Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συναυλίες 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Air Kef
2η φορά σε συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα με τους Επισκέπτες και τον Σαδίκη πρωτοστάτη, τα λόγια είναι περιττά. Λογικά τα ιδια με την προηγούμενη φορά θα σας πω, αλλά ήταν πολύ γαμάτα για να το προσπεράσω.

Με 12 (4 στα βιολιά, 3 σε καθε ειδους πνευστά+ξυλόφωνο+κ.α.,2 κιθαρίστες,1 ντράμμερ, 1 σε κάθε είδους ρυθμικό κι έναν με Mac για διάφορα ακουστικά εφέ*) οργανοπαίκτες (13 με το μπαγλαμαδάκι του phsyco-Σαδίκη) ο συγκλονιστικός Αγγελάκας μας ξαναταξίδεψε και μας ξαναπογείωσε έτσι όπως μάλλον μόνο αυτός μπορεί, τουλάχιστον στην ελληνική μουσική σκηνή.

Τρομερή σκηνική παρουσία και συνοχή με τον κόσμο, τα έδωσαν όλα, έβγαλαν όλη την τρέλα τους και το πάθος τους πάνω στην σκηνή αποζημιώνοντας όλους όσους βρέθηκαν στο θέατρο Πέτρα, φανατικούς και μη. Μια συναυλία με πολύ ορχηστρικό μέρος αλλά και με πολλά τρομερά δυνατά σημεία όπως το must πλέον "Αιρετικό", το "Σιγά μην κλάψω", το "Δεν χωράς πουθενα" σε μια εκτέλεση μόνο με psycho-μπαγλαμά και κλασσική κιθάρα, την καταπληκτική "Γιορτή" που την αφιέρωσε "στον Δεκέμβρη που μας πέρασε" όπως είπε, οταν ακούστηκε απο το κοινό "Μπατσοι γουρούνια, δολοφόνοι" και φυσικά το "Ο χαμένος τα πέρνει όλα", τραγούδια που κυριολεκτικά επικράτησε πανζουρλισμός, τουλάχιστον ανάμεσα στους όρθιους μπροστά στην σκηνή, εκεί που ήμουν κι εγώ δηλαδή, με μπύρες και νερά να φεύγουν στον αέρα και το κοινό να παραλληρεί στους ρυθμούς που έδινε το εκάστοτε τραγούδι..

Ο Αγγελάκας δε, με τον Σαδίκη να ακολουθεί κατά πόδας, έδειχναν σε κάθε σημείο της συναυλίας να γουστάρουν απίστευτα που ήταν εκεί, μαζί με μας να τα δίνουν όλα και να περνάνε καλά, επικοινωνόντας συνέχεια με το κοινό.

Καλή αντάμωση..


*: πχ. το "λαλαλαλαλα" που ακούγεται στο "Σιγά μην κλάψω".
spysta
21 Ιουλιου Terra Vibe ----> LINKIN PARK !!!!!!!!!!! icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif

Φετος δεν το χανω .. περυσι η κωλοεξεταστικη μου στερησε τον Μαικ και την παρεα του .. φετος θα το λιωσω στα ελεκτρικ sounds !!!!!!!!!!Εμαθα οτι λαστ year τα εδωσαν ολα και οι συναυλα τους ηταν σπουδαια !!!

ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ λεμεεε!!!
j-kidd13
Συμφωνω σε ολα οσα ειπε ο kef....Πραγματικα η μουσικη που "ντυνει" αυτα τα υπεροχα λογια απο τα τραγουδια του Αγγελακα,ειναι μαγευτικη...Οπως ειπα χθες καποια στιγμη σε εναν φιλο μου που ειχαμε παει μαζι στη συναυλια,παρ οτι υπηρχαν μεγαλα διαστηματα πριν το φιναλε(που εφταναν μεχρι και τα 3 λεπτα μερικες φορες) καθε τραγουδιου που παιζοταν μονο η μουσικη,χωρις λογια,και μπορει σε καποιους να φαινεται βαρετο το να επαναλαμβανεται για 3 λεπτα ακριβως η ιδια μελωδια,ειναι τετοια η συνθεση της μελωδιας,που νομιζω οτι οι μουσικοι που επαιζαν χθες,θα μπορουσαν να παιζουν οχι 3 μονο λεπτα,αλλα 13 και 23 λεπτα συνεχομενα την καθε μελωδια....Μιλαμε για συνθετικο οιστρο(προσωπικη εκτιμηση)...

