Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Memphis Grizzlies
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
morfi
Memphis Grizzlies






Καλύτερα δεν γίνεται...


Προηγούμενο Ρεκόρ (2012-13): 56-26
Leaders (2012-13):
Πόντοι: Ζακ Ράντολφ 15,4
Ριμπάουντ: Ζακ Ράντολφ 11,2
Ασσίστ: Μάικ Κόνλει Τζ. 6,1

Πιθανή 5άδα:
PG:ConleySG:T.AllenSF:PrincePF:Z.Randolph
C:M.Gasol


Πάγκος:
PG’s: Τζάρεντ Μπείλες, Νικ Καλάθις
SG’s: Μάικ Μίλλερ, Τζαμάαλ Φράνκλιν
SF’s: Κουίνσι Πόντεξτερ, Τόνι Γκάφνει
PF’s: Εντ Ντέιβις, Τζον Λέιερ, Γουίλι Ριντ
C’s: Κόστας Κουφός

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Νικ Καλάθις (Ρούκι), Τζαμάαλ Φράνκλιν (Ρούκι), Κώστας Κουφός (Ντένβερ Νάγκετς, Μάικ Μίλλερ (Μαιάμι Χιτ)

Έφυγαν: Ντάρελ Άρθουρ (Ντένβερ Νάγκετς), Όστιν Ντάιε (Τορόντο Ράπτορς), Ντάντε Γκριν (Φιλαδέλφεια 76ers), Τόνι Ρότεν (Φιλαδέλφεια 76ers)

Προπονητής:Dave Joerger
Ένας από τους αρκετούς ρούκι προπονητές της φετινής σεζόν, έχει να σηκώσει ίσως το πιο βαρύ φορτίο από όλους. Παραλαμβάνει μία ομάδα άκρως πειθαρχημένη που έχει υπερβεί τον εαυτό της στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας της. Ποιός είναι ο σκοπός του; Δύσκολο να διευκρινιστεί, αφού οι Γκρίζλις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Λογικά όλοι θα αρκεστούν σε λιγότερα, αρκεί να μην πέσουν στην παγίδα ότι η σεζόν θα είναι λιγότερο επιτυχημένη.

Σχόλιο:
Η πιο σημαντική κίνηση του καλοκαιριού ήταν η απομάκρυνση του Λάιονελ Χόλινς. Η περσινή ομάδα των Γκρίζλις ήταν πρότυπο και δική του αλλά δύσκολα θα καταφέρει να επαναλάβει την περσινή πορεία. Πολλά συντέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα όπως και ότι δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη πραγματικά καλή ομάδα που αντιμετώπισαν αποχαιρέτησαν με sweep. Τι περιμένω από αυτούς; Καλή κανονική περίοδο και στην καλύτερη μέχρι τον δεύτερο γύρο. Για τα ίδια είναι λίγες οι πιθανότητες, για περισσότερα ούτε καν.

Πρόβλεψη: 50-32
Conference rank:
Division rank:

Air Kef
Τι βλακείες είναι αυτές, ο Καλάθης θα το παει μεχρι τέλους, θα ειναι ασταμάτητος, θα δειτε, δεν θα τον μαρκάρει με τίποτα ο Κρις Πολ, καλά για Ουέστμπρουκ ούτε καν. Αν τον χρησιμοποιήσει σωστά ο προπονητής του και δεν τον φάει όπως εκείνος ο άλλος, ο αχαρακτήριστος, που ουτε το όνομα του δεν λέω, εκείνος που έφαγε τον Βασίλη -Kill Bill- Σπανούλη για να βάζει κάποιον Τ-Μακ, ο Νικ είναι για μεγάλα πράγματα.

Τα ίδια και για Κώστα-Κουφό, περσι τα έδειξε όλα, φέτος ειναι η χρονιά του, προβλέπω ότι μεχρι Δεκέμβρη θα την εχει φάει την θεση του Γκασολάκου.

Εμπρός όλοι Έλληνες, αυτό το τόπικ θα ειναι η απαρχή του μπάσκετ μας!
sacarame
QUOTE
Marc Gasol (knee) has a Grade 2 MCL sprain of the left knee that does not require surgery and he is out indefinitely.
While no timetable has been set for Gasol's recovery, MCL sprains of this variety generally take 6-8 weeks to heal. There was initial concern that the injury was a complete tear, in which case he would undergo surgery and recovery would take significantly longer. While those fears have been assuaged, Gasol will still be out for a prolonged period. Gasol relies heavily on his nimbleness and light feet beneath the basket to make quick passes and rack up the assists, as well as shifting into position for blocks. Hopefully none of that is lost when he returns. Kousta Koufos will see a big uptick in minutes and should be added by owners seeking to replace a portion of Gasol's production.



