Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Uleb Cup 2005-2006
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2
dizzy_fingers
Γ@μώ την εξεταστική μου...τα καλύτερα παιχνίδια χάνω... 45.gif
hagi
Dizzy αν δεν το είδες δεν πειράζει..Εμείς που το είδαμε κοντεύαμε να πάθουμε καρδιά!! Ήταν απίστευτο παιχνίδι και συμφωνώ και γω για το πάθος που έδειξαν οι παίχτες..
Τώρα μπροστά είναι η Βιλερμπάν που μπορούμε να την περάσουμε.
Άντε να δούμε...
Warrior
hagi...μην κοιτας που κοντεψε να μας βγει η ψυχη εμας,για καποιον ουδετερο
το ματς ηταν απολαυστικο!!Kαλα ρε Σπυρο,τι θα γινει με σενα??Ολο τα καλυτερα
χανεις... sad-smiley-009.gif tongue.gif

Παντως χαρακτηριστικο του ποσο ειχε καθηλωθει ολο το γηπεδο απο την
εξελιξη του αγωνα,ηταν οτι σε καποιες στιγμες στο τελος(σε ενα γεματο γηπεδο)
ακουγες τα παπουτσια των παικτων..τον κτυπο της μπαλας στο παρκε πριν
τις κρισιμες βολες...ειχες την εντυπωση οτι ολοι κραταγαν ακομα και την αναπνοη
τους...

Το μπασκετ ειναι το ομορφοτερο αθλημα στον κοσμο...

Υ.Γ. Βεβαια για καμια βδομαδα τουλαχιστον δεν θα δω αγωνα μπασκετ! 33.gif
Πηρα υπερβολικη δοση χτες...
thrylos7
Eγώ ήμουν σχετικά ουδέτερος... αλλά μέσα στο Αλεξάνδρειο και με τέτοια ατμόσφαιρα δύσκολα παραμένεις...
Πολλά θρίλερ μαζεύονται τελευταία... Τέλεια!
Dizzy είσαι γκαντέμης! tongue.gif
Olorin
Εντάξει, εσείς κερδίσατε και προλάβατε να ηρεμήσετε εγκαίρως, τι να πω κι εγώ που θα κάνω κανα μήνα να συνέλθω...

Δεν ξέρω γιατί πάντως, αλλά ακόμα και όταν ήμασταν στο +10 στο 39' ήμουν 101% σίγουρος ότι θα αποκλειστούμε. Κι αυτό γιατί το έχουμε αποδείξει την τελευταία 15ετία (για να μην πω παραπάνω) ότι είμαστε η προσωποποίηση του συμπλέγματος κατωτερότητας, αφού όποτε πάμε να κάνουμε μια έκπληξη με κάποια (θεωρητικά ή πρακτικά) ανώτερη ομάδα κάποιον τρόπο θα βρούμε στο τέλος και "θα χύσουμε την καρδάρα με το γάλα" (πόσες φορές την έχω ακούσει αυτή τη φράση!).

Βέβαια αυτό δε με απότρεψε από το να ουρλιάζω και να τσιρίζω στο κρεβάτι μου σε κάθε λάθος του τελευταίου λεπτού της κανονικής διάρκειας, σε σημείο που να γκρινιάζει η αδερφή μου ότι δεν την άφηνα να διαβάσει για την εξεταστική (κι η μάνα μου να γκρινιάζει γιατί δε διάβαζα εγώ για τη ιδκή μου...).

