Help - Search - Members - Calendar
Full Version: το φαινομενο των εμο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
captain charisma
τελευταία αυτά τα παιδάκια έχουν αρχίσει να αυξάνονται επικίνδυνα! Προ ολίγων ημερών διάβασα κάποια άρθρα τα οποία με έβαλαν σε σκέψης και με έκαναν να μην εκτιμώ και τόσο αυτά τα άτομα. Δεν ξέρω πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να θέλει να κάθεται και να μελαγχολεί με το έτσι θέλω, να βρίσκει τη ζωή μάταια, και να θέλει να αυτοκτονήσει για ψύλου πήδημα! Κακά τα ψέματα η εικόνα τους προσβάλει την αισθητική μου!

Πλατείες, πάρκα, Starrbucks (μόνο εκεί πάνε) είναι γεμάτα με δαύτους! Δεν ξερω! Δεν μπορείς να τα βάφεις μαύρα σε αυτή την ηλικία! Δεν μπορείς να τα βλέπεις σκούρα από τώρα. Νέος είσαι ρε!! Εχεις όλα τα χρόνια μπροστά σου. Βγες, διασκέδασε, χαμογέλασε. Φυσικά δεν θα μιλήσω για όσα ακούγονται περί "χαμουρέματος" μεταξύ αγοριών με την δικαιολογία "Δεν είμαστε gay αλλά EmO!!!"Μήπως, λέω μήπως κάποιοι έχουν κάψει....φράτζα???

Εσείς αγαπητοί τι έχετε να πείτε επί του θέματος?
Gravedigger
Περιμένω να δω απόψεις....Δεν θα σχολιάσω ακόμα.Πάντως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζουν κάποιοι...
jois21
QUOTE(big dirk @ Nov 16 2007, 20:49 ) *
τελευταία αυτά τα παιδάκια έχουν αρχίσει να αυξάνονται επικίνδυνα! Προ ολίγων ημερών διάβασα κάποια άρθρα τα οποία με έβαλαν σε σκέψης και με έκαναν να μην εκτιμώ και τόσο αυτά τα άτομα. Δεν ξέρω πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να θέλει να κάθεται και να μελαγχολεί με το έτσι θέλω, να βρίσκει τη ζωή μάταια, και να θέλει να αυτοκτονήσει για ψύλου πήδημα! Κακά τα ψέματα η εικόνα τους προσβάλει την αισθητική μου!

Εχω την εντιπωση οτι δεν ειναι ετσι. Αυτα ειναι τα οριτζιναλ εμο, απο τας εξωτερικας.
Τα εμο εις τας εσωτερικας ειναι μια αντιγραφη του στιλ και της εμφανισης απο παιδακια θυματα της μοδας που δεν εχουν τι να κανουν, οχι της ιδεολογιας τους.
Τελικως, πρεπει να αποφασισεις τι σε ενοχλει. Η εμφανιση ή η ιδεολογια;
B for Basketball
QUOTE(jois21 @ Nov 16 2007, 19:05 ) *
Εχω την εντιπωση οτι δεν ειναι ετσι. Αυτα ειναι τα οριτζιναλ εμο, απο τας εξωτερικας.
Τα εμο εις τας εσωτερικας ειναι μια αντιγραφη του στιλ και της εμφανισης απο παιδακια θυματα της μοδας που δεν εχουν τι να κανουν, οχι της ιδεολογιας τους.
Τελικως, πρεπει να αποφασισεις τι σε ενοχλει. Η εμφανιση ή η ιδεολογια;

Πολλους τους ενοχλουν κ τα 2....

Aλλα μην τους κρινετε....γιατι πρωτον δεν ειχε ολοι ετσι....κ δευτερον στο κατω κατω τι σας ενοχλει....Πορβλημα τους ειναι...Εσας σας ενοχλουν....?? Το παιζουν μαγκες??? Σας μειωνουν??? Κανουν κατι που δεν επιτρεπεται???
Μου την σπανε τυπαδες που περνανε στον δρομο κ αμα δουν ενα ΕΜΟ αμεσως να το κραξουν....ΕΛΕΟΣ...
Αμα σας ενοχλουν απλα αγνοηστε τους....Δεν θα τους πειραξει κ τοσο...Το προτιμουν απο το να τους κοιτανε με μισο ματι!!
Air Kef
Μόδα ειναι θα περάσει.

Όπως πέρασε η μοδα των FB,οπως περνάει η μοδα των Avril Lavigne-style,θα περάσει και αυτη. smile.gif
Alexmei
συμφωνώ με air kef.

Παιδιά δεν γίνεται και τόσο να τους αγνοείς από την στιγμή που εμπεριέχονται στα μέρη που πας να διασκεδάσεις κάνοντας σκηνές θλίψης, στο κάτω κάτω αν θέλουν να πεθάνουν ας το κάνουν γιατί δεν το κάνουν; να θεωρήσω πως είναι ένα αναπάντητο ερώτημα στον σημερινό κόσμο... Γιατί αν η ιδεολογία τους είναι η μιζέρια και ο θάνατος, δεν θα υπήρχαν σωστά; άρα κάτι άλλο υπάρχει από πίσω... 19.gif Εξωγήινοι 41.gif Ω ΝΑΙ!... Σε λίγο θα κάνουν και Υπουργείο Εμοϊσμού και θα έχουν τον πρώτο λόγο στην Βουλή γιατί αν δεν τον έχουν θα αυτοκτονήσουν. 24.gif Δεν έχουν βαρεθεί ακόμα να θέλουν να πεθάνουν και να μην μπορούν; Πρέπει να τους βασανίζουν στις καρδιές τους εξωγήινοι με κακές προθέσεις, που τους έχουν τοποθετήσει ασπίδες αντι-αυτοκτονίας στις φλέβες banana.gif

Τέλος πάντων, όπως λέει και ο Αρκάς: "Αιωνιότητα είναι θα περάσει."

