Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Group F - Lodz
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4
Razorblade Fish
Οτι μπορει κανει ο Τουρκογλου για να το χασουν το ματς!Νομιζω τον βολευε υπερβολικα το παιχνιδι του Ορλαντο και ο ρολος που ειχε εκει τον βοηθησε ουσιαστικα...Ειναι ενας point-forward που μαλλον δεν ταιριαζει στο ευρωπαικο μπασκετ...Παραμενει βεβαια μεγαλος παικτης
kotzito
Ματς γκραν-κινιολ.Αν δεν ηταν ο Ιλιασοβα να κραταει τους Τουρκους,οι Σερβοι θα μπορουσαν να ειναι και μπροστα.Αντε ρε Ιβκοβιτς!!!Βαλε μεσα τον Μιλος.

Τι τριπονταρα πεταξε ο Τεοντοσιτς
GMlls
παρόλο που κάνει καταπληκτικό μάτς ο μίλος ο ίβκοβιτς δεν τον εμπιστεύεται στο τέλος. το σκόρ έχει κολλήσει στο 63 61 2 λεπτά τώρα

έντιτ. τον έβαλε και το κάρφωσε smilie_schal1.gif
vastravoud
ΦΟΒΕΡΟ τρίποντο του Μίλος, ψυχρό αίμα!

Αλλά άργησε λιγάκι στην επόμενη επίθεση. Όπως και να 'χει, μεγάλο παιχνίδι από τον Τεοντόσιτς
kotzito
Θα φερει συζητηση αυτο το καλαθι.Με μια πρωτη ματια ισως για κλασματα του δευτερολεπτου μετραει.Το ρολοι παντως στο ταμπλο δειχνει 0.0 ενω το χρονομετρο στην οθονη 0.2.Για να δουμε...
vastravoud
Το χρονόμετρο πάνω από το καλάθι έχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ μηδενίσει IMHO
GMlls
μεγάλο μάτς.
ελπίζω με μίλος στο παρκέ. μην το κάνει και ο ιβκοβιτς σαν το γιαννάκη. ας τον εμπιστευτούν επιτέλους.
Flash
Κι εγώ πιστεύω ότι είχε μηδενίσει. Πέρα από αυτό όμως:

-ΦΟΒΕΡΗ η κομπίνα του Τάνιεβιτς! Βγάλανε ελεύθερο διάδρομο σε 3.4 δεύτερα με επαναφορά απο το κέντρο.

-Respect στον Τούρκογλου που παρότι τα "έσπασε", αυτό το clutch ένστικτο του λειτούργησε ακόμα και σε μια φάση που δεν πήρε την τελευταία επίθεση (και αυτό πονηριά του Τάνιεβιτς.

Edit: Πωπωπωπω τι άμυνες είναι αυτές ;;; Άμμος και αίμα, αίμα και άμμος...
Timemaster
όντος η κομπίνα όλα τα λεφτά...
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

και χαίρομαι που δε μέτρησε για να συνεχιστεί το παιχνίδι!!!
smiley.gif
kotzito
3 επιθεσεις των Σερβων,3 λαθη.Αν και στον Μιλος παιζει να εγινε φαουλ.

edit:Tελος.Πολυ καλοι οι Σερβοι,αλλα στο τελευταιο λεπτο εχυσαν την καρδαρα με το γαλα...
GMlls
δεν πειράζει. καλό μάτς. θέλω τουρκία ή σερβία στον νοκ αουτ. με πρώτη επιλογή τουρκία.
pinkTimeout
...μια αγχωμενη παραταση για τη Σερβια.. κριμα..
aigio
Se 3πλη ισοβαθμια Σλοβενιας-Ισπανιας-Σερβιας ποιος μενει 4ος
thrylos7
Άρα η Ισπανία κατά πάσα πιθανότητα 4η (=>αν κερδίσει την Πολωνία και η Σερβία τη Λιθουανία)...