Κάτι άσχετο: Αν και είμαι από αυτούς που κοροιδεύουν τη συνήθεια του Έλληνα να ξοδεύει το 90% της ανάλυσης ενός αγώνα στα σχόλια για τη διαιτησία, δε σας φάνηκε χθες ότι (εναντίον και των δυο ομάδων) οι διαιτητές καταλόγιζαν πολύ, μα πάρα πολύ εύκολα φάουλ??? Σε κάποιο σημείο νόμιζα ότι έπαιζα... Pro Evolution Soccer 5 που σφυρίζεται φάουλ για άμυνα με τα μάτια!!! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε λέω ότι έκριναν το αποτέλεσμα, ούτε ότι ήταν στημένο για να αποβληθούν οι βασικοί του Πανιωνίου επειδή δεν έχουμε το ίδιο βάθος πάγκου με τον Άρη, απλώς πολλές φορές προσπαθούσα στα replay να δω την παράβαση και δεν έβλεπα τίποτα... Άλλαξαν οι κανονισμοί και δεν το ξέρω??? Κι αν είναι έτσι, γιατί κάθε Δευτέρα στην Α'ΕΣΚΑ τρώω το ξύλο της αρκούδας και το μόνο που κερδίζω είναι μερικοί.. μώλωπες??? Για να μην πω για το καλάθι του Harvey στην πρώτη παράταση που ήταν καθαρά εκπρόθεσμο, αν και αυτό ήταν λάθος του κομισσάριου και όχι των διαιτητών...

Υ.Γ: Πάντως αν πρέπει να το δω καθαρά αντικειμενικά το θέμα, ίσως είναι καλύτερα που αποκλειστήκαμε, αφού σε αντίθεση με εμάς ο Άρης έχει τα φόντα να πετύχει κάτι καλό στο Uleb Cup, αρκεί βέβαια να μην παίξει όπως χθες...

Υ.Γ.2: Τελικά, την προηγούμενη Τρίτη πήγα στο Ελληνικό όπως είχα πει μαζί με δυο συμπαίκτες μου Αρειανούς, αλλα από την απογοήτευσή μου που χάσαμε το +14 δεν είχα κουράγιο ούτε να post-αρω, συν του ότι οι άλλοι δυο με τρέλαναν στο δούλεμα... Ίσως και να είχαν και δίκιο, αφού όταν η διαφορά ήταν σε διψήφια νούμερα είχα ξεθαρρέψει και έβαζα στοιχήματα (μα τι μ^%^κας είμαι!!!). Ένα μόνο θα σας πω... Την Τετάρτη αναγκάστηκα να κάνω προπόνηση φορώντας τη φανέλα του Άρη...
Bonzo
Είδ και εγώ το ματς
Πραγματικά απίοστευτω...
Πάντως εγώ ήμουν με τον Πανιώνιο γιατί είχα βάλει στοίχημα...
Πιστεύω ότι απόδω και πέρα ο Άρης θα πάει τελικό άνετα...
Και χωρίς την ούνιξ που αποκλείστηκε από την φορμαρισμένη Ρόμα μπορεί και να το πάρει(λογικά μεχρι τότε θα χει ξεφορμαριστεί.. biggrin.gif biggrin.gif )
Εγώ πάντως θα έπαιζα ότι θα πάει τελικό αν δίνει πάνω από 2.5....
dizzy_fingers
QUOTE
Kαλα ρε Σπυρο,τι θα γινει με σενα??Ολο τα καλυτερα
χανεις...


Dvd-writer και μ@@@ίες...αυτό είναι το πραγματικό γούρι!
Να εύχεστε το καλοκαίρι στο μουντομπάσκετ, να χαθώ σε ένα απόμακρο νησί και να μην δω ούτε αγώνα του τουρνουά! biggrin.gif


QUOTE
Την Τετάρτη αναγκάστηκα να κάνω προπόνηση φορώντας τη φανέλα του Άρη...


ohmy.gif!
24.gif

30.gif tongue.gif
Alexmei
QUOTE
MVP ο Λάζος

8/3/2006 16:50

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής των ημιτελικών στο ULEB Cup, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης (index). Η Ντιναμό Μόσχας προκρίθηκε με δύο νίκες στην φάση των "4" και στον χθεσινό επαναληπτικό με τον Ερυθρό Αστέρα, είχε σε πολύ καλή μέρα τον Έλληνα σέντερ που πέτυχε 19 πόντους (6/10 δίποντα, 7/10 βολές), μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε δύο κλεψίματα, δύο τάπες και κέρδισε 12 φάουλ.

