Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αρης - Ολυμπια Λάρισας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
weirdo1977
το σάββατο στις 7:00 το παιχνίδι... κατ εμέ "παιχνίδι test" για τον κόσμο του Αρη, περιμένω πάνω από 4000 κόσμο στο pale, ελπίζω να μην απογοητευτώ...
Warrior
Mακαρι να εχει τοσο κοσμο που λες weirdo...

Με το που ειπαμε να χαρουμε λιγακι....νεα επιδημια τραυματισμων χτυπησε την ομαδα!

QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: Χάνει Ολύμπια και ΤΣΣΚΑ ο Σκέιλς

Θα παίξει πιθανότατα κόντρα στον Πανιώνιο

Αν μία ομάδα διεκδικεί... Οσκαρ ατυχίας στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή είναι αναμφίβολα ο Αρης. Πάνω που ο Αντρέα Ματσόν είδε την ομάδα του πλήρη, ήρθε ο τραυματισμός του Γιαννούλη, αλλά και του Σκέιλς για να ξαναφέρει προβληματισμό.

Ο Αμερικανός γκαρντ νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και για παν ενδεχόμενο θα μείνει εκτός για τις επόμενες 10 μέρες. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα την αυριανή αναμέτρηση με την Ολύμπια Λάρισας, αλλά και το δεύτερο αγώνα του Αρη στην Ευρωλίγκα, στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ. Ο Ματσόν ελπίζει να τον έχει στη διάθεσή του στον κρίσιμο αγώνα της επόμενης εβδομάδας, με τον Πανιώνιο στο Ελληνικό.


69.gif

40.gif 40.gif

Το φετινο..δεν πρεπει να εχει προηγουμενο!Θα κανουμε ρεκορ τραυματισμων ετσι οπως παμε!

Το ματς,αν σκεφτουμε και τον αποπροσανατολισμο που υπαρχει λογω Ευρωλιγκας,γινεται πολυ
επικινδυνο.




Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού Πρωταθλήματος. Ενημερώνουμε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες της ομάδας σε ελληνικό Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, επόμενος στόχος είναι η επικράτηση απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας και η βοήθεια σας είναι απαραίτητη. Ελάτε στο Αλεξάνδρειο και υποστηρίξτε με την ίδια θέρμη τον αγαπημένο μας ΑΡΗ, δίνοντας στους παίκτες το έξτρα κίνητρο που χρειάζονται προκειμένου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη νίκη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για όλες τις θύρες, πλην των θυρών 2-3 που κοστολογούνται στα 15 ευρώ. Υπάρχει επίσης και παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο (τηλ. 2310 285-811), από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), αλλά και τους Σ.Φ. ΑΡΕΩΣ (SUPER 3, Ιερολοχίτες, Κιτρινόμαυροι Ευόσμου).

Συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία 'Γ & Ι Παουλεάνου ΟΕ' προσφέρουν στους φιλάθλους της ομάδας ένα ξεχωριστό δώρο!

Κρατήστε στον αυριανό αγώνα το απόκομμα του εισιτηρίου σας, διότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης (όπως και σε κάθε αναμέτρηση) θα γίνει κλήρωση και ο κάτοχος του τυχερού εισιτηρίου, θα μπει στην κληρωτίδα από την οποία στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, θα προκύψει ο τελικός υπέρ τυχερός που θα αποκτήσει μια μηχανή Liberty 125 της Piaggio!

Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος μας διαγωνισμός ξεκίνησε στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (25/10) κόντρα στη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και ο τυχερός αριθμός εισιτηρίου που κληρώθηκε ήταν ο 1311, του οποίου κάτοχος ήταν η Στεργιοπούλου Βασιλική του Κωνσταντίνου.
thrylos7
QUOTE
Το ματς,αν σκεφτουμε και τον αποπροσανατολισμο που υπαρχει λογω Ευρωλιγκας,γινεται πολυ
επικινδυνο.


Πράγματι! Εξαρτάται κι από το πως θα παρουσιαστεί η Ολύμπια... Γενικά έχει πολύ καλή εικόνα, αλλά με τον Πανιώνιο δεν τα πήγε καθόλου καλά...

Ποιος πηδάει πιο ψηλά; Ο Μάσεϊ ή ο Πρίντεζης; Έτοιμος ο Τζικάνοβιτς...

