Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
DIRK1
shot.gif shot.gif shot.gif ΠΕΝΤΕΛΗ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ 68.gif ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!! 19.gif 19.gif 19.gif ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ..ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ...25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!!! 77.gif 77.gif 77.gif
DIRK1
MONO ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ...ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΓΚΕΣ....Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙ!!!!ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ 77.gif 77.gif 77.gif ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(mikrosTheoulis @ Dec 2 2007, 00:56 ) *
έχετε ξαναβάλει τόσα τρίποντα στην ζωή σας?από τούς 48 πόντους στο ημίχρονο οι 30 ήταν από τρίποντα.ο παράγοντας τύχη έπαιξε μεγάλο ρόλο

Δηλαδη το τριποντο ειναι τυχη?Για καποιους που δεν ξερουν να σουταρουν μπορει να ειναι τυχη!Αν παιζεις ζωνη τα τριποντα ειναι η τιμωρια! Και τα λει απ τυχη θελουν? Παιξτε σωστη αμυνα και ασε τον παραγοντα τυχη!!! Επειδη ειμαι τραυματιας κραταω στατιστικα της ομαδας οποτε εχω πληρη εικονα του παιχνιδιου και ξερω πολυ καλυτερα απο σενα τις δυνατοτητες της ομαδας μου στο θεμα αν ξανα εχουμε βαλει τοσα πολλα τριποντα!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Dec 1 2007, 22:34 ) *
καλησπερα παιδια....

νικη για τον κρονο 52-45 νομιζω....απενταντι στον αγ.στεφανο
ματς για γερα νευρα..ειμασταν συνεχως μπροστα 10-12 ποντους αλλα στο τελος μας εφτασαν και εγινε ντερμπι....

λεπτομερειες αυριο...μεγαλη νικη για την ομαδα μας, απεναντι σε μια πολυ γυμνασμενη και καλη ομαδα..

Εκανες τιποτα με την διαιτα που σου εδωσα?

Προς nairepao και TF:
Δεν σας χαλασε η Ξανθη πελατες evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
nairepao
QUOTE(#13... @ Dec 1 2007, 18:16 ) *
Όσο για το ματς με τα Μελίσσια, ξεκινήσαμε άθλια και μείναμε γρήγορα πίσω χωρίς οι αντίπαλοι να κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Παπαδέας μας έκανε μεγάλη ζημιά, και στο ημίχρονο ήμασταν 11π πίσω.
Στο β' ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα και γρήγορα το πήγαμε στον πόντο. Περιορίσαμε τον Παπαδέα, αλλά μας έκαναν ζημιά τα περιφερειακά σουτ που έβγαζε με τα σπλιτ του το playmaker τους. Φτάσαμε να έχουμε την τελευταία επίθεση πριν τη λήξη, αλλά μας κλέψανε τη μπάλα πριν κάνουμε το τελευταίο σουτ.

τι αχρηστοι...
duke10
Οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με την Αρτεμη ευπροσδεκτη wink.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nairepao @ Dec 2 2007, 03:45 ) *
τι αχρηστοι...

Ετσι μπραβο κανε την αυτοκριτικη σου.
Ειναι καλο να παραδεχεται τα λαθη του καποιος.

Βγες σαν αντρας (λεμε τωρα) και πες
"ειμαι ρομπας και αχρηστος, μου κλεψανε την μπαλα
στην τελευταια επιθεση και απο δω και περα θα την δινω στον
ΛΥΚΟ[u] που ξερει τι να την κανει"

Υ.Γ. Η Ξανθη εχει καλη ομαδα?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(xatzi-11 @ Dec 1 2007, 16:17 ) *
re lyke mathe na pezeis prota mpasket kai na soutareis, mathe na pezeis pro...mathe na kaneis sex...
kai meta tolma na milas gia ton jwalker...
jwalker eisai megalos pextis...apla exei pesei poli varos epanw sou...erxomai na se ksalafrosw dont worry...

Κι εσυ τεκνο Βρουτε?
Για το PRO μην μιλας αστο καλυτερα ολο 4+5 γκολακια τρως.
Εκανες κομμα με τον αλλον τωρα?
Εχει βαλει και ωραιο ψευδωνυμο (jwalker)
μια χαρα του ταιριαζει αφου μονο να περπαταει ξερει.
gambler
XIK...[size=7]
triponter
καλημερα παιδια...

προφανως η γ΄εσκα ειναι και πρωτοπορα στην διασκεδαση μιας και το πρωι της Κυριακης δεν βλεπω ποτε καναν μεσα...ετσι να δειξουμε ποσο περπατημενοι ειμαστε icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

ιδου τα κλασικα αποτελεσματα....υπενθυμιζω , γιατι δεν τα εχει

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ 52-45 ( κανα 2 ποντους μπορει να εχω χασει )
ΠΕΝΤΕΛΗ - ΑΡΤΕΜΙΣ 77 - 51

nairepao
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 2 2007, 04:44 ) *
Ετσι μπραβο κανε την αυτοκριτικη σου.
Ειναι καλο να παραδεχεται τα λαθη του καποιος.

Βγες σαν αντρας (λεμε τωρα) και πες
"ειμαι ρομπας και αχρηστος, μου κλεψανε την μπαλα
στην τελευταια επιθεση και απο δω και περα θα την δινω στον
ΛΥΚΟ[u] που ξερει τι να την κανει"

Υ.Γ. Η Ξανθη εχει καλη ομαδα?

