Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2007-2008 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
LordArthas
QUOTE(D_WILL_8 @ Oct 3 2007, 17:27 ) *
Γαμάτη η νέα φανέλα.. 41.gif

Γνωριζει κανεις ποτε περιπου θα κυκλοφορησει και στο online μαγαζι της ΠΑΕ; Καπου διαβασα οτι θα αργησει sad.gif

Συγγνωμη αν ειναι off topic, αλλα δεν ηξερα σε ποια συζητηση να ρωτησω...
lakersdynasty
Εγω πηγα σημερα (4/9/2007) και πηρα διαρκειας κατα τις 11:30 και ο αυξων αριθμος μου ειναι 8746!
Καιοταν ημουνα εκει μηλαγε αυτος εκει που ειναι υπευθυνος στο τηλεφωνο και ελεγε οτι ολοι οι περσινοι ανανεωσαν! Οποτε αυτος ο αριθμος αποτι φενεται ειναι πραγματικος! Αντε το μισο γηπεδο διαρκειας!

Ποσοι θα ερχονται να δουμε blove.gif
lakersdynasty
QUOTE(LordArthas @ Oct 4 2007, 23:30 ) *
Γνωριζει κανεις ποτε περιπου θα κυκλοφορησει και στο online μαγαζι της ΠΑΕ; Καπου διαβασα οτι θα αργησει sad.gif

Συγγνωμη αν ειναι off topic, αλλα δεν ηξερα σε ποια συζητηση να ρωτησω...

Καλα τωρα αν σου πω οτι σε κατασυμπαθησα θαναι λιγο!!!! Τι ωραια υπογραφη ειναι αυτη?! smiley.gif

Ναι μαλλον σε κανενα μηνα θα κυκλοφορισουν οι φανελλες sad.gif
Αλλα αξιζει η αναμονη!

Εγω παντως παρα την παρουσια Διαμαντιδη Σαρας θα παρω του αρχηγου...Ειναι ο παικτης-ζωντανη ιστορια του ΠΑΟ! Οποτε τωρα με τα 100χρονα παει γαντι μια φανελα του Φρανκι wink.gif
LordArthas
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 4 2007, 22:38 ) *
Καλα τωρα αν σου πω οτι σε κατασυμπαθησα θαναι λιγο!!!! Τι ωραια υπογραφη ειναι αυτη?! smiley.gif

Ειπα να παω κοντρα στο ρευμα και να μην κανει ΠΟΤΕ το λαθος ο Παυλαρας να φυγει απο το μπασκετ. Θελουμε να συνεχισουμε να ζουμε στιγμες σαν το Παρισι, σαν τις περυσινες κτλ! Επισης, ελπιζω και ευχομαι το νεο κλειστο της Παναθας, οταν και αν γινει ποτε, να εχει το ονομα των προεδρων!!!

QUOTE(lakersdynasty @ Oct 4 2007, 22:38 ) *
Ναι μαλλον σε κανενα μηνα θα κυκλοφορισουν οι φανελλες sad.gif
Αλλα αξιζει η αναμονη!

Κριμα γμτ, ποιος περιμενει μεχρι τοτε!!! Απο το καλοκαιρι κοιταζω σχεδον καθημερινα στο site μεχρι να δω τις νεες φανελες. Υπομονη... Δεν ξερω αν θα βαλω ονομα, γιατι η ομαδα ειναι πανω απο ονοματα. Αν αποφασισω ομως να το κανω, οι επιλογες μου θα ειναι Αλβερτης ή Μητσος.

Μηπως θα επρεπε να βγαλουν και μια Παυλος/Θανασης; Θα εσπαγε τα ταμεια biggrin.gif
enypnio
http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=61390
2ο Interwetten: Πρώτος στο... νήμα!
5/10/2007 17:54

Στο τελευταίο του παιχνίδι στο τουρνουά της Κύπρου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Χάποελ Ιερουσαλήμ με 98-96 και ολοκλήρωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του κατακτώντας παράλληλα την πρώτη θέση. Οι Ισραηλινοί προέβαλλαν σθεναρή αντίτσταση και κυνήγησαν με ζήλο τη νίκη κόντρα στους "πράσινους", που εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι μετά από τρία ματς σε ισάριθμες ημέρες. Παρουσίασαν αρκετά αμυντικά κενά, όπως προδίδει και το τελικό αποτέλεσμα αλλά για έναν ακόμη αγώνα φανέρωσαν τις πολλές επιθετικές τους αρετές αλλά και την σχετικά γρήγορη προσαρμογή του Γιασικεβίτσιους στο παιχνίδι που θέλει ο Ομπράντοβιτς. Τσαρτσαρής: Θέλουμε ακόμα δουλειά, οι νέοι θα μπουν γρήγορα στη φιλοσοφία της ομάδας.

