Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Νέα εκπομπή για το basket
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Live strong
Το μπάσκετ μπαίνει στα ερτζιανά από την προσεχή Δευτέρα. w00t.gif




"Basket Time "από την Δευτέρα

Το μπάσκετ ανεβαίνει και αυτό είναι είναι ολοφάνερο πλεον.Ετσι λοιπόν η ΕΡΤ που προσπαθεί και από την πλευρά της να βοηθήσει το αθλημα και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις ακροαματικότητες της ,καθιερωνει στο ραδιόφωνο και στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ καθημερινή μπασκετική εκπομπή με τίτλο "Basket Time" .Η εκπομπή θα είναι από Δευτέρα εως Παρασκευή πάνω σε άκρως εμπορική ώρα,από τις 20.30 μέχρι τις 21.00.

Την επιμελειά της θα έχει το εξαιρετικό μπασκετικό της τμήμα αποτελούμενο από τους Βαγγέλη Ζορμπά,Κώστα Σωτηρίου ,Γιάννη Ντεντόπουλο και Σωτήρη Γεωργίου και αναμένεται να ντεμπουτάρει την ερχόμενη Δευτέρα


πηγή : betsmart.gr
NBAholic
Δυστυχώς, δεν παρακολουθώ ραδιόφωνο και συν τοις άλλοις, δεν αναμένω να έχω πολύ ελεύθερο χρόνο αυτές τις ώρες. Όταν βγάλει η TV τίποτα, το συζητώ.
Aspaki
Ενδιαφέρον. Εγώ ακούω ΕΡΑ κάθε βράδυ 12 με 3. Πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, με τους Θανάση Ασπρούλια Κωνσταντίνο Μελάγιες και Βασίλη Μπακόπουλο. Δεν είναι αποκλειστικά μπασκετική εκπομπή, αλλά συζητούν μπασκετικά θέματα.
mikri prasini ollandeza
Ναι...απ΄το στομα μου το πήρε η από πάνω...Είναι κορυφαίοι!έχουν γέλιο...Ειναι άπαιχτοι!!τι άλλο να πω?Τίτλος της εκπομπής:Παρέα με τα νούμερα, αλήτη Βαρεχάο!!
Aspaki
Hellooo you! mou fainetai pos kapoy se kserw..
mikri prasini ollandeza
κι εγώ σε ξέρω...(dish, havanezos σου λέει κτ??)

Και που λέτε...Πολύ ωραία εκπομπή αυτή..άντε να δούμε και την καινούρια!!
Warrior
Βασικα η ΕΡΑ ΣΠΟΡ κραταει τα προσχηματα,οσον αφορα την μπασκετικη ενημερωση,συγκριτικα με την
"λαιλαπα" του ΣΠΟΡ FM... biggrin.gif

Καλο οτι θα υπαρχει καθημερινη εκπομπη,αλλα μιση ωρα ειναι πολυ μικρη.Αν υπολογισουμε και διαφημισεις,
μουσικουλα κλπ. μιλαμε για πολυ λιγο χρονο.Θα επρεπε να ηταν μιας ωρας.

Γενικα ποιες μπασκετικες εκπομπες υπαρχουν στα "ερτζιανα"?Πριν κανα δυο χρονια Κυριακες πρωι-μεσημερι
υπηρχαν σε ΕΡΑ και σπορ φμ.Περυσι νομιζω οχι...Ξερω για την οff-balance με τον Λαζαρου(αλλα στο libero),
ενω εχει και ο Συριγος εκπομπη,αλλα δεν περιοριζετε σε μπασκετικα θεματα(πολλες φορες εχει αλλα θεματα
ως επικεντρο)....
Υπαρχει καμια αλλη?

Αλλα επειδη και γω παρακολουθω πολυ αποσπασματικα "αθλητικο" ραδιοφωνο,αν υπαρξει καμια τηλεοπτικη
εκπομπη,το συζηταμε!(οπως λεει και ο holic).

Αληθεια εκει στην ΕΡΤ δεν το σκεφτονται καθολου?Εγω νομιζω αυτη τη στιγμη οτι χρειαζονται 2 μπασκετικες
εκπομπες την εβδομαδα.Μια την Δευτερα με θεμα τους αγωνες του Σαββατοκυριακου και τις επερχομενες
ευρωπαικες αναμετρησεις και αλλη μια την Παρασκευη ή το Σαββατο με συζητηση για τα ευρωπαικα παιχνιδια
και προλογισμο της αγωνιστικης.

(Αν υπηρχε και μια 3η με NBA θα ηταν σουπερ!! rolleyes.gif )

Και αν ειναι τοσο δυσκολο στην ελευθερη τηλεοραση(μιας και θα ζημιωθει η ακροαματικοτητα του
καναλιου.. 24.gif )τουλαχιστον στο sport+.Αυτο για ποιο λογο το δημιουργησανε??Με τι περιμενουν να
δελεασουν τον πελατη να αγορασει αποκωδικοποιητη?Με 1 αγωνα μπασκετ,κανα δυο βολλευ και Σκωτσεζικο
πρωταθλημα ποδοσφαιρου??

Ενω αν εχουν και ΝΒΑ,εκπομπουλες κ.α.,κατι μπορει και να γινει.. wink.gif

Δεν τους στελνουμε καμια επιστολη λεω γω?
Air Kef
Έχεις πολυ δίκιο στα τελευταία που λες για εκπομπή,έστω στο ΣΠΟΡ+..

