Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
loufer
ΓΕΡΑΚΑΣ - 3 ΑΣΤΕΡΕΣ 69-69, 77-81

Συγχαρητήρια στους αντιπάλους, έπαιξαν παθιασμένα. Όσον αφορά εμάς με μία λέξη ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Καλά να πάθουμε, κάναμε 3 σερί νίκες και νομίζαμε ότι σώσαμε την παρτίδα. Έρχεται δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα με ΕΦΟΑ.
Peritri
Τρένο ο ΑΟΚ δηλαδή, 10 νίκες σερί έχουν; ohmy.gif
taper
QUOTE(loufer @ Feb 1 2008, 00:42 ) *
ΓΕΡΑΚΑΣ - 3 ΑΣΤΕΡΕΣ 69-69, 77-81

Συγχαρητήρια στους αντιπάλους, έπαιξαν παθιασμένα. Όσον αφορά εμάς με μία λέξη ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Καλά να πάθουμε, κάναμε 3 σερί νίκες και νομίζαμε ότι σώσαμε την παρτίδα. Έρχεται δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα με ΕΦΟΑ.

όπως όλες οι καλές ομάδες ( ΠΑΟ,ΑΡΗΣ) έτσι και εμείς χάσαμε εχθές στην παράταση.έτσι είμαστε νικάμε τον πρώτο και χάνουμε από τον τελευταίο.
ΑΛΗΛΟΥΙΑ smiley.gif
10karo
....ΚΕΡΑΤΕΑ 01/02/2008....

....καλό μήνα σε όλους,

...παρακαλείται ο αθλητής της Κερατέας Κος Κηρομίτης όπως μας τιμήση με την παρουσία του εδώ. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιδί (λέμε τώρα, το παληκάρι είναι παππούς!!!!) με πολύ γέλιο!....ομολογώ πως χτες δώσαμε ρέστα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!!!!...ΚΕΡΑΤΕΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 88-58 (αν θυμάμαι καλά).

....καταφέραμε να φάμε 12 πόντους σε 1.42' (μπράβο μας)!!!!....πολλά λάθη και εκπληκτική ευστοχία από την Κερατέα! Πρέπει να δεχτήκαμε 12-15 3ποντα! Προσωπικά πρέπει να έφαγα 3ποντο από όλη την δωδεκάδα της Κερατέας. Και τη γιαγιά μου να έβαζαν χτες μέσα θα μου το κόλλαγε!....δυστυχώς δεν μας βλέπω καθόλου καλά!....
taper
QUOTE(to 10 to kalo @ Feb 1 2008, 10:29 ) *
....ΚΕΡΑΤΕΑ 01/02/2008....

....καλό μήνα σε όλους,

...παρακαλείται ο αθλητής της Κερατέας Κος Κηρομίτης όπως μας τιμήση με την παρουσία του εδώ. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιδί (λέμε τώρα, το παληκάρι είναι παππούς!!!!) με πολύ γέλιο!....ομολογώ πως χτες δώσαμε ρέστα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού!!!!...ΚΕΡΑΤΕΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 88-58 (αν θυμάμαι καλά).

....καταφέραμε να φάμε 12 πόντους σε 1.42' (μπράβο μας)!!!!....πολλά λάθη και εκπληκτική ευστοχία από την Κερατέα! Πρέπει να δεχτήκαμε 12-15 3ποντα! Προσωπικά πρέπει να έφαγα 3ποντο από όλη την δωδεκάδα της Κερατέας. Και τη γιαγιά μου να έβαζαν χτες μέσα θα μου το κόλλαγε!....δυστυχώς δεν μας βλέπω καθόλου καλά!....

μην ανησυχείς και εμείς καμια ντουζίνα τρίποντα φάγαμε εχθές και άλλη μια ντουζίνα εκτέλεσε και ο δικός σου. Βομβαρδισμός!!! smiley.gif
tripontokoutalas
'Αστα Στεφ...χάλασε η κατηγορία...4/12 είχα χθες.....πού πηγαν οι χρυσές εποχές των 1/9 , 0/7?????
loufer
QUOTE(tripontokoutalas @ Feb 1 2008, 14:03 ) *
'Αστα Στεφ...χάλασε η κατηγορία...4/12 είχα χθες.....πού πηγαν οι χρυσές εποχές των 1/9 , 0/7?????

