Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κολεγιακό Πρωτάθλημα 2014-15 + NBA Draft 2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3
jvalin
QUOTE (geo82 @ May 20 2015, 21:54 ) *
Οι "αιώνιοι" από την Ανατολή ήδη βρίσκονται σε καλό δρόμο

Καλά αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση. Προσωπικά νομίζω ότι φέτος κάναμε μια τρύπα στο νερό. Οι Lakers μοιάζουν να έχουν χτίσει ήδη τη frontline τους (ο Randle και το φετινό pick) και του χρόνου θα έχουν αρκετό cap space για άλλα 2 max συμβόλαια. Εμείς έχουμε τον Smart (θα δείξει), τον Sully που έχει φτάσει 200 κιλά και ενδεχομένως κουβαλάει και μια ευπάθεια στη μέση, τον Olynyk που είναι πιο αργός κι απ το θάνατο, τον Thomas που στην άμυνα είναι κώνος και στην επίθεση νομίζει ότι παίζει streetball και αρκετούς ακόμα ρολίστες οι οποίοι είναι μια χαρά για να συμπληρώνουν το ρόστερ αλλά μέχρι εκεί. Έπειτα, δεδομένων των επιλογών του Danny στα τελευταία drafts, δεν παίρνω κι όρκο ότι φέτος πχ θα πιάσει λαβράκι από το #16 και το #28. Μακάρι να το κάνει, απλά οι πιθανότητες δε φαίνεται να είναι με το μέρος του. Προ ολίγου διάβασα ένα σχόλιο σε αμερικάνικο φόρουμ το οποίο νομίζω πως συνοψίζει αρκετά εύστοχα την όλη κατάσταση, σε αντιδιαστολή πάντα και με τη θέση στην οποία βρίσκονται πλέον οι Fakers.
Lakers now have their franchise big man to build around for years to come and we have our useless "playoff experience" and Tyler Zeller to hang our hat on........LOL, what another wasted rebuilding year. Keep up the great work Danny boy...

Για Towns/Okafor, ο Towns κουμπώνει σαφώς καλύτερα δίπλα στον Randle αλλά βέβαια δεν έχει σημασία γιατί θέλοντας και μη θα συμβιβαστούν με τα λιμά των Wolves. tongue.gif

QUOTE (BasketZilla @ May 20 2015, 19:51 ) *
Με την επιλογή του Towns, λογικά, οι Wolves θα έχουν στο ρόστερ τους την επόμενη σεζόν τα 3 τελευταία Νο1 του draft.
Τους θεωρεί κάποιος έστω καν υποψηφίους για είσοδο στα playoffs του χρόνου ;

Εγώ! Του χρόνου έχουμε το pick τους με protection από 1 έως 12. tongue.gif Lets go Wolves!
SG3ptshooter
According to Chad Ford, Minnesota Timberwolves GM and coach Flip Saunders prefers Jahlil Okafor over Karl-Anthony Towns.

jvalin
Εκτός κι αν τσινάει ο Towns για να πάει στο LA οπότε το γύρισαν οι Wolves ότι και καλά εμείς θέλουμε ούτως ή άλλως τον Okafor. Βέβαια είναι ίδιο στυλ με τον Pekovic στον οποίο έχουν δώσει 60 μύρια συμβόλαιο, αλλά ντάξει τώρα συμβαίνουν αυτά tongue.gif

Στα media ο Towns λέει τα καλύτερα για τους Wolves.
“It would be a blessing and an honor to even have a chance to play for Minnesota and be able to have the chance to play for a great organization and learn from a great mentor like Kevin Garnett,” Towns told SNY.tv at the lottery.

Απ την άλλη δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίζει στο παρασκήνιο. Προσωπικά μου κάνει κάπως περίεργη η όλη κατάσταση δεδομένου ότι ο Towns μοιάζει σαφώς καλύτερο fit.
a bullet for your head
Ανεξάρτητα του τι θέλει ή δεν θέλει ο Towns, γνώμη μου είναι πως ο καλύτερος παίκτης του φετινού draft είναι ο Okafor! Το επιθετικό του παιχνίδι δεν μου θυμίζει εκείνο του Big Al αλλά του Hakeem! Προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει η περίπτωση του!
a bullet for your head
QUOTE(GK_23 @ May 20 2015, 11:27 ) *
Με δεδόμενο λοιπόν ότι η Μινεσότα θα πάρει τον Towns, οι Λέηκερς θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ ενός σέντερ και δύο PGs. Οι Λέηκερς αναμένεται να κινηθούν δυναμικά στην αγορά των free agents φέτος το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλοί καλοί διαθέσιμοι σέντερς φέτος στην αγορά: Marc Gasol, Jordan, ίσως ο Hibbert και οι δίδυμοι Lopez.

Αυτό που είχες αναφέρει, αν μπορουσαν να υπογράψουν τον DeAndre '' ή τον Marc'' και να επιλέξουν τον Russell, θα ήταν το ιδανικό! Αν μπορούσαν να αποσπάσουν προφορική συμφωνία με έναν απ'τους 2 C, θα μπορούσαν να επιλέξουν χωρίς επιφύλαξη τον Russel! Μια άλλη μου σκέψη-ιδέα στην λογική του να φτιάξουν τον κορμό για τα επόμενα χρόνια, είναι η εξής. Να προσπαθήσουν να πάρουν το πικ των Heat και να επιλέξουν τον Dekker! .Νομίζω ότι θα κουμπωνε ιδανικά με τον Randle στα F! Τώρα τι θα μπορούσαν να προσφέρουν; Τον Nick Young, το Νο27 και το πρώτο πικ τους για το 2016 με κάποια ρήτρα για το top 7! Λέω εγώ τώρα smile.gif
a bullet for your head
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν θα με παραξενευε αν δω τον Willie Cauley-Stein στο top4-top5 στο επερχόμενο ντραφτ! Ο 3ετης συμπαίκτης του Towns στο Κεντακι, διαθέτει ενα πακέτο που δεν έχω ξαναδεί! Είναι 2.14μ, 110κ, 7'.3'' wingspan, 9'.3'' standing reach, με μόλις 6.3 σωματικό λίπος, με εκπληκτική νευρομυικη συναρμογή,σωματικά-αθλητικά προσόντα, mobility, agility, που είναι σε θέση να μαρκάρει και τις 5 θέσεις της 5αδας! Όλες τις συγκρίσεις που έχω δει, τις θεωρώ τελείως άστοχες! Θα έλεγα ότι είναι ένας νέος 7footer Ντενις Ροντμαν, που μπορεί να έχει-να αποκτήσει καλύτερο επιθετικό παιχνίδι απ' το ''σκουληκι''! Λόγω αυτών των προσόντων του, μπορεί ΑΝΕΤΑ να καλύψει και τις δυο θέσεις των ψηλών!
Boom Dizzle
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 14 2015, 19:35 ) *
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν θα με παραξενευε αν δω τον Willie Cauley-Stein στο top4-top5 στο επερχόμενο ντραφτ! Ο 3ετης συμπαίκτης του Towns στο Κεντακι, διαθέτει ενα πακέτο που δεν έχω ξαναδεί! Είναι 2.14μ, 110κ, 7'.3'' wingspan, 9'.3'' standing reach, με μόλις 6.3 σωματικό λίπος, με εκπληκτική νευρομυικη συναρμογή,σωματικά-αθλητικά προσόντα, mobility, agility, που είναι σε θέση να μαρκάρει και τις 5 θέσεις της 5αδας! Όλες τις συγκρίσεις που έχω δει, τις θεωρώ τελείως άστοχες! Θα έλεγα ότι είναι ένας νέος 7footer Ντενις Ροντμαν, που μπορεί να έχει-να αποκτήσει καλύτερο επιθετικό παιχνίδι απ' το ''σκουληκι''! Λόγω αυτών των προσόντων του, μπορεί ΑΝΕΤΑ να καλύψει και τις δυο θέσεις των ψηλών!

