Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μαυροκεφαλίδης ή Μπατίστα για Σέντερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Air Kef
Πιστεύω ότι κάποιοι θα πλήρωναν για να παιχτεί ένα μονό μεταξύ τους και να μπορούν να λένε "τα έλεγα εγώ".

Προσωπικά ο Μπατίστα είναι πιο χρησιμος σε κάποια ομάδα, κι ας ξέρει ο Κιλκισιανός γίγαντας περισσότερο μπάσκετ συνολικά, έστω από πλευράς τεχνικής.
j.browning
βουγιουκας γιατι ξερει μπαλα και την ομαδα και των καλαθη και ειναι και ελληνας.εαν οχι μπατιστα.
με των λουκα μαυροκεφαλιδη κανεις δεν κερδισε.ποτε!
μονο για επιδειξη δεξιοτεχνιας ειναι ο τυπος.οχι για αγωνες ζωης η θανατου.
more stars
Για 3ο ψηλό θα ήθελα τον μπλακχεντ, ως πιο ευέλικτο.
Για 2ο τον μπατίστα.
( Για 1ο κανέναν cool.gif )

το έριξα στον μπατίστα, αλλά με δυσκόλεψε γιατί δεν θέλω δύο ξένους σέντερ.
Bodiroga87
Μαυροκεφαλίδης γιατί είναι Έλληνας και καλύτερος παίχτης αλλά όχι για πρώτος ψηλός.
sni79per
τον λουκα με τα σπρωξιδια κ τα ριμπ του μπατιστα.
θελω τον λουκεφαν μαυρομπατιστιδη απο τα βαθη της τραπεζουντας.
Μηχανολόγος
Και οι 2 είναι για να κρατάνε πετσέτες του Βουγιούκα smiley.gif

Πέρα απ'την πλάκα πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία σε Βουγιούκα.

Και να είμαστε στη θέση 5

ΜΑΠ , Βουγιούκας, Μαυροκεφαλίδης ή Παπαγιάννης
thanath
Πραγματικά ο μοναδικός λόγος για να κρατήσεις τον Μαυροκεφαλίδη είναι ότι είναι έλληνας! Το παιδί δεν έχει θέση! Όταν ήρθε νόμιζα ότι με Γκιστ να καλύπτει τα κενά του μπορεί να δέσει και να είναι θετικός! Ο απολογισμός αυτά τα 2 χρόνια είναι μόνο αρνητικός!

Από την άλλη ο Μπατίστα πιστεύω ότι σαν δεύτερος και με λιγότερες ευθύνες μπορεί να βοηθήσει πολύ περισσότερο! Και στην περίπτωση που ο Παπαγιάννης μείνει πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μείνει ο Ουρουγουανός, που φέτος έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία πέρα από τα βήματα και την σχετικά κακή άμυνα.

Ο Βουγιούκας είναι μια περίεργη περίπτωση! Δεινόσαυρος που είναι και αυτός πολύ σοφτ όμως! Δεν ξέρω αν θα τον ήθελα στην ομάδα!
tsitum
Προπαγανδιστικο το ερωτημα σου Κεφ αφου παιρνεις θεση με το Middle name που στον ενα δινεις τον Τζαμπαρ και στον αλλο καποιον που δε προκειται να κουνηθει. cool.gif

Νομιζω η υφηλιος ειναι πολυ μικρη για να χωρεσει αυτο το διλημμα biggrin.gif , αλλα θα πω Λουκα γιατι ειναι καλυτερος παιχτης + το γεγονος οτι καποια στιγμη περιμεναμε διπλα στη σειρα και μας συνδεει εκεινο το 5λεπτο.
A.CAB
Εννοείται Μπατίστα.
Αλλά είπαμε ο ακούνητος είναι ο Λουκάς και κανένας άλλος.
colonel gomelsky
Δεν υπάρχει σύγκριση. Μπατίστα. Ο Κιλκισιανός Παου Γκασόλ μπορεί να πάει στο Κιλκίς ή στο Νοβοσιμπιρσκ.

ΥΓ. Να προστεθεί δίπλά στην επιλογή Μπατίστα και το "Μελέτη στις courtseats".
Air Kef
Άλλαξα το -ο Ακούνητος- σε the Rock, μου κάνει κάπως πιο κινηματογραφικό. Προσθέτω κάπου και την Μελέτη.
brob
Ωραίο poll...

Μπατίστα καλή περίπτωση για δευτεροτριτος σεντερ...Με αυτά που λεει ο δημοσιογράφος Κοντος όμως οτι ο πρώτος μας θα ειναι της τάξης των 500.000 ευρώ ουτε καν..Επισης τρελαίνομαι οταν διάβασα οτι ο Ντάνστον επαιρνε στον Ολυμπιακό 300.000 !!!

Μαυροκεφαλίδης καλός για συμπληρωματική λύση σε ομάδα που εχει τουλάχιστον δύο αθλητικούς ψηλούς στο 4κ 5. Και αυτος να κανει το 4 μιση smiley.gif

Βουγιούκας καλύτερος και των δυο με την εννοια οτι ειναι απο τους λιγους σωματώδεις ψηλούς και για αφου μιλαμε για σεντερ μπορει να ματσάρει καλύτερα τα 5άρια απο οτι ο Μαυροκέφαλος..

Εν κατακλείδι ψήφισα Βουγιούκα..με την προυπόθεση οτι θα ρίξει το κασέ του..και αν ερχόταν μόνο ως δεύτερο πίσω πχ από εναν Λάσμε ( τύπου Λάσμε )
thalys
Είναι ζήτημα στελέχωσης του ρόστερ. Αν πάρουμε αθλητικό, mobile ψηλό και κρατήσσουμε τον Παπαγιάννη, τότε κάπως πρέπει να καλυφτεί το δίμηνο κενό του Γκιστ. Ο Μαυροκεφαλίδης κατεβαίνει στο 4, ο Μπατίστα όχι. Το να πάρουμε έμπειρο 4ρι για 2 μήνες θα έπρεπε να είναι εκτός πλάνου. Οπότε Λουκάς.

Αν φύγει ο Παπαγιάννης, τότε μπορούμε να καλύψουμε το κενό στο 4 με μεταγραφή και ο Μπατίστα κολλάει καλύτερα ως δεύτερος σέντερ, πίσω από αθλητικό, mobile ψηλό φυσικά.

Ελπίζω ότι θα κρατήσουμε τον μικρό. Το Λουκάς vs Μπατίστα δεν αφορά την αξία των παικτών. Για ρολίστες μιλάμε, οπότε σημασία έχει μόνο το ποιος ταιριάζει καλύτερα στον ρόλο που έχει διαθέσιμο η ομάδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.