Υπερηφανεύεται κιόλας Στέφανε κατάλαβες? Είχε κολλήσει το G3 στο κατά ρυπάς...
Όσο πας και ανεβαίνεις Τεό, έτσι και σπάσεις το φράγμα των 20 προσπαθειών σε τρίποντα, θα κάνεις παγκόσμιο...
tripontokoutalas
έτσι φτιάξε με!!!

btw...ώραια η χθεσινή σου σέντρα α λα Πατσατζόγλου....
ΣΤΕ
QUOTE(tripontokoutalas @ Feb 1 2008, 12:31 ) *
έτσι φτιάξε με!!!

btw...ώραια η χθεσινή σου σέντρα α λα Πατσατζόγλου....

Ναι πλακα πλακα ο Κοβασεβιτς ελειπε...Σε τρεις-τεσσερις αγωνιστικες θα σπασεις σιγουρα ολα τα ρεκορ που εχουν να κανουν με τα 3π!!!Ο loufer παλι θα καταφερει στις βολες!!!
loufer
QUOTE(ΣΤΕ @ Feb 1 2008, 14:37 ) *
Ναι πλακα πλακα ο Κοβασεβιτς ελειπε...Σε τρεις-τεσσερις αγωνιστικες θα σπασεις σιγουρα ολα τα ρεκορ που εχουν να κανουν με τα 3π!!!Ο loufer παλι θα καταφερει στις βολες!!!

Ξεψάρωσες μικρέ και τι λες σε όλους??? Εγώ στην ηλικία σου δεν τόλμαγα να μιλήσω σε μεγαλύτερο και εσύ τα λες και δημόσια??? Θα σου πρότεινα να πας να γράψεις στο topic σου (μίνι-παμπαίδες)...
soulinakos5
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ LOUFER ANAΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΡΑΚΑ-3ΑΣΤΕΡΩΝ (69-69) 77-81, ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΡΗΓΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΝΙ ΕΚΠΛΗΞΗ...ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ, ΑΠΛΑ ΑΣΤΟΧΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
taper
QUOTE(soulinakos5 @ Feb 1 2008, 15:33 ) *
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ LOUFER ANAΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΡΑΚΑ-3ΑΣΤΕΡΩΝ (69-69) 77-81, ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΡΗΓΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΝΙ ΕΚΠΛΗΞΗ...ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ, ΑΠΛΑ ΑΣΤΟΧΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

εν μέρει έχεις δίκιο για τη διατησία , αλλά αν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα δεν θα φορτωνόμαστε με φάουλ όυτε εγω, ούτε ο loufer από τοσο νωρίς και φυσικά δεν θα έδινε και τεχνική ποινη στον πάγκο μόνο σε εμάς.Απλώς στο τέλος έδωσε 2 φάουλ που θα μπορούσαν να μας δωσουν τον αγώνα.Αλλά επειδή δεν μας αρέσουν τα δώρα τα πετάξαμε.Οσο για έκπληξη, καμία γιατι η ομάδα μας ποτέ δεν είχε σταθερή απόδοση.Αστοχία σίγουρα είχαμε , ευστοχία στα τρίποντα εσείς ειδικά ο ψηλός 3/4 η 4/5 και το ματσάκι το κέρδισε ο πιο τυχερός .
καλή νίκη και κακή( για να μην κινδυνέψουμε) smiley.gif συνέχεια
Johnny
QUOTE(taper @ Feb 1 2008, 16:03 ) *
εν μέρει έχεις δίκιο για τη διατησία , αλλά αν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα δεν θα φορτωνόμαστε με φάουλ όυτε εγω, ούτε ο loufer από τοσο νωρίς και φυσικά δεν θα έδινε και τεχνική ποινη στον πάγκο μόνο σε εμάς.Απλώς στο τέλος έδωσε 2 φάουλ που θα μπορούσαν να μας δωσουν τον αγώνα.Αλλά επειδή δεν μας αρέσουν τα δώρα τα πετάξαμε.Οσο για έκπληξη, καμία γιατι η ομάδα μας ποτέ δεν είχε σταθερή απόδοση.Αστοχία σίγουρα είχαμε , ευστοχία στα τρίποντα εσείς ειδικά ο ψηλός 3/4 η 4/5 και το ματσάκι το κέρδισε ο πιο τυχερός .
καλή νίκη και κακή( για να μην κινδυνέψουμε) smiley.gif συνέχεια