πιο μακρυ "πουρο" δεν βρηκες,ε?ειναι και λιγο ασπρο στην ακρη, μαλλον επειδη το "καπνιζεις" επιδέξια...αντε, και με το "πουρο" του αγαπημενου σου(οπως ανερυθριαστα δηλωνεις στο προφιλ σου) παιχτη Ροι Ταρπλει ευχομαι..
mikrosTheoulis
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Dec 2 2007, 01:12 ) *
Δηλαδη το τριποντο ειναι τυχη?Για καποιους που δεν ξερουν να σουταρουν μπορει να ειναι τυχη!Αν παιζεις ζωνη τα τριποντα ειναι η τιμωρια! Και τα λει απ τυχη θελουν? Παιξτε σωστη αμυνα και ασε τον παραγοντα τυχη!!! Επειδη ειμαι τραυματιας κραταω στατιστικα της ομαδας οποτε εχω πληρη εικονα του παιχνιδιου και ξερω πολυ καλυτερα απο σενα τις δυνατοτητες της ομαδας μου στο θεμα αν ξανα εχουμε βαλει τοσα πολλα τριποντα!

Αν στηρίζεσαι στα τρίποντα δεν πας πουθενά. Είναι και θέμα ημέρας .αν έχετε συνέχεια τέτοια στατιστικά έξω από τα 6.25 τι κάνετε στην Γ εσκα?Η Α1 σας περιμένει icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
RINGO..
killer7 τι εγινε παλι πουτσα επεσε εεεεεεεεεε????????? 19.gif τωρα να σας δω που θα παιξουμε μαζι αυτη την παρασκευη τι ξυλο θα φατε και στην εδρα σας ετοιμασου και φερε μου τον dereq να γελασω λιγο!!!!!!!!!!!!!να τις φαει για τα καλα!! evilmonkey.gif
RINGO..
mikros theoulis δε μου λες φιλε μου εσυ που παιζεις????? smile.gif
Dereg
re Ringo ase mas re agoraki mou! mexri stigmis tous exeis spasei olous sto xylo! ase kai kanenan! min eisai toso skliros!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nairepao @ Dec 2 2007, 13:51 ) *
πιο μακρυ "πουρο" δεν βρηκες,ε?ειναι και λιγο ασπρο στην ακρη, μαλλον επειδη το "καπνιζεις" επιδέξια...αντε, και με το "πουρο" του αγαπημενου σου(οπως ανερυθριαστα δηλωνεις στο προφιλ σου) παιχτη Ροι Ταρπλει ευχομαι..

Αυτο που θα επρεπε να σε ανησυχει ειναι να μην βρεθεις εσυ ξαφνικα
με το δικο μου "πουρο" στο στομα.
Αν και δεν νομιζω να σε χαλασει αφου εισαι συνηθισμενος.

Βαλε κι εσυ μια φωτο σου να δουμε την πλουσια κομη σου
και τις μπουκλες σου evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
mikrosTheoulis
QUOTE(RINGO.. @ Dec 2 2007, 13:11 ) *
mikros theoulis δε μου λες φιλε μου εσυ που παιζεις????? smile.gif

ΑΟ ΑΡΤΕΜΗΣ
nikefalin
ρε παλικάρια ηρεμήστε λίγο , χαλιναγωστείτε όλοι τα εγώ σας.
Για το Πεντέλη - Αρτέμιδα ακούστε κι έναν ουδέτερο...

όταν η μια ομάδα παίζει 40 λεπτά ζώνη και ο αντίπαλος σουτάρει αρκετά, έ κάποια θα μπουν..μπήκαν αρκετά, 1-2 ίσως ήταν και τυχερά στη λήξη του χρόνου είτε ένα από τον ψηλό, αλλά τα υπόλοιπα μόνο τυχερά δεν ήταν, ήταν κανονικά σουτ εναντίον ζώνης.
Η Πεντέλη είχε και inside game όμως με τον καλό ψηλό(το 14 νομίζω)

Η Αρτέμιδα είχε έναν καλό ψηλό που έβγαινε και αυτός να σουτάρει τρίποντα, και δεν είχε σταθερά καλό άσσο.το παιχνίδι της ήταν κομματάκι άναρχο, έτσι και οι 51 πόντοι. Ειδικά στην 3η περίοδο έβαλε μόνον 5 πόντους και αυτούς στο τελευταίο λεπτό.

αυτά και hold your horses με τα πούρα και τα υπονοούμενα.
dizzy_fingers
Διαβάστε τον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ.

Ο κανονισμός δεν υπάρχει για να σας περιορίζει αλλά για να σας δίνει μία κατεύθυνση προς τα πού να κινείστε ώστε να μην δημιουργούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις, οι οποίες είναι κοινές σε περιπτώσεις διαδικτυακών συζητήσεων.

Γι'αυτό υποννούμενα, βρισιές και τέτοια συναφή καλό είναι να λείψουν.