Edit: Η Ισπανία μένει πίσω τους, οπότε δεν την ενδιαφέρει καν το ματς κορυφής, αν συμβεί το λογικό στα άλλα δύο παιχνίδια.
GMlls
QUOTE(aigio @ Sep 15 2009, 01:05 ) *
Se 3πλη ισοβαθμια Σλοβενιας-Ισπανιας-Σερβιας ποιος μενει 4ος

ισπανια
aigio
Οποτε αυριο χανουμε παιδες...
Flash
Η άμυνα των Τούρκων ήταν συγκλονιστική. Νόμιζες ότι έπαιζαν 7-8 άτομα με τα κόκκινα. Στην περιφέρεια έτρεχαν σαν τρελοί και οι Σέρβοι μάτωναν για να κάνουν πάσα 8 μέτρα από το καλάθι ενώ είχαν πάνταν ένα χέρι στο πρόσωπο τους όταν σηκώνονταν να σουτάρουν από το τρίποντο με αποτέλεσμα αρκετά "τούβλα" (ποιοι; οι Σέρβοι!!!). Στο δε inside game έπεφτε το ξύλο της αρκούδας. Ο όρος καλάθι και φάουλ άγνωστη έννοια καθώς αν δεν βρει κάποιος την μπάλα πάει αμέσως για τον παίχτη.

Από τα παιχνίδια που όσοι συμπαθούν το Ευρωπαϊκό μπάσκετ θα πρέπει οπωσδήποτε να δουν.
GMlls
QUOTE(aigio @ Sep 15 2009, 01:06 ) *
Οποτε αυριο χανουμε παιδες...

χάνουμε, χάνει και η τουρκία απο σλοβενία, παίζει μαζί μας και τους πετάμε έξω smiley.gif
kotzito
Oποτε τωρα μπαινει και το θεμα μηπως χασουμε επιτηδες απο την Γαλλια.
Οι επιλογες μαλλον ειναι:

1)Νικη με Γαλλια,παιχνιδι με την Ισπανια την Πεμπτη
2)Ηττα με Γαλλια και λογικα νικη της Ρωσιας,παιχνιδι με Σλοβενια μαλλον την Παρασκευη

Παιζει παντως και το σεναριο Σλοβενια-Τουρκια-Σερβια-Ισπανια κατα σειρα.

Κατα τα αλλα,πολυ ωραιο και δυνατο ματς με τους Τεοντοσιτς και Ιλιασοβα να οδηγουν τις ομαδες τους.Αν ηταν σε καποια απο τις επομενες φασεις της διοργανωσης θα μιλαγαμε σιγουρα για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια τα τελευταια χρονια στο Ευρωμπασκετ.Οι Σερβοι ειχαν μια φορα την ευκαιρια στην κανονικη διαρκεια και αλλες 1-2 στην παραταση να παρουν το ματς αλλα ο ενθουσιασμος του Μιλος και η καλη αμυνα των Τουρκων τους οδηγησαν στην νικη.Και οι δυο ομαδες παντως δειχνουν να στηριζονται σε 5-6 παικτες μονο,οποτε στα προημιτελικα ισως να εμφανιστουν κουρασμενοι.Εν γενει,και οι δυο φαινεται οτι δεν ειναι δυσκολοι αντιπαλοι για την Εθνικη αρκει να κανουμε καλη εμφανιση.
Manu7
Να χάσουμε όμως και για να παίξουμε με τη Σλοβενία ή την Τουρκία,τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά αυτή τη στιγμή με μια μέρα περισσότερη ξεκούραση γι'αυτές?Δεν νομίζω...(εννοώ προφανώς επίτηδες αν και παιχτικώς πιο πιθανή φαντάζει η ήττα)
aigio
Ναι, απο την Ισπανια, προτιμω Σλοβενια ή Τουρκια...
Η Σερβια δεν παιζει να βγει δευτερη;
xristos_metal
Το θεμα δεν ειναι αν θα χασουμε εμεις,αλλα αν θα μας προλαβουν να χασουν οι γαλλοι.Το θεωρω δεδομενο οτι οι γαλλοι θα κατεβουν για να χασουν αυριο.
Flash
QUOTE(Flash @ Sep 14 2009, 23:08 ) *
Η άμυνα των Τούρκων ήταν συγκλονιστική. Νόμιζες ότι έπαιζαν 7-8 άτομα με τα κόκκινα. Στην περιφέρεια έτρεχαν σαν τρελοί και οι Σέρβοι μάτωναν για να κάνουν πάσα 8 μέτρα από το καλάθι ενώ είχαν πάνταν ένα χέρι στο πρόσωπο τους όταν σηκώνονταν να σουτάρουν από το τρίποντο με αποτέλεσμα αρκετά "τούβλα" (ποιοι; οι Σέρβοι!!!). Στο δε inside game έπεφτε το ξύλο της αρκούδας. Ο όρος καλάθι και φάουλ άγνωστη έννοια καθώς αν δεν βρει κάποιος την μπάλα πάει αμέσως για τον παίχτη.

