Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kainourgia Kleista!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
hellenic
Blepo na xtizontai arekta kainourgia kleista!Afto sigoura einai kalo gia to elliniko basket giati fainetai na xtizontai stin eparxia p.x. Kozani!Mono stin Kriti afti ti stigmi einai 3 kainourgia poy olla einai arketa moderna kai megala(ektos apo to TEI)!Nomizo pos h ellada exei arketa kala kleista!as sinexeisoyn etsi...
dizzy_fingers
Μπορείς να γράψεις έναν κατάλογο με το ποιά είναι τα καινούρια που χτίζονται?

Αν θυμάμαι καλά, είναι αυτό του Μακεδονικού, της Ολύμπιας...δε θυμάμαι άλλα που να χτίζονται αυτή τη στιγμή.
Στην Κρήτη ποιά είναι τα 3 καινούρια?

Στην Ελλάδα έχουμε πολλά κλειστά...καλά κλειστά δεν έχουμε...
Warrior
Της Ολυμπιας χτιζεται???

Αληθεια ποια ειναι της Κρητης?
hellenic
Loipon tis Krhths einai
1.Kleisto Hrakleioy (Dyo Aorakia) einai upo kataskeui
2.Kleisto TEI Hrakleioy (1816+300theseis)
3.Kleisto Xanion (2750 theseis)

H olympia xtizei kleisto afti ti stigmi?
dizzy_fingers
Ή η Ολύμπια ή ο ΓΣ.
Δε θυμάμαι, αλλά είμαι σίγουρος ότι είχα δει τσιμέντα και τον σκελετό του κτιρίου σε ένα λινκ παλιότερα...
pan_kyp
QUOTE(hellenic @ Apr 18 2006, 07:44 PM)
Loipon tis Krhths einai
1.Kleisto Hrakleioy (Dyo Aorakia) einai upo kataskeui
2.Kleisto TEI Hrakleioy (1816+300theseis)
3.Kleisto Xanion (2750 theseis)

H olympia xtizei kleisto afti ti stigmi?
*

kala me 2000 kai 3000 opadous tha anptuxthei to mpasket sthn ellada? na mou peis sthn krhth ektos apo iraklio poia omada na mazepsei perissoterous alla edw mexri kai sthn agglia mazeuoun 5000 - 6000 se kathe match kai uparxoun stadia me 15 000 kai anw

Peace - D-
pan_kyp
Mia sugnwmh na zuthsw kathws eida to kleisto tou Irakliou pou xtizetai kai m'aresei. Kalh fash auto to ghpedo all ta upoloipa..

Peace - D-
hellenic
Telika ti egine to kleisto tis Kozanis?Exeis kaneis plirofories?
HOULIGAN76
QUOTE(hellenic @ Mar 9 2007, 07:00 PM) *
Telika ti egine to kleisto tis Kozanis?Exeis kaneis plirofories?

Για το κλειστό της Κοζάνης χτιζότανε αλλά ξέρω οτι πλακώθηκαν ασχημα ο Μεσα΄ι΄κός με το δημοτικό συμβούλιο της Κοζάνης.Αλλωστε ξέρεις τώρα που είναι ο Μακεδονικός.Νομίζω οτι το γήπεδο θα χτιστεί αλλά μάλλον οχι και με τόσο γρήγορο ρυθμό.Απο το 2003 έχει ξεκινήσει νομίζω.Αμα ξαναμιλήσω με κάποιον γνωστό μου απο το στρατο, ο οποίος ΄΄ηταν φαν της ομάδας του Μακεδονικού ίσως κάτι μάθω.

Πάντως μεγάλο στοίχημα για το ελληνικό ,μπάσκετ είναι η επιστροφή μιας καλής ομάδας και δε του Ηρακλείου στην Α1.Με το νέο γήπεδο και εναν καλό και αξιόπιστο επιχειρηματία το μπάσκετ θα κερδίσει πολλά.