Δώθηκαν warning βάσει αυτών.

didi, γράφε με ελληνικά.
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(mikrosTheoulis @ Dec 2 2007, 13:04 ) *
Αν στηρίζεσαι στα τρίποντα δεν πας πουθενά. Είναι και θέμα ημέρας .αν έχετε συνέχεια τέτοια στατιστικά έξω από τα 6.25 τι κάνετε στην Γ εσκα?Η Α1 σας περιμένει icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ειδες που σου λεω οτι δεν παρακολουθεις τον αγωνα!!!!Ειχαμε περιπου 50 ποντους απο διποντα και βολες! Αν τα δικα μας τα στατιστικα ειναι για Α1 τοτε εσας η ομαδα ολη και η αμυνα σας ειναι για Euroleague αλλα τι λεω κατευθειαν για ΝΒΑ!!!!!!Για αυτο προτεινω επειδη ειστε μπασκετικη ομαδα και πιστευω αρκετα καλη κοιταξτε τα λαθη σας και προσπαθηστε να τα δορθωσετε. Μην γινεσε ειρωνικος ομως γιατι δεν κανει και να ξερεις οτι μπορω να γινω περισσοτερο και σιγουρα δεν σας συμφερει.
TF LAGONHSI
της π*****ς έγινε πάλι πάει και η Άρτεμις. Κανείς λοιπό αήττητος και εμείς χτυπιόμαστε γιατί χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουμε και τώρα έχουμε πολύ δύσκολο μάτς με Παλλήνη μέσα και το αναβληθέν Πεντέλη έξω. Δεν θα πώ τίποτα για τα ματς αυτά δεν μας παίρνει άλλωστε μιας και έχουμε 1-3

Edited by dizzy_fingers
dizzy_fingers
...και να προσέχουμε λίγο τη γλώσσα μας.
Γραπτός λόγος είναι, οπότε μπορούμε να τσεκάρουμε το μήνυμά μας πριν το στείλουμε, δεν ισχύει η δικαιολογία του προφορικού λόγου wink.gif.

Να προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο στη συζήτησή μας, δεν είμαστε μόνοι μας, διαβάζουν κι άλλοι.
mikrosTheoulis
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Dec 2 2007, 15:42 ) *
Ειδες που σου λεω οτι δεν παρακολουθεις τον αγωνα!!!!Ειχαμε περιπου 50 ποντους απο διποντα και βολες! Αν τα δικα μας τα στατιστικα ειναι για Α1 τοτε εσας η ομαδα ολη και η αμυνα σας ειναι για Euroleague αλλα τι λεω κατευθειαν για ΝΒΑ!!!!!!Για αυτο προτεινω επειδη ειστε μπασκετικη ομαδα και πιστευω αρκετα καλη κοιταξτε τα λαθη σας και προσπαθηστε να τα δορθωσετε. Μην γινεσε ειρωνικος ομως γιατι δεν κανει και να ξερεις οτι μπορω να γινω περισσοτερο και σιγουρα δεν σας συμφερει.

θέλω να σου πω ότι η διαφορά δεν απεικονίζει την διαφορά των ομάδων. η διαφορά έφτασε εκεί γιατί μπήκαν αρκετά σουτ παραπάνω από το συνηθισμένο.άλλα ακόμα και με την κακή άμυνα που παίξαμε,λίγο τυχερούς θα σας χαρακτήριζα.Μιας και κρατάς τα στατιστικά ενημέρωσε με για τα ποσοστά σας στο επόμενο ματσάκι.να δούμε αν ήταν τυχαίο η οχι
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(mikrosTheoulis @ Dec 2 2007, 19:15 ) *
θέλω να σου πω ότι η διαφορά δεν απεικονίζει την διαφορά των ομάδων. η διαφορά έφτασε εκεί γιατί μπήκαν αρκετά σουτ παραπάνω από το συνηθισμένο.άλλα ακόμα και με την κακή άμυνα που παίξαμε,λίγο τυχερούς θα σας χαρακτήριζα.Μιας και κρατάς τα στατιστικά ενημέρωσε με για τα ποσοστά σας στο επόμενο ματσάκι.να δούμε αν ήταν τυχαίο η οχι

Λοιπον ακουσε με για να τελειωνει το θεμα γιατι η δεν καταλαβενεις ή δεν θες να καταλαβεις! Οταν κανεις παραπανω σουτ ειναι λογικο να μεγαλωνουν οι πιθανοτητες να ευστοχησεις και σε περισσοτερα.Παιξαμε καλη αμυνα κλεψαμε μπαλες καθαρισαμε ριμπαουντ και ετσι καναμε περισσοτερες επιθεσεις απο εσας.Ειναι απολυτος λογικο να ευστοχησουμε σε περισσοτερο απο εσας!Αντε να συμφωνησω ισως για ενα αντε το πολυ 2 τριποντα οτι ειχαν δοση τυχης(μακρινα αλλα και παλι ελευθερα)αλλα εδω μιλαμε για 26 ποντους διαφορα. Τελοσπαντων, ειστε καλη ομαδα αλλα κατα την γνωμη μου χρειαζεστε ενισχυση στην ρακετα διοτι αρκετες ομαδες εχουν ψηλα και δυνατα παιδια και δεν θα εχετε λυσεις (ταπεινη συμβουλη) . Αλλα επειδη τελειωσες ειρωνικα να σου πω κατι???Κρατα και εσυ λιγο τα στατιστικα σας στα λει απ διοτι με ενα καλο ψηλο απο κατω φοβητρο ( Ελα ρε Κωσταραααααα) πρεπει να χασατε και 6,7 τουλαχιστον!!!Μην ξεχασεις να με ενημερωνεις γιατα ποσοστα σας!!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 2 2007, 17:08 ) *
Διαβάστε τον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ.