Ωραίο ματς πλάκα πλάκα... Κρίμα που δε θα το δω...
Air Kef
Ετοιμαστείτε για στιγμές της περσινής χρονιας! tongue.gif
EXPLOITED ARIS
Καλα δε νομιζω να εχουμε την περσινη πλακα.Οχι και ετσι.Παντως τι γκαντεμια ειναι αυτη που μας δερνει ρε παιδια;Ελεοοοοοοοοοοοοος
tsaousides
Χωρις Σκειλς και Γιαννουλη ο Αρης αυριο και η Ολυμπια παιζει καλό μπάσκετ παιδια....
leonkalf
Στους ψηλούς τι γίνεται τώρα με την απουσία Γιαννούλη?
Ποιοι θα καλύψουν?
Μάσει,Γουίλκινσον,Φλέτσερ? Υπάρχει άλλος? Ο Φλέτσερ καλός είναι?
anselmo
Δεν γινεται να παιζει και στο πρωταθλημα ο ραουφ στην θεση του σκειλς (για οσο διαστημα ο δευτερος θα ειναι εκτος λογω τραυματισμου?

ΥΓ. Εμπαινα και παλιοτερα στο φορουμ με το nick yellowmadness ομως αλλαξα κομπιουτερ και ξεχασα τον κωδικο προσβασης. Dizzy για τετοιες περιπτωσεις νομιζω πως θα ηταν καλο σε καποιο ευδιακριτο σημειο να υπαρχει e-mail επικοινωνιας
Anaz
H Oλυμπια με Τσιαρα,Πριντεζη,Τζικανοβιτς εχει ισχυρη φροντ λαιν,κ χωρις Γιαννουλη ο Αρης ισως τα βρει σκουρα κοντα στην ρακετα..
Βεβαια η ψυχολογια της ομαδας ειναι πολυ ψηλα μετα τη νικη επι της Φενερ κ θα το καθαρισει πιστευω το παιχνιδι!οχι ομως τοσο ευκολα..Αναμενεται ωραιο παιχνιδι!
Warrior
QUOTE(leonkalf @ Oct 28 2006, 01:57 AM) *
Στους ψηλούς τι γίνεται τώρα με την απουσία Γιαννούλη?
Ποιοι θα καλύψουν?
Μάσει,Γουίλκινσον,Φλέτσερ? Υπάρχει άλλος? Ο Φλέτσερ καλός είναι?


Λογικα θα μπει στην 12αδα ο Καραβανας...
Ο Φλετσερ μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει τιποτα το αξιοσημειωτο.Σημερα θα παρει χρονο συμμετοχης.
Ο Τζιγκανοβιτς τελικα παιζει,ε?


QUOTE(anselmo @ Oct 28 2006, 04:56 AM) *
Δεν γινεται να παιζει και στο πρωταθλημα ο ραουφ στην θεση του σκειλς (για οσο διαστημα ο δευτερος θα ειναι εκτος λογω τραυματισμου?


Καθε ομαδα δικαιουται μεχρι 5 αλλαγες ξενων(χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος για τον αριθμο)κατα την
διαρκεια της χρονιας.Αν αλλαξουμε Σκειλς με Ραουφ,θα ξοδεψουμε τις 2 απο αυτες(Ραουφ αντι για Σκειλς
και Σκειλς αντι για Ραουφ μετα)...οποτε αν ειναι να λειψει μονο για 1-2 αγωνες ο Σκειλς δεν νομιζω οτι
αξιζει τον κοπο.
dizzy_fingers
QUOTE
ΥΓ. Εμπαινα και παλιοτερα στο φορουμ με το nick yellowmadness ομως αλλαξα κομπιουτερ και ξεχασα τον κωδικο προσβασης. Dizzy για τετοιες περιπτωσεις νομιζω πως θα ηταν καλο σε καποιο ευδιακριτο σημειο να υπαρχει e-mail επικοινωνιας

Ναι, όντως. Μπήκε στο κάτω μέρος της σελίδας ένα λινκ.

