Dreamerpanos
Jun 1 2017, 21:06
QUOTE (Thodoros @ Jun 1 2017, 21:59 )
Δεν μου θυμίζεις ποιον λίγο ποιον έχουμε να οργανώσει στην επίθεση ? ( Μου διαφεύγει το όνομα του ρε γαμώτο )
Πάλι τραγικός και σήμερα όμως!
Είναι πραγματικά τραγικός σήμερα.
Τα υπόλοιπα στα έγραψα στο τοπικ των μεταγραφών.
παιδια ο μπουρουσης ειναι πολυ χαλια σημερα
QUOTE (pan24 @ Jun 1 2017, 22:03 )
Βλεπεις να υπαρχει το οποιοδηποτε συστημα για να πεις οτι φταιει αυτος που δεν εκτελει το συστημα?
Οποιος πιανει την μπαλα σουταρει
Ειναι και σημερα πολυ αστοχος αλλα δεν φταιει για τα παντα
και οταν πηγε να οργανωσει λαθη εκανε
ας ελπισουμε να βελτιωσει στο 4ο κρισιμο δεκαλεπτο
jonaldidhs
Jun 1 2017, 21:09
Ο Μιλουτινοφ βιαζει τον Μπουροιυση..Εχει καλυτερη θεση ο Μπουρουσης και του παιρνει τα ριμπαουντ ο Μιλουτινοφ..Τραγικος
Thodoros
Jun 1 2017, 21:11
Μπουρουση και Νικ πρέπει να βγουν αμέσως έξω !
QUOTE (Thodoros @ Jun 1 2017, 22:11 )
Μπουρουση και Νικ πρέπει να βγουν αμέσως έξω !
Τεινω να συμφωνησω.Και να βγουν ομως δεν υπαρχει καλυτερος να μπει...
Thodoros
Jun 1 2017, 21:14
QUOTE (pan24 @ Jun 1 2017, 22:12 )
Να βάλει ένα σουτέρ ακόμα και να βάλει Γκιστ όποιον θέλει εκτός μπορου
shtarkws
Jun 1 2017, 21:15
QUOTE(pan24 @ Jun 1 2017, 22:12 )
Για την ακριβεια δεν υπαρχει αλλος playmaker και αλλος σεντερ. Μονο κατα συνθηκη
Thodoros
Jun 1 2017, 21:18
ευτηχώς να λέμε που έχουμε βάλει πολλά σκουπίδια σήμερα αλλιώς θα ήταν ο ΟΦΣΠ 10+ πόντους μπροστά
mvp (Αγώνα ) Αγραβάνης!
kotzito
Jun 1 2017, 21:19
Περίπου στα ίδια η διαφορά σε αυτό το δεκάλεπτο, αλλά στην επίθεση έχουμε πρόβλημα. Μια χαρά δούλευε το πλάνο που παίζαμε πιο μέσα στην ρακέτα.
jonaldidhs
Jun 1 2017, 21:20
QUOTE (shtarkws @ Jun 1 2017, 22:15 )
Για την ακριβεια δεν υπαρχει αλλος playmaker και αλλος σεντερ. Μονο κατα συνθηκη
Και μετα διαβαζεις για τις πολυ καλες επιλογες σε ξενους του Πεδουλακη,και τραβας τα μαλλια σου..Και η πλακα ειναι οτι το λεει παρα πολυς κοσμος..
ο σιγκλεντον απο οπου βρεθει τα σουταρει δεν πρεπει να εχει δωσει πασα σημερα
οταν πιανει την μπαλα σουταρει
jonaldidhs
Jun 1 2017, 21:22
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-o-aleks-maritsΔεν μπαινει μεσα για κανα δεκαλεπτο να μας λυσει το προβλημα?...
Τον κατάλληλο αγώνα βρήκε ο Waters για να τα κάνει όλα λάθος ....
Thodoros
Jun 1 2017, 21:25
Και από τύχη έχουμε +6 για το τελευταίο , για να δούμε!
RipCity
Jun 1 2017, 21:25
Αν απλα ειχαμε Αθηναιου αντι Waters θα ειμασταν μπροστα. Σαμποτερ κανονικος.
Εδώ φάνηκε η κουταμάρα με τον Γουοτερς.
Εχει φανεί και παλιότερα δηλαδή, αλλά σήμερα βγάζει μάτια.
Το παιδί ειναι εκτός τόπου και χρόνου. Ξεχωρίζει ως ο μοναδικός ακατάλληλος για αυτό το επίπεδο.