φιλε taper με αυτη την ηττα μπαινετε σε περιπετειες αν αναλογιστεις οτι εχετε ακομα μια σιγουρη ηττα εντος εδρας απο την Παλατιανη....την Δευτερα εχει εκστρατεια στην Κερατεα....διπλο και τιναζουμε ολη την κατηγορια στον αερα
Peritri
Τζόνυ, από κάπου έμαθα ότι οι στόχοι σας πλέον έχουν αλλάξει κατι κοιτάτε προς τα πάνω, ισχύει;
Johnny
QUOTE(Peritri @ Feb 2 2008, 01:01 ) *
Τζόνυ, από κάπου έμαθα ότι οι στόχοι σας πλέον έχουν αλλάξει κατι κοιτάτε προς τα πάνω, ισχύει;

αληθευει peritri...κοιταμε προς τα πανω αλλα κραταμε αναποδα την βαθμολογια..... ρε φιλε peritri πως ειναι δυνατον να εχει τυχη μια ομαδα οταν εχει στο ροστερ της παιχτη σαν τον Βασιλη Κλονατο...Κλονατο φυγε απο την Παλατιανη μπας και δουμε ασπρη μερα.....παλι καλα που υπαρχει και ο Τασος Νταβος και ανεβαζει το επιπεδο της ομαδας....Τασο Νταβο 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif ...................Κλονατο 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
BILL79
[quote name='Johnny' date='Feb 2 2008, 17:32 ' post='157659']
αληθευει peritri...κοιταμε προς τα πανω αλλα κραταμε αναποδα την βαθμολογια..... ρε φιλε peritri πως ειναι δυνατον να εχει τυχη μια ομαδα οταν εχει στο ροστερ της παιχτη σαν τον Βασιλη Κλονατο...Κλονατο φυγε απο την Παλατιανη μπας και δουμε ασπρη μερα.....παλι καλα που υπαρχει και ο Τασος Νταβος και ανεβαζει το επιπεδο της ομαδας....Τασο Νταβο 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif ...................Κλονατο 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
[/quote
Κλωνατος ********* με ωμεγα
torture.gif torture.gif torture.gif
loufer
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΕΦΟΑ : 38-31, 73-68

Πολύ καλή εμφάνιση από μέρους μας, καταφέραμε να ξεπεράσουμε την απρόσμενη ήττα από τους Αστέρες. Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά, το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ σε όλη τη διάρκεια, πολύ ποιοτικά όλα τα παιδιά της ΕΦΟΑ, ίσως τους λείπουν προπονήσεις.Έχουν πάντως το καλύτερο υλικό της κατηγορίας.

Το χρέος μας το κάναμε για άλλη μια φορά φίλε Peritri, περιμένω τη δική σας απάντηση.
Επίσης έμαθα Πεύκη - Αστέρες: 80-72 στην παράταση.
Johnny
Κερατεα-Παλατιανη=1.....το παλεψαμε αλλα η Κερατεα ηταν πιο καλη σε κρισιμα σημεια και κερδισε δικαια περιπου στους 10 ποντους....αποψη μου ειναι χωρις να εχω δει τα Βριλλησια οτι η Κερατεα και το Κουκακι ειναι οι 2 πιο καλα στημενες και οργανωμενες ομαδες στην κατηγορια....αλλα εμεις στην Παλατιανη θελουμε ανοδο Βριλλησιων λογω peritri.....την Πεμπτη,Παλατιανη-Δαφνη....ματς φωτια
soulinakos5
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....Η ΠΕΥΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ 84-72 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ 3ΑΣΤΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ, ΑΦΟΥ 48'' ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΟ ΜΕ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ...ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΡΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΠΛΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ...
Johnny
Οφειλω να πω οτι ο αγαπημενος μου αθλητης και στον ανθρωπο που χρωσταω πολλα ευχαριστω για την φετινη μου πολυ καλη παρουσια στα παρκε ειναι ο Βασιλης Κλωνατος.....στην προπονηση τις περισσοτερες φορες τον χαζευω....απιστευτος και σαν παιχτης και σαν χαρακτηρας...εμαθα οτι του χρονου θα φυγει απο Ελλαδα δυστυχως και θα παει Αυστραλια σε κατι συγγενεις του οπου και θα δουλεψει στην επικερδη επιχειρηση του θειου του...Bill θα μας λειψεις φιλε sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif ΒILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif BILL KLONATOS 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wav.gif wav.gif icon_workout.gif icon_workout.gif 56.gif icon_headbang.gif smilie_schal1.gif bulls1-sm.gif jedi.gif magic.gif
loufer
QUOTE(Johnny @ Feb 5 2008, 00:42 ) *
Κερατεα-Παλατιανη=1.....το παλεψαμε αλλα η Κερατεα ηταν πιο καλη σε κρισιμα σημεια και κερδισε δικαια περιπου στους 10 ποντους....αποψη μου ειναι χωρις να εχω δει τα Βριλλησια οτι η Κερατεα και το Κουκακι ειναι οι 2 πιο καλα στημενες και οργανωμενες ομαδες στην κατηγορια....αλλα εμεις στην Παλατιανη θελουμε ανοδο Βριλλησιων λογω peritri.....την Πεμπτη,Παλατιανη-Δαφνη....ματς φωτια