Τελικά θα χρησιμοποιείς αυτό το λογαριασμό?
anselmo
Τελικά θα χρησιμοποιείς αυτό το λογαριασμό? Ναι

Και η γκαντεμια συνεχιζεται. Συμφωνα με το betsmart τραυματιστηκαν καλαιτζης και καστλ
Warrior
QUOTE(contra.gr)
Με αέρα από την Ευρωλίγκα

Χωρίς πολύ ιδρώτα και χωρίς άγχος, ο Αρης πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην Ολύμπια στο Αλεξάνδρειο τρεις μέρες μετά τη νίκη επί της Φενέρ. Οι παίκτες του Ματσόν έβαλαν το ροζ φύλλο αγώνα στη τσέπη με το 64-54 ενώ ταυτόχρονα κατάφεραν να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων εν όψει της μεγάλης μάχης με την ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Ο Αρης έδειξε ποιος είναι είναι το αφεντικό του αγώνα από το πρώτα κιόλας δεκάλεπτο. Οι ψηλοί του είχαν εύκολη δουλειά απέναντι στον Τζιγκάνοβιτς και βοήθησαν την ομάδα τους να προηγηθεί με 18-11. Όταν μπήκαν στο πνεύμα του αγώνα και οι περιφερειακοί των κίτρινων (Καστλ, Ηλιάδης) η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά στο μέρος των γηπεδούχων (28-13, 39-25).

Την ίδια ώρα η Ολύμπια είχε σαφές πρόβλμηα στην επίθεση ενώ είχε τους Κούρτοβιτς και Τζιγκάνοβιτς άποντους. Ευτυχώς για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Πρίντεζης με την απόδοσή του δεν επέτρεψε στον Αρη να ξεφύγει περισσότερο.

Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά ανέβηκε ακόμα και στους 18 πόντους (51-33) και η μάχη κρίθηκε οριστικά. Στη συνέχεια ο Ματσόν βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες του ενώ η Ολύμπια κατάφερε να μειώσει την έκταση της ήττα της κυρίως με προσπάθειες του Τσιάρα.

ΣΤΑΡ

Ουδείς ξεχώρισε ιδιαίτερα. Ο Αρης βασίστηκε στην καλή δουλειά στην άμυνα ενώ στην επίθεση οι προσπάθειες μοιράστηκαν σε όλους. Το καλό για τους κίτρινους είναι ότι «καθάρισαν» το παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να βγάλει μάτια κάποιος από τους παίκτες του.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Ο Μίρσα Κούρτοβιτς έχει αποδείξει την κλάση του και την ποιότητά του. Σίγουρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας περίμενε περισσότερα από αυτόν στο Αλεξάνδρειο. Οι 5 πόντοι με μόλις 2/7 σουτ και η 1 ασίστ είναι «φτωχή» συγκομιδή για τον έμπειρο πλέι μέικερ.

ΣΧΟΛΙΟ

Ο Αρης ξέρει να κερδίζει σε αυτά τα ματς χωρίς να ιδρώνει. Κάτι η αύρα της φανέλας, κάτι ο κόσμος, κάτι η εμπειρία των παικτών, δίνουν στους κίτρινους αβαντάζ κόντρα στους μικρομεσαίους του πρωταθλήματος. Ο Ματσόν βέβαια είχε πολύ περισσότερες λύσεις από τον Μπαρτζώκα ο οποίος δεν είχε δεύτερο ξένο αλλά και τον τραυματία Κρστίτς.


Τα δεκάλεπτα: 18-11, 39-25, 55-39, 64-54.
Aρης: Καστλ 6, Σιγάλας 8 (2) (3ας), Τσαλδάρης 7 (1), Σεραπίνας 7 (5ρ), Καλαϊτζής 3 (5ας), Ηλιάδης 7 (2), Ουίλκινσον 10 (4/12 δίποντα, 7ρ, 2ας), Φλέτσερ 1, Παντελιάδης 6 (3ας), Μάσεϊ 12 (4/5 δίποντα).

Ολύμπια: Μπέλσερ 11, Βουκαντίνοφ, Παπαβασιλείου 2, Αποστολίδης 4 (7ας), Τσιάρας 13 (2) (6λ), Καραβασάνης, Πρίντεζης 11 (5/6 δίποντα, 6ρ), Τζιγκάνοβιτς 5 (7ρ), Τριχόπουλος, Κούρτοβιτς 5 (1), Νεοφυτίδης 3.


Καλη η ομαδα στο α'ημιχρονο,κακη στο β'...κυριως στο 4ο δεκαλεπτο.Ρολο επαιξαν οι απουσιες οι γνωστες
και οι αναπανταχες!Καστλ και Καλαιτζης δεν αγωνιστηκαν στο 2ο(ο Καλαιτζης πολυ λιγο) και ειχαμε
κατακορυφη πτωση της αποδοσης της ομαδας.