Κάπου είχα διαβάσει οράματα και σχέδια για ενα καλό γήπεδο στη Ρόδο.Γνωρίζεται τίποτα?
hellenic
Gia tin Rodo eixa mono akousei oti to zitousan giati einai mikro to torino!Alla gia plana den exo akousei akoma!
Eixa diabasei omoskati gia upersixrono kleisto stin Thessaloniki poy tha epairne to onoma toy Nikoy Galli!
Aristofanis
Κλειστό στο Ηράκλειο Κρήτης χτίζεται στην περιοχή Δύο Αοράκια στον στο Δήμο Νέας Αλικαρνασσού
Η χωρητικότητα του θα είναι 5.222 θεατές, από τους οποίους οι περίπου 1.000 σε πτυσσόμενες εξέδρες.
Όποιος είναι από Ηράκλειο ξέρει πότε θα τελειώσει το έργο?
Το κλειστό των ΤΕΙ Ηρακλείου είναι ένα υπέροχο γήπεδο (μακάρι να έπαιζε εκεί κάποια ομάδα)

Επίσης στα Χάνια έχουν νέο κλείστο γύρω στα 2500 θεατές. Αληθεύει?

Σίγουρα θέλουν γήπεδο η Ρόδος, η Θεσ/κη 2 γήπεδα (για Άρη & Ηρακλή) και 1 η ΑΕΚ
Igor
Ο Παναθηναικος θα χτισει γηπεδο μαζι με του ποδοσφαιρου.? Ξερει κανεις ?
tsitum
Η Ολυμπια χτιζει γηπεδο με εντελως δικα της εξοδα κατι που νομιζω δεν εχει ξαναγινει.Την περιοδο αυτη το θεμα δε περναει στα αρθρα των τοπικων μεσων κ συμπεραινω οτι αυτη τη στιγμη δε πρεπει να συνεχιζονται οι εργασιες.Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος.Σιγουρος ειμαι οτι ειχε προκυψει περυσι θεμα για το κλειστο διοτι το υφυπουργειο αθλητισμου ειχε δωσει υπερογκο προστιμο επειδη η κατασκευη δεν ειχε παρει την αδεια απο τη ΓΓΑ(αν κ βρισκοταν σε διαδικασια εκδοσεως αδειας).Το προστιμο νομιζω ηταν 1.000.000 ευρω κ λυθηκε επειτα απο συναντηση Μαλακου-Ορφανου.Το προστιμο ηταν αλλωστε κ ο βασικος λογος που παραιτηθηκε ο ιδιος ο Μαλακος απο τη προεδρια.Η χωρητικοτητα δεν ειναι ξεκαθαρισμενη.Στην αρχη ηξερα για 3000 αλλα μετα ακουσα οτι θα γινει 5500 για να καλυπτει τις προυποθεσεις για ολες τις ευρωπαικες διοργανωσεις.

Θα διαφωνησω οτι ο Ηρακλης χρειαζεται γηπεδο.Αλλα αν ειναι να το χτιζει το ιδιο το σωματειο με δικα του λεφτα,η τραπεζας υπο μορφη δανειου,ας κανει οποιος θελει.Στην τελικη θα το κανουν μονο αυτες που πουλανε.Τα λεφτα του κρατους να μην πειραζονται κ ας πληρωσει οποιος αλλος θελει.Αλλα ακομα οι πελατειακες σχεσεις ζουν κ βασιλευουν.Συν οτι υπαρχει κ το κακο προηγουμενο με τα περισσοτερα(η τωρα που το σκεφτομαι με ολα τα) γηπεδα που υπαρχουν τωρα κ ειναι χτισμενα απο το κρατος
hellenic
Sumfono kai ego oti O Hraklis den xriazetai gipedo!Apo tin stigmi poy mazeuei 500-1500filathloys mia xara einai ekei!Kai i AEK auti ti stigmiden xreiazetai kainourgio kleisto,an kai anarotieme giati efige apo to Kleisto toy Galtsioy poy moy arese arketa kai den itan kai terastio me tis 5000 theseis poy exei!
aopkv
http://www.stadia.gr/arenas-gr.html
Aristofanis
QUOTE(hellenic @ Mar 12 2007, 03:00 PM) *
Sumfono kai ego oti O Hraklis den xriazetai gipedo!Apo tin stigmi poy mazeuei 500-1500filathloys mia xara einai ekei!Kai i AEK auti ti stigmiden xreiazetai kainourgio kleisto,an kai anarotieme giati efige apo to Kleisto toy Galtsioy poy moy arese arketa kai den itan kai terastio me tis 5000 theseis poy exei!

Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ αξίζει να παίζει στο ΟΑΚΑ όταν μαζεύει γύρω στα 100 άτομα. Για αυτό θα ήταν καλύτερα να είχε ένα δικό της γήπεδο. Σίγουρα ήταν τραγικό λάθος που έφυγε από το Γαλάτσι που μια χάρα γήπεδο ήταν, υπερσύγχρονο και με πτυσσόμενες κερκίδες θα μπορούσε να γινόταν μία πολύ καυτή έδρα.
hellenic
Mallon me katalabes lathos!sigoura einai tragiko na blepeis 1000 fliathlous se ena toso megalo gipedo omos den pisteuo oti i AEK tha prepei na xtisei kainourgio gipedo gia na paizei ekei!
trefoil 13
QUOTE(Igor @ Mar 11 2007, 03:45 PM) *
Ο Παναθηναικος θα χτισει γηπεδο μαζι με του ποδοσφαιρου.? Ξερει κανεις ?

Από αυτά που είχαν ακουστεί ήταν ότι ο Παναθηναικός θα είχε ένα κλειστό (περίπου 3000) κάτω από τις κερκίδες του ποδοσφαιρικού για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Και νομίζω, 3 χρόνια αφότου θα τελείωνε το ποδοσφαιρικό γήπεδο, θα ξεκινούσαν εργασίες για το κλειστό του μπάσκετ που θα ήταν ξεχωριστό. Όλα αυτά βέβαια είναι στον αέρα αφού ερασιτέχνης-δήμος δεν τα βρίσκουν άρα όλα τα τμήματα του ΠΑΟ παραμένουν διασκορπισμένα...
Dejan
QUOTE(trefoil 13 @ Mar 16 2007, 02:47 AM) *
Από αυτά που είχαν ακουστεί ήταν ότι ο Παναθηναικός θα είχε ένα κλειστό (περίπου 3000) κάτω από τις κερκίδες του ποδοσφαιρικού για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Και νομίζω, 3 χρόνια αφότου θα τελείωνε το ποδοσφαιρικό γήπεδο, θα ξεκινούσαν εργασίες για το κλειστό του μπάσκετ που θα ήταν ξεχωριστό. Όλα αυτά βέβαια είναι στον αέρα αφού ερασιτέχνης-δήμος δεν τα βρίσκουν άρα όλα τα τμήματα του ΠΑΟ παραμένουν διασκορπισμένα...

