Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ξερατε οτι???
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Das Kapital
Ποιος παιχτης του ΝΒΑ μεγαλωσε στην Αλασκα???

a) Mike Miller B ) Ronnie Price c) Carlos Boozer

Σε δυο μερες η απαντηση αν δε το ξερετε!!!
kostasvc15
Πιστευω πως ειναι ο Πραις(β).
Air Kef
Μπουζερ.
Keyser_Soze
Boozer
NBAer
QUOTE(lebron15 @ Mar 12 2007, 12:44 AM) *
Ποιος παιχτης του ΝΒΑ μεγαλωσε στην Αλασκα???

a) Mike Miller B ) Ronnie Price c) Carlos Boozer

Σε δυο μερες η απαντηση αν δε το ξερετε!!!

Spoiler: biggrin.gif biggrin.gif
jjc
Μπουζερ δαγκωτο
thrylos7
Χμ... ώρα να ξαναρχίσουμε τα quiz με το NBA;

Περιμένω ερώτηση από holic... (μιας και φαίνεται ότι η απάντηση βρέθηκε)
Alexmei
broozer το λέει στο bio του στο NBA.com tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
NBAholic
Το ξέρατε ότι...το ανθρώπινο κρέας ανήκει στα λευκά και έχει γεύση κοτόπουλο; icon_drunk.gif

Και μια ερώτηση που κάπου νομίζω ότι την είχα βάλει: Βρείτε μου τους 3 παίχτες στην ιστορία του ΝΒΑ που γεννήθηκαν στο Μεξικό. Έχει παγίδα.
morfi
QUOTE(NBAholic @ Mar 12 2007, 02:54 PM) *
Και μια ερώτηση που κάπου νομίζω ότι την είχα βάλει: Βρείτε μου τους 3 παίχτες στην ιστορία του ΝΒΑ που γεννήθηκαν στο Μεξικό. Έχει παγίδα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εγω αυτοεξαιρουμαι... cool.gif
kostasvc15
QUOTE(NBAholic @ Mar 12 2007, 12:54 PM) *

Χμμμ,ναι........
jjc
Ο ενας ειναι ο Ναχαρα
Pierce
QUOTE(NBAholic @ Mar 12 2007, 02:54 PM) *

τους ξερω. να τους παρει το ποταμι ή οχι ακομα? rolleyes.gif
NBAholic
Αν δεν το ψάξατε, με εντυπωσιάζετε! Λοιπόν, όποιος εξαιρέθηκε, εξαιρέθηκε. Αν κάποιος άλλος προλάβει, να ποστάρει την απάντηση μέχρι τις 6 η ώρα (που θα λείπω. Morfi, Pierce, σας καθιστώ υπεύθυνους, αν κανείς δεν την ποστάρει, να την ποστάρετε εσείς στις 6. Και θυμηθείτε όλοι: Ο Καρλ Μαλόουν δεν είναι Μεξικανός!).
Das Kapital
Εν ενεργεια εγω μονο τον Ναχερα βρηκα!!!
Pierce
μιση ωριτσα εχεις ακομα να βρεις και τους αλλους δυο.hurry up tongue.gif
Keyser_Soze
With the BUZZER BEATER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyronn Lue
Eduardo Najera
Horacio Llamas
Das Kapital
QUOTE(pierce21 @ Mar 12 2007, 05:30 PM) *
μιση ωριτσα εχεις ακομα να βρεις και τους αλλους δυο.hurry up tongue.gif

Mηπως ο αλλος ειναι ο Ταιρον Λου???

QUOTE(Keyser_Soze @ Mar 12 2007, 05:48 PM) *

Tyronn Lue
Eduardo Najera
Horacio Llamas

Μολις πατησα αντ ριπλαι ειδα το δικο σου !!! δε περιμενες 2 δευτερολεπτα?
morfi
QUOTE(Keyser_Soze @ Mar 12 2007, 05:48 PM) *

Tyronn Lue
Eduardo Najera
Horacio Llamas

QUOTE(lebron15 @ Mar 12 2007, 05:50 PM) *
Mηπως ο αλλος ειναι ο Ταιρον Λου???