Ο κανονισμός δεν υπάρχει για να σας περιορίζει αλλά για να σας δίνει μία κατεύθυνση προς τα πού να κινείστε ώστε να μην δημιουργούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις, οι οποίες είναι κοινές σε περιπτώσεις διαδικτυακών συζητήσεων.

Γι'αυτό υποννούμενα, βρισιές και τέτοια συναφή καλό είναι να λείψουν.

Δώθηκαν warning βάσει αυτών.
didi, γράφε με ελληνικά.

Επειδη προφανως ή δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται ή
το επιπεδο του χιουμορ σου ειναι κατω του μετριου
θα σε πληροφορησω οτι εγω ο Λυκος, ο nairepao, o #13 kai o xatzi 11
ειμαστε συμπαιχτες οποτε αν θελαμε να παρεξηγηθουμε ή να πλακωθουμε
θα το καναμε καθε μερα στην προπονηση και οχι μεσω του φορουμ.

Καλο θα ειναι λοιπον τα warning που δοθηκαν να διαγραφουν

Μετα τιμης
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
RINGO..
ωστε ΑΡΤΕΜΙΣ mikre theouli ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ.αλλα περιμενουμε ολοι ποτε θα λυγισετε...καλο πρωταθλημα ολο εκπληξεις ετσι πρεπει με αγωνια.... ohmy.gif
dizzy_fingers
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 3 2007, 02:55 ) *
Επειδη προφανως ή δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται ή
το επιπεδο του χιουμορ σου ειναι κατω του μετριου
θα σε πληροφορησω οτι εγω ο Λυκος, ο nairepao, o #13 kai o xatzi 11
ειμαστε συμπαιχτες οποτε αν θελαμε να παρεξηγηθουμε ή να πλακωθουμε
θα το καναμε καθε μερα στην προπονηση και οχι μεσω του φορουμ.

Καλο θα ειναι λοιπον τα warning που δοθηκαν να διαγραφουν

Μετα τιμης
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.

Ζητώ συγνώμη αν η αισθητική αντίληψή μου περί του χίουμορ δε μου επιτρέπει βα καταλαβαίνω τα αστεία περί πούρων και π*****ακίων.
Ακόμα και γνωστοί σου να είναι τα παιδιά, δεν είναι τσατ εδώ για να μπορείτε να γράφετε ότι σας κατέβει. Υπάρχουν κάποια πλαίσια τα οποία πρέπει να ακολουθείτε ώστε τα ποστ σας που μένουν δημόσια και διαβάζονται από όλο τον κόσμο να μη δείχνουν ότι εδώ είναι ανδρικά αποδυτήρια μετά από προπόνηση αλλά ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων και επικοδομητικού διαλόγου.
Αν θέλετε να πείτε κάτι μεταξύ σας, το οποίο προφανώς δεν ενδιαφέρει εμάς τους τρίτους, χρησιμοποιείστε πμ.
Είναι το κουμπί κάτω από την εικόνα του κάθε μέλους.

Επίσης, παραθέτω τον κανονισμό 6.

6. Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιήστε προσωπικά μηνύματα για να την εκφράσετε. Μη χρησιμοποιείτε δημοσιεύσεις γι'αυτό το σκοπό.

+1 warning, λοιπόν.

Αν υπάρχει άλλο παράπονο, προτιμώ να γίνει με τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω(πμ), και καλό είναι να μην απαιτεί διαγραφή warn. Σε άλλη περίπτωση θα αγνοηθεί.

Μετά τιμής, ο administrator.
LordOfTheCourts
QUOTE(gk1 @ Nov 30 2007, 16:28 ) *
συμφωνω οτι ο μαραθωνασ δεν επαιξε βρομικα αλλα ισωσ κατι ειχε το δικο σου σορτσακι ωρε αδερφε το σκεφτηκεσ αυτο?? laugh.gif η οτι ισωσ να επεσες σε καποιο αγορι τρελο... 69.gif
σαν παιχτεσ πιστευω οτι ο μαραθωνασ εχει απο τουσ καλυτερουσ τησ κατηγοριασ αλλα ο προπονητησ ειναι λιγο μαπασ οχι οτι δεν ειναι καλοσ απλα ειναι κολημενοσ συν το γεγονος οτι με 1 προπονηση αντε 2 την εβδομαδα μονο κατα τυχη θα κανεισ κατι καλυτερο απο 6ος 7ος
απτην αλλη δε ξερω πως βγαινουν αυτες οι προβλεψεισ οτι ο γερακασ η αλλεσ ομαδεσ πανε για ανοδο τη στιγμη που δυσκολευονται να παρουν ευκολα παιχνιδια???

