Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
Manu7
QUOTE(vastravoud @ Jul 19 2010, 01:51 ) *
Υ.Γ: Θα έχει πολύ πλάκα η κωλοτούμπα όσων του έβριζαν τη μάνα στο γήπεδο, όπως φυσικά και η αντίστοιχη κόκκινη κωλοτούμπα με τον Σπανούλη. Ηλίθιοι......

Άντε πάλι...Βαριέμαι να τα ξαναλέω...Δεν συγκρίνονται οι περιπτώσεις...Ο Σόφο δέχτηκε στοχευμένη αντιμετώπιση απο τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο του ΠΑΟ ενώ ο Σπανούλης λογιζόταν στις βρισιές όπως και οι υπόλοιποι παίχτες του Παναθηναϊκού που έπαιζαν στο ΣΕΦ.Αυτά είναι πεπραγμένα όσο και να θέλουν κάποιοι να αποδείξουν το αντίθετο.

Από κει και πέρα,τσίπα δεν έχει πάνω του ο κύριος Σόφο αν πάει στον ΠΑΟ.Ωστόσο, αν ο Ολυμπιακός δεν του έκανε πρόταση, λογικό είναι να πάει ΠΑΟ και θα το ευχαριστηθεί κιόλας.
lakersdynasty
laugh.gif

QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jul 15 2010, 00:24 ) *
Μου είπε ένας τυπάς ότι ο Σόφο σε καμιά 20 μέρες θα είναι στον Παναθηναικό μέσω NBA...

Τελικα ο "τυπας" μαλλον θα δικαιωθει biggrin.gif

Ομορφα...

Τωρα παμε για ενα κομπο γκαρντ η να μεινει ο Σαρας και ειμαστε μια χαρα. Οχι χωρις κενα και αδυναμιες αυτα τα εχουν ολες οι ομαδες.

Αλλα το ροστερ θα ειναι πολυ δυνατο!

1
Διαμαντιδης
Τεπιτς

2
Νικολας
Κοινωτικος

3
Σατο
Περπερογλου

4
Καιμακογλου
Φωτσης
Τσαρτσαρης

5
Μπατιστ
Σχορτσιανιτης
Βουγιουκας

-----
Καλαθης
Σερμαντινι
Μπογρης

Μια χαρα...

vastravoud
QUOTE(Manu7 @ Jul 19 2010, 01:05 ) *
Άντε πάλι...Βαριέμαι να τα ξαναλέω...Δεν συγκρίνονται οι περιπτώσεις...Ο Σόφο δέχτηκε στοχευμένη αντιμετώπιση απο τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο του ΠΑΟ ενώ ο Σπανούλης λογιζόταν στις βρισιές όπως και οι υπόλοιποι παίχτες του Παναθηναϊκού που έπαιζαν στο ΣΕΦ.Αυτά είναι πεπραγμένα όσο και να θέλουν κάποιοι να αποδείξουν το αντίθετο.

Το να μη βρίζουμε γενικώς τους αντιπάλους δεν παίζει υποθέτω ε; Στους φετινούς τελικούς που δυστυχώς ήμουν μέσα στο ΟΑΚΑ οι οργανωμένοι μάλλον περισσότερο "ασχολήθηκαν" με Γιαννάκη, Μπουρούση, Παπαλουκά.

Όπως και να έχει, το να αποθεώνει ο "υπέροχος κόσμος μας" εκεί που έβριζε είναι υπέροχη κωλοτούμπα. Ξαφνικά η μάνα του οποιοδήποτε παίκτη σταματάει να εκδίδεται ενώ ο πατέρας του επανέρχεται σε straight σεξουαλικές προτιμήσεις. Ενδιαφέρον......

Από κει και πέρα,τσίπα δεν έχει πάνω του ο κύριος Σόφο αν πάει στον ΠΑΟ.Ωστόσο, αν ο Ολυμπιακός δεν του έκανε πρόταση, λογικό είναι να πάει ΠΑΟ και θα το ευχαριστηθεί κιόλας.

Μια χαρά τσίπα θα έχει όπως κάθε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ παίκτης. Όπως ισχύει και στα του Σπανούλη, τεκμηριωμένες κρίσεις για το ποιόν των παικτών στις διαπραγματεύσεις μπορούμε να κάνουμε μόνο αν ξέρουμε τα όσα διαμείβονται.
Manu7
QUOTE(vastravoud @ Jul 19 2010, 02:09 ) *
Το να μη βρίζουμε γενικώς τους αντιπάλους δεν παίζει υποθέτω ε; Στους φετινούς τελικούς που δυστυχώς ήμουν μέσα στο ΟΑΚΑ οι οργανωμένοι μάλλον περισσότερο "ασχολήθηκαν" με Γιαννάκη, Μπουρούση, Παπαλουκά.

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είναι τα παιχνίδια.Στην Ελλάδα παίζεις.Τι περιμένεις δηλαδή?Θα έχει βρισίδια σε όλους.
Οι 3 παραπάνω είναι κοκκινο πανί για την εξέδρα του ΠΑΟ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ!
Ο Σόφο,όμως,δεν προκάλεσε μέχρι να τ'ακούσει.Με το που σηκωνόταν από τον πάγκο άρχιζε ο εξάψαλμος.Αυτά είναι δεδομένα.Βάλε να δεις όποιο ματς θες του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ειδικά τις προηγούμενες χρονιές.

Βαριέμαι να ξαναλέω απλώς τα πράγματα που έλεγα πριν λίγο καιρό για το συγκεκριμένο θέμα.Ίσως τα μεταφέρω από κει που τα έγραφα.Αν ο Σπανουλης είναι 1 φορά αχάριστος απέναντι στον ΠΑΟ ο Σόφο είναι 2 φορές για τον ΟΣΦΠ.Και όπως έχω ξαναπει.Δεν υπάρχει επαγγελματίας παίχτης Σόφο.Αν ήταν επαγγελματίας δεν θα ήταν ένας παίχτης 10 λεπτών και 0/10 βολές και 200 κιλά.

ΥΓ:Περιττό να πω ότι ο Σόφο πλέον παύει να είναι χοντρός...
ΥΓ2:Επαναλαμβάνω ότι εφόσον δεν του έκανε πρόταση ο ΟΣΦΠ,είναι δικαιολογημένος να κοιτάξει προς ΠΑΟ μεριά.Κατα τα άλλα,ξεχνάει εύκολα φαίνεται...
vastravoud
QUOTE(Manu7 @ Jul 19 2010, 01:20 ) *
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είναι τα παιχνίδια.Στην Ελλάδα παίζεις.Τι περιμένεις δηλαδή?Θα έχει βρισίδια σε όλους.
Ο Σόφο,όμως,δεν προκάλεσε μέχρι να τ'ακούσει.Με το που σηκωνόταν από τον πάγκο άρχιζε ο εξάψαλμος.Αυτά είναι δεδομένα.Βάλε να δεις όποιο ματς θες του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ειδικά τις προηγούμενες χρονιές.

Μπορεί να το βλέπουμε αλλιώς, αλλά για μένα κανείς δεν είναι "κόκκινο πανί" και φυσικά δεν έχω βρίσει ποτέ αθλητή. Και με όσα λες είναι σα να παραδέχεσαι ότι έχουν προκαλέσει οι άλλοι; ΟΚ, έκανε μια βλακεία ο Μπουρούσης στο Βερολίνο, αυτό σημαίνει ότι δικαιολογούνται οι άλλοι να τον βρίζουν;

Βαριέμαι να ξαναλέω απλώς τα πράγματα που έλεγα πριν λίγο καιρό για το συγκεκριμένο θέμα.Ίσως τα μεταφέρω από κει που τα έγραφα.Αν ο Σπανουλης είναι 1 φορά αχάριστος απέναντι στον ΠΑΟ ο Σόφο είναι 2 φορές για τον ΟΣΦΠ.Και όπως έχω ξαναπει.Δεν υπάρχει επαγγελματίας παίχτης Σόφο.Αν ήταν επαγγελματίας δεν θα ήταν ένας παίχτης 10 λεπτών και 0/10 βολές και 200 κιλά.

Το αν κάποιος είναι "αχάριστος" ή όχι μπορούμε να το γνωρίζουμε μόνο αν ξέρουμε το ΠΩΣ εξελίχθηκαν τα πράγματα και την άποψη μου την έχω πολλάκις εκφράσει στο θέμα του Σπανούλη.

Επαγγελματίες παίκτες είναι, όχι ερασιτέχνες!
Ginobili
Το ρόστερ απ'ότι φαίνεται.....έκλεισε.Αν κλείσουν και τυπικά ο Σάτο και ο Σόφο,και εφόσον ανανεώσουν και στον Σάρας....λογικά έκλεισε το ρόστερ.
με 3 ξένους και 2 κοινοτικούς.....και τον Σερμαντίνι........... icon_drunk.gif Κλασσικός Ομπράντοβιτς!!!! Άαααρε αθάνατε Ζοτς,προφανώς θέλει να έχει καβάτζα 1 θέση κοινοτικού μέσα στην χρονιά...σε περίπτωση που ο Σάρας έχει πρόβλημα και δεν τραβάει....ή ο Μπατίστ παρουσιάσει τραυματισμό...ή ο Σόφο αδυνατεί να φτιάξει καλύτερη φυσική κατάσταση.....
Καλά κάνει....δεν τον αδικώ.