Λαθος...
Pierce
but keyser can't find the holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 19.gif

o lue γεννηθηκε στην πολη μεξικο στο Missouri laugh.gif

λοιπον οι 3 ειναι

Horacio Llamas
Eduardo Najera
και το τριτο τον ξεχασα icon_drunk.gif
morfi
QUOTE(pierce21 @ Mar 12 2007, 05:56 PM) *
but keyser can't find the holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 19.gif

o lue γεννηθηκε στην πολη μεξικο στο Missouri laugh.gif

λοιπον οι 3 ειναι

Horacio Llamas
Eduardo Najera
και το τριτο τον ξεχασα icon_drunk.gif

Eλεος ρε... tongue.gif
Keyser_Soze
Ααααα.... Αυτή πρέπει να ήταν η παγίδα που έλεγε ο Χόλικ. Τότε δεν υπάρχει άλλος...
Pierce
μλκια μου. ο τριτος που ειχα στο μυαλο μου τελικα δεν επαιξε ποτε στο ΝΒΑ ugly1.gif
Zmac
ποσοι και ποιοι ελληνες εχουν περασει απο το ΝΒΑ;(ευκολο)
morfi
Καλο θα ηταν να περιμενετε να τελειωσουμε με το ενα ερωτημα πριν παμε στο επομενο οκ ? rolleyes.gif
Das Kapital
QUOTE(Zmac @ Mar 12 2007, 06:19 PM) *

Τσακαλιδης,Σπανουλης,Ρεντζιας,Φωτσης,Γλυνι
αδακης!!!

Zmac
ποσα ελατηρια εχει μεσα της μια μπαλα του μπασκετ? rolleyes.gif
teneatis
QUOTE(Zmac @ Mar 12 2007, 06:19 PM) *

ο nesterovic, o yaric μετράνε;
ο lou tsioropoulos της δεκαετίας του 50;
NBAholic
Nαι, αυτή ήταν η παγίδα, ο Τάιρον Λου. Κατά τα άλλα, 2 είναι οι Μεξικανοί που έπαιξαν ΝΒΑ. Βέβαια, ο κορυφαίος Μεξικανός παίχτης όλων των εποχών (και ο μόνος που για εμένα άξιζε να παίξει στο ΝΒΑ) ήταν ο Μανουέλ Ράγκα Ναβάρο, ο οποίος σάρωσε στην Ιταλία. Ας όψεται το γεγονός ότι τότε τα σύνορα ήταν πολύ στενότερα απ'ότι τώρα.

Σωστή η παρατήρηση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τον θεωρούσαμε εμείς οι ίδιοι Έλληνα. Νομίζω ότι στο κολλέγιο τον έλεγαν "The Golden Greek", αλλά πέραν αυτού και μερικών επισκέψεών του στην Ελλάδα, δεν υπήρξε. Δυστυχώς, για την ανάπτυξη του αθλήματος.
morfi
QUOTE(NBAholic @ Mar 12 2007, 09:31 PM) *
Nαι, αυτή ήταν η παγίδα, ο Τάιρον Λου. Κατά τα άλλα, 2 είναι οι Μεξικανοί που έπαιξαν ΝΒΑ.

Και ομως, καπου ειχα διαβασει οτι ειναι τρεις που εχουν γεννηθει στην μεξικο. Δεν ξερω ομως αν εννοουσαν τον λιου μιας και δεν εγραφαν ονομα.

QUOTE(teneatis @ Mar 12 2007, 09:21 PM) *
ο nesterovic, o yaric μετράνε;

Σωστή η παρατήρηση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τον θεωρούσαμε εμείς οι ίδιοι Έλληνα. Νομίζω ότι στο κολλέγιο τον έλεγαν "The Golden Greek", αλλά πέραν αυτού και μερικών επισκέψεών του στην Ελλάδα, δεν υπήρξε. Δυστυχώς, για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Δεν το θεωρω ελληνα... για να καταλαβετε... ουτε ο εμινεμ ειναι σκωτσεζος... cool.gif