Από τα παιχνίδια που όσοι συμπαθούν το Ευρωπαϊκό μπάσκετ θα πρέπει οπωσδήποτε να δουν.

Σε συνέχεια της εκθείασης της τουρκικής άμυνας να αναφέρω αυτό που μόλις συνηδειτοποίησα: Στην παράταση οι Σέρβοι δεν σκόραραν. ΟΥΤΕ ΠΟΝΤΟ.

ΥΓ: Σενάρια σκόπιμης ήττας εκ μέρους μας απλά δεν υπάρχουν. Ξεχάστε τα.
aigio
Ναι βρε Flash, για τη νικη θα παμε. Θα ειμαι ομως ευτυχισμενος να χασουμε δινοντας τα ολα tongue.gif
Βεβαια, μπορει και η Γαλλια να κατσει να χασει...
Timemaster
κοιτάω τα στατιστικά και σκέφτομαι πόσο ειρωνικό θα ήταν να μετρούσε το καλάθι του Τούρκογλου στην εκπνοή
και να γινόταν ο ήρωας έχοντας έως τότε 1 στα 16 σουτ

rolleyes.gif

οπότε η Τουρκία καταλαμβάνει μια από τις δύο πρώτες θέσεις!!!
θεωρητικά η Ισπανία και η Σερβία θα νικήσουν μεθαύριο...
οπότε ή θα έχουμε κατάταξη Τουρκία-Σλοβενία-Σερβία-Ισπανία με τριπλή ισοβαθμία
ή Σλοβενία-Τουρκία-Σερβία-Ισπανία με διπλή ισοβαθμία

οι Λιθουανοί είναι εκτός και με την βούλα
ενώ οι Πολωνοί άμα κερδίσουν πετάνε έξω τους Ισπανούς

ενώ υπάρχει και το σενάριο ήτα της Σλοβενιας
ήττα της Σερβίας νίκη της Ισπανίας
και βαθμολογία Τουρκία-Ισπανία-Σλοβενία-Σερβία

και το σενάριο ήτα και για Ισπανία και για Σερβία
οπότε τις δύο πρώτες θέσεις τις παίρνουν Τουρκία-Σλοβενία ανάλογα ποιος κερδίσει
η Πολωνία βγαίνει τρίτη και τέταρτη η Σερβία.

το πιθανότερο
αν βγούμε πρώτοι οπότε θα έχουμε τους Ισπανούς ή τους Πολωνούς
αν βγούμε δεύτεροι τους Σέρβους
και τρίτοι θα μας διαλέξει μια εκ των Τουρκία-Σλοβενία....

rolleyes.gif
benchwarmer
Επειδη βαριεμαι να κανω ολα τα σεναρια, οπως στον δικο μας ομιλο tongue.gif ,
εχουμε με λιγα λογια (και με καθε επιφυλαξη):
εαν οι Σερβοι κερδισουν τους Λιθουανους, οι Ισπανοι δεν μπορουν να ερθουν παραπανω απο 4οι. Και φυσικα θα πρεπει και αυτοι να κερδισουν τους Πολωνους.
Η 2η θεση ειναι απολυτα ανοιχτη, καθως εκει μπορουν να καταληξουν αναλογα τα αποτελεσματα, ΚΑΙ οι 4 ομαδες (χμμμ, ισως να μην μπορουν οι Σερβοι τωρα που το ξανακοιταω...)
GMlls
όχι σκόπιμη ήττα. νομίζω οτι θα χάσουμε γιατί δεν ταιριάζουν τα ματς απ που λέει και ο χατζη.
και μην ξεχνάτε οτι οι γάλλοι είναι πολύ καλοί και στο ΜΑΚΡΙΝΟ ριμπάουντ που λέει και ο άλλος ο ύπνος smiley.gif
AZ1980
Τουρκία και Σερβία, σε αγαστή συνέργεια με τους ανεκδιήγητους διαιτητές, διέσυραν στην κυριολεξία το άθλημα μπάσκετ.

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια Ευρωμπάσκετ που έχω παρακολουθήσει ποτέ.