Επισης,το να βλεπεις τον Αγγελακα να κανει τα χορευτικα του τις στιγμες που δεν τραγουδαει,προσωπικα με τρελλαινει....
Να προσθεσω επισης τις εκπληκτικες στασεις του Σαδικη οταν επαιζε μπαγλαμα,που στεκοταν και αντιδρουσε λες και επαιζε τρελο σολο σε ηλεκτρικη κιθαρα...Οπως επισης και την εκπληκτικη ατακα του Αγγελακα σε ανυποπτο χρονο ενω περιμενε να ξεκινησει καποιο τραγουδι...."Μυριζει ωραια"...(η καπως ετσι....),εννοωντας το οτι ειχε ποτισει η ατμοσφαιρα απο...χορτο... smiley.gif

Ηταν η πρωτη μου συναυλια του Αγγελακα,και σιγουρα οχι η τελευταια....
Air Kef
Ναι, η αττάκα ήταν "ωραία μυρίζει", αλλά μύρισε μόνο εκεί πάνω μαλλον, ήταν η πρώτη φορά που βλέπω τον Αγγελάκα και δεν μου μύρισε προσωπικά.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, στα πλην της συναυλίας ήταν ότι μίλησε λίγο σε όλον τον κόσμο (μεσω μικροφώνου δλδ), 2 φορές απο ότι θυμάμαι, 3 με την παρουσίαση του Σαδίκη, ενω συνήθως λέει τα δικά του κάθε τόσο.

Κάτι που ξέχασα να πω, είναι ότι και πάλι έκανε βόλτες στον περιβάλλοντα χώρο ανάμεσα στο κοινό, κι αυτην την φορά επέλεξε ακριβώς την είσοδο του θεάτρου για να πάρει κλίμα..
kotzito
Πουλαω ενα εισιτηριο για την δευτερη μερα του Rockwave(Killers,Duffy,Dinosaur Jr.,Eden James,Κωνσταντινος Βητα κτλ.).Οποιος το θελει ας μου στειλει πμ μεχρι Τεταρτη απογευμα.
Air Kef
Μόλις γύρισα από την 1η μέρα του Rockwave (ok, πέρασα και από ενα καφεμεζεδορακαδικο στα Εξάρχεια), που δυστυχώς θα είναι κι η τελευταία μου λόγω γαμωεξεταστικής.

Σήμερα το βασικό πρόγραμμα ήταν Gogo Bordello, Moby και Placebo.

Έφθασα κάπου στην μέση της συναυλίας των Gogo, και παρ'όλο που περισσότερο έψαχνα να πάρω καμιά μπύρα και να βρω άλλους που είχαν καταφθάσει από νωρίς, ένιωσα κι εγώ την τρομερή ενέργεια και τρέλα που βγάζουν αυτοί οι gypsy punk τύποι, ενέργεια που και το κοινό έδειξε να την πιάνει και να την ανταποδίδει σε ένα τρομερό χωρό.

Σειρά είχε ο Moby(ς). Πραγματικά η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς, εξέπληξε πολλούς που τον έβλεπαν για πρώτη φορά (όχι εμένα φυσικά 71.gif ), με την τόσο ζωντανή μουσική που έπαιξε, με πολλά ξεσπάσματα και πολλές ευκαιρίες για χωρό, σε αντίθεση με τα album του που περισσότερο σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν παρά βγάζουν μια ένταση ή κάποιο ξέσπασμα. Ο Moby έχει καταφέρει στις live εμφανίσεις του, η μουσική του να κρατάει την μαγεία που έχει στις studio εκτελέσεις του και παράλληλα χωρίς υπερβολές και ακρότητες να κάνει τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει. Είπε σχεδόν όλα τα γνωστά του τραγούδια και 2-3 πολύ ωραία (το Pilots έπιασα) από το -πολύ- πρόσφατο και πολύ καλό cd του, αποζημιώνοντας τους πολλούς που είχαν έρθει στην Μαλακάσα, πρωτίστος γι'αυτόν.