Το πρώτο βήμα για άνοδο... το έχουμε κάνει....
Είναι να πιστεύουμε ότι θα πάμε για άνοδο... τουλάχιστον το λέμε δυνατά μήπως και το πιστέψουμε και εμείς...
φυλικά smiley.gif
LordOfTheCourts
Μπράβο στη Πεντέλη... δεν υπάρχει ομάδα που να μην διεκδικεί τη παραμονή της στη κατηγορία... είναι ακόμα η αρχή... Μπράβο και πάλι στη Πεντέλη
DIRK1
w00t.gif w00t.gif w00t.gif ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ!!!ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ 68.gif 68.gif 68.gif ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΑΡΤΕΜΙΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... angry_red.gif angry_red.gif Υ.Σ:ΜΙΚΡΕ ΘΕΟΥΛΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΥΧΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟ 3 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑΘΙ (ΒΑΛΑΤΕ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΝ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΦΕΤΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΗ ΟΜΑΔΑ.... smile.gif smile.gif smile.gif
DIRK1
Υ.Σ2:ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!!!! bball.gif bball.gif bball.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 3 2007, 11:13 ) *
Ζητώ συγνώμη αν η αισθητική αντίληψή μου περί του χίουμορ δε μου επιτρέπει βα καταλαβαίνω τα αστεία περί πούρων και π*****ακίων.
Ακόμα και γνωστοί σου να είναι τα παιδιά, δεν είναι τσατ εδώ για να μπορείτε να γράφετε ότι σας κατέβει. Υπάρχουν κάποια πλαίσια τα οποία πρέπει να ακολουθείτε ώστε τα ποστ σας που μένουν δημόσια και διαβάζονται από όλο τον κόσμο να μη δείχνουν ότι εδώ είναι ανδρικά αποδυτήρια μετά από προπόνηση αλλά ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων και επικοδομητικού διαλόγου.
Αν θέλετε να πείτε κάτι μεταξύ σας, το οποίο προφανώς δεν ενδιαφέρει εμάς τους τρίτους, χρησιμοποιείστε πμ.
Είναι το κουμπί κάτω από την εικόνα του κάθε μέλους.
Επίσης, παραθέτω τον κανονισμό 6.
+1 warning, λοιπόν.

Αν υπάρχει άλλο παράπονο, προτιμώ να γίνει με τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω(πμ), και καλό είναι να μην απαιτεί διαγραφή warn. Σε άλλη περίπτωση θα αγνοηθεί.

Μετά τιμής, ο administrator.

Επειδη εχω μαθει στην μπασκετικη μου ζωη, 18 χρονια τωρα, οτι εχω να πω
να το λεω μπροστα σε ολη την ομαδα κι επειδη πιστευω οτι εδω ειμαστε μια μεγαλη ομαδα στην ουσια,
οι απαντησεις μου θα ειναι δημοσιες ετσι ωστε να μην υπαρχει τιποτα κρυφο.
Αν αυτο δεν αρεσει σε καποιους δυστυχως δεν μπορω να τους βοηθησω.

Μετα τιμης
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
DIRK1
Y.Σ 2: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ....ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ 1 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 11-2...........Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΟΛΟ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....SORRY ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΥΧΗ....ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ...ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΕΡΑ..ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ........!!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(DIRK1 @ Dec 3 2007, 14:29 ) *
Y.Σ 2: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ....ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ 1 ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 11-2...........Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΟΛΟ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....SORRY ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΥΧΗ....ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ...ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΕΡΑ..ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ........!!!

Ρε παιδια επειδη πολυ γκρινια βλεπω για την διαιτησια, μηπως θα ηταν καλο
να το παρουμε αποφαση οτι στην Γ εσκα που παιζουμε (λεμε),
οι διαιτητες που σφυριζουν ειναι λογικο να ειναι λιγο αμπαλοι?

Δεν νομιζω οτι το κανουν επιτηδες, απλα δεν ξερουν.
Υπαρχουν βεβαια και μερικα λαμογια αλλα τι να κανουμε.
Κι οπως λεει ο σοφος ελληνικος λαος
οτι δεν μπορεις να το αποφυγεις απολαυσε το.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Τι θα γινει με σενα ρε Βαιε?
Ολη μερα στο φορουμ εισαι?
Θα παρω τηλ το αφεντικο σου να σε δωσω στεγνα (ΡΟΥΦΙΑΝΕΕΕΕ)
dizzy_fingers
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 3 2007, 12:29 ) *
οτι εχω να πω το λεω μπροστα σε ολη την ομαδα κι επειδη πιστευω οτι εδω ειμαστε μια μεγαλη ομαδα στην ουσια οι απαντησεις μου θα ειναι δημοσιες ετσι ωστε να μην υπαρχει τιποτα κρυφο.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό πμ που μου έστειλες, ωστόσο. smile.gif

Ξανα-ματα-παραβίαση του κανονισμού 6, που επιφέρει άλλο ένα φάουλ και ένα time out 5 ημερών από το φόρουμ.

18 χρόνια σε ομάδα μπάσκετ θέλω να πιστεύω πως απέκτησες κάποια πειθαρχία και έμαθες να υπακούεις σε κάποιους κανόνες.
Αν όχι, έχεις το ελεύθερο να ξεκινήσεις από τώρα.

DIRK1, μη γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ σημαίνουν ότι φωνάζεις και προφανώς δεν το κάνεις αυτό smile.gif.
pegasus_no_12
Καλώς σας βρήκα και εγώ!
Το μόνο σιγουρο είναι οτι φετινο πρωταθλημα θα είναι το πιο αμφιροπο
των τελευταίων χρόνων.
Και όσο αφορά τα πελατάκια απο το λαγονήσι που όλη την προηγούμενη βδομάδα βγάλαν γλώσσα
που είναι τώρα??????
Ούτε που θυμάμαι ποτε ήταν η τελευταία φορά που μας κέρδισαν είτε εντος είτε εκτος στο Πρωτάθλημα

Μπράβο στην Πεντέλη που έφερε τα πανω κάτω !!!!!!!