Ο δε Τούρκογλου, σχεδόν πάντα τραγικός στις διεθνείς διοργανώσεις, αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του! Δεν υπάρχει αυτό που έκανε σήμερα, μιλάμε για ...κωμική εμφάνιση που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ... Παρακαλείται κάποιος να κάνει ένα μοντάζ με όλες τις φάσεις στις οποίες ενεπλάκη ο Τούρκογλου σήμερα, και να επενδύσει το βιντεάκι με μουσική "Μπένι Χιλ"! Θα το έκανα εγώ, αλλά δεν αντέχω άλλο χάχανο, πραγματικά μου διαλύθηκε το στομάχι από τα γέλια σήμερα! biggrin.gif

Φοβερός πάντως ήταν ο Τεόντοσιτς. Εκπληκτική εμφάνιση από τον παίκτη του Ολυμπιακού, μαζί με τον Ιλιάσοβα αποτέλεσαν οάσεις πραγματικές μέσα στα μπουνίδια, την κλωτσοπατινάδα, τα "θεατρικά" και τα αλλεπάλληλα σχιζοφρενή διαιτητικά σφυρίγματα.

Ωραίο το τρικ του Τάνιεβιτς στην τελευταία φάση, αλλά η άμυνα ζώνης που επιστράτευσαν οι Τούρκοι σήμερα ήταν για τα πανηγύρια, "καρεκλάτη" Αγία Ζώνη από τα παλιά, θα συγκινούσε τον μπαμπά Διαμαντόπουλο μέχρι δακρύων!

Τέλος, ο παίκτης Σαβάς (ή Σάββας, ή όπως τέλος πάντων λέγεται) πρέπει να απωλέσει με απόφαση FIBA το δικαίωμα να κατεβαίνει σε αγώνες. Είναι εγκληματικά επικίνδυνος για τους πάντες στο παρκέ και αποτελεί άνευ προηγουμένου δυσφήμιση για το μπάσκετ. Ουστ!!! smile.gif

bball.gif
Flash
QUOTE(AZ1980 @ Sep 14 2009, 23:19 ) *
Τουρκία και Σερβία, σε αγαστή συνέργεια με τους ανεκδιήγητους διαιτητές, διέσυραν στην κυριολεξία το άθλημα μπάσκετ.

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια Ευρωμπάσκετ που έχω παρακολουθήσει ποτέ.

η άμυνα ζώνης που επιστράτευσαν οι Τούρκοι σήμερα ήταν για τα πανηγύρια, "καρεκλάτη" Αγία Ζώνη από τα παλιά, θα συγκινούσε τον μπαμπά Διαμαντόπουλο μέχρι δακρύων!

Θεωρώ ότι είναι από τα πλέον ατυχή σχόλια που έχεις κάνει στο παρόν φόρουμ.

Ειδικά στο θέμα της τουρκικής άμυνας πρέπει να παρακολουθούσαμε διαφορετικό παιχνίδι.

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να επιχειρηματολογήσω.

bball.gif
Timemaster
όλα τα σενάρια:

α.
Τουρκία-Σλοβενία
Ισπανία-Πολωνία
Σερβία-Λιθουανία

Τουρκία-Σλοβενία-Σερβία-Ισπανία

β.
Τουρκία-Σλοβενία
Ισπανία-Πολωνία
Σερβία-Λιθουανία

Τουρκία-Ισπανία-Σλοβενία-Σερβία

γ.
Τουρκία-Σλοβενία
Ισπανία-Πολωνία
Σερβία-Λιθουανία

Τουρκία-Σλοβενία-Σερβία-Πολωνία

δ.
Τουρκία-Σλοβενία
Ισπανία-Πολωνία
Σερβία-Λιθουανία

Τουρκία-Σλοβενία-Πολωνία-Σερβία

ε.

Τουρκία-Σλοβενία
Ισπανία-Πολωνία
Σερβία-Λιθουανία

Σλοβενία-Τουρκία-Σερβία-Ισπανία

στ.

Τουρκία-Σλοβενία
Ισπανία-Πολωνία
Σερβία-Λιθουανία

Σλοβενία-Τουρκία-Ισπανία-Σερβία

ζ.

Τουρκία-Σλοβενία
Ισπανία-Πολωνία
Σερβία-Λιθουανία

Σλοβενία-Τουρκία-Σερβία-Πολωνία

η.

Τουρκία-Σλοβενία
Ισπανία-Πολωνία
Σερβία-Λιθουανία

Σλοβενία-Τουρκία-Πολωνία-Σερβία

rolleyes.gif

ελπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος... icon_drunk.gif
AZ1980
QUOTE(Flash @ Sep 14 2009, 22:26 ) *
Θεωρώ ότι είναι από τα πλέον ατυχή σχόλια που έχεις κάνει στο παρόν φόρουμ.