Τον Cauley-Stein λενε οτι τον εχουν σταμπαρει οι Νικς..Ο Τζακσον παρακολουθησε πολυ Κεντακι φετος και ακουγεται οτι θα παρει παικτη απο εκει...Ισως να ειναι αυτος...Προσωπικα βεβαια ειμαι της αποψης να πανε για Mudiay ή Russell και να χτυπησουν εναν ψηλο στην αγορα αλλα τεσπα...
SG3ptshooter

Σημασία έχει να φορέσει τη σωστή φανέλα ο Patαρος ο Connaughton. (Και να μας δώσουν οι Rockets το 18.)
SteveNashidis
http://www.nba.com/news/2015-consensus-mock-draft/index.html

Έβγαλε το ΝΒΑ μια λίστα όπου συνδυάζονται τα περισσότερα mock draft που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .

Μost Common Picks ( από 12 site)

1. WOLVES: Karl-Anthony Towns (10)
2. LAKERS: Jahlil Okafor (9)
3. SIXERS: D'Angelo Russell (8)
4. KNICKS: Mudiay, Porzingis (4)
5. MAGIC: Justise Winslow (5)
6. KINGS: Emmanuel Mudiay (6)
7. NUGGETS: Mario Hezonja (7)
8. PISTONS: Justise Winslow (3)
9. HORNETS: Devin Booker (5)
10. HEAT: Stanley Johnson (4)
11. PACERS: Cameron Payne (5)
12. JAZZ: Frank Kaminsky, Myles Turner (3)
13. SUNS: Frank Kaminsky (3)
14. THUNDER: Cameron Payne (3)

Eτοιμαζόμαστε σιγά σιγά smiley.gif
giorgos14
Αν εξαιρεσεις τα 2 πρωτα πικ δεν βρισκω κανενα λογο να ντραφταρει ομαδα στις πρωτες θεσεις ψηλο.Εχει τοσους πολλους free agent ψηλους η αγορα που ειναι χαμενη υποθεση να πας για ψηλο περα απο towns και οκαφορ
SG3ptshooter

Έφτασε η μεγάλη ώρα, ή τουλάχιστον η μεγάλη ώρα κυρίως για τις ομάδες που δεν τα πήγαν και τόσο καλά φέτος. rolleyes.gif Αύριο προς μεθαύριο, 2 η ώρα τη νύχτα προς Παρασκευή ξεκινά η τηλεοπτική μετάδοση στο ESPN, η διαδικασία φαντάζομαι θα αρχίσει το πιθανότερο μία ώρα αργότερα. 47 underclassmen, 11 παίκτες με διεθνή προέλευση - μεταξύ τους και ο Δημήτρης Αγραβάνης - και πολλοί ακόμα αυτόματα διαθέσιμοι για επιλογή νεαροί θα περιμένουν με μεγάλη αγωνία αν θα τους επιλέξει κάποιος ανοίγοντας την πόρτα του ΝΒΑ. Ή για τους πιο σίγουρους πόσο ψηλά θα επιλεγούν τελικά. Φήμες για trade, φήμες για εκπλήξεις ακόμη και ψηλά φέτος, σε ένα draft που είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων χρόνων απ' τη δική μου σκοπιά, μετά τις μέτριες μονές χρονιές το 11 και το 13 αλλά και το σχετικό "ξεφούσκωμα" των προσδοκιών πέρυσι όσο πλησιάζαμε τη διαδικασία. Μια διαδικασία που ούτως ή άλλως πάντα βρίσκω ιντριγκαδόρικη κι ας κρίνονται τα αποτελέσματα των επιλογών της κάθε ομάδας χρόνια μετά, κι ας μην είναι πάντα στο χέρι τους το πως ή το γιατί απέτυχαν στην επιλογή τους. Πάρτε λοιπόν τίποτα popcorn, δείτε highlights του υποτιμημένου επιθετικά Hollis - Jefferson για να διαπιστώσετε πως έχει πολύ καλύτερη τρίπλα απ' ότι θα φανταζόσασταν και ετοιμαστείτε..

Το Barclays Center της ΝΥ, όπου θα διεξαχθή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η διαδικασία επιλογής.

Δε θα μπορούσαμε βέβαια να μην ρωτήσουμε ο ένας τον άλλο ποια είναι η γνώμη μας για τους παίκτες που θεωρούνται οι κορυφαίοι αυτής της φουρνιάς, τι πιστεύουμε ή θέλουμε να κάνει η ομάδα μας αύριο ή ποιος παίκτης να.. αντικαταστήσει το Dunston. Οι απαντήσεις στο δεύτερο topic των ερωταπαντήσεων αυτού του καλοκαιριού.
Boom Dizzle
Towns στο 1, Russell για τους Λεικερς στο 2 που για μενα ειναι εκπληξη...Δεν προσπερνας τον Οκαφορ ο οποιος επισης δεν κολλαει στους Σιξερς πιστευω εκτος αν στειλουν τον Embiid καπου αλλου

Νταξει τρολλαρουν ασχημα οι Σιξερς...Κι αλλος ψηλος
MERLIN10
Κρίμα για τον οκαφόρ που κατέληξε σε μία ομαδα χωρις πλάνο!!!!

Πιστεύω οτι το πρωτο συμπερασμα που βγαινει απο το ντραφτ ειναι ότι είτε ο Γκαζολ είτε ο Ολντριτζ καταλήγουνε Λέικερς!!!
Boom Dizzle
Το εχει στο αιμα της αυτη η ομαδα...Μα Πορζινγκις????
j-kidd13
O Εμπιντ εχει βγει στη γυρα οτι εχει σοβαρο προβλημα,γι αυτο ισως επελεξαν τον Οκαφορ.
Κατα τ'αλλα γουσταρω με τα 1000 Ρασελ αλλα μαλλον επρεπε να πανε σε Οκαφορ.Εκτος πια αν εχουν τοση σιγουρια οτι θα παρουν εναν Λαμαρκο-Κουζινα.
MERLIN10
QUOTE(Boom Dizzle @ Jun 26 2015, 00:01 ) *
Το εχει στο αιμα της αυτη η ομαδα...Μα Πορζινγκις????