Τελευταίοι έπαιξαν οι Placebo, ή καλύτερα, μάλλον μας έκαναν την τιμή να παίξουν. Πραγματικά, πολύ επαγγελματική εμφάνιση, με την αίσθηση ότι ήρθαν απλά να παίξουν και να φύγουν, να είναι πολλές φορές έντονη. Έπαιξαν σχεδόν όλο το νέο τους cd, που ακόμα δεν έχει αφομοιωθεί ούτε καν από τους πλέον φανατικούς τους, με αποτέλεσμα πέραν των δύο γνωστών, στα υπόλοιπα να υπάρχει μια παγωμάρα, ακόμα και στην πρώτη γραμμή του κόσμου. Το κακό σε αυτό, ήταν ότι δεν έπαιξαν πάρα πάρα πολλά από τα τραγούδια κατατεθέν τους, όπως το Without you im nothing, το Twenty Years, το Post blue, This picture, My sweer prince ή τα Pure morning - English summer rain. Από τα παλιά-γνωστά, περιορίστηκαν σε Meds, Infra-Red, Special K, Song to say goodbye, Bitter End και Every me, every you, στα οποία πραγματικά δώσαμε περισσότερα από αυτούς, δείχνοντας ότι έχουμε ενέργεια και όρεξη για οτιδήποτε, ενώ από slow, μόνο το Special Needs. Ο χρόνος ανάμεσα στα κομμάτια ήταν σχεδόν μηδενικός, δηλαδή σαν playlist, ενώ πολλά κομμάτια παίχτηκαν το πολύ 3-3,5 λεπτά, δειχνοντας ότι ήρθαν απλώς για να έρθουν.

Κρίμα, γιατί ο πραγματικά τρομερά πολύς και τρομερά ευδιάθετος κόσμος, περίμενε περισσότερα, από ένα συγκρότημα που αν ήθελε θα μπορούσε να δώσει μια μοναδική συναυλία. Το επίσης κακό με την όλη ιστορία είναι, ότι ήρθε πάρα πολύς κόσμος πολύ ώρα αφού είχε βγει ο Moby, μόνο και μόνο για τους Placebo δηλαδή, οι οποίοι με το ζόρι έπαιξαν 1.30 ώρα, και πώς έπαιξαν κι όλας..

Στα θετικά η αρκετά καλή οργάνωση του φεστιβάλ, με πολλά κέντρα για φαγητό ή ποτό και σε φυσιολογικές τιμές (3 ευρώ τα 0,5 L Heineken πχ) + το γεγονός ότι πραγματικά το Terra Vibe ήταν φίσκα από γεμάτο με διάθεση για πάρτι κοσμο, ακόμα και σε κάθε γωνία των λόφων στα πλάγια, δείχνοντας ότι ο διψάει για γνωστά συγκροτήματα και είναι έτοιμος να δώσει το κάτι παραπάνω (55 ευρώ το εισητήριο απέξω), αν ειναι να πάρει και κάτι παραπάνω.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Τι συναυλιες και πρασινα αλογα ρεεεεεεεεεεεεε
Ελατε να σας παω την αλλη εβδομαδα στο πανηγυρι, στο Γραμματικο.

Βασιλης Τερλεγκας, Χαρα Βερα, Σοφια Κολητηρι, Φιλιω Πυργακη,
Μπεκιος στο κλαρινο, Χαρος στο βιολι
και ο τρισμεγιστος Μπλακμαν σε ρολο πασπαρτου.

ΚΥΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ikarosbc
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jun 28 2009, 06:15 ) *
Τι συναυλιες και πρασινα αλογα ρεεεεεεεεεεεεε
Ελατε να σας παω την αλλη εβδομαδα στο πανηγυρι, στο Γραμματικο.

Βασιλης Τερλεγκας, Χαρα Βερα, Σοφια Κολητηρι, Φιλιω Πυργακη,
Μπεκιος στο κλαρινο, Χαρος στο βιολι
και ο τρισμεγιστος Μπλακμαν σε ρολο πασπαρτου.

ΚΥΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Κι απο μεζε;

Δωσε ολοκληρωμενο το πακετο.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(ikarosbc @ Jun 28 2009, 09:23 ) *
Κι απο μεζε;

Δωσε ολοκληρωμενο το πακετο.