Στην δεύτερη θέση, με 30 βαθμούς στο σύστημα index, βρέθηκε ο Νεμπόισα Γιοκσίμοβιτς της Χέμοφαρμ, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στην εκτός έδρας νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια με 77-75. Στην τρίτη θέση ήταν ο Μάιρ Τσάτμαν (Ντιναμό Μόσχας, 29 βαθμοί), ενώ ακολούθησαν οι Μάικ Ουίλκινσον (Αρης, 26), Μέιρ Ταπίρο (Χάποελ Ιερουσαλήμ, 22) και Μιλένκο Τόπιτς (Χέμοφαρμ, 22).


sportime.gr

το ελληνικό ταλέντο βρίσκετε σε όλη την Ευρόπη! μπράβο στον Λάζο! καλή συνέχεια
hagi
Δύο δυνατοί ημιτελικοί ξεκινούν σήμερα..Ελπίζω να γίνουν ωραία παιχνίδια και να τα απολαύσουμε.. 41.gif

Φυσικά νίκη στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ και στο άλλο παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι έχω προτίμηση..Είναι δύσκολο παιχνίδι..Ίσως αν πέρναγε η Χάποελ να ήταν καλύτερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
Προέχει να περάσει ο ΑΡΗΣ πρώτα και μετά βλέπουμε..
Warrior
Eγω δεν θελω την Χαποελ,μιας και θα παρουν πολλα εισητηρια αμα πανε...
Ασε που ο Ρωσος μεγιστανας που την εχει παρει εχει μεγαλεπηβολα σχεδιο.

Βεβαια προεχει να περασουμε και ας ειναι οποιος να ναι οπως λες!

Προσοχη σημερα..
Alexmei
QUOTE
Την Τετάρτη αναγκάστηκα να κάνω προπόνηση φορώντας τη φανέλα του Άρη...


και τι το κακό με αυτό;;;;;
δν είσαι Αρης;;;
Alexmei
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΗ! τελικός με Ντιναμό. Οι δύο "ελλινικές" ομάδες( Ντιναμό λόγο Φώτση και Παπαδόπουλου) θα συγκρουστούνε!!! θα γίνει χαμός! Αντε Ευρολίγκα του χρόνου! 77.gif
Νίκος
H Ντυναμό είναι πολύ δυνατή ομάδα ...

Θα χρειαστεί να προσπαθήσει αρκετά ο Αρης και να πιασει μεγάλη απόδοση smile.gif
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες φίλε Νίκο στη παρέα μας. icon_wave.gif

Ασφαλώς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια ο Άρης...η Ντιναμό είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας (με το ανάλογο μπάτζετ) και οι κιτρινόμαυροι θα χρειαστούν το κάτι παραπάνω από την προσπάθεια που έκανε πέρσι ο Μακεδονικός να κερδίσει τη Λιέτουβος.

Με λίγα λόγια, αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο ομάδων, θα δούμε ότι το φαβορί είναι η ρώσικη ομάδα...οπότε θα περιμένουμε ένα μικρό θαύμα από τον Άρη.
Ένα θαύμα το οποίο είναι ικανοί να κάνουν οι κιτρινόμαυροι...αλλά σίγουρα θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια, συγκέντρωση, προσευχή και φασαρία από την εξέδρα biggrin.gif.
Alexmei
Τελικός είναι ρε παιδιά δν γίνεται να μην χρειαστεί προσπάθεια...... Τέλος πάντων αν το πάρει ο Άρης δν ξέρω και ε΄γω τι θα κάνω... μου θυμίζει τον τελικό του Ευρομπάσκετ, μία μέρα πριν, μιλούσα με κάτι φίλους και μου έλεγαν ότι η Ελλάδα θα χάσει από τους Γερμανούς. Εγώ έβαλα το χεράκι μου και βάλαμε στοιχημα, όπως καταλαβαίνεται νίκησα. Τώρα είναι δύσκολο να κρίνεις γι αυτόν τον τελικό.
Alexmei
Μερικές φώτο από το αυτοκρατορικό Σαρλουά.από το sportime