Ειδικά στο θέμα της τουρκικής άμυνας πρέπει να παρακολουθούσαμε διαφορετικό παιχνίδι.

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να επιχειρηματολογήσω.

bball.gif

Δεν τρέχει τίποτα ρε συ, απόψεις είναι αυτές.

Δε θα χαρακτήριζα βέβαια τη δική σου άποψη "ατυχή", μου είναι σεβαστή, άσχετα αν διαφωνώ. Επίσης σου παραχωρώ το δικαίωμα να αντιμετωπίσεις και να χαρακτηρίσεις τη δική μου άποψη όπως θέλεις, κανένα πρόβλημα.

Επίσης δεν είναι καθόλου απαραίτητο να επιχειρηματολογήσεις, από τη στιγμή που σου κάνει κόπο, δεν πιέζει κανείς κανένα νομίζω, όποιος θέλει συζητά, όποιος δε θέλει όχι.

Πάντως να διευκρινίσω πως αναφέρθηκα στο στήσιμο της "ζώνης" των Τούρκων και μόνο, όχι στις επιδόσεις τους στο "man to man". Αυτές αποτελούν ξεχωριστό θέμα συζήτησης, όπου και εκεί τίποτα δεν θεωρώ αυτονόητο, έχει "ψωμί" η κουβέντα.

Αν βρούμε όρεξη κάποια στιγμή, την κάνουμε.

Χαίρομαι πάντως για όσους ευχαριστήθηκαν το σημερινό ματς! Άλλωστε και για μένα κατέληξε ...πολύ διασκεδαστικό, χάρη στον "Χέντο" 77.gif

bball.gif
benchwarmer
QUOTE(benchwarmer @ Sep 15 2009, 00:17 ) *
Επειδη βαριεμαι να κανω ολα τα σεναρια, οπως στον δικο μας ομιλο tongue.gif ,

Με εσωσε το sport-fm.gr smiley.gif

Όλα τα σενάρια για τον Στ’ Όμιλο

Οκτώ διαφορετικά σενάρια υπάρχουν για την τελευταία αγωνιστική, συνεπώς κάθε πιθανή... επιλογή αντιπάλου από τον Στ' Όμιλο είναι παρακινδυνευμένη για τις ομάδες του Ε' Ομίλου.

Νίκη Λιθουανίας-Πολωνίας-Τουρκίας: 1η Τουρκία, 2η Σλοβενία, 3η Σερβία, 4η Πολωνία

Νίκη Λιθουανία-Πολωνία-Σλοβενίας: 1η Σλοβενία, 2η Τουρκία, 3η Σερβία, 4η Πολωνία

Νίκη Λιθουανίας-Ισπανίας-Σλοβενίας: 1η Σλοβενία, 2η Τουρκία, 3η Ισπανία, 4η Σερβία

Νίκη Λιθουανίας-Ισπανίας-Τουρκίας: 1η Τουρκία, 2η Ισπανία, 3η Σλοβενία, 4η Σερβία

Νίκη Σερβίας-Ισπανίας-Τουρκίας: 1η Τουρκία, 2η Σλοβενία, 3η Σερβία, 4η Ισπανία.

Νίκη Σερβίας-Πολωνίας-Σλοβενίας: 1η Σλοβενία, 2η Τουρκία, 3η Σερβία, 4η Πολωνία.

Νίκη Σερβίας-Πολωνίας-Τουρκίας: 1η Τουρκία, 2η Σλοβενία, 3η Σερβία, 4η Πολωνία

Νίκη Σερβίας-Ισπανίας-Σλοβενίας: 1η Σλοβενία, 2η Τουρκία, 3η Σερβία, 4η Ισπανία.
tsouras o.a.c
QUOTE(AZ1980 @ Sep 15 2009, 01:39 ) *
Δεν τρέχει τίποτα ρε συ, απόψεις είναι αυτές.

Δε θα χαρακτήριζα βέβαια τη δική σου άποψη "ατυχή", μου είναι σεβαστή, άσχετα αν διαφωνώ. Επίσης σου παραχωρώ το δικαίωμα να αντιμετωπίσεις και να χαρακτηρίσεις τη δική μου άποψη όπως θέλεις, κανένα πρόβλημα.

Επίσης δεν είναι καθόλου απαραίτητο να επιχειρηματολογήσεις, από τη στιγμή που σου κάνει κόπο, δεν πιέζει κανείς κανένα νομίζω, όποιος θέλει συζητά, όποιος δε θέλει όχι.