Ο Ομπράντοβιτς αυτή την φορά άφησε εκτός δωδεκάδας τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο οποίος είχε και κάποιες μικροενοχλήσεις ενώ ξεκίνησε τους Διαμαντίδη-Μπετσίροβιτς-Ουίνστον-Μπατίστ-Τσαρτσαρή. Γρήγορα όμως άρχισε τις αλλαγές δοκιμάζοντας και πάλι αρκετά σχήματα. Οι "πράσινοι" με ασφυκτική άμυνα στην περιφέρεια και πολύ καλές αλληλοκαλύψεις πήραν απ' την αρχή το προβάδισμα και προηγήθηκαν 9-2 και 14-7 με πέντε σερί πόντους του Διαμαντίδη. Η είσοδος του Γιασικεβίτσιους στο παιχνίδι δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ακόμα περισσότερες επιθετικές επιλογές αλλά τα ξεμαρκάριστα τρίποντα των παικτών του Ζοτς ήταν άστοχα. Ο Παναθηναϊκός έφτασε τη διαφορά στο +9 (19-10) αλλά στο τελευταίο δίλεπτο με τους Σασόν και Πνίνι, οι Ισραηλινοί βρήκαν το δρόμο προς το καλάθι και μείωσαν σε 22-17.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, η Χάποελ στηριζόμενη στο high-low παιχνίδι των ψηλών μείωσε στο πόντο (23-24) αλλά δύο γρήγοα τρίποντα από Bούγιανιτς και Περπέρογλου ανέβασαν και πάλι τη διαφορά στους επτά (23-30). Ο Σασόν ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Ισραηλινών και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, που παρουσίασε κάποια κενά σε αυτό το διάστημα. Κάποια σφυρίγματα των διαιτητών προκάλεσαν την οργή του Ισραηλινού προπονητή, που έφτασε στο κέντρο για να διαμαρτυρηθεί με αποτέλεσμα να δεχτεί τεχνική ποινή και η διαφορά να ανέβει στους οκτώ (28-36). Ζίζιτς και Ντικούδης συνεργάστηκαν άψογα στο post και έδωσαν ωραίους πόντους με συνεργασίες κόντα στην ζώνη της Χάποελ. Το παιχνίδι έγινε πολύ ελεύθερο και οι δύο ομάδες δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία στην άμυνα με αποτέλεσμα τα τρίποντα να πέφτουν βροχή και από τις δύο πλευρές. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το ημίχρονο έληξε με 54-49 υπέρ των "πρασίνων" και επί μέρους σκορ στο δεκάλεπτο 32-32! Να σημειωθεί ότι ο προπονητής των Ισραηλινών, Νταν Σαμίρ, διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές για κάποια σφυρίγματά τους και είχε μάλιστα και μια συνομιλία με τον ομόλογό του, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχτηκε περίπου στο ίδιο τέμπο με το πρώτο αφού οι δυο ομάδες συνέχισαν να σουτάρουν με καλά ποσοστά ενώ οι άμυνες δεν είχαν την τιμητική τους. Με τον Γιασικεβίτσιους να μοιράζει μαεστρικά το παιχνίδι και να δίνει αφειδώς ασίστ στους συμπαίκτες του, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 66-57 αλλά το αμυντικό του πρόβλημα στο συγκεκριμένο ματς ήταν εμφανές. Οι Ισραηλινοί με τον Άρνολντ να κάνει θραύση στη ρακέτα και τον Πνίνι να δημιουργεί προβλήματα με τις διεισδύσεις του, η Χάποελ μείωσε ακόμα και στον πόντο (71-72) με κάρφωμα του Μπάουερς τρία λεπτά πριν το τέλος της περιόδου. Ο Τσαρτσαρής έδωσε κάποιες λύσεις και έστειλε το σκορ στο +5 (71-76) και τελικά το δεκάλετπο έκλεισε με 73-78 για τον Παναθηναϊκό.

Στην τέταρτη περίοδο το ντέρμπι συνεχίστηκε με την Χάποελ να αμύνεται σε ζώνη και με το γρήγορο παιχνίδι της να εκματελλεύται την έλλειψη φρεσκάδας των "πρασίνων" και να μένει κοντά στο σκορ. Το 75-84 που δημιουργήθηκε με τα γρήγορα τρίποντα των Γιασικεβίτσιους και Χατζηβρέττα έγινε γρήγορα 82-84 και 88-90 δύο λεπτά πριν το τέλος. Κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παίξει άμυνα και σταμάτησε τρεις επιθέσεις των Ισραηλινών με πρωταγωνιστή τον Τσαρτσαρή, που έκανε τάπα στην άμυνα και ευστόχησε σε τρίποντο στην επίθεση γράφοντας το 88-93 (1:15 πριν το τέλος). Οι παίκτες του Σαμίρ δεν εγκατέλειψαν το ματς και μείωσαν σε 93-95 16 δεύτερα πριν το τέλος και από κει και πέρα το ματς πήγε στη ρουλέτα των βολών όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ψύχραιμος με αποτέλεσμα να φτάσει στο τελικό 96-98.

Έτσι, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο τουρνουά με τρεις νίκες και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σήκωσε το πρώτο τρόπαιο της περιόδου. Μετά το τέλος του αγώνα, ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης, Κώστας Τσαρτσαρής δήλωσε: "Ακόμα θέλουμε δουλειά και το κέρδος από αυτό το τουρνουά είναι ότι πήραμε παιχνίδια στα πόδια μας. Έχουμε ακόμα δύο ματς στην Αμερική και κάποια άλλα φιλικά, που θα μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια. Οι καινούριοι παίκτες δεν είναι εύκολο να προσαρμοστούν στον Παναθηναϊκό αφού είμαστε ένας κορμός παικτών για πολλά χρόνια μαζί αλλά είναι έξυπνοι παίκτες και θα μπουν γρήγορα στη φιλοσοφία. Όσον αφορά τα ματς στις ΗΠΑ, γίνονται πρώτα για θέμα μάρκετινγκ αλλά θα είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι στις ομάδες αυτές. Σίγουρα έχουμε να κερδίσουμε αρκετά από αυτά τα ματς".