Τέτοιο γιουχάρισμα τα τελευταία 5 χρόνια που βλεπω ντραφτ δεν έχω ξανακουσει!!
Πολύ καλή επιλογή απο Ορλάντο με Χεζόνια!!Ομάδα πλευ-οφ σε δυο χρόνια πλήρης σε όλες τις γραμμές!!

Τωρα ως φαν τον πίστονς ελπίζω να κάνουν την έκπλήξη και να διαλέξουν Ντεκερ και όχι Καμίνσκι!!Έχουμε ανάγκη το σουτ απο τα φτερά και δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε άλλον βασικο σέντερ
Boom Dizzle
Κατι μου λεει οτι ο Καζενς παει ΛΑ....σε λιγο
Cauley-Stein οι Κινγκς...Καθαρο σεντερ οποτε....
Εγω ως Knick fan ξενερωσα τη ζωη μου....Μια ζωη μεσα στη λουζερια αυτη η ομαδα
Στους πιστονς νομιζω κολλαει ο Τζονσον ή ο Γουινσλοου καλυτερα...Για μενα παιζει κ ο Κογκολεζος και να μην ανανεωσετε τον Τζακσον...
yorgos
QUOTE(Voyager @ Jun 23 2015, 21:41 ) *
http://www.nba.com/news/2015-consensus-mock-draft/index.html

Έβγαλε το ΝΒΑ μια λίστα όπου συνδυάζονται τα περισσότερα mock draft που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .

Μost Common Picks ( από 12 site)

1. WOLVES: Karl-Anthony Towns (10)
2. LAKERS: Jahlil Okafor (9)
3. SIXERS: D'Angelo Russell (8)
4. KNICKS: Mudiay, Porzingis (4)
5. MAGIC: Justise Winslow (5)
6. KINGS: Emmanuel Mudiay (6)
7. NUGGETS: Mario Hezonja (7)
8. PISTONS: Justise Winslow (3)
9. HORNETS: Devin Booker (5)
10. HEAT: Stanley Johnson (4)
11. PACERS: Cameron Payne (5)
12. JAZZ: Frank Kaminsky, Myles Turner (3)
13. SUNS: Frank Kaminsky (3)
14. THUNDER: Cameron Payne (3)

Eτοιμαζόμαστε σιγά σιγά smiley.gif

Απορούσα που δεν έβλεπα πουθενά τον Cauley Stein...τελικά στο 6 από τους Κινγκς. Αν δεν είχε τον τραυματισμό νομίζω μπορούσε και ψηλότερα.
MERLIN10
QUOTE(Boom Dizzle @ Jun 26 2015, 00:16 ) *
Κατι μου λεει οτι ο Καζενς παει ΛΑ....σε λιγο
Cauley-Stein οι Κινγκς...Καθαρο σεντερ οποτε....
Εγω ως Knick fan ξενερωσα τη ζωη μου....Μια ζωη μεσα στη λουζερια αυτη η ομαδα
Στους πιστονς νομιζω κολλαει ο Τζονσον ή ο Γουινσλοου καλυτερα...Για μενα παιζει κ ο Κογκολεζος και να μην ανανεωσετε τον Τζακσον...

Στανλευ Τζονσον λοιπον!!Καλή επιλογή θεωρητικα αν και περίμενα Γουνσλοου αφου είχε καταλήξει τόσο χαμηλα!!Αλλα όπως είπα έχουμε ανάγκη απο σουτ και ο Τζονσον ειναι σαφως καλύτερος σουτερ!!Επίσης ειναι σκυλί του πολέμου αμυντικά ταιριάζει στο προφιλ των Μπαντ Μπους smiley.gif 69.gif
Boom Dizzle
Οι Ναγκετς Μουντιαι - Φευγει Λοουσον λογικη επιλογη
Οι Πιστονς Τζονσον - ΣΟΥΠΕΡ επιλογη...Το τελειο φιτ σε αυτη την ομαδα για μενα..Εξαιρετικη δουλεια απο τους Πιστονς...επρεπε να φυγει ο Ντουμαρς απ τη θεση φαινεται χαχαχα
Οι χορνετς Καμινσκι ΔΕΝ κολλαει..Πολυ καλος παικτης αλλα εχουν κορμια ενω πηραν προσφατα τον κλαρινογαμπρο των ψηλων laugh.gif laugh.gif που κανει τα ιδια πραγματα
Και οι Χιτ οπως παντα τυχεροι τους εκατσε το λαχειο με τον Γουινσλοου που για μενα ειναι μεσα στο τοπ 5 αυτου του ντραφτ...2 way παικτης που κανει τα παντα στο γηπεδο...
Τωρα προβλεψη για Πεισερς τον Μπουκερ,Τζαζ Ντεκερ κλασσικα και για Σανς Πειν λογω τρελας στα γκαρντ 71.gif bball.gif bball.gif
SteveNashidis
Δεν κάναμε τη πατάτα και πήραμε τον νέο Klay Thompson tongue.gif.

Booker παικταρά οι γωνίες του Talking Stick Resort Arena είναι δικές σου suns1-sm.gif suns1-sm.gif suns1-sm.gif

Τα υπόλοιπα αύριο καληνύχτες !
thalys
Δεύτερο πικ του Ντάννυ που δεν μ'αρέσει. Κι αν ο Ολύνυκ ήταν ελαφρώς over-reach και κάπως δικαιολογείται, η επιλογή μέτριου σουτέρ δυαριού που είναι πιο κοντό από την ρεπόρτερ του ESPN καταπίνεται μόνο αν βγει ρούκυ της χρονιάς.
jvalin
Ποιος Rozier? Σπαταλήσαμε το #16 για έναν τύπο που στα mocks έμπαινε μετά βίας στον πρώτο γύρο. Αν τον θέλαμε τόσο πολύ δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε στο #28 ή έστω να κάνουμε trade down? Ελπίζω να παίζει κάνα trade στον ορίζοντα γιατί έχω αρχίσει να ξενερώνω. Χώρια που απ ότι λέγεται ήμασταν ένα τσαφ απ το να τσιμπήσουμε τον Winslow

QUOTE (Marc Stein)
Keep an eye on Boston and Charlotte. Strong rumbles out there about a potential pick swap. Hornets currently at No. 9, Celtics at No. 16

QUOTE (Steve Bulpett)
Justise Winslow's availability got Celts back in the fray for 9. Can almost feel the disappointment coming from their HQ room down the hall.

thalys
Αναρωτιέμαι τι μας ζήταγαν για τον Justise την καψούρα μου κι είπαμε όχι.
jvalin
QUOTE (thalys @ Jun 26 2015, 05:32 ) *
Αναρωτιέμαι τι μας ζήταγαν για τον Justise την καψούρα μου κι είπαμε όχι.

