Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός Superfoods - Valencia B.C.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
pan24
VS

Ο Παναθηναϊκός που μετρά 3 συνεχόμενες νίκες αντιμετωπίζει την Βαλένθια στο προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.
Η Βαλένθια δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει την νίκη ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Ρεαλ Μαδρίτης ώστε να κερδίσει στο νήμα το πλεονέκτημα έδρας.

Η Βαλένθια εξαρτάται πολύ από τις ορέξεις του Έρικ Γκρίν ενώ έχει μεγάλη δύναμη στην ρακέτα με τους Πλάις,Ντούμπλιεβιτς να πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν.
Ο Παναθηναικός,ο οποίος θα παραταχθεί πάνοπλος με τον Ντένμον να επιστρέφει,είναι το φαβορί όμως αν δεν μπορέσει να περιορίσει αυτή την τριπλέτα της Βαλένθια θα κινδυνεύσει όπως είχε συμβεί στο πρώτο παιχνίδι όπου ηττήθηκε 67-63.

Σχόλια για το παιχνίδι
Janjuri
7 ασίστ στην πρώτη περίοδο η καραφλή μαγεία
Paris87
Την 5αδα Λεκα, Παππας, Λοτζ, Γκειμπριελ, Βουγιου την βαζει για να μπερδεψει τους αντιπαλους και να μην ξερουν ποιον να "πρωτοχτυπησουν" οταν επιτιθονται?
stevebucknall11
Μεγάλη σεντερφοράρα ο Πέιν.
nvip13
Αυτος ο Πειν ειναι χταποδι!
j-kidd13
Aσχετο με το ματς αλλά σχετικό με τη βαθμολογία...Μας πέθανε ο Ντονσιτς...
basketikos13
Ψυχραιμια με τον πειν, εχει αντιπαλους τον πλαις και τον χλινανσον...
Να κριθει σε πιο σοβαρα παιχνιδια, με ποιο δυνατους ψηλους.

Καλο πρωτο δεκαλεπτο, τραγικο δευτερο.
Χρειαζεται σοβαροτητα για να καθαρισουμε νωρις τη νκη.

υγ: δυστυχως δεν ηρθε το θαυμα στο βελιγραδι.
rahxephon13
Την άλλη βδομάδα θα γίνει σφαγή μπορούμε από 4 αν χάσει από των σαρας ο ολυμπιακος μεχρι 6 αν κάνουμε καμιά στραβή σήμερα η την επόμενη αγωνιστική με την αρμανι, λέτε να μας ράψουν κουστούμι οι ιταλοι και να πάμε για εμφύλιο?

Putnam

ο πειν ειναι χρησιμος μονο οταν δεν παιρνει επιθεσεις
rahxephon13
Πέρα από την νίκη στα θετικά είναι η πρόοδος που παρουσιάζουν τζειμς και πειν, για των τζειμς μετά τα πρώτα ματς ο τσαβι φαίνεται να έχει βρει την ισορροπία στο χρόνο που του δίνει και ο ίδιος ο τζειμς φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα και πιο ομαδικά στα 2 τελευταία ματς ενώ και ο πειν δείχνει καλά στοιχεία σήμερα κάνει το καλύτερο του παιχνίδι επιθετικά ενώ κι πάλι μαζεύει ότι σκουπίδι κυκλοφορεί με μεγάλη ευκολία πρώτος ριμπάουντερ με το μικρότερο χρόνο από τους βασικους αυτό νομίζω λέει πολλά, και το κυριότερο ξεκουράστηκε χωρίς να κινδυνεύσουμε ο γκιστ.

Μακάρι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς ωστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στα χιαστι με οποίον κι αν πέσουμε.
stevebucknall11
QUOTE (Putnam @ Mar 30 2018, 21:50 ) *
ο πειν ειναι χρησιμος μονο οταν δεν παιρνει επιθεσεις

Διαφωνώ. Ο Πέιν εντάσσεται σταδιακά στον τρόπο παιχνιδιού στην Ευρώπη και στα επιθετικά συστήματα της ομάδας. Πιστεύω ότι δεν έχει δείξει ούτε το 50% των επιθετικών του δυνατοτήτων. Πολύ καλός παίκτης. Πιστεύω ότι αν δεν παίρνει υπερβολικά λεφτά αξίζει την ανανέωση γιατί τέτοιον παίκτη δεν βρίσκεις ελεύθερο εύκολα.
Kalispera
Το ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.Σ'αυτό που θα σταθώ και που με ικανοποιεί αφάνταστα είναι η προθυμία του Τζέιμς να ενταχθεί αρμονικά στο σύνολο χωρίς να βάζει το εγώ του πάνω απο το καλό της ομάδας.Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Dreamerpanos
Σβηστή νίκη. Φαίνεται πως ξεπερνάμε το ντεφορμάρισμα.

Με νίκη την άλλη εβδομάδα πέφτουμε πάνω στη Ρεάλ είτε με μειονέκτημα είτε με πλεονέκτημα(πάλι η Ζαλγκίρις ρυθμίζει τα πράγματα).

Με ήττα λογικά πάμε στο ΣΕΦ.
john wick
Μου αρεσαν : Νικ Καλαθης , Θανασοκουμπο , Singleton ,James ,Gist ,Payne

Δεν μου αρεσαν
: Νικος Παππας ,Lotzeski ...Αν θελουμε να εχουμε ελπιδες για κατι καλο πρεπει να ανεβουν...αυτη τη στιγμη απ ολα τα 2~3αρια μας ,σε καλη κατασταση ειναι μονο οι MJames κ Θανασοκουμπο..