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 49-54, 73-78, 96-98
ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Σαμίρ): Πνίνι 17 (1), Κάρι 4, Χάτζατζ 4, Σαρόν 16 (3), Μάρκοβιτς 4, Άρνολντ 14, Μπλέιλοκ 8, Όρλαντ 12 (4), Μπόουερς 17.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 3 (1), Περπέρογλου 7 (1), Βούγιανιτς 8 (2), Μπετσίροβιτς 4, Μπατίστ 10, Ζίζιτς 9, Χατζηβρέττας 10 (2), Ντικούδης 9, Τσαρτσαρής 12 (2), Διαμαντίδης 10 (1), Ουίνστον 8 (1), Γιασικεβίτσιους 8 (2).

* Για μία ακόμη ημέρα οι Κύπριοι δεν τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά και το ματς έγινε μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Μάριος Μπορίνος
mits13
Τελικά τα παιχνίδια στην Αμερική θα τα δείξει η Τηλεόραση???

αντε να αρχίσουν τα παιχνίδια να δουμε λιγο μπασκετακι να μας ανοίξει η καρδιά μας

τζιγκερ shot.gif ---------> peace.gif παυλος
Spyk
QUOTE(mits13 @ Oct 6 2007, 14:56 ) *
Τελικά τα παιχνίδια στην Αμερική θα τα δείξει η Τηλεόραση???

αντε να αρχίσουν τα παιχνίδια να δουμε λιγο μπασκετακι να μας ανοίξει η καρδιά μας
τζιγκερ shot.gif ---------> peace.gif παυλος

Σήμερα έστειλα e-mail στο sport@ert.gr την ώρα που μετέδιδε ο Περπερίδης το Ρεάλ - Βαλένθια στο SPOR+ και απάντησε από μικροφώνου ότι η ΕΤ1 θα μεταδώσει το Rockets-ΠΑΟ στις 12 Οκτωβρίου στις 3.30 το πρωί και το Spurs-ΠΑΟ στις 14 την ίδια ώρα.
Igor
Teleia.. Μου εφτιαξε τη μερα Spyk !!!

12 του μηνος ειναι ΠΑρασκευη βραδυ προς Σαββατο ?
lakersdynasty
QUOTE(Igor @ Oct 7 2007, 00:01 ) *
Teleia.. Μου εφτιαξε τη μερα Spyk !!!

12 του μηνος ειναι ΠΑρασκευη βραδυ προς Σαββατο ?

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!! w00t.gif
Spyk
Νομίζω ότι θα σας στενοχωρήσω.

12 Οκτωβρίου είναι Παρασκευή. Επομένως ξημερώματα Παρασκευής (3.30 πμ) θα μεταδοθεί ο αγώνας.

Όμως ο αγώνας με τους Spurs είναι ξημερώματα Κυριακής.
Ginobili
Το είπε και ο Σωτηρίου στην Έρα σπορ!!! Τα παιχνίδια με Χιούστον και Σπέρς θα μεταδωθούν από την κρατική τηλεόραση!!!!! thumbsup.gif
t0ny3
Τελεια παιδια μου φτιαξατε την διαθεση.Κατι ακουσα χθες να λεει ο μαγουλας στο παιχνιδι boston-toronto αλλα thanx που μου το επιβεβαιωσατε.Αντε επιτελους να δουμε μπασκετ και φισικα και παναθηναικο.Μπραβο στην ερτ που πηρε τα παιχνιδια του nba live tour και του παναθηναικου.Το μπασκετ ξεκιναει επιτελους ας το απολαυσουμε.
Spyk
Επίσης θα μπορούμε να παρακολουθούμε, live υποθέτω, τα στατιστικά των αγώνων.

ΝΒΑ.com στατιστικά
vastravoud
Άρα δηλαδή το πρώτο ματς είναι Πέμπτη προς Παρασκευή και το δεύτερο Σάββατο προς Κυριακή.

Κακά τα ψέματα όμως, τα πάντα είναι εναντίον μας καθώς έχουμε το ταξίδι, 48λεπτο αγώνα, NBA κανονισμούς, κλπ. Και μόνο ο αγώνας θα είναι εμπειρία, αλλά δυστυχώς επι τις ουσίας μάλλον είναι 8 χαμένες ημέρες προετοιμασίας.
Ginobili
QUOTE(vastravoud @ Oct 7 2007, 11:04 ) *
Άρα δηλαδή το πρώτο ματς είναι Πέμπτη προς Παρασκευή και το δεύτερο Σάββατο προς Κυριακή.

Κακά τα ψέματα όμως, τα πάντα είναι εναντίον μας καθώς έχουμε το ταξίδι, 48λεπτο αγώνα, NBA κανονισμούς, κλπ. Και μόνο ο αγώνας θα είναι εμπειρία, αλλά δυστυχώς επι τις ουσίας μάλλον είναι 8 χαμένες ημέρες προετοιμασίας.