Αυτα για τώρα,
FORZA ΚΟΥΡΟΣ
gk1
DIRK1 ο μαραθωνας ρωτα και τα παιδια απο τα καλυβια εκανε πολυ καλο παιχνιδι προχθες γιαυτο ηταν πολυ κοντα στο σκορ και συνεχεια τους εκανε come back αλλα δεν ειναι καθε μερα κυριακη!!!
τα ξερω τα παιδια του μαραθωνα αλλα ακομα δεν εχουν ομαδα αν και οπως εγραψα εχουν καλους παιχτες
δε νομιζω οτι θα δυσκολευτειτε και γινει αυτο θα ειναι παραξενο
απτην αλλη ο αντωνοπουλος καλος και αγιος αλλα κατι δεν εχει πιασει καλα και φαντασου οτι δεν εχει κανει ουτε ενα φιλικο με μια ομαδα που αλλαξε κατα 60% απο περσι!!!!!!! 68.gif
dizzy_fingers
Καλώς όρισες στην παρέα μας pegasus_no_12.

Φρόντισε να διαβάσεις τους κανονισμούς λειτουργίας του φόρουμ, και ειδικά το σημείο σχετικά με χαρακτηρισμούς και προκλητικά ποστ.

Επομένως, μηνύματα όπως αυτό:
Και όσο αφορά τα πελατάκια απο το λαγονήσι που όλη την προηγούμενη βδομάδα βγάλαν γλώσσα
που είναι τώρα??????

καλό είναι να μην τα ξαναδούμε.

Καλά ποστ smile.gif.
gambler
5η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
30/11/2007 21:15:00 ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 68-58
30/11/2007 21:30:00 ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 81-80
01/12/2007 21:30:00 Ν.ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 77-51
30/11/2007 21:30:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 0-66
01/12/2007 18:30:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 53-45
30/11/2007 21:30:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 64-60
30/11/2007 21:00:00 ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 66-57

Κύριοι ειδού τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής από το επίσημο site της έσκα...(www.eska.gr)
Όπως βλέπετε το καθαρίσαμε άνετα το ματσάκι με τα Καλύβια..δεν δώσαμε δικαίωμα να φάμε ούτε πόντο..
Παίζουμε τρελλή άμυνα..didi...πότε θα μας βάλετε καλάθι ρε φίλε????χαχαχα
v-span
ΠΑΛΛΗΝΗ - ΤΟΥΦΑ : 66-57

Καλησπέρα κι από εμένα, δυο λόγια για το παιχνίδι έστω και καθυστερημένα. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά και δυνατά το παιχνίδι και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 26-16. Από το δεύτερο 10λεπτο όμως όλοι ανεξαιρέτως κάναμε αρκετά αβίαστα και αχρείαστα λάθη δοκιμάζοντας την υπομονή των απέξω. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά της Τούφας πιστεύω ότι είχαμε την ευκαιρία να τελιώσουμε το παιχνίδι όπου και προηγηθήκαμε με 18 πόντους 48-30, αλλά πάλι η έλλειψη συγκέντρωσης δε μας το επέτρεψε κι έτσι το ματς έληξε στους εννιά...
dimaster
Xaireto kai ego tin parea sas.........
katafera kai diavasa se 2 ores kai tis 67 selides blink.gif
eimai stin omada tis Ekalis.........o enas apo tus 2 psilus
prospathume xoris proponiti........xoris proponisi......me ena filiko tin ebdomada na paiksume basketaki smile.gif
eimaste sxedon oloi i pentada ano ton trianta xronon alla opos leei kai o filos LordOfTheCourts den tha afisume kanenan stin edra mas na perasei efkola...........
idi tin ekpliksi tin megali tin kaname sta kalivia........diskola tha perasei ekei mesa alli omada na me thimithite wink.gif

ps: admin sorry gia ta greeklish alla epidei eimai italos den ksero kala ta ellinika sad.gif
triponter
καλησπερα παιδια..βλεπω γραφηκαν αρκετα ενδιαφεροντα πραματα...και τωρα η κλασικη μου αναλυση των αποτελεσματων 41.gif 41.gif 41.gif

ΚΟΥΡΟΥ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 68-58
ο κουρος επιβεβαιωνει πια οτι στην εδρα του ειναι αρκετα ισχυρος...εχει 3-1 και αν και οσοι τον επαιξαν αντιπαλο δεν λενε σπουδαια λογια, μας διαψευδει και παει για πρωτια...για να δουμε!!! οσο για τους φιλους μου τους Λαγονησιωτες, η βαθμολογια δειχνει απογοητευτικη, αλλα μην ξεχναμε εχουν παιξει εκτος με ΓΕΡΑΚΑ (3-1), ΚΟΥΡΟΣ (3-1) και ΚΑΛΥΒΙΑ που ολοι τα δινουν φαβορι...αρα υπομονη..απλως φαινεται να δυσκολευει η ανοδος, αν υπηρχε τετοιος στοχος

ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 81-80
θεωρω το απολυτο ντερμπι δυο μεσαιων ομαδων..μπορει και να τελειωσουν και 6,7 ή και αναποδα..

ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 77-51
Η πεντελη εκανε μεγαλη νικη και εκοψε τον αερα των Λουτσων tongue.gif ....η μεγαλη διαφορα δειχνει οτι απο την μια υποτιμησαμε την πεντελη ( αν και προεβλεψα νικη) και απο την αλλη υπερτιμησαμε την Αρτεμις..δεν υπαρχει ευκολος αντιπαλος..ειναι φανερο πια...