Ήταν και δική μου καψούρα sad.gif

QUOTE (Steve Bulpett)
Owner Wyc Groisbeck says Celts "put everything out there" but were unable to move up.

Τεσπα τι να πεις...Ο Hunter στο #28 μου κάνει μια χαρά πάντως.
thalys
Με την επιλογή Hunter αυτή τη στιγμή έχουμε στα γκαρντ:

ΙΤ4, Σμαρτ, Μπράντλυ, Πρέσσυ, Γιανγκ, Ρόζιερ και Χάντερ.

Και ρίχνουν κλήρο ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθεί, οέ οέ οέ οέ.
jvalin
QUOTE (Steve Bulpett)
Ainge on drafting need vs best player: "Best player. Always best player. Rosters change."

Πήγε για τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη. ΟΚ, εμένα δε με χαλάει ο Hunter. Θα βοηθήσει πολύ στο spacing και μας δίνει ύψος στο backcourt.

Jordan Mickey στο #33. Βαριέμαι να περιμένω και για το #45. Και αύριο μέρα είναι. Καλή συνέχεια στους ξενύχτηδες! smile.gif
yorgos
Γκρέιβις Βάσκες trade στους Μπακς; Χμμμ...

Αγραβάνης στους Χοκς...
SG3ptshooter
Xαιρετίζω το χτεσινό πόλεμο που κάναμε και συγχαίρω έναν προς έναν τους παρόντες στη skype συνομιλία. Γράψαμε μόνο μερικές χιλιάδες πράγματα πριν κι άλλα τόσα κατά τη διάρκεια smiley.gif

Ο Johnson ήταν καλή επιλογή και στη σύγκριση με το Winslow δεν ξεκινάει έχοντας χαμηλότερο ταβάνι, θα κριθεί μακροπρόθεσμα αν θα έπρεπε να είχαν διαγνώσει καλύτερα το ποιος θα γίνει καλύτερος, υπάρχει άλλωστε χρόνος μπροστά να τον βοηθήσεις να εξελιχθεί το ντούγανο, στο δεύτερο γύρο περίμενα κάτι διαφορετικό όταν ο KCP μπορεί να παίρνει λεπτά / έχει πληρώσει 6,5 το Meeks icon_drunk.gif , αλλά λογικό ήταν για Stan. Μέχρι και το Blums μπορεί να μαζέψει αυτός άμα δει κασέτα.

Δε μ' άρεσε που οι Κέλτες πήραν 2 συμπαθή μου late 1st / early 2nd prospects να τους θάψουν κάτω απ' το σύνολο καλών/μέτριων/αρκετά καλών παικτών που έχουν μοιράσει στο roster τους. Οι Rockets πήραν 2 F ακόμα. Μ' αρέσει ο Joseph Young στους Pacers, ελπίζω περισσότερο να τα καταφέρει. Φανέλα Lakers; Πάνε για all-in πάλι αλλά προβλέπω Love. Οι Sixers πήραν 5/6 ψηλούς και τον Tokoto, respect απλά. Οι Blazers δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν πάντως θα κατέβουν να παίξουν του χρόνου, τότε δε δίνεις τον RHJ. Το σκεφτόμουν δυστυχώς πως οι Jazz είχαν πάει ανέλπιστα καλά τελευταία. Ο Delon Wright είναι υπερ-απαραίτητος στους Raptors αλλά 1. θα τον χαλάσουν κι αυτόν 2. δε μου το κάνεις αυτό το πράγμα, ήδη πήγαν και φόρεσαν αυτή τη φανέλα της αποτυχίας και στο Valanciunas.... (<- πολλές τελείες alert)