Ε όχι δα....μην τα παραλέμε κιόλας,που είναι χαμένος χρόνος να παίξεις με τον Μακρέιντι τον Μίνγκ..και τους Πρωταθλητές του ΝΒΑ....Θα είναι και επι της ουσίας αγώνες-πρόκληση,για να τεστάρει ο Ομπράντοβιτς πως αντιδρούμε σε άμυνα-τανάλια(Μπόουεν,Χόρι,Τζινόμπιλι,Ουντόκα,Ντ
νκαν)..και πως αντιδρά η άμυνα μας σε σούπερ-καλαθομηχανές(Μακρέιντι)..ή γίγαντες(2.26)..
Αν είναι να γκρινιάζουμε εμείς..ότι θα πληγεί η προετοιμασία μας...τι να λέει και η ΤΣΣΚΑ..που έπαιξε με τους ανύπαρκτους Σίντνει Κίνγκς..και τα κινεζάκια στην άλλη άκρη του κόσμου..???

(Καλά το θέμα της διαφήμισης...και του promotion στο όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..στο ΝΒΑ..και σε όλον τον κόσμο..δεν το συζητάμε καν.... laugh.gif )
azannetop
Όπως και να το κάνουμε τέτοια ματς μόνο καλό κάνουν για την ομάδα (εκτός του jet lag).
t0ny3
μονο καλο θα μας κανει αυτο το παιχνιδι γιατι θα παιξουμε με 2 πολυ καλες ομαδες του NBA.Επισης θα διαφιμηστει και ο παναθηναικος.Μην τρελενομαστε τωρα και λεμε οτι ειναι χασιμο χρονου.Ασχετο.Κριμα που δεν θα παιξει ο σπανουλης.
vastravoud
QUOTE(Ginobili @ Oct 7 2007, 12:00 ) *
Ε όχι δα....μην τα παραλέμε κιόλας,που είναι χαμένος χρόνος να παίξεις με τον Μακρέιντι τον Μίνγκ..και τους Πρωταθλητές του ΝΒΑ....Θα είναι και επι της ουσίας αγώνες-πρόκληση,για να τεστάρει ο Ομπράντοβιτς πως αντιδρούμε σε άμυνα-τανάλια(Μπόουεν,Χόρι,Τζινόμπιλι,Ουντόκα,Ντ
νκαν)..και πως αντιδρά η άμυνα μας σε σούπερ-καλαθομηχανές(Μακρέιντι)..ή γίγαντες(2.26)..

Ναι αλλά θα τα δει όλα αυτά σε διαφορετικούς κανονισμούς και διαφορετικές συνθήκες από τις εδώ! Παίκτης 2.26 δεν υπάρχει στην Ευρώπη, αλλά γενικά συμφωνώ ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ.
Αν είναι να γκρινιάζουμε εμείς..ότι θα πληγεί η προετοιμασία μας...τι να λέει και η ΤΣΣΚΑ..που έπαιξε με τους ανύπαρκτους Σίντνει Κίνγκς..και τα κινεζάκια στην άλλη άκρη του κόσμου..???

Καλά, από τη Μόσχα δεν είναι και ΤΟΣΟ μακριά η Κίνα. :-P

(Καλά το θέμα της διαφήμισης...και του promotion στο όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..στο ΝΒΑ..και σε όλον τον κόσμο..δεν το συζητάμε καν.... laugh.gif )

Ναι, σε αυτό δε μπορώ να διαφωνήσω καθόλου!
t0ny3
ο αλβερτης δεν θα παιξει τελικα στους αγωνες στην αμερικη για προσωπικο προβλημα.Ουτε ο ζιζιτς γιατι γενναει η γυναικα του.Και φισικα και ο σπανουλης.
vastravoud
sad.gif sad.gif

Πάντως επιμένω ότι μάλλον τζάμπα κόπος θα είναι τα ταξίδια. Και χωρίς το Ζίζιτς χάνουμε και μια πολύ καλή λύση στους ψηλούς.....
lakersdynasty
Βρε παιδια αυτα τα παιχνιδια ειναι καθαρο μαρκετιγκ και ταλαιπορεια. Και αν εμεις τα βλεπουμε αλλιως (και εγω tongue.gif ) ο Ζελικο ετσι τα βλεπει και αυτο εχει σημμασια...αλλα οσο ναναι θα εχει στην διαθεση του 11 παικτες να τους αξιποιησει για 96 λεπτα (48+48) οποτε θα βγαλει και τα συμπερασματα του...Και να οι κανονισμοι ειναι διαφορετικοι αλλα δεν θα μπουμε και στο τριπακι του να κανουμε θεαματικες φασεις και δεν ξερω τι αλλο...ο Ζελικο θα θελει να δει 2-3 πραγματα και σαφως βελτιωμενη εικονα στην αμυνα απεναντι σε αθλιτικους παικτες! Και αυτο πραγματικα μετραει...
soz
Εγω βλέπω να χάνουμε και στα 2 παιχνίδια.
azannetop
Λίγη σημασία έχει το παραπάνω.
hagi
Πάντως θα είναι δύο πολύ ωραία παιχνίδια και κάτι διαφορετικό,Κρίμα που δεν θα είναι πλήρης ο Παναθηναϊκός και ειδικά για τον Σπανούλη.