Μεζεδες οι καλυτεροι εννοειται.
Κοκορετσια, κοντοσουβλια, σουβλακια, κλπ κλπ κλπ, ολα στην λαδοκολλα.
apkat
Εγω λυκε ερχομαι ανετα..

Για φετος το Rockwave εμενα δεν μου ελεγε τιποτα.Τα 2 καλυτερα ονοματα του καλοκαιριου νομιζω πως ηταν οι ac/dc και οι depeche mode.Ειδικα αυτοι οι placebo εχουν καταντησει γραφικοι.Ποσες φορες εχουν ερθει τα τελευταια χρονια;;Αυτοι και οι σκορπιονς.

Γενοκοτερα παντως τις εχω βαρεθει λιγο αυτου του τυπου τις συναυλιες γιαυτο και τις ψιλοαποφευγω.
Pierce
xaxaxaxaxaxaaxaxax
ουτε να το ξερα. Ειχα εντονο προαισθημα κανα δυο βδομαδες τωρα που με απετρεψε απο το να παρω εισιτηριο για τους killers αν και ολοι ξερετε (καλα οχι ολοι tongue.gif) ποσο μεγαλος φαν ειμαι

http://rocking.gr/article6033.php

QUOTE
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ DIDI MUSIC, Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ: Όπως μόλις μάθαμε από τη Μαλακάσα, λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε στη μεγάλη σκηνή του Terra Vibe, μετά από έντονη καταιγίδα που διήρκησε πάνω από μία ώρα και περιελάμβανε και χαλαζόπτωση, η σημερινή μέρα του Rockwave Festival, η οποία θα φιλοξενούσε τους Killers και Duffy, ακυρώνεται.

Παρόλα αυτά, η αυριανή (και 3η συνολικά) μέρα του Festival, που θα έχει ως headliners τους Motley Crue, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Όσον αφορά στις εμφανίσεις των καλλιτεχνών που επρόκειτο να ανέβουν σήμερα στη σκηνή του Terra Vibe, θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση.


αλλα με πηρε ο digger πριν λιγο κατεβαζοντας καντηλια οτι ειμαι γκαντεμης και οτι τους βαζουν σε πουλμαν να γυρισουν xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Air Kef
24.gif

Το κορυφαίο είναι ότι ο Moby μας έλεγε χθες ότι λατρεύει να έρχεται στην χώρα μας για εμφανίσεις επειδή δεν βρέχει ποτέ και κάνει ζέστη. 24.gif 24.gif
kotzito
Παλι καλη ειχα την τυχη να μην δωσω το εισιτηριο μου σε αλλον,γιατι ελειπα Ναξο το 3ημερο,και τουλαχιστον θα παρω τα λεφτα πισω laugh.gif Αλλη μια συναυλια στην Ελλαδα ακυρωθηκε,αυτη την φορα λογω του σκατοκαιρου,και ετσι ανεβαινουμε στις 3 ακυρωμενες συναυλιες μεγαλων καλλιτεχνων για φετος.Φετος δεν υπαρχει μαλλον περιπτωση να τους δουμε στην Ελλαδα,οποτε καλο 2020.
Gravedigger
ΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ.-
Alexmei
lol πάει και η τρίτη μέρα του rockwave, πόσο χαίρομαι που δεν πήγα 71.gif . Θα γυρίσουν τα τσογλάνια στο νησί με τα μούτρα σκημένα
Air Kef
Ναι, αν είναι δυνατόν.. Επειδή βρέχει, δεν γινεται συναυλιά!! Αντι να εκμεταλευτούν την τρομερη ατμόσφαιρα και την μέσα στην φύση φαση, τα αναβάλλουν..

Μάλλον έφτασε το τελος της Didi και του Rockwave, η κατάσταση έχει φτασει στο Αμην, πολλοί δηλώνουν ότι δεν ξαναπάνε σε συναυλία αυτής της εταιρίας, σίγουρα όχι αυτοί που είναι εκτός Αθηνών, αφού μοιάζει κάτι σαν 50-50 να γινει καθε συναυλία..
Gravedigger
QUOTE (Air Kef @ Jun 29 2009, 21:08 ) *
Μάλλον έφτασε το τελος της Didi και του Rockwave, η κατάσταση έχει φτασει στο Αμην, πολλοί δηλώνουν ότι δεν ξαναπάνε σε συναυλία αυτής της εταιρίας, σίγουρα όχι αυτοί που είναι εκτός Αθηνών, αφού μοιάζει κάτι σαν 50-50 να γινει καθε συναυλία..