Να δω πικ & ρολ Σάρας με Σόφο...και τι στον κόσμο!!!!!!
lefkadian
QUOTE(Manu7 @ Jul 19 2010, 01:20 ) *

ΥΓ2:Επαναλαμβάνω ότι εφόσον δεν του έκανε πρόταση ο ΟΣΦΠ,είναι δικαιολογημένος να κοιτάξει προς ΠΑΟ μεριά.Κατα τα άλλα,ξεχνάει εύκολα φαίνεται...

Φιλε μου τι λες τωρα? Αν ο ΟΣΦΠ δεν καταθεσει προταση στον Σοφο και αυτος παει στον ΠΑΟ ειναι αχαριστος? Θα τρελαθουμε τελειως? Τι σχεση εχει αυτο με τον Σπανουλη? Ο ΠΑΟ του εκανε προταση και μαλιστα εξαιρετικη!!! Οσο για το επαγγελματισμο του Σοφο εκει θα συμφωνησω απολυτα: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...
Παντως η μονη ελπιδα να γινει σωστος επαγγελματιας αθλητης ειναι ο Ομπραντοβιτς. Ας ελπισουμε αν ερθει να προσαρμοστει και να κανει την διαφορα. Αν δεν την κανει στον ΠΑΟ δεν θα την κανει ποτε...
vastravoud
Παρεμπιπτόντως, και πρόταση να του έκανε ο Ολυμπιακός, δε δικαιούται κάποιος να κρίνει την ανταγωνιστική πρόταση ως καλύτερη και να την επιλέξει; Αυτό που οφείλει να κάνει ο καλός επαγγελματίας που είναι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας, του προπονητή, του "πακέτου" δηλαδή είναι να τους δώσει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Από εκεί και πέρα αν το ανταγωνιστικό πακέτο είναι καλύτερο σύμφωνα με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ προτιμήσεις και τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ θέλω, τότε πράττει άριστα και επιλέγει.
Ginobili
QUOTE(Manu7 @ Jul 18 2010, 23:20 ) *

Έλα...έλα....είσαι υπερβολικός...κάτω τα χέρια από τον Σόφο-13 που πάντα τον αγαπούσαμε..... smiley.gif
Έχει αδυνατίσει το παιδί,150 κιλά είναι...και τώρα με τον Ζοτς...από το δέος θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο.... tongue.gif Και τις βολές θα τις βάζει....κι εμείς οι Παναθηναικοί θα τον προσέχουμε,δεν θα του ξαναπετάξουμε ποτέ χάμπουργκερ.... biggrin.gif

Υ.Γ Με σοβαρούς προπονητές ο Σόφο πάντα τα πήγαινε καλά και απέδιδε.
Manu7
QUOTE(lefkadian @ Jul 19 2010, 02:26 ) *
Φιλε μου τι λες τωρα? Αν ο ΟΣΦΠ δεν καταθεσει προταση στον Σοφο και αυτος παει στον ΠΑΟ ειναι αχαριστος? Θα τρελαθουμε τελειως? Τι σχεση εχει αυτο με τον Σπανουλη? Ο ΠΑΟ του εκανε προταση και μαλιστα εξαιρετικη!!! Οσο για το επαγγελματισμο του Σοφο εκει θα συμφωνησω απολυτα: ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...

Ανεξάρτητα από το αν έχει κάνει πρόταση ο ΟΣΦΠ στον Σόφο και πάει στον ΠΑΟ είναι αχάριστος.Για ένα σωρό λόγους που θα κουραστώ να αναλύω.
Από κει και πέρα,κοιτώντας το μέλλον του, ο ΠΑΟ είναι πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο εφόσον δεν του έχει κάνει πρόταση ο ΟΣΦΠ.

QUOTE(Ginobili @ Jul 19 2010, 02:34 ) *
Έλα...έλα....είσαι υπερβολικός...κάτω τα χέρια από τον Σόφο-13 που πάντα τον αγαπούσαμε..... smiley.gif
Έχει αδυνατίσει το παιδί,150 κιλά είναι...και τώρα με τον Ζοτς...από το δέος θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο.... tongue.gif Και τις βολές θα τις βάζει....κι εμείς οι Παναθηναικοί θα τον προσέχουμε,δεν θα του ξαναπετάξουμε ποτέ χάμπουργκερ.... biggrin.gif

Εφόσον αυτοσαρκάζεσαι,συμφωνείς εν ολίγοις μαζί μου. rolleyes.gif
thrylos7
Ελάτε ρε παιδιά, ποιος Σόφο τώρα, ο πρώην αθλητής; 69.gif biggrin.gif

Σ' αυτό το ενδεχόμενο (αλήθεια, πόσο πιθανό είναι; ), μήπως ο Βουγιούκας έκλεισε για να μην πάει στον αντίπαλο;

Όπως και να 'χει, το timing έχει πολύ ενδιαφέρον και στις δύο (; ) περιπτώσεις Σπανούλη, Σόφο(; ) ...
lefkadian
QUOTE(Manu7 @ Jul 19 2010, 01:36 ) *
Ανεξάρτητα από το αν έχει κάνει πρόταση ο ΟΣΦΠ στον Σόφο και πάει στον ΠΑΟ είναι αχάριστος.Για ένα σωρό λόγους που θα κουραστώ να αναλύω.
Από κει και πέρα,κοιτώντας το μέλλον του, ο ΠΑΟ είναι πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο εφόσον δεν του έχει κάνει πρόταση ο ΟΣΦΠ.

Εφόσον αυτοσαρκάζεσαι,συμφωνείς εν ολίγοις μαζί μου. rolleyes.gif

Δεν σε καταλαβαινω καθολου. Ο ΟΣΦΠ ουσιαστικα τον διωχνει αν δεν του κανει προταση. Τι να κανει ο Σοφο? Να κλαιει εξω απο το ΣΕΦ ή να σταματησει την καριερα του λεγοντας: ΟΣΦΠ ή οικοδομος?
Με τη λογικη σου ο Σπανουλης πρεπει να καταδικαστει σαν προδοτης και να εκτελεσθει παραυτα...
looser
QUOTE(vastravoud @ Jul 19 2010, 02:29 ) *
Παρεμπιπτόντως, και πρόταση να του έκανε ο Ολυμπιακός, δε δικαιούται κάποιος να κρίνει την ανταγωνιστική πρόταση ως καλύτερη και να την επιλέξει; Αυτό που οφείλει να κάνει ο καλός επαγγελματίας που είναι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας, του προπονητή, του "πακέτου" δηλαδή είναι να τους δώσει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Από εκεί και πέρα αν το ανταγωνιστικό πακέτο είναι καλύτερο σύμφωνα με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ προτιμήσεις και τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ θέλω, τότε πράττει άριστα και επιλέγει.

αδερφε συμφωνω μαζι σου απολυτα. απλως μερικοι δεν μπορουν να βγαλουν τις οπαδικες μασκες και να κρινουν αντικειμενικα τα πραγματα.

εγω μαλιστα θα το αναπτυξω το θεμα και θα πω οτι δεν συμφωνω ουτε καν με αυτο που λες οτι θα πρεπει να δωσει τον πρωτο αλλα και τον τελευταιο λογο στην ομαδα του. γιατι πρεπει να το κανει αυτο ? απο την στιγμη που οι δυο πλευρες βρισκονται σε διαπραγματευσεις ο καθενας χρησιμοποιει οποιαδηποτε τρικ μπορει για να πιεσει τον αλλον. αν λοιπον ο παικτης κρινει οτι δεν υπαρχει λογος να το κανει, εγω το βρισκω πολυ οκ.

συμφωνω 100% οτι ο καθε παικτης εχει το δικαιωμα να κανει οτι επιλογη γουσταρει με βαση τα δικα του κριτηρια και δεν εχει λογο να δωσει λογαριασμο σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
vastravoud
Απλώς εγώ λέω ότι αν κάποιος σου έχει φερθεί σωστά, είσαι ευχαριστημένος και γενικά υπάρχει μια καλή σχέση, πρέπον είναι να του δώσεις ένα "head start". Από εκεί και πέρα, it's business smile.gif

Παρεμπιπτόντως ο ερχομός του Σόφο μάλλον χαροποιεί πολύ και τον Βουγιούκα μιας και η παρουσία Μπατιστ-Σόφο στο "5" σημαίνει ότι θα περισσεύει χρόνος για εκείνον μιας και οι δυο "βασικοί" χρειάζονται οπωσδήποτε συντήρηση.
looser
παιδια ειναι ξεκαθαρο και το λεω για να μην τρωγομαστε παναθηναικοι και ολυμπιακοι. η αποκτηση του σοφο απο τον ΠΑΟ κινειται στην λογικη των γιαννακοπουλαιων "μου πηρες παικτη, σου παιρνω και εγω".