Πάντως να διευκρινίσω πως αναφέρθηκα στο στήσιμο της "ζώνης" των Τούρκων και μόνο, όχι στις επιδόσεις τους στο "man to man". Αυτές αποτελούν ξεχωριστό θέμα συζήτησης, όπου και εκεί τίποτα δεν θεωρώ αυτονόητο, έχει "ψωμί" η κουβέντα.

Αν βρούμε όρεξη κάποια στιγμή, την κάνουμε.

Χαίρομαι πάντως για όσους ευχαριστήθηκαν το σημερινό ματς! Άλλωστε και για μένα κατέληξε ...πολύ διασκεδαστικό, χάρη στον "Χέντο" 77.gif

bball.gif
nst!
Ξερει καποιος με σιγουρια τι ισχυει στις ισοβαθμιες? Κι απο που ειναι σιγουρος?

Δεν εννοω σε καθε ισοβαθμια συγκεκριμενα,αλλα το γενικο συστημα..
Μήτσος-Jimmys-ΔΣ#18#
Απίστευτο play Τανιεβιτς στην τελευταία φαση της κανονικης διάρκειας..Για σεμινάριο... blove.gif

Τραγικος ο Τουρκουγλου πρεπει να χει 1/20...Κακος και ο Τεπιτς σημερα....τα σπασαν και οι 2...Τεοντο ηταν όπως πάντα ανωριμος...Ιλιάσοβα (το πουλεν μου) τρομερος...!!!!

Πολυ τακτικη απο τους προπνητες σε αυτο το ματς παντως..Ισως το καλύτερο στοτουρνουα..

Κατα τα αλλα η ξύπνησαν οι Ισπανοι η....ειναι τοσο παλτα ο Κλειζα και η παρεα του...!!Εναν Σαρας να χανε...

Σλοβενοι σοβαροι πολύ δεν λεω αλλα τους εχουμε πιετσυω...Οποτε καλύτερα να μην βγουμε πρωτοι γιατι θα φαμε Ισπανους που λογικα κερδιζουν τους Πολωνους!!!!

Δ.
aigio
Ε οχι και ανωριμος ο Τεοντο. Οαση ηταν σημερα στη γενικοτερη μετρια επιθετικη λειτουργια της Σερβιας και εβγαλε πολλες τελικες πασες, μεχρι και επιθετικα ριμπαουντ πηρε. Δε λεω εκανε κ τα λαθακια του, αλλα ο μονος ηταν;
redglove
Το αντιαθλητικό ήταν όντως κομματάκι ανώριμο. Άντε να πούμε ότι ήταν ανώριμη και η οργάνωση της τελευταίας επίθεσης της Σερβίας (που δεν ήταν, ίσα-ίσα υπολογισμένη για να μείνει λίγος χρόνος στην Τουρκία, άσχετα που έγινε μια έξτρα, καθυστερημένη, πάσα και τους έμεινε η μπάλα στα χέρια). Τί άλλο ήταν ανώριμο; Οι 8 ασσίστ του; Μήπως ήταν 8 ανώριμες ασσίστ; tongue.gif
Tretiak
Και τί βλέπουν τα ματάκια μου? Αν νικήσει η Πολωνία την άλλη αγωνιστική το φαβορί πάει σπιτάκι του , νωρίς νωρίς ? smiley.gif
Φάση θα έχει...
Omar Little
QUOTE(Flash @ Sep 15 2009, 01:08 ) *

Δεν ξέρω ρε συ αλλά πέρα από την αγωνία στη διακύμανση του σκορ, δεν νομίζω ότι προσέφερε κάτι άλλο το παιχνίδι. Οι άμυνες έχω την αίσθηση ότι φάνηκαν περισσότερο καλές απ' ότι ήταν, επειδή οι διαιτητές άφησαν να πέσει το ξύλο της πολικής αρκούδας, όπως κάνουν και σε όλο το Ευρωμπάσκετ μέχρι τώρα. Οπότε σχεδόν όλη η ενέργεια των παικτών διοχετέυθηκε εκεί, γι αυτό και τα τόσα άστοχα σουτ από τους περισσότερους. Ίσως αρχές με μέσα του '90 να μπορούσε να εκτιμήσει κάποιος ένα τέτοιο παιχνίδι.