Δυστυχώς, για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Στην ελλαδα πραγματικα θα βοηθουσε πολυ... σιγουρα περισσοτερο απο οσο βοηθησε τους σελτικς... tongue.gif
kostasvc15
Α) Ξερετε οτι ο Αιβερσον ειναι 3ος σε ποντους ανα αγωνα (28) 41.gif πισω απο Τσαμπερλειν 77.gif και Τζορνταν 77.gif στην ιστορια του ΝΒΑ;Ο Κομπι ειναι 13ος με 24.3,ο Καρτερ ειναι 17ος με 24,και ο Πιρς 18ος με 23.5.
(ο Καρτερ θα βρισκοταν πολυ ψηλοτερα αλλα χαλασε τα μ.ο. μια απο τις χρονιες που ηταν τραυματιας.)
Β) Ξερετε οτι ο Καρτερ ειναι ενας απο τους μονους 10 παιχτες στην ιστορια του ΝΒΑ που εχουν πανω απο 25 ποντους μ.ο. σε παιχνιδια πλει οφ;
NBAholic
Α) Ξερετε οτι ο Αιβερσον ειναι 3ος σε ποντους ανα αγωνα (28) πισω απο Τσαμπερλειν και Τζορνταν στην ιστορια του ΝΒΑ;

Aυτό έλειπε!

Ο Κομπι ειναι 13ος με 24.3,ο Καρτερ ειναι 17ος με 24,και ο Πιρς 18ος με 23.5.
(ο Καρτερ θα βρισκοταν πολυ ψηλοτερα αλλα χαλασε τα μ.ο. μια απο τις χρονιες που ηταν τραυματιας.)

Με αφορμή αυτή σου την υπόθεση, έκανα ένα μικρό υπολογισμό: Yπέθεσα ότι το 2003 είναι υγιής, παίζει και στα 82 παιχνίδια και έχει 27 πμό, σχεδόν όσο δηλαδή είχε στην καλύτερη σεζόν του. Το νέο άθροισμα μέχρι και το σημερινό αγώνα θα ήταν 15.768 πόντοι σε 639 παιχνίδια, ήτοι 24,7 πόντοι, το οποίο θα τον έφερνε προσωρινά πάνω απ'τον Τζαμπάρ. Βέβαια, σε παίχτες κάτω των 30-32 ετών, οι μέσοι όροι τους έχουν ήδη φτάσει στο ανώτατο σημείο τους και έκτοτε ακολουθεί η πτώση. Ο Τζαμπάρ, πχ, είναι "μόλις" 12ος όλων των εποχών σε μ.ό.π, γιατί έπαιζε ανελλειπώς μέχρι τα 42 του...Απ'όσους είναι ψηλότερα, μόνο ο Μαλόουν πλησίασε σε ανάλογα ηλικιακά νούμερα (και ο Τζόρνταν, αλλά ο Τζόρνταν είχε και ενδιάμεσα ρεπό).

Β) Ξερετε οτι ο Καρτερ ειναι ενας απο τους μονους 10 παιχτες στην ιστορια του ΝΒΑ που εχουν πανω απο 25 ποντους μ.ο. σε παιχνιδια πλει οφ;

Εδώ πάλι τίθεται το θέμα των συμμετοχών. 27,3 πόντοι είναι όπως και να το κάνουμε εντυπωσιακό νούμερο, αλλά oι 30 μόλις αγώνες, όχι. Ο ΤΜακ έχει 29,8 και θεωρητικά τον 3ο υψηλότερο μ.ό, αλλά μόλις 25 παιχνίδια...

Όπως και να 'χει, νομίζω ότι για να κατατάσσεσαι και επισήμως χρειάζεσαι κάτι σαν 1000+ πόντους πλέι οφ.
kostasvc15
QUOTE(NBAholic @ Mar 13 2007, 01:56 AM) *
Εδώ πάλι τίθεται το θέμα των συμμετοχών. 27,3 πόντοι είναι όπως και να το κάνουμε εντυπωσιακό νούμερο, αλλά oι 30 μόλις αγώνες, όχι. Ο ΤΜακ έχει 29,8 και θεωρητικά τον 3ο υψηλότερο μ.ό, αλλά μόλις 25 παιχνίδια...