Πάντως και πάλι έχει το υλικό να κάνει ζημιές.Βέβαια μιλάμε πάντα για φιλικά,αλλά κανείς δεν θέλει να χάνει και ειδικά ο Ομπράντοβιτς.Είναι και το κίνητρο μεγάλο όπως και να έχει.Ο καθένας θα ήθελε να κερδίσει αυτές τις ομάδες.
Εγώ πάντως δεν το θεωρώ απίθανο ή παράλογο ή οτιδήποτε άλλο να κερδίσει ο Παναθηναϊκός.Έχει φοβερό σύνολο.
Spyk
Αν και δεν είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού, προβλέπω ότι θα κερδίσει τους Ρόκετς εκεί γύρω στα 90 και θα χάσει από τους Σπερς στην 4η περίοδο.

Οι διαφορές πια μεταξύ NBA και Euroleague πρακτικά δεν υπάρχουν. Ισχύει αυτό που λέτε...Πολύ καλό marketing του NBA.

Ας δει κανείς τα παιχνίδια του NBA Europe Live και θα καταλάβει.
j-kidd13
δεν ξερω αν θα κερδισει τα παιχνιδια,σιγουρα ομως θα παρουσιαστει-το λιγοτερο-ανταγωνιστικος.παντως πιστευω οτι περισσοτερες ελπιδες για...νικη???...εχει με το σαν αντονιο.
t0ny3
θα νικησουμε και στους 2.θα το δειτε
azannetop
Ξέρει κανείς τι ώρα θα παίζουμε Τετάρτες και Πέμπτες στα παιχνίδια της ευρωλίγκας;
Igor
Ευκολη ηττα απο Ροκετς, δυσκολη ηττα απο Σαν Αντονιο ?/

Ενημερωση για τηλεοπτικη καλυψη δεν εχουμε ετσι ?
thrylos7
Για τα φιλικά; Μα καλά, στην προηγούμενη σελίδα δε σου έφτιαξε την ημέρα ο spyk; rolleyes.gif

Τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας δεν έχουν καθορισμένες ώρες... αν και συνήθως, οι ομάδες ακολουθούν μια συγκεκριμένη ώρα στην έδρα τους και συνήθως μένουν σ' αυτή, όχι ιδιαίτερα συχνά όμως.
leelo15
Στην απόφαση να ασφαλίζει τους φιλάθλους του, προέβη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Η παραπάνω, πρωτότυπη, κίνηση αφορά στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και θα έχει χρονική ισχύ ως και τέσσερις ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων»

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που ενδιαφέρεται, σέβεται και φροντίζει τους φιλάθλους του και πλέον θα τους ασφαλίζει κιόλας.

Επιτεύχθηκε η συμφωνία με την εταιρία A.I.G GREECE για την ασφάλιση των κατόχων διαρκείας, η οποία θα ισχύει από την στιγμή που θα εισέρχονται στο γήπεδο, κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο μέχρι και 4 ώρες.

Αυτή η νέα παροχή από την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προς τους φιλάθλους της, οι οποίοι είναι κάτοχοι διαρκείας, θα έχει ισχύ από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Τι άλλο θα κάνουν? ohmy.gif Όλες οι κινήσεις τους άψογες. Η πανάθα φέτος αγγίζει επίπεδο nba σε πολλούς τομείς 77.gif
mitsos13
re paidia kserei kaneis ti ginetai me tin kontra kAE-PAE???????? pou pige to eniaios kai adiairetos??????? sad.gif 68.gif
Jimar
Με αυστηρό ύφος αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την ΠΑΕ, για τα ποσοστά από την χρήση του "Απόστολος Νικολαϊδης" και έκανε "ανοικτό" κάλεσμα στους διοικούντες του ποδοσφαιρικού τμήματος να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι.

"Να έρθει και η άλλη πλευρά να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος έδωσε το στίγμα για την συνέχεια στο θέμα της κόντρας με την ΠΑΕ, που δείχνει να βαδίζει προς εκτόνωση.

"Όσο ζω θα κάνω τα πάντα για τον Ερασιτέχνη. Όσο για την ΠΑΕ, αν δεν θέλουν να πουλήσουν δεν μπορώ να αγοράσω" είπε χαρακτηριστικά σε ζήτημα που τέθηκε για την αγορά της ΠΑΕ, δείχνοντας ταυτόχρονα εκνευρισμένος που του ζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα σε μια ροή του λόγου του ο κ. Γιαννακόπουλος, είπε σε μια ατάκα: "Έλεος πια. Μας περνάνε ή για αγαθούς ή για μ.....ς" δείχνοντας την οργή του για όσα έχουν συμβεί από τότε που το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε να έχει έδρα το γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Ακόμα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη χαρακτήρισε "ψευδείς" τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ σε ότι αφορά τα νούμερα που έκανε γνωστά, ενώ ξεκαθάρισε: "Προτιμώ να πληρώσω από την τσέπη μου τα χρήματα, αλλά εγώ να πάω Παναθηναϊκό σε δικαστήρια δεν θα το κάνω ποτέ" είπε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Τέλος, προανήγγειλε μηνύσεις κατά της οικονομικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα, που εγκρίνει τις εκκαθαρίσεις των εισιτηρίων του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Γιαννακόπουλος:

"Υπάρχει μία διάσταση απόψεων μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ. Δίνουμε λογαριασμό των πράξεών μας σε γενική συνέλευση και προστατεύουμε τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη. Αν όχι μπορούμε να κατηγορηθούμε για απιστία. Εγώ σαν Γιαννακόπουλος όλα τα έβαζα πάνω στο τραπέζι. Δεν θέλω σκοτεινά πράγματα.