Αν υπήρχε ο Χακετ ή ενας παίχτης επιπέδου, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Σπανούλη
shtarkws
Jun 1 2017, 21:27
Χωρις το ποστ να αφορα την διαιτησια θελω να πω οτι ειναι απαραδεκτη η εικονα του Σφαιροπουλου να διαμαρτυρεται σε καθε φαση στους διιτητες, προφανως για να τους επηρεασει ωστε να παρει καποιο σφυριγμα. Εκτος απο αποκρουστικο κανει κακο στο μπασκετ. Το ιδιο ισχυει για οσους προπονητες το κανουν, οπως και τον μεγα Ζοτς
Thodoros
Jun 1 2017, 21:27
Πάντως ο Μπουρού το πήρε πριν το φάουλ από τον μιλουτ. ( κάτι είναι και αυτό )
kotzito
Jun 1 2017, 21:29
Προσπαθώ να σκεφτώ αν σε αυτά τα 7-8 λεπτά ο Γουότερς έχει κάνει μια, έστω μια σωστή ενέργεια και δεν μου έρχεται καμία στο μυαλό. Ας βάλει τον Τολιόπουλο στην χειρότερη 2-3 λεπτά αν θέλει να ξεκουράσει Μάντζαρη, Γκριν.
Αν δεν ξυπνήσουν λίγο 2 από Παπαπέτρου, Μάντζαρη, Μπιρτς το παιχνίδι δεν μαζεύεται. Ακόμα και οι Πρίντεζης-Παπανικολάου έχουν 7/19 μαζί.
Επιθεση δε παίζουμε. Κλασσικα σουτ όποτε να ναι ανεξαρτήτως προυποθέσεων και χρόνου. Εκτός και αν το τριποντο του ριβερς ειναι προιον συστηματος και δε το πηρα χαμπάρι. Να κανει τόσα λαθη ο ολυμπαικός και να μην τα εκμεταλλευεσαι. Παλι χαλια η ομαδα. Ριμπαουντ δε μαζεύουμε. Απορώ τι παίζουμε. Ο καλάθης χαλια και σήμερα.
Εγω εχω την εξής απορία. Βασικά παρατήρηση. Χαρακτηριστικό του πως παίζουμε όλη τη χρονια στην επίθεση. Εχει την μπάλα ο καλάθης και όλοι καθονται και τον κοιτάνε. Τελικά δίνει την μπαλα στον Γκιστ στο ύψος των βολών λες και είναι σουτερ. Ουτε εκοψε μέσα στη ρακέτα, ούτε κανένας άλλος έκανε κίνηση. 4 παιχτες κοιτάγαν. Τι να πω; Μαλλον μόνο εγώ εξοργίζομαι με αυτό που βλέπω. Τετοια στατικότητα δνε εχω ματαδεί. Δε ξερω τι να σκεφτώ. Αποκλείεται να τους λέει ο τσαβι να παιζουν έτσι.
Καλυτερα να βγαλει τζειμς τωρα.40% θα κλειδωσει νικη μας 60% θα τους το δωσει
shtarkws
Jun 1 2017, 21:38
Για να το παρει ο Παναθηναικος πρεπει να βγει μπροστα ο Παπας
Dreamerpanos
Jun 1 2017, 21:42
QUOTE (shtarkws @ Jun 1 2017, 22:38 )
Για να το παρει ο Παναθηναικος πρεπει να βγει μπροστα ο Παπας
Μάγος είσαι?
1-1 λοιπόν.
Ο Ολυμπιακός το πάλεψε αρκετά χωρίς το Σπανούλη. Να του το δώσουμε αυτό.
Πλήρωσε νομίζω την απουσία εναλλακτικής στη περιφέρεια. Ο Ουότερς τα κανε μαντάρα.
Επίσης, αμυντικά, δε μπορώ να πω οτι ο Σφαιρόπουλος θα ξετρελάθηκε και ολας με αυτα που είδε.
Ελπίζω να επιστρέψει ο Σπανούλης γιατί τα βλέπω άσχημα τα πράγματα στο επόμενο παιχνίδι
Thodoros
Jun 1 2017, 21:43
ΠΑΠΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
shtarkws
Jun 1 2017, 21:44
QUOTE(Dreamerpanos @ Jun 1 2017, 22:42 )
Μάγος είσαι?
Οποιος εχει ματια βλεπει
QUOTE (rankin @ Jun 1 2017, 22:42 )
1-1 λοιπόν.
Πλήρωσε νομίζω την απουσία εναλλακτικής στη περιφέρεια. Ο Ουότερς τα κανε μαντάρα.
Επίσης, αμυντικά, δε μπορώ να πω οτι ο Σφαιρόπουλος θα ξετρελάθηκε και ολας με αυτα που είδε.