Όσο για τον Τούρκογλου και το παιχνίδι του, έκλεψα ένα gifaki από άλλο forum που το περιγράφει ωραία:

Έχω και την αίσθηση ότι παίζει και μια ταχύτητα πιο αργά απ' ότι έκανε στο Ορλάντο. Ίσως του βγαίνει η κούραση της χρονιάς. Αλλά περίμενα ότι τουλάχιστον θα είχε το μυαλό να προσαρμοστεί λίγο. Έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και με άλλους τρόπους εκτός από το σκοράρισμα.
mrproedros
Eurobasket 2009 Poland - Day 7 - qualifying round - Group F - Roundup, Highlights, Top Plays and Postgame Interview from all games (14-9-09) (6 teams : FYROM Greece Croatia Russia France Germany)

Group F - Δευτέρα 14-9-09
Τα αποτελέσματα

Ισπανία - Λιθουανία 84-70
Σλοβενία - Πολωνία 76-60
Σερβία - Τουρκία 64-69
Βαθμολογία (νίκες/ήττες , βαθμοί) : 1. Τουρκία 4/0 8β. , 2. Σλοβενία 3/1 7β. , 3. Ισπανία 2/2 6β. , 4. Σερβία 2/2 6β. , 5. Πολωνία 1/3 5β. , 6. Λιθουανία 0/4 4β.
Επόμενη Αγωνιστική - Τετάρτη 16-9-09 : Λιθουανία - Σερβία , Πολωνία - Ισπανία , Τουρκία - Σλοβενία

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />

Ευμένης
Εχθές έτυχε να δω τους αγώνες Πολωνίας-Σλοβενίας και Τουρκίας-Σερβίας. Στον πρώτο ο εκφωνητής μας πληροφόρησε ότι η Πολωνία με την ήττα της αποκλείεται οριστικά από τους 8 και στον δεύτερο μας είπε ότι η Σερβία χάνοντας έμεινε οριστικά 3η!!! Τράβαγα τις κοτσίδες μου!! Καλά πόσο αδιάβαστοι είναι αυτοί οι άνθρωποι!!!

Αντιγράφω από το http://www.sport-fm.gr/article/194895 για να μην κάθομαι να τα υπολογίζω μόνος μου:

Οκτώ διαφορετικά σενάρια υπάρχουν για την τελευταία αγωνιστική, συνεπώς κάθε πιθανή... επιλογή αντιπάλου από τον Στ' Όμιλο είναι παρακινδυνευμένη για τις ομάδες του Ε' Ομίλου.

Νίκη Λιθουανίας-Πολωνίας-Τουρκίας: 1η Τουρκία, 2η Σλοβενία, 3η Σερβία, 4η Πολωνία

Νίκη Λιθουανία-Πολωνία-Σλοβενίας: 1η Σλοβενία, 2η Τουρκία, 3η Σερβία, 4η Πολωνία

Νίκη Λιθουανίας-Ισπανίας-Σλοβενίας: 1η Σλοβενία, 2η Τουρκία, 3η Ισπανία, 4η Σερβία

Νίκη Λιθουανίας-Ισπανίας-Τουρκίας: 1η Τουρκία, 2η Ισπανία, 3η Σλοβενία, 4η Σερβία

Νίκη Σερβίας-Ισπανίας-Τουρκίας: 1η Τουρκία, 2η Σλοβενία, 3η Σερβία, 4η Ισπανία.

Νίκη Σερβίας-Πολωνίας-Σλοβενίας: 1η Σλοβενία, 2η Τουρκία, 3η Σερβία, 4η Πολωνία.

Νίκη Σερβίας-Πολωνίας-Τουρκίας: 1η Τουρκία, 2η Σλοβενία, 3η Σερβία, 4η Πολωνία

Νίκη Σερβίας-Ισπανίας-Σλοβενίας: 1η Σλοβενία, 2η Τουρκία, 3η Σερβία, 4η Ισπανία.

Α, ώστε υπάρχουν και σενάρια στα οποία η Πολωνία δεν αποκλείεται και η Σερβία δεν είναι τρίτη!! Άκου να δεις τί συμβαίνει στον κόσμο!!

ΥΓ. Να επιλέξουμε λέει αντίπαλο και να κάτσουμε να χάσουμε σήμερα και μετά να γίνει κάνα θαύμα και να προκριθεί ως τέταρτο το λουκούμι της Πολωνίας!! Γέλια που θα κάνουμε!!