Όπως και να 'χει, νομίζω ότι για να κατατάσσεσαι και επισήμως χρειάζεσαι κάτι σαν 1000+ πόντους πλέι οφ.

Εχεις δικιο...Αυτο που εγραψα το ειχα διαβασει σε ενα βιογραφικο του Καρτερ που ειχα διαβασει πριν κανενα μηνα αλλα δεν μου καθοταν καλα και πηγα και το εψαξα.Στη δεκαδα δε βρισκονται τωρινοι παιχτες.
Das Kapital
Ποιος παιχτης του ΝΒΑ ειπε την εξης προταση?:''Ενα πραγμα που κανω ειναι τα μπλοκ,αλλα δεν ειναι το μονο που μπορω να κανω''

Υ.Γ. Θα το αφησω λιγο και αν σας φαινεται δυσκολο θα βαλω και επιλογες!!
Keyser_Soze
Αυτό το έχω πει εγώ... Κάποιος πρέπει να μου το έκλεψε... tongue.gif biggrin.gif icon_drunk.gif 69.gif laugh.gif
kostasvc15
Ο Μπιλ Ρασελ θα το ειπε!
Pierce
Nαι, αυτή ήταν η παγίδα, ο Τάιρον Λου. Κατά τα άλλα, 2 είναι οι Μεξικανοί που έπαιξαν ΝΒΑ. Βέβαια, ο κορυφαίος Μεξικανός παίχτης όλων των εποχών (και ο μόνος που για εμένα άξιζε να παίξει στο ΝΒΑ) ήταν ο Μανουέλ Ράγκα Ναβάρο, ο οποίος σάρωσε στην Ιταλία. Ας όψεται το γεγονός ότι τότε τα σύνορα ήταν πολύ στενότερα απ'ότι τώρα.

οταν ειπα 3 εγω αναφερομουν στο ραγκα που νομιζα οτι τελικα ειχε παιξει στο ΝΒΑ.

ο κυριακος ραμπιδης ή κατα κοσμον kurt rambis δεν θεωρειται ελληνας???
NBAholic
O Ράμπις δεν ήταν Έλληνας. Καλό το κόλπο των παραγόντων της ΑΕΚ, αλλά δε βρέθηκε ποτέ κάποια συγγένεια.
Das Kapital
QUOTE(lebron15 @ Mar 13 2007, 02:45 PM) *
Ποιος παιχτης του ΝΒΑ ειπε την εξης προταση?:''Ενα πραγμα που κανω ειναι τα μπλοκ,αλλα δεν ειναι το μονο που μπορω να κανω''

1) Omeka Okafor 2) Marcus Camby 3) Alonzo Mourning
Zmac
Ρε παιδια ο στογιακοβιτς...Δεν μετραει σαν Ελληνας?
dizzy_fingers
Γιατί? Επειδή παντρεύτηκε την Καμηλά? tongue.gif
NBAholic
O "Έλληνας" Στογιάκοβιτς δεν έπαιξε με καμιά εθνική Ελλάδος. Ούτε καν εφήβων...
morfi
Ξερατε οτι???

Οταν ξεκινησε το NBA επαιζαν με δυο μπαλες και τρεις μπασκετες επειδη ηθελαν να πρωτοτυπησουν ?
kostasvc15
QUOTE(Zmac @ Mar 12 2007, 04:58 PM) *
ποσα ελατηρια εχει μεσα της μια μπαλα του μπασκετ? rolleyes.gif

Ελατηρια;;;

QUOTE(lebron15 @ Mar 13 2007, 12:45 PM) *

Ποια ειναι τελικα η σωστη απαντηση;
Dromeas7
Πότε μπήκαν τα τρίποντα στο ΝΒΑ και ποιός είναι ο πρώτος παίχτης που ευστόχησε σε πάνω απο 100 προσπάθειες?
Das Kapital
QUOTE(kostasvc15 @ Mar 17 2007, 01:47 AM) *
Ελατηρια;;;
Ποια ειναι τελικα η σωστη απαντηση;

EMEKA OKAFOR
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.