Π@%!ΗΣ...."
Aντιθετα το ειπα απειρες φορες για τον Τζορνταν και τον Κομπε.
αλλο ενα πρωταθλημα πλεον ανηκει στην ιστορια.

μολις ο τριτος παικτης στην ιστορια του αθληματος με 2 σερι πρωταθληματα και MVP κανονικης περιοδου και τελικων.
JR_Swish
Επειδή το topic πάει για κλείδωμα μάλλον,να προλάβω να γράψω ότι το δικό μου πρόβλημα με τον Λεμπρόν είναι ότι έκοψε κάμποσες playoff σεζόν ίσως και κάποιο πρωτάθλημα σε μια small market ομάδα όπως είναι το Κλίβελαντ με την απόφαση του να φύγει.Για εμένα είναι (και πριν από το χθεσινό ήταν) τεράστιος παίκτης με εξαιρετικό all around game αλλά σε καμία περίπτωση σε επίπεδο MJ,Σακ (όσο έχω καταφέρει να τους δω).

QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jun 21 2013, 14:50 ) *
βασικα,η δημοσιογραφος τον ρωτησε,δεν αναφερθηκε μονος του. rolleyes.gif

Βασικά τα hate now τα φώναζε πριν ρωτήσει η δημοσιογράφος,δλδ παραέδωσε σημασία στους haters την στιγμή που βλέπει όλη η υδρόγειος χωρίς λόγο για εμένα.
captain charisma
QUOTE(Air and King @ Jun 21 2013, 15:27 ) *
Kαι οι δυο μετριοι αλλα διαολε στο 7ομο παιχνιδι ο ενας εκανε παπαδες και αλλος εβοσκε προββατα..
Και ξαναλεω ο ΛεΜπρον στην δημιουργια παιρνει αριστα...Παντα και αυτο ειναι παντα μεγαλο πλεονκτημα...
Ο Μετριος ΛεΜπρον εκανε 2 Τριπλ Νταμπλ...Και ναι ηταν μετριος συνολικα γιατι μπορει καλυτερα...

Εγω δεν υποβαθμιζω τον Τζορνταν..Απλα σου λεω πεντε πραγματα να δεις και τιποτα αλλο οχι μονο να παρακαλας να χασει ο ΛεΜπρον...Κανεις κακο στον ευατο σου και στο (?) μπασκετ που βλεπεις....

Εχει και ο Τζορνταν κακιες βραδυες...Δεν ειναι μονο οι Τελικοι το μπασκετ αλλα και πριν απο αυτους...

εννοιεται οτι ηταν τραγικος ο κομπι στο 7 ματς..

μα οι τελικοι και τα πρωταθληματα ειναι αυτα που κρινουν τη legacy των παικτων...αυτα βλεπει ο κοσμος..η κανονικη σεζον δεν λεει κατι..πιο πολυ ενα πανηγυρακι ειναι...και σ αυτο το τομεα ο τζειμς την εχει χασει τη μαχη απ το τζορνταν...ο μιχαλης εχει 6 στα 6 με τρελα πραγματα...ο τζειμς εχει 2 στα 4 με τις μισες εμφανησεις του να ειναι μετριες εως κακες... smile.gif

υ.γ εχω να δω παικτη που να κανει απιστευτα πραγματα σε τελικους απο την 3ετια του σακ που ηταν οτι πιο dominant υπηρχε...
QUOTE(redasterix7 @ Jun 21 2013, 15:59 ) *
Βασικά τα hate now τα φώναζε πριν ρωτήσει η δημοσιογράφος,δλδ παραέδωσε σημασία στους haters την στιγμή που βλέπει όλη η υδρόγειος χωρίς λόγο για εμένα.

οκ.αλλα οταν ο ιδιος εχει φαει τετοιο και τοσο κραξιμο(παρα απο την ολη πιεση απο τοτε που ηταν στο high school) ειναι τοσο αφυσικο να ξεσπασει μετα απο το 2ο σερι πρωταθλημα??το εχουμε πει και παλιοτερα και σε αλλα τοπικ.ο τζορνταν δεχοταν αναλογη πιεση και κραξιμο μεχρι το 1991 απλα τοτε τα μιντια δεν ηταν τοσο προχωρημενα οπως τωρα οπως και το ιντερνετ.
John Valthuer
Παιδιά, θα ήθελα να κάνω ενα σχόλιο σχετικά με τον θόρυβο που έγινε στο ΝΒΑ γύρω από τον Λεμπρόν: οι εταιρείες και τα ΜΜΕ έχουν την τάση να ασχολούνται μόνο με τα προϊόντα που πουλάνε καλά και να εγκαταλείπουν όσα για τον ένα η τον άλλο λόγο διαψεύδουν τις προσδοκίες τους. Αν με τον Λεμπρόν δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ειναι επειδή κατόρθωσε να πείσει οτι είναι αυτό που οι αμερικάνοι λένε the real deal. Αν δηλαδή δεν είχε εξαιρετικές επιδόσεις μέσα στο παρκέ, να είστε σίγουροι ότι, όσο μεγάλο και να ήταν το hype γύρω από το όνομά του, ποτέ δεν θα μπορούσε να διατηρηθεί επι μάκρον στην κορυφή. Ο Λεμπρόν λοιπόν δεν είναι δημιούργημα του μάρκετινγκ αλλά δημιούργημα των ίδιων των κατορθωμάτων του. Και τα γράφω αυτά δίχως να παραγνωρίζω και τις υπερβολές που κατά καιρούς έχουν γραφτεί και ειπωθεί γι' αυτόν.

Κάτι ακόμη: είναι η τελευταία φορά που με σχόλιό μου δίνω αξία σ' ένα thread που δεν έχει πλέον κανέναν λόγο ύπαρξης. Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και επιλέγω να το αγνοώ από τώρα και στο εξής.
JR_Swish
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jun 21 2013, 16:05 ) *
οκ.αλλα οταν ο ιδιος εχει φαει τετοιο και τοσο κραξιμο(παρα απο την ολη πιεση απο τοτε που ηταν στο high school) ειναι τοσο αφυσικο να ξεσπασει μετα απο το 2ο σερι πρωταθλημα??το εχουμε πει και παλιοτερα και σε αλλα τοπικ.ο τζορνταν δεχοταν αναλογη πιεση και κραξιμο μεχρι το 1991 απλα τοτε τα μιντια δεν ηταν τοσο προχωρημενα οπως τωρα οπως και το ιντερνετ.

Με κίνδυνο να το παραξεχυλώσουμε το θέμα χωρίς λόγο,αυτό που έγραψα πιο πριν ήταν ότι εφόσον δεν έβγαλε χολή για τους haters δύο χρόνια πιο πριν όταν ήταν στην από κάτω τώρα είναι κάπως άκυρο αμέσως μετά την υψηλότερη στιγμή της καταξίωσης του να κάνει σαν παιδάκι.Πανηγύρησε για την τεράστια επιτυχία σου και άσε τους άλλους να σφάζονται.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.