Μιας και το ανέφερες,όλοι οι αγώνες της Α1 θα είναι στο ΣΠΟΡ+ και ενας δυο καθε φορα στην ΕΤ1;
Warrior
Δυο αγωνες θα ειναι καθε βδομαδα στην ΕΤ1 και ενας στο σπορ+....

Εχει βγει ηδη το προγραμμα μεχρι το τελος του 1ου γυρου και οι τηλεοπτικες μεταδοσεις στο σαιτ του ΕΣΑΚΕ.
Air Kef
68.gif

Καλά..

Το καλύτερο προιον που έχουν,μετά τον ποδοσφαιρικο ΟΣΦΠ και θα δείχνουν 3 ματς από τα 5 που λογικα θα μπορουν;Ούτε σε μαγνητοσκοπηση τα άλλα;

Και ήμουν έτοιμος να δωσω τα 80 ευρώ.
mikri prasini ollandeza
Aεκτζούυυυυυυυυ....έστειλες χτες μήνυμα??

Για μια από τις δυο εκπομπές(μάλλον για την καινούρια) γράφει και η κουρούνα του allstar basket!!
dizzy_fingers
Αν εννοείς την δικιά μας "Αεκτζού" αμφιβάλλω αν ήταν αυτή biggrin.gif.
mikri prasini ollandeza
γιατί το λες αυτό?????????αυτή λέω...
womanplayer
Σαν να με σκότωναν κάθε λεπτό"

10/10/2006 23:44

Είναι η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που αισθάνεται την αδικία στο πετσί του, αλλά αδυνατεί να αντιδράσει. Έπειτα από 21 ημέρες στη φυλακή, ο Ερνεστ Ράτζεν, που κατηγορείται από τους Κροάτες για εγκλήματα πολέμου, λύνει τη σιωπή του… Για πρώτη φορά μετά την πολυήμερη κράτησή του, ο ασίσταντ κόουτς του ΠΑΟΚ μιλάει στο Sportime.gr για την απίστευτη περιπέτειά του, η οποία συντάραξε τον αθλητικό κόσμο της Ελλάδας. Τις ημέρες πίσω από τα σίδερα και φυσικά για την πιο τραγική εικόνα που έχει συναντήσει ποτέ στο βίο του.


Στην ταινία με πρωταγωνιστή τον Σον Πεν και τη Ναόμι Γουότς, περιγράφεται με έντονο σημειολογικό τρόπο η έννοια των 21 γραμμαρίων… Του μεγέθους βάρους που χάνει ένας άνθρωπος τη στιγμή που πεθαίνει. Τα 21 γραμμάρια, λέγεται, είναι το βάρος της ψυχής, που έσβησε… Για τον Ερνεστ Ράτζεν τα 21 γραμμάρια χάθηκαν μέσα σε διάστημα 21 ημερών… Μεγέθη ισόποσα, αλλά τόσο σκληρά για να καταλάβει οποιοσδήποτε το βάσανο της φυλακής. Ο Ράτζεν δηλώνει ότι στις 21 ημέρες πίσω από τα κάγκελα ενός σκοτεινού κρατητηρίου… «Ηταν σαν να με σκότωναν κάθε λεπτό… Να μου ανοίγουν μία μία τις πληγές πάνω στο κορμί μου».

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Ερνεστ Ράτζεν, συνελλήφθη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από την ελληνική αστυνομία ως καταζητούμενος της Ιντερπόλ για λογιαριασμό των κροατικών αρχών, σαν καταζητούμενος για εγκλήματα πολέμου. Οδηγήθηκε αμέσως στη φυλακή, όπου, μέχρι να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, παρέμεινε 21 ολόκληρες ημέρες. Παρέα με το δίκιο του (τουλάχιστον έτσι όπως το εκφράζει ο ίδιος), με την αναμφισβήτητη καλοσύνη του, το βιβλίο που του χάρισε η γυναίκα του και την πίστη στο Θεό.

«Φίλε, δεν έχεις πάει στη φυλακή και σου εύχομαι να μην περάσεις ποτέ, ούτε απ’έξω» μας λέει ο γεννημένος στην Κροατία, αλλά Σέρβος, Ερνεστ Ράτζεν… «Δεν μπορείς καν να φανταστείς τι εστί να είσαι εκεί μέσα, όσο κι αν οι άνθρωποι των φυλακών σου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο, αποδεικνύοντας ότι θέλουν να σε βοηθήσουν. Είναι μία καταστροφή. Η δική μου ψυχολογία έχει υποστεί καθίζηση. Παλεύω με τον εαυτό μου για να επανέλθω στους κανονικούς ρυθμούς ζωής, αλλά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο».

Ένα πρωινό, λοιπόν, ο Ράτζεν, υποχρεώθηκε να βρεθεί από το παρκέ στο παγωμένο τσιμέντο ενός κρατητηρίου. Ξαφνικά, οι Κροάτες θυμήθηκαν, ότι κάπου εκεί στην Ελλάδα κυκλοφορεί ένας Σέρβος που πρέπει να κατηγορηθεί για το πιο απεχθές έγκλημα. Φόνος! Η ιστορία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ασίσταντ κόουτς του ΠΑΟΚ δεν έχει πτυχές κρυμμένες, είναι απλά, αλλά... «Όταν εμπλέκεται η πολιτική παλικάρι μου, τα πάντα μοιάζουν να είναι σύνθετα και δύσκολα».