Ελπίζω να επιστρέψει ο Σπανούλης γιατί τα βλέπω άσχημα τα πράγματα στο επόμενο παιχνίδι
καλυτερα να επαιζε ο σπανουλης και να μην επαιρνε τοσο χρονο ο γκριν
kotzito
Jun 1 2017, 21:45
Τέλος όπως φαίνεται. Το προσπαθήσαμε πολύ πάντως και νομίζω ότι αν κάναμε λίγο καλύτερες επιλογές στο τελευταίο δεκάλεπτο θα μπορούσαν να ήμασταν πιο κοντά. Ακόμα κι ο Μπουρούσης που μπορεί να τον ξεφτίλισε ο Μιλουτίνοφ στο μεγαλύτερο διάστημα, μας έκανε ζημιά με τα επιθετικά ριμπάουντ και 2-3 καλάθια που έβαλε.
QUOTE(garou @ Jun 1 2017, 22:44 )
καλυτερα να επαιζε ο σπανουλης και να μην επαιρνε τοσο χρονο ο γκριν
ισχύει οτι ο Γκριν παίζει καλύτερα οταν λείπει ο Σπανούλης
απο την άλλη, ο Σπανούλης κάνει πιο σωστές επιλογες στα κρίσιμα σημεία των αγώνων. Για την ακρίβεια ειναι μετρ σε αυτά
jonaldidhs
Jun 1 2017, 21:47
Ο Γκαμπριελ επαθε Φελντειν..
QUOTE(kouch @ Jun 1 2017, 22:47 )
Γιατί βιάζεστε;
το βλέπεις να γυρίζει;
Ο Παναθηναικός σχεδόν σε ολη τη διάρκεια της περιόδου κρατάει τη διαφορά απο τους 2 ως τους 7 πόντους.
Κάθε φορά που η διαφορά έφτανε στους 2, έβρισκε τρόπο να σκοράρει και να πάρει πάλι κεφάλι.
Δε γυρίζει και δεν ειναι και δίκαιο να γυρίσει
Εστω και οριακά, ειναι καλύτερος ο Παναθηναικός
**Τραγικός Μπιρτς με χαμένο λει απ απο τα 2 χιλιοστά
shtarkws
Jun 1 2017, 21:51
Η μπαλα στον Μπουρουση, η αμυνα κλεινει πανω του και δινει βοηθεια, οι υπολοιποι τεσσερις παικτες καθονται και κοιτουν...
Εχει πολυ δρομο να διανυσει για να γινει ομαδα
Thodoros
Jun 1 2017, 21:53
QUOTE (jonaldidhs @ Jun 1 2017, 22:47 )
Ο Γκαμπριελ επαθε Φελντειν..
Σωστός
Καλάθης με 9ρ να τον βάζουμε σέντερ.
jonaldidhs
Jun 1 2017, 21:54
QUOTE (Thodoros @ Jun 1 2017, 22:53 )
Σωστός
Καλάθης με 9ρ να τον βάζουμε σέντερ.
Το ειδε ομως μετα και εβαλε Σινγκλετον..Γρηγορα αντανακλαστικα για Τσαβι..Παλια του επαιρνε 2-3 φασεις..Τωρα μια του αρκει..
gerorge
Jun 1 2017, 21:56
Ο Ολυμπιακος εχει εναν παικτη που χωρις Σπανουλη οργιαζει και εναν που χωρις ΣΠανουλη ξεχναει να παιζει αμυνα και να βαζει ελευθερα λει απ
Thodoros
Jun 1 2017, 21:56
Θα τρελαθώ 0/2 ....μηδέν στις δύο ...τότε γιατί κρατάει την μπάλα αυτός ...
Dreamerpanos
Jun 1 2017, 21:58
QUOTE (Thodoros @ Jun 1 2017, 22:56 )
Κι εγώ....Αν τις έβαζε έκανε double double.....
Εν τω μεταξύ είχε 4/6.... Που θα κολλήσουμε?Στο 0/2.