Boom Dizzle
Ας εκφρασω και μια αποψη για το ντραφτ wink.gif

1. Karl-Anthony Towns,Minessota: Η πιο λογικη επιλογη.Κολλαει απιστευτα με την υπολοιπη ομαδα,η οποια τα επομενα χρονια θα ειναι λογικα δυναμη στη Δυση.Εξαιρετικος παικτης,καλη σωματοδομη,παιζει καλη αμυνα ενω πρεπει να βελτιωσει λιγο τις επιθετικες του κινησεις.Καλος στις βολες ενω υπαρχει και potential για το σουτ του.Διανα οι Λυκοι rolleyes.gif
2. D' Angelo Russell,Lakers: Φοβερος αριστεροχειρας παικτης και ισως ο καλυτερος γκαρντ του ντραφτ.Προσωπικα μου θυμιζει τον Τζινομπιλι.Μπορει να οργανωσει αλλα πιστευω οτι η φυσικη του θεση ειναι το "2" στο ΝΒΑ εκτος αν χρησιμοποιηθει οπως ο Καρι.Μου φανηκε καπως η επιλογη των Λεικερς να προσπερασουν Οκαφορ αλλα πονταρουν οτι θα παρουν ψηλο στην FA και οτι ο Ρασελ ειναι η διαδοχη κατασταση του Κομπε.Απο αυτη την αποψη κολλαει και πιστευω οτι ο Ρασελ τουλαχιστον τον πρωτο χρονο θα ερχεται απο τον παγκο bball.gif
3. Jahlil Okafor,76ers: Εχουνειπωθει γι αυτον στο τοπικ,δεν χρειαζεται να αναφερω.Εξαιρετικο λοου ποστ παιχνιδι,τρομερο footwork και γενικα σπανιο επιθετικο ταλεντο.Εχει ενα θεμα με την αμυνα και ψηλοτερους παικτες αλλα πιστευω θα βελτιωθει κι εκει.Με κουφανε λιγο η επιλογη των Σιξερς αλλα με την υποψια οτι ο Εμπιντ εχει σοβαρο προβλημα ισως να επελεξαν με αυτο γνωμονα...Επιλεγοντας παραλληλα και τον καλυτερο διαθεσιμο
4. Kristaps Porzingis,Knicks: ΓΙΑΤΙ ρε Φιλ??Δεν ξερω αλλα ο Λετονος δεν μου γεμιζει το ματι.Ομολογω οτι δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα απο βιντεο μου φαινεται Bargnani 2.0 και απο αυτο εχουνε μπουχτησει στη Νεα Υορκη.Οι αντιδρασεις τα λενε ολα.Bust alert απο μενα γι αυτη την επιλογη ωστοσο που ξερεις,μπορει και να βγει Γκασολ...Κριμα που δεν πηγαν με Μουντιαι η Ουινσλοου εδω!! sleep.gif sleep.gif
5. Mario Hezonja,Magic: Με εξεπληξαν οι Ματζικ και γενικα δεν περιμενα τον Κροατη τοσο ψηλα. Περιμενα να πανε με Ουινσλοου ωστοσο επελεξαν Χεζονια. Μου αρεσει ο συγκεκριμενος αν και νομιζω εχει θεμα attitude. Κολλαει στους Ματζικ και δινει και σουτ!
6. Willie Cauley-Stein,Kings: Περιεργη επιλογη των Κινγκς αλλα ισως ειναι και λογικη αν φυγει ο Καζενς.Παντως ο Σταιν ειναι ροντμανοειδες.Αμυναρα,μοιραζει ταπες,κατεβαζει σκουπιδια αβερτα αλλα απο επιθεση 0.Προσωπικα σαν παικτη τον θεωρω ηδη ετοιμο για καταλυτη της αμυνας ομαδας ΝΒΑ αλλα μενει να το δειξει και πρεπει να φτιαξει εστω λιγο την επιθεση.
7. Emmanuel Mudiay,Nuggets: Απ τη στιγμη που ο Λοουσον ειναι κοντα στην εξοδο εχει βαση η επιλογη των Ναγκετς.Ο Μουντιαι ειναι ενας παικτης εκρηκτικος με πολυ καλα αθλητικα προσοντα,οργανωνει και εχει πολυ καλο ντραιβ αλλα ειναι ασουτος.Σουταρει επιεικως αθλια και αν δεν το φτιαξει θα εχει θεμα μεγαλο.Επιπλεον ειναι ανεπιτρεπτο για γκαρντ να σουταρει με 60% στις βολες.Αν φτιαξει τα παραπανω θεματα θα γινει all star.Προσοντα εχει..Με προβληματισε βεβαια που προτιμησε την Κινα και τα λεφτα απο τον Λαρι Μπραουν περισυ στο SMU
8. Stanley Johnson, Pistons: Βγαζω το καπελο στους Πιστονς,εξαιρετικη επιλογη.Οπως προειπα ειναι το τελειο φιτ σε αυτη την ομαδα ο Τζονσον και αυτο το πιστευα μηνες πριν.2 way παικτης,καλυπτει το 3 και το 2 αν χρειαστει και μπορει να κανει την αμυνα των Πιστονς μπετον!Μαζι με Ντραμοντ ισως ξανακανουν Bad Boys τα Πιστονια..Ο Τζονσον ειναι εξαιρετικος αμυντικος και πρεπει να εξελιξει και λιγο τις επιθετικες κινησεις.Ο Kawhi Leonard με λιγο Artest για μενα ειναι η τελεια συγκριση απο οσο εχω δει.Well done Detroit thumbsup.gif thumbsup.gif
9. Frank "the Tank" Kaminsky,Hornets: Εδω περιμενα καποιον αλλον για τους Χορνετς.Οχι επειδη ο Καμινσκι δεν ειναι καλος παικτης αλλα δεν κολλαει εδω.Εχουν ενα παικτη που πανω κατω κανει τα ιδια(Hawes).Anyway, o Καμινσκι ειναι πολυ καλος παικτης με πολυ καλο σουτακι και απο τη γραμμη των 3 ποντων αλλα οπως και καθε λευκο ψηλο με σουτ τον φοβαμαι για bust. Στα ματια μου βεβαια μπορει να εξελιχθει σε stretch 4αρι και αν η αμυνα του μεταφραστει καλα και στο ΝΒΑ τοτε εχει μελλον.Η συγκριση του Jalen Rose με τον Ραιαν Αντερσον μου κανει...
10. Justise Winslow,Heat: Αδυναμια!Οι χιτ κερδισαν το λαχειο αφου επεσε τοσο χαμηλα ο συγκεκριμενος.Παικτης 2 way οπως ο Τζονσον, αριστεροχειρας και με προδιαγραφες πολλες!Παιζει και στο 3 και στο 2.καλος αμυντικος,καλο επιθετικο παιχνιδι απ οσο ειχα δει και στο Φ4 κολλεγιακου και πιστευω θα κολλησει στους Χιτ απιστευτα.Αυτο σημαινει οτι ο Ντενγκ φευγει.Περιμενα τον Ουινσλοου πιο πανω αν και πιστευω οτι οι Χιτ ειναι καλο περιβαλλον γι αυτον και μαζι με τους υπολοιπους,αν μεινει κι ο Γουειντ συνθετουν εξαιρετικο κορμο!
11. Myles Turner,Pacers: Ο Ουεστ φευγει οποτε μαλλον ετσι σκεφτηκαν οι Πεισερς και επελεξαν Τερνερ.Ο Τερνερ για μενα ειναι ενα μυστηριο.5αρι ή 4αρι??Θα πω 4αρι εγω αφου η σωματοδομη του δεν βοηθαει για 5.Στα ματια μου ειναι ενας μινι Aldridge αν φτασει το potential του.Συμπαθητικο σουτακι ακομα και εξω απο τη γραμμη,ιδιαιτερα ψηλος για το 4 ωστοσ αν δεν βαλει κιλα και δεν δυναμωσει θα εχει θεμα να προσαρμοστει στο ΝΒΑ.Σοβαρη πιθανοτητα bust εδω βλεπω προσωπικα αλλα αν τους βγει ο Τερνερ την καναν λαχειο
12. Trey Lyles, Jazz: Κ εδω κουφαθηκα.Απο τη στιγμη που εχεις Φειβορς και Γκομπερ ρακετα δεν επιλεγεις κι αλλον ψηλο.Ισως οι Τζαζ βλεπουν στον Lyles το stretch 4αρι που τους λειπει αλλα και παλι νομιζω οτι εδω κολλαγε ο Μπουκερ ή ο Ντεκερ τον οποιο ηθελα να δω στους Τζαζ. Ο Lyles ειναι ενας poor man Boozer,καλη σωματοδομη για τεσσαρι με τη διαφορα οτι ο Lyles εχει προδιαγραφες για το σουτ και απ εξω.Επαιξε κυριως 3 στο Κεντακι του Καλιπαρι αν και η θεση του ειναι καθαρα το 4.Τον περιμενα χαμηλοτερα αλλα θα δειξει
13. Devin Booker,Suns: Klay Thompson 2.0.Τοσο απλα.Βρωμοχερο καθαρο 2αρι που στους Σανς αν στηριχτει θα κανει παπαδες.Τον παω πολυ τον Μπουκερ καθως οπως ειπα μου θυμιζει Τομπσον σε ολα.Στο καταλληλο περιβαλλον θα αναδειχθει.Οι Σανς καναν εξαιρετικη επιλογη και τωρα θα πρεπει να ανταλλαξουν Μπλεντσο η Ναιτ για να ισορροπησουν και την 5αδα τους.Οχι αλλα γκαρντ! tongue.gif
14. Cameron Payne,Thunder: Εδω εχουμε αλλο ενα πολυ καλο φιτ και σε μια πολυ καλη ομαδα(Μην κοιταμε τι καναν φετος,ειχαν τραυματισμους).Ο Πειν ειναι ενας αριστεροχειρας πλευ μεικερ και στους Θαντερ τον βλεπω να μπαινει και να ηρεμει τον Γουεστμπρουκ.Ειναι οργανωτης και στους Θαντερ κολλαει πολυ καλα..Δεν εχω εικονα ωστοσο στην Αμερικη τον συγκρινουν με τον George Hill και τον πρωιμο Devin Harris..