Σε λίγο θα κάνουν και θρησκεία περιμένοντας τον σωσία τους, που θα τους απελευθερώσει από την μαυρίλα. Αλλά αν βγουν έξω θα δουν ότι αυτή η μαυρίλα θα φύγει αν πάνε στο κοντινότερο κατάστημα ρούχων. 41.gif

Υ.Γ. Πόσοι emo χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;

Κανένας! Κάθονται και κλαίνε στο σκοτάδι banana.gif
jois21
Ειπαμε τα ελληνακια δεν ειναι της ιδεολογιας, αντιγραφουν απλα το στιλ.

Εξαλλου τα εμο ειναι ολα σχεδον των Β. και Ν.Α. προαστιων. Παιδακια που ζουν απο τον πλουσιο μπαμπα. Γιατι να εχουν λογο να αυτοκτονησουν; Γιατι να ειναι πραγματικα θλημενα; Αν ηταν καποιοι που δε θα ειχαν λογο να το κανουν, πρωτοι θα ηταν αυτοι.

Σε λίγο θα κάνουν και θρησκεία περιμένοντας τον σωσία τους, που θα τους απελευθερώσει από την μαυρίλα. Αλλά αν βγουν έξω θα δουν ότι αυτή η μαυρίλα θα φύγει αν πάνε στο κοντινότερο κατάστημα ρούχων.

Πριν λιγες μερες καποιοι στη Ρωσια κλειστηκαν σε μια σπηλια και περιμενουν να τελειωσουν τα τροφιμα τους ωστε να πεθανουν γιατι πιστευουν οτι θα ερθει το τελος του κοσμου μεσα στο 2008. Πηραν μαζι τους και τα παιδια τους.
apkat
Eιναι προφανες οτι η συντριπτικη πλειοψηφεια αυτων των ατομων δεν εχουν κανενα ιδεολογικο υποβαθρο ουτε φυσικα ζουν στην θλιψη εχοντας τασεις αυτοκτονιας.Απλα ψαχνουν εναν τροπο να αυτοπροβληθουν.Με λιγα λογια κανουν απλα το κομματι τους.

Τωρα αν πρεπει να μιλησουμε σοβαρα για το φαινομενο της καταθλιψης στην σημερινη κοινωνια ειναι αλλη κουβεντα στην οποια δεν θα εχουν σιγουρα θεση αυτα τα παιδακια.
B for Basketball
Αληθεια....Εσεις που τα λετε ολα αυτα...
Εχετε γνωρισει καποιον Εμο....???
Εγω εχω γνωρισει κ σας διαβεβαιω οτι ειναι μια χαρα παιδια....!!

Εγω δεν εχω δει με τα ματια μου ολα αυτα που λετε...
Καθε σαββατο περναω απο Πλατεια συνταγματος κ τους βλεπω...
Ουτε κλαινε ουτε οδυρονται ουτε ετοιμαζονται να βουτηξουν το κεφαλι τους στο σιντριβανι για να πνιγουν...
Μια χαρα τους βλεπω...Μεσα στην τρελη χαρα με μαλακιες κ χαβαλε σαν φυσιολογικα παιδια που περνανε την ωρα τους!!

Δηλαδη Οι ραπερς, Οι μεταλαδες, Τα τρεντουλα δεν σας ενοχλουν???
Ειναι καλυτεροι απο τους Εμο???

Νομιζω οτι εχουμε φτασει σε σημειο να ειμαστε ρατσιστες απεναντι τους...Κ δεν το αξιζουν!!
Ανθρωποι ειναι κ αυτοι....(Ετσι πιστευω δηλαδα...Μπορει καποιος εδω να με βγαλει λαθος)

Χαλαρωστε λίγακι....Δεν σας ενοχλουν δεν τους ενοχλατε....ΑΙΝΤΕ...!!!

Υ.Γ.: Δεν ειμαι Εμο tongue.gif
apkat
Μα ακριβως αυτο λεω και γω.Οτι δεν ειναι στην πραγματικοτητα ατομα καταθλιπτικα οπως υποστηριζει η ιδεολογια απο το εξωτερικο που υποτιθεται οτι πρεσβευουν.Απλα σε αυτην την ηλικια εχουν την αναγκη αυτοεπιδειξης και απλα επειδη η μοδα τωρα ειναι αυτη εχουν στραφει εκει.Απλα ειναι πολυ αστειο που πιστευουν οτι εχουν ιδεολογικο υποβαθρο απο πισω τους.Αλλα ενταξει της ηλικας ειναι θα περασει.
Keyser_Soze
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος...