Timemaster
QUOTE(Ευμένης @ Sep 15 2009, 13:56 ) *
ΥΓ. Να επιλέξουμε λέει αντίπαλο και να κάτσουμε να χάσουμε σήμερα και μετά να γίνει κάνα θαύμα και να προκριθεί ως τέταρτο το λουκούμι της Πολωνίας!! Γέλια που θα κάνουμε!!

υπάρχει και το άλλο ωραίο...
να βγούμε τρίτοι και να παίξουμε με την δεύτερη Ισπανία!!!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
OnLy_PAS-AthEnS
QUOTE(Timemaster @ Sep 15 2009, 14:01 ) *
υπάρχει και το άλλο ωραίο...
να βγούμε τρίτοι και να παίξουμε με την δεύτερη Ισπανία!!!
smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Εγραψες!!!!!!!! smiley.gif
Απλα προτιμοθμε τις πολυ καλυτερες τουρκια,σλοβενια απο τη ντεφορμε Ισπανια..ισως να εχουμε δικιο γιατι τα ισπανακια δεν τα νικαμε στον αιωνα τον απαντα αποτι φενεται αν και φετος ειναι ευκαιρεια(σ.σ ετσι ελεγα και περυσι)
xristos_metal
Περσυ ομως εκανες κακη εκτιμηση γιατι ειχαν πολυ καλη ομαδα.Τωρα υπαρχουν προβληματα.
polympoumpounas
H Λιθουανια αυτη τη στιγμη νικαει τη Σερβια με 4.Αν νικησει τοτε μαλλον πεφτουμε με Ισπανια.Ερχεται το εγκεφαλικο!

Manu7
QUOTE(polympoumpounas @ Sep 16 2009, 18:47 ) *
H Λιθουανια αυτη τη στιγμη νικαει τη Σερβια με 4.Αν νικησει τοτε μαλλον πεφτουμε με Ισπανια.Ερχεται το εγκεφαλικο!

Πρέπει να χάσει βέβαια και η Σλοβενία από την Τουρκία νομίζω.Πολύ πιθανό άλλωστε αφού οι Σλοβένοι κατεβαίνουν με 8 παίχτες λόγω τραυματισμών.
polympoumpounas
QUOTE(Manu7 @ Sep 16 2009, 18:58 ) *
Πρέπει να χάσει βέβαια και η Σλοβενία από την Τουρκία νομίζω.Πολύ πιθανό άλλωστε αφού οι Σλοβένοι κατεβαίνουν με 8 παίχτες λόγω τραυματισμών.

Και εκτος των τραυματισμων σκεψου οτι αν χασει παιζει με Ρωσια ενω αν νικησει με Κροατια!Θα το κυνηγουσες εσυ το ματς?
Παντως η Σερβια εχει ξαναπαρει το προβαδισμα.Εμφανιση μεγαλου παιχτη απο τον Τεοντοσιτς μεχρι στιγμης.Ο εκφωνητης τον εχει αποθεωσει
Manu7
QUOTE(polympoumpounas @ Sep 16 2009, 19:03 ) *
Και εκτος των τραυματισμων σκεψου οτι αν χασει παιζει με Ρωσια ενω αν νικησει με Κροατια!Θα το κυνηγουσες εσυ το ματς?
Παντως η Σερβια εχει ξαναπαρει το προβαδισμα.Εμφανιση μεγαλου παιχτη απο τον Τεοντοσιτς μεχρι στιγμης.Ο εκφωνητης τον εχει αποθεωσει

Εφόσον πάλι ΧΑΣΕΙ η Σερβία από την Λιθουανία θα συμβεί αυτό που λες.Γιατί αλλιώς βέβαια αν νικήσει η Σερβία (έτσι φαίνεται κιόλας) και χάσει η Σλοβενία παίζει με εμάς.
Play73
...Και μετά από την νίκη της Σερβίας επί της Λιθουανίας η Σερβία για εμένα είναι κατά 99% στα ημιτελικά. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η Ρωσία να μπορέσει να της διεκδικήσει την πρόκριση...
T.W.Is.M.
QUOTE(Play73 @ Sep 16 2009, 19:36 ) *
...Και μετά από την νίκη της Σερβίας επί της Λιθουανίας η Σερβία για εμένα είναι κατά 99% στα ημιτελικά. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η Ρωσία να μπορέσει να της διεκδικήσει την πρόκριση...

Δυστυχως ετσι ειναι. Αν και περιμενω κλειστο ματς, αλλα στο τελος δε θα αντεξουν οι Ρωσοι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.