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 78-66
Τα καλυβια δειξαν τα δοντιας τους απεναντι σε εναν δυνατο αντιπαλο..νομιζω θα αρχισουν την πορεια τους προς τα πανω...με μερικες νικες σερι...

ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 53-45
νικη λυτρωτικη για μας, γιατι αν δεν γινοταν θα ειχαμε προβληματα διαφορων ειδων...δειξαμε παλι αδυναμιες και κυριως ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης...Ο Αγ.Στεφανος οπως προειπα γυμνασμενη ομαδα με 1-2 καλους παιχτες , αλλα αυτα και μονο..δεν φαινονται ιδιαιτερα δεμενοι και δυσκολα θα διεκδικησουν κατι καλυτερο..

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 64-60
επιτελους νικη για την αδικημενη ομαδα των Μελισσιων..ειναι καλυτεροι απο οτι δειχνει η βαθμολογια τους..και ελπιζω να μην το δειξουν με εμας αυτην την αγωνιστικη..η κηφισια , εκτος απο την συντριβη της απο Πολιτεια, ολα τα αλλα ματς της ηταν ντερμπι και οι αντιπαλοι της ματωσαν...

ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 66-57
ευκολη επικρατηση για τους φιλους μου...οσο παιζουν πληρεις δυσκολα θα σκονταψουν...ισως στα εκτος να εχουν προβλημα..ομαδα με Α κεφαλαιο..., χαρη στην μπασκετικη τους παιδεια&νοοτροπια και τον προπονητη τους...

41.gif 41.gif 41.gif το πρωταθλημα ειναι πολυ ενδιαφερον και θα εχουμε συνεχως ανατροπες...
triponter
λοιπον μαγκες...ωρα να εκτεθουμε...ιδου ποιοι πηγαν ταμειο και ποιοι οχι :

triponter = 6/7 ( μονο λαγονησι εχασα..και διαφορα ποντων καλυβια +12 επιασα 41.gif 41.gif )
Tf lagonisi = 5/7
XAD = 4/7
Gambler = 3/7
Lord = 2/7 ( ουστ να μου χαθεις ρε γιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....
αντογνωστης εισαι)
ΛΥΚΟΣ = 5/7 ( για παρθενια καλα πηγες...)

και ο νικητης ειναι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

επιτελους αναγνωριστικε το scouting μου.....

ευχαριστω..παρακαλω τον προηγουμενο νικητη TF LAGONISI να μου παραδωσει το κυπελλο μιας και εχουμε μονο ενα και θα πηγαινει απο νικητη σε νικητη...
triponter
QUOTE(gk1 @ Nov 30 2007, 07:13 ) *
μαγκες ΄καλημερα
αν και διαβαζω συχνα τα οσα γραφονται πρωτη φορα γραφω εγω
απλα βλεπω οτι πολυς ντοροσ εχει γινει με το μαραθωνα και τον γερακα και δε βλεπω το γιατι.
επειδη ειχα παει και στο παιχνιδι και τυχαινει να ξερω ενα παιδι απο το μαραθωνα καμια απο τισ 2 ομαδεσ δεν ειναι κατι σπουδαιο
ειδικα ο μαραθωνας ο οποιος σταθηκε αρκετα τυχερος σε καποιες φασεις και ανεβσε τη διαφορα η οποια ηταν πλασματικη!
σε καμια περιπτωση ομως οπως διαβασα απο καποιον τα παιδια δεν επαιξαν βρομικα
απτην αλλη θα ηθελα να πω στον triponter και σε αυτους που λενε οτι ξερει πολυ μπασκετ οτι αν ο μαραθωνας δεν ειναι φοβητρο οπως ειπε τοτε πωσ ειναι δυνατον να χανεις ολο το παιχνιδι 20 ποντους και να μην μπορεις ουτε στιγμη να πλησιασεις???
φαντασου τι θα γινει δηλαδη οταν παιξετε με πραγματικες ομαδες!
τωρα για τα σημερινα παιχνιδια δε ξερω για να γραψω για ολους αλλα λαγονησι καλυβια και κηφισια πιστευω οτι θα κερδισουν

QUOTE(gk1 @ Dec 1 2007, 19:28 ) *
βρε καλε μου triponter πραγματικα αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να θεωρεις πολυ δυνατη μια ομαδα που σκοραρει μεσω ορο 50 ποντους!!
ο αγιοσ στεφανοσ μαγκες δεν εχει τιποτα το σπουδαιο δε πιστευω οτι θα πεσει αλλα σιγουρα οχι πανω απο την 6-7 θεση
παιδια γυμνασμενα που παιζουν απλα σλκηρα εντοσ εδρασ και τιποτα αλλο
απο μπασκετ λιγα πραγματα!!!!

γεια σου φιλε μου gk1...καταρχην δεν μας ειπες αν παιζεις καπου ή ποια τελοσπαντων η ιδιοτητα σου..αυτο απλα απο περιεργια και οχι βεβαια οτι για να γραφεις πρεπει να συστηθεις...(αν θες μας λες καποιο στοιχειο)
επειδη και τα δυο ποστ σου αφορουν αποψεις μου απαντω και εξηγω :

1) το οτι ο μαραθωνας μας κερδισε ομολογουμενως ευκολα δε σημαινει οτι γινεται ομαδα φοβητρο ή οτι ειναι κλασεις ανωτερος απο εμας...προφανως ειναι καλη ομαδα, αλλα να ξερεις οτι ειχαμε ατυχιες τραυματισμων που μας στερησαν πολλα και οτι υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που επηρεαζουν την αποδοση μιας ομαδας..π.χ ποσες προπονησεις κανεις?π.χ. ποτε αρχισες προετοιμασια...και αλλα που δεν εχουν να κανουν με την ποιοτητα των παιχτων..ή ποσο μπασκετ ξερουν...και αλλα πολλα...