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΟ;;;;;;;;;;;;;; blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Διάβασα το ποστ του BFB και ψιλοχάθηκα...
Σαν να είναι παιδιά με ειδικές ανάγκες;
Τι "μόδα" είναι αυτή;
Πώς μπορώ να καταλάβω αν είναι κάποιος ΕΜΟ;
Τι σημαίνει ΕΜΟ; Είναι αρχικά;
Τι ηλικίες είναι ΕΜΟ;
Από που χέζει η γοργόνα; icon_drunk.gif laugh.gif
Anaz
Καλα που εκανε αυτο το ποστ ο Κeyser κ νοιωθω πολυ καλυτερα τωρα,καθως εγω εμαθα πριν απο περιπου 3 βδομαδες αυτο το "emo". tongue.gif
Κατα τ'αλλα συμφωνω με απκατ.(αλλα μην του το πειτε..)
B for Basketball
QUOTE(Keyser_Soze @ Nov 17 2007, 03:34 ) *
Πώς μπορώ να καταλάβω αν είναι κάποιος ΕΜΟ;

Από που χέζει η γοργόνα; icon_drunk.gif laugh.gif

Eπαιδη ειναι αργα δεν θα κανω αλλη αναλυση...
Για να καταλαβεις πως ειναι δες εδω...ΕΜΟ PHOTO

Να βλεπεις πιο πολυ Γοργονες στο mega Δευτερα στις 9.... tongue.gif (εγω δεν τον βλεπω)
spysta
ενας απλος τροπος εμφανισης ειναι και τιποτε αλλο ..τουλαχιστον για τους δικους μας (στο εξωτερικο αποτελει και τροπο ζωης σε πολλα ατομα) ... !!Γνωριζω καποια τετοια ατομα κυριως λογω μουσικης συναυλιων γκρουπ κτλ Μια χαρα παιδακια ειναι ειναι οι περισσοτεροι (ειναι και κανα δυο βαρεμενοι ...λογικο) ...που σε λιγο θα τους περασει ..και να μην τους περασει ομως (σχεδον απιθανο) δεν τρεχει και τιποτα ...δεν νομιζω οτι ενοχλουν και κανεναν

για σενα soze ...emo ειναι και καλα ενας τροπος εκφρασης καποιου ατομου (για μοδα μιλαμε ) που εχει σχεση με την καταθλιψη τη μελαγχολια αγανακτηση κτλ ..Κλασσικο ντυσιμο με κολλητα τζιν σκισμενα (σχεδον παντα μαυρα) κολλητα πουλοβερακια (μαυρα κι αυτα) all star παπουτσια και αυτα καταξεσκισμενα, ισια μαλλια (φρατζες ανταυγιες με περιεργα χρωματα) και διαφορες τρυπες στις γλωσσες στα φρυδια στα χελια κτλ κτλ !!!!
jois21

laugh.gif
Das Kapital
EMO-Tόσο ίδιοι κ τόσο διαφορετικοί

Θα έχει τύχει να περασετε καποια στιγμη απο την πλατεια Συνταγματος η και απο αλλα μερη οπου πραγματικα

κατακλυζονται απο τη νεα μοδα(?) της εποχης..Μην παραξενευεστε ειναι οι EMO.Αρχικα θα προσπαθησω να σας δωσω μια αρχικη περιγραφη .

Λοιπον Ο όρος "emo" χρησιμοποιείται για να εκφράσει τάσεις της μόδας και συμπεριφορές που πολλές φορές σχετίζονται με το αντίστοιχο είδος μουσικής, emo music.Ελπιζω βεβαια ο αντιστοιχος "ΕΜΟ προτυπο" στην Ελλαδα να μην ειναι ο Κοργιαλας.(?????)

Στις μέρες μας, η λέξη emo χρησιμοποιείται κυριώς για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια και τη μελαγχολία στους ανθρώπους.

Τωρα κατα ποσον αυτα τα παιδια σε αυτην την ηλικια των 14,15 αντεεε 16 ετων εχουν καταλαβει τι παει να πει πραγματικος πονος και μελαγχολια ειναι αλλο θεμα.Εμφανισιακα το θεαμα του να βλεπεις ενα ΕΜΟ το θεωρω προσωπικα ακρως αποκρουστικο.Κυρiο χαρακτηριστικό, εκτός από την ενδυμασία η οποια περιλαμβανει κολλητα (σκισμενα) παντελονια και All Star ξεσκισμενο παπουτσι, είναι τα ίσια μαλλία που πέφτουνε στην μία πλευρά και καλύπτουνε το ένα μάτι.Επισης συνηθως η σκια στο ματι παει συννεφο ανεξαρτητως του αν εισαι αγορι η κοριτσι.

Τελος απαραιτητη θεωρειται κ η ανταυγεια στο μαλλι ..ε τι σκατα ..μοδα χωρις ανταυγεια δεν παει..Συνηθως αυτοτραυματιζονται για να προκαλουν πονο στον εαυτο τους και να δειχνουν ακομα πιο μελαγχολικοι και διαφορετικοι απο τους υπολοιπους ανθρωπους.
Ενω ομως θελουν να ειναι διαφορετικοι δεν προσεξαν οτι σιγα σιγα γινονται ολοι ιδιοι..Ας πουμε ειναι πιθανοτερο οταν θα βγεις εξω
να συναντησεις περισσοτερα ΕΜΟ απο οτι αλλο κοσμο και στο κατω κατω να μην μπορεις να τα ξεχωρισεις κιολας τουλαχιστον εμφανισιακα..
Το φαινομενο αυτο δεν παρατηρειται μονο στην Ελλαδα αλλα και σε ολη την Ευρωπη.
Περιμενω τις αποψεις σας για το αν προκειται για ενα υγιες φαινομενο ελευθεριας της εκφρασης η για εναν ακρατο
μιμητισμο και φασιονβικτισμο που σε αυτην την ευαισθητη ηλικια της εφηβειας μπορει να τραυματισει την ψυχικη υγεια.