δεχτηκε βεβαια ο ερασιτεχνης (ο πραγματικος παναθηναικος)και εκανε πισω να προηγηθει αυτο του ποδοσφαιρου χρονικα και μετα και εγω δεν ξερω ποσα χρονια αυτο του μπασκετ. Αυτη τη στιγμη ειναι ξεκρεμαστος γιατι δεν του εγγυαται τιποτα κανεις. Το λιγοτερο ντροπη για να φαει ο shot.gif τζιγγερ και το ενα απο τα δεκαδες τμηματα του Παναθηναικου Α.Ο..................
Aristofanis
Καλύτερα να πάρει το ΟΑΚΑ μόνιμα ο ΠΑΟ. Έστω κι αλλιώς είναι γήπεδο που χρησιμοποιείται μόνο για μπάσκετ και άντε για καμία συναυλία. Οι μεγάλες διοργανώσεις κλείσαν για την Ελλάδα (Ευρωπαϊκο, Παγκόσμιο, Ολυμπιακοί Αγώνες, Final Four Euroleague). Είναι το μόνο γήπεδο που αξίζει για τον ΠΑΟ. Τι 3.000 γήπεδο στον Βότανικο? Αυτό είναι ντροπή. Ακόμα και 10.000 να φτιάξουν θα είναι πολύ μικρό.
hellenic
Eipame oxi na einai ena kleisto 10.000 theseon kai poli mikro!Gia kapioys agones sigoura den ftanei(derby,teliki ktl.),omos se agona me ton Apollon Patron,AEL i akoma kai tin fetini AEK einai mikro?den pisteuo..
O PAO nomizo to pigaine gia 8.000-9.000 to kainourgia kleisto poy gia emena den xriazetai!
Aristofanis
QUOTE(hellenic @ Mar 17 2007, 12:38 AM) *
Eipame oxi na einai ena kleisto 10.000 theseon kai poli mikro!Gia kapioys agones sigoura den ftanei(derby,teliki ktl.),omos se agona me ton Apollon Patron,AEL i akoma kai tin fetini AEK einai mikro?den pisteuo..
O PAO nomizo to pigaine gia 8.000-9.000 to kainourgia kleisto poy gia emena den xriazetai!

Όταν χτίζεις ένα γήπεδο αυτό το γήπεδο θα σου μείνει για πολλές δεκαετίες...Δεν μπορεί να εξελίσσεσαι σαν σύλλογος όταν σκέφτεσαι ότι δεν φτιάχνω γήπεδο 20.000 επείδη με την ΑΕΛ θα μαζεύω 500 άτομα την επόμενη χρονιά. Μπορεί μετά από 5 χρόνια να παίζεις με ομάδες NBA και όχι με το Αιγάλεω & την ΑΕΛ.
hellenic
Nai sigoura einai logiko na pezei me omades NBA...auto poy legonte einai mpourdes!Tha kanoyn diladi 1 mera gia na ftanoyn europi...siga!Kai totes sto NBA giati den einai panta gemata ta gipeda?ksero einai off-topic
ashton
QUOTE(Aristofanis @ Mar 15 2007, 06:03 PM) *
Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ αξίζει να παίζει στο ΟΑΚΑ όταν μαζεύει γύρω στα 100 άτομα. Για αυτό θα ήταν καλύτερα να είχε ένα δικό της γήπεδο. Σίγουρα ήταν τραγικό λάθος που έφυγε από το Γαλάτσι που μια χάρα γήπεδο ήταν, υπερσύγχρονο και με πτυσσόμενες κερκίδες θα μπορούσε να γινόταν μία πολύ καυτή έδρα.

H AEK έφυγε από το Γαλάτσι για τον απλούστατο λόγο πως εκεί γίνεται εμπορικό κέντρο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις-υποδομές που θα μας άφηνε η Ολυμπιάδα μας αφήσανε χρόνους .
trefoil 13
QUOTE(Aristofanis @ Mar 16 2007, 02:42 PM) *
Καλύτερα να πάρει το ΟΑΚΑ μόνιμα ο ΠΑΟ. Έστω κι αλλιώς είναι γήπεδο που χρησιμοποιείται μόνο για μπάσκετ και άντε για καμία συναυλία. Οι μεγάλες διοργανώσεις κλείσαν για την Ελλάδα (Ευρωπαϊκο, Παγκόσμιο, Ολυμπιακοί Αγώνες, Final Four Euroleague). Είναι το μόνο γήπεδο που αξίζει για τον ΠΑΟ. Τι 3.000 γήπεδο στον Βότανικο? Αυτό είναι ντροπή. Ακόμα και 10.000 να φτιάξουν θα είναι πολύ μικρό.