Ετοίμασε τα 2πιτα, ο tripontokoutalas σε περιμένει στη γωνία...
tripontokoutalas
Όχι στη γωνία....στο γυράδικο τον περιμένω....σου είπα Johnny...μέσα στο καμίνι σας θα είχατε ελπίδες..αλλά εκεί μέσα δεν περνάει κανείς!
loufer
Πολλή ησυχία σήμερα στο forum, που έχουν χαθεί όλοι? Περιμένω περιγραφή αγώνα από Johnny, πως χάθηκε το μεγάλο διπλό που θα ανατίναζε την κατηγορία... Δεν πειράζει όμως μπορείτε να επανορθώσετε με τη Δάφνη, άμα περιορίσετε τους Μαούνη και Γάριο.
taper
και τελικά η παράδοση συνεχίζεται.....νικάμε τον πρώτο ( τώρα πρέπει τα βριλήσια να κάνουν το χρέος τους)

γουσταρω που είμαστε αλλοπρόσαλη ομάδα
μετά από πολύ κράξιμο και απογοήτευση στο παιχνίδι με τους *** οι συμπαίκτες μου ,που άξια κράχτηκαν από εμένα μου βούλωσαν το στόμα

ο αρχηγός θύμισε παλιες καλές στιγμές του και ήταν ασταμάτητος και ο tripontokoutalas επιτέλους έπαιξε με μυαλό .Ισως γιατι συνάντησε τον έτερο διόσκουρό του στα παιδικοεφηβικά του Παπάγου ( που πάλευε να πάρει μόνος του το παιχνίδι) και έπρεπε να αποδείξει ότι κάτι έχει μείνει από αυτό το μεγάλο ταλέντο που έφερνε στο saloon χιλιάδες σκάουτερ ( ίσως και τον johny) για να παρακολουθήσουν αυτό το παιδι!!!!

Ο αστέρας Τρίπολης της Β ΕΣΚΑ δηλώνει ξανά παρών και νομίζω ότι χρωστάει κάτι στην επόμενη ομάδα.
Το τρένο του ΑΟΚ ( κάτι άκουσα για 10 συνεχόμενες νίκες ) πρέπει να σταματήσει. Και επειδή τώρα είναι πρώτοι , είναι για εμάς ο ιδανικός αντίπαλος!!!

Αντε άλλες 4 νίκες και σωθήκαμε ώστε να μπορέσω και εγώ ο κακόμοιρος να εκτελέσω μια ντουζίνα τρίποντα στους άλλους αγώνες, για να διαπιστώσουν όλοι το φαρμακερό μου σουτ.Εγκλωβίζουν το ταλέντο μου!!!

στάση 69 smiley.gif

ΥΓ. περιμένω να καλεστώ στη γιορτή αποχώρησης του μεγάλου ΚλΩΩΩΩΩΩΩΩνάτου στο κλειστό της Παλατιανής.
Peritri
Ωραίοι οι Γερακιώτες, αλλά δεν μπορεί να σας πει κανείς πλέον ότι το αποτέλεσμα ήταν έκπληξη tongue.gif

Μας μεταφέρετε τώρα ένα βάρος για το ματς με την ΕΦΟΑ αλλά δεν πειράζει, θα το αντέξουμε.

Προς το παρόν όμως μας περιμένει πολύ δύσκολο ματς στην Γκράβα...

Ευχαριστώ Τζόνι για την στήριξη, θα έρθει η στιγμή να ανταποδώσω cool.gif
10karo
....καλημέρα σε όλους,

....Τεό περιμένω να μου πεις λεπτομέρεις από τον αγώνα και ιδιαίτερα για την μάχη σου με Παγόπουλο!!!!....τελικά ο ΤΟΜΑΣ κέρδισε παρόλες τις δηλώσεις του Νίκου!.....πες μου γαργαλιστηκές λεπτομέρειες και σχόλια πριν και μετά τον αγώνα!
taper
QUOTE(to 10 to kalo @ Feb 5 2008, 12:44 ) *
....καλημέρα σε όλους,

....Τεό περιμένω να μου πεις λεπτομέρεις από τον αγώνα και ιδιαίτερα για την μάχη σου με Παγόπουλο!!!!....τελικά ο ΤΟΜΑΣ κέρδισε παρόλες τις δηλώσεις του Νίκου!.....πες μου γαργαλιστηκές λεπτομέρειες και σχόλια πριν και μετά τον αγώνα!