ITS UP TO YOU!!!

DO U LIKE THIS?

ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ wink.gif
Bonzo
Αν δεν κάνω λάθος το emo βγαίνει απο το emotional
Alexmei
QUOTE(B for Basketball @ Nov 17 2007, 03:44 ) *
Αληθεια....Εσεις που τα λετε ολα αυτα...
Εχετε γνωρισει καποιον Εμο....???
Εγω εχω γνωρισει κ σας διαβεβαιω οτι ειναι μια χαρα παιδια....!!

Εγω δεν εχω δει με τα ματια μου ολα αυτα που λετε...
Καθε σαββατο περναω απο Πλατεια συνταγματος κ τους βλεπω...
Ουτε κλαινε ουτε οδυρονται ουτε ετοιμαζονται να βουτηξουν το κεφαλι τους στο σιντριβανι για να πνιγουν...
Μια χαρα τους βλεπω...Μεσα στην τρελη χαρα με μαλακιες κ χαβαλε σαν φυσιολογικα παιδια που περνανε την ωρα τους!!

Νομιζω οτι εχουμε φτασει σε σημειο να ειμαστε ρατσιστες απεναντι τους...Κ δεν το αξιζουν!!
Ανθρωποι ειναι κ αυτοι....(Ετσι πιστευω δηλαδα...Μπορει καποιος εδω να με βγαλει λαθος)

Χαλαρωστε λίγακι....Δεν σας ενοχλουν δεν τους ενοχλατε....ΑΙΝΤΕ...!!!
Υ.Γ.: Δεν ειμαι Εμο tongue.gif

Αφεντικό είπαμε ότι στην Ελλάδα είναι διαφορετικά, μόνο το στιλ με την φράτζα στην μούρη και τα μαύρα. Ναι έχω γνωρίσει emo και μου έδωσε μια πολύ άθλια εντύπωση. Του είπα "γεια" και αυτός παρολίγο να ΚΛΑΨΕΙ. Κάπως έτσι ήταν sad-smiley-009.gif "γεια......." sad-smiley-009.gif

Δεν είμαστε ρατσιστές απλά δεν γουστάρουμε να βλέπουμε παιδιά να γουστάρουν να αυτοκτονούν και αν γουστάρουν, γιατί δεν το κάνουν; w00t.gif

Τι "μόδα" είναι αυτή;

Όχι είναι ειδικές ανάγκες με παιδιά tongue.gif , κάτι καινούργιο, ξεχωριστό, που δεν μπορεί να είναι όποιος κι όποιος... αλλά είναι όλα τα παιδιά(σχεδόν) έτσι... φανταστικό... 69.gif

Από που χέζει η γοργόνα;

Από την φράτζα
B for Basketball
QUOTE(Alexmei @ Nov 17 2007, 13:21 ) *
Του είπα "γεια" και αυτός παρολίγο να ΚΛΑΨΕΙ. Κάπως έτσι ήταν sad-smiley-009.gif "γεια......." sad-smiley-009.gif

Ναι οκ....

QUOTE(Alexmei @ Nov 17 2007, 13:21 ) *
Δεν είμαστε ρατσιστές απλά δεν γουστάρουμε να βλέπουμε παιδιά να γουστάρουν να αυτοκτονούν και αν γουστάρουν, γιατί δεν το κάνουν; w00t.gif

Δηλαδη με τους αλβανους δεν υπαρχει ρατσισμος???
''Και πως ειναι ετσι.''..''Και μας παιρνουν τις δουλειες''... ''Και να πανε στην χωρα τους''...''Και να πεθανουν''....''Και αλβανος καλος μονο νεκρος''....

'Με τους χοντρους...
''Και πως ειναι ετσι''...''.Κ γιατι δεν τρωνε κ αλλο να σκασουν επιτελους''...''Και να μεινουν στα σπιτια τους γιατι ασχημαινουν την κοινωνια.''..

Με τους Γκει...
''Κοιτα την Πουστρα''....''Και πως κουνιεται''...''Και θελω να τους πνιξω''...''Να κατσουν σπιτια τους να κανουν πιπες και να μην μας πριζουν τα αρχιδια''...''Και να γινουν αντρες .''..''Και να πεθανουν''...

Με τους Εμο..
''Κοιτα την μαυριλα''...''Και γιατι δεν αυτοκτονουν''.... ''ΚΑΙ θελω να παω πλατεια συνταγματος να τους καθαρισω ολους''... ''Και να πεθανουν''

Σαν να λεμε....Δεν ειμαι εγω ρατσιστης....Αυτος ειναι Αλβανος/Χοντρος/Γκει/Εμο/Κ.Τ.Λ

Αμα δεν ειναι αυτο ρατσισμος , τοτε δεν υπαρχει ρατσισμος..!
Gravedigger
QUOTE(Alexmei @ Nov 17 2007, 15:21 ) *

Ποιος το είπε αυτό?Αυτή η άποψη επικρατεί,δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να θέλει να αυτοκτονήσει.
QUOTE( @ Nov 17 2007, 15:21 ) *
Τι "μόδα" είναι αυτή;