Ασχολιαστος : Kenny G.
Putnam
QUOTE (john wick @ Mar 30 2018, 23:57 ) *
Μου αρεσαν : Νικ Καλαθης , Θανασοκουμπο , Singleton ,James ,Gist ,Payne

Δεν μου αρεσαν
: Νικος Παππας ,Lotzeski ...Αν θελουμε να εχουμε ελπιδες για κατι καλο πρεπει να ανεβουν...αυτη τη στιγμη απ ολα τα 2~3αρια μας ,σε καλη κατασταση ειναι μονο οι MJames κ Θανασοκουμπο..

Ασχολιαστος : Kenny G.


ο λοτζεσκυ ειναι σαν να μην υπαρχει στο γηπεδο, δεν καταλαβαινω γιατι να μην βρει ρυθμο μεσα απο αγωνες της α1

ο παππας εδικα στο τελευταιο δεκαλεπτο εμοιαζε παραιτημενος επειδη δεν του ειχε βγει το παιχνιδι, ομως με τον ερχομο τζειμς δεν νομιζω οτι θα ειναι σημαντικο προβλημα για την ομαδα ο κακος παππας

με τον γκαμπριελ δεν ξερω τι εχει παιχτει και ειναι τοσο χωνι, μπορει να ειναι θεμα ελλειψης ρυθμου, αλλα ειναι πολυ αρνητικος και ετσι η θεση καλυπτεται ουσιαστικα μονο απο σιγκλετον (ο οποιος εχει βρει το σουτ του)

επισης δεν καταλαβαινω την εμμονη οτι στα δευτερα δεκαλεπτα θα πρεπει να χρησιμοποιειται ολος ο παγκος μαζι, πιστευω θα κοπει αυτο στα πλει οφ οπου θα μικρυνει το ροτεισον


Thodoros
To έχω πει από τις πρώτες μέρες '' ο Πειν βοηθάει εκεί που πρέπει '' και χθες είχε πολλαπλάσια ριμπάουντ από Σίγκλετον σε μικρότερο χρόνο ... εντάξει δεν είναι φαντεζί παίχτης , αλλά την δουλειά του αμυντικά την κάνει ως ώρας , μάλιστα φαίνεται σοβαρός ( λίγο επιθετικά πρέπει να ανέβει και θα είναι μια χαρά) αλλά για να λέμε τα πράγματα όπως πρέπει και τώρα θετικός είναι.

Ο Λοτζεσκι προβληματίζει κάπως γιατί ο τραυματισμός φαίνεται να τον έχει επηρεάσει και έτσι όπως φαίνεται θα στερηθούμε τις ικανότητες ενός παίχτη που την συγκεκριμένη στιγμή θα ήταν πολύ χρήσιμος.
Όσο αφορά τον Παπά , τον έχω στηρίξει αρκετά! τόσα χρόνια έχει άπειρες ευκαιρίες να αναδείξει τι μπορεί να κάνει , αλλά αν συνεχίσει έτσι πάντα θα υπάρχει ένας τζειμς να μπαίνει μπροστά του και αυτός να είναι ο αναπληρωματικός Έλληνας.

Δεδομένου ότι τον πρώτο αγώνα τον χάσαμε από αυτήν την ομάδα που είδαμε χθες ( έχουμε ανέβει κάπως μπορεί να πεις )
γιατί πραγματικά η Βαλένθια δεν έδειξε να μπορεί να ακολουθήσει μια καλύτερη ομάδα όταν αυτή παίζει σοβαρά.

Τέλος λογικά χθες έκλεισαν όλες οι εκκρεμότητες και το Ρεαλ - Παναθηναικός είναι με 95% πιθανότητες το ζευγάρι μας για f4, ελπίζω μόνο η μεγάλη νίκη εκτός που μα χρωστάει ο Τσάβι να έρθει τώρα! ( μια σειρά αγώνων που θα έχει να δείξει ωραίο μπάσκετ και περιμένουμε τουλάχιστον να το κυνηγήσουμε ) Μην ξεχνάμε ότι η Ρεάλ έχει ακόμα θέματα τραυματισμών.
ziroud
QUOTE (Putnam @ Mar 31 2018, 00:53 ) *
επισης δεν καταλαβαινω την εμμονη οτι στα δευτερα δεκαλεπτα θα πρεπει να χρησιμοποιειται ολος ο παγκος μαζι, πιστευω θα κοπει αυτο στα πλει οφ οπου θα μικρυνει το ροτεισον


το λέω από το νοέμβριο, ότι είναι λάθος μεγάλο..

διότι χάνει το ρυθμό η ομάδα.. πολλές φορές είναι 10-20 πόντους μπροστά στο 1ο δεκάλεπτο και στο 2ο η αντίπαλος μας μειώνει πολύ ή μας προηγείται κιόλας.. πολλές φορές κυνηγήσαμε στο 3ο δεκάλεπτο και μερικές φορές πετυχημένα..

αλλά είναι μεγάλο λάθος αυτό.. γινόμαστε πολύ προβλέψιμοι και χάνουμε το ρυθμό.. έχει εμμονή να το κάνει αυτό, λες και θέλει να ξεμπερδεύει για να βάλει στο 2ο ημίχρονο μόνο τους βασικούς (με ελάχιστες αλλαγές)..

καλύτερα να κάνει ένα ανοιχτό ροτέισον παίζοντας με 2 αναπληρωματικούς συνέχεια στο 1ο ημίχρονο, αν θέλει.. αλλά το σωστό είναι να χρησιμοποιούνται οι παίκτες ανάλογα με τους αντιπάλους που τους ταιριάζουν και όχι ανάλογα το δεκάλεπτο

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.