Καλή τύχη Άρη! Άντε μία μέρα έμεινα
sarounas
Λυπάμαι που σας χαλάω, αλλά πραγματικά υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι το αυριανό παιχνίδι εξαρτάται από τον Άρη; αφού η Ντιναμό είναι τουλάχιστον μία κλάση πάνω από τον Άρη, απ' όποια μεριά και να το δεις, προσέξτε μόνο από τους Έλληνες που δεν είναι καν οι αστέρες της ομάδας(Παπαδόπουλος και Φώτσης) ο Άρης δεν διαθέτει καν τέτοιους παίχτες και στον πάγκο να κοιτάξεις από την Ντιναμό υπάρχει ολόκληρος Ίβκοβιτς, πως να του ξεφύγει το ματς από τα χέρια του; (ρυθμός και αλλαγές αυτού). Άσε που και από οικονομικά συμφέροντα, στην απέναντι μεριά υπάρχει ένας κολοσσός που δεν θα συμβιβάζεται με τίποτα με μια μη συμμετοχή στην επόμενη Ευρωλίγκα.
Είναι φανερό ότι πρόκειται για μια αναμέτρηση με τα περσινά στάνταρ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ή ακόμη καλύτερα με τον φετινό τελικό κυπέλλου ΠΑΟ-ΜΑΡΟΥΣΙ, όλα εξαρτώνται από την Ντιναμό, βέβαια θα μου πείτε ένα ματς είναι και όλα γίνονται, σ' αυτό ναι συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να επιχειρηματολογίσω με αυτό το δεδομένο, έτσι δεν είναι;
Eξάλλου για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο Άρης φέτος εκτός του ότι ήταν απίστευτα τυχερός από την κλήρωση στην ULEB, δεν ικανοποίησε ποτέ, δυστυχώς έχει την χειρότερη ομάδα της τελευταίας τριετίας, μόνο μια άμυνα έχει και αυτήν δεν την παίζει πάντα!
Μακάρι να πάρει αυτό που του χρωστάνε από προηγούμενες σεζόν, αλλά κρατάτε πολύ μικρό καλάθι

Μακάρι να γίνει η έκπληξη, αλλά εγώ μια φορά δεν το βλέπω sad.gif
ας περιμένουμε το ματς να δούμε
Venceremos
QUOTE(sarounas @ Apr 10 2006, 08:01 PM)
προσέξτε μόνο από τους Έλληνες που δεν είναι καν οι αστέρες της ομάδας(Παπαδόπουλος και Φώτσης) ... ο Άρης φέτος εκτός του ότι ήταν απίστευτα τυχερός από την κλήρωση στην ULEB,  δεν ικανοποίησε ποτέ, δυστυχώς έχει την χειρότερη ομάδα της τελευταίας τριετίας, μόνο μια άμυνα έχει και αυτήν δεν την παίζει πάντα!
*


Μάλλον δεν τα ξέρεις και πολύ καλά αν και δε διαφωνώ όπως και οι περισσότεροι πως η Ντυναμό είναι το φαβορί.Στα παραπάνω έχεις κάνει 2 λάθη...
1ον το αστέρι και το βαρόμετρο της ομάδας θεωρείτε ο Παπαδόπουλος και γι'αυτό χαρακτηρίζεται ομάδα ρακέτας
2ον Όσον αφορα την άμυνα τουλαχιστον αριθμητικά η Ντυναμο δεχεται περίπου 72 πόντους στο ULEB ενώ ο ΆΡΗΣ σχεδόν 77 ενώ στην επίθεση ο ΆΡΗΣ πετυχαίνει 82 έναντι 80 της Ντυναμο.

Η Ντυναμο είναι φαβορί αλλά ο τελικός είναι τελικός. Οι τελικοί θέλουν καρδιά θέλουν ψυχή θελουν αρχ*δ*α αν και επαναλαμβάνω πως και εγώ συμφωνώ ότι οι Ρώσοι είναι το φαβορί ο τελικός είναι τελικός ...

Παραδείγματα φαβορί που δεν παίρνουν το τρόπαιο υπαρχουν πάρα πολλά και ειδικά στο ευρωπαικό μπασκετ
sarounas
QUOTE(Venceremos @ Apr 10 2006, 11:00 PM)
Μάλλον δεν τα ξέρεις και πολύ καλά αν και δε διαφωνώ όπως και οι περισσότεροι πως η Ντυναμό είναι το φαβορί.Στα παραπάνω έχεις κάνει 2 λάθη...
1ον το αστέρι και το βαρόμετρο της ομάδας θεωρείτε ο Παπαδόπουλος και γι'αυτό χαρακτηρίζεται ομάδα ρακέτας
2ον Όσον αφορα την άμυνα τουλαχιστον αριθμητικά η Ντυναμο δεχεται περίπου 72 πόντους στο ULEB ενώ ο ΆΡΗΣ σχεδόν 77 ενώ στην επίθεση ο ΆΡΗΣ πετυχαίνει 82 έναντι 80 της Ντυναμο.