ειναι η πρωτη φορα που ο ολυμπιακος παιρνει παικτη απο τον παναθηναικο και οι γιαννακοπουλοι, οπως νομιζω εγω, θεωρουν οτι σπαει ενας ηθικος νομος που ειχαν μεταξυ τους, το να μην πειραζει ο ενας τους παικτες του αλλου.

κατοπιν αυτης της λογικης και για να κανει τα αντιποινα ο παυλος στους αγγελοπουλους, πιστευω οτι ο ολυμπιακος δεν εχει τυχη στις διαπραγματευσεις γιατι πολυ απλα ο παυλος θα προσφερει πολυ περισσοτερα απο τους αγγελοπουλους στον σοφο.
Manu7
QUOTE(lefkadian @ Jul 19 2010, 02:44 ) *
Δεν σε καταλαβαινω καθολου. Ο ΟΣΦΠ ουσιαστικα τον διωχνει αν δεν του κανει προταση. Τι να κανει ο Σοφο? Να κλαιει εξω απο το ΣΕΦ ή να σταματησει την καριερα του λεγοντας: ΟΣΦΠ ή οικοδομος?
Με τη λογικη σου ο Σπανουλης πρεπει να καταδικαστει σαν προδοτης και να εκτελεσθει παραυτα...

Δεν συγκρίνονται οι 2 περιπτώσεις.Μην αναφερόμαστε τζάμπα στον Σπανούλη.
Μιλάμε για τον Σόφο και είναι ειδική περίπτωση.
Και ακριβώς αυτό που λες, γράφω και γω.Ότι δεν θα κάτσει να σκάσει ο Σόφο αν δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός!

Λόγω απλά της συμπεριφοράς των Αγγελόπουλων απέναντι του και της συμπεριφοράς των φιλαθλων του ΠΑΟ απέναντι του είναι αχάριστος να πάει στον ΠΑΟ.Κοιτώντας,όμως,το μπασκετικό μέλλον του είναι λογικό να πάει.
Ας μην το κουράζουμε άλλο.Μην χάνουμε την μπάλα.
thrylos7
Κατά βάση έχετε δίκιο, όμως η περίπτωση του προβληματικού ενίοτε Σόφο είναι κατάτι διαφορετική, δεδομένης της στήριξης (και της ανοχής) που είχε κυρίως από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Δεν το λέω μόνο εγώ, ή κάποιος άλλος φίλος της ομάδας, τα έχει πει πολλάκις κι ο ίδιος με δικές του δηλώσεις στο site του. smile.gif Ασφαλώς, δεν ξέρουμε τι έχει παιχτεί στο παρασκήνιο (εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά) για να "αξιολογήσουμε" την κατάσταση, όπως και με τον Σπανούλη βεβαίως.
vastravoud
Για να δούμε λοιπόν.....

Εγώ πάντως επιμένω "μπασκετικά" και λέω πως οι 5 ψηλοί μας + Καϊμακόγλου συνθέτουν μια αξιοπρεπέστατη φροντ-λάιν.
lefkadian
QUOTE(Manu7 @ Jul 19 2010, 01:51 ) *
Δεν συγκρίνονται οι 2 περιπτώσεις.Μην αναφερόμαστε τζάμπα στον Σπανούλη.
Μιλάμε για τον Σόφο και είναι ειδική περίπτωση.
Και ακριβώς αυτό που λες, γράφω και γω.Ότι δεν θα κάτσει να σκάσει ο Σόφο αν δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός!

Λόγω απλά της συμπεριφοράς των Αγγελόπουλων απέναντι του και της συμπεριφοράς των φιλαθλων του ΠΑΟ απέναντι του είναι αχάριστος να πάει στον ΠΑΟ.Κοιτώντας,όμως,το μπασκετικό μέλλον του είναι λογικό να πάει.
Ας μην το κουράζουμε άλλο.Μην χάνουμε την μπάλα.

Aν υποστηριζες τα ιδια και για τον Σπανουλη που τον στηριξαν πολλακις διοικηση, ομαδα, προπονητης και κοσμος θα συμφωνουσα απολυτα.
Και φυσικα δεν συγκρινονται οι δυο περιπτωσεις. Ο ΠΑΟ εκανε προταση 2.000.000 ευρω στον Σπανουλη (και σε αυτες τις εποχες) και ο ΟΣΦΠ στον Σοφο εχει κανει ΜΗΔΕΝ (ως τωρα). Αποσπασμα και εκτελεση για τον Bill παραυτα ...
looser
QUOTE(thrylos7 @ Jul 19 2010, 02:53 ) *
Κατά βάση έχετε δίκιο, όμως η περίπτωση του προβληματικού ενίοτε Σόφο είναι κατάτι διαφορετική, δεδομένης της στήριξης (και της ανοχής) που είχε κυρίως από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Δεν το λέω μόνο εγώ, ή κάποιος άλλος φίλος της ομάδας, τα έχει πει πολλάκις κι ο ίδιος με δικές του δηλώσεις στο site του. smile.gif Ασφαλώς, δεν ξέρουμε τι έχει παιχτεί στο παρασκήνιο (εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά) για να "αξιολογήσουμε" την κατάσταση, όπως και με τον Σπανούλη βεβαίως.

το οτι τον ειχατε στηριξει και τον ειχατε ανεχτει πολλακις στο παρελθον δεν το κανατε ομως και εσεις για την ψυχη της μανας του. το κανατε γιατι θελατε και εσεις να παρετε απο τον παικτη σχορτσιανιτη. οι σχεσεις ειναι παντα αμφιδρομες. δινεις και περιμενεις να παρεις κιολας. κανατε ολες αυτε λοιπον τις θυσιες γιατι πιστευατε οτι θα προσφερει στην ομαδα. αποσκοπουσατε δηλαδη και εσεις σε δικο σας οφελος rolleyes.gif

αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανενας δεν κανει χαρες σε κανενα οταν μιλαμε σε επαγγελματικο επιπεδο.... wink.gif
Ginobili
QUOTE(looser @ Jul 18 2010, 23:51 ) *
παιδια ειναι ξεκαθαρο και το λεω για να μην τρωγομαστε παναθηναικοι και ολυμπιακοι. η αποκτηση του σοφο απο τον ΠΑΟ κινειται στην λογικη των γιαννακοπουλαιων "μου πηρες παικτη, σου παιρνω και εγω".

ειναι η πρωτη φορα που ο ολυμπιακος παιρνει παικτη απο τον παναθηναικο και οι γιαννακοπουλοι, οπως νομιζω εγω, θεωρουν οτι σπαει ενας ηθικος νομος που ειχαν μεταξυ τους, το να μην πειραζει ο ενας τους παικτες του αλλου.

κατοπιν αυτης της λογικης και για να κανει τα αντιποινα ο παυλος στους αγγελοπουλους, πιστευω οτι ο ολυμπιακος δεν εχει τυχη στις διαπραγματευσεις γιατι πολυ απλα ο παυλος θα προσφερει πολυ περισσοτερα απο τους αγγελοπουλους στον σοφο.

Τι αντίποινα ρε παιδιά....εντάξει,ο Ομπράντοβιτς δεν είναι άνθρωπος που συμβιβάζεται με τέτοια παιχνιδάκια.Μια φορά έκανε το χατήρι των Γιαννακοπουλέων...το 2006 ενόψει φάιναλ4 στην Αθήνα,να του φέρουν ένα όνομα από το ΝΒΑ...τον Ντελκ.Από κει και πέρα....δεν έβαλε ποτέ νερό στο κρασί του,ώστε να προτιμήσει να πάρει παίκτες που έχουν επικοινωνιακό αντίκτυπο με τον Ολυμπιακό...με τίμημα το συμφέρον της ομάδας.Πάντα ήθελε τους καλύτερους δυνατούς για την ομάδα του.

Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι έκανε το "χατήρι" των Γιαννακοπουλέων να του φέρουν τον Σάρας και να διώξει τον Βούγιανιτς για να κάνουν πλάκα στον Ολυμπιακό???? Τον Σάρας αντί του Βούγιανιτς...???? Χατήρι είναι αυτό...?? Χατήρι που πάει για 4η χρονιά...????

Τον Σάτο έδωσε εντολή να τον πάρουν....για να χαίρονται οι Γιαννακόπουλοι ότι έκλεψαν παίκτη από τον Ολυμπιακό???? Σοβαρά μιλάμε τώρα? Υπήρχε σε αυτήν την θέση διαθέσιμος παίκτης στην Ευρώπη καλύτερος του Σάτο....για να προτιμήσει ο Ζοτς?

Όσο για τον Σόφο..............Μην το κουράζουμε..........2 επιλογές υπήρχαν Μάριτς και Σόφο.Δεν υπάρχει άλλη για αντι-Πέκοβιτς.Προτίμησε τον Σόφο γιατί 1)παικτικά μοιάζει πολύ περισσότερο με τον Πέκοβιτς(Εκπληκτικός επιθετικά κάτω από την ρακέτα,σχετική αδυναμία στα ριμπάουντ,σχετική αδυναμία στα φάουλ....εδώ που τα λέμε ποτέ ο Ζοτς δεν είχε ιδιαίτερη τρέλα στον τομέα των ριμπάουντ),2)είναι Έλληνας....και φυσικά 3)πιο οικονομικός!!!!! Ο Μάριτς μαζί με μπάι άουτ θα κόστιζε τουλάχιστον 1.5 εκ.....