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα.Ξεκινάς όλο κέφι να πας να δεις συναυλία και έρχονται και σου λένε δεν θα γίνει.Καθόλου σπάνιο.Και το θέμα είναι ότι οι συναυλίες δεν είναι δίπλα να πεις δεν πειράζει γυρίζω σπίτι μου.Είναι ολόκληρη ταλαιπωρία να πας μέχρι Μαλακάσα και να σου πουν γύρνα πίσω.Ειδικά αν δεν είσαι Αθηναίος.Άντε πες στον άλλον που ξεκίνησε από την Θεσαλονίκη ότι ξέρεις φίλε μου...Είμαστε τόσο βάκες που δεν μπορούσαμε να προστατέψουμε τα μηχανήματα μας οπότε κάνε όλο το ταξίδι και γύρνα σπίτι σου.

(Εγώ ευτυχώς ήμουν στον σταθμό Λαρίσσης όταν το έμαθα).
Air Kef
Φίλη μου απο Λάρισα ξεκίνησε 15.30, μπήκε στο σάιτ, έλεγξε, δεν είδε τπτ, ξεκίνησε..
Βρήκε παιδιά απο Θεσσαλονίκη που επίσης είχαν κατέβει.
Ο Αλεξ από οτι είπε μάλλον πήγαν φίλοι του από Ρόδο, ενώ στο troktiko ανέβηκε ένα σχόλιο απο μια φοιτήτρια που ήρθε απο..Αλεξανδρούπολη για τους Killers και είδε... μην πω τι.
Πραγματικά, αυτοί είναι μια άλλη κατηγορία πελατών, δεν αρκεί μια απλή επιστροφή εισητηρίου.

Το κορυφαίο είναι ότι οι αστυνομικοί εκεί, έκαναν και πλάκα σε όσους έφταναν μετά από τόσες ώρες ταλαιπωρίας και τους έλεγαν "να φύγετε να πάτε αλλού". Πολύ αστείο.
apkat
QUOTE(Air Kef @ Jun 30 2009, 07:08 ) *
Το κορυφαίο είναι ότι οι αστυνομικοί εκεί, έκαναν και πλάκα σε όσους έφταναν μετά από τόσες ώρες ταλαιπωρίας και τους έλεγαν "να φύγετε να πάτε αλλού". Πολύ αστείο.



24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Aπο την διαφημηση;;Οι συγκεκιρμενοι μπατσοι τα σπανε..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Air Kef
Eμπνευσμένο, όντως, αλλά καθόλου αστείο.
panagiotisTheDream
Ευτυχώς που την Κυριακή στο An δε θα βρέχει (tongue.gif) και θα δούμε μια χαρά τη μπαντάρα που ακούει στο όνομα CYNIC.

56.gif 56.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif
apkat
QUOTE(Air Kef @ Jun 30 2009, 14:09 ) *
Eμπνευσμένο, όντως, αλλά καθόλου αστείο.


Για τα παιδια που πηγαν τωρα σιγουρα δεν ακουγεται και πολυ ομορφα.Ομως σε κανενα χρονο που θα εχουν ξεχασει την ταλαιπωρια πιστεψε με και σε αυτους θα φαινεται οσο αστειο φαινεται σε μενα..!!! smiley.gif smiley.gif
The Warlus
Αν δεν κλείσει η Big Star φέτος δεν θα κλείσει ποτέ.Τόσες ακυρωμένες συναυλίες σε μία χρονιά είναι πάρα πολλές.Εγώ χθες πήγα στην 4η μέρα του Rockwave και αν δεν ήμουν φανατικός ή μεγάλος θαυμαστής κάποιας μπάντας,μπορώ να πω ότι ήταν ωραία,αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα στον ήχο και ιδιαίτερα στα μικρόφωνα των Mastodon.Γενικά πάντως ήταν ωραία.