Αυτα για τη λοτταρια.Σχολιαζοντας αλλες επιλογες εντυπωση μου εκανε(αρνητικοτατη μαλιστα) η επιλογη Ροζιρ στους Σελτικς.Με ποιο σκεπτικο να επιλεξεις τον συγκεκριμενο απο τη στιγμη που υπηρχε ο Ντεκερ ακομα διαθεσιμος?αδιανοητο!Επισης εκπληξη ο Βον στους Μπακς(mock τον διναν τελος 1ου γυρου),ο Πορτις στους Μπουλς δεν μου κολλαει(εχουν ηδη πολλα 4αρια πρεπει να κανουν καποιον ανταλλαγη), ο Μιλουτινοφ ειναι το κλασσικο Ευρωπαικο προσπεκτ των Σπερς,οι Νετς καναν κινηση ματ με Hollis-Jefferson(το steal του ντραφτ,θυμηθειτε το),το αυτο και με τους Γουοριορς(ο Λουνει κατρακυλισε και μου αρεσει πολυ σαν επιλογη,παικτης με τρομερο potential αν και μπορει να βγει Περι Τζοουνς),ο Λαρι Νανς Τζρ. στους Λεικερς δεν το περιμενα με την καμια,ο Ντεκερ Ροκετς δεν ξερω πως θα λειτουργησει(ηθελαν πλευ εδω),ο Ουμπρε κολλαει στους Ουιζαρντς και οι Νικς με τον Γκραντ εσωσαν καπως τις εντυπωσεις(πιστευω θα ειναι ενα καλο μπακ απ στον ασσο... bball.gif

Αυτα τα ολιγα απο μενα.Περιμενω αναλυσεις και απο λοιπους συμφορουμιτες tongue.gif tongue.gif
a bullet for your head
O Cauley-Stein επιλέχτηκε ψηλα, παρότι βγήκαν παγανιά κάτι άρθρα που προέβαλλαν ανησυχίες για έναν τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο! Απ την στιγμή που ο Mudiay δεν καταδεχτηκε να περάσει από work out με τους Κινγκς, ο Ντιβατς καλα το χειριστηκε! Πηρε έναν παίκτη με τεράστιο αμυντικό potential που μπορεί να πλαισιώσει τον Cousins και οχι απαραίτητα να τον συμπληρώσει ή να τον αναπληρώσει! Ο Carl θέλει trade για τον Cousins, ενώ Divac και ιδιοκτήτης οχι. Γράφτηκε ότι ο Γκέι θα πάρει πολύ χρόνο στο PF, οπότε πολύ πιθανό να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση! Απλά θα κινηθούν στην αγορά για PG και για SF. Η μεγαλύτερη έκπληξη ακούσει στο όνομα του Larry Nance Jr! Έγραψα γι'αυτόν στο Twitter τις προηγούμενες μέρες, όμως ούτε η δική μου μύτη μπορούσε να υποψιαστεί πως θα πλασαριστει στο τελος του πρώτου γύρου! Δεν βλέπω σ'αυτόν καθαρό-ατόφιο NBA potential. Όμως έχει τέτοια ελκυστικά χαρακτηριστικα, που στην Ευρώπη θα έκανε καριέρα! Τώρα αν μπορέσει να εξελιχθεί σε καλό role player, θα δείξει!
SteveNashidis
Πάνω κάτω αναλύσατε πολύ ωραία τα draft picks οπότε λέω να ασχοληθώ με τα αγαπημένα μου draft trades , αξιολογώντας τα ! blove.gif

Nα ξαναεπαναλάβω πόσο με χαροποιεί , ύστερα από αρκετά χρόνια rolleyes.gif , μια πολύ σωστή επιλογή για τους Suns με τον Booker (Κlay 2.0 ) . Δεν συμφωνώ με το φίλο παραπάνω που λέει ότι πρέπει να αδειάσουμε έναν από τους Knight/Bledsoe μιας και χωράνε μια χαρά . Παρά το γεγονός ότι δεν θέλω να επενδύσουμε στον Knight , ο Booker θα δώσει το spacing στις γωνίες που χρειαζόμαστε όταν θα βγαίνει στον αιφνιδιασμό με τον Ερρίκο της καρδιάς μας . Μας χαιρετάει όμως η λατρεία μου , ο Gerald Green αν και ελπίζω να τον κρατήσουμε και αυτόν rolleyes.gif

Trades :

1.
New York Knicks, Atlanta Hawks, and Washington Wizards three-team trade
Atlanta acquired Tim Hardaway, Jr. from New York + two future second-round picks from Washington
New York acquired draft rights to 19th pick Jerian Grant from Washington
Washington acquired acquired draft rights to 15th pick Kelly Oubre, Jr. from Atlanta

bball.gif H Nέα Υόρκη παρά τα γιουχαρίσματα για τον Λετονό - που θα συνέβαιναν ούτως ή άλλως εκτός αν έπαιρναν κάποιον από το τοπ3 - πήραν ένα PG που χρειάζονταν, δίνοντας τον υπερεκτιμημένο για πολλούς Hardaway. Βαθμός Β+
bball.gif H Atlanta πήρε τον Tim , και ποντάρουν να ταιριάξει στο σύστημα ,που έχουν δημιουργήσει φέτος, με το άπλετο καταιγισμό τριπόντων. Δεν είναι άσχημο trade, αλλά μπορούσαν με το #15 να πάρουν τον αντικαταστάτη του Caroll . Ήταν διαθέσιμοι οι Dekker,Justin Anderson και Hollis Jefferson. Βαθμός C+
bball.gif Η Washington μάλλον θα αποχαιρετήσει τον Pierce οπότε ο Oubre , με τα 2 2nd round που έδωσαν για να τον πάρουν , ανεβαίνοντας 4 θέσεις , δεν είναι και πολύ άσχημο . Βαθμός B

2.
Portland Trail Blazers and Brooklyn Nets trade
Portland acquired Mason Plumlee and draft rights to 41st pick Pat Connaughton
Brooklyn acquired Steve Blake and draft rights to 23th pick Rondae Hollis-Jefferson

bball.gif Στο Portland βάρεσαν διάλυση. Όλοι φεύγουν εκτός από Lillard. Οι κινήσεις τους μοιάζουν με απελπισία και προχειρότητα στα μάτια μου . Η απόκτηση του Mason θα δώσει το βάθος στη ρακέτα που αφήνει ο Λαμάρκος και ο Pat είναι ένα συμπαθητικό SF 2ου γύρου αλλά ΔΕΝ προσπερνάς στο #23 τον Hollis ειδικά αν μπαίνεις τόσο απότομα στο rebuilding mode. Eπίσης αντί για Mason κυκλοφορούν αρκετοί καλοί ψηλοί φέτος . Βαθμός C-
bball.gif To Brooklyn δεν έχει ευελιξία ελέω salary cap, οπότε η κίνηση αυτή θεωρείται πολύ καλή .Πήραν έναν εξελίξιμο παίκτη , steal για τόσο χαμηλά και ένα αναπληρωματικό παίκτη σε μια θέση που πονάνε tongue.gif (Blake) . Bαθμός Α