Η Ντυναμο είναι φαβορί αλλά ο τελικός είναι τελικός. Οι τελικοί θέλουν καρδιά θέλουν ψυχή θελουν αρχ*δ*α αν και επαναλαμβάνω πως και εγώ συμφωνώ ότι οι Ρώσοι είναι το φαβορί ο τελικός είναι τελικός ...

Παραδείγματα φαβορί που δεν παίρνουν το τρόπαιο υπαρχουν πάρα πολλά και ειδικά στο ευρωπαικό μπασκετ
*

μεγάλο λάθος να μένεις απλώς στα στατιστικά των ομάδων, τις ομάδες τις κρίνεις με βάση την τακτική και την αντίδρασή τους στα δύσκολα παιχνίδια, γι' αυτό λέω ότι ο Άρης είναι ομάδα άμυνας, όσο για την Ντιναμό, φίλε την έχω δεί σε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια φέτος εκ των οποίων το ένα με την ΤΣΣΚΑ και τα άλλα τρία στο ULEB, και δεν μου φάνηκε να ξεκινά και να τελειώνει το παιχνίδι της ο Λάζαρος, η Ντιναμό είναι καθαρά ομάδα γρήγορου ρυθμού που επιβάλουν οι περιφερειακοί της, εκεί πρέπει να εστιάσει ο Άρης, όπως βλέπεις εκ του ασφαλούς έγραφα, διότι την έχω δει τόσες φορές!
Venceremos
QUOTE(sarounas @ Apr 11 2006, 03:18 AM)
μεγάλο λάθος να μένεις απλώς στα στατιστικά των ομάδων, τις ομάδες τις κρίνεις με βάση την τακτική και την αντίδρασή τους στα δύσκολα παιχνίδια, γι' αυτό λέω ότι ο Άρης είναι ομάδα άμυνας, όσο για την Ντιναμό, φίλε την έχω δεί σε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια φέτος εκ των οποίων το ένα με την ΤΣΣΚΑ και τα άλλα τρία στο ULEB, και δεν μου φάνηκε να ξεκινά και να τελειώνει το παιχνίδι της ο Λάζαρος, η Ντιναμό είναι καθαρά ομάδα γρήγορου ρυθμού που επιβάλουν οι περιφερειακοί της, εκεί πρέπει να εστιάσει ο Άρης, όπως βλέπεις εκ του ασφαλούς έγραφα, διότι την έχω δει τόσες φορές!
*


"Σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της Ντυναμο πρώτη επιλογή ειναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που είτε θα μπει μόνος μέσα είτε θα πασάρει έξω"
Ντραγκαν Σάκοτα

"Αρχίζει το παιχνίδι της παίζοντας πολύ μέσα στο καλάθι με τον Λάζαρο, είτε σκοράρει είτε βγάζει έξω"
Φώτης Κατσικάρης

"Ο Λάζαρος είναι το κλειδί της ομάδας, αυτός κάνει όλη τη δουλειά και θα είναι σημαντικός ο τρόπος που θα τον αντιμετωπίσει η άμυνα"
Θοδωρής Παπαλουκάς

Υποθέτω χωρίς να θέλω να σε υποτιμήσω πως η δική τους άποψη μετράει περισσότερο
Venceremos
«Ο Λάζος θα είναι το κλειδί. Ο παίκτης που θεωρώ ότι είναι πιο πιθανό να κρίνει τον τελικό. Αν ο Άρης κατορθώσει να τον περιορίσει, τότε πιστεύω ότι θα έχει πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες που του αναλογούσαν, πριν από το τζάμπολ, για την κατάκτηση του τίτλου»
Ντέγιαν Μποντιρογκα (σήμερα στο sportime.gr)
thrylos7
Tι να μας πει και ο Bodiroga... Σχεδόν τελευταίος βγήκε στο fantasy challenge.. ΧΑΡ ΧΑΡ!