Τωρα κανουμε τον σταυρο μας...να μην εχουν τιποτα σοβαρο.
Warrior
bball.gif Συνεντευξη Τυπου

Γιώργος Μπαρτζώκας: "Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και είμαι ευχαριστημένος από τις δύο νίκες παρότι αγωνιζόμαστε εδώ και ένα σημαντικό χρονικό διάστημα χωρίς τον Κρστιτς και το δεύτερό μα Αμερικανό. Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πλήρεις και θα παίξουμε καλό μπάσκετ. Δε δείξαμε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι σήμερα και πραγματοποιήσαμε πολλά λάθη τακτικής. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνα αλλά με το 50% στις βολές δε μπορέσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί."

Αντρέα Ματσόν: "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που κέρδισε στο Μαρύσι και παίζει καλό μπάσκετ. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα στο πικ εν ρολ και κάναμε πολύ καλή δουλειά μικραίνοντας τις αποστάσεις στην αδύνατη πλευρά. Είχαμε στόχο να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και τρέχουμε σερί 4 νικών μαζί και με την επιτυχία στην Ευρωλίγκα.

Δυστυχώς έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών ελπίζουμε να γίνει ένα θαύμα από το τεχνικό τιμ. Σχεδόν 4-5 παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Δεν έφταναν τα όσα προβλήματα είχαμε χτύπησαν σήμερα και οι Καλαϊτζής και Καστλ και αύριο θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Οι επόμενες 24 ώρες θα κρίνουν πολλά.

Η απουσία του Σκέιλς είναι πολύ σημαντική για εμάς αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε μέσα από την ομαδική δουλειά αλλά η απουσία του Γιαννούλη είναι μία άλλη ιστορία, γιατί μπορούμε να το ξεπεράσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά θα δυσκολευτούμε πολύ στην Ευρώπη χωρίς το βασικό μα ψηλό. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δε χρειάζονται δάκρυα.

Ο Γλυνιαδάκης είναι ένας από τους παίκτες της αγοράς! Κόπηκε μόλις χτες και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποφασίσει. Είναι πολύ νωρίς να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με τον ψηλό. Θα ακολουθήσουμε την τακτική ψυχραιμίας όπως κάναμε με τον Αμντούλ Ραούφ, αν και παίκτες στην ελληνική αγορά δεν υπάρχουν.

Ακόμη και πλήρεις να ήμασταν, το ματς θα ήταν πολύ δύσκολο. Η ΤΣΣΚΑ έχει τέσσερις συνεχείς παρουσίες στο Φάιναλ 4 έχοντας κερδίσει και ομάδα ΝΒΑ. Αν η ομάδα είναι υγιείς μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε οποιονδήποτε χωρίς να φοβόμαστε. Πάντως ότι αποτέλεσμα και να έρθει, θα βελτιωθούμε και θα μάθουμε πολλά είτε από νίκη είτε από ήττα."


bball.gif bball.gif

Οσον αφορα τους παικτες μεμονομενα...

Με απογοητευσε χθες ο Παντελιαδης.Ηταν πολυ κακος και σε κανενα σημειο δεν καταφερε να οργανωσει
την ομαδα.

Ο Φλετσερ και παλι κακος.Δειχνει να μην μπορει.Προσπαθει,θελει,αλλα δεν ξερω αν μπορει.Ειναι σιγουρα
πολυ αγχωμενος.Παντως αν δεν βελτιωθει,προβλεπω σε καποιο σημειο να γινεται αλλαγη.

Ο Σεραπινας μετριος.και αυτος θελει να αποδειξει πολλα και αυτο τον αγχωνει.Το σουτ το εχει,εδωσε
καποιες ομορφες πασες,πρεπει να βελτιωθει ομως και πιστευω πως μπορει κατα πολυ.

Ο Ηλιαδης καλουτσικος(σε σχεση με αλλα παιχνιδια),αλλα δεν μου αρεσει που εκβιαζει την προσπαθεια και
παει ενας εναντιον ολων.Πρεπει να γινει πιο ομαδικος.

Ο Τσαλδαρης προσφερει περισσοτερα απο οτι περιμενα και με αφηνει ικανοποιημενο,χωρις να κανει τιποτα
το φοβερο βεβαια.

Μασει,Καλαιτζης,Ουιλκινσον(στην αρχη τουλαχιστον),Σιγαλας ηταν καλοι,ενω και ο Καστλ ηταν βελτιωμενος
(οσο επαιξε)συγκριτικα με προηγουμενα ματς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.