καλησπερα παιδια..βλεπω γραφηκαν αρκετα ενδιαφεροντα πραματα...και τωρα η κλασικη μου αναλυση των αποτελεσματων
ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 68-58
ο κουρος επιβεβαιωνει πια οτι στην εδρα του ειναι αρκετα ισχυρος...εχει 3-1 και αν και οσοι τον επαιξαν αντιπαλο δεν λενε σπουδαια λογια, μας διαψευδει και παει για πρωτια...για να δουμε!!! οσο για τους φιλους μου τους Λαγονησιωτες, η βαθμολογια δειχνει απογοητευτικη, αλλα μην ξεχναμε εχουν παιξει εκτος με ΓΕΡΑΚΑ (3-1), ΚΟΥΡΟΣ (3-1) και ΚΑΛΥΒΙΑ που ολοι τα δινουν φαβορι...αρα υπομονη..απλως φαινεται να δυσκολευει η ανοδος, αν υπηρχε τετοιος στοχος
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 81-80
θεωρω το απολυτο ντερμπι δυο μεσαιων ομαδων..μπορει και να τελειωσουν και 6,7 ή και αναποδα..
ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 77-51
Η πεντελη εκανε μεγαλη νικη και εκοψε τον αερα των Λουτσων
....η μεγαλη διαφορα δειχνει οτι απο την μια υποτιμησαμε την πεντελη ( αν και προεβλεψα νικη) και απο την αλλη υπερτιμησαμε την Αρτεμις..δεν υπαρχει ευκολος αντιπαλος..ειναι φανερο πια...
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 78-66
Τα καλυβια δειξαν τα δοντιας τους απεναντι σε εναν δυνατο αντιπαλο..νομιζω θα αρχισουν την πορεια τους προς τα πανω...με μερικες νικες σερι...
ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 53-45
νικη λυτρωτικη για μας, γιατι αν δεν γινοταν θα ειχαμε προβληματα διαφορων ειδων...δειξαμε παλι αδυναμιες και κυριως ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης...Ο Αγ.Στεφανος οπως προειπα γυμνασμενη ομαδα με 1-2 καλους παιχτες , αλλα αυτα και μονο..δεν φαινονται ιδιαιτερα δεμενοι και δυσκολα θα διεκδικησουν κατι καλυτερο..
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 64-60
επιτελους νικη για την αδικημενη ομαδα των Μελισσιων..ειναι καλυτεροι απο οτι δειχνει η βαθμολογια τους..και ελπιζω να μην το δειξουν με εμας αυτην την αγωνιστικη..η κηφισια , εκτος απο την συντριβη της απο Πολιτεια, ολα τα αλλα ματς της ηταν ντερμπι και οι αντιπαλοι της ματωσαν...
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 66-57
ευκολη επικρατηση για τους φιλους μου...οσο παιζουν πληρεις δυσκολα θα σκονταψουν...ισως στα εκτος να εχουν προβλημα..ομαδα με Α κεφαλαιο..., χαρη στην μπασκετικη τους παιδεια&νοοτροπια και τον προπονητη τους...
το πρωταθλημα ειναι πολυ ενδιαφερον και θα εχουμε συνεχως ανατροπες...