Γεια σε όλους,

αναφέρω όσα αποτελέσματα γνωρίζω και βλέπουμε για τα άλλα


Παιανία - ΓΣ Περιστερίου:

Μελίσσια - Μελάς: Ο Μελάς έκανε το διπλό με 4 πόντους διαφορά. Κρίμα για τα Μελίσσια γιατί έχουν καλές μονάδες αλλά για κάποιο λόγο δεν έχουν καταφέρει να "δέσουν" ακόμα. Από την άλλη συγχαρητήρια στο Μελά που αν και για ακόμη μια φορά χρησιμοποίησε τα γνωστά του μέσα, (αποκορύφωμα ήταν η στιγμή που επειδή η προπονήτριά τους ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να μιλήσει, έφερε τον άντρα της από την κερκίδα να κοουτσάρειχωρίς αυτός να είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα!!!!! και το χειρότερο είναι ότι δεν είπε και δεν έκανε κανείς τίποτα για αυτό), κατάφερε ωστόσο να κερδίσει και ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη.

ΑΕΚ - Ιωνικός: γνωστό εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στον Ιωνικό που παρά το στραβοπάτημα της πρώτης αγωνιστικής στην έδρα του συνεχίζει και για νεοφώτιστη ομάδα πάει πολύ καλά.

Αμαρυλλίς - ΖΑΟΝ: όπως μας ενημέρωσε ο modulator ο ΖΑΟΝ ήταν άστοχος αλλά πάλεψε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι η Αμαρυλλίς είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλές παίχτριες και καλό σύνολο. Πέρισι πάλεψε την άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική έχοντας χάσει με 20 πόντους στο πρώτο παιχνίδι από τον Αθηναϊκό, ε δε θα παρατούσε την προσπάθεια για άνοδο φέτος επειδή έχασε με 5 πόντους από την Ένωση!

Ένωση - Ποσειδώνας: μάλλον αναμενόμενο το αποτέλεσμα? Δεν το έχω μάθει ας με ενημερώσει κάποιος.

Γαλάτσι - Θρίαμβος: κι αυτό πρέπει να ήταν πολύ καλό παιχνίδι αλλά ούτε κι εδώ έχω αποτέλεσμα. Πιστεύω πως μάλλον το Γαλάτσι θα κέρδισε γιατί έπαιζε στην έδρα του και γιατί είναι μαι ομάδα που δεν εφήνει τα παιχνιδάκια να χαθούν εύκολα.

Αγ. Θωμάς - Ζωγράφος: το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο μεν αλλά διαμορφώθηκε όπως περιμέναμε όλοι. Ο ζωγράφος χωρίς να δείξει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα απέναντι στο Θωμά, πήρε το διπλό έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Θωμάς αν και έχανε με 14 κατάφερε να το παει στους 4 αλλά χωρίς να έχει πολλές επιλογές (Καραμαλέγκου τραυματίας, Βραχάλη απούσα) και χάνοντας και τη Φιλιππάκη με 5 φάουλ δεν είχε πολλές ελπίδες. Συγχαρητήρια στου Ζωγράφου (παρά τον κάκιστο χαρακτήρα μερικών από τις παίχτριές του) αλλά και στο Θωμά για την προσπάθεια.

Αυτά από εμένα.

Περιμένω νέα σας και για τα υπόλοιπα παιχνίδια