Ορίστε, η αφήγηση της ιστορίας του…

«Όπως φαντάζομαι ότι ήδη γνωρίζετε οι Κροάτες με κατηγορούν ότι δεν προστάτευσα το χωριό Σκάρμπνια από την επιδρομή κάποιων αγνώστων που σκότωσαν σε εκείνο το μέρος γυναικόπαιδα ένα βράδυ… Πως έφτασα έως εκεί; Το καλοκαίρι του 1991 βρισκόμουν σε ένα καμπ της Μεσατζέρο Ρόμα και γυρνώντας στο σπίτι μου, στην πόλη Ντένκοβατς, έμαθα ότι πρέπει να επιστρατευτώ, διότι τα πράγματα είχαν αγριέψει πολύ. Με όρισαν στρατονόμο με αποκλειστική ευθύνη ελέγχω τους φαντάρους, τους κομάντο και να κάνω τυπική εργασία. Κάποια στιγμή συμβαίνει το επεισόδιο στη Σκάρμπνια και ο αξιωματικός μου με στέλνει εκεί για να καταγράψω το συμβάν… Τη νύχτα της επίθεσης εγώ ήμουν πολύ μακριά από εκεί».

Εδώ κυρίες και κύριοι, προς στιγμήν, η συνέντευξη θα ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο. Το μονοπάτι, που ουδείς βάδισε από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστό ότι ο Ράτζεν κρατείται. Η προσωπική περιπέτειά του και ο Γολγοθάς που συνεχίζει να ανεβαίνει δεν ξεκίνησε στα μέσα Σεπτεμβρίου, μα πολλά χρόνια πριν. Όταν ένας άνθρωπος, που έχει αφιερώσει τη ζωή του ολοκληρωτικά στο μπάσκετ, καλείται ξαφνικά να καταγράψει νεκρά πτώματα, κομμένα άκρα, και αποκεφαλισμένα πτώματα, δεν μπορεί παρά να σχηματίσει διαφορετική άποψη για τη ζωή… Πόσο μάλλον, όταν, θεωρητικά τουλάχιστον, επρόκειτο για επιθέσεις μεταξύ συμπατριωτών. Διότι, τότε, η Γιουγκοσλαβία ήταν ακόμα ενωμένη.

«Αρχικά πρέπει να πω ότι πηγαίνοντας εκεί αναρωτιόμουν τι συναντήσω. Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι δεν είχαν καμία σχέση οι Σέρβοι φαντάροι με την τραγωδία της Σκάρμπνια, έστω κι αν οι Κροάτες πιστεύουν το αντίθετο. Παρόλα αυτά, η εικόνα που συνάντησα ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω λέξεις να σου περιγράψω. Και μη νομίζεις ότι τα φτωχά ελληνικά μου είναι το πρόβλημα. Όχι, ακόμα και στα σέρβικα να σου μιλούσα, πάλι δεν θα έβρισκα τρόπο. Η όψη του νεκρού ανθρώπου είναι πέραν πάσης φαντασίας. Εκεί αισθάνεσαι ότι, πλέον φίλε, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Ότι ο πόλεμος έχει ξεκινήσει και είσαι μέρος αυτού. Να βλέπεις αίματα παντού γύρω σου, ανθρώπους άψυχους και κάποιους άλλους, εν ζωή να κλαίνε για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι η κατ’εξοχήν έννοια της φρικαλεότητας. Και στον πόλεμο, αυτά συμβαίνουν καθημερινά. Οι Κροάτες το διέπραξαν εναντίον των Σέρβων και οι Σέρβοι εναντίον τον Κροατών. Δεν εξιδανικεύω τίποτα, ούτε τηρώ δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η ανθρώπινη υπόσταση κατακρεουργείται στον πόλεμο και εσύ, που έχει μάθεις να αγαπάς το μπάσκετ και τη ζωή από τότε που γεννήθηκες, τα βάζεις με τον εαυτό σου και χτυπιέσαι. «Τι κάνω εγώ εδώ;» αναρωτιέσαι». Επαθα σοκ! Τρελαίνεσαι. Αν δεις κάποιον άνθρωπο να πεθαίνει φυσιολογικά παγώνεις, όταν, όμως, αντικρίζεις δολοφονημένους αθώους, μουρλαίνεσαι. Είναι τρέλα».

Η ιστορία του Ερνεστ Ράτζεν, παρόλα αυτά, συνεχίζεται… «Επί της ουσίας οι Κροάτες ξέρουν ότι δεν έχω την παραμικρή ανάμιξη σε ό,τι έγινε εκείνη τη νύχτα. Αλλά απλά δεν θέλουν να το αποδεχτούν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ξέρουν καλά ότι από τη στιγμή που έφτασα εκεί, έκανα τα πάντα για να βοηθήσω τον κόσμο. Αυτούς που είχαν γλιτώσει. Τουλάχιστον 2-3 φορές επιστρέψαμε εκεί μεταφέροντας τρόφιμα και νερά για τους κατοίκους του χωριού. Είμαι αθώος πέρα για πέρα. Η μεγαλύτερη δικαίωσή μου ήρθε στο δικαστήριο της Χάγης, στη διάρκεια της δίκης του Μιλόσεβιτς, όταν ο Κροάτης στρατηγός, ονόματι Ιμρε Αγκοντιτς, κατέθεσε ότι ο Ερνεστ Ράτζεν κατέφθασε μετά το περιστατικό για να καταγράψει βήμα βήμα το αισχρό αποτέλεσμα της θηριωδίας».