Κάναμε αυτή τη διαδικασία, ώστε να βγει όλη η αλήθεια στην επιφάνεια μέσω των ΜΜΕ. Το θέμα έχει δύο σκέλη και το πρώτο αφορά τα εισιτήρια από τους αγώνες της Super League. Ήμουν πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της ΕΠΟ για πολλά χρόνια και ξέρω τι συμβαίνει.

Οι τελευταίες εκκαθαρίσεις των εισιτηρίων στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Αρτμέντια και στο φιλικό με την Κατάνια ήταν μηδενικές, ενώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν 1.783 ευρώ.

Εγώ που έχω 40 χρόνια προσφορά στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα πάει ένα τμήμα ενάντια του άλλου. Δεν θα μας περάσουν για αφελείς ή μαλ..., ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Πήγαμε να βρούμε την ΠΑΕ, ήρθαμε σε επαφή με οικονομικό υπάλληλο της ΠΑΕ.

"Αυτά είναι κι αν δεν σας αρέσουν να πάτε στα δικαστήρια...", ήταν η απάντηση. Εγώ ο Γιαννακόπουλος δεν πάω ποτέ τον Παναθηναϊκό στα δικαστήρια. Μπορεί να παραιτηθώ αλλά ποτέ δεν θα πάω στα δικαστήρια, ακόμη και 100 δίκια να έχω. Δεν θέλω μία πεντάρα. Τον Ερασιτέχνη τον κρατάω μόνος μου. Ούτε πεντάρα δωρεά δεν θέλω.

Δεν είναι πρόβλημα μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ, αλλά όλων των σωματείων. Αυτή η ιστορία πρέπει να σταματήσει. Η Πολιτεία πρέπει να επιληφθεί στο θέμα και να το έχει επιλύσει.

Δεν είναι δυνατόν να βγάζουν 13.080 με 10 ευρώ, όταν βγαίνει το ίδιο το σάιτ της ΠΑΕ και λέει ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι 30, 50, 60, 100. Που το βρίσκει και βάζει 10 ευρώ; Η κάρτες που μπαίνεις στο γήπεδο μέσα; Δεν αναφέρονται στην ενοικίαση, ενώ αυτές είναι κάρτες διαρκείας.

Εχω 3 κάρτες, 3.300 το καθένα, να οι αποδείξεις. 10 ευρώ εκκαθάριση. Tόσο μ.....ς είναι αυτά τα παλικάρια; Ζητήσαμε συνεργασία, είπαν δικαστήρια. Όχι δεν θέλουμε δικαστήρια.

Δεν ξέρω τι σκέφτεται η άλλη πλευρά. Θα κάνω άλλη μία προσπάθεια. Σαν καλός Παναθηναϊκός να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να βρούμε τη λύση για το καλό του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα 18 παλικάρια με το χέρι στην καρδιά θα πάρουμε απόφαση.

Τι σκοπεύουμε να κάνουμε; Θα κάνω μηνυτήρια αναφορά για την οικονομική επιτροπή της Σούπερ Λιγκα. Δεν μπορεί ο εκπρόσωπός της να νομιμοποιεί τις ψεύτικες εκκαθαρίσεις. Ξέρω τι λέω και τι ζητάω. Και το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκα στα δικαστήρια, μέχρι να ταχτοποιηθεί η κατάσταση. Όχι μόνο στο θέμα του Παναθηναϊκού, αλλά για όλα τα σωματεία. Δεν μας δίνουν ότι λέει ο νόμος.

Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μας πουν οι δικηγόροι. Δεν θα μας κατεβάσουν τα βρακιά ούτε θα κάνουμε την ουρά κανενός. Πρέπει να βρεθεί λύση για το καλό του Παναθηναϊκού με το χέρι στην καρδιά και ως σωστοί πολίτες. Οι συμβάσεις είναι ξεκάθαρες και πρέπει να μας σέβονται. Δεν ζητήσαμε δωρεές, αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος.

Θα το πω λαϊκά. Ο πατέρας μου δεν ήταν αριστοκράτης. Εγώ έχω αρχ..., ήμουν μπατίρης, έχω φάει και ξεροκόμματα και μπορώ να καταλάβω και τους φτωχούς και τους πλούσιους. Δεν θα απεμπολήσουν το δίκιο του ΠΑΟ. Είναι ψευδέστατο ότι υποκινούμε τον κόσμο. Κλαίω όταν χάνει ο Παναθηναϊκός, ακόμη και στο πινγκ-πονγκ. Πιο Παναθηναϊκός από έμενα δεν υπάρχει.

Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να δίνουν το 10% επί πάσης φύσεων εισπράξεων και εμείς ζητάμε μόνο εισιτήρια και δεν μας τα δίνουν. Αν είναι λογικό να φύγουμε όλοι. Να κάνουν πραγματικές εκκαθαρίσεις. Αν δεν κάνουν θα πάνε στον εισαγγελέα. Η εφαρμόζεται ο νόμος ή όχι. Το τι κάνω εγώ για τον Παναθηναϊκό το ξέρω.

Είμαστε πολύ ελαστικοί. Πριν ένα χρόνο ο Ερασιτέχνης έκανε εξώδικο πρόσκληση ότι αυτό που κάνουνε είναι παράνομο. Δεν έχουμε δικαιοδοσία να επιληφθούμε. Ξανά εξώδικο και με νόμους και δεν απάντησαν. Το πήγαμε λάου-λάου.

Ημασταν ελαστικοί και τα βρίσκαμε με την ΠΑΕ. Όταν όμως έρχονται μηδενικές εκκαθαρίσεις δεν γίνεται. Ζητάμε αυτά που δικαιούμαστε. Ότι έχει η Παναθηναϊκή οικογένεια πρέπει να τα βρίσκουμε μεταξυ μας. Ξέφυγαν. Έλεγαν έχουμε δώσει 18.000 δεν αμφισβητούμε. Τα νούμερα τα λένε όλα"

Αποθέωση Θανάση, ύβρεις για "Τζίγγερ"

Εξω από τα γραφεία που πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, υπήρχαν 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που προς το τέλος μερικοί προσπάθησαν και μπήκαν μέσα στα γραφεία, αποθεώνοντας τον κ. Γιαννακόπουλο ενώ με συνθήματα έβριζαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Βαρδινογιάννη.

Θ. Γιαννακόπουλος (στο Αθλητικό Metropolis): "Παράνομη και αντισυνταγματική"

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε ως "παράνομη και αντισυνταγματική" την κίνηση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια (που δεν καταβάλει το 10% στον Ερασιτέχνη) συνεχίζοντας την κόντρα των δύο πλευρών.

"Η διαφορά μας είναι οι τιμές των εισιτηρίων. Είναι απαράδεκτο όταν σε ντέρμπι οι τιμές των εισιτηρίων αντί για 50 ευρώ να κοστίζουν 10. Αυτό είναι παράνομο και αντισυνταγματικό.

Δε γίνεται να μας κλέβουν χρήματα και να μη μας δίνουν το νόμιμο 10% που δικαιούμαστε", ξεκίνησε με καυστικό ύφος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis", για να συνεχίσει.

"Σαν πρόεδρος του ΑΣ Παναθηναϊκός θα ζητήσω εξηγήσεις από τη Σούπερ Λίγκα. Δεν είναι μόνο θέμα για τον Παναθηναϊκό, αν σκεφτείτε πως η ΑΕΚ είναι ένα χρόνο στα δικαστήρια για αυτό το θέμα. Σήμερα γίνεται μία συνεδρίαση, όπου μπορούν να έρθουν και οι δημοσιογράφοι. Όποιος θέλει να έρθει ας έρθει, η πόρτα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο".

Για το θέμα του γηπέδου τόνισε ότι "όλα βαδίζουν μέλι γάλα", ενώ όσον αφορά στο τμήμα μπάσκετ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επανάληψη του τριπλ-κράουν, επίτευγμα των "πρασίνων" την περυσινή σεζόν, καθώς και για την συνέχιση της συνεργασίας με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

"Ευελπιστούμε να είμαστε συνέχεια στην κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτω από αυτό το στόχο βάζουμε τα χρήματα, κάνουμε τα πλάνα μας και με τον προπονητή μας να καθοδηγεί την ομάδα προσπαθούμε για το καλύτερο. Εφόσον 9 χρόνια ο κ. Ομπράντοβιτς εκπληρώνει τους στόχους μας, δεν υπάρχει λόγος να τον αφήσουμε να φύγει".

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έστειλε και ένα μήνυμα όπως είπε, στη Θεσσαλονίκη: "Εμείς, τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι, τη Θεσσαλονίκη τη λατρεύουμε", κατέληξε χαρακτηριστικά.

http://www.sport24.gr/html/ent/954/ent.199954.asp

Γιαννακόπουλος
77.gif 77.gif 77.gif
Igor
QUOTE(thrylos7 @ Oct 8 2007, 15:47 ) *
Για τα φιλικά; Μα καλά, στην προηγούμενη σελίδα δε σου έφτιαξε την ημέρα ο spyk; rolleyes.gif

Τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας δεν έχουν καθορισμένες ώρες... αν και συνήθως, οι ομάδες ακολουθούν μια συγκεκριμένη ώρα στην έδρα τους και συνήθως μένουν σ' αυτή, όχι ιδιαίτερα συχνά όμως.