Ειδικές ανάγκες έχουν όλοι αυτοί που έχουν πρόβλημα με τους ΕΜΟ.Και εμένα που την σπάνε οι τρέντουλες και οι σκυλάδες αλλά δεν τους βρίζω ούτε μαζεύομαι με παρέα για να τους δείρω (όπως κάνουν αρκετοί μαλάκες με τους ΕΜΟ και μετά χαίρονται).Και στο κάτω κάτω όλοι αυτοί που έχουν το μαλλί καρφάκια η όπως σκατά το έχουν το επιλέξανε.Η φράντζα τι σας ενοχλεί?Αν δεν σας αρέσει μην αφήνετε φράντζα.Γούστα του καθενός είναι να έχει το μαλλί του όπως θέλει,να ντύνεται όπως θέλει και να έχει όσες τρύπες θέλει.Δεν θα ρωτήσει κανέναν.
Βέβαια οι ποζεράδες είναι άλλη ιστορία που δεν θα κάτσω να αναλύσω. (Το παίζουν ΕΜΟ για να πουλήσουν μούρη,λες και είναι μαγκιά)

Η λέξη ΕΜΟ όντως προέρχεται από το emotional.
eftychia
Μου ηρθε παντως στο μυαλο ενα επισοδειο απο Southpark (714 Raisins). Ποοοοοοοοολύ γελιο ειχα ριξει... comformist....
Gravedigger
QUOTE(eftychia @ Nov 17 2007, 16:42 ) *
Μου ηρθε παντως στο μυαλο ενα επισοδειο απο Southpark (714 Raisins). Ποοοοοοοοολύ γελιο ειχα ριξει... comformist....

ΧΑ0ΧΑ0ΧΑ0!Το έχω δει!Νομίζω είναι 2,1 για τους goth και 1 για τους emo!
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(B for Basketball @ Nov 17 2007, 02:44 ) *

Οι μεταλλάδες είναι τα καλύτερα παιδιά. Τέλος. icon_wave.gif

(Αυτό μου έμεινε από όλο το thread)

Πάντως εμένα γενικά με ενοχλεί τα παιδάκια να ακολουθούν κάθε επιταγή μόδας των αμερικάνων.
Η εξάρτηση από τη μόδα είναι που με εκνευρίζει. Για πολλούς λόγους.
Το θεωρώ τραγικό να επηρεάζεις τη μορφή σου (γιατί κακά τα ψέμματα, σίγουρα επηρεάζεται και η συμπεριφορά σου αντίστοιχα, έστω σε μικρό βαθμό) από το τι λέει ο κάθε μόδιστρος.

(Είμαι λίγο κολλημένος με αυτά τα θέματα δυστυχώς)
morfi
QUOTE(Keyser_Soze @ Nov 17 2007, 05:34 ) *
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΟ;;;;;;;;;;;;;; blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Kάτι πυροβολημένα παιδάκια που ο απότερος σκοπός τους είναι να αυτοκτονήσουν. Και καλά θα κάνουν...

QUOTE(jois21 @ Nov 17 2007, 01:15 ) *
Γιατι να εχουν λογο να αυτοκτονησουν; Γιατι να ειναι πραγματικα θλημενα;

Λογικό είναι να μην τους καταλαβαίνουμε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν τους έχεις ακούσει ποτέ να λένε "κανείς δεν μας καταλαβαίνει" ; (για μένα τουλάχιστον ισχύει...)

QUOTE(apkat @ Nov 17 2007, 04:23 ) *
Eιναι προφανες οτι η συντριπτικη πλειοψηφεια αυτων των ατομων δεν εχουν κανενα ιδεολογικο υποβαθρο ουτε φυσικα ζουν στην θλιψη εχοντας τασεις αυτοκτονιας.Απλα ψαχνουν εναν τροπο να αυτοπροβληθουν.Με λιγα λογια κανουν απλα το κομματι τους.

QUOTE(spysta @ Nov 17 2007, 05:48 ) *
ενας απλος τροπος εμφανισης ειναι και τιποτε αλλο ..

Συμφωνώ αλλά υπάρχουν και μερικοί (λίγοι, πολλοί ποιός ξέρει... ) που το έχουν πάρει στα σοβαρά. Αρκετοί φιλιούνται (αν δεν το έχετε δεί... καλύτερα) και κάνουν έρωτα μεταξύ τους (έλεος, όχι γιατί δύο άντρες το κάνουν μεταξύ τους αλλά επειδή το κανούν γιατί έτσι πρέπει) και πέρσι δύο κοριτσάκια που δήλωναν emo αυτοκτόνησαν.

QUOTE(B for Basketball @ Nov 17 2007, 04:44 ) *

Όταν μου το παίζουν έξυνποι και προσπαθούν να βγουν από πάνω, ναι με ενοχλούν. Ασέ που θεωρώ τους emo και τους τρέντουλες ότι χειρότερο κυκλοφορεί.
captain charisma
CODE
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Emo

εδω μπορειτε να παρετε πληροφοριες για τους εμο
Gravedigger
QUOTE(big dirk @ Nov 17 2007, 21:10 ) *
CODE
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Emo

εδω μπορειτε να παρετε πληροφοριες για τους εμο

Τρελή μαλακία όπου δεν παίρνεις πληροφορίες για τίποτα.
Μόνο και μόνο που λέει ότι ο Μίχας (ο ποιος???Δεν τον ήξερα αλλά είδα την φάτσα του και κατάλαβα ποιος είναι) είναι emo δεν μπορείς να του δώσεις σημασία.Δεν βρήκα τίποτα το αξιόλογο σε αυτό το άρθρο.
apkat
Ρε συ ειναι προφανες οτι ειναι χιουμοριστικο το σαιτ..Μην εισαι τοσο τσιτωμενος με οτι διαβαζεις..