πηγή: rotoworld.com


Από ότι φαίνεται γλιτώνει τα χειρότερα ο Μαρκ....
aegeansheed
QUOTE(Air Kef @ Oct 27 2013, 17:03 ) *
Τα ίδια και για Κώστα-Κουφό, περσι τα έδειξε όλα, φέτος ειναι η χρονιά του, προβλέπω ότι μεχρι Δεκέμβρη θα την εχει φάει την θεση του Γκασολάκου.


Συγχαρητήρια Kef....

Που να έπαιζες και fantasy, καταστροφή σκέτη θα ήσουν για τους άλλους!!!
jasonick
Σε 39 λεπτά ο Κουφός είχε +8 παρόλα αυτά οι Grizzlies χάσανε με 9. blink.gif

Το νέο λουκ των Grizzlies με νέο προπονητή και προσπάθεια για πιο γρήγορο τέμπο δεν τους έχει βγει μέχρι τώρα. Έτσι ο Joerger άλλαξε τρόπο παιχνιδιού στα τελευταία τελευταία παιχνίδια επιστρέφοντας στο κλασικό στυλ των Grizzlies του Hollins. Βέβαια όσο παίζει ο Ζάχος δύσκολα μπορούν να γίνουν αποτελεσματικά μεγάλες αλλαγές ενώ και ο Davis, που υποτίθεται ότι μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του, δείχνει χαμένος είτε στο 4 είτε στο 5 και στους τελευταίους αγώνες πριν τραυματιστεί ο Gasol είχε μείνει και εκτός rotation.

Και μιας και έλεγα για Ζάχο έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει. Ο Hollinger δεν τον θέλει και ψάχνεται για trade (ακούστηκε ότι είχε προσφορά από τους Pelicans για Gordon) αλλά με τις δηλώσεις του Ζάχου αλλάζουν τα πράγματα. Καταρχάς έχει player option για του χρόνου (16.500.000) αλλά λέει ότι έχει σκοπό να μην την ενεργοποιήσει και να δεχτεί να πάρει λιγότερα λεφτά για να κλείσει την καριέρα του στο Memphis. Ακόμα και να γίνει trade είπε ότι θα γυρίσει πίσω, πράγμα που αποτρέπει τις άλλες ομάδες να κινηθούνε για αυτόν.
klow13
ριχνοντας μια ματια στα ροστερ,και με δεδομενου οτι ασικ φευγει λογικα για να ξαναγινει βασικος,νομιζω πως ο κουφος ειναι χαλαρα το δευτερο καλυτερο back up σεντερ στη λιγκα πισω απο βαρεζαο μονο,που και αυτος για βασικος ειναι

εντυπωσιακα τα νουμερα του σαν βασικος,η καλη αμυνα του γνωστη,του ταιριαζει οντως πολυ η ομαδα..αν ανεβασει και λιγο τo fg% του γιγαντας.
SG3ptshooter
Το Memhpis είναι η μόνη ομάδα της Δύσης που δεν έχει νίκη στους αγώνες με τις ομάδες της ίδιας division, μάλιστα το 0-7 είναι league worst αν συγκρίνεις και παρανομαστές με τους 2 Ανατολικούς άσφαιρους. Μεγάλο πράγμα το lease του FedEx forum μέχρι το 2021.
Nuntius
Ημίχρονο στο FedEx Forum. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Memphis Grizzlies είναι 30-43 υπέρ των Grizzlies.

Η άμυνα των Grizzlies μας έχει κρατήσει χαμηλά αλλά έχουμε χάσει και κάποια σχετικά ελεύθερα σουτ. Οι Grizzlies, από την άλλη, έχουν σε καλή μέρα των Mike Miller και έτσι έχουν βρει λίγο σκοράρισμα και έχουν πάρει μια καλή διαφορά.
jasonick
Πολύ δυνατή η 2nd unit των Grizzlies κέρδισε κατακράτος την δικιά σας.
Miller από τα παλιά μετά το all star, σουτάρει με απίστευτα ποσοστά.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 49-64 υπέρ των Grizzlies.

Δεν μπορούμε να σκοράρουμε με τίποτα και οι Grizzlies διατηρούν διαφορά ασφαλείας. Οι ψηλοί τους έχουν νικήσει κατά κράτος τους δικούς μας μέχρι στιγμής.
Nuntius
Ήττα με 71-82 από τους Grizzlies.
redleg7
Δεν ξερω αν το ανοιξα στο σωστο thread ή το εχει ποσταρει καποιος καπου αλλου.Αν ναι ζηταω συγνωμη.

Σοκ! «Ντοπέ» ο Καλάθης!

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...tope-o-kalathis
aegeansheed
Παρακαλώ όχι άρθρα της Gazzeta στο subforum του NBA.

Ο επόμενος που θα σχολιάσει Καλάθη και όχι Grizzlies στη μέρα που αρχίζουν τα Playoffs, θα φάει ban για όσες μέρες διαρκούν τα playoffs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.