Και ο Ανσέλμο Θεός...
Giorgos#4
πηγα στην συναυλια του θ.μικρουτσικου και πασχαλιδη την προηγουμενη βδομαδα και ηταν πολυ ωραια τωρα θελω να παω στον armin (ενας ειναι ο armin rolleyes.gif ) στο Paradiso στην ροδο
gallistis
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

Με δύο μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αφιέρωμα στην εμβληματική προσωπικότητα του Στέλιου Καζαντζίδη, η Εθνική Ελλάδος του τραγουδιού, τιμά την μνήμη του. Φέτος τον Σεπτέμβριο συμπληρώνονται 8 χρόνια που ο «Μεγάλος Έλληνας» έφυγε από την ζωή. Δεν έφυγε και δεν θα φύγει όμως ποτέ από τις καρδιές των απανταχού Ελλήνων.Σημείο αναφοράς για το ήθος, την συνέπεια και το πάθος, σημάδεψε με την φωνή και τα τραγούδια του γενιές αυτού του τόπου. Έγινε κοινωνός των προβλημάτων της δύσκολης μεταπολεμικής γενιάς, της γενιάς που αναγκάστηκε να ξενιτευτεί για πολλά χρόνια για να αντιμετωπίσουμε οι νεώτεροι ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο. Άνθρωπος του λαού στην ζωή και την τέχνη έγινε αντικείμενο λατρείας απ’ όλον τον ελληνισμό.Μετά από πρωτοβουλία της κας Μαρινέλλας της συντρόφου του στην ζωή και το τραγούδι, την προθυμία και τον ενθουσιασμό για την υλοποίηση των: Χάρις Αλεξίου, Γλυκερία, Δημήτρη Μητροπάνου, Γιώργου Νταλάρα και Πασχάλη Τερζή, το αφιέρωμα στον μεγάλο αυτόν καλλιτέχνη είναι γεγονός.Η Εθνική Ελλάδος του τραγουδιού, ενώνει την φωνή της στα τραγούδια που στιγμάτισε με την φωνή του ο Στέλιος Καζαντζίδης. Τραγουδά όμως για έναν ακόμα σκοπό.Τα έσοδα από τις δύο αυτές μεγάλες συναυλίες θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η ΑΡΩΓΗ» και την δημιουργία μιας πτέρυγας που θα φέρει το όνομα του μεγάλου μας λαϊκού ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη.Τη μουσική αυτή παράσταση, στην οποία θα παρεμβληθούν οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα με τον Στέλιο Καζαντζίδη, θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής.
Η γενική είσοδος και στις δύο μεγάλες συναυλίες θα κοστίζει 15€, για να μπορέσει όλος ο κόσμος από την Ελλάδα και το εξωτερικό να ενώσει την φωνή του με τις φωνές των μεγάλων μας ερμηνευτών στα τραγούδια του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ:

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ


http://best1039.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

πολυ καλη κινηση για να τιμηθει η μνημη του μεγαλου στελιου.με ποια λογικη ομως επιλεχθηκαν αυτοι οι ερμηνευτες?

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ- οταν χωρισαν,ο στελιος εχασε ολη τη περιουσια του παιζοντας στο καζινο για να τη ξεχασει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ-οταν ζουσε ακομη ο στελιος,ο νταλαρας εβγαινε και δηλωνε οτι ο καζαντιδης ποτε δε τον βοηθησε(μεγαλο ψεμα).ο καζαντιδης ποτε δεν ειχε σε εκτιμηση το νταλαρα και το δηλωνε οιποτε τον ρωτουσαν.για τον νταλαρα τα εχει πει καλυτερα ο πανουσης
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ
-ερμηνευει τραγουδια του στελιου για τη φτωχεια και το μπουκαλι στο μαγαζι του εχει 300 ευρω...

για τους υπολοιπους,η χαρουλα παντα λατρευε τον στελιο,η γλυκερια το ιδιο και ο μητροπανος ειναι ο τελευταιος μεγαλος ερμηνευτης που εχει απομεινει μαζι με τον μανωλη μητσια.οι 3 πρωτοι θα μπορουσαν να λειπουν...
The Warlus
Θα πάει κανείς στο Rocking Athens την Δευτέρα στις 27;Εγώ πάντως θα πεταχτώ μία βόλτα για να δω Iommi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.