Σήμερα, 15 χρόνια μετά, ο Ράτζεν, ξέρει να διαχωρίζει τις καταστάσεις… «Εγώ φίλε γεννήθηκα στην Κροατία, από μία οικογένεια, που επί περισσότερα από 300 χρόνια ήταν ορθόδοξη. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των Κροατών με τους Σέρβους… Εμείς είμαστε ορθόδοξοι και αυτοί καθολικοί. Δεν μπορώ να πω ότι η Κροατία δεν είναι η πατρίδα μου, ούτε όμως θα απαρνηθώ την ορθοδοξία για να αλλαξοπιστήσω. Κάποιοι Σέρβοι το έκαναν και περνούν ζωή χαρισάμενη πλέον στην Κροατία, είτε γιατί πιέστηκαν, είτε γιατί το ήθελαν. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι η πάλαι ποτέ μεγάλη Γιουγκοσλαβία έγινε κομμάτια και στα 200 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι υπάρχουν σύνορα. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Εγώ αγαπώ το μπάσκετ και όλη η ζωή μου είναι το μπάσκετ. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, δουλεύοντας στον Αρη, τον ΠΑΟΚ και τη ΜΕΝΤ, ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα με τους Κροάτες παίκτες που είχαμε στην ομάδα. Πολλούς μάλιστα τους μιλούσα εγώ και προσπαθούσα να τους πείσω να υπογράψουν. Μπορείς να τους μιλήσεις για να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενά μου. Ολοι θα σου μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για τον Ράτζεν. Τον Μίμιτσα εγώ τον πήρα στην ΜΕΝΤ… Ηταν σαν παιδί μου. Από τότε που έγινε γνωστή η περιπέτειά μου, πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να βρεθούν στο πλευρό μου. Να με βοηθήσουν. Και τους ευχαριστώ».

Μετά από 10 μήνες στην υπηρεσία της στρατονομίας, ο Ράτζεν επέστρεψε στοην πόλη του, το Ντένκοβατς για να εργαστεί ως γυμναστής στο σε σχολείο, αλλά λίγο αργότερα, ο πόλεμος θα αρχίσει κανονικά. Η νέα κλήση επιστράτευσης θα τον κρατήσει για περίπου δύο μήνες στο μέτωπο, αλλά ακολούθως θα έρθει η μετάθεση για το Νόβισαντ, όπου θα εργαστεί ξανά στο αντικείμενο που λατρεύει, το μπάσκετ. Το 1993 αναλαμβάνει πρώτος προπονητής της τοπικής ομάδας, όπου θα παραμείνει χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα για πέντε χρόνια. Κατόπιν θα έρθει στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ όμως… «Τι να λέμε φίλε; Ισως αυτά δεν πρέπει α γραφτούν επειδή είναι προσωπικά δεδομένα, αλλά δεν πειράζει. Το 1995, με άφησε η πρώην γυναίκα μου επειδή ήταν καθολική κι εγώ ορθόδοξος. Δεν μπορούσε να αντέξει αυτή τη διαφορά και πήγε να μείνει στην Κροατία, όπου νυμφεύθηκε έναν Κροάτη, αν δεν κάνω λάθος, αξιωματικό του στρατού. Μάλιστα, στην υπόθεσή μου, προσπάθησαν να με βοηθήσουν, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Ακουσα ότι κάνουν τα πάντα οι Κροάτες για να δημεύσουν στην περιουσία μου. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποια σημαντική περιουσία στην Κροατία. Σίγουρα πάντως, δεν ήμουν ο μοναδικός που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Εχει ακουστεί από το 2000 οι Κροάτες έχουν επικηρύξει μέσω της Ιντερπολ περίπου 5000 Σέρβους, αλλά ποτέ δε φαντάστηκα ότι το όνομά μου θα ήταν ανάμεσα σε αυτά. Δεν είχα και κανένα πρόβλημα στο παρελθόν για να με οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, το 1997, όταν πήγα να βγάλω τα χαρτιά μου, διότι έχω κροατικό διαβατήριο, δεν αντιμετώπισα την παραμικρή δυσκολία. Τα τελευταία χρόνια ταξίδεψα σε ολόκληρη την Ευρώπη και ήμουν κύριος, δε με ενόχλησε κανείς. Δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε τώρα αυτό».

Μέχρι που έρχεται η ώρα να μεταφερθεί, σε μία παντελώς ανύποπτη στιγμή στη φυλακή… «Ασε, τι να λέμε τώρα; Ούτε εσύ ξέρεις, ούτε εγώ ήξερα. Όμως έμαθα και είμαι πολύ δυστυχισμένος για αυτό. Πλέον δεν μπορώ να φάω τίποτα. Εχω πρόβλημα προσαρμογής και, κυρίως, η ψυχολογία μου είναι κατεστραμμένη, διαλυμένη. Ηταν σαν να ζούσα σε μία προσωπική καταστροφή. Η αστυνομία πάντως ήταν πολύ καλή μαζί μου, στο βαθμό, βεβαίως, που επιτρεπόταν. Αλλά ο βίος εκεί μέσα είναι σιχαμένος. Πας δύο τρεις φορές στην τουαλέτα την ημέρα και όποτε προβλέπει το πρόγραμμα, όχι όποτε θες εσύ, ο κόσμος γύρω σου είναι ξένος. Ευτυχώς, κι ευχαριστώ την αστυνομία για αυτό, με τοποθέτησαν σε έναν θάλαμο με δύο Ελληνες, που γενικώς είναι πολύ σπάνιοι εκεί μέσα. Οι περισσότεροι, είναι ξένοι αλλοδαποί».