Από την άλλη.....το να δουλέψεις με τον Σόφο...και να καταφέρεις να τον κάνεις να αποδώσει κοντά στα στάνταρς του....είναι σίγουρα τεράστια πρόκληση.....
thrylos7
Καλά προφανώς, αλλά αυτό ισχύει a priori σε κάθε περίπτωση, για κάθε παίκτη. Το διαφορετικό είναι ότι εδώ υπήρξαν περιστατικά στήριξης σε δύσκολες στιγμές κάτι που δε συμβαίνει σε κάθε παίκτη (και δεν τα προκαλεί κάθε παίκτης).

Βρε Ελληνιάδη να μην πάρετε κι όλα τ' άλλα χωνεύονται... 69.gif
Manu7
QUOTE(Ginobili @ Jul 19 2010, 03:17 ) *
3)πιο οικονομικός!!!!! Ο Μάριτς μαζί με μπάι άουτ θα κόστιζε τουλάχιστον 1.5 εκ.....

Για την πρόταση του ΠΑΟ και τις απαιτήσεις του Σόφο πραγματικά έχω μεγάλη περιέργεια.
Γιατί νομίζω από μας ζητούσε κόντα στο 1.5 χαρτί.Όταν είχε τελειώσει το πρωτάθλημα απ'ότι θυμάμαι από τα σάιτς τότε.
looser
QUOTE(Ginobili @ Jul 19 2010, 03:17 ) *
Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι έκανε το "χατήρι" των Γιαννακοπουλέων να του φέρουν τον Σάρας και να διώξει τον Βούγιανιτς για να κάνουν πλάκα στον Ολυμπιακό???? Τον Σάρας αντί του Βούγιανιτς...???? Χατήρι είναι αυτό...?? Χατήρι που πάει για 4η χρονιά...????

Τον Σάτο έδωσε εντολή να τον πάρουν....για να χαίρονται οι Γιαννακόπουλοι ότι έκλεψαν παίκτη από τον Ολυμπιακό???? Σοβαρά μιλάμε τώρα? Υπήρχε σε αυτήν την θέση διαθέσιμος παίκτης στην Ευρώπη καλύτερος του Σάτο....για να προτιμήσει ο Ζοτς?

Όσο για τον Σόφο..............Μην το κουράζουμε..........2 επιλογές υπήρχαν Μάριτς και Σόφο.Δεν υπάρχει άλλη για αντι-Πέκοβιτς.Προτίμησε τον Σόφο γιατί 1)παικτικά μοιάζει πολύ περισσότερο με τον Πέκοβιτς(Εκπληκτικός επιθετικά κάτω από την ρακέτα,σχετική αδυναμία στα ριμπάουντ,σχετική αδυναμία στα φάουλ....εδώ που τα λέμε ποτέ ο Ζοτς δεν είχε ιδιαίτερη τρέλα στον τομέα των ριμπάουντ),είναι Έλληνας....και φυσικά πιο οικονομικός!!!!! Ο Μάριτς μαζί με μπάι άουτ θα κόστιζε τουλάχιστον 1.5 εκ.....

περιμενε γιατι πηρες φορα. πρωτα απο ολα εγω δεν εθιξα το σκηνικο του σαρας ουτε το σκηνικο του σατο. εγω ειπα οτι αν γινει η μεταγραφη του σοφο στον ΠΑΟ θα ειναι αντιποινα για την αρπαγη του βασιλη. σε αυτο διαφωνεις ?

σαν αντι-πεκο οντως υπηρχαν αυτες οι 2 επιλογες που αναφερεις. ο καθενας θα κρινει με τα δικα του κριτηρια ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος, αλλα ποιος σου λεει οτι ο σοφο θα ειναι πιο οικονομικος ?

ο μαριτς θα κοστιζε μαζι με το μπαι αουτ 1,5εκ μονο για τον πρωτο χρονο, μετα ομως ποσο θα σου πηγαινε ? ο σοφο ετσι και ερθει με τι συμβολαιο νομιζεις οτι θα ερθει ? γιατι ο ολυμπιακος ειχε ακουστει οτι θα του εδινε μαξιμουμ 1εκ.

εσυ λοιπον για να τον ψησεις ποσα θα πρεπει να του δωσεις ? εγω πιστευω παραπανω απο 1εκ για να περασει και αυτος την αλλη πλευρα οπως εκανε ο βασιλης. αρα τωρα ποιος ειναι φθηνοτερος ?

οπως και να 'χει αν θελαμε τον μαριτς θα τον ειχαμε παρει εδω και πολυ καιρο. απλως περιμεναμε μπας και μας κατσει η φαση με τον σοφο. τωρα αν εσυ θες να λες οτι τον περιμεναμε με εισηγηση του ζοτς και οχι απο τερτιπι του παυλοθαναση, παω πασο smiley.gif

QUOTE(thrylos7 @ Jul 19 2010, 03:20 ) *
Καλά προφανώς, αλλά αυτό ισχύει a priori σε κάθε περίπτωση, για κάθε παίκτη. Το διαφορετικό είναι ότι εδώ υπήρξαν περιστατικά στήριξης σε δύσκολες στιγμές κάτι που δε συμβαίνει σε κάθε παίκτη (και δεν τα προκαλεί κάθε παίκτης).

ενταξει προφανως δεν συμφωνουμε. δεν υπαρχουν συναισθηματισμοι σε επαγγελματικο επιπεδο. και για να σου δωσω να καταλαβεις, θα σου γραψω ενα παραδειγμα.

αν αυτο τον χαρακτηρα και τις ιδιοτροπιες τις ειχε ο βουγιουκας, θα τον στηριζε ο ολυμπιακος ?

προφανως και οχι γιατι δεν θα τον πιστευε οτι μπορει να προσφερει στην ομαδα. αυτο σου λεω οτι και ο ολυμπιακος αποσκοπουσε σε δικο του οφελος.

τι παει να πει αυτο δηλαδη οτι επειδη σου φερθηκα καλα πρεπει να σου κανω μια προταση η οποια να ειναι 500 χιλιαρικα κατω απο την καλυτερη που εχεις και εσυ να μεινεις στην ομαδα ?

δεν παει ετσι....
thrylos7
Αυτό που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟ είναι ν' αποκτήσει Σόφο, να κάνει δηλαδή το επικοινωνιακό μπαμ κι εφόσον υπάρχουν αγωνιστικές αμφιβολίες για τη σταθερότητά του και τα συναφή, να τον ανταλλάξει με κάποιον τρόπο με τον Μοζγκόφ (στους Νικς πήγε αυτός; ), να γίνει το όνειρο του Σόφο για το ΝΒΑ πραγματικότητα (ώρε με Αμάρε τι έχει να γίνει... icon_drunk.gif ) και να είναι πιο σίγουρος και ο Παναθηναϊκός στο 5 με το στυλιάρι που εκτός των άλλων έχει γνώριμο και τον Μπουρούση από το Ευρωμπάσκετ.

ΟΚ, μπορεί και να σταματήσω τις φελλάδες απ' το επόμενο ποστ. cool.gif

@ looser

Δε διαφωνούμε. Απλά τονίζω πως αν ο Σπανούλης ήταν να το σκεφτεί 10 φορές, ο Σόφο ήταν-είναι να το σκεφτεί 11(12, 13, όσες θες). Με τα υπόλοιπα απαντάς σε άλλους χρήστες.
lakersdynasty
ο Σοφο ζητουσε καπου στο 1.5 και εγραφαν πριν κανενα μηνα οτι μαλλον μεχρι το 1 εκ θα προσφερει ο ΟΣΦΠ οχι παραπανω.

ο ΠΑΟ εχω την εντυπωση οτι θα του προσφερει πολυετες (3-4 χρονια) για καπου 1.2

ο Μαριτς μονο με την ρητρα ηταν 1 εκ και ο ιδιος δεν νωμιζω να ζητουσε κατω απο 500...

Παντως τους Ελληνες μας του μαζευουμε και αμα εχουν ρολο θα αναομησουμε οσο ειναι δυνατον τον κορμο μας.

Εγω πιστευω οτι με Μπατιστ Τσαρτσαρη Φωτση σημαντικους παικτες μας καταπονημενους οι Βουγιουκας Καιμακογλου Σχορτσιανιτης αν ερθει, θα παρουν τα λεπτα τους.
Ginobili
QUOTE(looser @ Jul 19 2010, 01:34 ) *
περιμενε γιατι πηρες φορα. πρωτα απο ολα εγω δεν εθιξα το σκηνικο του σαρας ουτε το σκηνικο του σατο. εγω ειπα οτι αν γινει η μεταγραφη του σοφο στον ΠΑΟ θα ειναι αντιποινα για την αρπαγη του βασιλη. σε αυτο διαφωνεις ?

σαν αντι-πεκο οντως υπηρχαν αυτες οι 2 επιλογες που αναφερεις. ο καθενας θα κρινει με τα δικα του κριτηρια ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος, αλλα ποιος σου λεει οτι ο σοφο θα ειναι πιο οικονομικος ?