Θα σου πω μόνο ένα πραμα και τα υπόλοιπα θα τα πει ο τεο. Μετά το ματς μου λέι ο Παγόπυλος." καλά αυτό το παιδι είναι πιο γυμνασμενο και από όταν ήταν στα 15".Πολύ τρέξιμο και ασταμάτητο και πολύ γυμνασμένος.Παρεπιπτόντως έκανε την καλύτερή του εμφάνιση 3/6 τρίποντα ( ναι έριξε μόνο 6 ) ,μπόλικες ασίστ και επιτέλους μυαλό.
Αν και ο Παγόπυλος πήγε να πάρει μόνος του το παιχνίδι ( οι 12 πόντοι που έβαλε δεν αντικατοπτρίζουν τη δουλεία του στο γήπεδο.Ευτυχώς που δεν κάνει προπονήσεις) , ο τεο ήταν άξιος αντίπαλος

77.gif 77.gif 77.gif tripontokoutala
loufer
QUOTE(to 10 to kalo @ Feb 5 2008, 12:44 ) *
....καλημέρα σε όλους,

Αναβίωσαν σκηνές από τα παιδικοεφηβικά του Παπάγου, όπου τα 2 μεγαλύτερα ταλέντα της Αθήνας μαζί με το Διαμαντόπουλο, είχαν οδηγήσει την ομάδα στους 6 της Ελλάδας. Ο Παγόπουλος στο τέλος προσπάθησε να πάρει την ομάδα πάνω του, με 8 σερί δύσκολους πόντους, αλλά το φαρμακερό σουτ του tripontokoutala ( τρίποντο όταν το σκορ ήταν στους 3 πόντους) , τους έκοψε τα φτερά...

R E S P E C T 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
loufer
QUOTE(taper @ Feb 5 2008, 12:02 ) *
και τελικά η παράδοση συνεχίζεται.....νικάμε τον πρώτο ( τώρα πρέπει τα βριλήσια να κάνουν το χρέος τους)

γουσταρω που είμαστε αλλοπρόσαλη ομάδα
μετά από πολύ κράξιμο και απογοήτευση στο παιχνίδι με τους *** οι συμπαίκτες μου ,που άξια κράχτηκαν από εμένα μου βούλωσαν το στόμα

ο αρχηγός θύμισε παλιες καλές στιγμές του και ήταν ασταμάτητος και ο tripontokoutalas επιτέλους έπαιξε με μυαλό .Ισως γιατι συνάντησε τον έτερο διόσκουρό του στα παιδικοεφηβικά του Παπάγου ( που πάλευε να πάρει μόνος του το παιχνίδι) και έπρεπε να αποδείξει ότι κάτι έχει μείνει από αυτό το μεγάλο ταλέντο που έφερνε στο saloon χιλιάδες σκάουτερ ( ίσως και τον johny) για να παρακολουθήσουν αυτό το παιδι!!!!

Ο αστέρας Τρίπολης της Β ΕΣΚΑ δηλώνει ξανά παρών και νομίζω ότι χρωστάει κάτι στην επόμενη ομάδα.
Το τρένο του ΑΟΚ ( κάτι άκουσα για 10 συνεχόμενες νίκες ) πρέπει να σταματήσει. Και επειδή τώρα είναι πρώτοι , είναι για εμάς ο ιδανικός αντίπαλος!!!

Αντε άλλες 4 νίκες και σωθήκαμε ώστε να μπορέσω και εγώ ο κακόμοιρος να εκτελέσω μια ντουζίνα τρίποντα στους άλλους αγώνες, για να διαπιστώσουν όλοι το φαρμακερό μου σουτ.Εγκλωβίζουν το ταλέντο μου!!!

στάση 69 smiley.gif

ΥΓ. περιμένω να καλεστώ στη γιορτή αποχώρησης του μεγάλου ΚλΩΩΩΩΩΩΩΩνάτου στο κλειστό της Παλατιανής.

Δε σου βουλώσαμε μόνο το στόμα (ξέχασες τι έγινε στα αποδυτήριαwink.gif, γιατί τώρα τελευταία έχεις βγάλει μεγάλη γλώσσα... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
tripontokoutalas
Φίλε Στεφ.....ψάχνω ακόμα να δω αν είχε πανσέληνο χθες.....