Πάντως μην εμπιστεύστε ποτέ απόψεις παικτών που είναι "απ' έξω"..
Φέτος και ειδικά πέρσι οι προβλέψεις τους στη σελίδα του ULEB cup ήταν ότι να' ναι...
Για τους προπονητές βέβαια αλλάζει το θέμα.

Δε νομίζω να χρειαζόμαστε λόγια άλλων για να καταλάβουμε την αξία του Παπαδόπουλου. Λογικά είναι ο καλύτερος παίκτης της Δυναμό αλλά τυχαίνει αυτή η ομάδα να είναι πολύ δυνατή στους ψηλούς αφού έχει τον Λι(κ)χολίτοφ αλλά και τον Μότολα που πέρσι έκανε πολύ καλή χρονιά στην Ευρωλίγκα. Επίσης οι δυο της αμερικανοί παίζανε πέρσι Ευρωλίγκα κάνοντας επίσης πολύ καλή χρονιά ενώ μέσα είναι και ο Φώτσης. Έχει πληθώρα επιλογών... Επιθετικά ξεχωρίζουν οι Τσάτμαν και Ντάγκλας και όντως ο Λάζος δεν εχει τρομερά στατιστικά.. στην κανονική περίοδο γιατί μετά... έχει πάρει και περισσότερο χρόνο εις βάρος των άλλων δύο ψηλών που δεν αγωνίστηκαν σε όλα τα ματς.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι... Ίσως ο πάγκος της να μη λέει και πολλά πράγματα, δεν ξέρω.. Κανά δυο ξέρω μόνο.
sarounas
QUOTE(Venceremos @ Apr 11 2006, 03:50 AM)
"Σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της Ντυναμο πρώτη επιλογή ειναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που είτε θα μπει μόνος μέσα είτε θα πασάρει έξω"
Ντραγκαν Σάκοτα

"Αρχίζει το παιχνίδι της παίζοντας πολύ μέσα στο καλάθι με τον Λάζαρο, είτε σκοράρει είτε βγάζει έξω"
Φώτης Κατσικάρης

"Ο Λάζαρος είναι το κλειδί της ομάδας, αυτός κάνει όλη τη δουλειά και θα είναι σημαντικός ο τρόπος που θα τον αντιμετωπίσει η άμυνα"
Θοδωρής Παπαλουκάς

Υποθέτω χωρίς να θέλω να σε υποτιμήσω πως η δική τους άποψη μετράει περισσότερο
*



σίγουρα ο Λάζορος είναι σπουδαία μονάδα αλλά πάρτε το χαμπάρι, για τόσο χαζό τον έχετε τον Ιβκοβιτς; ο μοναδικός από τους ψηλούς που μπορεί σήμερα να κάνει την διαφορά στην Ευρώπη είναι ο Σκόλα που είναι ολ αράουντ στο παιχνίδι του γύρω από την ρακέτα, αν πας να κερδίσεις τόσο δύσκολα παιχνίδια όπως είναι τα νοκ άουτ με τον ψηλό είσαι χαμένος από χέρι- στην Ευρώπη τέτοιος είναι μόνο ο Σκόλα και κανείς άλλος-θυμηθείτε τι έγινε με την εθνική τον Σεπτέμβρη. Μακάρι να παίξει έτσι η Ντιναμό αλλά δεν το βλέπω, είπαμε μην τον περνάτε για χαζό τον Ίβκοβιτς. εξάλλου ο Λάζαρος έχει 10π μ.ο., δεν παίρνει και πολλές προσπάθειες, αυτές τις παίρνουν οι περιφερειακοί και ο Φώτσης με πολλά τρίποντα
φοβού τους Τσάτμαν, Πόποβιτς και Ντάγκλας, πνίξτε τους και κόψτε το ρυθμό ο Άρης έχει μεγάλο βάθος, κάντε πολλά φάουλ!!!!!!