ο μαριτς θα κοστιζε μαζι με το μπαι αουτ 1,5εκ μονο για τον πρωτο χρονο, μετα ομως ποσο θα σου πηγαινε ? ο σοφο ετσι και ερθει με τι συμβολαιο νομιζεις οτι θα ερθει ? γιατι ο ολυμπιακος ειχε ακουστει οτι θα του εδινε μαξιμουμ 1εκ.

εσυ λοιπον για να τον ψησεις ποσα θα πρεπει να του δωσεις ? εγω πιστευω παραπανω απο 1εκ για να περασει και αυτος την αλλη πλευρα οπως εκανε ο βασιλης. αρα τωρα ποιος ειναι φθηνοτερος ?

οπως και να 'χει αν θελαμε τον μαριτς θα τον ειχαμε παρει εδω και πολυ καιρο. απλως περιμεναμε μπας και μας κατσει η φαση με τον σοφο. τωρα αν εσυ θες να λες οτι τον περιμεναμε με εισηγηση του ζοτς και οχι απο τερτιπι του παυλοθαναση, παω πασο smiley.gif

Όντως πήρα φόρα...και την πλήρωσες άδικα..... smile.gif Όχι δεν διαφωνώ ότι επικοινωνιακά....αν πάρουμε Σόφο,η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι αντίποινα για τον Σπανούλη.Και όχι άδικα.Διαφωνώ όμως ότι η μεταγγραφή αν γίνει,θα γίνει με τη λογική των Γιαννακοπουλέων "να πάρουμε παίκτη του Ολυμπιακού".Ο Ομπράντοβιτς δεν θα συμβιβαζόταν ποτέ με κάτι τέτοιο με τίμημα το συμφέρον της ομάδας του.
Σχετικά με τα οικονομικά...έχεις δίκιο,ήταν αφέλεια μου να σκεφτώ τα δεδομένα μόνο για τον 1ο χρόνο,συνεπώς περιορίζομαι στους αγωνιστικούς λόγους που προκρίνουν τον Σόφο ως αντι-Πέκοβιτς.Άμα πιστέψουμε ότι όντως σκόπευαν να χρυσοπληρώσουν τον Φερνάντεθ...τα οικονομικά δικαιολογούνται πλήρως...και δεν τίθεται θέμα χρημάτων στην σύγκριση Μάριτς-Σόφο.

Όπως έχω ξαναγράψει παλιότερα....το δίδυμο Βουγιούκας-Σόφο είναι πολύ πιο λογικό από το Βουγιούκας-Μάριτς.Είχα πει ότι ο Βουγιούκας θα ήατν υπερ-απαραίτητος σε περίπτωση που παίρναμε Σόφο.
Επίσης.....1000 φορές καλύτερα Σάτο+Σόφο παρά Φερνάντεθ+Σερμαντίνι.
looser
QUOTE(Ginobili @ Jul 19 2010, 03:49 ) *
Ο Ομπράντοβιτς δεν θα συμβιβαζόταν ποτέ με κάτι τέτοιο με τίμημα το συμφέρον της ομάδας του.

Επίσης.....1000 φορές καλύτερα Σάτο+Σόφο παρά Φερνάντεθ+Σερμαντίνι.

αρα αφου τα βρηκαμε σχεδον σε ολα να μου επιτρεψεις να πω οτι ο ζοτς δε νομιζω να τα εβαλε με τους γιαννακοπουλους οταν αυτοι του ασκησαν βετο οτι θα κλεψουμε παιχτη απο τον ολυμπιακο. πιστευω δηλαδη οτι στους μαινομενους αδερφους λογω φυγης βασιλη θα εκανε πισω και θα τους ειπε οτι σε αυτη την κινηση παω πασο αν θελετε να το κανετε.

παρολα αυτα ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση.

οσο για το τελευταιο "Σάτο+Σόφο παρά Φερνάντεθ+Σερμαντίνι", πιστευω οτι το 99% αυτο θα επελεγε. μαζι με εμενα smiley.gif
SG3ptshooter
Mιλάμε για φόλα, δεν μπορώ να αποκοιμηθώ. Έεεετσι ποιος Μάριτς; Οι ανύπαρκτοι που να πάνε μπροστά στο τέρας της αποκάλυψης... torture.gif

Τώρα που δε βρίσκει και το συμβόλαιο στο οποίο στόχευε στο ΝΒΑ θα ... ρέψει στη σοβαρότητα.

Κάαααληνύυυχτα.
spysta
βλεπω ΠΟΛΛΕΣ πιθανοτητες να παει στον ΠΑΟ .. ο Σοφοκλης.αισθηση μου... και ειμαι πολυ αντιθετος μεα αυτη την κινηση.Οχι τοσο αγωνιστικα .. αλλα ηθικα

Για καποιο λογο φαινεται οτι τοσο ο Ιβκοβιτς οσο και οι Αγγελοπουλοι ΔΕΝ καιγονται να τον κρατησουν .. και δεν μπορω να καταλαβω αυτο το λογο.

Εντουτοις ειτε εχει προταση απο τον ΟΣΦΠ ο Σοφο ειτε οχι .. θα ναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ να παει στον ΠΑΟ.
Κατανοω πληρως οτι μιλαμε για 100% επαγγελματιες ..ο καθενας επιλεγει και τραβαει το δρομο του και οι ρομαντισμοι ειναι για εμας τους απ εξω .. αλλα ηθικα αυτη η περιπτωση εχει μεγαλυτερη εμβελεια .. την μεγαλυτερη απ οτι ειχε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλη στο παρελθον (Οικονομου,Πασπαλιε,Βολκοφ,Σπανουλης κτλ)

Σου εχουν σωσει την καριερα .. και σ εχουν στειλει με δικα τους εξοδα οι Αγγελο στην Ελβετια ... ο κοκκινος κοσμος σε εχει στηριξει μεχρι ΑΗΔΕΙΑ .. σε σημειο που σηκωνεσαι απο τον παγκο οντας 200 κιλα και το γηπεδο σειεται .. παρολλο που εχεις προσφερει ΕΛΑΧΙΣΤΑ !!!
Σε εχουν βρισει με χυδαιο,συγκεκριμενο τροπο στο ΟΑΚΑ .. αποτελωντας ΚΥΡΙΟ και ξεχωριστο (απο τους υπολοιπους ερυθρολευκους παικτες) στοχο τα τελευταια χρονια ... εχεις παιξει για πρωτη χρονια ΣΟΒΑΡΑ μετα απο τοσα χρονια .. και ζητας υπεραξια την οποια και ΔΕΝ αξιζεις αλλα για να απαντησουν οι Γιαννακο στους Αγγελο θα σου την δωσουν ... και το γνωριζεις αυτο!!

ξερω γω.. τι να πω.. αφενος η λογικη επιτασει να συμφωνησεις με κλειστα ματια προς ενδειξη ευγνωμοσυνης.. στο (χαμηλοτερο σε σχεση με το αντιστοιχο πρασινο) συμβολαιο που θα σου προσφερουν οι σωτηρες της καριερας σου ...
αφετερου λογω των ειδικων συνθηκων .. θα μου φανει ΤΡΑΓΙΚΟ να επιλεξεις τον ΠΑΟ ακομα και αν η κοκκινη προταση για ανανεωση δεν ερθει ποτε
AZ1980
QUOTE(spysta @ Jul 19 2010, 02:30 ) *
θα μου φανει ΤΡΑΓΙΚΟ να επιλεξεις τον ΠΑΟ ακομα και αν η κοκκινη προταση για ανανεωση δεν ερθει ποτε

Δηλαδή αν ο Ολυμπιακός δε του κάνει πρόταση τι προτείνεις στον Σόφο να κάνει?

bball.gif
Quincy
Εμένα αλλού είναι η απορία μου : τον θέλει τον Σόφο ο Ομπράντοβιτς; Ή είναι μεταγραφή από τους Γιαννακόπουλους; (Αν υπάρχει όντως πρόταση ή συζητήσεις για μεταγραφή)

Προσωπικά δεν με πολυ πειράζει που θα φύγει ο Σόφο από τον Ολυμπιακό. Πολύ συμπαθής μεν, πολύ ασταθής δε. Και δεν θα με πολυ πειράξει αν πάει στον Παναθηναικό, όπως και στην περίπτωση του Σπανούλη οι ρομαντισμοί είναι για τους φιλάθλους και όχι (τόσο) για τους παίκτες. Αλλά ρε παιδιά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ομπράντοβιτς θέλει τον Σόφο στο 5. Μάλλον αντίποινα είναι, παρά ουσιαστική μεταγραφή. Γιατί και καλύτερα 5αρια μπορεί να βρει ο ΠΑΟ, και το οικονομικό δεν νομίζω να αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα. Εκτός κι αν δεν υπάρχει καλύτερος σέντερ με 1.2-1.4, γιατί κάπου εκεί θα είναι λιγικά οι ετήσιες απολαβές του Σχορτσιανίτη.
Germany96
Στα περι των ηθικων δεσμευσεων, με καλυπτει πανω-κατω ο vastravoud, ο καθε αθλητης πολυ καλα θα κανει να επιλεξει την προταση που θα αποδεχτει με γνωμονα αυτο που θεωρει πως ειναι το δικο του συμφερον. Οτιδηποτε διαφορετικο θα μου φαινοταν απλως παραλογο.