Ο Παγό *χόρευε* μόνος του, αλλά η μπάντα έπαιζε παλιά γερακιώτικα εμβατήρια....
taper
QUOTE(loufer @ Feb 5 2008, 13:27 ) *
Δε σου βουλώσαμε μόνο το στόμα (ξέχασες τι έγινε στα αποδυτήριαwink.gif, γιατί τώρα τελευταία έχεις βγάλει μεγάλη γλώσσα... shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif
taper
περιμένω να κάνει καμια δυο νίκες η ολυμπιάς γιατι το ευθυμο αγόρι έχει εξαφανιστει και έχει χάσει το χουμορ του
Thunder
Loufer κατι ειχα πει για σταση Γερακα κ επεσα μεσα νομιζω ε? biggrin.gif bball.gif icon_drunk.gif
loufer
QUOTE(Thunder @ Feb 5 2008, 14:01 ) *
Loufer κατι ειχα πει για σταση Γερακα κ επεσα μεσα νομιζω ε? biggrin.gif bball.gif icon_drunk.gif

Σωστός, έχασες μεγάλο ματσάκι χθες, πολύ καλό ποιοτικά. Αλλά από την άλλη δε είσαι σοβαρή και σταθερή ομάδα όταν χάνεις από τους 3 Αστέρες...χωρίς να θέλω να μειώσω τα παιδιά τα οποία μας κέρδισαν δικαιότητα...
BILL79
QUOTE(Johnny @ Feb 5 2008, 00:54 ) *
Οφειλω να πω οτι ο αγαπημενος μου αθλητης και στον ανθρωπο που χρωσταω πολλα ευχαριστω για την φετινη μου πολυ καλη παρουσια στα παρκε ειναι ο Βασιλης Κλωνατος.....στην προπονηση τις περισσοτερες φορες τον χαζευω....απιστευτος και σαν παιχτης και σαν χαρακτηρας...εμαθα οτι του χρονου θα φυγει απο Ελλαδα δυστυχως και θα παει Αυστραλια σε κατι συγγενεις του οπου και θα δουλεψει στην επικερδη επιχειρηση του θειου του...Bill θα μας λειψεις φιλε sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif ΒILL KLONATOS 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif BILL KLONATOS 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wos_sport3.gif wav.gif wav.gif icon_workout.gif icon_workout.gif 56.gif icon_headbang.gif smilie_schal1.gif bulls1-sm.gif jedi.gif magic.gif

Στην Αυστραλια δεν θα παω αλλα μετα τα νεα οτι σταματας του χρονου αλλα και με την συμπεριφορα ορισμενων ειμαι ετοιμος να δεχτω μια προταση που εχω απο τωρα....Γιαννης Χαβιαρης...εγγυηση...
Sap13
Αγ.Θωμάς-Πρωτέας 69-68.Πολύ κακό παιχνιδι.Μας πηγαν στο παιχνιδι τους (παρα πολλά τρίποντα) και εμεις πέσαμε στην παγίδα τους και σουτάραμε πολλά, αλλα άστοχα.Έχουν έλλειψη ψηλών και σουταρουν τρίποντα ακόμα και σε αιφνιδιασμό.Τώρα παίζουμε με τον Στέφανο και ελπιζω να μην τους αναστήσουμε (sorry Stef) γιατι είμαστε ειδικοι σε κάτι τέτοια. smiley.gif smiley.gif
Johnny
QUOTE(tripontokoutalas @ Feb 5 2008, 11:07 ) *
Όχι στη γωνία....στο γυράδικο τον περιμένω....σου είπα Johnny...μέσα στο καμίνι σας θα είχατε ελπίδες..αλλά εκεί μέσα δεν περνάει κανείς!

οντως καλη ομαδα και καλη εδρα η Κερατεα αλλα οταν βαζαμε το στοιχημα για τα σουβλακια δεν ηξερα οτι δεν θα παιζει το νουμερο 1 πιστολι shot.gif shot.gif shot.gif της Παλατιανης ο Βασιλης Κλωνατος...χωρις Κλωνατο δεν παμε πουθενα...ειναι το αλφα και το ωμεγα torture.gif torture.gif της Παλατιανης....
10karo
...φιλαράκι sap....