3.
Cleveland Cavaliers and Minnesota Timberwolves trade
Cleveland acquired draft rights to 31st pick Cedi Osman, draft rights to 36th pick Rakeem Christmas, and a 2019 second-round pick
Minnesota acquired draft rights to 24th pick Tyus Jones

bball.gif Το Cleveland δεν έχει χώρο στο σάλαρι καπ .Ότι έχουν θα το διαθέσουν σε Λεμπρόν και Λοβ. Οπότε το 1 μύριο του 1st round pick τους είναι υπερπολύτιμο. Αντί αυτού πήραν έναν ελπιδοφόρο παίκτη που δεν θα επηρεάσει άμεσα το cap τους ( Osman ) και τον συμπαθητικό Christmas που θα οδεύσει D-League με σκοπό να κλέψει κάποια στιγμή θέση στο ρόστερ. Βαθμός Β
bball.gif Πίσω από τον ευπαθή Rubio ποιος; Aυ-Tyus Jones . 1-0 69.gif Σε μια ομάδα που δεν θα είναι το πρώτο βιολί και θα προσφέρει hustling και πάσες στα 3 εκκολαπτόμενα 1st round picks , θα πάει καλά . Βαθμός Β+

4.
Charlotte Hornets and Brooklyn Nets trade
Brooklyn acquired draft rights to 39th pick Juan Pablo Vaulet
Charlotte a 2018 second-round pick, a 2019 second-round pick, and cash considerations

Ασήμαντο trade και για τις 2 ομάδες και για μας . Βαθμός -

Memphis Grizzlies and Phoenix Suns trade
Memphis acquired draft rights to 44th pick Andrew Harrison
Phoenix acquired Jon Leuer

Περιττό να πω ότι βούιξε το τουίτερ και ο κόσμος του ΝΒΑ για το 5ο guard του Kentucky που θα βρισκόταν στο ρόστερ των Suns , μετά τους Bledsoe,Knight,Goodwin και Booker. Μετακόμισε γρήγορα και ηρέμησαν αυτοί οι κακοπροαίρετοι tongue.gif

bball.gif Το Memphis θέλει να ξελαφρώσει οικονομικώς και ο Leur τους έπιανε ένα μύριο χώρο και θέση στον πάγκο . Ο Harrison θα περιμένει και αυτός να βρει το δικό του χώρο στο ρόστερ. Βαθμός Β
bball.gif Απαράδεκτοι για άλλη μια φορά , δεν αντέξαμε να μην κάνουμε μ@λ@κία . Πήραμε stretch 4 , που κοστίζει ένα μύριο , ενώ δεν έχουμε έλλειψη από imitation ψηλούς (facepalm) . Στο Draft, στο #44, υπήρχαν ακόμα οι σχεδόν δωρεάν Center , Artūras Gudaitis,Dakari Johnson, Luka Mitrović ,Aγραβάνης , που θα πρόσφεραν απλόχερα άμυνα , hustling καλύτερη και από του Τουρίστα Len. Aυστηρό D+ smiley.gif

5.
Milwaukee Bucks and Toronto Raptors trade
Milwaukee acquired Greivis Vásquez
Toronto acquired draft rights to 46th pick Norman Powell and a 2017 first-round pick (protected)

bball.gif Ο Κιντ χρειάζεται κάποιος να καθοδηγήσει αυτήν την νεανική ομάδα και ο Βάσκεζ κρίθηκε αρκετός ,χωρίς πολλές απαιτήσεις για χρόνο συμμετοχής . Τα ανταλλάγματα που έδωσαν σχεδόν ασήμαντα. Βαθμός Β+
bball.gif Στον αντίποδα οι φίλοι των Ράπτορς θα έλεγαν ότι έπιασαν κορόιδο τους Μπακς καθώς για τον Βάσκεζ πήραν αντάλλαγμα 1st round . Πέρα του γεγονότος ότι έχει αρκετούς περιορισμούς αυτό το pick (protected top 14 in 2017-19, else 2020 second round pick and 2021 second round pick) και να το κρατήσουν θα επιλέξουν κανέναν από τις αλάνες της Βραζιλίας smiley.gif . Βαθμός C- γιατί σχετίζεται ο Ujiri tongue.gif

7.
Portland Trail Blazers and Utah Jazz trade
Portland acquired draft rights to 54th pick Dani Díez
Utah acquired cash considerations

8.
Portland Trail Blazers and Brooklyn Nets trade
L.A. Clippers acquired Branden Dawson
New Orleans acquired cash considerations

Aσήμαντα και αυτά τα 2 trades.
SG3ptshooter
Αγαπησιάρης Chad Ford:
The Pistons had a major hole to fill at the small forward spot and were determined to draft for need over talent. They wanted a wing who could shoot, defend and, most importantly, play right now. I just believe they drafted the wrong guy. As I noted in my Winners and Losers column, I think the Pistons drafted a guy who looks the part over someone who is the part. Johnson has a NBA body and a great reputation as a winner. But in almost every way, Winslow is the superior player. He's a better athlete, has a better motor, plays with more grit and even shoots it better when he gets his feet set. Johnson is bigger and a better shooter off the bounce. But I think in a few years this draft will look a bit like the Rockets selecting Marcus Morris ahead of Kawhi Leonard.

1. Τους Morris τους είδα ως δίδυμο ψηλών στο Kansas και προφανώς και δε θα έπαιρνα κάποιον εκ των δύο για SF τη μέρα του draft, τώρα αν εσείς βλέπετε στον Stanley Johnson ή στο πως έπαιξε πέρυσι έναν Power Forward μάλλον τους μπέρδεψα με τον Harrell. tongue.gif

2. Μιλάμε γι' αυτόν τον "αναλυτή".

3. Δε μπορώ να παραστήσω πως δε με προβληματίζει η ποσότητα της επιμονής του:
The Heat? A+. The Pistons? Well, there's always next year.

Να μη χαρούμε κι εμείς μια φορά.. Παίζει να μας θεωρεί χαλαρά την ομάδα με το χειρότερο draft. Σίγουρα δε νιώθω πως αυτή είναι η κρατούσα άποψη.
SteveNashidis
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 26 2015, 22:04 ) *

Και έψαχνα να σε βρω !