3000 θέσεων θα ήταν για τα τμήματα του ερασιτέχνη.
Το μπασκετικό το υπολογίζουν στις 9000 μερικά χρόνια αργότερα από το ποδοσφαιρικό...
hellenic
Τελικα παιδια το κλειστο που θα γινοταν καπια στιγμη στην Κοζανη οταν επαιζε και ο Μακεδονικος εκει τι εγινε;
CrossoverOnE
QUOTE(hellenic @ Feb 10 2009, 02:26 ) *
Τελικα παιδια το κλειστο που θα γινοταν καπια στιγμη στην Κοζανη οταν επαιζε και ο Μακεδονικος εκει τι εγινε;

Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι και τα καινουρια κλειστα που γινονται οπως πχ του Ηρακλειου ειναι αισχος.Οι κεκιδες 1 χμ ψηλοτερα απο το παρκε...ποτε δε βαζουν πεταλα κλπ κλπ κλπ. μες στην ασχημια κ χωρις φαντασια.
hellenic
QUOTE(CrossoverOnE @ Feb 10 2009, 05:15 ) *
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι και τα καινουρια κλειστα που γινονται οπως πχ του Ηρακλειου ειναι αισχος.Οι κεκιδες 1 χμ ψηλοτερα απο το παρκε...ποτε δε βαζουν πεταλα κλπ κλπ κλπ. μες στην ασχημια κ χωρις φαντασια.

Δεν συμφωνω με την αποψη αυτη.Το κλειστο του Ηρακλειου στα δυο αορακια εχει και πτυσσομενες κερκιδες που ειναι αρκετα κοντα στο παρκε.
Ξερει κανεις για αλλα καινουργια γηπεδα?
kotzito
Εγω ειχα ακουσει για ενα κλειστο στην Κοζανη που φτιαχνοταν.Τι εγινε με αυτο;Επισης νομιζω μελεταται η κατασκευη ενος μεγαλου κλειστου στην Θερμη της Θεσσαλονικης.
hellenic
QUOTE(kojito @ Feb 12 2009, 14:30 ) *
Εγω ειχα ακουσει για ενα κλειστο στην Κοζανη που φτιαχνοταν.Τι εγινε με αυτο;Επισης νομιζω μελεταται η κατασκευη ενος μεγαλου κλειστου στην Θερμη της Θεσσαλονικης.

Αυτο ρωτησα και εγω..
τι εγινε με την κοζανη?
dumars
Επειδή είμαι καινούριος στο forum και διάβαζα για τα κλειστά της Κρήτης, αν και ετεροχρονισμένα...

1. Το κλειστό στα δυό Αοράκια 5000 του Ηρακλείου δεν έχει δωθεί ακόμη σε χρήση. Την διαχείρηση του θα αναλάβουν μάλλον απο κοινού 2 Δήμοι και η Νομαρχία αφού κανένας δεν το ήθελε εξ ολοκλήρου! Είναι έτοιμο εδώ και 2 χρόνια βέβαια...
2. Το κλειστό των Χανίων 2800 θέσεων, πραγματικά στολίδι για την πόλη, δεν το προτιμούν οι Χανιώτες φίλοι του μπάσκετ. Μάλλον τους πέφτει λίγο μακριά... Ετσι η μια και μοναδική ομάδα που έχει απομείνει στην στα Χανιά αγωνίζεται στο παλιό κλειστό στο κέντρο της πόλης. Πραγματική έδρα και τους θεατές σε απόσταση ενός χεριού απ τις γραμμές του γηπέδου...
3. Το κλειστό των ΤΕΙ Ηρακλείου παρόλο που αποπερατώθηκε με χρήματα της Γ.Γ.Α., έχει δωθεί προς χρήση μόνο στους φοιτητές του ΤΕΙ. Εκτος των αθλημάτων σάλας φιλοξενούνται χοροεσπερίδες, γιορτές, ομιλίες κλπ. Δεν δίνεται δε προς χρήση στα Σωματεία της πόλης του Ηρακλείου επειδή το φοιτητικό άσυλο απαγορεύει την είσοδο της αστυνομίας στο γήπεδο σε περίπτωση επεισοδίων...

Αυτά...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.