Υ.Γ:Εγω για να ειμαι ειλικρινης γελασα πολυ.. tongue.gif tongue.gif
Gravedigger
QUOTE(apkat @ Nov 17 2007, 21:35 ) *
Ρε συ ειναι προφανες οτι ειναι χιουμοριστικο το σαιτ..Μην εισαι τοσο τσιτωμενος με οτι διαβαζεις..

Υ.Γ:Εγω για να ειμαι ειλικρινης γελασα πολυ.. tongue.gif tongue.gif

Για να πω την αλήθεια είχε λίγο πλάκα αλλά πληροφορίες δεν παίρνεις ( η μάλλον είναι λανθασμένες) και για αυτό αντέδρασα έτσι.Αν το πόσταρε για χιουμοριστικό τότε ΟΚ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
apkat
Μα ειναι παραπανω απο προφανες οτι ειναι χιουμοριστικο το κειμενο..Για να μην το καταλαβει καποιος υπαρχει προβλημα.. biggrin.gif

Τελικα μιας και το εφερε η κουβεντα εσυ τι πιστευεις για το φαινομενο;;
Gravedigger
QUOTE(apkat @ Nov 17 2007, 21:46 ) *
Τελικα μιας και το εφερε η κουβεντα εσυ τι πιστευεις για το φαινομενο;;

Λοιπόν...Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι emo με την έννοια του όρου.Δεν είναι δηλαδή καταθλιπτικοί,δεν θέλουν να αυτοκτονήσουν ούτε παίρνουν ξυραφάκια για να κοπούν.Αυτοί υπάρχουν στο εξωτερικό και από την στιγμή που δεν ξέρω κανέναν τέτοιο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Για τους ντόπιους όμως μπορώ! tongue.gif Emo στην Ελλάδα είναι το στυλάκι,δηλαδή μαλλί,ντύσιμο,Piercings κτλ. και εκεί είναι το πρόβλημα.Επειδή όπως και να το κάνουμε είναι μόδα πολλοί είναι αυτοί που είναι εναντίον της γιατί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιοι το κάνουν για να πουλήσουν μούρη και ποιοι το κάνουν γιατί απλώς γουστάρουν.Και εγώ δεν γουστάρω τους ποζεράδες (μούφα-emo) αλλά για την κοινή γνώμη είναι όλοι ίδιοι.Όταν κάποιος έρχεται και σου λέει 'είμαι emo' και είναι περήφανος για αυτό ενώ ξέρει τι σημαίνει τότε το κάνει για να πουλήσει μούρη.Υπάρχουν και οι άλλοι όμως που τους αρέσει το ντύσιμο,γουστάρουν να είναι έτσι χωρίς να θέλουν να δείξουν τίποτα.Γιατί με αυτούς υπάρχει πρόβλημα?Και για να μην νομίζετε ότι κρύβομαι rolleyes.gif έχω και εγώ φράντζα (κόκκινη),έχω 2 piercings στα χείλια,φοράω σχεδόν πάντα μαύρα,έχω tattos και εννίοτε βάφω μαύρα τα μάτια μου.Δεν δηλώνω emo όμως.Τώρα αν κάποιος γουστάρει να μου βάλει ταμπέλα ας το κάνει.Ούτε που με νοιάζει.Δεν το κάνω για να προκαλέσω το ενδιαφέρον.Είμαι έτσι γιατί μου αρέσει και γιατί συμβαδίζει με την μουσική μου.Την φράντζα και τα σκουλαρήκια (όχι όλα) τα έχω 3 χρόνια.Δεν νομίζω να ήταν στην μόδα τότε.Τέλος να πω ότι απόψεις 'φιλιέμαι με τον άλλον γιατί είμαι emo' η 'κλαίω συνέχεια γιατί είμαι emo' είναι επιεικώς ηλίθιες και αυτά τα άτομα αξίζουν τον χλευασμό γιατί είναι απλώς ζώα που ακολουθούν το κοπάδι χωρίς να λαμβάνουν υπ'όψιν το εγώ τους.Δεν χρειάζεται να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι όμως..... peace.gif
jois21
Πάντως εμένα γενικά με ενοχλεί τα παιδάκια να ακολουθούν κάθε επιταγή μόδας των αμερικάνων.