Βγήκε τελικά τι δεν δέχτηκαν οι Σάρλοτ από τον Ντάνι που ήθελε απεγνωσμένα τον winslow. 4 1st round pick
Μάθαμε λοιπόν την αξία του Καμίνσκι ! icon_drunk.gif icon_drunk.gif smiley.gif

http://bleacherreport.com/articles/2507717...gramming-league
SG3ptshooter
E δεν κράτησε και πολύ:
Sources: Rockets agree to deal with undrafted UNLV PF Christian Wood

http://sports.yahoo.com/news/sources--undr...-230538063.html

Δε γινόταν να μην τον αναλάβει μια ομάδα ως project. Όσο αδύναμος κι όσο "ατίθασος" κι αν είναι.
a bullet for your head
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 27 2015, 14:15 ) *
E δεν κράτησε και πολύ:

http://sports.yahoo.com/news/sources--undr...-230538063.html

Δε γινόταν να μην τον αναλάβει μια ομάδα ως project. Όσο αδύναμος κι όσο "ατίθασος" κι αν είναι.

Μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο but.....Daryl Morey knows! Πολύ στοχευμένες κινήσεις...απομένει η πινελιά για την προσθηκη starter PG.
a bullet for your head
http://zagsblog.com/articles/nba-scout-say...passing-skills/ Ο Αυστραλός Ben Simmons έχει ξετρελανει κόσμο! Lefty, versatile, ψηλός, αθλητικος...Δεν θυμάμαι άλλοτε ενα τόσο ψηλό point F σε lefty version!
GK_23
Για να ζωντανέψουμε λίγο αυτό το τόπικ...

QUOTE(GK_23 @ May 19 2015, 14:51 ) *
Ένας από τους παίκτες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο draft combine του Σικάγου ήταν ο άγνωστος σε πολλούς Marcus Thornton του άσημου William & Mary. PG με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα, θα πρέπει όμως να προσαρμόσει κάπως το παιχνίδι του για να πετύχει στο επόμενο επίπεδο.

O Marcus Thornton, νούμερο 45 στο φετινό draft, θα παίζει στα μέρη μου την νέα σεζόν, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Sydney Kings.

http://www.nbl.com.au/featured-news/kings-...arcus-thornton/

QUOTE(GK_23 @ May 6 2015, 11:40 ) *
- Maurice Ndour (PF, 6'9''): Διεθνής με την εθνική Σενεγάλης, έπαιξε πέρυσι στο Παγκόσμιο. Καλός αθλητής, με εντυπωσιακό άνοιγμα φτερών, 7'4'' σύμφωνα με το Draft Express. Έχει δουλέψει αρκετά στα βασικά τα τελευταία δύο χρόνια, μπορεί να επιτεθεί και με πρόσωπο και με πλάτη στο καλάθι. Καλός στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, όχι τόσο δυνατός όμως, είναι κατηγορία "φτερού" για παίκτης ρακέτας. Φέτος με το Ohio είχε 16π-8,3ρ-2,3κοψ και σούταρε 43,5% τρίποντα, με μόλις όμως 2,1 προσπάθειες ανά ματς.

Ως αποτέλεσμα της καλής του παρουσίας στο Summer League, o Ndour υπέγραψε μη εγγυημένο συμβόλαιο με το Dallas.
Οι εμφανίσεις του στην preseason θα κρίνουν αν θα κερδίσει θέση στο τελικό ρόστερ.

http://www.mavs.com/mavs-sign-maurice-ndour/

- D.J. Newbill (SG, 6'4''): 'Ηταν ο πρώτος σκόρερ της Big 10 φέτος, αγωνιζόμενος με το Penn State. Έκλεισε τη χρονιά με 20,7π-4,7ρ-3,1ασ. Το Draft Express δημοσίευσε πρόσφατα ένα αναλυτικό report για αυτόν:

http://www.draftexpress.com/article/DJ-New...ng-Report-4837/

O Newbill υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Βιλερμπάν...

http://www.blackshoediaries.com/2015/8/3/9...et-villeurbanne

Στο δρόμο προς τη Γαλλία του συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό...

http://onwardstate.com/2015/08/16/d-j-newb...cial-profiling/

- T.J. Price (SG, 6'4''): Άλλος ένας scoring guard, ο οποίος την τελευταία του χρονιά στο κολέγιο βελτίωσε αρκετά το off the dribble παιχνίδι του. Φέτος είχε εντυπωσιακούς μέσους όρους, 17,1π-5,3ρ-4ασ. Ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της USA Conference. Έχει δείξει πολύ καλά δείγματα απέναντι σε ανταγωνιστικούς αντιπάλους, πέρυσι το Δεκέμβρη σκόραρε 24 πόντους απέναντι στο Louisville, το 2012 είχε σκοράρει 21 πόντους ως πρωτοετής απέναντι στο Kentucky του Anthony Davis.

Ο Price θα αγωνιστεί επίσης στη Γαλλία του χρόνου αλλά στη γαλλική Α2 με τη φανέλα της Λιλ...

http://www.wkusports.com/sports/m-baskbl/s.../081815aaa.html
GK_23
Συνεχίζω με undrafted παίκτες που υπέγραψαν σε ευρωπαϊκούς συλλόγους...

- Ο αριστερόχειρας απόφοιτος του Providence, LaDontae Henton (SF, 1.96) θα αγωνιστεί στην ACB με τη φανέλα της Σεβίλλης:

http://www.acb.com/redaccion.php?id=115381

Στην τελευταία του χρόνια στο κολέγιο μέτρησε 19,7 πόντους και 6,5 ριμπάουντ και μαζί με τον Ryan Gomes κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ στα χρονικά του κολεγίου:

Henton finished his Friar career with 2,059 points and 1,054 rebounds, becoming the second player in school history to achieve the 2000/1000 milestone (Ryan Gomes was the first).

Ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρυσι στην Big East και ο 4ος παίκτης στην ιστορία της περιφέρειας που ξεπερνά το φράγμα των 2,000 πόντων μετά τους Ryan Gomes, Alonzo Mourning και Patric Ewing. Το άνοιγμα φτερών του αγγίζει τα 7 πόδια.

- Ο Chasson Randle (Guard, 1.88) από το Stanford θα παίξει για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ με τη φανέλα της Νίμπουρκ στη Τσεχία:

http://www.qconline.com/sports/randle-sign...2b066de339.html

Προέρχεται από μία σπουδαία κολεγιακή καριέρα. Στη senior σεζόν του μέτρησε 19,6π.-3,3ρ.-3,0ασ.

Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Stanford με 2,375 πόντους...

- O Rayvonte Rice (SG, 1.94) από το Illinois, θα αγωνιστεί στην ιταλική Α2 με τη φανέλα της Βερόνα:

http://www.news-gazette.com/news/local/201...0%99t-pass.html

Ο καλύτερος παίκτης του Illinois τα δύο τελευταία χρόνια, με εντυπωσιακή βελτίωση στο περιφερειακό σουτ και στα λάθη. Πολύ καλός αθλητής, 6,5 ριμπάουντ μέσο όρο στη senior σεζόν του, εντυπωσιακό νούμερο για γκαρντ. Σκόραρε επίσης 16,5 πόντους ανά ματς. Ίσως ο καλύτερος παίκτης που έβγαλε το Illinois από την εποχή του Deron Williams.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.