2) για τον αγιο στεφανο ουσιαστικα τα ιδια λεμε...εγραψα κατα λεξη πολυ γυμνασμενη και καλη ομαδα...η λεξη πολυ δεν παει στην ομαδα αλλα στο γυμνασμενη....τα κορμια τους ειναι για β΄εσκα, το μπασκετ τους οχι...εκτος απο 1-2 ...παντως δεν ειναι καθολου αμπαλοι κατα με, και μαλιστα θα κερδισουν αρκετους...ηδη το κανουν.......

Σεβαστη 100% η αποψη σου και μαλιστα ευλογα τα ερωτηματα σου, απλως παραθετω τον αντιλογο μου καλοπροαιρετα και χωρις να ειμαι απολυτος...
triponter
QUOTE(dimaster @ Dec 3 2007, 18:17 ) *
Xaireto kai ego tin parea sas.........
katafera kai diavasa se 2 ores kai tis 67 selides blink.gif
eimai stin omada tis Ekalis.........o enas apo tus 2 psilus
prospathume xoris proponiti........xoris proponisi......me ena filiko tin ebdomada na paiksume basketaki smile.gif
eimaste sxedon oloi i pentada ano ton trianta xronon alla opos leei kai o filos LordOfTheCourts den tha afisume kanenan stin edra mas na perasei efkola...........
idi tin ekpliksi tin megali tin kaname sta kalivia........diskola tha perasei ekei mesa alli omada na me thimithite wink.gif
ps: admin sorry gia ta greeklish alla epidei eimai italos den ksero kala ta ellinika sad.gif

καλωσηρθες στην παρεα μας φιλε....ειμαι πολυ καλος φιλος του LORD και συμπαιχτης του...
και χρονια συμπαιχτης με τον Παπασταθο τον παιχταρα...

ηθελα να πω οτι η προσπαθεια σας ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστη και ουσιαστικα βαζετε τα γυαλια σε μερικα πιτσιρικια με το μπασκετ που παιζετε...6-7 ατομα , μεγαλοι σε ηλικια που το μονο οπλο τους ειναι η αγαπη για το μπασκετακι, η μπασκετικη τους παιδεια&ταλεντο και η εμπειρια..

συγχαρητηρια 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Υ.Γ λυπαμαι που στο μεταξυ μας ματς ημουν τραυματιας και δεν μπορεσα να παιξω...να κανω ρομπα και τον παππου τον Παπασταθο.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
didi
bball.gif prota na diefkriniso oti to pc mou den ehei ellinikous haraktires biggrin.gif bball.gif

bball.gif sta dika mas tora..paei k auti i agonistiki.kamia omada aititi kai ola paizoun..! ita pou mas stenahorise gia to lagonisi,o kouros mas ediposiazei an k den me empneei katholou..hamilo score polu gia tin omada tou agapimenou mas triponter ,proti niki gia melisia kai duskoli niki tis politeias pou tha tin voithisei yuhologika gia tin suneheia...polla tha fanoun nomizo stis epomenes 2 agonistikes...aurio mats fotia stin rafina,me ton nikiti na pernei provadisma...tin paraskeui ta upoloipa mats..anamenoume me amioto endiaferon....!!!!! bball.gif

gambler perimeno noumero akoma 69.gif
nairepao
Παιξτε τα ολα στανταρ

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 2
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ X
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ X
gk1
αγαπημενε μου triponter καλη σου μερα
με την ιδιοτητα του παικτη γραφω σε ετουτο εδω το forum!
δεν ειναι φοβητρο η ομαδα του μαραθωνα και νομιζω το εγραψα καποια στιγμη!!
οσο για τισ δυσκολιες που ανεφερες να σε ενημερωσω απλα οτι ο μαραθωνασ εχει ξεκινησει την χρονια χωρις ενα φιλικο και αυτη τι στιγμη εχει φτασει να κανει μονο 2 προπονησεις την εβδομαδα απο 1 ωρα η καθε προπονηση !!!!!και μαλιστα στις 11 το βραδυ!!!οσο απο τραυματισμους αλλο τιποτα αδερφε!
ο ψηλος παιζει με χαλασμενο γονατο το play maker με χτυπημενα πλευρα απο το παιχνιδι με τα μελισσια ενα 3 αρι δεν εχει παιξει ακομα λογο θλασης οπως και το τεσσαρι και το περσινο βασικο 2 αρι λογο δουλειας μολις την περασμενη εβδομαδα εκανε την πρωτη του προπονηση για την φετινη χρονια!!!
αστα!!
didi
:bball:kalimera paihtares..TF,Ringo Killer 7 Dereg gambler Mozart triponter kai se olous tous ipoloipous forumistes.. tongue.gif .... tin proigoumeni evdomada prepi na epiasa 1/6...po po po po,ntropi..kai gi`autin kati tetoio murizome...pame na doume.!!!!!!!(mporei na dino prognostika dika mou alla panta gia na piaso(6/7 ekane) betaro stou triponter)bball.gif

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 2

ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.