Ο Διαμαντιδης εκρινε οτι ειναι προς το συμφερον του να παραμεινει στην χωρα του, σε μια ομαδα που τον καλυπτει πληρως αγωνιστικα και με συνεργατες στους οποιους εχει απολυτη εμπιστοσυνη, εχοντας παραλληλα εξασφαλισμενη την ησυχια του, εστω κι αν για ολα αυτα παρατησε εναν ενδεχομενως μεγαλυτερο μισθο που θα εξασφαλιζε παραμενοντας free-agent και αρχιζοντας διαπραγματευσεις με οσες ομαδες εδειχναν ενδιαφερον.

Οι Σπανουλης, Sato (αν κι εδω μαλλον μονο ο Τσουκαλας μπορει να εγειρει ηθικο ζητημα, αφου ο Αφρικανος αρνηθηκε να αντιληφθει πως ο,τι πιο ευγενες εχει παραξει ο ανθρωπινος πολιτισμος στη ιστορια του ειναι το εμβλημα του δαφνοστεφανωμενου icon_drunk.gifκαι τολμησε να προτιμησει το ρυπαρο πρασινο μιασμα icon_drunk.gif icon_drunk.gif προδιδοντας ετσι κατ' ουσια την ιδια την ανθρωπινη υπαρξη icon_drunk.gificon_drunk.gificon_drunk.gif), κι ισως σε λιγες μερες και Σχορτσιανιτης, αντιθετα επελεξαν στο καλοκαιρι της φημολογουμενης λιτοτητας των ελληνικων ομαδων, να εκμεταλλευτουν τους παραλογισμους ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και να κανουν οχι μονο τις μεγαλυτερες μπαζες τις καριερας του, αλλα να επιτυχουν ονειρεμενα deal, αδυνατα υπο φυσιολογικες συνθηκες.

Ποιοι απο τους ελληνες παικτες θα δικαιωθουν απο τις επλογες τους θα το δειξει το μελλον (τον Sato τον θεωρω αυτοστιγμη "δικαιωμενο" αφου καταφερε απο σποντα να πολλαπλασιασει τις αποδοχες του σε βαθμο που ουτε ο ιδιος δεν φανταζοταν), αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι την ιδια ωρα που η Barcelona στηνει σκηνικο επαναληψης θριαμβου μεσα στο σπιτι της, οι διοικησεις Ολυμπιακου και Παναθηναικου επιλεγουν να μοιραζουν υπεραξιες για να κανουν το κομματι τους και να μπουν στο ματι του ωχτρου. Δεν #$%ιεται, ας ετοιμαζουν οι Ισπανοι την επομενη δυναστεια του ευρωπαικου μπασκετ, στο τελος της σεζον ενας "αιωνιος" θα κραταει στα χερια του το πραγματικο δισκοποτηρο του ευρωπαικου μπασκετ κι ετσι ειτε ο ΠΑΟ θα παρει το νιοστο σερι πρωταθλημα του ειτε ο ΟΣΦΠ θα τερματισει πρωτος σε ενα πρωταθλημα που οι ιδιοι οι διοικουντες του πριν απο κανα μηνα το αξιολογουσαν ως τοσο prestigious ωστε σκεφτονταν να μην συμμετασχουν καν.
lamar
QUOTE(spysta @ Jul 19 2010, 05:30 ) *
βλεπω ΠΟΛΛΕΣ πιθανοτητες να παει στον ΠΑΟ .. ο Σοφοκλης.αισθηση μου... και ειμαι πολυ αντιθετος μεα αυτη την κινηση.Οχι τοσο αγωνιστικα .. αλλα ηθικα

Για καποιο λογο φαινεται οτι τοσο ο Ιβκοβιτς οσο και οι Αγγελοπουλοι ΔΕΝ καιγονται να τον κρατησουν .. και δεν μπορω να καταλαβω αυτο το λογο.

Εντουτοις ειτε εχει προταση απο τον ΟΣΦΠ ο Σοφο ειτε οχι .. θα ναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ να παει στον ΠΑΟ.
Κατανοω πληρως οτι μιλαμε για 100% επαγγελματιες ..ο καθενας επιλεγει και τραβαει το δρομο του και οι ρομαντισμοι ειναι για εμας τους απ εξω .. αλλα ηθικα αυτη η περιπτωση εχει μεγαλυτερη εμβελεια .. την μεγαλυτερη απ οτι ειχε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλη στο παρελθον (Οικονομου,Πασπαλιε,Βολκοφ,Σπανουλης κτλ)

Σου εχουν σωσει την καριερα .. και σ εχουν στειλει με δικα τους εξοδα οι Αγγελο στην Ελβετια ... ο κοκκινος κοσμος σε εχει στηριξει μεχρι ΑΗΔΕΙΑ .. σε σημειο που σηκωνεσαι απο τον παγκο οντας 200 κιλα και το γηπεδο σειεται .. παρολλο που εχεις προσφερει ΕΛΑΧΙΣΤΑ !!!
Σε εχουν βρισει με χυδαιο,συγκεκριμενο τροπο στο ΟΑΚΑ .. αποτελωντας ΚΥΡΙΟ και ξεχωριστο (απο τους υπολοιπους ερυθρολευκους παικτες) στοχο τα τελευταια χρονια ... εχεις παιξει για πρωτη χρονια ΣΟΒΑΡΑ μετα απο τοσα χρονια .. και ζητας υπεραξια την οποια και ΔΕΝ αξιζεις αλλα για να απαντησουν οι Γιαννακο στους Αγγελο θα σου την δωσουν ... και το γνωριζεις αυτο!!

ξερω γω.. τι να πω.. αφενος η λογικη επιτασει να συμφωνησεις με κλειστα ματια προς ενδειξη ευγνωμοσυνης.. στο (χαμηλοτερο σε σχεση με το αντιστοιχο πρασινο) συμβολαιο που θα σου προσφερουν οι σωτηρες της καριερας σου ...
αφετερου λογω των ειδικων συνθηκων .. θα μου φανει ΤΡΑΓΙΚΟ να επιλεξεις τον ΠΑΟ ακομα και αν η κοκκινη προταση για ανανεωση δεν ερθει ποτε

Και τι θες να κανει ρε μαν ο Σοφο, αν δεν του κανει προταση ανανεωσης ο Ολυμπιακος? Να κοψει το μπασκετ?

Ο Σοφο ειναι σιγουρο, αν δεν παει ΝΒΑ, δεν θελει να παιξει με τιποτα εξωτερικο.

Στην Ελλαδα υπαρχουν δυο ομαδες. Αν η μια δεν σε θελει ειναι μονοδρομος η αλλη.

Επισης για μενα, αν ο Ολυμπιακος δεν κανει καν προταση ανανεωσης στον Σοφοκλη, και εκεινος παει στον ΠΑΟ, δεν θα ειναι καμια απαντηση των Γιαννακοπουλων στους Αγγελοπουλους.

Ο Ολυμπιακος πηρε παικτη του ΠΑΟ, οταν ο ΠΑΟ ειχε κανει προταση ανανεωσης στον Σπανουλη και περιμενε 3 εβδομαδες για να δει που θα καταληξει.

Τωρα θα παρει ενα παικτη που επαιζε μεχρι περσι στον Ολυμπιακο, και που ο Ολυμπιακος πλεον δεν τον θελει, κακως κατ εμε!!!
rankin
QUOTE(Germany96 @ Jul 19 2010, 08:57 ) *
Ποιοι απο τους ελληνες παικτες θα δικαιωθουν απο τις επλογες τους θα το δειξει το μελλον (τον Sato τον θεωρω αυτοστιγμη "δικαιωμενο" αφου καταφερε απο σποντα να πολλαπλασιασει τις αποδοχες του σε βαθμο που ουτε ο ιδιος δεν φανταζοταν), αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι την ιδια ωρα που η Barcelona στηνει σκηνικο επαναληψης θριαμβου μεσα στο σπιτι της, οι διοικησεις Ολυμπιακου και Παναθηναικου επιλεγουν να μοιραζουν υπεραξιες για να κανουν το κομματι τους και να μπουν στο ματι του ωχτρου. Δεν #$%ιεται, ας ετοιμαζουν οι Ισπανοι την επομενη δυναστεια του ευρωπαικου μπασκετ, στο τελος της σεζον ενας "αιωνιος" θα κραταει στα χερια του το πραγματικο δισκοποτηρο του ευρωπαικου μπασκετ κι ετσι ειτε ο ΠΑΟ θα παρει το νιοστο σερι πρωταθλημα του ειτε ο ΟΣΦΠ θα τερματισει πρωτος σε ενα πρωταθλημα που οι ιδιοι οι διοικουντες του πριν απο κανα μηνα το αξιολογουσαν ως τοσο prestigious ωστε σκεφτονταν να μην συμμετασχουν καν.