Ο λόγος του είναι συνεχόμενος πια… «Επαθα μεγάλο σοκ. Ηταν σαν να με σκότωσε κάποιος. Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου. Μοιάζεις με φυτό. Εμεινα μέσα 21 ημέρες, αλλά αισθάνομαι σαν να πέρασαν 20 χρόνια. Μία μέρα διαρκούσε όσο δέκα μήνες, ο χρόνος έμοιαζε να έχει σταματήσει. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ ούτε ένα λεπτό. Ο ήλιος δεν κατέβαινε ποτέ για να νυχτώσει και να περάσουμε στην επόμενη ημέρα. Ωστόσο, πάντα είχα στο μυαλό μου, ότι ο Θεός ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Κι ο Θεός, κάποια στιγμή ανταμείβει τους καλούς ανθρώπους. Ομολογώ πάντως, ότι δεν περίμενα να είμαι τόσο γνωστός. Οι περισσότεροι από τους φύλακες με γνώριζαν από τη θητεία μου στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, θέλησαν να με βοηθήσουν, κάποιος με ρώτησε τι κάνω εγώ εκεί. Αντε να του απαντήσεις.

Ημουν ένα ράκος, μέχρι τη στιγμή που η γυναίκα μου, έφερε στο κελί ένα βιβλίο, οπυ αφορούσε το διωγμό των Ελλήνων από τη Σμύρνη και την Πόλη, καθώς και τη σφαγή των Αρμενίων. Τότε διαπίστωσα ότι σε ανάλογες περιπτώσεις υπάρχουν και χειρότερα, ενώ η γυναίκα μου, είπε… «Διάβασε αυτό για να καταλάβεις ότι θα πρέπει να είσαι ευτυχής που ζεις κι όχι να μοιρολατρείς». Όταν λοιπόν, πήρα στα χέρια μου το βιβλίο και ανέγνωσα ότι περίπου ενάμισι εκατομμύριο Ελλήνων είχαν εκδιωχθεί από τα σπίτια τους, χωρίς να έχουν το παραμικρό δικαίωμα επί των περιουσιών τους και άλλοι, πολλοί. σκοτώθηκαν αντιλήφθηκα ότι όντως υπάρχουν και χειρότερα. Αυτό που έγινε με εμένα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έγινε με τους Ελληνες».

Οσο για το το τι μέλλει γενέσθαι… «Πριν φτάσουμε εκεί θα ήθελα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Αρη και του ΠΑΟΚ, που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μου κι έκαναν ό,τι μπορούσαν να με ενισχύσουν, όπως επίσης ευχαριστώ και την αστυνομία για τις ημέρες της παραμονής μου στη φυλακή.

Οσο για το μέλλον… Είμαι ελεύθερος, συνεχίζω να δουλεύω στον ΠΑΟΚ και περιμένω. Εντός 40 ημερών από την ημέρα της σύλληψής μου, οι Κροάτες πρέπει να στείλουν στις ελληνικές αρχές, τις αποδείξεις για τις κατηγορίες που μου αποδίδουν. Είμαι σίγουρος ότι δεν μπορούν να στείλουν τίποτα και μέχρι τώρα δικαιώνομαι. Το μόνο που μπορούν να στείλουν είναι ψέματα. Αν πάλι, αποφασίσουν να υποστηρίξουν τις κατηγορίες εναντίον μου, με ψεύτικα έγγραφα, εγώ θα δηλώσω την εμπιστοσύνη μου στο ελληνικό δικαστήριο που θα αποφασίσει αν θα με στείλει στην Κροατία για να με δικάσουν. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Σε μία αντίστοιχη κατάσταση στον Καναδά, οι αρχές απέρριψαν ως απαράδεκτα τα έγγραφα των Κροατών και αρνήθηκαν να απελάσουν τον Σέρβο. Η μοναδική διαφορά με τους υπόλοιπους είναι ότι ουδείς έμεινε στη φυλακή περισσότερες από 2-3 ημέρες, ενώ εγώ έκατσα 21 ημέρες στα σίδερα. Ευχαριστώ πάντως και το δικηγόρο μου για την καλή δουλειά που έκανε. Ελπίζω να μην το ξαναχρειαστώ, πάντως για το ίδιο ζήτημα».

apo site sportime.gr
mikri prasini ollandeza
εεε...εεε...πού κολλάει αυτό????
dizzy_fingers
Womanplayer έχεις βάλει στόχο να σπάσεις το ρεκόρ των off topic ποστ...ε?
anti-stress
Στη σημερινή μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα CSKA-76ers είπε ο Σκουντής ότι η ΕΡΤ θα δείχνει μια φορά την εβδομάδα έναν αγώνα NBA (μαγνητοσκοπημένο) και από την άλλη Κυριακή θα ξεκινήσει η Μπασκετούπολη στην ΕΤ-1 (στο site της ΕΡΤ έλεγε ώρα, αλλά δεν τη θυμάμαι). blove.gif

Ξέρει κανείς αν η ΕΡΤ έχει πάρει τα δικαιώματα για τη Euroleague; Καλή τηλεθέαση!
mikri prasini ollandeza
Καλώς ήρθες!Καλά ποστς!