MADE IN JAPAN
Anaz
grave εσυ εισαι κ 20(?) χρονων ομως.. Μπορει το ντυσιμο σου κ η εμφανιση σου να θυμιζουν emo αλλα ο ιδιος λες οτι δεν εισαι.. Απ'την αλλη εγω δυστηχως εμαθα τι ειναι emo απο μια γνωστή (γνωστού) κοπελίτσα 15 χρονων που ειχα δει να ντυνεται με μαυρα κλπ αλλα δεν γνωριζα λεπτομερειες κ ειχα υποθεσει οτι ειναι απλα ροκ-μεταλ στυλακι..Μετα εμαθα ομως οτι εκοψε (ή δοκιμασε να κοψει) τις φλεβες της με ξυραφακι.. ohmy.gif Προφανως φανταζομαι οτι το εκανε οχι γιατι το'θελε πραγματικα αλλα ως αναγκη προβολης για να ειναι πιο "in" κ να'χει να το δειχνει στον κοινωνικο της κυκλο.. Ειναι επικινδυνες "μοδες" ομως αυτες για νεα παιδια στην εφηβεια που μπορει να αντιμετωπιζουν διαφορα ψυχολογικα προβληματα κ εντονες ανασφαλειες..
Gravedigger
QUOTE(Anaz @ Nov 17 2007, 22:43 ) *
grave εσυ εισαι κ 20(?) χρονων ομως.. Μπορει το ντυσιμο σου κ η εμφανιση σου να θυμιζουν emo αλλα ο ιδιος λες οτι δεν εισαι.. Απ'την αλλη εγω δυστηχως εμαθα τι ειναι emo απο μια γνωστή (γνωστού) κοπελίτσα 15 χρονων που ειχα δει να ντυνεται με μαυρα κλπ αλλα δεν γνωριζα λεπτομερειες κ ειχα υποθεσει οτι ειναι απλα ροκ-μεταλ στυλακι..Μετα εμαθα ομως οτι εκοψε (ή δοκιμασε να κοψει) τις φλεβες τις με ξυραφακι.. ohmy.gif Προφανως φανταζομαι οτι το εκανε οχι γιατι το'θελε πραγματικα αλλα ως αναγκη προβολης για να ειναι πιο "in" κ να'χει να το δειχνει στον κοινωνικο της κυκλο.. Ειναι επικινδυνες "μοδες" αυτες ομως για νεα παιδια στην εφηβεια που μπορει να αντιμετωπιζουν διαφορα ψυχολογικα προβληματα κ εντονες ανασφαλειες..

Μα ποιο το νόημα να δηλώνει κάποιος emo η να κάνει τέτοιες πράξεις?Μόνο για την προβολή.Και αυτό είναι που ενοχλεί.Αυτή η περίπτωση ξεπερνάει την μόδα το θέμα είναι όμως να έχεις το μυαλό να το καταλάβεις.Να ξέρεις γιατί ντύνεσαι έτσι και όλα τα σχετικά.

Και πάλι όμως ποιον ενοχλεί (εκτός φυσικά από τους γύρω της) αυτή της η πράξη?Αυτήν την νοοτροπία δεν καταλαβαίνω.Δεν είναι ότι καλύτερο να περπατάς στον δρόμο και να σε βρίζουνε μόνο και μόνο γιατί δεν τους αρέσει το στυλάκι σου.
Anaz
Μόνο για την προβολή.Και αυτό είναι που ενοχλεί.
Δεν ενοχλει.Προβληματιζει..
losers can win
Μοδα ειναι θαχ περασει...
Πολυ περισσοτερο με ανησυχουν οι τύποι που έχουν στοχο ζωής να πεταξουν μπουκαλια, αυγα ,τουρτες ή και να σπασουν στο ξυλο καποιον που ειναι ή μοιαζει με emo.
Νομιζω οτι τα αρθρα σε περιοδικα τυπου βημαγκαζινο, ταχυδρομος κλπ εχουν παρουσιασει το φαινομενο σε πολυ πιο εκτεταμενο βαθμο απο οτι ισχυει
jois21
Δε νομιζω οτι γραφουν οτι τους κατεβει. Παιρνουν συνεντευξεις, κανουν συζητησεις και τα μεταφερουν στα αρθρα. Υπερβολικοι μπορει να γινουν αναλογα με τα συμπερασματα τους, αλλα γενικα τα βρησκω μια χαρα.
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(jois21 @ Nov 17 2007, 20:25 ) *
MADE IN JAPAN

Made in Japan and brought to you by USA.
Αφού τελικά αυτοί καθορίζουν τη μόδα
Alexmei
QUOTE(B for Basketball @ Nov 17 2007, 14:41 ) *
Ναι οκ....

Tι "ναι οκ..." ρε; ψέματα να σου πω ; εγώ την αποψή μου για τα εμο την έβγαλα μόνος μου από αυτά που βλέπω και όχι από αυτά που μου έχουν πει.

πάρε ένα ακόμα παράδειγμα :

ένας εμο στο σχολείο μου, είχε γράψει με στυλό στο χέρι του "kill me!"... τώρα άμα πάει κάποιος να τον σκοτώσει τι θα του πει; για πες. Και μην μου πεις "οχι δεν είναι όλοι έτσι" γιατί αυτός πιστεύει ότι είναι emo. Και εντάξει τα παιδάκια που βλέπεις εσύ μπορεί να μην είναι έτσι, γιατί το 85% των emo στην Ελλάδα όπως είπε πολύ σωστά ο/η jois21 είναι εξωτερική. Και εγώ έχω έναν φίλο που είναι μόνο εξωτερικά emo, και είναι πολύ καλό παιδί.

Made in Japan and brought to you by USA.
Αφού τελικά αυτοί καθορίζουν τη μόδα

41.gif 41.gif Και ίσα ίσα στους Ιάπωνες πάει πιο πολύ από όλους tongue.gif (αλλά γενικά στους άντρες όχι τόσο ενώ στις κοπέλες περισσότερο)
Igor
Κανεις δεν ειπε οτι ολοι οι emo ειναι μαλ**** και πρεπει να τους σκοτωσουμε.
Οπως και κανεις δεν ειπε οτι ολοι οι emo ειναι αγιοι.

Προσωπικα, οι emo μου τι σπανε. Οχι μονο η ιδεολογια (και μην νομιζετε οτι δεν υπαρχουν πραγματικοι τετοιοι στην Ελλαδα...) αλλα και το στυλακι (φρατζα, μαυρα ματια, μαυρα ρουχα)...
Air Kef
Προσωπικα, οι emo μου τι σπανε. Οχι μονο η ιδεολογια (και μην νομιζετε οτι δεν υπαρχουν πραγματικοι τετοιοι στην Ελλαδα...) αλλα και το στυλακι (φρατζα, μαυρα ματια, μαυρα ρουχα)...