Έκανα σκούρες τις 2 προβλέψεις που σήμερα, 19 Ιουλίου, θεωρώ και εγώ σχεδόν βέβαιο ότι θα επαληθευτούν ...
Απο εκεί και πέρα, η κούρσα των εξοπλισμών είναι ένα παιχνίδι που αρέσει στη φυλή μας παρα πολύ!
traveller
Για να καταλάβω δηλαδή : Με μια τυχόν απόκτηση του Μάριτς ρισκάραμε , μια και ήταν η πρώτη και μοναδική του καλή χρονιά στην Ευρωλίγκα και μπορεί να μην είχε ανάλογη συνέχεια.

Με το παιδοβούβαλο δε ρισκάρουμε τίποτα???

είναι 24/25 χρονών και έχει αλλάξει 4/5 ομάδες πουθενά δε μπορεί να στεριώσει και χώρια από τα άλλα του -πολλά-μειονεκτήματα, ο Ομπράντοβιτς θα αναγκαστεί εκτός από προπόνηση και κοουτσάρισμα να κάνει τη νταντά, τον παιδαγωγό , τον ψυχίατρο και πάει λέγοντας.
Γιατί προκαλούμε την τύχη μας?? μια χαρά κλίμα έχουμε στην ομάδα, γιατί να μας ξετινάξει το προβληματικό???

"να φύγει , να πάει αλλού" ουστ

torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif
Air Kef
Με το παιδοβούβαλο δε ρισκάρουμε τίποτα???

Ώπα με τους χαρακτηρισμούς.
colonel gomelsky
QUOTE(spysta @ Jul 19 2010, 05:30 ) *

Καλά όλα τα παραπάνω αν και με τον Σπανούλη δεν τα έβλεπες έτσι. Εντάξει Σόφο δεν ήταν. Ο Σοφοκλής είναι όντως ειδική περίπτωση. Αλλά και αυτός στηρίχτηκε κτλ κτλ.

Μόνο το μπολνταρισμένο που λες μου φαίνεται παράλογο. Δηλαδή αν δεν του κάνει πρόταση ο ΟΣΦΠ τι να κάνει; Να κόψει το μπάσκετ στα 25;

Προσωπικά αν ήμουν Σοφοκλής θα έμενα με όσα μου έδινε ο ΟΣΦΠ. Αν δεν τον θέλει τώρα ο Ντούντα, δεν ξέρω...
lightday
αντικειμενικά κρίνοντας θα είναι η καλύτερη κίνηση από μέρους του Σοφο να πάει στον παο. Θα μπεί σε ένα πρόγραμμα και αν ανταπεξέλθει θα γίνει επιτέλους ο αθλητής που όλοι περιμένουν . Ξενύχτια και λοιπά θα κοπούν . Αν αντέξει καλώς, αλλιώς πάει μια για πάντα.
Για τον Παο θα προτιμούσα κάτι σε στυλ Αντερσεν πιο light και ευκίνητο . Να δούμε τί έχει στο μυαλό του ο Ζοτς!

Οσο για τον Σπαν προσωπικά τον ευχαριστώ για όσα έχει προσφέρει αλλά αν είσαι μεγάλος σαν πνέυμα- άνθρωπος δεν θα έλεγε τις σαχλαμαρίτσες στυλ "Σε λίγα χρόνια κτλ κτλ". Αστο Σπαν ευχαρίστησε την ομάδα που σε έκανε ένα από τους κορυφαίους και τελείωνέ το εκεί. Εκει θα ήσουν άρχοντας. Τώρα μπήκες σε φαύλο κύκλο.(Σαν τον Αντωνάκι και εσύ)
Germany96
QUOTE(rankin @ Jul 19 2010, 11:01 ) *
Έκανα σκούρες τις 2 προβλέψεις που σήμερα, 19 Ιουλίου, θεωρώ και εγώ σχεδόν βέβαιο ότι θα επαληθευτούν ...
Απο εκεί και πέρα, η κούρσα των εξοπλισμών είναι ένα παιχνίδι που αρέσει στη φυλή μας παρα πολύ!

Προς το παρον κι οι δυο ελληνικες ομαδες μου μοιαζουν αποδυναμωμενες σε σχεση με περυσι και οντας μαλιστα σχετικα δυσκολο να μπαλατζαρουν τις απωλειες τους με τις μεταγραφες που λεγεται οτι σκεφτονται να πραγματοποιησουν. Καιρος υπαρχει, τα δεδομενα αλλαζουν και στην τελικη δικαιωμα και των δυο διοικησεων ειναι να μοιραζουν τα περιορισμενα budget τους με ο, τι κριτηρια θελουν, οσο παραλογα κι αν μου φαινονται εμενα. Στην τελικη ισως ειμαι εγω ο παραλογος που βαριεμαι το χιλιοπαιγμενο εργο του επικοινωνιακου ψυχρου πολεμου που φετος εχει εμπλουτιστει με προδοτες, κατασκοπους, διπλους πρακτορες και μεγαλα ριφιφι.

Απλα εχω χαλαστει επειδη η Βαρκελωνη Μαη μηνα ειναι δελεαστικοτατος προορισμος. Και μια Καταλανικη φιεστα αρχικα γινεται πιο ευκολοχωνευτη αν συνοδευεται και με εστω μια ελληνικη ομαδα για ντεκορ. Αν εχουμε και καναν ελληνικο εμφυλιο στο F4, το ταξιδακι γινεται αυτοματως super icon_joy.gif και το ιδανικο σεναριο που δυστυχως το βλεπω να ξεμακραινει θα ηταν Barca, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ στο F4 ως ισοτιμα φαβορι, ελληνικος εμφυλιος αιμα κι αμμος guns.gifκαι αποκαθηλωση των Ισπανων μεσα στο σπιτι τους icon_headbang.gifκαι το ταξιδι πλεον να γινεται πιο must κι απ΄το Hoop Reality 2- Patman Returns 56.gif
PanosIlio
QUOTE(lightday @ Jul 19 2010, 11:56 ) *
αντικειμενικά κρίνοντας θα είναι η καλύτερη κίνηση από μέρους του Σοφο να πάει στον παο. Θα μπεί σε ένα πρόγραμμα και αν ανταπεξέλθει θα γίνει επιτέλους ο αθλητής που όλοι περιμένουν . Ξενύχτια και λοιπά θα κοπούν . Αν αντέξει καλώς, αλλιώς πάει μια για πάντα.
Για τον Παο θα προτιμούσα κάτι σε στυλ Αντερσεν πιο light και ευκίνητο . Να δούμε τί έχει στο μυαλό του ο Ζοτς!

Ενώ ας πούμε στον Ολυμπιακό του Ίβκοβιτς η κατάσταση θα είναι χύμα, δεν θα έχει κανένα προγραμματισμό η ομάδα, η πειθαρχία θα πάει περίπατο και ο κάθε παίκτης θα κάνει ότι θέλει και θα ξενυχτάει όποτε θέλει????????

Και από την άλλη φυσικά το πρόγραμμα "Ζοτς" είναι το κορυφαίο στην Ευρώπη και δεν σηκώνει αμφισβήτησης και ευθύνεται ο αθλητής και μόνο αν δεν αντεπεξέλθει. Μάλιστα...

Μερικοί έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε και γράφετε ότι να' ναι χωρίς καν να σκέφτεστε πρώτα.

Χορευτης
QUOTE(lightday @ Jul 19 2010, 02:56 ) *

Οσο για τον Σπαν προσωπικά τον ευχαριστώ για όσα έχει προσφέρει αλλά αν είσαι μεγάλος σαν πνέυμα- άνθρωπος δεν θα έλεγε τις σαχλαμαρίτσες στυλ "Σε λίγα χρόνια κτλ κτλ". Αστο Σπαν ευχαρίστησε την ομάδα που σε έκανε ένα από τους κορυφαίους και τελείωνέ το εκεί. Εκει θα ήσουν άρχοντας. Τώρα μπήκες σε φαύλο κύκλο.(Σαν τον Αντωνάκι και εσύ)

Συμφωνω μαζι σου, ετσι οπως ειναι το ροστερ ο Σοφο κουμπωνει(σε χρονο κλπ) ΡΙΣΚΟ σιγουρα υπαρχει, αλλα αν διπλα στον Ζοτς δουλεψει σκληρα, μπορει να εκτοξευθει, κ να πλησιασει τις εμφανισεις που ειχε κανει με την εθνικη στο Παγκοσμιο. Αν δε σταθεροποιησει κ την αποδοση του δεν θα εχουμε προβλημα στους ψηλους τα επομενα χρονια..Δεν με χαλαει καθολου... ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ....
lakersdynasty
QUOTE(PanosIlio @ Jul 19 2010, 12:20 ) *
Ενώ ας πούμε στον Ολυμπιακό του Ίβκοβιτς η κατάσταση θα είναι χύμα, δεν θα έχει κανένα προγραμματισμό η ομάδα, η πειθαρχία θα πάει περίπατο και ο κάθε παίκτης θα κάνει ότι θέλει και θα ξενυχτάει όποτε θέλει????????

Και από την άλλη φυσικά το πρόγραμμα "Ζοτς" είναι το κορυφαίο στην Ευρώπη και δεν σηκώνει αμφισβήτησης και ευθύνεται ο αθλητής και μόνο αν δεν αντεπεξέλθει. Μάλιστα...