Kατι επισημο ομως δεν χουμε...
xristoforos
τελικά οι αγώνες με Rockets κ Spurs πότε είναι ? σήμερα αργά το βράδυ δείχνει τον πρώτο ? θα το δείξει το Supersport η κ ερτ ?
t0ny3
Το πρωτο παιχνιδι ειναι ξημερωματα πεμπτης προς παρασκευη.Μαλλον θα τα δειξει η ερτ.Ο μαγουλας προχθες ειπε οτι ειναι πολυ κοντα στο να τα δειξουν και να περιμενουμε κατι επισημο τις επομενες μερες.Δες σημερα τον αγωνα του nba live tour στις 9 και μαλλον θα πει κατι ο μαγουλας.
j-kidd13
Ξημερωματα Παρασκευης ο ενας αγωνας και ξημερωματα Κυριακης ο αλλος...
mitsos13
QUOTE(Jimar @ Oct 9 2007, 01:50 ) *
Με αυστηρό ύφος αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την ΠΑΕ, για τα ποσοστά από την χρήση του "Απόστολος Νικολαϊδης" και έκανε "ανοικτό" κάλεσμα στους διοικούντες του ποδοσφαιρικού τμήματος να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι.

...............
Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έστειλε και ένα μήνυμα όπως είπε, στη Θεσσαλονίκη: "Εμείς, τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι, τη Θεσσαλονίκη τη λατρεύουμε", κατέληξε χαρακτηριστικά.

http://www.sport24.gr/html/ent/954/ent.199954.asp

Γιαννακόπουλος
77.gif 77.gif 77.gif

ευχαριστώ... smiley.gif
Ginobili
Αέρα... ΝΒΑ ανέπνευσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που παρά την κούραση από το πολύωρο ταξίδι στις ΗΠΑ, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του «Toyota Center».

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι πρωταθλητές Ευρώπης ήταν πιο χαλαρό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την προπόνηση παρακολούθησαν για περίπου 20 λεπτά 30 παιδιά ομογενών με τις οικογένειες τους. Μάλιστα, δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Έχουμε σίγουρα μεγάλη κούραση από το πολύωρο ταξίδι, αλλά θα πρέπει αυτήν την κούραση να την καταπολεμήσουμε και από αύριο θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να βρούμε τον ρυθμό μας», δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου. «Είναι σημαντικά αυτά τα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε ενώπιον των ομογενών μας, η παρουσία των οποίων αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

* Μετά το τέλος της βραδυνής (09/10) προπόνησης η ομάδα θα γευματίσει στο καλύτερο εστιατόριο του Χιούστον ιδιοκτησίας Έλληνα, "Nikos Nikos", όπου αναμένεται να παρατηρηθεί το αδιαχώρητο από τη παρουσία Ελλήνων ομογενών.

Superbasket.gr

Αυτά είναι!!! Είναι να μην χαιρόμαστε?
Gravedigger
Ρε παιδιά με μπερδέψατε....Ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή και Σάββατο προς Κυριακή στην ΕΤ-1 η στο Spor+????Ώρα 3:30 και τις δύο μέρες???
Ginobili
QUOTE(Gravedigger @ Oct 9 2007, 22:43 ) *
Ρε παιδιά με μπερδέψατε....Ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή και Σάββατο προς Κυριακή στην ΕΤ-1 η στο Spor+????Ώρα 3:30 και τις δύο μέρες???

Ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή και Σάββατο προς Κυριακή στην ΕΤ-1 .Στις 03:30 και τα δύο.Έτσι μας έχουν πει.
Gravedigger
Thnks....Με ξεστράβωσες!!!Τα παιχνίδια θα είναι live?Αλλιώς γιατί τα δείχνουν τέτοια ώρα?
Ginobili
QUOTE(Gravedigger @ Oct 9 2007, 22:50 ) *
Thnks....Με ξεστράβωσες!!!Τα παιχνίδια θα είναι live?Αλλιώς γιατί τα δείχνουν τέτοια ώρα?

Ε..για να τα δείχνουν στις 03.30 το πρωί..μάλλον live θα τα δείχνουν..
Πάντως θα τα δείξει και μαγνητοσκόπιση πάλι στην ΕΤ1,και στο σπόρτ+.Το είπε στον αγώνα σήμερα ο Μαγουλάς.Ώρες δεν θυμάμαι... tongue.gif
thrylos7
21:00 και 15:30 τις επόμενες αυτών, αντίστοιχα νομίζω, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος...
azannetop
Άρθρο σχετικό με το πως βλέπουν οι Χιουστον το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό wink.gif

http://www.nba.com/rockets/news/Rockets_ti...4.html?rss=true
azannetop
Νομίζω οτι η ΕΡΤ θα δείξει σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες την Παρασκευή 21:00 και την Κυριακή 15:00.
Ginobili
http://www.nba.com/rockets/news/Rockets_ti...-238766-34.html

Μου αρέσει!!! Μου αρέσει!!! Μου αρέσει το τρυφίλλι να φαίνεται και εκεί!!!
Spyk
Και κάποιες φωτογραφίες από το δείπνο σε ελληνική ταβέρνα (τι άλλο...) στο Χιούστον

Πηγή: BasketBlog.gr
rchos
Το είχαμε γράψει… Σε ανύποπτο χρόνο, στις 26 Σεπτεμβρίου, με τίτλο "Με κόσμο το ντέρμπι;". Τότε κανείς δεν είχε αντιληφθεί τι "έπαιζε". Εδώ και λίγες ώρες, επισήμως η ποινή του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στον περσινό τελευταίο τελικό μειώθηκε (από τρεις αγωνιστικές σε μία), γεγονός που σημαίνει πως οι "πράσινοι" θα παίξουν με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό

basketblog.gr
Anaz
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.