Παρόλα αυτά δεν ήταν καθόλου καλός σήμερα.
salonikatasos
χωρίς να είναι καλός ο παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά. υπάρχει όμως ένα θετικό από το σημερινό παιχνίδι εκτός από τη νίκη και αυτό είναι ότι επιθετικά μπήκε στο παιχνίδι ο παππάς σήμερα και στο σεφ θα το χρειαστούμε,γιατί την κυριακή είχαμε 11 πόντους νομίζω από όλους τους περιφερειακούς μας. έδωσε πόντους και ο τζέιμς.τουλάχιστον δεν οργανώνουν που δεν οργανώνουν ας βάζουν πόντους με ατομικές προσπάθειες να τους φορτώνουν και με φάουλ
gerorge
Σοβαρα τωρα;2/2 ειχε οταν μετρουσε και εχασε βολες οταν ειχε τελειωσει το παιχνιδι.Ακομα κι εδω αφορμες ψαχνεις για τον Καλαθη;
Παππάς ήρωας με το κλασσικό του ... hero ball
Ο Σφαιρόπουλος πάντως, θα πρέπει να καταλάβει πως έφαγε 84 πόντους στο κεφαλι. Δεν ειναι συνηθισμένο φαινόμενο και σημαίνει οτι είτε η άμυνα κάτι έκανε λάθος ή γενικότερα, κάτι πήγε λάθος στον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, τον οποίο ο Παναθηναικός κατάφερε και άνοιξε.
Παμε για το episode 3.
Καλό βράδυ παιδιά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναικό για τη νίκη και στις 2 ομάδες για το όμορφο μπασκετ.
Stojako
Jun 1 2017, 21:59
QUOTE (rankin @ Jun 1 2017, 22:42 )
1-1 λοιπόν.
Δεν νομίζω. Είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα και δεν θα έχουμε πρόβλημα στα επόμενα.
νικησαμε ωραια
καλαθης μοναδικα κακος
σιγκλεντον σε αλλο γηπεδο
μπουρουσης επιθετικα καλος αμυντικα η χαρα του αντιπαλου
γκιστ ανευ σχολιου
παππας πολυ καλος
τζειμς κλασσικος τζειμς
ριβερς τιποτα ιδιαιτερο
basketikos13
Jun 1 2017, 22:01
Καλαθη λες και το κανεις επιτηδες ρε ανθρωπε, φοβασαι να σουταρεις φοβασαι και να τελειωσεις με λει απ κατω απο το καλαθι?
Το παιχνιδι το πηραν ριβερς, μπουρουσης παππας τζειμς και ολιγον απο γκαμπριελ.
Ο ολυμπιακος εβαλε καποια τυχερα τριποντα, αλλα σημερα ειχε τρομερες απουσιες -αναλογες βεβαια ειχαμε και μεις στους προπερσινους τελικους--
Η μονη περιπτωση να παρουμε διπλο στο σεφ ειναι να στηριχτουμε σε εκπληκτικη εμφανιση τζειμς...
Πες για τα 5 λαθη να εχεις και δικιο αφου σημερα δεν ηταν καλος επιθετικα
Μεχρι τοτε ειχε 4/4 με το παιχνιδι να παιζεται στον ποντο
Thodoros
Jun 1 2017, 22:03
QUOTE (Dreamerpanos @ Jun 1 2017, 22:58 )
Κι εγώ....Αν τις έβαζε έκανε double double.....
Εν τω μεταξύ είχε 4/6.... Που θα κολλήσουμε?Στο 0/2.
Παρόλα αυτά δεν ήταν καθόλου καλός σήμερα.
Αλήθεια τώρα αυτό βρήκες να πεις ...να χάναμε από αυτό να δω τι θα έλεγες ... δεν κάνει το παιδί ...στα κρίσιμα κρύβεται!
Άλλοι έπαιξαν και πήραν τον αγώνα ...άσε που όταν είπες για τα λάθοι δεν είδα να λέμε κάτι από τα 8 να έχει τα 5 και να έχει βάλει 2 βολές και ένα λειαπ ...άσε μην λέμε ! γιατί σήμερα ήταν χάλια.
Ευτυχώς που ήρθε το 1-1 και έτσι κάτι γίνεται με τον πασκουάλ γιατί αλλιώς τον έβλεπα δρόμο και αυτός αν έχανε σήμερα.
SteveNashidis
Jun 1 2017, 22:03
Ωραίο ματς και δίκαια νικητής ο ΠΑΟ. Πολύ ουσιαστικός ο Παπάς!
QUOTE (basketikos13 @ Jun 1 2017, 23:01 )
Καλαθη λες και το κανεις επιτηδες ρε ανθρωπε, φοβασαι να σουταρεις φοβασαι και να τελειωσεις με λει απ κατω απο το καλαθι?
δεν ειχε καν αντιληψη ποσος χρονος εμενε
RipCity
Jun 1 2017, 22:04
Waters, Birch σ'άλλο γήπεδο. Τραγικοί, τόσο πολύ που λέξεις βασικά δεν μπορούν να το περιγράψουν. Διπλοί πράκτορες να ήταν καλύτερα θα έπαιζαν. Ο Birch ούτε τον αέρα δεν έκοβε, πέρα από το λει απ επιπέδου δημοτικού.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.