Όσο για τον Σάκοτα σιγά μην πάρω και τόσο της μετρητοίς την άποψη του, πρώτον δεν ξέρω αν πράγματι λέει την αλήθεια και δεύτερον θυμάμαι τί έλεγε πέρσι στο φάιναλ φορ στη Μόσχα΄στον Συρίγο! Οπότε άσε δεν θα πάρω!!!!!!

πάντως φίλε VENCEREMOS μ' αρέσει αυτό που κάνουμε, να υπάρχει διάσταση απόψεων και να το προχωράμε με επιχειρήματα, νά 'σαι καλά χάρηκα 69.gif
η απάντηση το βράδυ wink.gif
Venceremos
Τελικά απο τον Παπαδόπουλο κρίθηκε κρίμα και είχαμε καλή ευκαιρία στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου...
Venceremos
Τρώω άσχημα κολλήματα γαμώ μένω 10λεπτα 15λεπτα και κοιτάω το pc χωρίς να κάνω τίποτα .... Αν και καλύτερη ομάδα η Ντυναμό μπορούσαμε να το πάρουμε ...
qspock
Δες το και ετσι: Η καλυτερη ομαδα κερδισε, πολυ απλο. Προσωπικα νομιζω οτι δεν μπορουσαν να γινουν και πολλα, αφου ο Ιβκοβιτς, ως αναμενομενο, εστησε πολυ καλα την ομαδα του κι εκγλωβισε τα ατου του ΑΡΗ. Γι αυτο και θεωρουσα φαβορι απο την αρχη της χρονιας κιολας, την Διναμο. Λογω κυριως του προπονητη της.

Δε πειραζει, η μαχη για την Ευρωλιγκα συνεχιζεται, δεν εχει κριθει τιποτα ακομα, υπαρχει μια θεση κενη που ουτε το Μαρουσι ουτε ο Πανελληνιος μπορουν να αποκτησουν με τα τωρινα δεδομενα.
Συγχαρητηρια στον ΑΡΗ για την φετινη του πορεια και μη ξεχνατε οτι δεν ξεκινησε τη χρονια με στοχο την κατακτηση του ULEB cup. 41.gif
Επισης συγχαρητηρια και στον αντιπαλο, την Διναμο και τους δικους μας Παπαδοπουλο, Φωτση, Αγγελου αλλα και τον πανω απο ολα φιλελληνα Ντουντα. Ο οποιος, οπως και περσυ, εφτιαξε μια ομαδα με βασικους αξονες δικους μας παιχτες. Ειναι μεγαλη υποθεση ενας προπονητης τετοιας αξιας να εμπιστευται να πονταρει και να δουλευει τοσο με Ελληνες 41.gif
Dromeas7
Ρε παιδιά τι είναι ολα αυτά που λέτε??
Καλύτερη η Δυναμό και κουραφέξαλα....

Ο ΠΑΟ της έριχνε άνετα καμιά 30αρία πόντους στο ρελαντί. Ο ολυμπιακός καμιά 20αριά χωρίς μεγάλη προσπάθεια...

Ο Άρης έχασε καθαρα λόγω αστοχίας των ατού του(λέγε με Πάντιους,Μπρούερ)...Ελεύθεροι σούταραν οι παίχτες του Άρη.Με συγχωρείται αλλά ποιος να παίξει άμυνα ο Ντάγκλάς ή ο άλλος που νόμιζε ότι ήταν ο Άιβερσον??????Ή μήπως ο Ντομάνι?Ο παππούς ο Σιγάλας τον έλιωσε τον καράφλα...

Σε δυό-τρία κρίσιμα σημεία του ματς αν έμπαιναν τα σουτ του Άρη το ματς θα το είχε πάρει...

Άμυνα από τους Ρώσους έπαιζαν μόνο τα ελληνόπουλα τα οποία παρεπιπτώντος άργησαν πολύ να μπούν στο μάτς.

Ο παίχτης που γύρισε το ματς ήταν ο Πόποβιτς.Όταν ο ντουντα αποφάσισε να βγάλει αυτόν τον ανεκδιήγητο αμερικάνο (Χάρτμαν) και να βάλει τον Πόποβιτς σοβαρεύτηκαν οι Ρώσοι.

