Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1η Απριλιου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
мя лiTнoидS
Αυριο Ειναι Πρωταπριλια! ... αλλα δεν μου εχει ερθει στο μυαλο καμια φαρσα ! .. μηπωσ εχετε καμια ιδεα ρε παιδια? rolleyes.gif απαντηστε γρηγορα! shot.gif
stefan
QUOTE(мя лiTнoидS @ Mar 31 2009, 16:22 ) *
Αυριο Ειναι Πρωταπριλια! ... αλλα δεν μου εχει ερθει στο μυαλο καμια φαρσα ! .. μηπωσ εχετε καμια ιδεα ρε παιδια? rolleyes.gif απαντηστε γρηγορα! shot.gif

Εγω περυσι εκανα την καλυτερη πλακα ever..
Πηγαμε με 2 φιλαρακια στο μαγαζι ενος αλλου φιλου(τυροπιταδικο).
Περιμεναμε απ'εξω για λιγο και μολις δεν ειχε κοσμο μεσα
μπουκαραμε μεσα με fullface και του φωναξαμε "ΛΗΣΤΕΙΑΑΑΑ"!!
Αυτος χεστηκε και μας εδωσε κατευθειαν οτι λεφτα ειχε πανω του!!

Μολις του αποκαλυφθηκαμε,το τι εγινε δεν περιγραφεται..
Μετα απο κανα μηνα μας ξαναμιλησε!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
thrylos7
Έπρεπε να κάνει τον Κινέζο και να σας καταδώσει στην αστυνομία, ειδικά αν υπήρχε και καμιά κάμερα...

Εκεί να δεις πλάκα... blech.gif biggrin.gif

Είμαι της άποψης πάντως ότι οι πλάκες γίνονται κάθε μέρα. smile.gif
stefan
QUOTE(thrylos7 @ Mar 31 2009, 16:37 ) *
Έπρεπε να κάνει τον Κινέζο και να σας καταδώσει στην αστυνομία, ειδικά αν υπήρχε και καμιά κάμερα...

Εκεί να δεις πλάκα... blech.gif biggrin.gif

Αν το εκανε αυτο,μετα θα του καναμε κανονικη ληστεια!!
Μην σου πω οτι θα περιελαμβανε και απαγωγη.. rolleyes.gif rolleyes.gif

Επισης,καλη πλακα ειχα κανει και στους γονεις μου πριν 3 χρονια
οταν τους ειχα αφησει και καλα ενα γραμμα που τους ελεγα
οτι ειμαι gay και φευγω προς αγνωστο μερος με τον αγορι μου,τον Βαγγο!! laugh.gif laugh.gif
Για 7 μερες,δεν ειχα λεφτα μετα ουτε για τσιγαρα.. sad.gif sad.gif
a bullet for your head
QUOTE(thrylos7 @ Mar 31 2009, 16:37 ) *

Αυτο που λες σιγουρα ισχυει..
Και μιας ειμαστε σε μπασκετικο φορουμ,κ με τοσα που ακουμε κατα καιρους για ασυνεπειες οικονομικου τυπου προς παικτες κ προπονητες,πως θα μπορουσε να μην ισχυει..οπως για π.χ.,να απευθυνουν το ερωτημα ''ποτε θα πληρωθουμε'' κ η απαντηση να ειναι ''απο μερα σε μερα..περιμενουμε κατι λεφτα απο επιχορηγησεις..μολις τα παρουμε,θα πληρωθειτε..''.. smiley.gif
j-kidd13
Παντως πριν 3 χρονια,οταν πηγε 12 τα μεσανυχτα και μπηκε η 1η Απριλιου,στον sport fm,και καλα εβγαινε απο το ρεπορταζ οτι Ολυμπιακος και Αεκ συμφωνησαν για την ανταλλαγη του Κατσουρανη με τον Καφε + καποια λιγα μετρητα...Eιχαν βγει οι ρεπορτερ και ελεγαν οτι οι 2 ομαδες ειχαν ερθει σε συμφωνια για την ανταλλαγη.Οποτε καταλαβαινετε το τι ακολουθησε για περιπου μιση ωρα στα μηνυνατα και τις γραμμες που εβγαιναν στον αερα,μεχρι να αποκαλυφθει η φαρσα...Οι Αεκτζηδες κοντευαν να παθουν εγκεφαλικο και οι Ολυμπιακοι ηταν ενθουσιασμενοι....(Καλα για τον Κατσουρανη ολα αυτα???? 69.gif 69.gif 69.gif )
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 31 2009, 22:48 ) *
Παντως πριν 3 χρονια,οταν πηγε 12 τα μεσανυχτα και μπηκε η 1η Απριλιου,στον sport fm,και καλα εβγαινε απο το ρεπορταζ οτι Ολυμπιακος και Αεκ συμφωνησαν για την ανταλλαγη του Κατσουρανη με τον Καφε + καποια λιγα μετρητα...Eιχαν βγει οι ρεπορτερ και ελεγαν οτι οι 2 ομαδες ειχαν ερθει σε συμφωνια για την ανταλλαγη.Οποτε καταλαβαινετε το τι ακολουθησε για περιπου μιση ωρα στα μηνυνατα και τις γραμμες που εβγαιναν στον αερα,μεχρι να αποκαλυφθει η φαρσα...Οι Αεκτζηδες κοντευαν να παθουν εγκεφαλικο και οι Ολυμπιακοι ηταν ενθουσιασμενοι....(Καλα για τον Κατσουρανη ολα αυτα???? 69.gif 69.gif 69.gif )

Επειδη θα ξεφορτωνομασταν τον Καφε ημασταν χαρουμενοι ρε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.