Εγώ δεν ξέρω σίγουρα αν έχει πάρει, αλλά να προσθέσω πως το σπορ+ θα δείχνει απευθείας έναν αγώνα και ύστερα σε μαγνητοσκόπιση η ΕΡΤ!Επίσης, σε αυτόν τον αγώνα ο Παπαλουκάς τραυματίστηκε λίγο και τον έπαιρνε πλάνο και αντί να κάνει ζουμ στη φάτσα του έκανε στον πάγο...!!
geosider
QUOTE(anti-stress @ Oct 15 2006, 12:38 AM) *
Στη σημερινή μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα CSKA-76ers είπε ο Σκουντής ότι η ΕΡΤ θα δείχνει μια φορά την εβδομάδα έναν αγώνα NBA (μαγνητοσκοπημένο) και από την άλλη Κυριακή θα ξεκινήσει η Μπασκετούπολη στην ΕΤ-1 (στο site της ΕΡΤ έλεγε ώρα, αλλά δεν τη θυμάμαι). blove.gif

Ξέρει κανείς αν η ΕΡΤ έχει πάρει τα δικαιώματα για τη Euroleague; Καλή τηλεθέαση!

euroleague μόνο στην ΝΟΒΑ, από το supersport
ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
H επομπή θα ξεκινά στις 4 και μισή κάθε Κυριακή μέχρι της 6 και θα συμπεριλαμβάνεται μέσα το NBA action
anti-stress
Καλά μη μας μαλώνεις, rookies είμαστε ακόμα, θα μάθουμε σιγά σιγά... sad.gif

Κρίμα, φέτος που γίνεται το final4 στην Αθήνα, θα έπρεπε η ΕΡΤ να δείξει Euroleague. Δεν έχουμε όλοι NOVA!
dizzy_fingers
Πάρτε εισητήρια και πηγαίνετε στο ΟΑΚΑ tongue.gif biggrin.gif.

Εγώ αυτό θα κάνω ασφαλώς στις 4-6 Μαΐου smile.gif.

geosider, τα παιδιά ρωτάνε προφανώς γιατί ακουγόταν ότι μπορεί κάποιο ελεύθερο να έπαιρνε τα δικαιώματα.
Ακούστηκε ο alpha για παράδειγμα μία εποχή...αλλά απ'ότι φαίνεται μάλλον δεν είχαμε εξελίξεις από τότε.
sarounas
QUOTE(geosider @ Oct 15 2006, 01:00 PM) *
euroleague μόνο στην ΝΟΒΑ, από το supersport
ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
H επομπή θα ξεκινά στις 4 και μισή κάθε Κυριακή μέχρι της 6 και θα συμπεριλαμβάνεται μέσα το NBA action


τι κακός άνθρωπος
καλά ρε, έχεις μετρήσει πόσες ερωτήσεις έχεις κάνει ΕΣΥ και αν σου απάντησε κανείς έτσι, μέχρι τώρα;


ΓΙΑ ΤΗΝ euroleague, τα δικαιώματα (όλο το πακέτο και όχι μόνο τις ελληνικές ομάδες), για την Ελλάδα έχει αποκτήσει το supersport μέχρι το 2007, αφού τα είχε αποκτήσει σε τιμή ευκαιρίας το Φλεβάρη του 2005!
άρα και την φετινή season μόνο από την ΝΟVA
dizzy_fingers
Το θέμα είναι (και σε αυτό βασιζόμασταν όλοι) πως η NOVA θα μπορούσε να μεταπωλήσει το πακέτο ή μέρος του, σε άλλο κανάλι.
Αμέσως, όμως, λόγω της ζήτησης καταλαβαίνετε τί λεφτά θα ζήτησαν σε ενδεχόμενη κρούση του Alpha και του κάθε Alpha... wink.gif
Επομένως, για φέτος τουλάχιστον, euroleague στο SS.

Α, να θυμήσουμε επίσης πόσο αγόρασε τα δικαιώματα πριν 2 περίπου χρόνια το supersport...300 χιλιαρικάκια ευρώ μόνο για μέχρι και τη φετινή σεζόν.
Αυτό θα πει επένδυση....
mikri prasini ollandeza
Ναι, dizzy μου..

Και καλό θα ήταν ΓΕΝΙΚΑ να ηρεμήσει το φορουμ λιγάαακι....
dizzy_fingers
Πού κολλάει αυτό?
mikri prasini ollandeza
Στο ότι ο geosider λιγάααααααακι τα πήρε, στο ότι ο morfi με την trefoil 13 έχουν κτ καβγαδάκια εκεί κάτω...αλλά, anyway!!
geosider
QUOTE(sarounas @ Oct 16 2006, 05:33 PM) *
τι κακός άνθρωπος
καλά ρε, έχεις μετρήσει πόσες ερωτήσεις έχεις κάνει ΕΣΥ και αν σου απάντησε κανείς έτσι, μέχρι τώρα;

πωπώ τί ντροπή mellow.gif

QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Oct 16 2006, 09:48 PM) *
Στο ότι ο geosider λιγάααααααακι τα πήρε, στο ότι ο morfi με την trefoil 13 έχουν κτ καβγαδάκια εκεί κάτω...αλλά, anyway!!

εντάξει, λιγάκι, όχι πολύ tongue.gif
mikri prasini ollandeza
λιγάκι ή λιγάαααααααακι? tongue.gif