....ανυπομονώ για τον αγώνα της Πέμπτης. Θα τα πούμε από κοντα και με σένα και το φίλο μου το Σπύρο. Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε να κερδίσουμε και προσωπικά το πιστεύω (αν κ έχουμε υπερβολικά πολλά προβλήματα για ομάδα που παλεύει για την παραμονή της). Είμαι αισιόδοξος. Αν σταματήσουμε τους παίχτες κλειδιά έχουμε τύχη. Ξέρεις πολύ καλά πως η ψυχή μετράει. Ελπίζω οι συμπαίχτες μου να ανταποκριθούν.
taper
johny πως πάει η προετοιμασία για το παιχνίδι. O bill είναι σε φόρμα? smiley.gif
Johnny
QUOTE(taper @ Feb 6 2008, 14:04 ) *
johny πως πάει η προετοιμασία για το παιχνίδι. O bill είναι σε φόρμα? smiley.gif

φιλε taper εχουμε δυσκολο παιχνιδι αυριο με την Δαφνη.....μακαρι να κερδισουμε....Ο Bill Klonatos σαν RAMBO(ετσι τον φωναζουμε ολοι στην ομαδα) ειναι ετοιμος να παρει μονος του το παιχνιδι αυριο....κανει 4 ωρες προπονηση καθε μερα και αλλη 1 ωρα γυμναστηριο...σπουδαιος αθλητης αλλα και πανω απο ολα σπουδαιος ανθρωπος....συνδυαζει τον χαβαλε με την σοβαροτητα μεσα στην προπονηση...απιστευτος....BΑΣΙΛΗΣ ΚΛΩΝΑΤΟΣ 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
tasos5
χαιρετω ξανα ολο το φορουμ μετα απο καιρο.......
μετα τον 10 ημερο αποκλεισμο μου διοτι με ειχε καλεσει ο ανακριτης να καταθεσω στην υποθεση Ζαχοπουλου,
ειμαι ξανα εδω κοντα σας!!!!!!!! icon_wave.gif
μια λογικη συνηθεια της αποταμιευσης ειναι η ολοκληρωση της ανθρωπινης σχεσης κυριαρχουμενη απο την πληρη συνειδηση της αφελειας!Παραδειγμα μεταφορας των αποικων μεσα απο το
δυσβατο μονοπατι της ζωης!!
ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ
αυριο τελικος για την ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ το παιχνιδι με την Δαφνη............ 76ers-sm.gif wos_sport5.gif
Peritri
Για να μη ξεχνιόμαστε:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1 - Έμπειρη ομάδα η Πεύκη αλλά δεν μπορεί, κάποιο ματς θα πάρει ο Πλάτωνας, όλα στο πόντο τα χάνει.
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2 - Κόντρα στα προγνωστικά και γιατί έτσι με συμφέρει.
ΚΛ. ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ _ - Σκληρή έδρα και...κάτι άλλο χρήζουν φαβορί τους ***.
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 - Την θεωρώ καλύτερη ομάδα και με καλή έδρα.
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 - Διαφορά ποιότητας.
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 - Διπλό αλλά δύσκολα.
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1 - Γιατί στηρίζουμε Τζόνυ και τη παρέα του.
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2 - Γιατί από τα μεταξύ μας ματς αυτοί μου φάνηκαν καλύτεροι.

Περιμένω και τα δικά σας, άντε να μιμηθούμε τον μέγιστο τριποντέρ με απονομές κουβάδων και τα σχετικά tongue.gif
taper
QUOTE(Peritri @ Feb 7 2008, 00:37 ) *
Για να μη ξεχνιόμαστε:

Περιμένω και τα δικά σας, άντε να μιμηθούμε τον μέγιστο τριποντέρ με απονομές κουβάδων και τα σχετικά tongue.gif

αναλαμβάνεις να απονείμεις τον κουβα και το κύπελλο εις το όνομά του

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1 τρεξιμο,τρεξιμο,τρεξιμο
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2 αν και με 7,5 παιχτες λόγω τραυματισμών , ο πανταζής κοινώς ΝΙΚ-ΠΑ ΘΑ θα οδηγήσει την αμαξοστοιχία
Κ ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 για να μπερδευτουν λίγο τα πράματα στην κορυφή
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1 ugly8.gif η πρώτη
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 ugly8.gif η δεύτερη
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1 ugly8.gif η τρίτη
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 στην παράταση

μεγάλες αποδόσεις μεγάλα κέρδη
αυτή η αγωνιστική ξεκαθαρίζει πολλά ή σύμφωνα με τις προβλέψεις μου τα κάνει αχταρμά

γουστάρω να γίνει το δεύτερο smiley.gif
loufer
QUOTE(Peritri @ Feb 7 2008, 00:37 ) *
Για να μη ξεχνιόμαστε:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1 - Θα τους λιώσουν στο press.
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ? - Αμφίρροπη αναμέτρηση, έχουμε και 2 τραυματισμούς, με ΕΦΟΑ ήμασταν 8 ,τώρα είμαστε 7
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 - Οι *** είναι σε αγωνιστική άνοδο, αλλά ποντάρω στον Peritri.
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 - Το ντέρμπυ της αγωνιστικής, αλλά δεν παίρνει τους γηπεδούχους για 2η σερί ήττα.
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 - Εύκολα ή δύσκολα θα καθαρίσουν.
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 - Θα απογοητεύσω τον Στεφ.
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 1 - Κλωνάτος super star...
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2 - Γιατί έτσι μου αρέσει.