Μερικοί έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε και γράφετε ότι να' ναι χωρίς καν να σκέφτεστε πρώτα.

οταν βγαινει ο Διαμαντοπουλος στο Φως και λεει οτι "με τον Σχορτσιανιτη η ΚΑΕ θα μιλησει οταν και αν το θελει ο....ιδιος!"

σημαινει οτι κατι δεν παει καλα. εγω λεω οτι ο Ιβκοβιτς δεν ενθουσιαζεται με την ιδεα και απλα θα ηθελε να τον κρατησει χωρις να σκεφτει η πλευρα του ΟΣΦΠ οτι ισως ο Ζοτς ενθουσιαζοταν και ηθελε τον παικτη.

και στο κατω κατω απτην αρχη φαινοταν οτι δεν ηθελε ο ΟΣΦΠ να του δωσει τα λεφτα που ζητουσε, οποτε μιλησε με αλλους βρηκε προσφορα και πηγε.

αμα λες στο παικτη αμα θες ελα να τα πουμε δειχνοντας του οτι παλι θα ειναι στο βαθος του παγκου και τελευταια επιλογη ε τοτε θα παει και απεναντι να μιλησει και αμα ακουσει ενα "σε εμπιστευομαστε και αμα δουλεψεις θα εχει ρολο" κτλ ε τοτε γιατι να μην παει?

Θα την κανει αλα Σπανουλης εαν βρει τα λεφτα και την ευκαιρια "για μια νεα αρχη" wink.gif
PanosIlio
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 19 2010, 12:45 ) *
οταν βγαινει ο Διαμαντοπουλος στο Φως και λεει οτι "με τον Σχορτσιανιτη η ΚΑΕ θα μιλησει οταν και αν το θελει ο....ιδιος!"

σημαινει οτι κατι δεν παει καλα. εγω λεω οτι ο Ιβκοβιτς δεν ενθουσιαζεται με την ιδεα και απλα θα ηθελε να τον κρατησει χωρις να σκεφτει η πλευρα του ΟΣΦΠ οτι ισως ο Ζοτς ενθουσιαζοταν και ηθελε τον παικτη.

και στο κατω κατω απτην αρχη φαινοταν οτι δεν ηθελε ο ΟΣΦΠ να του δωσει τα λεφτα που ζητουσε, οποτε μιλησε με αλλους βρηκε προσφορα και πηγε.

αμα λες στο παικτη αμα θες ελα να τα πουμε δειχνοντας του οτι παλι θα ειναι στο βαθος του παγκου και τελευταια επιλογη ε τοτε θα παει και απεναντι να μιλησει και αμα ακουσει ενα "σε εμπιστευομαστε και αμα δουλεψεις θα εχει ρολο" κτλ ε τοτε γιατι να μην παει?

Θα την κανει αλα Σπανουλης εαν βρει τα λεφτα και την ευκαιρια "για μια νεα αρχη" wink.gif

Καμία αντίρρηση πάνω σε αυτά που λες, το quote στο post μου είναι ατυχές.

Εγώ άλλο πράγμα θέλω να πω....
Paris87
http://www.sport24.gr/html/ent/898/ent.375898.asp

Παρτε και αυτο! smiley.gif
comrade
και το buzzer-beater του ντε κολό που εστειλε τους γαλλους πανω στους ισπανους smiley.gif

Πλακα-πλακα, μακαρι να γινει δικος μας αυτος ο παιχτης. Αντε, παλι θα τον ακριβοπληρωσουμε αμα τον παρουμε, ας ειναι καλα η κοντρα γαμτωοο %$^%$^#^%#$%$^ angry.gif
str
QUOTE(Germany96 @ Jul 19 2010, 12:00 ) *
Απλα εχω χαλαστει επειδη η Βαρκελωνη Μαη μηνα ειναι δελεαστικοτατος προορισμος. Και μια Καταλανικη φιεστα αρχικα γινεται πιο ευκολοχωνευτη αν συνοδευεται και με εστω μια ελληνικη ομαδα για ντεκορ. Αν εχουμε και καναν ελληνικο εμφυλιο στο F4, το ταξιδακι γινεται αυτοματως super icon_joy.gif και το ιδανικο σεναριο που δυστυχως το βλεπω να ξεμακραινει θα ηταν Barca, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ στο F4 ως ισοτιμα φαβορι, ελληνικος εμφυλιος αιμα κι αμμος guns.gifκαι αποκαθηλωση των Ισπανων μεσα στο σπιτι τους icon_headbang.gifκαι το ταξιδι πλεον να γινεται πιο must κι απ΄το Hoop Reality 2- Patman Returns 56.gif

ισως λιγο οφ τοπικ αλλα αφου το ανεφερες και το διαβασα..
διαφωνω καθετα.. αν το βλεπεις το ματσακι στην τηλεοραση ναι ο εμφυλιος ειναι σουπερ ευκαιρια.. αν ομως πας ως τουριστας και φιλαθλος ειναι απαγορευμενο.. πηγα στο βερολινο και ειδα με τα ματια μου...μη κοιτας που ολοι ελεγαν δεν εγινε τπτ και τετοια...δεν εγιναν χοντραδες ...δεν αρκει ομως να εχεις πολλους τραυματιες η γενικευμενα επεισοδια για να χαλασει ενα ομορφο ταξιδι σε μια ομορφη πολη.. μερικοι καφροι και απο τις δυο μεριες αρκουν..
οποτε ποτε δυο ελληνικες ομαδες στο φιναλ φορ για οσους ενδιαφερονται να το δουν απο κοντα...(εκτος αν πανε με σκοπο τα επεισοδια...)
spysta
colonel δεν εχει σχεση η πειρπτωση Σπανουλη με αυτη του Σοφο .. το ειπες και μονος σου .. ειδικη περιπτωση γι αυτο κι εγω την αντιμετωπιζω διαφορετικα και τη βλεπω διαφορετικα απ οτι εβλεπα την περιπτωση Σπαν

AZ,lamar,colonel ... ΑΝ δεν του γινει προταση απο τον ΟΣΦΠ .. να παει στο εξωτερικο (πχ Ρεαλ).ΑΝ δεν εχει ΚΑΜΙΑ προταση απο το εξωτερικο ..εεε τοτε τι να πω ας παει στο ΠΑΟ .. προφανως και δεν θα κοψει το μπασκετ
Anaz
Δεν θεωρω τις περιπτωσεις Σπανουλη, Σοφο τις ιδιες. Θα'ναι αχαριστια του Σοφο να παει στον Παο, αλλα αν ο Ολυμπιακος για εναν περιεργο λογο φαινεται να μην ασχολειται, τι να κανει δηλαδη??? Καλα θα κανει να παει, εαν θελει, σε αυτη την περιπτωση!

Ο Ντε Κολο ειναι πολυ καλη περιπτωση. Ο,τι πρεπει για να κλεισει αυτη τη στιγμη την περιφερεια του Παο. Οι δημοσιογραφοι βεβαια ανακαλυπτουν παντου κοντρες. Δε νομιζω οτι ενδιαφερει τον Ολυμπιακο ο Γαλλος, ο οποιος μαλιστα κατι μου λεει οτι θα κλεισει μεσα στις επομενες μερες.
comrade
QUOTE(spysta @ Jul 19 2010, 13:20 ) *
ΑΝ δεν του γινει προταση απο τον ΟΣΦΠ .. να παει στο εξωτερικο (πχ Ρεαλ).

ΩΠΑ, κατσε ρε spysta, ποιος εισαι εσυ που θα του κανεις κουμαντο στη ζωη του;;
Δηλαδη, οκ, ειπαμε! Αν ειναι να παει καποιος σε μια ομαδα(στη προκειμενη ΟΣΦΠ), και μετα να του ελεγξουν τη ζωη του επειδη ΕΤΣΙ προσταζει "το λαϊκό αίσθημα", ε τοτε μιλαμε για "δεσποτισμο".
Αλοιμονο αν παει ο σόφο στο εξωτερικο, επειδη ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ η πλειοψηφια των φιλαθλων του ολυμπιακου.

Τωρα για τη συγκριση του σπανουλη με τον σχορτσιανιτη. Σιγουρα δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις, αλλα ειναι ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ!

Και στην περιπτωση σπανουλη, και στην περιπτωση σόφο, οι διοικησεις κανανε παρα πολλα πολλα γι αυτους. Και ο κοσμος των ομαδων τους ηθελε πολυ τους παιχτες να μεινουν.
Το αν η διοικηση του ολυμπιακου εκανε περισσοτερα για τον σχορτσιανιτη απ' οτι η διοικηση του παο για τον σπανουλη, αυτο δεν αλλαζει κατι ως προς την ηθικοτητα/ανηθικοτητα των δυο παιχτων να αλλαζουν στρατοπεδο. Το λεω αυτο στη περιπτωση που ο σόφο εχει προταση και απο τις δυο καε, αλλα του οσφπ να ειναι σχετικα μικροτερη.

Δηλαδη αμα ερθει ο σόοφο σε μας ειναι ανηθικος ενω ο σπανουλης που ηρθε οσφπ δεν ειναι. Μη τα βλεπουμε ολα με τα γυαλια των ομαδων μας. Δυο μετρα και δυο σταθμα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.