Eπιτέλους, ας μάθουμε να δεχόμαστε το διαφορετικό.

Γιατι σου την σπάει η φράντζα τα μαυρα ματια κτλ;;;;

Άλλο δν μου αρέσει κάτι, αλλο με εκνευρίζει.
Gravedigger
QUOTE(Air Kef @ Nov 21 2007, 20:09 ) *

Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω... 77.gif
Μόνο μία λέξη...ΓΟΥΣΤΑ.
Igor
QUOTE(Air Kef @ Nov 21 2007, 20:09 ) *

Και αλλο ειναι μου τη "σπαει" κατι και αλλο δεν δεχομαι κατι.
Air Kef
ΟΚ.

Το "μου την σπαει",πιο πολυ προς το "δν δεχομαι φερνει",παρά προς το " δν μου αρέσει" παντως. icon_wave.gif peace.gif

Υ.Γ.: Και ασφαλώς δν πήγαινε μονο για σενα το προηγουμενο ποστ. smile.gif
Igor
peace.gif

Εχεις δικιο. Ισως το εθεσα λαθος. Επρεπε να ειχα πει δεν μου αρεσει ως θεαμα αλλα και ως ιδεολογια..
\ biggrin.gif
F A N of TSAKI TSAN
Αν και δεν ειμαι μεγαλη στην ηλικια, εν τουτοις απο παρεες με μεγαλυτερους, ακομα και με μπαμπαδες και μαμαδες, ακόμα και απο κινηματογραφο και ταινιες παλιες, εχω διαπιστωσει τα εξης, και θα ηθελα να μου πειτε και σεις την γνωμη σας.
Οι emo παντα υπηρχαν. Μονο που καποτε τους λεγανε πανκ, καποτε φασιον βικτιμς, καποτε χεβυμεταλαδες ή φρικιά. Αν εξερεσουμε τις μουσικες προτιμησεις, και με τα δεδομενα της καθε εποχης, ολοι στην Ελλαδα αντιπροσωπευανε το ιδιο πραγμα. ΜΙΑ ΜΟΔΑ! Γιατι φυσικά στο εξωτερικο ολα αυτα ειχαν καποια ιδεολογια, ακομα και οι εμο σημερα. Ευτυχως ομως ο Ελληνας την σκλαβια δεν την σηκωνει και δεν υπαγεται εντελως σε ιδεολογιες καθως θελει να λεει και το δικο του, αλλα ομως θελει και να ξεχωριζει. Αυτοι ειναι οι Ελληνες εμο. Εσεις τι πιστευετε;
jois21
Δλδ δειχνεις οτι δεν ανεχεσαι τη σκλαβια (ε, αφου εισαι Ελληνας πανω απ' ολα...) επειδη δε δεχεσαι καθολου την ιδεολογια αλλα αντιγραφεις σα βλαμμενο οτι δεις να φοραει ο αλλος; Αλλο παλι κι αυτο.
Καλυτερα να δεχεσαι μια ιδεολογια που τη θεωρεις σωστη -οχι των εμο οπσδηποτε- παρα να φορας τα ρουχα τους και να το "παιζεις" οτι εισαι της ιδεολογιας.
center
Αυτό το φαινόμενο των emo έχει εξαπλωθεί πολύ περίεργα στις μέρες μας...Όπου και να πάω βλέπω..Ακόμη και στις τηλεοράσεις..ανοίγω την τηλεόραση, να σου οι emo στις ειδήσεις,στις διαφημίσεις, στις διάφορες εκπομπές τύπου lifestyle... Πραγματικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκουν την ζωή ανούσια. Γιατί δεν μπορούν να δουν και την θετική της πλευρά. Σίγουρα όλοι πάνω κάτω είχαμε ή έχουμε τις μαύρες μας, θα πρέπει δλδ να κόψουμε την φράντζα και να πάρουμε ξυραφάκι;;

blink.gif blink.gif
B for Basketball
Aντε παλι με τα ξυραφια...
Εχετε δει εσεις με τα ματια σας κατι τετοιο????
Κ εστω υπαρχουν κ τετοιοι...Δηλαδη μονο Εμο το κανουν αυτο???
Ποσοι εχουν κοψει τις φλεβες τους με ξυραφι....??
Ολοι Εμο ηταν??

Μην κρινετε καποιον απο αυτο που βλεπετε....Γνωριστε το να μαθετε.... 68.gif
..._
mia asxeti erwtisi!!!!
tn diafimisi me tous emo kai gnosto polikatastima ilektrikon tn eidate?!!!
pl wrea!emo
apkat
Ρε συ Bfb δεν εβγαλε κανεις πο το μυαλο του τα ξυραφακια..Οι ιδιοι δηλωνουν καταθλιπτικοι και με τασεις αυτοκτονιας..Τωρα το αν κανουν καλως η οχι ειναι αλλη κουβεντα αλλα μην λέμε οτι οι εμο δεν εχουν σχεση και με το φαινομενο..

Αυτό το φαινόμενο των emo έχει εξαπλωθεί πολύ περίεργα στις μέρες μας..

Καθολου περιεργα δεν εχει εξαπλωθει..Οπως οι μοδες καθε εποχης εχουν αγγιξει ενα μεγαλο μερος των εφηβων ετσι και οι εμο σημερα..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.