Υ.Γ. : Καλά taper... ωραία προγνωστικά, να δω τι θα πιάσεις 68.gif
Peritri
Ξέρει τι κάνει ο taper, πάει για τον κουβά με τη μία laugh.gif

Άντε και κανάς άλλος!

Τριποντοκουτάλας; Ευθύμης; Τζόνης;
tripontokoutalas
Λοιπόν, εδώ το συντηρητικό στοίχημα, για να πάτε ταμείο και να κεράσετε πιτόγυρα σε αυτούς που το χρωστάτε :

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2 - Έμπειρη ομάδα η Πέυκη...με καλούς κοντούς...
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ? - Θα απαντήσω όταν μείνουμε 5
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 - Ξερά
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 - Γιατί θα τα έχουν πάρει κρανίο
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 - Θεόξερα
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 - Στεφ εναντίων Sap13....Στεφ μακάρι να μου απονείμει ο Peritri τον κουβά...
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2 - Κλονάτος ή Κλωνάτος?
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 - Αν και μου αρέσει ο Αρίωνας,, ο Πρωτέας έχει καλύτερη ομάδα πιστεύω
taper
1.να μην κολλατε να βάζετε προγνωστικά για τις ομάδες σας γιατι μετράει σαν χαμένο
2. η στρατηγική λέει τα εξής ,μην παιζεις ότι παίζουν οι κοινοί θνητοι.άλλη αξία έχει να πιάσεις τη βόμβα και άλλο το γκανιαν.ωστόσο 2 βόμβες στις 3 θα σκάσουν και ποντάρω σε αυτό.προφανώς πιο δύσκολα ο ΟΦΗ αλλά η κερατέα πάντα είχε τάσεις αυτοχειρίας
peace.gif
tripontokoutalas
QUOTE(taper @ Feb 7 2008, 12:26 ) *
2. η στρατηγική λέει τα εξής ,μην παιζεις ότι παίζουν οι κοινοί θνητοι.άλλη αξία έχει να πιάσεις τη βόμβα και άλλο το γκανιαν
peace.gif

Νομίζω οτί αυτό είπε και ο τελευταίος αυτόχειρας τζογαδόρος, φίλε ταπέρ....
Sap13
Λοιπον αποφάσισα να δωσω και εγω προγνωστικά μια φορα να δω τι ψαρια θα πιάσω.Λοιπόν:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2 - Καλό το πρέσινγκ και τα νιάτα αλλα πιστεύω θα μιλήσει η εμπειρία.
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2 - Ακούω για απουσιές στον Γέρακα αλλα πιστεύω οτι είναι πιο ομάδα απο ΑΟΚΧ.Ψηφίζω Δ.Σκαρλάτο και την αρμάδα του.
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2 - Μακράν καλύτερη ομάδα.Μονη ένσταση το γήπεδο που είναι τραγικό.
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1 - Πιο πολύ ταλέντο η ΕΦΟΑ αλλα πιο δουλεμένο το Κουκάκι.Μιλάει η έδρα.
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2 - Θεόξερα.Θα συμφωνήσω με Τεό.
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 - Μακάρι να ειμαστε σοβαροί και να το κάνουμε το διπλάκι.Όχι οτι το έχουμε σίγουρο.
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2 - Μάλλον διπλάκι.Δεν ξέρω κιόλας
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1 - Αν μπει δίποντο σε αυτό το παιχνίδι θα είναι θαύμα.Σουτάρουν και οι δύο απο τα 7 μέτρα.Μάλλον άσσος γιατί εχουν κανα δυο παίχτες σκόρερ.
Συμφωνώ σε όλα με Τεό.

Υ.Γ:Στεφ θα τα πούμε το βράδυ απο κοντά.
Tostias
Enas gerakas petaei panw apo to xalandri...alla kapoios mou eipe oti eide ton perdika===>exei vgei gia kinigi me to ipiresiako tou...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.