Και για να μπούμε στο τόπικ του θέματος..ε στο θέμα του τόπικ...Χτες τα βραδυνά νούμερα διέδωσαν και αυτοί τις φήμες που λέγονται πως θα φύγουν από την ΕΡΤ κι όχι από την ΕΡΑ!!Το μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχει ο Ασπρούλιας...
Ο Μελάγιες και ο Ασπρούλιας είναι κολλητάρια πρώτα, παίζουν στην ομάδα του Ψυχικού,κλπ!Και χτες πήρε τηλέφωνο ο Ασπρούλιας και έλεγε πως δε θα φύγουν από την ΕΡΤ,κλπ...Και μετά μόλις το έκλεισε ο Ασπρούλιας, η αντίθεση χαρακτήρων...Ο Μελάγιες να λέει εντάξει...υπάρχει το σενάριο να φύγουμε, αλλά δεν νομίζω,κλπ!Και ο καημενούλης δεν ήθελε να το αναφέρουν το θέμα, αλλά όλο και το ανέφεραν οι ακροατές...Θα πάμε για κατάληψη στην ΕΡΤ!!!!!!!Αχ...τους λυπήθηκα χτες...Γουτσου, γουτσου τους...!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
V@Roxe##13
Γιατι να φυγουν?
mikri prasini ollandeza
κτ για συμβασιούχους και κτ τέτοια έλεγαν...άχου τους μωρέ...Ο Μελάγιες δεν έχει ψυχολογία...!
mikri prasini ollandeza
Τα νέα δεν είναι καλά...Είμαι συτεντρημένη και προσπαθώ να το κρύψω....30 Οκτωβρίου φεύγουνε....τελείωνουν....
Aspaki
sad.gif Καταληψη στην Έρα ρεεεε...τι θα κάνω εγώ χωρίς νούμερα?
mikri prasini ollandeza
δε φτάνει....εγώ λέω να μην ξανακούσω πως και καταφέρω να ξεκολλήσω...ΑΛΗΤΗ ΒΑΡΕΧΑΟ!!!
Aspaki
Απο μια μεριά είναι καλό μπας κ κοιμηθούμε λίγο γιατί το πρωί δεν ανοίγει το άτιμο το μάτι για σχολείο... πλάκα κάνω.
Να μαζευτούμε να βομβαρδίσουμε τον Ασημακόπουλο!!!!

Κ ποιος θα κάνει βράδι εκπομπή; οεο ; Ο Γάτας πάλι;;; έλεος
mikri prasini ollandeza
Να του πάμε δώρο του Γάτα ένα σκύλο! tongue.gif

Μπα...εγώ δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με τον ύπνο...Κοιμάμαι 3 ώρες, αλλά παρ΄όλ΄αυτά...τα Θρησκευτικά, η Ιστορία και η Αγωγή γι΄αυτό υπάρχουνε!!!
Aspaki
Χαχαχαχα!!! Ντάξει κ γώ μπορώ να ξενυχτήσω αλλά σιχαίνομαι το πρωινό ξύπνημα...κ 10 η ώρα το βράδι να έχω κοιμηθεί το πρωί δεν ψήνομαι να ξυπνήσω με τπτ 7.30 η ώρα ohmy.gif
mikri prasini ollandeza
Kαλά...σίγουρα!Άκουσες χτες που άρχισε να λέει η διαιτησία 50-50(για το ποδόσφαιρο), κλπ???Έσκισε ο τύπος...Και ο Ασπρούλιας μάλλον συμφωνούσε μαζί του γι΄αυτό δεν εξέφραζε άποψη!Μου απάντησε ο Ασπρούλιας και τον είχα ρωτήσει και για μπλούζα ψυχικού Μελάγιες-Ασπρούλιας( tongue.gif ) και είπε πως δεν υπάρχει...Είναι τρομερός ο άνθρωπος...
mikri prasini ollandeza
Αναφορά για την σημερινή εκπομπή:
Αλλη μια φανταστική εκπομπή με τον Ασπρούλια να έχει μερακλώσει και να βάζει όλη την ώρα παραδοσιακά τραγούδια! tongue.gif tongue.gif Και οι εκπλήξεις τις βραδιάς...επιτέλους και οι 3 μαζί!!Αλλά και....Επικοινωνία με Σκουντή, Ζοτς και....ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!!!Ναι, ναι..τρομερο, τρομερό!!
Aspaki
Last night was perfect
V@Roxe##13
Θα σταματησει η εκπομπη που κανουν τα βραδυα στην ΕΡΑ?Για ποιο λογο? Μηπως ο Ασημακοπουλος θελει να γεμισει και αυτην τη ζωνη με αμπαλους ποδοσφαιρικους που θα ασχολουνται για το αν ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟ η το αντιθετο?Γιατι να φυγουν?Δεν μπορω να καταλαβω!Μηπως δεν τα παει καλα η εκπομπη?
Πειτε μου οτι θα φυγουν και απο την ΕΡΤ?
mikri prasini ollandeza
Κοίτα...ξεκάθαρα γιατί θα φύγουν δε λένε!Έχει σχέση με ελληνική γραφειοκρατία αλλά όλο και κάποιο άλλο άσχημο παιχνίδι θα παίζεται εκεί!Κτ με συμβασιούχους και συμβάσεις που κλείνουν στο τέλος του μήνα και κτ τέτοια!Αλλά εγώ νομίζω πως δε θα φύγουν!Τον ρώτησα κάθετα με μέιλ και μου είπε πως ίσως μείνουν μέχρι Φεβρουάριο!Αλλά και που τον ρώτησα αν μπορούν να κάνουν κτ που ήθελα στην εκπομπή, μου κάνει...ΑΝ συνεχίσουμε...άρα θα συνεχίσουν!Και τέλος, είχαν ξεκαθαρίσει πως θα φύγουν από ΕΡΤ κι όχι μόνο ΕΡΑ, αν φύγουν...Αλλά μάλλον όχι...δεν ξέρω!!!Αλλά για το αν δεν πάει η εκπομπή, θα έλεγα πως δεν παίζει με τπτ τέτοιο σενάριο!Η εκπομπή έχει πάρα πολύ μεγάλη "τηλεθέαση" παρά την ώρα της!Και αυτό φαίνεται από το πόσοι πολλοί παίρνουν τηλέφωνο, πόσα μηνύματα στέλνονται και το τι λένε....Η εκπομπή τα πάει κτ παραπάνω από τέλεια!
jokey
Τον Μελάγιες τον συνάντησα όλως τυχαίως χτες στο ΣΕΦ. Καθόμασταν έξω από τη θύρα 3 και έρχεται στη παρέα μου και ρωτάει που μοιράζανε τα φυλλάδια. Έτσι μου ρθε να του πιάσω κουβέντα αλλά ήμουν ολίγον τι συγκλονισμένος από το συμβάν w00t.gif . Πάντως δεν είχα συνειδοποιήσει πόσο ψηλοί είναι. Ο Μελάγες χτες μου φάνηκε σχεδόν 2 μέτρα. Αυτό συμαίνει ότι ο Ασπρούλιας πρέπει να είναι κοντά 2.10 blink.gif
mikri prasini ollandeza
ο Ζήσης είναι 1.95!Ο Ασπρούλιας τον πέρναγε αρκετά στο ύψος...Υπολόγισε!!Είδες τον Μελάγιες ρε τυχερέ???ΑΜΑΝ!!!!Ε παίζουν και στο Ψυχικό..
rchos
ο λογος που φευγουν ειναι πολυ απλος!υπαρχει νομος η υπουργικη αποφαση (δεν θυμαμαι πιο ακριβως απο τα δυο) οτι οι συμβασιουχοι του δημοσιου ορισμενου χρονου(και οι δυο ανηκουν σε αυτη την κατηγορια) αν υπογραψουν καποιες συνεχομενες συμβασεις(δεν θυμαμαι ακριβη αριθμο) τοτε αυτοματα γινονται μονιμοι!μονιμοι στο δημοσιο σημαινει μια ζωη μαζι!επειδη λοιπον συμπληρωσαν αυτες τις συνεχομενες συμβασεις αν υπεγραφαν και αλλη τωρα θα μονιμοποιουνταν!υπαρχει ομως γενικη οδηγια απο πανω λογω του τεραστιου ογκου των δημοσιων υπαλληλων να μην μονιμοποιουνται αλλοι(τουλαχιστον οχι πολλοι)!για να μην ισχυσει η αυτοματη μονιμοποιηση τους λοιπον πρεπει απο το τελος της προηγουμενης συμβασης να περασουν 3 μηνες(νομιζω) μεχρι να υπογραφει η επομενη!γιαυτο και οπως λενε μαλλον φλεβαρι θα ξαναγυρισουν!
ελπιζω να εγινα κατανοητος γιατι τα ειπα λιγο μπερδεμενα νομιζω!
mikri prasini ollandeza
Εγώ κατάλαβα και φαίνεται απόλυτα λογικό!να'σαι καλά...πού το έμαθες???
rchos
βασικα το καταλαβα απο καποια πραγματα που ακουσα να λενε και ξερω οτι στην ερτ αυτη την εποχη γινετε χαμος με αυτο το θεμα!
το προβλημα αυτο δυστηχως το αντιμετωπιζουν χιλιαδες ελληνες!οι μελαγιες,ασπρουλιας δεν προκειτε να χαθουν!θα την βρουν την ακρη!υπαρχουν πολλοι ομως που ετσι μενουν ανεργοι! 68.gif
mikri prasini ollandeza
Οι απεργία που επηρεάζει το Τσάμπιονς Λιγκ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΟΣΦΠ

Η αντίδραση της ΕΡΤ στην απεργία

Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στην ΕΡΤ η απόφαση της ΠΟΕΣΥ να προκηρύξει 24ωρη απεργία στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Και αυτό, διότι όπως αντιλαμβάνεστε η απεργία επηρεάζει και τις δύο βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΡΤ δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και θα προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά της προκήρυξης της απεργίας που γίνεται για τους συμβασιούχους. Και αυτό διότι η ΕΣΗΕΑ για το ίδιο θέμα μέσα στην εβδομάδα είχε αποφασίσει με πλειοψηφία να μην γίνουν ακόμα κινητοποιήσεις.

από sportime.gr

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
OrAnGe
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑ 12-2 ΕΙΧΑΜ 2 ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 2 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ...ΚΡΙΜΑ ....ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΑΔΙΟΦΟΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΧΟΡΑΣ...ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΕΤΕ??
dizzy_fingers
Καλώς μας ήρθες orange.

Συμφωνώ μαζί σου.

Θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία, μόνο, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ αυτό σημαίνει ότι φωνάζεις και μπορεί να κάνει τα γραπτά σου αρκετά κουραστικά peace.gif smile.gif.
OrAnGe
πρεπει να πιεσουμε ΟΛΟΙ ετσι οστε σε ολα τα μμε να υπαρχουν μπασκετικοι δημοσιογραφοι κ καθημερινες μπασκετικες εκπομπες.....δεν παει αλλο με τους γραφικους ''δηθεν ποδοσφαιρικους'' κραχτες που εχουν γεμισει τα μμε.....φτανει εχει καταντισει αηδεια η τοση προβολη του ''κλοτσοσκουφιου''' σε μια χορα που ηταν ειναι και θα ειναι μπασκετικη...πιεστε,παρτε τηλεφονα,στιλτε εσεμες και ημαιλ...κραξτε τους....δεν παει αλλο με την ποδοσφαιροπιοιηση των σπορ......μιλαμε για πραγματικη πλυση εγκεφαλου απο τα μμε.......ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.