Πιο φαβορί και αηδίες.Στα ,έτρα του Άρη είναι η Δυναμό.Κατα την ταπεινή μου άποψη και ο Πανελλήνιος την έχει...

Τελικά για να μην μακρηγορώ ο κύριος φταίχτης για μένα και αυτός που χαντάκωσε την προσπάθεια του Άρη είναι ο Πάντιους...Τον πάω πάρα πολύ σαν παίχτη.Στην καλή του μέρα πετάει φωτιές αλλά στα δύσκολα φάνηκε ότι δεν μπορεί.Κρίμα γιατι έχει δυνατότητες για μεγάλα πράγματα.Αν ο Άρης έπαιρνε από τον Ρώσο 15-20 πόντους σήμερα τότε θα κέρδιζε και την κούπα.Κρίμα για τον ξανθομάλλη φόργουορντ γιατί με αυτό το κύπελλο θα απάλυνε και τον πόνο του για το χαμό της κορούλας του.... sad.gif sad.gif

ΑΡΗ ΓΕΡΑ Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 77.gif
Venceremos
QUOTE(Dromeas7 @ Apr 12 2006, 05:49 AM)
Ρε παιδιά τι είναι ολα αυτά που λέτε??
Καλύτερη η Δυναμό και κουραφέξαλα....

Ο ΠΑΟ της έριχνε άνετα καμιά 30αρία πόντους στο ρελαντί. Ο ολυμπιακός καμιά 20αριά χωρίς μεγάλη προσπάθεια...

Ο Άρης έχασε καθαρα λόγω αστοχίας των ατού του(λέγε με Πάντιους,Μπρούερ)...Ελεύθεροι σούταραν οι παίχτες του Άρη.Με συγχωρείται αλλά ποιος να παίξει άμυνα ο Ντάγκλάς ή ο άλλος που νόμιζε ότι ήταν ο Άιβερσον??????Ή μήπως ο Ντομάνι?Ο παππούς ο Σιγάλας τον έλιωσε τον καράφλα...

Σε δυό-τρία κρίσιμα σημεία του ματς αν έμπαιναν τα σουτ του Άρη το ματς θα το είχε πάρει...

Άμυνα από τους Ρώσους έπαιζαν μόνο τα ελληνόπουλα τα οποία παρεπιπτώντος άργησαν πολύ να μπούν στο μάτς.

Ο παίχτης που γύρισε το ματς ήταν ο Πόποβιτς.Όταν ο ντουντα αποφάσισε να βγάλει αυτόν τον ανεκδιήγητο αμερικάνο (Χάρτμαν) και να βάλει τον Πόποβιτς σοβαρεύτηκαν οι Ρώσοι.

Πιο φαβορί και αηδίες.Στα ,έτρα του Άρη είναι η Δυναμό.Κατα την ταπεινή μου άποψη και ο Πανελλήνιος την έχει...

Τελικά για να μην μακρηγορώ ο κύριος φταίχτης για μένα και αυτός που χαντάκωσε την προσπάθεια του Άρη είναι ο Πάντιους...Τον πάω πάρα πολύ σαν παίχτη.Στην καλή του μέρα πετάει φωτιές αλλά στα δύσκολα φάνηκε ότι δεν μπορεί.Κρίμα γιατι έχει δυνατότητες για μεγάλα πράγματα.Αν ο Άρης έπαιρνε από τον Ρώσο 15-20 πόντους σήμερα τότε θα κέρδιζε και την κούπα.Κρίμα για τον ξανθομάλλη φόργουορντ γιατί με αυτό το κύπελλο θα απάλυνε και τον πόνο του για το χαμό της κορούλας του.... sad.gif  sad.gif

ΑΡΗ ΓΕΡΑ Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 77.gif
*




Δε συμφωνώ η Ντυναμο είναι καλύτερη ομάδα κατα τη γνώμη μου είναι στο ίδιο επιπεδο με τον καλό Παναθηναϊκό..

Αν και όπως είπα και πριν ο ΑΡΗΣ είχε την ευκαιρία να κλέψει το παιχνίδι αλλα στο 48-45 δεν αντέδρασε όπως έπρεπε
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.